Lördag 30/4

2011-04-30 06:33:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn! Ingen god sådan.. Men det är nu konstaterat att ju senare William lägger sig desto tidigare vaknar han. Igår somnade han vid 21 och strax efter 05 imorse knallade han upp. Då är man sådär nöjd kan jag ju meddela, + att han ställer sig och väcker Linus gör ju inte saken bättre :/ Tyvärr. Så sen dess har vi vart uppe, och jag är trött.. Måste få vila en stund på dan idag annars kommer jag aldrig orka kvällens bravader.

Jag har massvis att göra idag.. Jag ska städa, slänga skräp, handla, lämna barnen, vika tvätt, duscha, hitta kläder, göra mig iordning.. Åh va mycket och de känns inte som om jag kommer hinna allt tyvärr. Men får försöka vara effektiv . Så ska de nog gå bra, jag har ju till kl 18 på mig. Sen kommer mina tjejer :) Och sen blir det all in, och party! Ska bli superskoj!

 

Mina nya skor :)

 

 

Linus har ätit lunch :P


Fredag 29/4

2011-04-29 07:38:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Äntligen Fredag :) Vilken dag vi hade igår. Var på Överby med Sara, Olliver, Emilia & mina barn. Kikade och kide men hittade fan inget för det :/ Och hittade jag nåt var det alldeles för dyrt :/ men jag får väl rota fram nåt ur garderoben o ha på mig . Får väl se hur det ska gå, tycker inte att jag har nåt som faller mig i smaken just nu, men ett par snygga skor har jag lyckats hitta, high heel ofc :)

När vi kom hem fick ett snabb besök av Emma & Melvin :) Och sen tvättade jag, tror ni att det ens syntes i tvättkorgen igår när mitt pass var slut? Nopp! Så jag har bokat tvättstugan idag med. Linus är ändå så himla snorig så vi kanske borde ha en innedag utan massa flängande. På kvällen var Emilia här och vi tog oss ett glas rosévin :)

Dags att förbereda tvätten och gå ner till tvättstugan .
Tjingeling ..

 

Koncentration på hög nivå .

 



Torsdag 28/4

2011-04-28 06:30:42 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon! Har ni sovit gott? Sådär har det vart här. Kom i säng vid 23.30 och sen vaknade Linus vid 02.30 och ville ha käk :) Sen väckte William mig runt 05.20 :/ Varför vill han inte sova längre? Det spelar ingen roll om jag lägger honom senare på kvällen för han vaknar lika tidigt ändå. Suck . Dom fattar inte att deras mamma är morgontrött :P Haha .

Anw, så kan det vara . Idag & imorgon ska Jörgen på fortbildning för sin ordningsvaktsutb. Och jag och barnen ska åka till leklandet med Sara & Olliver. William tycker ju det är skoj, men får väl se vad Linus säger :P Han är ju inte så jätte road med ngt egentligen. Men men, en stund ska det väl gå bra :) Får vi hoppas . =) Idag ska jag dessutom tvätta har bokat tvättstugan i eftermiddag, nu måste jag verkligen. Har dragit på det hela veckan, men nu måste jag få det gjort.

Blir inget lekland, läste precis att dom gått i konkurs :/ så nu vet jag inte vad vi ska hitta på längre. Ååååh, bajs också! Ja, det var ju riktigt tråkigt. Jaja. Nej om man skulle utfodra barnen lite? :)

Nails

2011-04-27 20:49:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vilken dag vi har haft, fullt ös från morgon till kväll.. Barnen gjorde morgon vid 06 och då var det bara att knalla upp. Lämnade William på dagis vid 9 och sen hade jag klipptid kl 10. Toppade bara och tunnade ut det en himla massa. Så nu känns håret superskönt :) Blev sen en tripp till Överby, William fick ett par solglasögon, och det var allt jag hittade, tanken var att jag skulle hitta nåt att ta på mig på lördag men det hittade jag icke.

Sen var det dags att hämta prinsen på dagis och han vart superduper glad för sina nya solisar då han pajjat dom jag köpte förra året. Sen fick barnen vara hos sin farmor en stund medans jag var på Överby igen, men denna gången gjorde jag bara en nagelförlängning, som jag fått av min snälla mamma.

Så nu är Jörgen i affären och handlar lite, för det har vi inte hunnit med idag. Oftast så storhandlar vi alltid tillsammans, men tiden rann iväg och barnen behövde lägga sig, så då fick han åka iväg eftersom det är han som har körkort. Nu är det strax Grey's Anatomy och jag ska lägga mig i soffan . =)


Onsdag 27/4

2011-04-27 06:28:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon :) Vilken dag vi hade igår, wonderful . Var nere på Överby och köpte dynor & duk till balkongen, lite sommarkläder till barnen, skor till mig :) + att jag äntligen fått en ny internetdosa nu, men den fick jag betala 250:- för. :/ Efter det så var det dags att hämta William från dagis. Sen fikade vi lite på balkongen tillsammans :-)

Idag ser inte vädret sådär jätte kul ut, men det gör inget. William ska till dagis, och jag ska klippa mig . Så Linus ska vara med Sara under tiden. Ska nog gå finemang. Han träffar ju henne dagligen så. Jag ska försöka hitta nåt att ha på mig på lördag, har sett en klänning inne på Gina som jag är lite sugen på, så jag kanske borde testa den för o se hur den sitter .

Annars blir dagen hyfsat lugn :) Ska försöka tvätta i eftermiddag, för berget bara växer & växer . Vi ska även åka och storhandla idag när Jörgen vaknat . Nej, nu ska jag byta på barnen och ge William frukost kanske?

Fixat på balkongen

2011-04-26 16:18:49 Fotografi
» Kommentarer(3) «


 

Fixat lite på balkongen idag. Köpt duk, och dynor . Nu ska det bara läggas trägolv där ute med, så de blir lite mer krypvänligt för Linus sen. Ingen höjdare att krypa på betonggolv.


Ljuvligt väder :-)

2011-04-25 21:55:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilken härlig dag vi haft :-) I förmiddags gick vi ut till lekplatsen hela familjen, William cyklade dit, och han har verkligen fattat galoppen nu, och foooort går det. Jäääklar! Man får änna springa efter honom nu, när blev min lilla fis så himla stor egentligen? Vi fick även sällskap av Sara & Nicolina :) Alltid lika trevligt. Vi drack kaffe och barnen lekte, förutom Linus som bara skrek och var missnöjd i vagnen, han är inte alls så förtjust i vagnen nu, men sen var han trött dessutom så Jörgen gick in med honom så han kunde sova .

Det är lite komiskt de där . Innan var enda stället han kunde sova i vagnen, nu går de inte alls utan de är bara i sängen han vill sova. Ja, saker och ting kan ändras fort . Hehe! Sen har vi grejjat lite hemma, jag har fått upp en låda med urväxtra bebiskläder på vinden, såg till min förvåning också att jag inte hade knappt några kläder från William i strl 68, så det måste köpas! Trodde faktiskt han hade mer, men näää tydligen inte!

Grillat har vi gjort också! Vi gjorde grillspett med, fläskfilé, chorizo, bacon, paprika & färska champisar! :) Smaskens! Det var riktigt gott. Imorn är det dagisdags för William, och under tiden han är där, ska jag åka och köpa lite dynor till mina fula utemöbler, det får bli nya till nästa år. Ska även lägga på en lite färg glad vaxduk på bordet så kanske det ser liiiite bättre ut. :P

 

 

 

 

 


Måndag 25/4

2011-04-25 10:14:59 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Redan i slutet på April . Jösses! Time is running away. Igår var en riktig härlig söndag, solen sken och vädret var underbart. Satt ute på Saras altan och drack kaffe och hade det trevligt, dock tycker Linus inte alls det är kul att sitta i vagnen utan han sitter mest och skriker hela tiden. Ja, han är ingen vagnkille direkt. William satt utan problem i sin vagn hela tiden, men inte den här lilla fisen, han ska man bära på.

Linus är dessutom väldigt snorig :/ Det rinner som en kran på han :( Och han nyser hela tiden. Jobbigt för han . Idag vet jag inte vad vi ska göra, blir nog ut en sväng sen så William får cykla, så vi kommer ut lite. Annars vet jag inte vad vi ska göra, skulle behöva städa, och tvätta och lite annat sånt. Men vi får se vad som hinns med .

Nej nu börjar det kinkas här, gotta go..

Söndag 24/4

2011-04-24 07:02:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon! :) Vi har haft en jätte mysig påskhelg!
I fredags var vi som sagt hos Björn, grillade och drack gott :) Blev även en sväng till Olearys & Butlers. Kvällen var helt perfekt! :) Bjöds på många skratt ^^ .

Igår gjorde vi inte mkt. Passade på att sova :P Sen på eftermiddagen åkte jag ner till stan och hämtade Linus, William ville stanna kvar en dag till. Gick och hyrde film, köpte lite godis och åt en kebabtallrik ;) Sen var det jobbdags för Jörgen och jag kollade på Vampire Diaries och sen kröp jag ner i sängen, så även om jag är uppe tidigt idag så är jag inte hiskeligt trött :)

Annars händer det inte så mkt idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jörgen ska väl kanske fortsätta grejja med bilen när han vaknar sen. Blir väl kanske en promenad sen med . :) Nu vill Linus mysa med sin mamma =)


Ready!

2011-04-22 15:55:45 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Sådär! Nu är jag klar för utgång :) Sminket är på & kläderna också. Jag sminkar mig typ aldrig, så när jag väl gör det är det lite extra . Dock blev mitt nagellack fuckat men jag orkar inte göra om det så det får se ut som en disaster.

Om en timma ska vi vara hos Björn, så nu ska jag sparka in min man i duschen..


Fredag 22/4

2011-04-22 06:16:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn!! Vi slapp gå upp halv 5 idag iaf, fick sova en timma till.. Så vid halv 6 gick jag upp med barnen. Jörgen ligger fortfarande och sover, tror jag ska lägga mig en liten stund sen när han gått upp. Blä för morgonpigga barn, jag hade hellre sett att dom sov till iaf 7, men vill dom inte så kan jag inte tvinga dom, utan man får knalla upp så snällt.

Idag ska barnen till Jörgens syster :) Får hoppas det ska gå bra, jag har dock lite ångest över det hela :( Jag är ju gärna hemma med dom, för det är ju det jag alltid är. Så att dom ska sova borta känns fel, vad ska jag göra då? Mina små skruttar! Men jag tror dom kommer ha det bra, dom är ju iaf tillsammans! Egentid behöver vi ju ha, så.. men de ska nog bli bra. Det är nog ångesten innan man lämnar dom som är jobbigast.

P&K

Lata familjen!

2011-04-21 19:44:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Inte nåt vettigt har vi lyckats med idag.. Grejjat här hemma, vart trötta som as. Jörgen har grejjat med bilen, men de går väl sådär, om jag ska vara helt ärlig. Det kostar bara en himla massa pengar hela tiden, och mer lär det kosta innan allt är lagat. suck! Men så är det..

Vi var nere en sväng i stan idag . Var inne på bolaget, och handlade lite på Maxi, sen åkte vi hem och grillade lite. :) Smarrigt! Jörgen köpte en elgrill häromdan. Det smakade ljuvligt, as always. Sen har vii inte gjort så jätte mkt, William har badat, tömde en hel flaska olja i badet, då blev jag mindre glad . Han var rätt hal sen om man säger så ;P Men nu har han somnat iaf, och jag hoppas inte att han har tänkt att knalla upp vid 04.30 imorn bitti, då änna dör jag! ;)

Nu kommer snart Jörgen hem :) Och sen ska inte han jobba igen förrän på tisdag =) Det känns skönt att få lite familjetid tillsammans, de är nåt som vi inte kan ha så ofta :) Imorn ska vi ju dessutom få lite egentid tillsammans, det är nåt vi verkligen aldrig har!

 

 

 

Tröttis Linus innan läggdags!


Torsdag 21/4

2011-04-21 09:20:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


idag är det ingen god morgon .. =/ Mest för att William knallade upp 04.30 idag! Givetvis totalvägrade han att somna om och då fick ju vi gå upp, inte alls pigga kan jag lova. Så jag sitter här som en zombie, som allra helst bara vill gå och lägga mig och sova, om ändå William ville det. Men nepp, de kommer bli en låååååååååång dag. Och jag längtar redan tills ikväll då barnen ska gå och lägga sig. Hemskt att säga kanske, men jag är trött :P

Igår hade vi besök av Erica & Ian :) Jätte trevligt! Barnen lekte & vi drack kaffe och tjötade skit! När hon sen åkte hem var det dags för barnen att varva ner, William badade och jag la Linus, sen gosade vi i soffan tills han somnade. Idag händer det inte så värst mycket, bara slappa och ta det lugnt.

Imorn ska vi vara barnlediga en sväng . Vi ska hem till Jörgens kompis och grilla lite. Ska bli trevligt och få slappna av lite, även om de är jobbigt att vara ifrån sina småkottar!


Linus - 6 månader

2011-04-20 20:13:16 Foto - Linus
» Kommentarer(1) «


Ja som sagt så är Linus 6 månader :) Lite grann har hänt sen föregående månad .

