God kväll

2012-01-31 22:05:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Almost bedtime!
Dagen har flytit på bra, Linus och jag har inte gjort så många knop.. Gick ut på en liten promenad efter att han sovit middag, sen kom William hem vid 16 och då va de middagsdags, han åt inget direkt, men de gjorde däremot Linus. Hans mage har vart lite kaos idag, hoppas den ska må bättre imorn . Men han blir hemma imorn med, han har vart lite hängig idag, och just nu tror jag inte han orkar med dagistempot.

Bättre att låta han återhämta sig ordentligt, innan han får gå tillbaka till dagis. William får gå som vanligt ändå, så jag får pluggat lite. Just nu sitter jag med mitt psykatri arbete som ska vara inlämnat på söndag, så jag hoppas bli klar innan dess, så jag kan hoppa på nästa arbete inom BUS. Finns en del att göra om man säger så ;) Haha!

Eftermiddagen har bestått av mys & en hel del dans. Har ett så sött filmklipp på min mobil när Linus dansar, ska försöka lägga över de imorgon. Men just nu orkar jag inte, ska alldeles strax gå och lägga mig . !

 

Matvraket Linus :)

 

 

 

 

Puss från Linus ♥


Tisdag - 120131

2012-01-31 09:47:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon .
Igår när jag gick o la mig låg det en liten vaken kille i sin säng och babblade, bajsat hade han gjort också. Magen är ras på han igen, jag fattar inte va de beror på. Kanske fler tänder som kommer? Anw, så fick jag bytt på han och myst med han en stund, han va så himla kramig och gå och låg o höll om mig en bra stund innan jag flyttade honom till sin säng, där han somnade om. ♥ Vid 6 kom William innan och väckte oss och tyckte att vi skulle gå upp.. Ja, det va ju bara att kliva upp liksom?

Nu är William på dagis och Linus är hemma från dagis idag, kändes bäst så. Ringde även och pratade med deras fröken imorse, och hon tyckte vi gjorde bra i det beslutet, men hon tyckte inte William skulle behöva vara hemma bara för att Linus va det. Och förhoppningsvis kan Linus gå imorgon igen . Så idag  får jag passa på att riktigt rå om min lille kille ♥

Men även hinna med att plugga, han roar sig själv ganska så bra, som nu sitter han i rummet och leker med bilar och jag sitter här i soffan. Men sätter nog igång när han sover middag sen ;) Nu ska jag bara pussa lite mer på han ♥ Snuttegubben!!

 

No one will ever love you like I do ♥




Lilla Linus ♥

2012-01-30 23:16:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Synd om min lille kille!!
Det hade gått bra på dagis för honom idag, men när jag bytte hans blöja efter dagis så såg jag nåt mindre kul, hans pung var megastor, testiklarna änna pekade ut! Aldrig sett nåt liknande, så jag ringde till 1177 för att rådfråga dom, hon hade ingen aning om vad de kunde vara eftersom han inte verkade ha ont av det, men hon rådgjorde med en kirurg på näl, och han sa att jag skulle avvakta under natten och skulle han fortfarande vara svullen imorgon så skulle vi komma in så han fick kika på han..

Sen fick pojkarna ta ett bad innan läggedags, och sen myste vi ner oss i soffan :) Men Linus får bli hemma från dagis imorn iaf, så jag får ha han under observation, så kanske han kan gå på onsdag, dock måste William gå en stund imorn, så jag kan plugga lite. Hoppas de ska gå med Linus hemma ;) Får iaf ringa till dagis imorn och se vad dom har att säga, men nu är det läggdags för min del . =)


Måndag - 120130

2012-01-30 12:32:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag fattar inte varför de inte går att kommentera mina mobil inlägg!!
Dumma iPhone appen!! Måste väl vara fler än jag som har det problemet? Idag hade vi tid hos BVC, så lämnde William på dagis vid halv 10 innan vi åkte dit, Linus va jätte sprallig där, visade ALLT han kunde ;) Och hon tyckte inte de gick nån nöd på honom, han va precis som andra barn i hans ålder. Så inga fel alls på vår prins ♥

Han vägde 8475g & 75 cm ♥ Så han växer på bra våran lilla skruttas ♥
Sen åkte vi och lämnade honom på dagis, så nu är båda killarna där, och jag sitter och pluggar Psykiatri. Har kommit ungefär halvvägs igenom arbetet, men det ska nog gå bra, det ska inte vara inne förrän på onsdag, så jag behöver inte stressa igenom det, det är tack o lov inte lika stort som arbetet i BUS. Och det mesta fins i kursboken. =)

Annars är planerna inte många.. Inte idag iaf . Vet inte vad vi ska hitta på riktigt efter dagis. Jörgen kör ju natt denna veckan, så de är ensamt på den fronten. :/ jaja.. back to the studys!

 


Söndag - 120129

2012-01-29 16:05:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå!
Gårkvällen spenderade vi som dom senaste kvällarna, soffläge & sons of anarchy på tvn! :) helt underbart. Har snart plöjt igenom säsong 2 också! Hihi!! Somnade strax efter 12 igår och vid 5 klev William upp, men han fick snällt leka på sitt rum tills lillebrorsan vaknade vid 6 och då gick jag upp med barnen, men gick och la mig efter en stund igen då jag mådde dåligt :/

Sen har Jörgen & William vart iväg och hjälpt Jörgens bror men nu kom dom precis hem ;) så dags att fixa lite middag tror det får bli potatisgratäng & fläskfilé idag. :)) sen ska jag iväg till stan och köpa en psykiatri bok av en kille. Så jag kan plugga psykiatri hela dagen imorn. Men först har vi ett besök på BVC med Linus för en viktkontroll. Hoppas han ökat massvis! :)

Annars är det rätt lugnt :) händer inte så mycket! En mysig helg har vi iaf haft tillsammans. Nej nu ska jag sluta babbla!! :)


Ny säng

2012-01-28 18:03:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Igår fick William en ny säng :) bytte ut juniorsängen mot en modell större. 90*200 fick det bli denna gången. Och däri sover han jätte gott :) kan inte fatta att han blivit så stor! Tänk va tiden faktiskt går, jag hänger inte riktigt med känner jag. Gårkvällen spenderades i soffan med min man, tittandes på Sons of anarchy! Sjukt bra serie! Hade även köpt hem en massa onyttigt godis & läsk! Vi myste med Tacos dessutom! :)

Idag är Jörgen på APT. William är hos Jörgens syster och leker med hennes son, då åkte jag och Linus hem till Elina. Vi har precis käkat middag tillsammans men snart kommer nog Jörgen och hämtar oss och då blir det hem och lägga barnen för att titta på några fler avsnitt av SoA.


Torsdag - 120126

2012-01-26 13:24:57 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå hejsan!
Verkar vara nåt krångel med blogg.se appen, mina inlägg jag skriver därifrån, verkar inte gå att kommentera :/ Kasst! Anw, igår kom som sagt våran nya soffa!! =) Underbart, Toni & Sara hjälpte mig att montera ihop den på eftermiddagen, monterade även ihop det nya soffbordet. Så nu sitter jag som en prinsessa, och det är underbart med en ny soffa! =) Dom gamla möblerna körde Jörgen iväg när han kom hem från jobbet ;)

Till middag fick det bli McD igår xD Hade nada lust för matlagning igår. Men så kan det va ibland ;) Är ju inte direkt ofta vi äter sån mat. Bus & stojj va det hela eftermiddagen, efter 7 däckade Linus. Men William va uppe en stund till och somnade så gott i soffan, han tycker vi ska kasta bort hans säng nu, så kan ju han sova i soffan ^^ Antar att den är godkänd från hans del då ? ;) Min fina kille ♥

Ska försöka dra ner en 90 madrass från vinden idag och sätta på ben på den, så William kan få den. Han har klagat de senaste på att han tycker hans säng är för liten, och han tycker det är trångt så han vill helst inte sova där, och så ska han ju inte behöva ha det, såklart att han ska få en större säng då. Han är ju faktiskt ganska så stor nu, så det är ju inte så konstigt, så kan lillebrorsan ta över hans gamla säng sen när det är dags att byta från spjälisen.

