Bus Unge :p

2007-12-05 21:02:49 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jahopp då vart kväll igen , snart dags för lill plutten att sova , fast inte riktigt än , han ska äta en gång till först . Nu ligger han på golvet brevid mig o busar som bara den , en riktig busunge , pratar konstant HELA tiden , det går inte att få tyst på han :p haha .. Han är för goo min pluttis ;D Vi har inte gjort så mycket i eftermiddag , både jag & Wille har sovi en tupplur på eftermiddagen , la mig mest för att jag hade ont i huvvet , så det va skönt att det släppte . Hatar att ha huvvevärk =/ finns det ngt jobbigare?

Kommer det ngt skoj på tv ikväll tro? Älskling hade problem med lastbilen nu oxå =( så undra när han kommer hem inatt? har en känsla av att det kommer bli jätte sent :( *suck* tråkigt när han jobbar så sent , man har ingen att umgås med på kvällarna , har bara william att busa med , men när han går och lägger sig ? vem ska man busa med då? imoen ska jag tvätta oxå :( urk på burk säger vi om det . så jävla trist men lika bra att få dt gjort . känns som att det är det enda man gör på veckorna , TVÄTTAR ;/  Önskar jag hade haft tvättmaskin i lägenheten .. Kanske ska önska mig det i julklapp , inte för att jag tror att jag får någon men ändå ..

Usch , idag känner jag en enorm saknad efter min pappis :( Snart är det 1 år sen du lämnade mig , lämnade ett stoort tomrum i mitt hjärta , du betyder allt för mig , verkligen ALLT , skulle göra vadsomhelst för att få hålla om dig en sista gång . Känner hur tårarna rinner ner för mina kinder när jag tänker på dig . Varför skulle just JAG förlora min pappa? Det va inte dags för dig att lämna dig , det va fan inte din tur . Att mista en förälder är det jobbigaste jag gått igenom i hela mitt liv , finns det nån som vet hur det känns?

PAPPA JAG ÄLSKAR DIIIG !!!!!!!! <3

Kommentarer
Postat av: L

Beklagar det som hände din pappa

2007-12-06 @ 02:12:17
Postat av: T

hej..jag har också förlorat min pappa..det är jättejobbigt,och jag tänker på honom varje dag och saknar honom skit mycket! kram på dig

2007-12-06 @ 12:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback