Våga fråga!

2012-04-30 15:25:47 Marie frågar
» Kommentarer(4) «


 

Våga fråga ! :)

 


Trettionde April

2012-04-30 10:58:45 iPhone
» Kommentarer(1) «


God morgon!
Sovit sådär inatt, har svårt att komma till ro :/ klev upp vid 9 ungefär när Jörgen åkte och lämnade ungarna på dagis. Sen dess har jag hållt på med mitt skolarbete. Just nu är de film maraton typ. Sett tre filmer som handlar om PTSD. Skönt när det är gjort och jag kan lämna in arbetet och komma vidare. Ska bli skönt med lite sommarledighet sen och bara gå och små pilla i huset :)

Bara en månad kvar tills vi flyttar nu. Shit asså!! Måste verkligen köpa flyttlådor så man kan börja packa ner allt. Nej glo klart på filmen nu kanske..


Trött & orkeslös ..

2012-04-29 20:57:31 iPhone
» Kommentarer(5) «


Jag blev utskriven idag. Dom hittade inga fel på mig. CT röntgen visade inga konstigheter. Så ingen propp på lungor. Dock skulle jag ljuga om jag sa att jag var smärtfri men de är jag inte. Känner mig fortfarande rätt tungandad, men jag fick ändå ingen smärtlindring på sjukhuset så ist för att ligga där och ha ont så kan jag lika gärna göra det hemma.

Läkaren sa att det kanske var stress relaterat men inget man visste. Aja.. Får väl se vart det leder. Tvivlar på att det är stress men.. Nu är jag hemma iaf och tänker stanna hemma. Ingen trevlig avdelning att ligga på med enbart pensionärer med cancer och stroke. Inte när man är 24 år iaf. Hoppas jag slipper åka tillbaka och slipper dessa ambulans färder.

Sönder stucken i armar är jag också, dom är helt blåa nu efter alla nålar jag haft. Nej.. Det va allt för mig idag. Ska fortsätta ligga i soffan som jag gjort hela dagen.


Back again..

2012-04-29 08:11:10 iPhone
» Kommentarer(3) «


Är tillbaka på NÄL och inlagd denna gången. Kom in med ambulans igår igen, och mina prover visade på ett förhöjt värde för propp i lungan. Så jag blev inlagd på en lungavdelning. Fick en spruta med blodförtunnande igår kväll. Sen har jag försökt att sova nån timma, inte det lättaste!

Imorse kom sköterskan och satte en ny infart i armen på mig, då den jag redan hade var för liten. Så nu är det bara att vänta på röntgen och se vad den visar. Håll tummarna för mig!


Ambulansfärd

2012-04-28 09:34:28 iPhone
» Kommentarer(1) «


Igår fick jag åka in akut med ambulans. Fick helt plötsligt kraftiga bröst,rygg & buksmärtor. Ringde 1177 och frågade vad jag skulle göra hon sa att jag skulle ringa 112 och dom skickade en ambulans med blåljus. Hade även riktigt svårt med andningen, fick knappt ingen luft. När ambulans personalen kom körde dom ett EKG och satte en infart i armen på mig. Sen fick de bli att åka till sjukhuset där dom gav mig syrgas för andningen. Tog massa massa prover.

Fick träffa både medicinläkare, kirurg och gynläkare. Dom misstänkte utomkvedshavandeskap och lungemboli. Men de va inget av det. Fanns ingen graviditet alls, vilket va skönt. Proverna visade inte på nåt Emboli heller. Sen ville dom att jag skulle göra en skikt röntgen men pga strålningen och riskerna de medförde så valde jag att avstå den.

Och sen åkte jag hem mot läkarens inrådan som ville att jag skulle stanna över natten, men jag kände att jag lika gärna kunde åka hem eftersom jag ändå bor 2 min från sjukhuset och skulle de bli värre igen så skulle jag komma tillbaka. Jag kände mig ändå ganska så bra efter ett par timmar på akuten. Det värsta hade släppt utan smärtlindring.

När jag gick så kände jag mig mest tungandad. Ett litet lätt tryck över bröstet. Känns väl liknande idag med men inte så jag har ont ont. Men jag ska vila i helgen och inte hålla på med en massa saker. Antar att detta kanske va kroppens sätt att säga ifrån att jag borde ta de lite lugnt nu.


Att folk orkar ..

2012-04-27 08:43:07 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «


.. lägga ner så mkt tid på andras ekonomi .
Det jag handlar till våra barn gör JAG för MINA pengar som jag får för att JAG studerar. Jag handlar inte för tusentals kronor, jag handlar det jag anser att vi behöver. Vi behövde en ny vagn, för att en mindre var smidigare än duovagnen, kläder behöver barnen ha, ja och vi vuxna också!! Sen Anna anser inte jag att du har med våran ekonomi att göra, du vet inte hur mycket inkomster och utgifter vi har. Du vet inte vad vi prioriterar eller lägger undan varje månad. Och jag anser inte att jag behöver redogöra det för dig heller.

Sen jobbar inte Jörgen för att han är tvungen till det, han jobbar som ordningsvakt för att han vill det och för att han trivs på sin arbetsplats med sina kollegor. Om du tog reda på lite fakta så hade du vetat vilket gott gäng dom är på Stenungsbaden. Och att han vill jobba där av egen fri vilja, inget jag tvingar honom till.. Så dom där "ryktena" kommer nog enbart från dig isf. Något du skapat alldeles själv.

Jag ska inte behöva sitta och försvara mig på MIN blogg. Passar inte innehållet dig, så sluta läs?! Simple as that..

Mama loves POP ♥

2012-04-26 13:16:12 Shopping
» Kommentarer(13) «


 


Another day in paradise ♥

2012-04-25 23:11:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så har den här dagen glidit förbi . . ♥
Storhandlat har jag hunnit med, lite shopping på POP! En mössa till den stora grabben och en tröja till lillfisen, 50% gillar vi på alla säsongskläder! :) Har grejjat lite hemma idag, skolarbeten, hemmet. Sen skulle barnen hämtas från dagis och vi åkte hem och fixade middag. Hade ingen motivation alls att laga mat, så barnen fick rester från igår. Men de dög alldeles ypperligt för dom :)

Sen va det bus och stojj som vanligt :) Dock går det lite vilt till emellanåt och Linus tar till med hårdhandskarna mot sin storebror, idag fick William sig ett redigt nyp i magen =/ Men då fick Linus stå och skämmas en stund. INTE OKEJ! att hålla på så. Han har även börjat så på dagis, är det nåt som inte passar herrn så får dom sig en smäll på kinden, men det gäller bara att vara konsekvent i det läget och visa för honom att det inte är ett okej beteende. Han må va liten, men han är verkligen inte dum utan förstår precis vad det är han gör .

 

 

 

 

 

 

 


Dags

2012-04-25 21:00:22 iPhone
» Kommentarer(2) «


Nu är det snart dags, idag damp kallelsen till klinisk fysiologi ner i brevlådan :/


Tjugofemte April

2012-04-25 08:21:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon alla bloggisar! :)
Känner mig pigg och utvilad, jämfört med igår.. Va så trött hela dagen lång och fick inte alls mycket gjort, kändes som att jag skulle somna vid datorn, men idag får jag sätta lite fart. Jag ska vara inne med mitt arbete innan helgen, och påbörjat ett nytt tills dess! Det är veckans mål. Igår efter barnen kommit hem från dagis så lagade vi middag och fick sen besök av Sara och Nicolina. Men barnen bara bråkade, kunde inte vara snälla mot varandra en sekund, de slutade med att vi fick avbryta leken och dom åkte hem. Tråkigt när de blir så. Men kan dom inte sköta sig så behöver dom inte leka ihop heller anser jag.

Idag är de löning som sagt. Jag ska betala in Linus vagn. Och passa på att handla lite medans barnen är på dagis. Så kanske vi kan slänga ihop nåt gott ieftermiddag när dom kommer hem. Kanske skulle ge sig på att baka cupcakes ser så gott ut när alla andra gör det :P Haha!

Men nu är det dags att göra barnen startklara för dagis! :) ♥

 

 

 


Middag .

2012-04-24 22:16:51 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(1) «


 

Dagens middag - Korvstroganoff med ris :)


Tjugofjärde April

2012-04-24 08:06:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn! =)
Igår var det som sagt skola för min del. Hade en obligatorisk träff i hemsjukvård, där vi fick träna på olika provtagningar, så nu kan jag ta venprov, kappilärprov och ge insulin :) Första gången jag provade ta venprov och jag satte de på första försöket, de lönar sig att ha observerat en hel del i sitt liv xD Heheh. Nu börjar kurserna gå mot sitt slut, och de är bara några få arbeten kvar. Jag har en uppgift i HSV, 2 i Barn & ungdomssjukvård och 4 st i Psykiatri. Sen är de över för den här terminen.

Sitter och klurar lite på vad jag ska läsa nästa termin, de har kommit in lite nya kurser som jag är intresserad av så som, akutsjukvård och akutmedicin. Men man kanske ska ta baskurserna först. Ska försöka få tag i en studievägledare under dagen och se om hon kan hjälpa mig hur jag ska gå vidare.

 


Dagens middag .

2012-04-23 20:44:39 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «


 

Spagetti & Köttfärsås


Tjugotredje April

2012-04-23 07:57:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon ! :)
Helgen har vart underbar, lördagförmiddagen spenderade vi med lite shopping till gubben och William köpte lite nya tröjor, för han ville så gärna köpa nya kläder. Undra vad det ska bli av honom? En liten modefantast kanske? Inte mig emot, för jag gillar också att köpa kläder så :P Sötnos :)

Sen kom brorsan hit som skulle passa barnen medans vi var borta - Stenungsbaden it was! Jätte kul att komma bort lite och få vara tillsammans. Vi hade skoj och drack goda drinkar och pratade :) Händer ju inte sådär jätte ofta att man kan göra sånt . Men när de väl sker så är det gott att få komma bort lite. Även om jag saknade mina småkottar väldigt mycket.

Men dom hade det bra med morbror, dom hade röjt gärnet inne på sitt rum, för VARENDA leksak låg på golvet, så mamman fick så snällt städa när vi kom hem. men men. Nu är det snart dags för ungarna att gå till dagis, Jörgen ska sova, och jag ska gå till skolan idag för att träna på provtagningar! :)

 

mzetterblad @ instagram


Vink vink

2012-04-21 23:57:30 iPhone
» Kommentarer(0) «


Från lilla mig från stenungsbaden


Vad skulle du göra ?

2012-04-21 09:12:46 Marie frågar
» Kommentarer(12) «


Jag såg den här disskutionen på FB för ett tag sen .
Så jag tänkte fråga er hur ni resonerar?

Om ni var gravida och fick i ett hyfsat tidigt skede veta att ni väntade ett barn med DS (Downs Syndrom) Skulle ni behålla barnet eller skulle ni avsluta graviditeten?
Kan vara kul och se hur folk tänker kring detta, jag har själv en vän som har en dotter med DS och den lilla flickan är helt underbar, jämngammal med Linus och ett riktigt charmtroll :)


Tjugonde April

2012-04-20 22:02:06 iPhone
» Kommentarer(0) «


Hallå!
Dagen idag har varit lugn. Vart på Överby en sväng. Köpte mig ett par nya jeans och två tröjor samt en onepiece till Linus - i multirandigt. Supersöt va den så jag kunde inte låta bli. Hann med en fika på Espresso också innan jag skulle hämta barnen. :)

Sen har det vart fullt ös resten av eftermiddagen. Linus har sånt jävla humör numera. Så fort något går emot han börjar han skrika. Och det är ingen dålig stämma han har kan jag lova er. Tom personalen på dagis får ont i öronen när han sätter igång. Uppmärksamhet till 110 ska han ha den lilla fisen!

Men nu ska jag sova, en dag imorgon också! :) då kommer barnens morbror hit och ska vara barnvakt! :)


Nittonde April

2012-04-19 11:51:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Torsdag redan .. imorgon är de fredag !
Barnen är på dagis. Idag skulle William och dom andra stora barnen gå till skogen :) Och jag sitter här hemma, har suttit halva morgonen och svurit mig vansinnig över en IVP jag skulle göra enligt VIPS modellen, men tillslut fick jag till det (tror jag) Ringde fast och frågade min brorsa hur jag skulle göra, och efter att han förklarat blev det lite enklare. Då fattade jag iaf lite granna. Men nu är det arbetet inlämnat och jag har lämnat in en liten komplettering på mitt Missbruks arbete och ytterligare två i HSV.

Så imorgon kan jag ta helg med gott samvete! :) För denna veckan har jag vart riktigt flitig. Nu ska jag påbörja ett nytt arbete i HSV. Och sen har jag provtagningar på måndag och sen är det ett arbete i PTSD. Sen är det inte så mycket kvar i kurserna, men snart dags att söka för nästa termin då det blir ännu mer plugg. Vet dock inte vilka kurser jag ska välja än, men de ger sig. Måste kolla igenom vilka det är som är kvar nu.

