Jul i vårt hus

2012-11-30 21:50:49 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll :) Den dagen har bara flugit förbi. William har vart hemma idag för han skulle åka till sin farmor och leka med kusinen :) Men i vanlig ordning ville han komma hem igen, men inte mig emot för jag saknade han alldeles för mycket. Min stora fina kille, tänk va man saknar dom små liven så fort man är ifrån dom? Men att man kan bli riktigt irriterad på dom emellanåt och verkligen vill att dom åker till farmor en stund :P Haha.
 
Efter jag hämtade Linus på dagis så hann vi med lite av varje. Vi rensade lite i tvätthögen, så imorgon har vi att vika, sen satte vi oss på Williams rum och lekte med bilar och byggde med hans duplo en stund innan vi myste i soffan, för att sen få ett ryck och knalla iväg till kiosken och köpa chips ;) Linus va så nöjd så :) Sen däckade han så fort han fått välling. Och nu sitter jag här i mitt kokheta vardagsrum, va lite kyligt inne innan, så jag tände en brasa och nu är de väldigt varmt och gott :) Riktigt mysigt! :)
 
Imorgon är det första DECEMBER! Julmånaden inleds imorgon med att starta den med julkalendern. Ska ni se på den? Jag antar att vi är uppe tills den startar :) Jörgen va och köpte varsin julkalender till pojkarna innan så dom har sen har dom även 2 chokladkalendrar var ;) Och imorgon finns de saker att pyssla med, bland annat ska vi baka lussekatter och sen får vi se vad som finns med, Jörgen har tyvärr APT med jobbet =/ Trist, men han kommer ju hem sen :)
 
Har förresten fått mina första jobbpass bokade :) Och det känns jävligt bra, nu ska jag faktiskt få tjäna pengar till min familj! Pengar som inte är föräldrapenning eller studielån. Ni anar inte vilken känsla det är. Att jag ska kunna bidra till våran ekonomi för pengar JAG jobbat ihop! :)
 
 
 
 
 
 
massa massa snö har vi fått :)
 

Onsdag - 121128

2012-11-28 16:23:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå onsdag! :) Dagarna rusar iväg, igår va William hemma från dagis för han sa att han mådde dåligt. Men de kom fram under dagen att så va det inte, han hade bara "skojjat" för han ville vara hemma och se på TV. Men det blev inget TV-tittande för hans del, så han kände nog att det inte var värt att ljuga för att få vara hemma. Bättre han säger att han vill vara hemma och mysa. Än att ljuga om det.
 
Men hursom så va han på dagis idag, men nu ska han vara ledig resten av veckan, för imorgon ska han åka till sin farmor och sova där något som han ser fram emot :) Jag kommer däremot att sakna honom. Min stora kille ♥ Och för Linus del så har vi tagit bort vilan på dagis nu. Det funkar inte längre med att han sover på dagen. Han sover ju aldrig middag hemma ändå, och när han har vart på dagis så somnar han inte förän runt 23 och det funkar inte att ha det så. Så nu får vi testa detta o se om de funkar bättre :) Ska bara lyckas hålla han vaken till 20, för nu börjar båda visa tecken på trötthet haha!
 
Dags att laga lite middag. :)
 
 
en liten grupp som jag har gjort :)

Julklapps Shopping

2012-11-26 22:49:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Imorse vid 06 styrde vi bilen mot Ullareeed och GeKås! :) Med oss hade vi Jörgens syster och Fia :) Va inte överdrivet med folk och vi fick handlat massvis! Det blev en dyr historia, men massa julklappar till barnen blev det och även lite granna till oss vuxna :) Samt en hel del heminredning och julprylar, men jag är mer än nöjd. Och det va väldigt kul att få med mig Jörgen dit, hans premiär! Och jag tror inte det var allt för hemskt, tro det eller ej men han verkade tycka det va kul att få handla julklappar till sina guldklimpar :)
 
Barnen har vart här hemma med mormor under tiden, dom hade lekt och grejjat och bakat pepparkakor :) Så dom klagade inte, gott med en extra ledig dag från dagis kan jag tänka mig :) Men imorn får dom allt gå, nu är det slut på ledigheten och dags att köra ett race med plugg igen! :) Snart är det slut för denna terminen :) Så är det bara att satsa på några intressanta kurser nästa ;)
 
Har även börjat julpynta litegranna, men än är det mycket som ska till innan första advent men får ta det i den mån jag hinner. Rom byggdes ju inte på en dag tyvärr :P Men men innan söndag ska allt vara klart iaf. Som tur va finns allt hemma ;) Så jag har lite att pyssla med, tur barna gillar att hjälpa till så vi kan göra det tillsammans!
 
 
en av dom fulla vagnarna på GeKås
 
 
trångt i bilen . Va tvungen att stanna på IKEA och köpa ljus ;)
 
 
min nya adventsljusstake
 
 
adventslådan står klar och inväntar första advent :)
 
 
Vi köpte en ljuskrona med. Men lamporna ska bytas, not so snyggt med lågenergi :P

Jul på Liseberg

2012-11-25 09:31:03 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår packade vi in hela familjen i bilen och åkte till Göteborg för Jul på Liseberg. Det startade i KAOS! Hade tagit med mig overall till Linus eftersom det va lite kyligt och vi skulle gå där i ett par timmar och han bara sitter i vagnen så blir de ju lite kallt. Han blev hysterisk och bara skrek, skrek, skrek hysteriskt! i 40  min höll han på så och vi höll på att sätta oss i bilen och åka hem. Men samtidigt ville vi ju inte förstöra för William som sett fram emot detta. Så efter en timmas gap och skrik så gick vi tillbaka till bilen och satte på han en jacka istället, så fick han väl frysa om benen. Fan att han ska vara så jävla enveten! Undra hur han ska fixa de när snön kommer (om den kommer) när han MÅSTE ha overall på sig.
 
Sen gick vi iaf och åt på Burger King :) Lillfisen va jätte hungrig efter sitt hysteriska utbrott. Och sen gick vi och kikade, smakade på massa olika fudgesorter, glögg och pepparkakor och bara myste! Jörgen och William spelade lite men vann inget tyvärr :/ Innan vi åkte hem köpte vi med oss lite glögg och lite annat smått och gott :) Så även om dagen startade som KAOS, så blev den bra tillslut :)
 
 
 

Egentid ♥

2012-11-24 09:18:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Egentid när den är som bäst - tillsammans ♥
Jörgens lillebror var här igårkväll och passade barnen en sväng, medans vi åkte ner till stan och åt en god middag tillsammans på New Place . En supergod plankstek fick det bli. Båda jag och Jörgen tyckte det var så fruktansvärt gott, lite för gott! Svullnade nog upp ett par kilon efter den middagen. ;) Sen rullade vi till bilen och åkte hem till våra galna ungar :)
 
Nu är frukosten intagen. Och vi sitter och slappar i soffan :) Sen är tanken att vi ska åka till Liseberg :) Är ju så mysigt där kring jul, men en fördel hade jag vart om man haft lite snö så man hade fått lite julkänsla :/ Just nu är den rätt bortblåst. Och jag är inte ens det minsta sugen på att julpynta, får väl se hur jag känner efter att vi vart på Ullared på måndag och jag fått köpt mig lite nytt julpynt :) Måste iaf ha en ny adventsljusstake till köket :) Ja, vi får väl se vad vi kommer hem med på måndag ! =)
 
 
 
New Place
 
 
Den goda maten ♥

 

Intervju

2012-11-22 09:42:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon världen :) Idag klev vi upp tidigt, strax efter 6 kom Linus inknallandes och William kom strax därefter. Men lika bra eftersom rörmokaren skulle komma. Jörgen begav sig ut på en morgonpromenix och jag gav barnen frukost. Linus är så himla rolig, för han vill fortfarande äta välling på morgonen, men han vill ha "vanlig" frukost också. Så direkt efter vällingen ska han ha kräm/yoghurt och smörgås ^^ Aptiten är det ju verkligen inte fel på . HAha, båda pojkarna är matvrak och hur det ska bli när dom är tonåringar det vill jag inte veta :P 
 
Hade som sagt rörmokaren här imorse som bytte toaletten där nere, gött att slippa avlopps stanken. Och en ny toalett är ju aldrig fel. Snart har dom fått byta ut allt i det här huset. Haha. men men, så är det när sakerna är gamla ;) Får väl se när nästa grej pajjar :P Men förhoppningsvis vill skiten hålla nu. Haha! 
 
Idag ska jag på anställningsintervju på Bemmaningsenheten. Dom ringde mig igår och frågade om jag kunde komma in idag. Och givetvis kunde jag det. Spännande detta! Hoppas på att kunna få lite timmar iaf så man får in en fot och lite arbetslivserfarenhet. Ja vi får väl se hur det går. 
 

Onsdag - 121121

2012-11-21 09:39:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Redan onsdag.. Och halva veckan har snart gått. Båda barnen är på dagis och leker av sig. Och idag ska William få besök av fröknarna från sin gamla förskola, det tycker han nog ska bli kul. Ja inte bara William då utan alla andra barn som gick på samma förskola :) Jag sitter här framför min dator i vanlig ordning, börjar bli en anings tråkigt nu, så jag läntar så efter julledigheten :) Ska bli underbart att få mysa med barnen varje dag.
 
Det är 4 veckor sen jag slutade röka. Det går jätte bra även om vågen visar på + ett par kilon =/ Men de är väl naturligt när man slutar tyvärr =/ Men bättre än att suga i sig gift känner jag. Även om jag inte alltid känner så när jag tittar mig i spegeln. men men.. Jag är ändå väldigt stolt över mig själv som lyckades sluta! =)
 
Annars rullar livet på som vanligt. Haft massa prov nu och har blivit godkänd på alla hittils :) Nu väntar bara Hälsopedagogiken på att bli färdig, men jag får plugga lite mer på den kursen innan jag gör de provet, men det ska nog gå bra det med :)
 

Skottlossning

2012-11-19 14:14:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så himla läskigt!
Det va skottlossning i vårat bostadsområde igårkväll, en man blev skjuten i benet. Bara 30m från vårat hus. Jörgen va uppe och skulle lägga Linus, sen kom han springandes nerför trappan och fråga mig om jag hörde, jag hade inte hört nåt jag va så himla inne i mitt spel som jag spelade, men han skulle gå ut och kolla va det va för han tyckte först de lät som om någon hade krockat, men sen visade det sig att det va en kille som hade blivit skjuten i benet/låret typ. Så står det på ttela iaf.
 
Riktigt läskigt när de är precis där man bor. Det får mig att börja undra vad mänskligheten är påväg? När man bara kan komma och skjuta en bara sådär, nä riktigt obehagligt. Somnade nog inte förän kl va närmare 03. =/ Och nu har jag vart i skolan hela dagen. Haft obligatorisk träff i VO2 och skrivit prov i Etik & människans livsvillkor. Nu är det bara provet i Hälsopedagogik kvar. Ska strax gå och hämta mina små troll och krama om dom extra hårt ♥
 

Lördag - 121117

2012-11-17 19:28:43 iPhone
» Kommentarer(0) «


God kväll!
Ligger här i soffan och barnen klättrar på mig som om jag vore en klätterställning. Brasan är tänd och vi tittar på Nalle Puh på tv! Jörgen ligger uppe och sover för han ska jobba inatt. Ska strax gå upp och väcka han och börja göra iordning barnen för natten, få på dom pyjamas och få i dom kvällsmat :)

Idag har vi inte gjort så mycket. Vart nere på Överby och William har köpt paket till sin kompis som ska ha kalas imorgon :) sen handlade vi lite förnödenheter hem och lite fika ;) alltid bra att ha hemma om man får besök :)

Medans jag och Linus sov middag lagade Jörgen mat som fick bli renskav, potatis och löksås! Mumma :))


Fredag - 121116

2012-11-16 22:38:23 iPhone
» Kommentarer(0) «


God kväll!
En riktig slappar fredag har vi haft. William har vart på dagis men Linus har vart hemma med mig eftersom han är sjuk, eller ja snörförkyld. Så lika bra att han fick vara hemma med mig idag och ta igen sig. Och vi har haft en riktig mysdag, legat i soffan och inte gjort ett skit. Även sovit en stund tillsammans hann vi med på förmiddagen :) mysigt!

Efter att vi hämtat William på dagis åkte vi ner till stan för att köpa lite godis som inte blev så lite :P dock inte alls sugen på godis just nu. Känner mig bara svullen och tjock efter dagens middag som idag blev tacos! Innan läggdags myste vi tillsammans med lite popcorn :)

Nu sitter jag och min älskade make och tittar på Johan Falk :) underbara filmer!


Torsdag - 121115

2012-11-15 07:48:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon Torsdag! :) Vilken jävla dag vi hade igår. Igår när jag hämtade Linus på dagis berättade dom att han hade blött nädblod två gånger, och hade vart rätt tagen efter första gången. När vi sen kommer hem så råkar jag klämma hans ena finger i badrumsdörren. =/ åå va han skrek, fy va dåligt jag mådde som gjort detta mot min lilla älskling :( Han skrek, skrek, skrek.. Och tårarna bara rann på mig med.
 