  • Linus har börjat åla, trycker upp knäna under magen och skjuter iväg sig. Det dröjer nog inte så länge innan han kryper iväg.
  • Han sitter mkt bättre nu, dock inte själv men med lite stöd så går det bra!
  • Har blivit lite bättre på matfronten, men man får lura han med lite fruktpuré på toppen :P
  • Sover i stort sett hela natten, somnar strax efter 18 och vaknar sen mellan 02-03 för matpåfyllning och sen vaknar han på morgonen när William kommer och väcker oss.

 

 

 


Onsdag - 20/4

2011-04-20 08:13:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det 6 månader sen Linus kom till oss! Så för precis 6 månader sen gick jag hemma med värkar! Inte visste vi då att vi skulle få träffa våran lilla bebis redan på kvällen och att det skulle gå så snabbt. Nej, vi hade ju fått tid till igångsättning den 21/10 kl 8. Tanken fanns ju inte ens att det skulle starta spontant, då jag knappt känt av en enda sammandragning. Men han ville ut, med raketfart =P Så det kan gå! Dessa 6 månader har gått sjukt fort, kan inte fatta att det är ett halvår sen jag födde honom, HALLÅÅÅ ?! Vart har tiden tagit vägen.. jösses!

Sovit ganska kasst inatt :/ Oroligt! Don't know why . Morgon gjorde vi 05.40 idag! Vaknade med sprängande huvudvärk, nu känns det väl lite bättre. Men aja, här har inte jag tid att vara sjuk, jag måste orka ta hand om mina barn. Just nu sitter vi och tittar på Playhouse Disney - Linus ligger och sussar i sin säng efter lite välling. Sen är det dagis för William, sista gången den här veckan!

Jörgen har åkt till Skepplanda för att köpa en del till bilen så vi kan få lagat den. Annars är det rätt lugnt idag, kanske ska försöka tvätta. Det fanns faktiskt ledigt nu på morgonen så de bokade vi =) Hih! Passa på medans Linus sover och jag bara behöver ta med mig ett barn ner . :)

 

för 6 mån såg jag ut så här, bara väntade på att Linus skulle komma ut.

 

 

på förlossningen .

 

 

 

Lilla miraklet i kuvösen .


Tisdag 19/4

2011-04-19 07:51:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn! :) Natten har vart sådär :/ Linus har vaknat 3 gånger om, men somnar om lika fort igen. Jobbigt att bli störd i sömnen bara på natten, men så är de ju . Alla barn sover inte som William gjorde när han va liten. :P Morgon gjorde William vid 05.30 =/ Seeeeegt! Då hade han dragit bort knappen till taklampan i vardagsrummet, så det var bara att knalla upp.

Är lite trött idag :/ Barnen har precis ätit frukost, lyckades få i Linus lite frukost. Och idag fick det bli gröt. Och det slank allt ner . =) Om en stund ska William till dagis. Och jag o Linus ska fika med Kajsa & Angelica lite senare idag. Idag borde jag bära upp skiten på vinden som jag dragit mig för så länge, men jag vill inte ha skiten ståendes i lägenheten, men jag orkar aldrig bära upp det . Haha!! ;P

Annars händer det inte mkt idag . Tänkte jag skulle se om jag kunde få tag i nån tvättid, fullt i tvättkorgen igen :/ Nepp, nu ska jag göra oss klara här och ringa och väcka Sara :P

Måndag - 18/4

2011-04-18 18:49:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja idag är det ju min födelsedag! Dagen har vart bra, imorse fick jag sovmorgon. Jörgen gick upp med båda kidsen, strax innan halv 9 knallade jag upp för att göra iordning dom innan vi skulle till dagis, men det drog ut lite på tiden så Jörgen tog Linus ut på promenad medans jag åkte med Sara och lämnade William på dagis. Idag skulle dom påskpyssla, ska bli kul o se sen vad han pysslat med, älskar att få hem saker som han gjort där =)

Sen nanade Linus nap innan vi begav oss till Överby för att luncha. Det fick bli en Bifftoast på Briggen . Och sen kikade vi lite, var tvungen att köpa ett par nya leggings. Jag är inte så himla tät nu innan barnbidraget kommer . Tyvärr, inte denna månaden iaf efter dop o allt. Hämtade även ut min Tassimo som kommit idag! Och sen blev det hem för att testa den, och jag älskar den!! :) Hihi!! Men de är ju inget man använder varje gång man är kaffesugen, för trots det så är bryggkaffet mkt godare (anser jag) .

Efter att Jörgen åkt till jobbet, så gick vi ut på en liten promenix till kiosken. Linus i bärselen, att få vara nära mammsen är det bästa han vet. Vi köpte glass och bara hade det mysigt. Så ja, jag har haft en mysig födelsedag tillsammans med nära och kära. Så jag ska absolut inte klaga. Linus har somnat för en liten stund sen och snart är det Williams tur, och då ska jag sätta mig på balkongen och dricka en cappuchino.


Happy Birthday to me

2011-04-18 10:19:55 Foto - Marie
» Kommentarer(6) «



Me&I Party

2011-04-17 21:56:35 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har jag haft Me&I party :) Vi blev inte så många, det va många som inte kunde så det var bara jag, Sara & Lina, men de va trevligt! =) Fick köpt 4 plagg, det jag visade i inlägget nedanför. Fanns jätte mkt snyggt men man får ju begränsa sig lite. Är bra att dom är rätt stora i storleken för då kan dom ha kläderna lite längre. Speciellt då barn växer ganska så fort. :)

Annars har vi inte gjort så mkt idag.. Tagit det lugnt, städat och grejjat lite i banlig ordning. Båda barnen somnade i tid idag. Och jag har vart över hos Sara en liten stund ikväll. Hennes gubbe har ju också börjat jobba natt . Vet ju hur tråkigt det är när man sitter själv på kvällarna, och ikväll är ju Jörgen hemma så då passade jag på.

Imorn är dags för dagis. =) Kommer nog William tycka om. Mamman med för den delen, han behöver det. Ska även passa på att skicka in ansökan om dagis plats för Linus, ska min lilla kille bli så stor ? Att han och brorsan ska gå på dagis tillsammans. Hoppas innerligt att dom får hamna på samma avdelning. Men vi får se om de finns plats för honom, vi ska ju ändå ha syskonförtur. Så ja, vi hoppas! Ni får hålla tummarna för han. =)

Me&I

2011-04-17 17:53:42 Shopping
» Kommentarer(1) «


 

 

 

 

Detta beställde jag på dagens party! :)


Söndag - 17/4

2011-04-17 07:37:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn!! :) Sovit gott inatt, Linus gjorde två uppvak för lite käk. Tur att han är så snäll och somnar om med en gång igen. Dock gjorde William morgon väldigt tidigt idag :/ Men jag låg allt kvar i min säng och han fick grejja inne på sitt rum. När Jörgen kom hem vid 6 imorse så åkte TV:n på. Vid halv 7 nåt klev vi upp ur sängen, för då kikade en liten solstråle upp mellan spjälorna med världens största leende. Skruttas!

