Tisdag - 140211

2014-02-11 11:54:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej Tisdag ! :) Det är lite glesa uppdateringar här, men jag ska försöka bli lite bättre på det. Men, det blir inte så ofta jag sätter på datorn i bloggsyfte ;P Men ja, vad har hänt sen sist då? Inte så värst mycket skulle jag väl vilja säga. Igår kom Jörgen hem med en ny byrå/skänk till mig. En vit Hemnes byrå från Ikea :) Som jag längtat så mycket efter, ja de va dock en del tjat för att han skulle köpa den, men efter att jag fått en köpare på våran bokhylla så gick det väl lite lättare :) 
 
Så det ser ut som ett riktigt bombnedslag här hemma just nu. Dom kommer och hämtar bokhyllorna i eftermiddag, så då hoppas jag få lite bättre ordning. Vi har även låtit Linus få flytta in till Williams rum, det går väl hyfsat bra. Nackdelen är bara att dom vaknar så fruktansvärt tidigt. Imorse gick dom upp redan vid 05, men satt iaf inne på rummet och lekte tillsammans utan att slå ihjäl varandra. Nackdelen är ju att jag vaknar och vill att dom ska sova för att orka hela dagen. Vi får väl se om de blir bättre. 
 
Tanken är ju att få till ett rum till Rebekah, även om hon inte kommer sova där än, så ska hon ju ha ett rum hon kan leka i om man är uppe och grejar, sen är ju tanken att hon så småningom ska få flytta in där. Har lite tankar och ideer om hur jag vill ha det, men så ska man komma till skott med ;P Haha!! 
 
 
Rebekah fotades förra veckan med :)  
 
 
 
 
 
Fötterna är goa :) 
 
 
Mina små hjärtan ♥
 
 
Gos med syrran ♥
 
 
 
 
SÅ NÖJD ! =D 

Rebekah ♥

2014-02-06 13:17:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


 

Biomys med Linus ♥

2014-02-02 21:20:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har jag haft lite egentid med min lilla terrorist ♥ Bokade biljetter till den nya Bamse filmen. Så vi åkte ner till stan och käkade på Max, och gick och köpte godis & popcorn och sen myste vi med ett biobesök :) Det va första gången Linus va på bio, och han skötte sig alldeles utmärkt :) Tyckte det dessutom va jätte kul =) Filmen va en timme, så alldeles lagom för en liten kille med myror i brallan :) 
 
Annars har det vart lugna puckar veckan som gott =) Imorn ska jag till tandhygienisten och plågas lite. Ta bort lite tandsten som gör jävligt ont :/ Men de är ingen ide att skjuta på det mer nu, utan se till att få det gjort. Sen behöver jag förbi banken och öppna ett sparkonto till Rebekah så att vi kan sätta in hennes pengar som hon fick i doppresent. 
 
Vad har ni gjort i helgen?