Söndag 2/8

2015-08-02 20:44:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det är inte så lätt att hålla denna sidan vid liv när man äger sveriges segaste dator! Gud va den är långsam.
Jaja, skakar väl lite liv här då. Är tillbaka och jobbar igen efter några veckors semester och föräldraledigt! Vart riktigt skönt att vara ledig även om jag trivs super bra på mitt jobb med :) Känns verkligen som har hittat rätt när det kommer till jobbet och jag trivs verkligen hur bra som helst! Nu har jag varit på en och samma avd i 9 månader och tyvärr fick jag inte förlängt mitt vikariat men jag ska gå på timmar i höst och det ska bli gott det med och kanske få lite mer tid till barnen. En 100% tjänst och små barn är väl kanske inte riktigt att rekomendera.
 
Men annars flyter allt på som det ska. William börjar snart andra klass, Linus har slutat på dagis och ska börja dagis på den stora skolan, vilket han ser fram emot jätte mkt. =)
I helgen har jag varit ledig, men Jörgen har jobbat istället. Idag var jag och hälsade på en kompis som precis fått sitt andra barn, jätte söt liten tjej ♥ Man blir allt liten sugen när man ser vänner som får barn, men samtidigt inte. Jag har ju mina 3 juveler som verkligen kan suga musten ur mig, så här blir tyvärr inga fler!
 
Hoppas ni har det bra ! :)