Så nu sitter vi här i soffan . Ska alldeles strax gå och göra iordning lite frukost till barnen, välling till Linus & gröt till William. Ska nog också äta lite gröt :) Hhihi. Sen tänkte jag ev baka lite muffins, till klädpartyt i eftermiddag. Får se om jag orkar :P Eller om man går och köper nåt, beror lite på mina barn också! ;) Haha! Om dom tillåter mig vill säga .

Näää.. om man skulle utfodra dom små busarna kanske?


Kvällen är kommen ..

2011-04-16 22:08:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så va det kväll åter igen . Barnen ligger och sover och Jörgen är iväg och jobbar. Jag sitter här och gör ingenting, har smällt i mig lite godis, som alltid på helgen. Idag har vi vart hemma hela dagen, vart ute och cyklat med William lite, och det går framåt, han börjar fatta att han ska trampa framåt och inte bakåt, mammas duttiga kille! Snart cyklar han väl iväg helt själv. Tiden går alldels för fort..

Linus är ju förtusan snart 6 månader . Jag hinner inte riktigt med känner jag . Snart är ju även han en stor kille. Ska alldels strax gå och lägga mig, är väldigt trött, så de är likabra att passa på när barnen ändå sover, för jag vet ju att jag får kliva upp tidigt imorn bitti, ingen sovmorgon här inte. :/ .. men så är det. Har även lyckats få över alla mina bilder till den nya datorn, ca 100 GB med bilder, hjälp! Men har man söta barn, så har man =) Hihi!!


4 kg kvar

2011-04-16 15:55:01 Marie babblar
» Kommentarer(3) «


Vägde mig igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig. Då stog vågen på 65 kg . Så nu har jag fyra kilo kvar till min inskrivningsvikt, så det ska vi nog fixa. :) Så på 6 månader har jag lyckats tappa 15 kg. Skynda långsamt is the shit! :) Ändå äter jag inte nyttigt, massa skit hela tiden, godis, fika o allt sånt. Tränar inte alls, enda jag gör är att gå till dagis 3 ggr/veckan :P


Lördag - 110416

2011-04-16 06:41:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon allesammans! :) Igår blev det en sen kväll :P Hehehe. Jag kom inte i säng förrän kl var närmare ett inatt ;P Sara var här på kvällen, och Toni grejjade med min dator. La in en massa program osv. Tusen Tack! Sen satte jag mig och kollade på det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Spännande like hell.. Vill bara se mer hela tiden! Men nu får man vänta ytterliggare en vecka på ett nytt avsnitt .

Vid 6-tiden gjorde barnen morgon. Linus har precis fått lite välling. Och William har fått frukost. Jag sitter med en kopp te. Och William tjatar snart hål i huvudet på mig, haha! Varför står din dator där? Varför har du två dator? Varför har Linus kläder på sig? Vad är det för kläder? Vad är klockan? Varför är klockan det? Och så håller det på, visst det är lite gulligt men det blir liiiiiiite tjatigt :P Haha!!

Just nu ligger Jörgen och sover . Och jag har ingen aning om vad den här dagen har att erbjuda. Imorn ska jag iaf ha Me&I party, får la se om det kommer nån =P Haha!

Mamma & Linus

2011-04-15 17:14:47 Foto - Linus
» Kommentarer(0) «


 


Tassimo

2011-04-15 07:12:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning! :) Inatt kan jag faktiskt säga att jag sovit gott, endast ett uppvaknande från Linus. Sen sov han ända till kl 6 imorse och då väckte William honom . Men jag var inte alls lika sugen att gå upp som barnen var, men vad ska man göra? I skrivande stund så sitter William o kikar lite halvt på TV & äter en smörgås. Linus ligger på täcket och är allt förutom still ;) Vet inte hur ofta jag är där och lyfter tillbaka honom :P Haha! Men de är kul när utvecklingen går framåt =)

Idag ser det inte ut att bli nåt kul väder :-/ Så det får nog bli en innedag idag! Ingen aning om vad vi ska hitta på, men de ger sig säkert såå småningom. Igår när jag ändå var i farten och besällde en ny dator som förövrigt blir en Acer, laptop såklart! Hata stationära datorer ^^ Haha! Så beställde jag även hem en Tassimo :) Smarrigt ska de bli !
Idag går Jörgen av sitt pass :) Jippie, nästan bara lite sådär! Men tror ni det innebär att han är ledig, nopp! Utan ikväll är det ordningsvaktsjobb som gäller :/ jaja..


Linus tar sig framåt

2011-04-14 18:22:00 Videos
» Kommentarer(6) «




Han blir 6 mån nästa vecka <3

Torsdag - 110414

2011-04-14 09:02:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon ! :) Fått sova hyfsat inatt med, så jag ska inte klaga . William klev upp vid halv 7 & Linus vaknade vif 7 :) Dock har han ju haft lite matpauser inatt, men så är det . Linus ligger i skrivande stund och sover liten nap, får väl se hur många minuter till som han sover . Han är ju ingen liten kille som sover så värst mkt direkt. Så undertiden ska jag försöka få nåt i magen, och sen plocka ur diskmaskinen kanske.

William sitter och ser på en film just nu. Lite senare ska jag och barnen gå bort till Emilia och tjöta :) Hon har tyvärr sin pojk på dagis, men William får väl roa sig med Alvins leksaker :P Det är skönt att bara få komma ut lite och inte sitta hemma. I eftermiddag ska vi nog ta oss ut till lekplatsen en sväng, ser ut som det ska bli ett underbart väder idag =) Solen skiner redan, och det är vindstilla .

Ny dator ?

2011-04-13 22:48:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Känns som det är hög tid att vi kikar på en ny dator till mig nu . Jag vet inte hur länge till denna kommer hålla för mig. Den blir väldigt varm fort, jätte varm . Och då slår den ifrån och stänger av sig. Så en ny är nog på sin plats. Inte mig emot heller . Satt och kollade lite innan, men Jörgen får nog hjälpa mig då jag inte är jätte duktig på de där om vad som är bra och inte.. Jag behöver ju egentligen bara ha en som jag kan surfa på. Det är ju det jag gör . Och en som jag kan ha mina bilder på .

Idag har vi inte gjort sådär väldans mkt . Efter att jag hämtat William på dagis knallade vi hem och åt mellis. Lekte lite här hemma innan pappsen vaknade, då gjorde vi mat. - ja vi äter faktiskt här hemma, bara så ni vet! ;) Sen städade jag lite granna medans barnen roade sig med annat. Och sen va det rent och snyggt här igen ^^ . Tills imorn då William river ut alla sina leksaker igen =P Men han är go!! =)

Sen när barnen somnat så kom Sara upp en sväng, drack lite kaff, kollade på Grey's Anatomy och nu sitter jag här, ska gå och lägga mig om en liten stund här. Så man orkar med morgondagen, imorn är det inget dagis för William, så jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Hoppas på fint väder så vi kan gå ut och leka en stund. Ja nåt ska vi väl hitta på iaf =)

 

-  Linus provade Nicolinas solisar! Astuff ju ^^


Onsdag - 110413

2011-04-13 11:28:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå hej =) Natten har vart helt ok, jag fick iaf 3 timmars sammanhängande sömn :P alltid nåt, sen har Linus vaknat lite titt som tätt . William vaknade vid halv 7 imorse & Linus vid 7 när Jörgen kom hem från jobbet. Sen dess har det inte hänt så mkt, William är på dagis och Linus tog en liten tupplur efter att han åkt iväg. =) Under den tiden hann jag slappa lite i soffan, han tar ju inga långa tupplurer utan sisådär 15 min . Jaja..

Just nu sitter vi hemma hos Sara :) Linus är dödens trött men vill inte sova, enveten liten skit! Hon ska väl baka bröd och jag titta på :P Heheh. Sen ska William hämtas vid 14. Och sen vet jag inte vad som händer riktigt, ska nog städa lite hemma samt vika den sista tvätten som ligger där hemma och bara väntar på mig :P Trots att jag tvättade igår så är tvättkorgen nästan full igen ;P jaja...

Normalt sett hade Jörgen gått av sitt pass idag.. Men nu gör han inte det, utan han går inte av förrän på fredag :/ Segt! Men så är det. Jag är glad att han har ett jobb att gå till. Vi har ju iaf en inkomst och det ska man skatta sig lycklig för i dagens läge .

Ärligt ?

2011-04-12 09:24:31 Marie babblar
» Kommentarer(10) «


Postat av: H

Om gubben jobbar och du sitter hemma hos vänner och är ute på lekparken på dagarna - Vart är då den stackars hunden, inlåst i en varm lägenhet?

 

- Alltså snälla.. Jag skriver inte mitt liv in i minsta detalj i bloggen, om du nu tror det! Tror du att Rocky aldrig får komma ut för att jag inte skriver att jag går ut med han? Han är ute så mycket som han behöver. Han får komma ut o rastas, han får komma ut o leka. MEN, sen har han en väldigt tjock päls så är det väldigt varmt ute är det jobbigt för honom att vara ute en längre stund, samt att han inte kan gå jätte långa promenader pga sin höft. Dessutom har vi fläkt i våran lägenhet, balkongdörren är öppen så vill han gå ut o få luft så kan han gå ut och göra det .

 

tragiska människa .


Trööööött :/

2011-04-12 08:44:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Vilket underbart väder vi hade igår :) Efter att jag lämnat William på dagis följde jag med Sara hem & satt på hennes altan och drack kaffe! Underbart o sitta ute o njuta. Klockan tickade på fort och sen var det dags att hämta William från dagis. Då gick vi hem och gjorde lite mat och sen gick vi ut igen till lekplatsen och grävde i sandlådan, så underbart att få vara ute hela dagen och slippa sitta inne i en svettig lägenhet .

Båda barnen somnade tidigt! Dom var väl helt slut, och Linus som knappt inte sovit nåt på dagen var såklart övertrött, men även han somnade. Men han vaknade runt 21.30 o jag tror han hade drömt nåt, för han bara grät men han var inte vaken :/ Men kom till ro i min famn sen. Sen var det matdags igen vid 01 & 04 . Trött idag? Japp! Barnen gjorde morgon vid 06 . Så är inte så jävla pigg just nu, men snart ska William till dagis och då hoppas jag att Linus vill sova en stund iaf !

Linus är inne i nån form av matstrejk eller ngt just nu =/ Han äter knappt ingenting. Jag tycker att han äter väldigt lite iaf. Ca 80-90 ml var tredje timma typ. Vill leva på enbart fruktpuré . Och det är ju inte så bra, men vad ska jag göra? Det går ju inte tvinga han att äta . Men han behöver ju mat, och så näringsrikt är ju inte mosad frukt tyvärr . =/ Hoppas det vänder snart och att hans aptit ska komma tillbaka snart.
Nej nu är det bäst att göra iordning William så han kommer till dagis .

 

 


Vilka är ni ?

2011-04-11 20:06:01 Marie frågar
» Kommentarer(11) «


Läsarantalet ökar, och jag har nu ca 250-300 unika besökare om dagen . Jag undrar såklart vilka ni är! =)
hoppas ni vill svara på några enkla frågor om er :)

Namn:
Bor?
Vad är bäst med bloggen?
Hur länge har du/ni läst den?
Nåt ni vill se/läsa mer utav?


Helgen lider mot sitt slut..

2011-04-10 21:31:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var den här helgen över .. Och nu väntar en hel arbetsvecka för Jörgen :/ Dom har tagit bort hans frivecka :( För att dom har blivit av med en körning som han hade på helgen innan, Så nu ska han jobba natt ända tills på fredag. Han går alltså av på fredag morgon, sen jobbar han som vakt fredag & lördag natt . Så den här veckan som kommer så kommer vi inte se mycket av honom :( Tråkigt tycker vi såklart, men jobb är jobb .

Idag har vi (läs Jörgen) tapetserat klart det sista i köket, så nu är det helt färdigt! =) Underbart, och det blev skit snyggt! Nu trivs jag verkligen i mitt kök, nu är det bara lite småfix, så som en ny lampa som ska upp, ska dit en tavellist och gärna en förstoring på barnen. Men, det kommer så småningom! =) Vi har även vart över hos min vän Sara på kaffe & tjöt! =)

Har även hunnit med att hämta hem vår stora son! :) Skönt att ha han hemma igen, vart väldigt lugnt och tyst när han vart iväg, men han har haft det toppen! Om ca 3 veckor ska båda barnen få sova borta, då har jag planerat in en utekväll med en massa goa tjejor :) Ska bli riktigt kul, man unnar ju sig själv sådant numera knappt så det ska bli jätte trevligt, och få ladda mammabatterierna :) Imorn drar vardagen igång på riktigt, förhoppningsvis ska William till dagis . (Beror lite på om magsjukan fortfarande härjar på dagis) Men jag får ringa imorn bitti så får vi se . Och jag & Linus ska bara ta det lugnt . =) Fortsätta grejja här hemma antar jag att det blir ^^ .

Söndag - 110410

2011-04-10 08:36:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! =) Igår var vädret helt underbart, lite sommarfeeling på de hela. Alla här uppe grillade i stort sett utom vi, för vi har ingen grill än :P Men de får bli ett framtida inköp. Igår pajjade våran bil totalt, framvagnsbalken hade gått av och länkarmen hade släppt, är bara så himla glad att den inte gjorde det under färd när vi var iväg för då hade vi garanterat åkt av vägen, och den tanken är inte så rolig när man har en liten bebis i bilen. Nä, vi hade verkligen tur!

Framåt eftermiddagen gick vi på en promenad, det var ju så fruktansvärt underbart ute, blir nog en promenad idag med =) Solen har redan börjat titta fram. =) Linus somnade vid 18.30 igår. Han var så tröttis! Och då satte vi oss i soffan och kollade på Little Nicky , sen sa det pang så slog huvudvärken till, och jag deckade på soffan. Vaknade när kl var halv 12 och då gick jag och la mig. Vid halv 2 vaknade Linus och ville ha lite mat . Så då gick jag upp halvt medvetande och blandade till en flaska välling . ^^ .

Nu har han somnat igen för en liten förmiddagslur! Och jag är rätt sugen på det jag med :P Haha! Idag kommer iaf min stora älskling hem, underbara pojk! Saknat han massvis, men vi behövde det här känner jag ! :)

 

 

 


Lördag - 110409

2011-04-09 09:31:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning :-) Igår var en dag full av lek, hela förmiddagen lekte William med Nicolina, även utomhus en stund. Och det var sååå skönt ute! :) Hade det vart vindstilla så hade det varit jätte varmt . På eftermiddagen åkte William till sin faster och där ska han vara under helgen, skönt för både han och oss. Han får 110% uppmärksamhet och vi får vila lite. Sen blev det en tur till affären med Sara . Köpte lite helgmys! Samt lite mer fruktpuré till Lillskrutt, de enda han vill äta förutom välling/ersättning.

När Jörgen kom hem från jobbet . Hade han med sig en pizza! :) Yamm!! Sen blev det att kika på Vampire Diaries med Sara & Toni. Guuuuuuud va spännande det är nu, längtar så tills nästa vecka! Natten har vart bra, Linus har vaknat 2 ggr och velat äta, sen klev vi upp vid halv åtta idag. Nu ligger Linus och sover igen. Har sovit ca 30 min så han vaknar nog snart. Han är ju ingen liten kille som gärna sover på dagen, men man ska väl vara glad att han sover såpass bra på nätterna ist. För ja, jag är hellre vaken hela dagen med honom och får sova på natten än tvärtom.

Idag är det lördag . Och tanken idag är väl att göra klart det sista i köket, samt sätta dit listerna. Behöver borra upp för gardinfästen & sätta upp gardiner, det ser så tomt ut, utan just gardiner. Sen har jag lite skit som jag ska försöka få upp på vinden. Igår när vi var och handlade så blev jag så glad, för inne på Coop så hade dom Coca-Cola Vanilj! Som jag saknat den smaken!! =) *nostalgi*

 

 

Lilla tuffingen!

 


Sova vad är det ?

2011-04-08 09:48:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Natten har inte vart kul :( Lagom tills klockan blev runt 22 så vaknar William, HALLÅ?! Tror ni han vill somna om sen? Nope! Så han var uppe till ca 01-01.30 i samma veva vaknar Linus och vill ha mat, sen tar det ju en liten stund innan han somnar om igen, sen vakna båda två vid 6 imorse :/ Behöver jag berätta hur trött jag är idag? Tror inte det va. Hursomhelst så sitter vi o blegar på TV nu, jag orkar inte så mkt än, har inte ens orkat äta nån frukost än, men det kommer väl så småningom .

Men idag är det iaf Fredag! :) Och sen är Jörgen ledig hela helgen, de känns ju iaf betryggande, då kanske man kan få sova nåt. Kan ju hoppas iaf . Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, så det blir nog lugnt .

Mys med barnen !

2011-04-07 21:55:19 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Så var kvällen kommen i vårat hushåll.. =) Jag har precis klämt i mig lite kvällsmat, då jag inte ätit nåt sen imorse. Har verkligen inte haft nån matlust alls. Men nu fick de bli en smörgås med rostbiff på, en yoghurt & en kopp te! :) Linus somnade strax efter 19 idag & William ungefär samma tid, men han vaknade för en liten stund sen, så får väl se när jag får i säng han igen :/ *suck* Men så är det ibland . Han som aldrig brukar vakna upp på kvällen , men tydligen skulle han göra det idag :/ ...

Annars har vi inte gjort speciellt mkt . Jag har lekt med barnen, städat, vikt tvätt.. Ja dom gamla vanliga, tråkiga sakerna som ingen annan gör, så om man vill ha det gjort är det bäst att göra det själv. Imorgon är det fredag och planerna är få. Det blir nog ytterliggare en slappisdag här hemma. =) Men nåt ska vi nog allt se till att hitta på :)
Sen är det äntligen helg, och Jörgen är ledig minns inte när han var det en helg senast ^^ .

 

 

- jag bara älskar köket !! =)


Sömnig?

2011-04-07 17:33:01 Foto - Linus
» Kommentarer(3) «


Satt och gav Linus mellis, sen stenslocknade han .. ;P


Torsdag - 110407

2011-04-07 12:10:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Dagarna flyger iväääääg =) Natten har vart ok, dock vaknade Linus vid 02 och en jävla magknip. :/ Han skrek nog säkert i 1,5 timma innan han somnade om. Antar att det var pga vällingen, men hans mage är ju inte van vid den än så man får ju vänja han succesivt och ta det väldigt lugnt. Vid 06 klev vi upp imorse för då tyckte William det var morgon, bara att knalla upp o se glad ut . Dessutom hade Linus bajjat så han ville inte heller sova längre :P

Vi har precis vart över hos Sara så barnen fått leka lite. Hade tänkt att Linus skulle sova lite, men han verkar inte så sugen på det . Så nu sitter han i gåstolen och leker. Och William sitter och leker med honom :) *Sötnosar* . Annars händer det inte så mkt här, tänkte försöka få i William lite mat också. Kanske även mig själv, även om jag inte är direkt hungrig. Men det sägs ju att mat är bra för magen, ett par gånger om dagen ^^ .