Nu kallar skolarbetet! =)

 

 


Soffa

2012-01-25 18:20:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är den efterlängtade soffan äntligen här, det nya bordet är också på plats! Om vi ska mysa ikväll? OM vi ska :-)


Tisdag - 120124

2012-01-24 10:20:31 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God morgon! :)
Barnen är lämnade på dagis, och jag ska alldeles strax sätta mig med plugget. Och hoppas bli klar med första inlämningen i Barn & Ungdomssjukvård, så jag kan hoppa på nästa kurs. Så man kommer nån vart ;) Är ju dock bara så sjukt mycket att skriva om, så det är inte klokt och man vill ju få med det mesta, men ändå att det inte ska bli FÖR mycket. Ja, så det finns att göra om man säger så :)

Linus vart jätte glad över att gå till dagis idag :) Känns så oerhört skönt att han trivs så bra :) Men jag hade inte väntat mig nåt annat heller. Ett helt underbart dagis med go personal :) Idag är tanken att vi får besök av Erica & Molly, men innan dess ska jag pluggelilugga :)

Borde sätta fart nu! Ska bara göra mig en kopp te!

 


Pulka premiär..

2012-01-23 22:59:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. För lillemannen!
Han tyckte det va jätte skoj :) blev pulka hem också, mötte upp jonnah på vägen till dagis och sen hem till oss för att dricka kaffe och tjöta skit ;) när Jörgen kom hem från jobbet fixade vi middag och Linus åt som en häst :) William har blivit lite petig i maten, men han åt bra han med :-) nu är det strax läggdags för min del så jag orkar plugga imorn :)

Sen kommer Erica & Molly hit en sväng för kaffe :) ska bli trevligt! Nä dags för sängen känner jag ;)


Måndag - 120123

2012-01-23 13:20:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjenixen!
Barnen är på dagis, och jag sitter och stirrar i min bok, och letar efter min motivation som försvunnit spårlöst! Den måste försvunnit  helgen och tappat bort sig på vägen. Men får ge mig på det ändå. Måste bli klar med denna uppgift nu och skicka in den så jag kan hoppa på nästa som ligger och väntar på mig. Har ju faktiskt lite tidspress på mig, men de ska nog gå bra ;) Satsar på att få in dena uppgift senast imorgon och sen sätta lite fart!

Helgen har vart lugn. Jörgen jobbade både fredag & lördag. Så vi har inte gjort så mycket. Va ute och åkte pulka i lördags med William . Vilket han tyckte va jätte kul :) Såklart! Annars händer det inte mycket, jag pluggar, pluggar & pluggar, myser med barnen och försöker knåpa ihop vardagen när dygnet har ALLDELES för få timmar.

På onsdag ska vi iaf hämta våran nya soffa & soffbord! Jag LÄNGTAR!


Fredag - 120120

2012-01-20 13:58:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag är lilla lillskruttas 15 månader ♥
Tiden går så fort, jag hinner inte riktigt med bloggen nu heller, det är SÅ MYCKET i kurserna att göra, och hittils har jag bara börjat med en, men måste få in första uppgiften i Barn & Ungdomssjukvård först. Och sen beta av Psykiatrin & Hemsjukvården. Det finns att göra så att säga, så jag lär ju inte sitta sysslolös om dagarna, men det är kul och väldigt intressant. Just nu håller jag på med barns utveckling, fysiskt, psykiskt & socialt. :)

Annars rullar det på. Går jätte bra för barnen på dagis, Linus älskar det ♥ Men blir lite ledsen när vi ska gå, men så fort vi försvunnit så är han glad igen och leker o busar :) Underbart! Men nu längtar jag verkligen efter att få hem dom, och kunna mysa hela helgen tillsammans. Var en sväng och handlade idag efter att jag lämnat dom på dagis, så vi kan helgmysa nu! Jörgen jobbar ju hela helgen så han ser vi inte sådär jätte mycket av. :/

Nu måste jag fortsätta med mina utvecklingsteorier! :)
Ha en fin helg!! =)

Onsdag - 120118

2012-01-18 11:36:34 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå!
Igår spenderade vi dagen på Uddevalla Sjukhus. När vi kom dit tog dom en vikt på Linus (8,2 kg) Så det går ju uppåt sakta men säkert. Sen skulle de sättas kanyl i armen, och han sa inte ett ljud om det. Sen fick vi åka till dagkirurgen där alla sköterskor svärmades över Linus :) Alla ville prata med han och gulligulla ! :) Narkosen gick jätte fort, efter att hon sprutat i lite narkosmedel så stendäckade han! Dom lyfte över han till britsen, satte en svalgtub, Pox, & ekg elektroder och sen fick jag gå ut .

Efter 20 min kom kirurgen ut och berättade att allt hade gått jätte bra, han hade inte sett några avikelser av vad han kunde se med blotta ögat, han tyckte att det såg väldigt fint ut i magsäcken, tolvfingertarmen och slemhinnorna var fina. =) Men han hade tagit lite prover iaf, så nu får vi bara avvakta tills dom är klara, kunde ta upp mot 2v innan vi vet. Men de kändes skönt att det gick bra! =) Sen fick vi gå till våran lilla kille på uppvaket, där låg han och va sockersöt som vanligt, med pox mätare, svalgtub & syrgasmask.

Efter en stund hostade han till för att få ut svalgtuben och putta bort syrgasmasken, sen somnade han om igen. Vaknade till igen efter ca 30 min och då vart det highlife. Han trodde att han skulle få hoppa ner på golvet och leka, men insåg inte hur groggy han va ^^ Sötnos ♥ Stog nog 5-6 sköterskor inne på uppvaket och bara tittade på våran lilla kille, dom kunde inte släppa han med blicken, för han va så söt. Och det är MIN BEBIS!! =) Hihi. Sen fick vi gå tillbaka till dagbarnvården för att få i lille mannen lite ätbart, han fick en isglass som han slukade. Och lite saft, men bäst av allt va nog flaskan med välling! Åh va gott han tyckte det va, sen kom dom för att ta bort kanylen och sen fick vi åka hem för att hämta storebrorsan på dagis! :) William hade ju vart där sen tidigt, tidigt.

Åkte ner till maxi för att köpa ingridienser till tårta eftersom det va Jörgens födelsedag igår! :) Sen fick vi lite besök på eftermiddagen. Vi har det satans kallt också, värmepumpen i huset har gått sönder. Så jag går med dubbla byxor & 3 tröjor på mig inne för att inte frysa. Hoppas dom kan åtgärda det snart. Skönt att barnen får vara på dagis i värmen iaf. Nej nu ska jag fortsätta plugga.. Har en hel trave med böcker framför mig.

 

på uppvaket

 

 

pusslar med pappa på dagbarnvården

 

 


Klart

2012-01-17 08:49:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Gastroskopin är klar, och allt har gått bra. Man hittade inget via blotta ögat men får invänta provsvaren nu. Nu väntar vi på att få komma till uppvaket till vår lilla kille!!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/152440/images/2012/pic_184835414.jpg" class="image">


When I need you..

2012-01-16 22:45:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är livsgnistan på noll. Idag är en sån dag som jag inte vill leva, vill ingenting, orkar ingenting, tom i hjärnan, tom i hjärtat, allt jag känner är bara smärta, sorg ett stort tomrum. Rädslan över att du har glömt mig, över att jag ska glömma dig! Om jag bara fick prata med dig, bara en sista gång! Om det ändå gick, bara få vara med dig igen, få ligga i din famn och bara vara en liten flicka igen, få vara min pappas lilla dotter, helvete va ont det gör!

Och imorn bär det av till Uddevalla sjukhus! Kl 6 får vi ställa klockan på, för då ska Linus emla plåster på, kl 7 ska William vara på dagis & 7.30 ska vi infinna oss på dagkirurgen :( och söva våran lilla bebis! Hoppas det kommer gå bra och jag hoppas vi ska få veta vad det är för problem med hans mage. Och är det inget, ja då vet vi iaf det och då kan vi gå vidare ur det här och fortsätta som vanligt, men dumt att ta ut nått i förskott.

Nu ska jag försöka få nån timmas sömn .


Soffbord

2012-01-16 11:22:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå!
Sitter på intro i skolan nu, bara massa blaha blaha just nu. Massa onödigt vetande, känns som att detta kommer bli en lååååååång dag :/ segt segt!!

Igår när vi åkte hem från Stenungsbaden så stannade vi på Mio för att kika efter ett soffbord, och vi hittade faktiskt ett :) + att det va nedsatt i pris, ännu bättre! :)) längtar tills nästa vecka när vi ska hämta soffan! :-)


5 år ♥

2012-01-16 08:21:58 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «


 

Saknar dig, så oerhört mycket. Kan inte förstå att det redan har gått fem år sen du somnade in förevigt. Att den dagen skulle komma när man minst anade det. Att stå där 18 år gammal utan sin pappa, utan dig. Det är helt ofattbart. ♥ Jag vill att du skulle se mig nu, se hur bra jag faktiskt mår, och hur bra det har gått för mig! Men det kommer du aldrig få se, aldrig se dina fina barnbarn och dom får aldrig ha en morfar i sitt liv :/ Du hade älskat dom det vet jag ♥ och dom dig!

 

Pappa, jag saknar & älskar dig ♥


Stenungsbaden

2012-01-14 17:59:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå!
Vart lite dålig uppdatering det sista. Men anw, just nu är jag och Jörgen på Stenungsbaden. Checkade in vid 16. Sen har vi vart nere på spat & spaat :) underbart va det! Kroppen känns helt underbar! Och nu har vi precis bastat och duschat!

Fick en jätte fin svit! Med bastu, dusch & badkar i badrummet. 2 toaletter, 3 sovrum, ett vardagsrum & 4 meter i tak! Behöver jag säga mer? :) detta kommer bli helt underbart! Min mor är hemma hos oss och passar barnen under tiden :-) så nu ska vi njuta!

Om en stund kommer lite arbetskompisar till Jörgen hit & det blir lite party!! :)


Kvällsblogg

2012-01-11 23:38:31 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll :)
Dagis går utmärkt, idag va han där själv i 2 timmar. Lämnade dom vid 9, och kom tillbaka strax efter 11 för att vara med på lunchen. Dom hade haft julgransplundring idag på dagis, tomtemor hade kommit för att hämta julgranen och ta med den till Hawaii ;) Sikka ideer, men barnen tycker det är kul. Linus åt jätte bra på lunchen, 3 portioner innan magen sa stopp! Sen gick vi hem, William lekte på sitt rum och jag la Linus för middagsvila.

Sen har vi hunnit med det vanliga som, äta middag, vika tvätt, tvätta en maskin till, plocka lite. Va iväg en sväng och handlade med Sara, under tiden passade Toni barnen. Härligt med vänner som ställer upp. Sen somnade dom så gott så, helt utmattade :P Imorn är det lång dag på dagis för barnen. 9.30-16 . Va i helvete ska jag göra alla dom timmarna då? Lyckas väl säkert hitta på nåt, en lunch på Överby kanske jag ska unna mig ^^ . Vi får se helt enkelt.

Nu sitter jag uppe sent igen.. Jag är så kass så de finns inte!

 

Linus nya hoodie från Nova Star .

 

 

 

 

 

 

 

 


Onsdag - 120111

2012-01-11 06:35:29 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon!
Är trött idag, sovit kasst inatt. Vart så himla varmt i sovrummet inatt, så jag fick öppna balkongdörren en sväng för att få in lite kall luft. Trodde jag skulle dö av värmeslag där ett tag. Båda barnen vaknade vid 05.30 och sen dess har det vart highlife. Känner mig inte alls pigg idag, sitter och dricker en kopp te och försöker vakna till liv. Ska strax utfodra barnen med lite frukost innan de bär av till dagis idag med.

Idag går dom 9-12. Så idag ska jag lämna Linus själv för första gången och gå hem. Hoppas de ska gå bra, men det tror jag. Kanske jag ska passa på att vila en timma när jag ändå är själv :-P Så kanske jag överlever dagen, de gör jag nog ändå. Men måste börja komma i säng tidigare, funkar inte att somna så sent som jag gör nu, även om jag inte kan rå för de riktigt. Men ja, försöka kan man ju alltid ^^ .

Är dock väldigt beroende av egentiden på kvällen, de är min enda "ensamma" tid. Jag går ju hellre upp tidigt på morgonen än att inte få den tiden på kvällen. Vad föredrar ni? Sovmorgon eller egentid på kvällen? Vissa av er kanske har lyxen att ha både och?

 

Gammal bild på mig .


Det går toppen ♥

2012-01-10 21:58:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag var det inskolning igen mellan 9-11 :) Gick super, först va det lite allmän lek & sen fruktsamling. Lite dans blev det också, och Linus röjjde gärnet och charmade alla med sina söta dancemoves. :) Sen skickades jag ut en stund till personalrummet, och Linus brydde sig inte ens :-P Satt där inne i typ en timma, och sen gick vi hem vid 11. Det hade gått jätte bra, dom andra barnen hade vart ute och Linus va inne och lekte med en annan tjej. :) Han kommer nog trivas toppen bra på dagis tror jag :)

Efter dagislek, så knallade vi hemåt i snön, Linus gick nästan hela vägen hem, och William gnällade hela vägen hem för han orkade inte gå, men det gjorde hans lillebror på 1 år. Hem och få i barnen lite lunch och sen lägga Linus för middagsvila. Han sov i 1,5 timma. Det är mycket för att vara honom som annars max sover i 40 min. Åkte ner till stan en sväng för en fika med Elina ♥

Imorn ska dom gå 9-12 så då ska han få vara med och äta. Och jag ska gå hem under tiden. Men de kommer nog gå bra. Undra vad jag ska göra 3 timmar i min ensamhet? Städa kanske? :P

 

 

2 nyfödda killar ♥


Tisdag - 120110

2012-01-10 07:54:51 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God morgon :)
Sovit en god natts sömn, dock blev jag väckt vid 05.30 av en liten herre som stog i sin säng och gormade. Då va det bara att knalla upp, bajsat hade han gjort också så det stank värre än fan själv. Härlig start på morgonen :-P Sen har det vart full fart, as always . Barnen har hunnit få i sig frukost och snart är dags för dagis för killarna. Dock bara 2 timmar idag så en rätt lugn dag.

Efter dagis, lunch & middagssovning, funderar jag på att ev åka in till stan med barnen. Men vi får se vad som hinnes med, snart får vi ge oss ut i snön, åååh vad jag inte längtar. Är så bökigt med vagn i snön om jag får säga det själv . Men what to do ?

Nopp, dags att fixa lite här hemma nu! :) ♥

 

Tänk att du vart så liten, och nu är så stor ♥


Bildbomb

2012-01-09 22:41:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Karin - Vi va på Ica Maxi imorse om de va där du såg mig?

En lugn och skön eftermiddag har vi haft, fick besök av Björn en sväng, tog en kopp kaffe innan han skulle vidare på andra ärenden, barnen har vart ganska så snälla idag, William somnade utan problem, ofta när jag lagt han så vill han hellre ligga och leka, så man brukar få säga till honom ett par ggr innan han somnar, om jag inte läst saga då vill säga.

Sara och Nicolina kom upp en sväng och barnen lekte, sen fick de bli ett litet städröjj efter dom små. Och nu ska jag strax gå och lägga mig, fortsättning på inskolningen imorn. 9-11 .

Natti ♥

 

 

 

 



Måndag - 120109

2012-01-09 13:08:29 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå! :)
Segdag hade vi igår, när barnen somnat kollade vi på den senaste Transformers filmen. Helt ok! Gottade oss med massa onyttiga ting. Och imorse när vi klev upp fixade vi lite storhandling, jag hämtade även ut mina skor från Nelly som kommit, men tyvärr va dom förstora, så jag får skicka tillbaka dom :( Jätte trist, för dom va såååå snygga verkligen! Och jag föll för dom.. Men jag hoppas dom kan skicka ut nya snabbt.

Sen har vi vart på inskolning på dagis för Linus. Vi va där 1 timme idag. Och de gick jätte bra, vi va inne idag medans dom andra barnen va ute och han fick vara med en fröken. Han gick och pillade och brydde sig inte om oss märkvärdigt. Så detta kommer nog bra tror jag =) Han är ju väldigt trygg i sig själv. Så jag är glad att jag slipper hemska inskolningar, William va ju jätte lätt att skola in, både första och andra gången .

Imorn ska han gå mellan 9-11 så de ska nog gå bra!
Jörgen kör natt denna veckan, så nu får jag ta inskolningen själv, men de ska nog gå bra! :)

Lördag - 120107

2012-01-07 22:16:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå där ute!
Idag har vi inte gjort så mycket, bara myst och grejjat här hemma. William är fortfarande hos Jörgens syster, han ville stanna där en natt till för att kunna leka med sina kusiner. Dock saknar jag honom väldigt mycket så det ska bli gott att få hem honom imorgon och överösa honom i pussar ♥ Vi har inte pysslat med nåt speciellt denna lördag, hunnit med en maskin tvätt har vi iaf gjort =)

Linus tog en liten eftermiddagsnap idag, passade på att lägga mig brevid honom och snosa han i nacken, ack så underbart! Älskar att sova tillsammans med mina barn, finns inget som är så rogivande och då sover jag som goast! Sen va vi och busade lite hos Sara, innan vi begav oss hemåt för att umgås lite med pappsen innan han skulle åka till jobbet. Och sen va det läggdags för den lilla prinsen som somnade så gott efter en flaska välling! :)

Så nu sitter jag här ensam, ätit lite potatisgratäng och kött. Godis skålen står på bordet, perfekta lördag! Sitter och kollar på tv och slappar i soffan.
Ha en underbar lördagkväll, det ska jag ha! :)


Till er

2012-01-07 19:50:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. som vill fortsätta diskutera våra val med Rocky så är ni välkomna att kontakta mig via mail.
Tänker inte ta denna diskutionen på bloggen, men tar den mer än gärna via mailen.

Tack på förhand.

Svar på tal

2012-01-06 22:13:09 Marie babblar
» Kommentarer(6) «


Har ni pengar nu? Tänkte mest på att ni för ett tag sen inte hade pengar till att rädda hunden utan istället avlivade honom!?

Svar:
Egentligen brukar jag inte svara så på anonyma kommentarer, men känner att jag vill ge ett svar på tal på den här dumma och ganska så elaka kommentaren! Vi avlivade INTE Rocky pga ekonomiska frågor, vi hade pengar för att kunna rädda honom, men vi båda kände att vi ville bespara honom det lidandet, den operationen skulle medföra, att amputera bort en del av hans tass.

Att han skulle slippa det lidandet han hade behövt gå igenom om vi utfört det, slippa gå igenom en jobbig återhämtningsprocess, för att tvingas ut med en ny opad tass, för att han är tvungen att gå ut och bajsa, kissa.. Det va ALDRIG en fråga om pengar i det fallet. Utan det va en fråga om att låta han lida? Hade du gjort det? Jag ville aldrig att han skulle må dåligt, aldrig att han skulle lida. Klart som fan att jag vill att han ska leva, men är det han som ska behöva betala det priset? Ska behöva våndas i smärtor sista tiden i sitt liv för att JAG propsat på en operation. Nej, det ska han inte!

Han fick en fin sista tid med oss, och vi med han. Han gav oss 11 år av sitt liv.
11 år av kärlek och en sann vänskap som inget kan mäta sig upp med!
Vill diskutera vidare min ekonomi och mina val är väl du välkommen att kontakta mig via mail så kan vi diskutera det vidare där.

Tack!


Nytt, nytt, nytt!

2012-01-06 20:54:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag har vi vart på lite äventyr. :)
Lämnade av barnen i förmiddags hos Jörgens syster, och åkte mot Göteborg . Hade planerat att åka dit och titta på en soffa, vi spanat in på nätet och dom hade en butik i Göteborg så man fick provsitta den. Och jag föll som en fura för den, egentligen så ville jag inte ha en U-soffa, jag tycker dom är så stora och tar så mkt plats, men den här den va helt perfekt! ♥ Så, det fick bli den! Vi la handpenning på den idag, så åker vi och hämtar den i slutet på månaden.

Och iom U-soffa fick vi ju ha ett nytt soffbord, nu har vi lack bordet från Ikea, och det är alldeles för stort. Så jag hittade ett mindre, jätte fint! :) Så förhoppningsvis kan man plocka upp båda möblerna samtidigt :) Så ja, nu längtar jag!! Vill ha massa mer nytt, men jag får nog hejda mig lite annars har jag nån här hemma som blir väldigt suris! :P Men nästa grej är en ny tvbänk och denna gång INTE en från Lackserien, får bli nåt lite mer exklusivt! :) Mitt hem börjar utformas precis som jag vill ha det!

Nu försöker Jörgen få Linus i säng, han är over the top just nu!
Sen blir de lite mys i soffan tillsammans ♥ William sover hos Carina så vi har bara en huligan hemma!