Nej, jag får nog äta lite lunch nu =)

Birthday

2012-04-18 22:31:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja så har ytterligare en födelsedag passerat :)
Och ja, jag är riktigt nöjd med den :) Halva dagen spenderade jag dock med mitt skolarbete ex antal koppar kaffe, men jag lyckades få ganska så mkt gjort :) Första gången i mitt liv som jag faktiskt tycker att det är intressant och att jag verkligen vill detta. Har nog aldrig hänt förr liksom .

När Jörgen kom hem från jobbet mumsade vi tårta, och Björn var här på kaffe. Och sen avslutade vi kvällen med lite mumsig kinamat, jag och min love ♥ Barnen hade redan somnat då, sen är dom inget big fan av kinamat ändå. William äter bara ris med ketchup :-P HUr gott det nu kan vara? Hahaha.. Nej, snart sängen men först ska jag se klart på Body of proof ! :)


En dagens .

2012-04-18 15:04:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «It's my birthday ♥

2012-04-18 10:02:34 Foto - Marie
» Kommentarer(4) «


 

Idag fyller jag 24 år . GRATTIS till mig själv på födelsedagen! ♥


Sjuttonde April

2012-04-17 22:25:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Shame on me!

Ja, jag vet.. kass update again . Mycket i skolan nu, och jag sliter som bara den för att hinna få in allt tills deadlinen. Är ju ett tag kvar, men jag vill inte sitta i sista minuten och vara överöst med en massa arbete, så ja.. då ligger jag hellre steget före :) Nu sitter jag iaf och arbetar på ett arbete om funktionshinder . Jätte intressant verkligen. Man ser de på ett helt annat sätt när man vet lite mer om det.

Anw, Allt här hemma flyter på bra! :) Har haft lägenhetsvisningar nu. Haft 3 spekulanter, så känns skönt att den biten är avklarad nu. Snart bara en månad kvar tills vi flyttar så snart får man väl börja packa lite smått. Förhoppningsvis så skulle vi få tillgång till garaget lite tidigare och då kan man ju förvara sakerna vi har på vinden där så länge :) Känns helt sjukt att vi ska flytta till hus liksom.. VI?! Men det ska bli så himla skönt! Längtar verkligen!! ♥

På lördag ska jag och min kära man åka iväg lite . Vi ska till Stenungsbaden och bara ha de gott :) Min underbara bror kommer hit och passat barnen ♥ Familjen kan man alltid lita på ! :) Han har velat passa dom väldigt länge, men de har inte riktigt klaffat med hans schema, men nu var han ledig så då passade ju det bra! :) Hihi .


Jag & en liten prinsessa..

2012-04-16 22:53:13 Fotografi
» Kommentarer(0) «Sunday .

2012-04-15 10:19:03 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Så var söndagen kommen . ♥
Igår låg jag mest i soffan hela kvällen, tittade på Pirates of the caribbean. Och proppade i mig en massa onyttig skit. Hade gjort chokladmousse med riven choklad på som jag smaskade på :) + att jag hade en massa annat vid sidan om xD hihi . Barnen sitter i soffan och smaskar på gårdagens godis :P Och jag sitter och tar mig en kopp te, passar på att tvätta lite och Jörgen sover fortfarande efter nattens jobb.

Idag händer det inte så värst mycket, blir nog en hyfsat lugn söndag. Kanske får ut oss på en promenad, det hade vart härligt. Sugen på en riktigt goo skogspromenad, ska se om jag kan få med mig hela familjen sen när Jörgen vaknat :) Ja, vi får se :)

Pratade även med min mamma i fredags, och hon ligger inte längre kvar på hjärtintensiven utan är tillbaka hos Psykiatrin. Hon hade inte haft några mer känningar på hjärtat iaf, och dom sa att infarkten var stressrelaterad. Men hoppas hon kan få rätsida på allting snart och få må bra igen :)


Emmaljunga Scooter - Limited Edition ♥

2012-04-14 20:54:21 Fotografi
» Kommentarer(1) «


 

 

Här är pärlan ♥


God morgon!

2012-04-14 08:26:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Bara jag och mina små huliganer vakna. Som bråkar om vart annat, men denna morgon är de Linus som slår son storebror och det tyckte väl inte William var så kul. Egentligen har jag bara väntat på att Linus ska börja ge igen även om de inte är ok att slå sin bror, så han har allt fått säga förlåt och ge han en kram. "lååååt illia" låter så sött!! William städar sitt rum som han vänt upp och ner på och sen ska vi äta frukost tillsammans.

Annars är denna lördag rätt så lugn. Vet faktiskt inte alls vad vi ska hitta på idag, men solen skiner ute så en sväng till lekplatsen kanske vi borde ta oss. William vill säkert ha lite lördagsgodis med så de kanske vi åker och köper. Nej får hjälpa han med städningen lite tror jag :)

Ha en mysig lördag!!


Kvällsblogg

2012-04-13 23:00:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var denna fredagen förbi :)
Vi har faktiskt blivit med vagn idag :) Det blev inte den blåa.. Utan Emmaljungas limited edition. "Black Beauty" heter den. Ska visa er en bild imorgon, jag orkar inte dra fram kameran nu ikväll =) Och jag är toknöjd! Så himla skönt med en lätt och smidig vagn, så de är nästan så vi att vi ska åka nån stans imorgon bara för att liksom ;) Linus sitter som en kung i den :) Hihih .

Eftermiddagen bestog iaf av bus och stojj med barnen ♥ Och sen somnade dom så gott vid 19-tiden! Och jag har legat ensam i soffan och ja, inte gjort ett piss. Trååååkigt att vara ensam hela tiden, men egentligen borde jag ju vara van vid att alltid spendera helgerna ensam, men ändå är jag inte det . jaja.. Så kan det vara ibland :-P

Under tiden barnen var på dagis så satt jag klistrad framför en föreläsning på datorn, så skoj hade jag det, men nu har jag iaf fått in mitt arbete om missbruk och ska hoppa på nästa om funktionshinder bland barn och ungdomar.

 

This is what family is all about ♥


Fredag - 120413

2012-04-13 09:06:59 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon! :)
Kass uppdatering jag vet .
Men, det har vart mycket det senaste nu, med allt egentligen. Är så himla seg på kvällarna så uppdatera här har inte varit min prio ett. Men nu ska jag väl vara tillbaka igen! =)

Sitter och lyssnar på en föreläsning om Psykiatri nu. Ganska så intressant faktiskt :) Så jag lär ju ha att göra en stund idag. Annars är det fredag och ledighet nu! Ska bli härligt att få mysa med mina barn hela helgen, Jörgen jobbar ju ändå hela helgen ! :)

Har ni några planer för helgen ?

Svar på fråga .

2012-04-12 09:29:28 Marie svarar
» Kommentarer(0) «


Anonym: Han är väl ändå ingen bebis längre? :S

Svar: Jo, han är min lilla bebis ♥ och William är min stora fina ille! :)

Sur bebis

2012-04-11 23:33:02 Dagboken
» Kommentarer(3) «Instagram

2012-04-11 22:46:27 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «
Följ oss på instagram @ mzetterblad

Onsdag - 120411

2012-04-11 15:19:04 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Hallå i stugan!
Idag har vi vart och skrivit kontraktet på huset :) Fick även valt skåpsluckor, bänkskiva och handtag. Kommer nog bli bra det här när allt är klart och vi kan flytta in. Längtar så, vi kommer få en underbar sommar framför allt!

Annars är allt lugnt sliter med mitt skolarbete även om mitt huvud snurrar mer än nånsin typ. Men nu är det snart dags att hämta barnen :)


Svar på fråga .

2012-04-10 16:31:12 Marie svarar
» Kommentarer(1) «


Anonym: Usch va hemskt.. Hoppas hon repar sig fort. Dock kan ni ju inte ha så bra kontakt om du får reda på de av din brors fru?
Och "jag har vetat om" att hon legat inne ett tag. Har du inte hälsat på henne innan eller hört av dig när hon vart sjuk på sjukhus?

Tycker du ska åka o hälsa på henne där nu direkt o sedan så mkt du kan. Så kommer både du o hon må bättre för det går om man VIll :)
Lycka till

Svar: Bra kontakt tycker jag att vi har, men då jag bor 10 mil bort är jag väl kanske inte den första hon ringer, utan istället ringer min svägerska som ändå bor i Borås. Mina andra bröder visste heller ingenting om det. Dessutom tror jag inte hon vill "lasta" mig med sitt mående. Hon vill nog gärna inte att vi ska må dåligt heller. Jag pratade med henne i telefon för ett par dagar sen och då sa hon ingenting om det, utan skulle höra av sig om det va "nåt" liksom.

Givetvis ska jag hälsa på henne om HON vill att jag kommer .

Life ain't fair ♥

2012-04-10 10:04:59 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(6) «


Things happen, things go wrong "/
Min mamma har legat på sjukhus ett tag, det har jag vetat om för diverse problem.. Hon har inte mått så bra om man säger så. Men igår fick jag veta av min brors fru, att mamma har haft en hjärtinfarkt . Och ligger på hjärtintensiven i Borås. Hon hade vart och hälsat på henne igår, då va hon blålila om läpparna, hade övervakning av hjärtat, fick blodförtunnande och lugnande, samt nitroglycerin spray vid behov .

Grejjen är att jag blir så himla rädd, skakis, vettskrämd . You name it. Vart i denna sitsen förut, dock med en annan förälder, och han finns inte längre i livet. Även om en hjärtinfarkt inte behöver innebära döden, men den kan lika gärna göra det så är jag livrädd att hon ska lämna mig nu. MEN DET FÅR DU INTE, FATTAR DU DET?! Jag tänker inte vara 24 år utan både mamma och pappa, jag tänker inte det !!

Dom skulle göra scanning av hjärtat idag eller imorgon, för att besluta om en ev ballongsprängning. Det måste gå bra, det måste gå bra, det bara MÅSTE det . Har knappt kunnat sova inatt för detta är allt jag tänkt på, jag har gråtit och haft panik nästan brytit ihop. Och i det stora hela så känner man sig så jävla ensam, ingen kan sätta sig in, ingen förstår, förän man vart med om det själv .

Du måste leva, leva för oss ♥

Svar på fråga .

2012-04-09 20:01:47 Marie svarar
» Kommentarer(2) «


Anonym: Ta inte denna frågan fel - menar absolut inget illa - men har Linus någon sjukdom? Tänkte eftersom att han har ett ganska stort huvud och knappt något hår, vad man kan se på bilderna? I alla fall så har du två otroligt söta och fina pojkar! <3

Svar: Vad vi vet så har Linus ingen sjukdom just nu. Men redan på Neo tyckte dom att han hade en stor fontanell, man gjorde ultraljud på hjärnan, men allt var normalt. Håret växer nog till så småningom, han har mkt i nacken men inte så mkt just på huvudet. Men ang huvudformen tror jag inte beror på någon sjukdom. Men, däremot utreds han nu för systisk fibros .. .

Annandag påsk .

2012-04-09 11:28:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! :)
Sovmorgon va de här, härligt att kunna ligga kvar till halv 10 idag :) Hör ju inte till vanligheten så, om inte Jörgen är hemma och ledig ^^ hehe. Om en liten stund ska jag och William åka till badhuset med Sara & Nicolina . Kommer dom nog tycka är skoj :) Är så himla längesen vi var där nu. Nej, men de ska bli kul =)

Igår gjordes det inte så mkt, hämtade William hos Carina och sen pluggade jag på kvällen och lämnade in mitt arbete :) Nu har jag bara 2 arbeten som ska vara inne den 15:e, så dom får jag ta tag i nu i veckan när barnen är på dagis :) Men de kommer nog gå finfint! :) Känns som att jag har ett ganska så bra flyt nu, det där MVG:t gjorde nog mycket ;) Och nu är det snart dags att söka för nästa termin, måste bara ta en koll på vilka kurser jag har kvar.

 

 

 

 

 


Påskafton .

2012-04-08 00:10:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nattsudd vare här .
Men så kan det vara när inte tiden riktigt räcker till alla gånger ;) Men så kan det vara! :-P Idag har vi varit på påskmiddag hemma hos Jörgens föräldrar, Linus var lite reserverad i början, men sen släppte han loss totalt. Sådär lagom tills vi skulle åka igen. William stannade kvar, han ville sova hemma hos sin faster och eftersom hon var ledig så passade ju det bra ;)

För oss andra fick det bli ett besök på Uddevalla Sjukhus . Jörgen åkte på däng på jobbet igår, eller ja.. de låter värre än va det va . Han fick en spark över ögat under ett gripande fattade jag det som, iaf så fick han ganska ont i ögat och såg suddigt, så vi tyckte väl att det va bäst att han fick kolla upp det plus att det var ju bra att han fick det dokumenterat, men iaf så va det ingen skada på ögat som han kunde se nu. Men skulle det inte bli bättre så får han ju uppsöka läkare igen, men där satt vi iaf i två timmar och skulle roa en trött 1,5 åring. Inte det lättaste alla gånger.

Så nu sitter jag här och nattsuddar, ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova ett par timmar, innan lillplutten vaknar och ska roas ;) Kan ju hoppas han vill ge sin mamma sovmorgon, men man ska inte hoppas på för mycket :P Haha! Nopp.. Jag ger er lite påskbilder ist :)

 

 

 

 


Långfredagen

2012-04-06 15:18:54 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag har legat med huvudvärk hela dagen men vi tog oss iaf till affären och köpte oss lite påskmat tills imorgon :) barnen får dessutom varsitt påskägg med godis såklart ;) men de får dom leta efter imorgon :)

Tack och lov har värken släppt nu. Och nu fick William lite lekbesök av Nicolina. ;)


Vi har fått hus!

2012-04-05 17:40:57 Dagboken
» Kommentarer(3) «


ÄNTLIGEN !
Så var våran längtan och väntan över! Idag kom beslutet, vi har fått ett hus, ett fint litet parhus här uppe i Skogshöjden. Så den 1/6 tar jag min lilla familj och flyttar längre ner på gatan :) UNDERBART ! Som vi längtat och nu blir de verkligen så, men innan dess så ska huset renoveras, vi ska få nya tapeter, köksluckor, vitvaror ja det mesta =) Så nu blir de att införskaffa flyttlådor och börja småpacka lite :)

Nu startar livet på riktigt, vi kommer få de underbart med våra barn i det nya huset. Bästa av allt tycker William är att vi har massa av hans kompisar runt omkring, och att han får ett helt eget, större rum! :) ♥


Onsdag - 120404

2012-04-04 23:04:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll ! :)
Haft en riktigt härlig dag idag! Dock inte så mycket pluggande, mer än att skaffa mer material till mitt arbete, så jag har varit på biblioteket idag och lånat en bok om ätstörningar som jag ska plöja mig igenom, men inte idag. Det orkar jag inte. Sen har jag umgåtts med min underbara vän Sara ♥

Sen gick jag och Linus och hämtade William på dagis, han hade påskpysslat så fint, ska se om jag kan ta kort på de imorgon, så ska jag visa er! Han va även och lekte en stund med Nicolina innan vi gick hem för att äta middag som pappsen hade fixat till oss. Sen somnade på grabbarna tidigt, Linus somnade redan strax efter 18 idag och William inte så långt därefter. Måste vara hårt att gå på dagis, men nu väntar ju oss långledig. Ja, iaf för barnen.. Jörgen jobbar hela påskhelgen :/ Tråkigt! men men, så är det .

Nej nu ska jag sova, imorn ska båda grabbarna till dagis! :)


Vidriga människor ..

2012-04-04 20:24:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Och ni ska kalla er för förskolelärare .
NI drar en skam över hela yrket och så här ska det fan inte få gå till ! Jag lider verkligen med dessa barn som blivit utsatta för dessa människor.

 

Läs mer på en av föräldrarna till barnens blogg - http://mammawendela.blogg.se


Prickiiiikorv

2012-04-03 15:28:57 Foto - Linus
» Kommentarer(4) «


 

 


Tisdag - 120403

2012-04-03 10:30:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn morrn :)
En bra dag, fått sova ostört hela natte, motivationen är på topp! Så ja, en bra dag helt enkelt! :)
Båda min uppgifter i Hemsjukvård som jag lämnade in igår blev godkända, så nu sitter jag och skriver på ett nytt Psykiatri arbete om ätstörningar. Ska försöka hinna vika lite tvätt och sen ska jag hänga upp den nya som går i maskinen just nu. Kallt ute idag, så William fick ta vinteroverallen till dagis :/ Brrr!! Men han ska ju inte behöva frysa på dagis heller.

Linus är väl i stort sett frisk nu, alla koppor har torkat så nu får dom gärna försvinna också, men de lär ju ta ett tag med tanke på hur många han har. Men skönt att han är pigg och glad iaf och inte är ledsen dygnet
s alla timmar! :) Får se om han ska gå till dagis imorgon eller om han blir hemma imorgon med. Vi får se ;)

Annars blir det nog en ganska så lugn tisdag.. Plugga ska jag göra iaf! :)

 

Så som vi känner igen honom - glaaaaaskit ♥


Bebis sugen . ♥

2012-04-02 21:55:48 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


Tänk hur de där suget bara kan skölja över en ibland ;)
Jag har ganska många i min närhet som antingen precis fått barn eller väntar barn. En av mina närmsta vänner ska ju snart ha bebis igen (BF i slutet på Maj) Så hon är ju rätt höggravid nu. Då blir man ju inte mindre sugen. Nej, det ska jag absolut inte sticka under stolen med, det finns ju inget uderbarare än just barn, även om dom kan vara små monster ibland ;) Men ack så underbara ♥

Nej, jag skulle gärna ha ett barn till, men inte just nu . Även om de finns ekonomi till de, så finns de inte boende och plats, plus att jag vill gärna bli klar med skolan först och hinna jobba lite innan vi skaffar nå fler barn, OM vi ens gör det. Men den planen finns inte i dagsläget. Nu njuter jag istället för fullt av dom två barnen jag faktiskt har! ♥

 

 

 

 

 

 

Hur kan man inte sakna de här liksom? ♥


En dagens

2012-04-02 20:17:20 Foto - Marie
» Kommentarer(0) «Fyfan va jag är bra ;)

2012-04-02 13:55:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag är en riktigt bra dag, för jag fick precis MVG + på mitt psykiatri arbete om Affektiva störningar! Det får bli en FIRA fika med barnen idag! =) Wiiihooo !! =)


Måndag, måndag måndag ..

2012-04-02 10:13:59 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. och här sitter jag framför min dator ..
i vanlig ordning och pluggar.. Har lämnat William på dagis och haft uppföljnings samtal för Linus. Men det va inget negativt där inte förutom hans bajserier, men det är ju inget som jag kan styra över tyvärr . Hade jag vetat vad det berott på hade jag givetvis försökt att åtgärda det, men nu står vi under utredning och jag kan inte hjälpa att han bajsar så ofta. Dom får helt enkelt ha tålamod tills vi vet vad det beror på och det vet vi inte i dagsläget. Så är det med det ;)

Jörgen sitter och försöker roa Linus som helst bara vill vara hos mig. Och jag sitter med min uppsats om Provtagningar i Hemsjukvården. Har gjort en komplettering och ska ha in 2 uppgifter helst idag. Får väl se hur mycket jag lyckas med idag . Men det ska nog gå bra . =)

Annars händer det inte mkt, Jörgen skulle egentligen tagit VAB men han bytte tur med en kollega istället, så ist för natt så får han jobba eftermiddag, är bra när det går att lösa så, för då får jag även pluggat om dagarna :)

Första april

2012-04-01 19:24:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


April April, din dumma sill.. jag kan lura dig vart jag vill ;)
Har ni blivit lurade idag? Jag har klarat mig ganska smärtfritt faktiskt, vi kör inte så hårt på de här hemma :P Haha! Dessutom har vi haft fullt upp att roa våran prickiga son, som förövrigt är mycket piggare idag. Han hade lite feber imorse, men under dagen har den lyst med sin frånvaro :) Vilket betyder att de går åt rätt håll nu :) Så himla skönt, och många av kopporna har torkat tack vare kroppspudret antar jag. Så nu hoppas jag bara att dessa dumma koppor försvinner fort så jag får min fina pojke tillbaka.

Så han överlevde utan Tavegyl .. För den/dom som inte trodde det! Tji fick ni! ;) Annars har dagen varit lugn, vi somnade allihop en stund idag på dagen. William i soffan och vi andra i sängen, de va mysigt! :) Inte ofta man lyckas tajma in de, sen brukar ju inte William vilja sova på dagen heller, men han va väl trött idag antar jag.

Imorgon får de bli mer VAB för Jörgen, jag har massa skolarbete att ta igen. I fredagskväll fick jag iaf in mitt psykiatri arbete om affektiva störningar , det slutade på 23 A4 sidor, så nu hoppas jag bannemig att det blir godkänt. Nästa stopp är 2 uppgifter i Hemsjukvård som jag ligger efter med, samt en komplettering. Och ett arbete i Psykiatri om ätstörningar. Men där har jag ju lite egen erfarenhet att ta av, så de ska nog inte bli så svårt.

 

Jag och prickikorven imorse ♥