Annars är det lugna puckar här idag! Vi ska bara mysa och ta det lugnt! :) Städa lite här hemma kanske, precis som alla dagar . När Jörgen vaknar ska jag bära upp lite saker på vinden som jag inte hunnit med, bla Linus babygym, lite av Williams leksaker o så =) Så vi blir av med lite skit här nere, han använder ju aldrig babygymmet ändå, han tycker det är roligare att ligga på ett täcke o rulla runt än ligga i babygymmet . =P

Nu ska jag leka lite med mina barn, <3 älskade små kottar!

Onsdag - 110406

2011-04-06 22:39:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll! :) Haft häcken full idag och knappt vart hemma . Imorse efter Jörgen lämnat William på dagis så fortsatte vi med tapetseringen, så nu är köket nästan klar . Bara några få våder kvar, sen ska ju golvlisterna på plats oxå :) Sen gick jag & Linus iväg till kyrkan på babysång, jätte trevligt och han tycker om när man sitter och sjunger för honom :) Efter det var det dags att hämta William på dagis, han hade dock inga direkta planer på att följa med hem utan fortsatte bara att leka och ignorerade mig.

Åkte ner till Överby efter dagis tillsammans med Sofia & Lina. Var inne på Polarn & Pyret och handlade för Linus presentkort som han fick i doppresent. Det blev en body & byxa . =) Ska slänga upp en bild imorgon . =) Sen handlade vi lite välling och sånt innan vi åkte hem för att äta middag tillsammans med Jörgen innan han skulle åka till jobbet och jag satte igång och städade köket så det blev nån ordning i röran =) Och nu är det hyfsat fint, är ju inte helt klart än, men till helgen ska det vara färdigt =)

Barnen somnade vid 19 :) William somnade lite tidigare, så jag gissar på en tidig morgon, men men . Ikväll fick Linus testa på lite välling . Blandade 50/50 med ersättningen och han drack ca 100 ml. Sen somnade han, vaknade dock efter 2 timmar och åt 40 till innan han slocknade om på nytt . Men ska testa o ge han morgon & kväll så man ser att det funkar och inte magen ballar ur =)


Tisdag - 110405

2011-04-05 22:11:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll :) Idag har busen vart på dagis och vi har tagit det hyfsat lugnt här hemma, Linus har sovit middag i sin säng, hör o häpna, i nästan 3 TIMMAR!! Jag var i chocktillstånd kan jag lova er, han som inte har sovit mer än typ 30 min i sin säng under dagtid, jag hoppas det vill fortsätta . =) Sen har Jörgen rivit tapet i köket, spacklat & slipat . Och nu ikväll har han tapetserat lite mer än halva köket, och får ta det sista imorgon . =) Skit snyggt blir det och jag är super nöjd, ska ge er en liten tjuvkik sen :-) Allt som ska upp sen är en tavellist & lite inramade foton ! :)

Vädret har vart skit idag . Så vi har hållt oss inne hela dagen . Myspyst och tvättat . Jag ska alldeles strax gå ner och hämta tvätten, samt städa i tvättstugan så jag inte får skit för det sen. Imorn är det onsdag och Jörgen ska börja jobba igen :/ Sen ska jag & Linus på Babysång , sen får vi se vad som händer och sker, blir nog rätt lugnt skulle jag tippa på. Städa lite här hemma, ska rensa på Williams rum med, skulle gjort det idag, men tiden fanns inte riktigt.

Nej.. Om jag skulle hämta den där tvätten ?

 

- en bit på vägen .


BVC - 6 månader & Specialist läkare

2011-04-04 21:45:35 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Piggnade till på vägen till dagis imorse :) William var så glad att komma dit, jag med =P Sen gick vi med Sara hem en sväng på lite kaffe och tjöt, tills det var dags att åka vidare till BVC :) Började med att väga han, och nu stannade vågen på 5260 gram & han mätte 63 cm lång! :) Nu har han alltså växt 20 cm på 5,5 månad! Det är en heel del =) hehe, sen fick han vissa alla sina färdigheter för Specialist läkaren . Att han var så duktig på att rulla, stå & hoppa! Men sitter gör han inte riktigt än, men de kommer, de kommer =) Så han är precis lika långt utvecklat som barn i hans ålder, och det känns ju skönt att veta att han utvecklas precis som han ska . Det har ju alltid funnits tankar att eftersom han var såpass liten vid födseln att han kanske inte skulle utvecklas som han skall, men nu vet vi ju att han är precis som han skall, våran lilla pluttbebii <3

Sen var det dags att hämta Huliganen på dagis . Men han hade inga planer på att följa med hem, han skulle stanna kvar och leka med legot. Vi åkte ner till Maxi och handlade lite, Jörgen hämtade även ut en GPS som han beställt. Kan vara bra att ha när vi åker till Småland i slutet på månaden. :) Sen har vi haft besök av Lina & Melanie :) Trevligt! Även om William inte var på nåt solskenshumör, ätit dåligt + att han var trött .. Men han somnade som en stock sen!

För andra natten i rad har Linus somnat själv i egen säng, han skrek nån minut när jag la ner han idag, men sen somnade han så gott så, och sover än :) Han börjar bli stor kille, som somnar själv i sängen. Aw, min pluttis! Tiden går alldeles för fort, jag känner att jag inte hänger med! Han kom ju nyss förtusan!


Måndag - 110404

2011-04-04 07:43:01 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Åhhåååå va jag är trött :/ Hade gett vad som helst för att få gå o lägga mig nu. Somnade vid 23 igår, och sen vaknade Linus vid 01, och ville komma o gosa lite. Somnade väl om efter en stund, men vid 4 kliver William upp och vägrar somna om, försökte i över 2 timmar sen gav jag upp o vi klev upp och här sitter jag nu, som en sömnlös Zombie :/ Vet inte hur jag ska orka den här dagen, men får väl lite energi, eller vaknar till när vi går till dagis kanske. 1 timma kvar!! Har nog aldrig längtat så mkt efter dagis som just idag .

Jag är ändå van att sova lite . Det är inte timmarnas sömn jag saknar, utan att behöva gå upp vid 4 det är jobbigt . Jag är van vid att inte få mer än 2-3 timmars sammanhängande sömn, men vid 4 brukar jag inte gå upp. Han somnade ju inte direkt tidigt igår heller, så jag fattar inte vad han ska upp vid 4 o göra =/ Jaja.. Slut gnällt om det .

Idag är det BVC dags! Ska bli spännande och se vad han väger, nu måste han ju ändå passerat 5 kilo! Så som han äter. Nej nu gnäller han här så jag får ta honom :)

P&K

Natti Natti

2011-04-03 22:43:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var det kväll & barnen sover gott i sina sängar :) Linus somnade vid 19 & William vid 20.30 . Linus somnade faktiskt själv i sin egen säng idag. Efter han hade ätit och fått på sig pyjamas så la jag han i sin säng så jag kunde ta mig an William och få han klar inför natten. Hörde ju hela tiden hur Linus skrek och när jag sen gick in för att ta upp han så hade han somnat, lagt sig på mage och somnat gott :) Och han sover än, var precis o kollade till honom. Lillskruttas <3 .

Dagen har vart seg . Både jag & barnen har sovit på dagen idag. Något William inte brukar få göra, men nu somnade jag och han i soffan, och det va så gott så . Annars har vi inte gjort ett smack, busat här hemma och så . Tagit det väldigt lugnt =) Skönt med en hemmadag, imorn är det andra bullar, då drar vardagen igång igen.

William ska till dagis :) och senare på dagen ska vi till BVC för 6 mån kontroll med Specialist läkaren från Näl . (Sjukhuset) Hoppas det kommer gå bra, och att dom säger att allt är perfafekt med våran lilla kille. Det enda problemet vi har med honom är med maten, den fasta födan då alltså. Dricker han ersättning så slukar han 180 ml. Men det andra är han inte alls sugen på, så ska väl rådgöra lite hur vi ska göra. För Linus öppnar knappt munnen när man ska mata honom :/ Aja, det blir nog bra .

 

 

 


Paket från Polarn & Pyret

2011-04-03 16:41:47 Shopping
» Kommentarer(1) «


 

 


Söndag - 110403

2011-04-03 08:29:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åh vilket tråkigt väder!! :/ Regnet står som spö i backen . Blir nog inget gå ut idag då =/ Visst William har regnkläder, och Linus kan ligga i vagnen, MEN jag har inga regnkläder så vi får nog hålla oss inne idag . Linus har börjat vakna på natten igen, och vill vara hos sin mamma och snutta lite. Jag ammar ju inget på dan, men på natten kan det hända att det blir. Och ja, det är väl okej . Han är ju väldigt snuttig av sig och har vart ända sen han kom. Tuttar är det bästa han vet ;P

Jörgen sover nu . Han har jobbat inatt, och sen när han vaknar ska han iväg och köra Date hela dagen . :/ Så vi blir ensamma hemma, så frågan är vad vi ska hitta på? Och utelek är det inte riktigt tal om, iaf inte om vädret ska fortsätta så här. Mensvärk har jag också, vilken underbar söndag!! Eller inte alls, men vi får väl städa lite här hemma och fördriva tiden med, och hoppas på snälla barn idag :P Haha!

 

- Linus doptårta :)


Linus Dopdag

2011-04-02 21:55:57 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Dagen startade tidigt ! Trodde jag skulle få sova lite med bara ett barn hemma, men vid 06 tyckte Linus att vi skulle gå upp . Så det var bara att knalla upp, la han i babysittern och hoppade in i duschen en snabbis, han låg o kollade på sin tjocka mamma som duschade :P Sen var det bara att sätta igång och fixa iordning salladen som vi skulle bjuda på. Linus satt så snällt med och kollade på . =) Strax efter 11 åkte jag & Sara bort till kyrkan för att fixa iordning allt . Sen hem igen och byta blöja på Linus som hade bajjat, och åka och hämta tårtorna och tillbaka till kyrkan för att lämna dom. Hem, sminka sig, fixa iordning håret . Då kom min underbara bror . Tog Linus så jag kunde fixa . Helt underbar med honom. Gick runt och pratade, bytte hans blöjja, klädde på han kläder . Ja allt!! Gick med honom hela tiden, bättre morbror kan han inte ha!! =)

Vi fick även presenter hela familjen! :) Som han köpt när han vart i Thailand . Tusen Tack!!! Sen var det bara att knalla iväg till kyrkan. Själva dopcermonin gick jätte bra, Linus var väldigt pratglad, psalmboken var roligast . Sen var det fika och salladen var nog god, för allt gick åt! Det trodde jag faktiskt inte, och även tårtorna tog slut! Men jag får nog lov o säga att det är skönt att dopet är över. Linus fick jätte fina presenter . - pengar, kläder, traditionella dopgåvor, presentkort på min favvis affär - polarn & Pyret ! Tackar så jätte mycket för allt!

 

 

 

 

 

 



25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.

2011-04-02 10:17:15 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


 

Min underbara vän Sara <3


Fredag - 110401

2011-04-01 22:47:54 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll ! Idag skyller jag den dåliga uppdateringen på att jag haft häcken full . Vi ska ju ha Dop imorn. Så i förmiddags lämnade jag barnen med Jörgen och åkte iväg och handlade med Sara . Det var allt som behövdes förutom tårtorna som jag skall hämta imorn . Däremellan har jag haft barn som ska roas, blöjor som skall bytas och allt sånt, nån dukning i kyrkan har jag inte hunnit med, så det får jag ta imorn förmiddag. William åkte till Carina nu ikväll så jag ska kunna fixa så mkt som möjligt imorn, de är mkt lättare när man bara har en liten bebis och se efter än en 3-åring som springer runt och gör bus .

Hoppas Linus sover bra inatt . Jag behöver all sömn jag kan få . Det kommer bli en låååååång dag imorn . Jag har såååå sjukt mkt att göra. Fixa iordning i kyrkan, göra klart salladen, hämta tårtor, göra iordning Linus, fixa med dopklänningen, fixa iordning mig själv och allt där till . Tack o lov kommer bror tidigt imorn så han kan få hjälpa mig med att roa Linus ^^ . Hela de här dopet känns som ett stort stressmoment, man vill vara alla tillags, men det går inte tyvärr. En del har vissa önskemål men det går inte när man är så många tyvärr . Så det blir kycklingsallad & tårta + kaffe! Det får duga känner jag . Längtar bara tills morgondagen är över faktiskt!

Linus sover nu och jag sitter och tar det lugnt o stoppar i mig lite onyttig skit as always . Men inte pekar vågen upp för det :P Hehe!! Jag ska snart gå o joina honom, fast i min egen säng då . Jörgen jobbar ikväll så han är inte hemma förän till morran :/ Tråååk! Men men, han måste ju så! Huvudvärk har jag också, men skyller på att jag ätit så fruktansvärt dåligt idag.. Det är tur jag inte ammar så sätt längre . Ammade inatt bara, men nu är det mer mysamning än vad det vart innan . =)