För att skingra tankarna om vilken dålig mamma jag var, så lämnade jag barnen hemma med sin pappa och åkte till gymmet för ett träningspass. Skönt att röra på döfläsket lite. Idag har jag bokat ett cxworx pass. Så kroppen får känna att den lever ;) Det kände den efter det förra passet jag va på iaf, helvete vilken träningsvärk jag hade och speciellt i magmuskulaturen ;) Men det va gott!
 
 
Min fina lilla älskling med ont i fingret :-(

Tisdag - 121113

2012-11-13 11:30:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning Korsning :) Vad hittar ni på så här i frostvädret? Kan det inte bara bli kallare nu.. Är trött på denna pendlande temperaturen, kan det inte hålla sig på minus nu och så får det gärna komma lite snö tack. Är ju för bövelen snart December och inte en snöflinga har vi fått här än. Nä jag vill ha kallt och klä på ungarna overallerna som bara hänger i garderoben och väntar på att bli använda.
 
Igår var jag på utvecklingssamtal för Linus på dagis. Gick jätte bra, fick titta i hans portfolio på massa bilder med vad han pysslar med på dagis. Han leker jätte mycket med alla barnen, och gillar att pluppa, och måla och pyssla sådär. Tror vi får köpa lite pysselgrejjer till han i julklapp :) Sen pratade vi lite om vad vi hade för förväntningar på förskolan och det va väl egentligen inget speciellt är väldigt nöjd med så som det är nu. Han trivs jätte bra och det är huvudsaken tycker jag. Han är ju inte så gammal än så han kan ställa krav och man kan inte förvänta sig så jätte mycket av honom heller än.
 
Nej, nu ska jag fortsätta plugga :)
 

Måndag - 121112

2012-11-12 13:34:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåhejsanhoppsan! ;) Ny vecka, nya tag.. Barnen är på dagis i vanlig ordning. Linus hade nog ingen ögoninflammation. I fredags va ögat rött och varigt men i lördags när han vaknade så va allt putsväck! Och så har det hållt i sig så han fick gå till dagis idag. Så nu hoppas vi på att det inte kommer tillbaka. Så att han får vara frisk. För jag har inte tid med sjuka barn nu tyvärr =/ Massa prov och skit i skolan som ska göras och det vill jag gärna få avklarat :)
 
Annars har helgen vart lugn :) Igår va vi en sväng på Jysk och köpte ett nytt lite tjockare täcke till Linus. Och ett nytt påslakanset med Bamse på som han valde själv! :) Jätte nöjd va han när han kom hem och vi bäddade sängen. Va inne på Mekonomen och köpte en övningskörnings skylt med så jag och Jörgen kan ge oss ut och övningsköra så man kommer någon vart med de där körkortet. Iaf så jag lär mig köra nån gång. Haha! ;) Nu när vi båda slutat röka så finns de ju lite mer plats i ekonomin för det. Och dessutom något som är värt att prioritera, men först får jag övningsköra en hel del mer innan jag skriver in mig på körskolan.
 
Vad har ni hittat på i helgen?
 

Fars Dag

2012-11-11 09:08:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon söndag! :) Idag är det ingen vanlig söndag eller jo egentligen är de väl det men idag är de också Fars Dag ♥En dag man ska uppskatta sin pappa lite extra mycket. Vilket jag önskade att jag kunde, önskade att jag kunde köpa en liten present, ringa och berätta för honom hur mycket han betyder för mig, eller åka till honom med lite fika och dricka kaffe, Tyvärr är ju det omöjligt :/ Men jag önskar att jag kunde som många andra kan . Men istället så får jag fira mina barns pappa, som faktiskt finns hos oss ♥
 
Dock sover sömntutan där uppe :) Men inte så konstigt eftersom han har jobbat natten. Jag och Linus sitter i soffan och kollar på Mästerkatten . William åkte till sin farmor igår för han ville leka med kusinen, så vi ska hämta han sen. Och även åka till Hunneberg på julmarknad om inte regnet öser ner. Vi får se helt enkelt :) Annars har vi haft en lugn och skön helg tillsammans ♥
 
 
älskade pappa ♥
 
 
Kärleken i mitt liv ♥ Grattis på farsdag önskar William & Linus ♥

Äntligen helg!

2012-11-09 16:22:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åh va jag har längtat efter helgen! Och få vara ledig med mina barn. Så underbart skönt att få ha dom hemma och mysa! Linus har dock vart hemma med Jörgen idag för han åkte på ögoninflammation, och precis den dagen jag skulle skriva prov i skolan =/ Men som tur va kunde Jörgen stanna hemma med honom :) Provet är iaf skrivet nu och de gick bra (tror jag) Kändes så iaf :) Nästa vecka är de nytt prov att plugga till, men får erkänna att jag inte pluggade alls till detta. Men kände att mina kunskaper satt rätt bra ändå så jag inte behövde plugga så :P
 
Åkte en sväng till Maxi efter skolan och handlade lite :-) William ville baka lussekatter och jag med :P Så de är planen att göra i helgen, vet inte om jag orkar just idag men i helgen ska vi väl få bakat iaf :) Igårkväll spenderade jag på gymmet. Först 20 min cardio på crosstrainern och avslutade med ett CXWORX pass! Sitter med lite träningvärk i armarna idag, men gud vilket härligt pass, har redan bokat ett nästa vecka igen! Underbar träning och man känner verkligen hur man jobbat med kroppen efteråt :-)
 
Vad ska ni hitta på i helgen?
 
 
Mina myskillar!
 

Aktiv dödshjälp?

2012-11-08 12:49:57 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(6) «


Läste precis om det . Vad tycker ni? Ska man få ha valet att få hjälp att dö om man är svårt sjuk? Eller ska man behöva få ligga och plågas till kroppen inte orkar mer och man dör ändå?
Jag är helt klart FÖR aktiv dödshjälp och inte bara palliativ vård som vi har i Sverige. Och jag hade velat att om jag en dag blev riktigt svårt sjuk då ingen behandling hjälpte och smärtstillande inte heller fungerade att någon kunde hjälpa mig att dö om det va min önskan. Om man har så ont och mår så dåligt varför kan man inte bara få dö då? Vart tog rätten att få bestämma över sitt eget liv vägen?
 
Vad tycker ni? Ska man ha den rätten att få dö eller är det helt befängt?

Torsdag - 121108

2012-11-08 11:51:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


hallåhej ! =) Redan torsdag.. Vart fan tar veckorna vägen? Är det nån som kan berätta det för mig? Haha, jag hinner ju inte med. Allt går alldeles för fort =/ Buuhuu.. Barnen är på dagis och jag sitter och skriver på ett arbete om vård och omsorg i livets slutskede. Och sen måste jag plugga inför provet jag ska göra i vård och omsorg imorgon. Egentligen skulle jag inte gjort de förän den 26:e men då hade vi planerat att åka till Ullared. Så jag får göra det imorgon istället :)
 
Men det ska faktiskt bli skönt att få det gjort. Ett prov avbetat från listan. Och en sak mindre att oroa sig för . Så kanske borde sätta lite fart nu att bli klar med arbetet och sen plugga in hela kursen i huvudet igen xD Nää då, är nog inte så jobbigt. Minns det mesta faktiskt, men får nog ta och plugga in lagarna lite bättre iaf ;) Haha!
 
 
plugg

Onsdag - 121107

2012-11-07 16:51:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va vi i mitten på veckan redan. Och inte mycket vettigt har vi fått gjort, eller ja jag.. Förutom i skolan, för där har det hänt en hel del ;) Är inte långt kvar av denna termin nu, proven börjar närma sig sakta men säkert och även alla andra bestyr. Advent och julen och det finns massvis att göra innan dess. Jag har iaf massvis att göra inför julen. ojojoj.. Inte en enda julklapp har jag köpt heller, men vi åker till Ullared i slutet på månaden så ska väl lösa de mesta där antar jag ;)
 
Har kastat upp barnen på ovanvåningen, och själv sitter jag i köket och fixar med middagen. Har precis skalat potatis och ska strax börja med de andra. Jörgen skulle åka till Biltema efter jobbet så vi hittar på nåt annat istället för dit har jag ingen lust att åka. Finns de nåt tråkigare än bildelar? Nej, skulle inte tro det.
 
Nej, nu får jag sätta fart med middagen ! :)
 
 
 
 

Tisdag - 121106

2012-11-06 08:10:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon Tisdag! :) Sitter här i mitt kök och väntar på att det ska komma hantverkare och byta ut toaletten där uppe. Tack o lov så fick ju vi en ny, eftersom den va så äcklig ;) Och det tackar man inte nej till. Sovit som en stock inatt, mycket gott =) Och snart är det dags att skicka ungarna till dagis och fortsätta med skolarbetet. Se vad vi ska ta itu med idag :)
 
Igår efter Jörgen kom hem från jobbet åt vi lite middag tillsammans. Jag hade lagat korvstroganoff och sen packade vi in barnen i bilen och åkte till affären och handlade lite, det behövdes fyllas på lite i kyl och frys, men nu har vi så vi klarar oss ett tag till iaf :) Barnen skötte sig över förväntningar, oftast brukar det vara kaos när dom följer med oss och handlar, den ena springer åt ena håller och den andre åt de andra :P haha!
 
Nej, dags att få ordning barnen nu innan det är dags att vi ska gå :)
 
 
Frukostmys tillsammans med mitt hjärta ♥

Måndag - 121105

2012-11-05 11:36:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God förmiddag :) Ny vecka är här och barnen är på dagis och jag sitter med min bok här och ska plugga. :) I helgen har barnens mormor vart här på besök. Vilket dom har tyckt vart jätte kul :) Och i lördags va vi på 50-års fest på Orust :) Skitskoj! Va sen utgång på Stenungsbaden . Och där slog alkoholen till jävligt bra. Vet inte riktigt hur det gick till. Så jag gick och vilade lite tills Jörgen slutat och vi åkte hem, men kul hade jag ;) Och det va väl huvusaken. Så igår låg jag bakfull hela dagen. Mådde väl som jag förtjänade antar jag :P Haha.
 
Så nu är ruljansen med skola o allt igång igen. Nästa vecka har jag prov så måste plugga till det. Får väl hoppas det ska gå vägen. Annars har det hänt så mycket här. Sitter och väntar på att det ska komma en hantverkare och fixa med våra toaletter. Toaletten uppe stinker urin, toaletten nere stinker avlopp. Och nu läcker de ur ett av rören till handfatet så får väl se om dom kan åtgärda det.
 
Nej, nu ska jag fortsätta plugga.. =)
 
 
Min outfit i lördags :)
 
 
 
Igår myste vi bara hela dagen ♥

Fredag - 121102

2012-11-02 10:07:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


It's FRIDAY! =) Jag har sovit som en liten prinsessa inatt, så idag är jag pigg och alert! :) Efter att barnen lämnats på dagis, så satte jag igång med tvätten, en kopp kaffe och öppnade kurslitteraturen :) En uppgift i Hälsopedagogik får det bli dag och lite Specialpedagogik om jag hinner med ;) Igår fick jag med mig en riktig liten surmule till Linus från dagis.Gud va arg han var och enbart för att han fick sitta i vagnen hem (för att det spöregnade) Inte lätt att heta Linus alla ggr kan jag tänka mig, haha!
 
Ikväll kommer barnens mormor hit :) För imorgon ska vi åka på 50-årsfest på Tjörn. Och sen ska Jörgen jobba på kvällen. Men det ska bli kul =) Och barnen tycker det ska bli jätte kul att mormor kommer eftersom dom inte träffats sen i somras då dom var hos henne :) Nej, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande så jag kommer nån vart, samt fylla på min kaffe kopp =)
 

Torsdag - 121101

2012-11-01 16:32:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det redan November =) Jösses va tiden går fort! Nu är det ju snart jul.. Och till jul har jag sjukt mycket att göra, och inte en enda julklapp är inhandlad. Tack o lov har jag ett hum om vad jag ska köpa till alla iaf. Så man står ju inte helt handfallen iaf. Tanken va först att vi skulle åkt till Ullared nästa vecka, men Jörgen kunde inte få ledigt från jobbet så vi får skjuta upp det tills slutet på månaden :) Men det blir nog bra det med. Hehe =)
 
Lagom tills när jag skulle hämta barnen idag så började regnet pissa ner.. Såg ut som en dränkt katt när vi kom hem, nu sprang ungarna upp för att leka så jag fick en stund över här för en update. Ska alldeles strax gå ut o kika på vad jag ska slänga ihop till middag till familjen, får väl se vad jag kan hitte på.
 
Imorgon kommer min mamma hit hon ska passa barnen på lördag. För vi ska på 50-årsfest :) Hos en av Jörgens jobbarkompisar, det ska bli kul :) Nej, nu får jag väl ge mig ut i köket så det blir nån mat idag.. :P
 
 
Häromdan köpte William en Halloween dräkt :P