 

Soffan! :)

 

 

Soffbordet


Onsdag - 120104

2012-01-04 22:42:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Lite glesa uppdateringar va det här ja..
Men barnen är högt och lågt och överallt. Igår var vi hos Sara halva dagen, för det va hennes födelsedag. Hon bjöd på kaffe & tårta och barnen lekte :) Dom har lekt idag med, och BRÅKAT och lyssnat 0,00% Underbart eller hur? Eller inte. Trotsen är ett helvete nu, och jag bara längtar tills på måndag när dagis börjar igen, kanske låter hemskt att säga så.. Men just nu är jag så trött, psykiskt trött, typ nära på att gå in i väggen trött.. Jag känner mig helt slutkörd i kropp och själ, det är så jävla mycket just nu och jag vet inte hur jag ska orka riktigt.

Hursomhelst, våran eftermiddag slutade halvt panikartat, Linus kom springande ur William rum, snubblade på nåt, och for rakt in i bordet med näsan, det blev ett jack och blodet sprutade! Hela ungen var täckt i blod, jag fixade ett litet förband för att stoppa blödningen, ringde till Sara i ren panik och skrek nog bara LINUS!!! BLLOOOOOOOD ÖVERALLT!!! Sen kom hon rusande hit och vi åkte till akuten för att kolla upp de, tack o lov va det inte så djupt utan de räckte med att tejpa det.

Mitt mammahjärta slog väldigt hårt då . Ensam hemma med barnen, så ja panik är nog det rätta ordet. Tacka fan för att jag har dig Sara ♥ Utan dig så skulle jag gå under! Min klippa genom allt. Nu ligger mina prinsar och sover och jag ska strax göra detsamma och lämna denna dagen bakom mig, och hoppas vi vaknar upp till en bättre dag imorgon!


Måndag - 120102

2012-01-02 22:44:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va denna dagen passé.
Vad har vi gjort då? Busat, lekt, busat ännu mer och grejjat hemma.. Städat bort julen, så nu ska Jörgen bara få upp julgranen på vinden så är den puts väck! Så skönt om jag får säga det själv, vart så trött på alla julsaker nu. Barnen var och lekte med Nicolina en sväng, och sen fick vi besök av Lina & Melanie. =) Kaffe & tjöt, riktigt härligt :) Barnen busade och hade jätte skoj tillsammans, dom vågade sig tom på varsin puss! ♥

Båda skruttisarna har sovit sen 19 och snart dags för oss att lägga oss med. För att orka med morgondagen full av ståhejj! Imorgon är de våran underbara Saras födelsedag! Hela 21 år gammal :-P Heheh. William längtar så tillbaka till dagis nu, och tycker det ska bli riktigt spännande att lillebrorsan ska få börja där med honom :)

 

 

 

 


Nytt år, nya möjligheter

2012-01-02 09:43:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja så va det 2012 !
Det nya året firades med goa vänner! Finns massa bilder på min kamera, men jag har inte orkar föra över dom än, kanske hinner det ikväll när barnen har lagt sig. Fast får nog gå igenom bilderna först iaf, haha! :P Ja, nyårsafton firades hemma hos Sara & Toni. Bjöds på potatissallad, rostbiff, honungsmelon, Physalis, Ananas, vindruvor osv :) Jätte musmigt. Sen lite go dryck på det + att vi vrålade till Lips! :) En riktigt lyckad nyår, blev utgång till Lipz där dansade järnet och sen traskade vi till Backstage där dom andras gubbar var! :P

Nyårsdagen då? Bakis? Näää inte direkt. Jag blir inte direkt bakis dagen efter, utan mer hungrig och sugen på massa fet mat ;) Så på gårdagens meny stog de först pizza & sen potatisgratäng & fläskfilé. =) Mums för magen!! :) Efter att barnen somnat så låg jag i soffan hela kvällen, orkade inte inte så värst mycket :P Men nu är vi tillbaka i vardagen igen.

Idag startade vi veckan med att städa bort julen, det är bara julgranen kvar nu som ska bort, men den får vi ta ikväll när Jörgen kommer hem, jag orkar inte springa upp på vinden med två ungar :) Borde kanske köra en maskin tvätt idag med, men får se om jag orkar :P Haha. Har iaf pratat med barnens dagis idag om Linus inskolning, och vi har flyttat den en vecka, så Linus börjar redan nästa vecka! :O Hur ska detta gå då ? Kommer kännas jätte konstigt att lämna båda barnen på dagis och sitta hemma själv! Ja, fast jag ska ju inte riktigt sitta hemma, utan jag ska ju faktiskt plugga även om det är hemma.

Nej fortsätta städa kanske ;)
Bjuder på lite bilder ikväll! ♥