God Natt Bloggen!

2008-04-30 22:32:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag tänkt att gå och lägga mig , har börjat få lite smått ont i huvvet så det är lika bra att gå och sova så kanske det försvinner , det återstår att se . Jag är jätte trött då vi hållt igång hela dagen , ska bara pussa min älskling god natt . Imorn blir det fika , då slusscafét öppnar för säsongen , och då ska det ätas räkmacka!

God natt , vi hörs imorn ..

Att förlora sin pappa ..

2008-04-30 21:43:24 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «


Jag har nog fortfarande inte bearbetat sorgen , frågan är om jag någonsin kommer komma över det och gå vidare? Hur släpper man någon man älskade så högt? Hur är det möjligt? Någon som funnits vid ens sida hela sitt liv? Att förlora sin pappa? Min pappa betydde allt för mig , han var hela min värld . Utan min pappa vet jag inte vad jag skulle gjort , det är han som format mig till den jag är idag . Alla minnen , allt vi delade , det är bara ett minne .

Jag gråter inombords varje dag , efter min saknad efter dig , att jag så gärna önskar att jag kunde få tillbaka dig till livet , livet med din familj och dina barn! Du var den som sammanlänkade våran familj? Vad är vi nu? Jo en helt splittrad familj , som knappt pratar med varandra , ska det vara så? Jag saknar tiden när vi samlades hela familjen under julen , det gjorde vi inte alls dom senaste åren , ja det var helt enkelt bättre förr ..

Jag kommer aldrig sluta sakna dig pappa , du kommer alltid finnas i mitt hjärta , och den platsen kan ingen ta ifrån dig . Du fattas mig förevigt . Men på nått sätt känns det ändå som du finns här , här hos mig och William . som att du kan se ner på oss , och vaka över oss . Jag saknar dig förevigt ..

Pappa , jag vet ..

2008-04-30 21:32:42 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That someone's watching over
Someone's watching over me

Kärt återseende ..

2008-04-30 20:14:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det är inte mycket vi har varit hemma idag , efter jag var hos tandläkaren så släppte Jörgen av oss hemma sen åkte han till jobbet , o William sov middag sen var det bara o ge han lite mat när han vaknade o sen klädde vi på oss och gick ner till stan , träffade Mia , vi har inte setts på hur länge som helst nu , så det var skoj att träffa henne . Vi gick och fikade på Oden Cafét .

Sen kom även Emma dit och fikade med oss , och pratade om allt mellan himmel och jord som vi brukar göra när vi väl träffas , och eftersom vi inte träffas så ofta så finns det ju alltid sjukt mycket att prata om . Sen följde vi med Emma till Överby eftersom hon skulle titta på en födelsedags present till sin svärfar. Det blev en skål från Cervera.

Så vi var hemma runt 7 tiden , så inte många timmar vi varit hemma idag ^^ hehe . Men det är bara skoj när man har nått att göra på dagarna och inte bara sitta hemma .. Jag har precis lagt William för natten så nu är det "mammatid" som står på schemat , ska kika på Barnmorskorna sen vid 21 & riskförlossningar , sen är det ganska lugnt , lite slappande i soffan , det kan jag behöva efter denna dagen , hihi!

Vi träffade även Williams blivande flickvän på stan , Nadine .. William blev super glad när han såg henne :) Dom kommer bli ett fint par . hihi ^^ Nej nu ska jag sluta babbla o kolla på VBÅ , missade avsnittet idag så jag har laddat ner det , orkar inte titta på reprisen imorn! :p

Jag överlevde ..

2008-04-30 11:50:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag är hemma från tandläkaren , och tro det eller ej men tabletten var helt underbar för mig . Jag var så avslappnad och det va så skönt , visst kändes själva sprutan men jag kunde ligga ner o vara avslappnad och inte ha den dära klumpen i magen . så ja det va skönt . Dom fick gjort 3 fyllningar , men det finns en del kvar att göras . ska tillbaka den 16:e Juni . Så då ska dom väl fixa resten av det som ska göras .

Jag & William tänkte ta en tur ner till stan sen och ev fika . Annars har vi inga planer för idag , det blir nog mest mysa och leka . Känner inte att jag orkar med så mycket mer idag faktiskt . Jag måste iaf ha något i magen nu , då jag inte ätit något på hela dagen . så det kurrar lite granna ..

Onsdag 30/4

2008-04-30 09:35:52 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon Gott folk :)

Jag gick upp strax innan 9 idag , Jörgen tog William och gick upp och bytte blöjja och matade William . Jag tog min tablett nu för ca 30 min sen , o känner att den börjar göra verkan , börjar känna mig lite trött och dåsig , men fortfarande helt klar i huvudet , men väldigt avslappnad , vi ska snart åka till tandläkaren , jag ska vara där 10.15 så jag hoppas att detta skall gå bra . Dock har jag fortfarande en ångest känsla inom mig , men nu ska jag byta en äcklig bajsblöjja på min son , för det stinker ^^

Desperate Housewives

2008-04-29 22:11:33 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi var ute och gick en liten promenad med Rocky innan det var hemmafru dags , skönt att röra på sig lite sådär på kvällskvisten , är inte så mycket folk ute då och rocky kan springa fritt lite . Han tyckte det va jätte kul och sprang runt där med sin pinne . Sen blev det Desperate Hemmafruar på tv , tog mig ytterligare lite pasta sallad och lite glass till efterätt , mumms!

Nu ska jag snart gå och lägga mig , så jag orkar med dagen imorn :/ Usch jag vill verkligen inte gå dit . Samtidigt är jag lite rädd för att ta den där tabletten , då jag inte vet alls hur jag kommer må utav den . Tänk om jag kommer må jätte dåligt av den ? eller om jag kommer bli helt väck? Jag vet inte , men jag hoppas det kommer att gå bra .

Nu ska jag kramas lite med Jörgen innan vi går och lägger oss .. ♥

Mamma Marie .

2008-04-29 19:50:09 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image407

This is me

Pasta Sallad :)

2008-04-29 18:01:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu håller jag på att fixa mig lite pastasallad , det ska bli super gott , pastan är kokad men den ska svalna lite sen blir det att blanda i kycklingen och alla grönsaker , gud va gott det ska bli ! Fick receptet av frida , då vi åt den på hennes kalas och jag tyckte den va jätte god så ska prova mig på att göra den med . Så gott med feta ost! Mumsfilibabba . Min kära sambo vill inte ha , så jag har mat imorn med , slipper jag laga mat ^^ hihi .
vilket jag nog inte kommer orka ändå eftersom jag ska plågas på förmiddagen hos tandläkaren , fast jag har ju mina pills jag ska ta imorn .

Mammafika

2008-04-29 15:21:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är jag och William hemma från fikan , det va trevligt att komma ut lite och träffa folk . Kom 2 andra mammor och det va härligt o få tjöta av sig lite :) hehe . Jag shoppade dock ingenting idag , har väl det mesta som vi behöver , köpte bara lite så jag kan göra pastasallad idag ;D Fast det får bli ikväll , för nu är jag inte direkt hungrig ^^

Pappa Jörgen kom och hämtade oss på Överby så vi slapp ta bussen hem , svängde även förbi tandläkaren så jag fick hämtat mina tabletter , så imorn 10.15 ligger jag och blir plågad , förhoppningsvis gör tabletterna sin verkan och jag kan känna mig lite mer lugn i kroppen och inte så himla spänd .

Vi har över 24 grader i skuggan .. Rena sommarvärmen , så nu ska jag sätta mig på balkongen o sola lite ^^

Tisdag 29/4

2008-04-29 08:55:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon bloggen!

Nu har jag och William precis vaknat , eller vi fick väcka William han hade nog velat sova längre för han va lite svårväckt . Kan ju inte sova bort hela dagen heller , hehe . Vi ska ju till överby på mammafika om en stund så måste göra oss iordning sen får pappa Jörgen köra dit oss . Va längesen jag och William var och fika nu , får ta med mig majskrokar till honom , annars kommer han bli helt tokig , när han ser allt ätbart . ^^

God Natt Bloggen!

2008-04-28 23:45:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag o min underbara sambo gå och lägga oss , jag är jätte trött så jag sitter och gäspar hela tiden , så ska bli skönt att få sluta ögonen lite o drömma söta drömmar :) Imorn ska ju jag och William iväg på mammafika , så det kommer nog bli dåligt med uppdatering under dagen , ja ni vet ju varför nu ! :)

Så , god natt ..

William sover ..

2008-04-28 20:18:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Lilleman somnade jätte fort i pappas famn idag .. Det är ju inte så ofta William kan somna hos sin pappa eftersom Jörgen nästan alltid får jobba eftermiddag/kväll , så det stunder som finns , passar han givetvis på ! Som nu , då han vart hemma idag , eftersom lastbilen är inne på service . Hoppas på att det inte blir nått imorn heller ^^

Min tandläkare ringde innan , dom hade fått ett återbud på en tid , (jag har egentligen tid 14/5) Så jag fick komma nu på onsdag istället : ) Så imorn får jag åka och hämta tabletterna jag skall ta på onsdag morgon som typ kommer göra mig helt väck ^^ Så jag ska klara av detta utan få världens panik ångest !

Imorn ska jag & William iväg på fika med flera andra mammor , ska även kika på pyjamas till lilleman , kanske nått annat med ^^ .. Nu ska jag umgås lite med min underbara sambo !  ♥

Middag

2008-04-28 17:42:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har vi precis ätit lite middag , idag bjöds det på potatis , köttfärsbiffar och löksås! Smaskens! :)
Innan dess var vi ute på en promenad med Jörgens syster Jessica , gick till ÖB o kikade lite . Hittade inte så jätte mkt , men en ny diskborste , lite hundgodis blev det allt ^^

Nu ska jag försöka att söva vårat barn lite , men som det ser ut nu så går det inget vidare , han vill bara busa o allmänt pilla på allt , våran lillabusunge! ^^ , sen tänkte vi åka till affären för jag ska köpa saker så jag kan göra pastasallad ikväll , dock blir det bara jag som ska äta . men desto mer till mig ;D

Måndag 28/4

2008-04-28 08:44:00 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Morrn Morrn!

Jag fick gå upp tidigare än alla i min familj , för jag hade bokat tvätttid kl 8 ! Så det var bara så snällt gå upp . Så min familj sover fortfarande bara jag som är vaken , men dom borde la gå upp snart tycker jag? :) Sömntutor är va dom är! hihi ^^ Fast det är jag med när jag väl kan . haha .

Idag är tvätt mellan 8-12 som står på schemat sen kanske man klämmer in en promenad under eftermiddagen , jag vet faktiskt inte vad som händer , jag har inget planerat så att säga , så vi får se helt enkelt :)

Söndag 27/4

2008-04-27 16:57:30 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll!

Igår hade jag jätte skoj , fick blommor av Jessica när hon kom :) O blommor och choklad av Eva-Lena , A-K & Frida :) Sen drack vi lite , pratade massor , och ett stort TACK ska ni ha för att ni kom och partade med mig . Jag hade verkligen jätte kul :) Sen vid 23-tiden åkte vi ner till Sand och spenderade kvällen där .

Idag sov jag ända till kl 12 , kunde ju sova ut idag då William va hos Carina . Men vi 15-tiden kom mammas gulleplutt hem , så nu leker han för fullt . åker runt i sin gåstol och allmänt tjötar ^^ haha .

Vimmel ..

2008-04-27 12:32:54 Fotografi
» Kommentarer(2) «


image402

Jessica & Jag

image403

Jag & Jörgen ♥

image404

Jag , Jessica , A-K & Eva-Lena!

Lördag 26/4

2008-04-26 16:58:59 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Dagens!

Fullspäckat schema det är vad jag har . Saker man ska göra hela tiden . Imorse efter vi piggnat till blev det en sväng till affären och köpa det vi inte hann med igår . Sen skulle Jörgen klippa sig , vilket var välbehövligt . Sen skulle vi till Bolaget med , och fått handla där . sen lämna William till Carina som ska passa honom idag tills imorn. Så åkte jag med Jörgen en sväng på jobbet och nu är vi hemma .

Min älskling ligger och vilar och jag ska plocka undan här hemma o sen lägga mig i ett behövligt bad . och sen blir det att äta o fixa iordning sig . Så hoppas jag att detta ska bli en lyckad kväll .
Jag ska ju ha födelsedagsfest här hemma för er som inte vet :)

Ha en trevlig lördag!

Färgar håret

2008-04-25 17:41:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej Hej!
Nu sitter jag hemma hos Jessica , hon har precis kletat in färg i mitt hår . Så jag sitter här o det kliar som attan . Satan vilken klåda , haha! Men det är ju mitt egna val så :p Innan dess var vi nere på stan o käkade .
Och vi har varit och handlat med , fick köpt mig 2 linnen & 2 linnen till William . och massa mat dock hann vi inte handla allt utan får åka en sväng imorn med , då får vi ta System Bolaget med!

William är uppe hos sin faster Nathalie nu när jag fixar mitt hår . Hoppas det nu blir så ljust som jag vill ha det .

Fredag 25/4

2008-04-25 08:48:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Äntligen Fredag!
Usch va seg jag vart imorse , när Jörgen vaknade la jag mig och gosade hos honom , hade verkligen ingen lust att gå upp idag , men det måste man ju . Jörgen tog William o bytte blöjjan medans jag gjorde hans välling. Så nu sitter han i köket med sin pappa och fyller i en enkät från vårat Bostadsbolag.

Vi ska snart åka iväg till Överby , ska handla lite mat och sen kika på kläder , se om jag hittar något att ha på mig på lördag , hittade ju inget i stan så får kika på överby . Sen tror jag att jag ska handla på bolaget med , nu när man är så gammal att man får de ;D haha ^^ .

Till Dig Som Aldrig Blev

2008-04-24 21:56:50 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Det känns som att jag inte borde sörja.

Varför sakna nåt man ändå aldrig får?

Som en saga som man aldrig låter börja.

Som en gäst vid dörren som aldrig knackar på utan vänder om och går.

Och allt jag hade förut finns ju fortfarande kvar.

Så bara fortsätt vara det vi alla en gång var.

Som en känsla av en dröm man inte minns.

Som att bränna upp en oskrapad lott.

Som att längta efter nån som inte finns.

Som att stå på perrongen utan biljett och vänta på ett tåg som redan gått.

Som att fråga när man inte tänker vänta på nåt svar.

Bara fortsätt vara det vi alla en gång var.

Men aldrig ska du behöva sakna.

För dig ska livet aldrig gå för fort.

Och aldrig ska du behöva vakna

och sitta naken i sängen och se dig omkring och undra vad fan du gjort.

Nej, var du nu än är så är du osårbar.

Så bara fortsätt vara det vi alla en gång var.

Stjärnor tänds till liv när himlen vänder.

De målar om den ifrån svart till mörkdjupt blå.

Känns som jag når dina mjuka små händer.

Och fast jag inte borde det så saknar jag ändå.

För jag tror nog, nej jag vet, du skulle varit underbar.

Men bara fortsätt vara det vi alla,

fortsätt vara det vi alla var.

Till dig från den som aldrig blev din far.

/Loke Nyberg


KepsShopping & Glass på stan ..

2008-04-24 19:41:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


imorse va vi ju på BVC , det gick jätte bra o William uppförde sig . Han väger numera 8620 gram och är 76 cm!
Så ja det är ingen liten kille vi snackar om . Dock hade han bara gått upp 500 gram på 2 månader men bvc-tanten sa att det va normalt med tanke på hur rörlig han är , och ja han ligger ju aldrig still inte ens när han sover .

Sen mötte vi upp Åsa , och gick en sväng o sen gungade och hade en fika i lekparken ;) Jätte mysigt va det , och barnen uppskattade det , gick sen en sväng ner till stan i hopp om att jag skulle hitta nått att ha på mig , men icke sa nicke , den turen hade inte Marie ! Det enda jag hittade var en keps till William! :) Så han slipper svettas ihjäl i mössan .

Sen träffade vi tant Jessica i stan , och gick o köpte oss glass och sen traskade vi hem . Nu ska jag göra nått till magen och William ska sova som vart superduper sur ikväll!

Torsdag 24/4 - William 8 Månader!

2008-04-24 09:00:42 Dagboken
» Kommentarer(7) «


God Morning Sunshine!

Ååååh idag är min prins 8 månader gammal . Tänk va stor han är! Tänk att om 4 månader fyller min lilla kille 1 år. Då ska ha ha värsta brak kalaset för hela sin släkt och ja den är ganska stor , iaf på sin pappas sida . Han har ju lixom 6 fastrar , 3 farbröder & 17 kusiner , Enbart på pappsens sida! Delar av min familj har han aldrig träffat , sina 2 morbröder , som inte verkar bry sig om William , morfar som inte finns i livet längre och aldrig hann träffa William. Men vi har iaf vart och hälsat på morfars grav och pratat lite . :)

Annars så ska ev jag & William ner till stan o fika , han måste ju få "fira" att han fyller 8 månader idag! Kika och se om jag hittar nått att ha på mig när vi ska fira mig på lördag o dricka lite :) Får la se om jag hittar nått , men med min vanliga otur så kommer jag inte göra det :/

10.30 , ska vi vara på BVC på 8 månaders kontroll , ska bli riktigt kul o se hur stor mammas kille är nu! =)

Nu ska jag äta frukost!

Tidsfördriv ..

2008-04-23 23:44:33 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


Lovar du att vara ärlig? Jao
Du heter: Marie Zetterblad
Smeknamn: Marie?
Låt just nu: Britney Spears - Break the ice
Beroende av: Internet , William & Jörgen ♥
Vem behöver du mest just nu? Jörgen , saknar han så ♥
Vad tror folk om dig? Snäll hoppas jag ^^

Vad får du oftast komplimanger för: Min söta son ^^
Vad säger du för att imponera på någon: Jag är ärlig .
Hur imponerar man på dig: Va ärlig och rak
Brukar du skratta för dig själv: haha , all the time!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Jag är nog hemma efter midnatt iaf"
Vilken är din favoritmålning: vet ej
Vart bor du: Trollhättan

Trivs du där: ibland ..
Äger du några converse: Neeej
Festar du mycket: Nej
Cider, vin eller öl: Cider
Vad har du för mobil operatör: Tele2
Är du allergisk  mot något: Nope
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Fixa mina betyg
Hur svarar du i mobilen: Hej , det är Marie
Vem ringde du senast: Jörgen ♥
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mycket
Antal timmar sömn inatt: 7

Tycker du om din pappa: ÄLSKAR MASSOOOR !!! ♥♥♥
Brukar du komma i tid: Oftast
När mår du bra: Alltid numera
När blev du fotad senast: idag av mig själv
Hur känner du dig nu: trött
Vad tycker du om fötter: beror på

Är du smart: ibland
Är du aktiv i skolan: går inte i skolan just nu
Vad saknar du: min lille prins som ligger o sover
Hade du en bra kväll igår: Ja då
Favorit dryck på morgonen: Te
När brukar du gå och lägga dig: Vid 23

Är du blyg: Njae
Sysslar du med någon idrott: Nej
Vill du hellre ha mail än brev: Spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Hur mycket krävs det för att du ska bli full: En hel del
Har du spytt offentligt: Ja
Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: haha ja vet inte ?


Är han inte Charmig?

2008-04-23 20:40:23 Fotografi
» Kommentarer(2) «


image401

Home :)

2008-04-23 19:40:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är vi hemma jag och lilleman , han ligger och kryper runt i lägenheten medans jag precis satt igång en diskmaskin , strax dags att sätta på han torr blöjja och pyjamas och fixa vällingen så han får gå och lägga sig för kvällen . Han börjar bli smått grinig så man märker på han att han är trött , men så som han håller igång på dagarna så är ju det fullt förståligt .

Vi har varit hemma hos Jessica idag , även vart ute och gått en liten sväng när hon skulle hämta Jonathan i skolan . Köpte vi oss en glass på vägen hem , o sen har vi fikat :) hihi .

om lite mer än 1 timma är det Grey's Anatomy dags , så jag ska fixa lite kvällsmat då o gotta mig i soffan , nej nu får jag ta lilleman :)

Onsdag 23/4

2008-04-23 08:42:17 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon!
Jag har sen kl 8 tvättat så det är det jag tänkt att pyssla med hela förmiddagen , så tyyypiskt . för hade jag inte tvättat så hade jag haft sovmorron idag , för Willepille sover fortfarande , inte ofta han brukar sova så här länge , oftast vaknar han mellan 7-8 . Men inte idag , säkerligen bara för att jag ska tvätta! Jävla busunge .

Har inga planer alls för idag , men ska det vara så här fint väder så vill jag inte sitta inne , den saken är klar . Då går jag o William nog ut o leker o ser om nån kanske vill följa med oss ut?
Klarar inte av att vara inne när vädret är så fint , dessutom när det ska bli sämre till helgen .. =/

Vad ska ni göra i det fina vädret?


William leker ..

2008-04-22 21:20:30 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image400

Världens finaste prins ♥

Kvällsgos ;)

2008-04-22 20:49:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Postat av Malin:

läste att du skulle hämta ut dina betyg från 8:an..?
Gick du aldrig 9:an eller gymnasiet alls... undrar?! Kram

Svar: Nej jag hoppade av efter 8:an efter vissa omständigheter som var just då . Så nu ska jag läsa upp mitt grundskole betyg och sen ev läsa en gymnasielinje även det på komvux , men jag får ta det lite så som jag känner och orkar , har ju trots allt en liten kille att ta hand om :)

Vi har spenderat eftermiddagen tillsammans med Jessica & Liam , :) Liams pappa kom även på besök , sen gick vi en sväng o handlade , behövde lite bröd och mjölk hem . Så William va tröttis när vi kom hem , somnade nästan direkt efter vällingen , så nu är det "mammatid" hehe .
Har precis satt igång diskmaskinen , och nu sitter jag och pratar med min Älskade Frida . Saknar henne sååå! Önskar vi kunde ses oftare , men får åka ner snart eller om hon kanske vill komma hem till oss?

Nu är det Desperate Housewives , så jag ska ta min kudde o lägga mig i soffan ^^


Middags lur

2008-04-22 13:41:12 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Willepille sover middag nu , han blev trött efter lunchen så han somnade så sött så . När han vaknar ska vi klä på oss och traska bort till hans faster och fika lite är tanken , man vill ju inte sitta inne när det är så fint väder ute , klart att lillprinsen ska få vara ute och leka då , o ja vi vuxna kan snacka lite skit ^^

Så kommer väl hem ikväll nån gång skulle jag tro :)

Ge mig tips på vad jag ska blogga om? ska jag fortsätta blogga ens? är det överhuvudtaget nån som läser?

Tisdag 22/4

2008-04-22 09:21:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!
Jag har sovit som en stock inatt , ruskigt skönt vill jag säga , beror nog på all aktivitet igår . Ska helt klart fortsätta så , så underbart när man går och lägger sig och är jätte trött . :)
Måste åka till min gamla skola idag och hömta ut mina betyg från årskurs 8 , eftersom jag ska skicka med dem i min ansökan om att få läsa på Komvux till hösten , tänkte jag skulle läsa 3 kurser så jag då får mina 400 poäng. Så det blitt Engelska 3 , Matte 3 & Svenska ! Det ska nog gå bra men jag får lägga manken till och verkligen ge mig in i detta .

Annars är det ju Desperate Housewives ikväll , och det är ju ett måste att se på . Nu ska jag ta mig lite frukost , fylla i blanketten o sen gå ut med Rockster ;D

Prins Bus!

2008-04-21 20:35:14 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image396

Testade gungan , och han älskade det! :)

image397

Testköra farbrors Cross ^^

image398

William grillade korv med :)

image399

Lilla Nasse är med överallt ^^

Hemma ..

2008-04-21 19:43:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Först kommit hem nu , vi har varit ute hela dagen idag o njutit , gud vilket härligt väder , riktigt sommar väder!
Gick ju bort och mötte Jessica & Liam . Sen promenerade vi nästan ner till stan . Liam gick hela vägen , han skulle absolut inte sitta i vagnen , så gick vi förbi Lotta , och fick en kopp kaffe . Och satt och pratade en stund , hon va tjockis! hehe , hon ska ju ha nästa bebbe i början på Juni , så det är snart dags för henne att ploppa ut han snart :)

Sen traskade vi tillbaka , gick in på Shell och köpte varsin glass . Sen grillade vi lite korv på deras gård , så nu har första grillningen varit , willepille åt en halv korv & bröd .tyckte han va jätte gott , sen har han gungat för första gången med , blev skit sur när man tog ur han gungan , knäppis!

Så ja man har verkligen njutit av sommarvädret , nu blir de sängen för lilleman , och jag ska ha lite "mammatid"

Glass & Promenix

2008-04-21 12:45:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag precis gjort oss iordning , så vi ska gå bort och möta upp Jessica & Liam , o gå o ta oss en goo glass i solskenet . Ska bli så gott , dels att komma ut i solen o att äta glass . :) Nu har William även fått lite lunch så nu håller han sig ett par timmar , hoppas ni får en fin dag! ♥

Måndag 21/4

2008-04-21 09:10:06 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon!
Sovit helt okej natt , har iaf fått några timmars sömn . Så vackna vi av att Willepille låg o sjöng i sin säng , så jörgen tog upp han o bytte blöjjan medans jag gjorde iordning hans välling . Nu ligger våran lilla prins på sin filt och leker , dock kröp han efter Rocky hela tiden för han ville tydligen leka med Rocky . Men han gick ut med husse nu och då blev lilleman lite ledsen i ögat ;/ Stackars liten !

Tänkte jag skulle ta mig ett bad sen när dom kommer in , behöver fräscha upp mig lite ;) hehe .
På lördag ska vi ha födelsedagsfest för mig här hemma , med utgång på det , så William ska sova hos sin faster Carina. Det ska nog gå bra :) hehe . Risken finns väl att han river hennes lägenhet , men men :p HAHA !

Nu ska jag göra mig lite frukost !

Vad ska ni göra idag?

Söndag Kväll

2008-04-20 19:48:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Till Malin: Jag fick en jätte vacker blommbukett av min son & sambo i 20-års present! :)

Vi har haft en allmän slappar dag , jag har legat lite o vilat på eftermiddagen innan mamma åkte hem . Då tog hon willepille en stund , sen råkade han få pappsen polisradio över sig idag , han drog ner den från fönsterbrädan , men det gick bra han blev nog mest rädd . :p Lilla snutten!

Nu ligger han hos pappsen och ska sova , jätte trött stackarn! Så han får sova gott min lilla prins :)
Även suttit en stund och solat oss på balkongen , gud va sugen jag blev på att grilla , hade vart så jädrans gott . Vi har ju el-grill så vi kan ju grilla på balkongen .

Tipspromenad!

2008-04-20 15:15:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja på förmiddagen gick vi på tipspromenad , drog med oss Jessica , hennes barn & Erik :) Det va skoj , och gud va varmt det var , ett tag gick jag i bara linnet för solen värmde så . Plus att det var skönt att komma ut o gå . Nu sitter vi hemma , älskipälski har precis kört min mamma till bussen som går mot Borås . Det va hursomhelst skoj att hon var här och hälsade på oss , skoj för William som inte alls träffar henne ofta .

Jag vet inte alls vad vi ska göra mer idag , än att kanske mysa som familj! Blir nog lugna puckar . Kanske en fika på balkongen , jag vet inte! Skickade iaf hem lite smutstvätt hem till Jessica (Williams faster) som hon får tvätta åt oss , då lilleman typ har 4 rena tröjor och jag inte ska tvätta förän på onsdag . Inte alltid så lätt att få tvätttid :/ Önskar att man hade en egen tvättmaskin så hade man sluppit såna bekymmer.

Nu måste jag få nått i magen innan jag hungrar ihjäl ...

Söndag 20/4 - Fridas Dag!

2008-04-20 08:52:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag vill börja mitt inlägg med att säga grattis till min bästaste bästa vän Frida som fyller 19 år idag ! Säg GRATTIS till henne HÄR! Hoppas du får en jätte fin dag älskipälski ♥ Det är du värd !

Jag gick iaf o la mig ganska tidigt igår , runt 22.30 för jag va superduper trött , vaknade dock vid 03-tiden med världens huvudvärk o det har jag fortfarande så nu har jag tatt två treo och hoppas att det ska hjälpa , William väckte oss alla runt 8-tiden och ville ha sällskap , :)

Vi tänkte att vi skulle gå ut o gå en tipspromenad sen efter 10 . Kul att bara göra nått o inte sitta inne hela tiden . Mamma åker hem idag med , så då blir vi ensamma igen , men det va skoj att hon ville komma och besöka oss .

Lördag 19/4

2008-04-19 20:14:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll!
Vi har som sagt inte vart hemma på hela dagen , utan har varit i Borås hela dan ..
Kl 10 va  vi på Scania Demo Center i Borås för Jörgen va på en anställningsintervju , och det hela gick bra , Jörgen provkörde även en Lastbil som han verkligen gillade ;D hihi ..
Sen åkte vi hem till mammsen , och fikade lite o sen till brorsans jobb och hälsa på han , William fick ett gossedjur av han en Nasse , o sen bar det av på kalas hemma hos min älskade vän Frida :) Mamma var oxå med , och hon är med oss hemma nu =) och ska sova här inatt , o nu har hon gjort fiskgratäng till oss som vi ska äta sen .
Snäll min mami är va?

Jag har precis lagt William för att sova men om han vill det är en annan femma , vi får väl se .. haha!

Dagens slut ..

2008-04-18 23:29:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då börjar min dag lida mot sitt slut , vi har ju som sagt inte gjort sådär väldans mycket idag , haft en rätt soft dag , skönt det med , William har vart jätte snäll hela dagen och mest velat ligga på golvet och leka med sina leksaker. 
När pappsen kom hem från jobbet åkte vi iväg och handlade lite , typ det viktigaste .. jag köpte även lite gott , typ som chips och dip och en påse Polly såklart :)

Ska väl strax gå o lägga mig tror jag , så det får bli chips imorn istället , jag orkar inte sitta upp . Vi ska ju åka till Borås imorn vid 8.30 tiden , så imorn blir det inte alls mkt bloggande , så ni vet vart jag håller hus :)

Tack för alla grattulationer! ♥ NI är guld!

image395

Min Underbara Älskling ..

2008-04-18 21:39:16 Fotografi
» Kommentarer(4) «


image393

image394

Är dom inte vackra?! ♥

Dagen..

2008-04-18 17:00:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det har inte gjorts så mycket vettigt idag vill jag väk säga , inte mer vettigt än vanligt .. bara varit hemma och det är jag fortfarande , Jörgen fick åka och jobba vid 14-tiden :/ Tråkigt tycker jag , hade hoppats att han inte skulle jobba idag , men det blir ett kort arbetspass idag . Vilket jag gillar massor . Sen blir det att åka och handla lite gott.

Tyvärr så ska ju min älskipälski spela idag :( men men , dom extrapengarna är väldigt välkommna! Fick alldeles för en liten stund sen blommbud , Världens vackraste blommbukett , ååh jag blev så rörd så tårarna kom .
ååh va mina killar är underbara som tänker på mig så på min födelsedag . Älskar dom så!! ♥

Imorn bitti åker vi till Borås med , Älskling ska till Scania på Anställningsintervju , jag verkligen hoppas att dom ska bli intresserade av Jörgen , sen ska vi till min mamma och hälsa på . Så hon får träffa William lite , dom träffas ju inte allt för ofta . Sen bär det av till Sandhult så jag får träffa min bästaste bästa vän Friiiida! ♥

Slänger in ett kort på blommorna sen ...

18/4 - Min 20-års dag!

2008-04-18 09:19:23 Dagboken
» Kommentarer(14) «


Idag är det ingen vanlig dag , för idag är det min 20:e födelsedag!
Japp mina kära vänner lilla jag blir vuxen idag , för idag fyller jag 20 år .
Alltså för 20 års sen kl. 06.06 föddes en liten tjej på bara 49 cm & 2975 gram , och 20 år har gått sedan dess , och nu är man sk vuxen ;) haha . Kanske dags att man ska börja bete sig så? Nääää , jag vill inte det :p

Min älskipälski har iaf beställt ett blommogram till mig , Bekräftelsen kom till min mail , haha ^^ . Gulligt va? Dom är säkert jätte vackra min blommor , kommer självklart fota dom när dom kommer , när vet jag inte! ♥ 

William väckte mamma imorse men en stor puss på mami's födelsedag , kan man få en bättre present än mycket kärlek från sin son? ♥  Nej , det är det bästa som finns , att jag har min familj hos mig .

GRATTIS TILL MIG !

Torsdag Kväll

2008-04-17 21:39:46 Dagboken
» Kommentarer(9) «


Ja då vart det kväll , William somnade i vanlig ordning vid 8 tiden efter sin välling och strax efter det så kom pappsen hem , kunde han inte kommit 5 minuetr tidigare så kunde han ju fått säga god natt till lill prinsen . Men nu ligger han iaf och kramar sin kudde så sött , hans mamma funderar på att snart göra samma sak för hon är väldigt tröttis . och imorn är ju min stora dag , första dagen som "vuxen" haha ^^

Så god natt bloggen för idag , & glöm inte gratta mig imorn kl 06.06!

Coolingen

2008-04-17 21:29:29 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image392

Willepille är tuff i sina solisar!

Promenix i solskenet .

2008-04-17 19:02:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Efter att William sovit lite , fick han lite käk och sen klädde vi på oss och gick ut för att träffa åsa och hennes barn . vi gick en promenad och fasiken va skönt det va att få komma ut och röra på sig. Så vi var ute o traskade i allafall 2 timmar , och det gjorde gott vill jag lova . Willepille fick ett par solglasögon av Åsa's dotter Thea :)

Ringde mamma på hemvägen o fråga hur det blir imorn , (tanken va att hon skulle komma hit) Men nu så jobbar min bror som mamma skulle lånat busskortet av till 3 , o då kan hon inte åka före kl 17 o är inte i Trollhättan förän 19.30 o det blir ju alldeles för sent , dels för att William ska sova kl 8 :/
Så hon får träffa oss en annan dag då , tråkigt när det blir så . då man planerat o skit.

Så ja födelsedagen firas med min lilla familj , med en fika på stan kanske? jaja , får se vad vi hittar på .

Fika Besök ..

2008-04-17 15:56:05 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu har precis linda & mio vart här , det va jätte skoj att dom kom . :) Vi fikade och tjötade o William visade allt han kunde . gapade o tjoade o hade sig , gick o bar mio lite , gud han va lätt som en fjäder om man jämför med min lilla klumpeduns. haha . Man blev ju riktigt bebissugen när man såg lillprinsen. myspys verkligen ..

Sen la jag willepille för att sova lite , och han somnade efter ett litet tag , så nu susssar han , vaknar nog lagom till mat . sen tänkte vi klä på oss och ge oss ut på en promenad , ut i det fina vädret =) man får passa på när solen skiner , så det är väl vad vi har planerat resten av dagen , sen är det bara lite mamma & son gos :)

Jag vet nån som fyller 20 år IMORN , vet ni?

Torsdag 17/4

2008-04-17 12:51:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God dag får jag säga nu ..
Imorse sov vi hela familjen till kvart i 9 , då jag fick skynda mig på med kläder o sen ge Willepille en flaska välling o nya kläder o torr blöjja , sen fick jag låna jessicas busskort o ta mig ner till kommunhuset och väl där så fick jag göra den hära dataintervjun , jag tyckte att det kändes som att det gick bra , men vi får se .. Skulle få svar antingen imorn eller på måndag , men håll era tummar för mig?

Nu sitter jag o William o väntar på att Linda & Mio ska komma hit och fika med oss , batterierna sitter på laddning så jag kan fota dom små sötisarna ^^ Hörs sen!

Sweet Dreams Bloggen ..

2008-04-16 23:21:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har tiden kommit även för mig att krypa ner under täcket och krama kudden , jag är jätte trött och imorgon är en dag då jag måste vara på alerten om jag ska fatta nått på dataintervjun imorgon förmiddag. Den skulle ju som sagt inte vara helt enkel om jag fattade Åsa rätt . Men vi får väl se hur det går , man skulle få svar rätt fort om man fick det eller inte. Så jag behöver all sömn jag kan få .

Så jag skriver väl sen när jag kommer hem från intervjun , innan dess blir nog svårt om man ska hinna med allt som skall göras innan man ska iväg , så god natt bloggen o alla mina underbara läsare , sov gott!

Våg av känslor

2008-04-16 21:47:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag har precis suttit och tittat på Barnmorskorna , åh shit vilka känslor jag fick , kunde verkligen sätta mig in i dom blivande mammornas förlossningar , känder verkligen hur ont dom har när dom ligger där med intensiva värkar , dels för att jag drömmer mig tillbaka till min egen förlossning , som jag självklart tyckte var svin jobbig då . Men när jag tänker efter så var den nog inte så jobbig iaf . 16 timmars värkarbete varav 2,5 timmars krystvärkar och sen kom en välskapt underbar liten prins! Den enda skråma som efterlämnades va lite bristningar invändigt .

Jag tänker ju helt klart göra om den underbara resan som att få gå igenom en graviditet , även om övertiden var pest och pina , så gör jag mer än gärna om det . och själva förlossningen är helt klart det häftigaste jag någonsin varit med om . är så stolt över mig själv , över vad man klarar av , vad ens kropp klarar av!

Sitter och väntar på att sex in the city ska börja , så jag ska alldeles strax gå och lägga mig i soffan! :)

Vill även tilläga det hära med Rocky & Skillz , klart att Skillz inte vet vad som är rätt eller fel eftersom han bara är en valp . Men han ska även lära sig , och ja han kommer ju aldrig närma sig Rocky igen , och det var inte bra av Rocky att bita Skillz på det sättet , han kunde markerat på ett helt annat sätt än det han gjorde , men det går inte att göra så mycket åt just nu ? och det spelar ingen roll om hunden är en piibull eller om det hade varit en schäfer eller vilken ras som helst . Nu gick det ju hyfsat bra iallafall och Skillz lever ju så att säga . Så sluta tjafsa om det i min blogg , snälla?

/Over and out

Mamma & Pappa - Kärlek !

2008-04-16 20:47:15 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image391

Världens lyckligaste Föräldrar ♥

God natt William ..

2008-04-16 20:30:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


William har fått välling och pyjamasen är på , nu ligger han i sin säng o kramar sin kudde , så nu säger vi god natt till william. Dagen har gått rätt fort idag , lilleman har busat på som vanligt , så jag har en del att plocka upp efter honom , haha . Men det kommer ju bli värre . ^^

Jag är nervös inför imorgon , det känns verkligen som jag inte kommer få nått jobb , jag känner det på mig :(

Busråtta!

2008-04-16 18:42:42 Fotografi
» Kommentarer(3) «


image390

Så här glad är William när han blir påkommen med nått han inte får göra .  ♥

Eftermiddag..

2008-04-16 16:59:54 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja då sitter man här en stund igen , William har precis fått gröt och lite banan yogurt , det satt fint i hans lilla mage , nu ligger han i vardagsrummet på sin filt och leker med alla sina leksaker. Så jag antar att jag får städa lite efter han sen ikväll när han somnat . Det brukar se ut så .

Fick precis veta att Jörgen ska spela hela långa helgen =/ (för er som inte vet så jobbar han lite extra som dj) så ja det är lite tråkigt , men jag får väl ha eget helgmys då . jaja vi är inte där än . Det är ju bara onsdag idag , o idag börjar ju sex and the city på tv3 , och det är ju ett måste att kika på .

Får se när det blir promenad idag , Åsas son Melwin sover fortfarande så han orkar hålla sin mamma vaken inatt ^^ en riktig liten buse lilla Melle. Ska nog kanske plocka ur diskmaskinen o sätta igång en ny . så man slipper högen med disk ;)

Ny Design !

2008-04-16 14:12:05 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Då var det ny design på bloggen , vad tycks? Mycket mera färger och denna designen känns helt mig , mycket rosa , the way i like it . plus att det bilderna ger fokus på att bloggen handlar om mig & William , för det är ju trots allt det den gör , våran vardag tillsammans , och livet som mamma helt enkelt .

Vi va ute o gick en promenix i förmiddags , gick bort till Jörgens föräldrar o där hände det en liten olycka , Tobias (jörgens systerson) va där med sin hund Skillz , så börja Skillz hetsa upp sig o rätt va det va så sprang han mot Rocky (våran hund) o högg han , och rocky försvarar ju sig såklart o hugger tillbaka rätt i nosen på Skillz , så blodet typ sprutar , så lilla Skillz fick ett sår på 2 cm , men som sagt han får skylla sig själv , hade han inte gett sig på Rocky så hade det aldrig hänt . men dom skulle väl till vetrinären med Skillz o få kollat upp såret .

Va även iväg och handlade lite fika till imorron då jag o William får besök av linda & mio :) Ska bli kul o få träffa dom , lilla Mio är ju bara snart 2 månader så han är en liten pluttis ;) hihi . William somnade på stört när vi kom hem , stackarn va så trött , och nu står pappsen i köket o gör mat o sen blir det nog promenix med åsa & barnen .


Onsdag 16/4

2008-04-16 09:01:55 Dagboken
» Kommentarer(12) «


Hej Svejs!
Jag har sovit någorlunda bra inatt , inte ofta det händer som sagt . Vaknade runt 5 tiden av att Jörgen snarkade så jag putta lite på han så slutade han så jag kunde somna om igen , o sen sov vi hela familjen till kl 8 .
Jörgen kom hem tidigare igår , redan runt 23 tiden , så han gick upp imorse o bytta blöjjan på lilleman medans jag gjorde välling .

Så nu sitter jag med en kopp te som vanligt o slappar lite . Funderar på vad dagen har att erbjuda , om man kanske skulle ringa Åsa o fråga om hon är promenadsugen .. Jag vet att jag är det iaf , hehe!
Jag är lite nervös inför imorgon , för dataintervjun , en kompis var o gjorde den igår och hon sa att den va väldigt svår mycket med matte frågor , Jag som är superduper kass på matte . Men jag räknar inte med att jag ska få jobbet men jag kommer göra mitt bästa såklart och hoppas ju att jag kommer få det . För förr eller senare kommer ju mina föräldra dagar ta slut och då behövs det en inkomst . Även om vi klarar oss mycket väl på Jörgens lön , så vill jag ha en egen inkomst och oxå kunna bidra till hushållet :)

Vad är era planer för dagen?

Desperate Housewives

2008-04-15 22:04:06 Dagboken
» Kommentarer(21) «


Precis kollat på säsongs starten av Desperate Housewives , och värkar som det kommer bli en väldigt spännande säsong , jag hoppas ju att Danielle ska komma tillbaka och vilja vara mamma till sin son . men vi får se hur det blir . :) hihi . Jag verkligen älskar denna serien , nån mer som är torsk på DH mer än jag?

William somnade strax efter kl 8 , då han fick sin välling för natten , hoppas lillprinsen sover gott inatt och att han inte vaknar alltför tidigt imorn , eftersom det är jag som ska gå upp (det är det väl oftast) men jörgen jobbar ju till 1 halv 2 inatt så jag förstår att han inte är så sugen på att gå upp med lilleman imorn bitti .

Annars blir det väl snart sängdags , om jag inte hittar på nått annat skoj förstås :)

Frågar igen , är det nån som är sugen på att göra en riktigt najs mamma design till mig? :)
ett litet sk "lyft" med mycket färg!

Fika på balkongen

2008-04-15 18:19:34 Dagboken
» Kommentarer(11) «


Nu har jag o William suttit en stund på våran balkong , jag ställde iordning och skurade våra utemöbler som legat på balkongen , sen klädde jag på william med fleece dressen han fått av sin faster/fadder o satte han i vagnen o körde ut på balkongen , sen gick jag och gjorde en cappuchino . så där ute har vi suttit o myst och haft det trevligt .
Va så jäkla varmt ute oxå , jag satt bara i linne ute , ^^ .

Nu ligger William och vandaliserar vårat hem , snäll som han är :) Tur det snart är läggdags då , eller om 2 timmar så då får jag lite lugn och ro här hemma haha ^^ .  Nej , jag får gå och hålla min son lite sällskap så han inte river hela lägenheten .

image388

Ensamma hemma..

2008-04-15 15:26:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då har allas våran älskling åkt till sitt jobb för dagen ;( Tråkigt tråkigt tycker vi här hemma . Men han måste ju jobba så vi har tak över huvudet och mat på bordet. Jag passade på att ta ett bad innan när William och pappa sov middag , gud jag känner mig som en annan människa nu : ) Fast tittar jag i håret på mig själv blir jag skräckslagen , för gud vilken hemsk utväxt , den måste jag verkligen färga bort , snarast!

Jörgen kom även hem med mat till mig från Sibylla , så jag slapp laga mat idag ^^ Är han inte för gullig?!
Jag vägde mig innan oxå , såg att jag gått ner ett kilo . Inte så mycket , men för mig är det mycket , kanske har det med att göra att jag nu inte äter massa med godis hela tiden . Får hoppas jag kommer minska ännu mer i vikt . Kanske jag en vacker dag kommer bli nöjd med min kropp? jaja , det åter står att se .

Skulle även behöva klippa mitt hår , sist jag gjorde det va i början på December så kanske är dags att göra det snart igen , fräscha upp det lite . Får väl se vad plånboken säger om det sen . haha .

Tipspeng!

2008-04-15 12:42:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


För några veckor sen hade polisen gjort ett tillslag här i Trollhättan och gripit en man som va misstänk för övergrepp mot barn & barnpornografibrott , samma dag/natt brann hans bil , o jörgen tipsade TTELA , om att det var den mannens bil som brunnit , så han fick ett mail idag om att han skulle få pengar för det tipset .
Tusen kronor . det ni , det va inte illa för ett litet tips :)

Mammas kille börjar bli stor ..

2008-04-15 11:03:24 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jag måste verkligen shoppa när pengarna kommer , inte till mig själv . Visst skulle jag behöva det med , men mest till William , han måste ha mycket mera kläder i storlek 80 . Nästan alla 74 kläder är alldeles för små för han nu . Dags att sluta växa så enormt som han gör . Han växer upp alldeles för fort , saknar den underbara lilla bebistiden , men det gick alldeles för fort . Nu är han snart 8 månader .


Tisdag 15/4

2008-04-15 09:17:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag säger inte god morgon idag , för det har det inte varit för jag har inte alls sovit gott ;/ Somnade säkert när klockan var runt 3 inatt , legat o vridit mig och vändt mig och haft jätte svårt att komma till ro. och sen vaknade william 05.40 inte helt pigg på att gå upp då , men han fick nappen och somnade en stund till , o sen när han vaknade låg han och lekte med sina leksaker medans vi låg o vilade oss lite .

