Tisdag - 110719

2011-07-19 15:14:55 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hejsan! :)
Imorse vaknade jag med värk utan dess like, kunde knappt sätta mig upp innan jag trodde jag skulle avlida. Värk i äggstockarna, kanske är ägglossning? Typ min enda per år jag får :-P Ja, jag har ju inte ägglossning särskilt ofta, så de kanske är det . Och inga värktabletter hade vi hemma heller. Så jag la mig på mage i sängen i flera timmar i hopp om att det skulle gå över, och tillslut så :P Haha! Sen tog jag med mig barnen över till Sara för lite lek & bus. William & Nicolina började bråka de första dom gjorde, hääääärligt !

Men de är så dom två är, ena stunden leker dom jätte bra tillsammans för att i nästa stund tjivas som syskon. Efter en stund gick vi hem, behöver fixa nåt käk, passade på att ringa försäkringskassan när jag kom hem. Jörgen vabbade ju med William när jag och Linus låg inne på Barnavdelningen . Och han har fortfarande inte fått nåt utbetalt, så nu ringde jag och gav dom en spark i röven & vips så finns pengarna på kontot på torsdag! Men de är konstigt att man alltid ska behöva tjata på dom för att få sina pengar som man har rätt till, och att det ska behöva ta sån tid. Det är ju liksom inte första gången nån vabbar för sitt sjuka barn liksom.. Nä, försäkringskassan = förseningskassan . Dock har det alltid funkat när de vart frågan om föräldrapenning för oss båda, men när de gäller vab, nä då är dom kassa!

Ska ge Linus lite mat nu, och sen ska vi åka ner och handla lite .


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker det är märkligt att han får pengar för VAB, i och med att du är inlagd med Linus, så skall din man inte kunna ta VAB för William, han är ju inte sjuk...



2011-07-20 @ 08:39:25
Postat av: Emma, Oliwers mamma

håller med dg. man måste verkligen jaga dem hela tiden. Jag e sååå trött på försäkringskassan

2011-07-20 @ 16:12:11
URL: http://fantasiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback