Julen 2012

2012-12-25 09:00:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon juldagen! Nu är julafton över i vårat hushåll. Och barnen va väldigt nöjda med sin jul. På morgonen öppnades det paketen som vi köpt till dom. Dom fick mycket leksaker, kläder och sen fick William en surfplatta av oss och sin morbror o mormor. Men som vi kommer dela med familjen. Han va iaf supernöjd. 
 
Sen kom resten av släkten hit för lite julfirande. Måste säga att det va väldigt skönt att fira julen hemma och slippa åka bort. vi åt massa god julmat som jörgen stått i köket och lagat till. Sen lekte barnen en stund innan det va dags att öppna mer paket. och från släkten fick dom mer leksaker. William fick Ninjago filmer och lite annat smått o gott. 
 
Idag kommer barnens mormor hit för att passa dom. Jag har en dejt inbokad med två fina tjejer för lite utgång och party :) Ska bli riktigt skoj, har inte vart ute här sen i somras. Blir ju inte så att man går ut så här längre. Både jag och Jörgen föredrar Stenungsbaden framför krogarna i Trollhättan. Näää nu ska jag mysa med mina hjärtan :)
Hoppas ni alla har en mysig jul :)
 
 
 

Blond & het

2012-12-22 23:28:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


.. jo tack, jag vet ;) Nä, skämt & sido :) hehe.. Men min fula utväxt är borta. Och håret är väldigt ljust igen, just the way I like it! :) Älskar känslan av att vara nyblonderad. Håret är ju så mjukt och fint och min hemskt torra hårbotten mår VÄLDIGT mycket bättre efter en rejäl omgång av blekning. Så nu håller det ett tag till iaf :-)
 
Dagen har rullat på .. Vi har vart och handlat en massa julmat, och det har vart helt insane i mataffärerna. Ja, helt sjukt ha det vart. Men jag TROR vi fick köpt allt, annars får fan Jörgen åka ner själv imorn så stannar jag hemma med ongarna. Men ja, snart är julafton här.. Jag längtar att få se mina barn öppna sina julklappar för i år har det verkligen blivit MÅNGA . Många tusenlappar som ligger under granen i år. 
 
Men helst av allt, hade jag velat fira jul med min familj. Med min mamma, pappa och bröder. Men de lär ju aldrig hända.. Om jag inte kan få hit dom tills nästa år kanske :-) Får iaf försöka. Tanken va ju först att min bror skulle kommit hit, men han blev inbeordrad på jobb på ambulansen så han spenderar sin jul där =/ Nej, nu ska jag ta min lillkille och gå upp och sova för han kom upp och ville ha lite mamma-mys ♥ 
 
 

Fredag 121221

2012-12-21 11:08:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Fredag! :) Nu sitter vi här och väntar på att klockan ska gå, så vi kan klä på oss och gå till bussen. Vi ska nämligen åka ner till Överby med resten av Trollhättans befolkning och shoppa dom sista julklapparna. Det kommer vara KAOS där =/ Ååååh jag hatar när folk trängs och knuffas och allmänt stressar gärnet. Dessutom ha sura ungar på det. Låter toppen va? Naeeej inte direkt, men de får gå. 
 
Jörgen jobbar ju, annars hade jag åkt själv. Imorgon måste vi åka och köpa den sista julmaten, skinka och allt sånt. Och i mataffärerna vill man väl verkligen inte vistas just nu. Usch nej klockan tickar, dags att klä på ungarna! 
 

Torsdag 121220

2012-12-20 12:16:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Torsdag!! :) Sitter och tittar på film med William och Linus tar sig en powernap. Kan han behöva så kanske han bli av med sitt sura humör, haha xD Annars är det en rätt lugn dag idag. När Jörgen kommer hem ska jag låsa in mig och sätta mig med en examinations uppgift i Hälsopedagogik. Mindre kul, men lika bra att få in den och i mellandagarna har jag slutprov. Så ja, roligare än så är det inte. 
 
Har ingen aning om alls vad vi ska hitta på. Skulle haft besök av en kompis idag, men dom åkte på magsjuka igår kväll =( Och det vill vi ju INTE ha =/ Näää fy bubblan att få de mitt upp i julstöket. Imorgon måste jag iaf ta med mig barnen ner till Överby och fixa dom sista julklapparna, skulle gjort det idag men vagnen ligger i bilen och Jörgen är inte hemma förän vid 18 så då hinner jag inte, så får helt enkelt göra det imorgon med resten av Trollhättans befolkning. Och sen är de ju då de sista av julmaten med. So much to do but so little time. 
 
Jag har inte ens hunnit julbaka i år =/ Motivationen har väl inte riktigt funnits heller. Men jag hade velat göra knäck och Rocky roads iaf. Får se om jag kanske får tid med det i helgen. Nä, nu ska jag passa på att mysa lite med William utan att ha den lilla surefan hängandes på mig :P 
 

En liten frågestund kanske?

2012-12-19 18:16:56 iPhone
» Kommentarer(0) «



Onsdag 121219

2012-12-19 16:00:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå onsdag! :) Och välkommen tillbaka minusgrader! :) Jag vill verkligen ha snö nu till jul, men nackdelen när det har vart plusgrader och sen blir minus igen är att snön blir så hård och packad =/ Men så länge de är vitt ute så är jag glad =) Och barnen är nöjda ändå, för det går ju faktiskt att åka både pulka & snowracer! :) 
 
Imorse fick vi lite sovmorgon av våra kära ongar ♥ Linus knallade inte in förän efter 7 och vi klev upp strax efter halv 8 (Jörgen lite innan) hehe. Sen åkte han till jobbet och vi satte igång med lite vardagsbestyr så som tvätt och lite plock o sådant. Sånt där tråkigt men som måste göras, för ingen annan gör det xD Haha. 
 
Men sen klädde jag på ongarna och begav oss ut i snön för att åka pulka/snowracer i backen! :) Men efter två timmar så gav vi oss hemåt för att dricka lite varm choklad Linus ville däremot ha varm välling :) . Så söt! Han och hans nedrans välling. Han skulle inte överleva en dag utan den. Bästa han vet. Nu sitter vi och kikar på Landet för längesedan och inväntar att pappan i familjen ska komma hem om typ 2 timmar. Nä om man skulle klura ut nån middag kanske... 
 
 
Tavlor från FormeLi :) 
 
 
Min stjärna ♥
 

Tisdag 121218

2012-12-18 17:09:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Artonde December redan.. Fy va dagarna springer iväg fort. Igår fick granen flytta in från garaget =) Jörgen fick åka ner till affären och köpa ny belysning bara, för den gamla var bara att kassera. Och sen hängde pojkarna så fint i kulor i den. Den blev så grann så, men det syns att det är barn som klätt den för många kulor hänger väldigt tätt xD Haha! Men de är väl så det ska va? :) 
 
Dock hade granjäveln vält imorse när vi gick upp. Den är lite sne nu =/ Har försökt hela morgonen att få den rakare men det gick sådär. Haha. Jörgen får ta en kik på den när han kommer hem från jobbet ;) Idag har vi inte gjort så mycket, va ute en sväng i förmiddags och sen hade barnen en kompis här en stund =) Nu ska jag alldeles strax ställa mig i köket och laga lite mat tills Jörgen kommer hem, och sen blir de att åka ner till affären och handla lite för det ekar tooooomt i kylskåpet ;) 
 
Nej, det är väl bäst att jag intar position framför spisen! Tjingeling!! 
 
 
 
 
Har lite mer bilder på kameran, men den är inte tömd än :)

Måndag 121217

2012-12-17 12:55:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God dagens! :) Måndag var det här och helgen är över och nu är det slutspurten inför jul och herrejösses vad det finns att göra. Dom sista julklapparna ska inhandlas, maten ska köpas, granen ska tas in och kläs. Och lite sånt, vi ska ju fira julafton hemma hos oss i år, så det är massvis som ska till och jag börjar känna mig smått stressad om jag ska vara helt ärlig. Men de får gå, jag hoppas jag ska få ihop det. 
 
Dessutom har jag låtit barnen gå på Jullov nu. Det går så jävla mycket magsjuka och skit nu. Och det vill jag inte ha här på julafton, så nej dom fick allt komma hem på ledighet, så jag får väl hoppas att jag inte blir inringd på jobb alldeles för mycket nu eftersom jag inte har någon barnomsorg förän i Januari igen =/ Men de löser sig säkert de med ;) Just nu är julen prio ett för mig. Och jag måste få till det på det sättet som jag vill ha det ;) 
 
Igår kom min kära bror hit :) Hade med sig lite julklappar till barnen. Linus fick en ambulans, polisbil och brandbil och William fick ett spel till sitt Wii. Så dom är allt nöjda. Nu har han precis åkt hem och vi sitter i soffan och degar och väntar på att Jörgen ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till min skola och lämna in ett papper om vårens kurser som jag blivit antagen till. 
 
Nej, dags att grejja lite hemma :) 
 
 
Barnen byggde snölykta ihop med morbror :) 

Svar på fråga

2012-12-16 13:27:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Marianne: Jag jobbar timmar på ett äldreboende. Vilket det är vill jag inte skriva i min blogg.. Hoppas du också får en trevlig jul :-)  

Lördag 121215

2012-12-15 23:41:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Mitt i natta ;-) Och här sitter jag och nattsuddar xD Men jag har inte så mycket annat vettigt för mig just nu. Ska alldeles strax gå upp och lägga mig, men såg att det var ett par dagar sen jag uppdaterade här sist, så tänkte ta tillfället i akt att göra det nu. I torsdags jobbade jag dagtur, dock fick jag åka hem lite tidigare för Linus var krasslig och Jörgen skulle jobba. Men så kan det vara ibland :/ Är mycket sjukdomar som går på dagis nu. Sen har han  haft det lite krångligt med magen och haft jobbigt att bajsa. 
 
Så i fredags fick han vara hemma från dagis. Vi gjorde inte så mycket, gick mest och skrotade i myspys kläder, tvättade och städade lite granna osånt tråkigt. Haha! Annars har helgen vart lugn, idag har vi inte gjort många knop. Kollat på julkalendern i vanlig ordning, pysslat lite hemma o sånt. Mysigt! 
 
Imorgon kommer barnens morbror hit och stannar tills på måndag eftermiddag :) Det kommer dom nog tycka är trevligt :) Hoppas ni har det mysigt nu innan jul med allt stök som hör till :) Näpp, nu börjar min ögonlock bli tunga, sov gott :) 
 

Onsdag 121212

2012-12-12 21:54:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll! =) Hoppas ni har haft en bra tolfte i tolfte tvåtusentolv? ;) Min dag har vart helt okej! Första dagen på jobbet idag och det gick jätte bra, jätte trevliga människor hamnade jag med, så det vore synd att klaga. Dock inte lika sugen på att göra dagstur imorgon eftersom jag måste upp strax efter 05 =/ Jag är ju inte morgonpigg för fem öre, så kommer vara riktigt segt att gå upp imorn, men de är väl bara att ge sig upp och åka och jobba ett dagpass. 
 
Annars då? Barnen har vart lediga. Eftersom både jag och Jörgen jobbat kväll idag. Och min mamma har vart här och passat dom, men imorn åker hon hem och saker går tillbaka till det vanliga. Efter jobbet imorn ska vi på Luciafirande på Williams dagis :) Så jag måste hinna köpa en tomtedräkt eller nåt innan dagishämtning. Ja, det blir lite stress imorn. Men det ska jag väl fixa hoppas jag ^^ Haha!! 
 
Min lilla Linus har vart på akuten idag :( Han var så himla förstoppad så Jörgen fick åka in med han efter att han lämnat mig på jobbet, han hade såååå ont och bara skrek, väl på akuten så gav dom han ett lavemang, och han blev sig själv igen efter att fått bajsat ut allt som inte vill komma ut. Min lilla gubbe! Det gjorde riktigt ont i mig av att jag inte va hemma hos han. Inte för att jag inte tror att Jörgen klarar det, för det vet jag. Men att jag vill finnas där för min lilla pojke ♥ Men det kanske dags att inse att jag kommer inte alltid vara där när han har ont, och att Jörgen klarar det alldeles utmärkt utan mig. Men när man alltid har vart hemma med barnen så är det väl så. 
 
Nej, nu ska jag strax gå upp och sova. Måste upp vid 05 juuu .. *Gäääääsp*
 

Tisdag 121211

2012-12-11 23:25:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Tisdagen har passerat.. Och det är snart nanedags för min del. Barnen har vart tillbaka på dagis idag och det va uppskattat. Dom va inte alls många barn på Linus dagis idag, många som va borta med feber, massa dumma bassilusker nu! BLäääää.. Men hoppas vi lyckas hålla oss friska nu iaf. Annars har dagen varit lugn. 
 
Imorgon kommer barnens mormor hit en sväng :) Och de tycker dom nog ska bli kul, så de blir en lite kortare dag för dom på dagis imorgon. Jag ska göra  mitt första jobbpass imorgon, men innan dess har jag lite annat skolarbete att få till. ojojoj va klockan tickar på nu ser jag, dags att krypa ner i säng kanske? :P 
 
 
En snowracer har William fått idag - all black . 

Måndag 121210

2012-12-10 13:38:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God dagens! Nu är vi äntligen FRISKA! Inte en dag försent känner jag. Ni anar inte hur gott det är att veta att nu får vi faktiskt vistas utanför hemmet. Men barnen har vart hemma idag ändå. Williams förskola är stängd idag och Linus fick vara hemma, just in case. Troligtvis ska dom gå imorgon iaf. Om inget oväntat inträffar men det hoppas jag inte. Men Luciatåget hoppar vi idag, tur Linus är så liten så han bryr sig inte ändå. 
 
Stackars lilla Linus är de synd om idag. Han har vart så himla hård i magen idag och hade jätte svårt för att göra nr2. =/ Skrek och hoppade och efter en stund så kom det en rejäl laddning. Stackars liten! =( Men de är ju vanligt att man blir förstoppad efter magsjuka. Men så ont de gör i mammahjärtat att se sina barn skrika så och visa att det gör så ont och det finns inte så mycket man kan göra mer än att ge lite magmassage och sånt som är lite mer lösande för magen. Min lilla lilla pojke =/ 
 
Nej, nu får jag nog hitta på nåt annat, men vad vet jag inte.. Blää va det är tråkigt att gå hemma. Ska bli skönt att få gå och jobba lite denna veckan :) 
 
pojkarna imorse ♥ 
 
 
jag och linus igår :) ♥ William är fotograf 

2:a Advent

2012-12-09 09:21:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon! Här hema vaknade vi vid 07, skönt att få sova en hel natt utan massa spyer och diarrer. Jag hoppas verkligen vi gjort vår del nu och slipper fler magsjukor ett tag framöver nu. Och jag längtar så tills vi är smittfria och kan gå ut ur huset. Nu har vi suttit inne sen i onsdags =/ Men imorgon har det gått 48h sen senaste kräkning & diarre. Tyvärr missar ju Linus sitt luciafirande på dagis, jätte tråkigt! Eller vad hade ni gjort? Imorgon förmiddag har det gått 48h sen senaste kräkning & Diarre. Dom har firande kl 17, ska vi gå eller är det bäst att stanna hemma? Jag är lite kluven. 
 
Tvättmaskinen har gått varm denna veckan, och jag har bannemig tvättat varenda dag. Nu är jag riktigt trött på det. Bläääää.. Nu sitter vi och väntar på att Jörgen ska komma hem, men han lär väl gå och lägga sig och sova med en gång =/ Barnen är lite uttråkade och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men det ger sig väl ^^ . Får väl kanske ta mig ett städryck eller nåt :P 
 
 
mysmorgon i mammas & pappas säng ♥

Magsjuka X2

2012-12-08 22:18:27 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Någon mysig fredagkväll blev de då inte. Gick upp för att säga till William som sov i våran säng att han måste gå upp och kissa, ser att han spytt ner våran säng =/ Jävla skit tänkte jag. Sen började han hulka och hulka en bra stund, för att sen somna om. Då började de ur den andra änden istället på han. Och sen kom de från båda ändarna samtidigt. Stackarn låg och skrek "Hjääälp mamma, jag tror jag dör nu" Stackars liten! Han tycker att det är sååå äckligt att spy. Va bara att försöka sova lite emellan han behövde hjälp på toaletten, men vi fick sova ett par timmar iaf. 
 
Jag drabbades dock av ett äckelpäckel illamående =/ som störde min nattsömn. Svårt att komma till ro när man mår så illa. Anw, vi gick upp vid 06.30 idag. Raka vägen från sängen ner till soffan och sen va de min tur att bosätta mig på toaletten för att hulka. Och så har vi hållt på idag. Tack o lov så gick det över ganska fort för min och Williams del. Och jag mår "hyfsat" ok. Känner mig lite bakis, antar att det är för att man är lite uttorkad efter vätskeförlusten, men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar pigg & alert imorgon :) 
 
 
Vi bäddade nere i vardagsrummet igårkväll
 
 
illamåendet från helvetet
 
 
en sjuk mamma, en sjuk storebror och en sur lillebror då kan de se ut såhär xD
 

Fredag 121207

2012-12-07 19:08:18 iPhone
» Kommentarer(0) «


Hallå i stugorna :)
Här hemma är de lugnt och skönt. Jörgen är inte hemma, jag har precis lagt barnen eller ja håller på iaf. Sitter inne hos Linus nu och vi har precis läst saga så han somnar nog anytime nu. William gick upp tidigare för han va super trött stackarn. Så han nanar redan. Sen väntar en ensamkväll för min del. Men de gör inget för jag har laddat upp med lite onyttigheter och Vampire Diaries :) lite ögongodis!

Annars har dagen varit lugn. Vi har hållt oss inne hela dagen. Men imorgon får vi allt ta oss ut en sväng :) En av Williams kompisar var här idag och la ett julkort i våran brevlåda! Så gulligt tycker jag :) dom har dessutom inte känt varann så länge. Så de är kul :-) alltid kul när ens barn får nya kompisar och kontakter som han knyter på egen hand utan mamma. Han börjar väl bli stor nu min "lilla" pojke!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll, de ska jag försöka ha :)


Friska

2012-12-07 09:38:40 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har all sjukdom blåst över. Linus kräktes ett par gånger men nu är de över. Han åt vanlig mat igår och drack välling till kvällsmat och sen dess har magen vart normal. =) Skönt tycker jag! Kanske man kan gå ut en sväng imorgon, då är det ändå 48h sen sista kräkningen. Känns ändå skönt att det blåste över så fort och än så länge har ingen annan blivit smittad heller. Hoppas inte att någon mer blir sjuk heller. 
 
Som sagt så är de inga planer alls idag. Är ju inte direkt så vi kan träffa folk än. Kan väl kanske gå ut på framsidan en stund och få lite frisk luft, men mer än så blir de nog inte. Det är nog de sämsta med magsjuka att man måste isolera hela familjen så, men men imorgon så :) Peppar peppar nu att ingen annan blir sjuk! :) 
 
Nej, nu är det dags att ta tag i hemmet här :) Så det blir någon ordning på torpet ;) 
 

Magsjuka

2012-12-06 13:33:25 iPhone
» Kommentarer(0) «


Ja usch säger jag bara!
Linus kom in hysterisk till mig inatt, skrek att han va blöt och jag trodde att blöjan läckt men hela han va blöt och full i kräk! :/ gick in och kollade hans säng och klädde av han och visst hade han spytt ner sängen. Sen försökte vi somna om men han spydde snart igen och de va bara att hämta en hink att ha breve sängen. Så där satt vi hela natten så han kunde spy i hinken :/ trött mamma och ledsen pojke.

Han slutade spy runt 5-6 tiden och då kunde vi sova en liten stund. Lyckades få i han lite majsvälling vid 11-tiden som han fick behålla så nu hoppas vi att det fortsätter så. Så vi slipper mer spy och att ingen av oss andra blir smittade. Vore ju jätte tråkigt isåfall.


Onsdag 121205

2012-12-05 10:02:27 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon Sverige! I min del av Sverige vräker snön ner, hur ser det ut hos er? Det va rena rama träningspasset att ta sig fram med två barn i pulka till dagis idag. Så nu har jag fått träna båda armar och ben. Och eftersom jag inte tagit mig till gymmet denna veckan så är ju det en perfekt träning. Samt ut i snön och skotta ;) Jörgen fick skotta uppfarten när han kom hem, och jag får väl ta ett ryck om en stund igen så vi inte snöar inne, hehe! MEN jag klagar inte! Gillar starkt att vi fått en massa snö nu till jul och framför allt barnen gillar det, det  är ju såhär en vinter ska vara! :) 
 
Nu är barna på dagis och jag har parkerat min rumpa framför datorn. Och här blir jag väl sittande en stund till kan jag tänka mig. Annars blir denna snöiga dag rätt så lugn, inget planerat alls faktiskt. Så vi får väl se helt enkelt kanske ;) 
 

Tisdag - 121204

2012-12-04 12:34:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå där! Stressig morgon hade vi här hemma.. Vaknade strax innan klockan va 8 och båda barnen sov fortfarande. Så det var bara att skutta upp ur sängen klä på oss och gå ner och äta frukost ;) Någon julkalender hann vi inte med imorse, så den får vi ta ikväll, tur det finns inspelningsbara digitalboxar haha ;) Vad vore jag utan den? :P menmen, iväg kom vi till dagis och pulkan är min bästa vän nu när barnen ska till dagis. Dels går de fort utan en massa tjafs och sen tycker dom att det är kul och åka pulka så why not? Tyvärr går våran pulka på sista refrängen nu och det är hög tid att köpa en ny.. 
 
Sitter med skolarbete framför mig och det går framåt :) Skönt att kunna slappna av lite, väntar på att få en tid för min examinationsuppgift i Hälsopedagogik. Hoppas på att kunna få det denna veckan eftersom nästa vecka är det lite tight med tid. Dels är William hemma på måndag för hans förskola är stängd, sen jobbar jag 2 dagar. Så det vore bra att få det överstökat, men vi får väl se hur det blir med det. 
 
 
 

Kvällsblogg

2012-12-03 23:02:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Godkväll bloggen!
Här händer det inte mycket, jag har fördrivit kvällen med att plugga och få klart det sista i mitt vård och omsorgsarbete, så nu har jag skickat in det och ska bara vänta på bedömningen på det. Annars händer det inte så mycket här. Barnen sover och ja sitter här. Jörgen jobbar natt igen efter att kört dagtid i ett par veckor. Skit trist verkligen, man blir väldigt bekväm när han har vart hemma varje kväll och nu är han inte de. Får väl se hur länge hans kropp pallar med detta, tyvärr verkar ju inte hans chef fatta att nattkörningen är inget för honom. För väldigt ofta får han tryck över bröstet osv iaf efter han kört nattveckan. Och jag vill faktiskt ha min kära gubbe kvar hos oss.
 
Annars idag har vi inte gjort så mycket :) Barnen har lekt i snön. Linus börjar gilla de här med snö mer och mer. Han har insett att det är inte alltför hemskt och att åka pulka är faktiskt ganska så kul och speciellt när det är William som drar honom i pulkan :) Nej nu känner jag att det är hög tid att gå och lägga sig. :)
 
 

Måndag 121203

2012-12-03 15:10:59 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Svar till Linnea: Jag ska börja jobba på ett äldreboende här i stan :)
 
Dagen startade vi med julkalendern. Båda barnen tycker den är väldigt skojjig :) Sen blev klockan väldigt mycket och det va dags att bege sig till dagis för båda barnen :) Och sen dess har jag suttit här och pluggat för fulla muggar och tiden bara flyger iväg.
 
Igår va det första advent ♥ Och våran dag va fullspäckad! Först åkte vi ner till stan på den årliga julskyltningen, men precis som alla andra år så va det inte så mycket att ha. Men det va mysigt att gå och strosa i stan med min familj :) Sen åkte vi vidare till Brandt bil där Sean Banan skulle uppträda. William idol. Och William stog längt fram och hängde vid scenen och fick både se och träffa sin idol :) Efter att han sjungt sina låtar gick vi och köpte hans CD och en t-shirt som han signerade till William, ni må tro att han va lycklig? Så hans dag va absout gjord.
 
Sen åkte vi hem och fika med glögg, pepparkakor och lussekatter och hade en liten Linus vaken till 23 för han råkade somna en sväng :/ Hoppas inte han har sovit middag på dagis så jag kan få liiiiite egentid ikväll eftersom Jörgen jobbar natt denna veckan :/ Seeeegt!