Ringde kommunen innan för att sätta William i kö till dagis , så hon skulle skicka hem papper om det så jag får fylla i , så hoppas jag att vi kan få en plats i slutet av augusti , början på september . Hoppas inte att det är alltför lång kö . jaja vi får la se .

Nu tänkte jag att jag skulle göra mig en kopp Cappuchino så man kanske vaknar till liv , o sen får nått i magen .

Snart Sovdags!

2008-04-14 22:25:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Kvällen börjar lida mot sitt slut , lilla vovven har fått nytt vatten så han ska klara sig under natten , Lilleman sover sen ett par timmar tillbaka , och även min kära sambo sover , han va så trött efter ett långt arbetspass. Så jag ska väl snart gå och krama kudden jag med , men ska nog se om det finns nått på tv först : )

Imorn kommer Desperate Housewifes igen , Gud va skönt! att det finns nått skoj att se på TV igen :)
God natt vänner .

Svar ..

2008-04-14 22:08:10 Tidsfördriv
» Kommentarer(1) «


Postat av Frida: Får jag chans på dig? :D

Klart du får älskling ♥

Postat av Anna:

Hej! Jag fick i går veta att jag är gravid :D tänkte höra med dig som e mamma, vad får du i föräldrapenning? :)

Jag får 180 kr om dagen , eftersom jag inte jobbat nått innan jag gick på mammledighet .
Jobbar man innan så får man högre dagsersättning , det är väl baserat på årsinkomsten .


Frågelåda!

2008-04-14 20:27:15 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Jag tänkte jag precis som en del andra ska köra en frågestund , så får vi väl se om det finns nått intresse!
Svarar isf i ett senare inlägg ikväll ! ♥

Blogg Design!

2008-04-14 19:22:21 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


Finns det nån snäll själ som vill göra min bloggdesign?

Eftermiddag..

2008-04-14 17:14:53 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja då var det eftermiddag , jag & William tog oss en liten eftermiddags tupplur innan det va dags för mat för han , jag däckade riktigt till i sängen , haha ! Men ack va skönt det var att få sova lite . Snart borde även pappsen vara på ingång hemåt . Vi hoppas det iaf , Lilleman ligger på golvet och leker med sina leksaker . så jag skriver ner några rader bara .. Ska alldeles strax gå o göra han sällskap på golvet :)

Jag vill ha en ny design på min blogg , men det kommer väl så småningom .. ^^

Intervju ..

2008-04-14 14:28:07 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Ja äntligen , har iaf kommit en liten bit på vägen .
Har blivit kallad till en "dataintervju" på torsdag , då jag ska fylla i ett frågeformulär om frågor om mig själv och en del problemlösningsfrågor . detta är ett Timvikariat inom kommunen , jag hoppas att detta skall gå vägen .
Det vore ju helt underbart om jag kunde fått ett tim vikariat , trots att jag inte har någon utbildning , men jag är ju som sagt väldigt lättlärd . så dom kan nog lära upp mig .

Håll tummarna för mig! :)

Det finaste jag har ..

2008-04-14 12:40:29 Fotografi
» Kommentarer(2) «


image387

Du är allt jag nånsin önskat mig .. ♥

Måndag 14/4

2008-04-14 07:59:52 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Morrn Morrn!
Inatt blev det att sova med lurarna på , Jörgen snarkade mycket :/ Det är jobbigt för både han och mig med detta , så jag verkligen hoppas att han snart får en tid för att få detta gjort , jag står snart inte ut längre! Jörgen hade redan åkt till jobbet när jag och William  vaknade så vi får träffa han i eftermiddag istället . Lillprinsen väckte mig strax efter 7 så då gick vi upp för William va ledsen för han hade bajs i blöjjan så han fick den bytt o en torr blöjja på .

Nu springer han runt här i sin gåstol , och ska strax få en flaska välling , sen är det lite morrongos som står på programmet . Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra , men nått blir det väl alltid .

Vad ska ni mina vänner hitta på idag? :)

RIP Engla ..

2008-04-13 23:05:35 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


image385

42-åringer har nu erkänt mordet på 10-åriga Engla .
Det är så jävla hemskt , jag mår illa utav det hela , hur kan man som en vuxen man tvinga sig på en 10 årig flicka och sen dessutom mörda henne? en liten tjej som precis börjat livet , hade hela livet framför sig . Hur kan man göra så mot flickans föräldrar , mina tankar och tårar går till hennes familj! Ingen ska behöva bli ifråntagen sitt barn på det här sättet , det är fruktansvärt!

Läs mer om Engla HÄR!


Good Night !

2008-04-13 22:56:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då var det kväller ;) I eftermiddags så var vi hela familjen ute på promenad . gick en runda o det kändes skönt att få komma ut lite , william vinkade hejdå till mamma och pappa när vi gick , tror han ja , lilla buse!
Vi gick hem till hans farmor och farfar och hämtade hem Rocky , som jag förövrigt precis varit ute med så han fått gjort sina behov för natten :)

Har precis druckit en kopp te oxå , och ska snart göra mig iordning för natten . Jörgen sover redan , för han ska få jobba förmiddag imorn , JAAAA . så jävla skönt då har jag han hemma i rimlig tid imorn , och han hinner träffa William innan han lagt sig .

Sitter o slö pratar med min bror på msn men han säger inget vettigt , haha ! nej om man skulle krypa ner under täcket då kanske , hörs imorn!

William Tokig!

2008-04-13 18:56:53 Videos
» Kommentarer(3) «



Kärlek <3

2008-04-13 14:13:24 Fotografi
» Kommentarer(2) «


image384

William bankar .

2008-04-13 14:02:36 Videos
» Kommentarer(2) «



Nu vet vi

2008-04-13 12:03:50 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu vet vi varför jörgen har sån yrsel , vi är precis hemkomna från Jourcentralen , läkaren tittade bara i Jörgens näsa och frågade ; - Snarkar du? OH JA svarde vi i kör då , han är så tjock i näsan av sina polyper . så det är det som orsakar hans yrsel , så imorn får han gå till vårdcentralen så dom skriver en remiss till ÖNH , så han får komma och bränna sina polyper , så kanske jag kan få sova normalt sen med !

Söndag 13/4

2008-04-13 09:04:45 Williams Framsteg
» Kommentarer(2) «


God Morgon!

Jag har sovit rätt gott inatt med : ) William vaknade vid halv 7 , men somnade om till halv 9 sen ! Vilken lyx! Så min lilla älskling gav morsan lite sovmorron , tyckte väl att hon kanske behövde det , det tyckte mammsen iaf ^^ Pappa Jörgen sover fortfarande , för han hade sovit så oroligt inatt stackarn =/ Så William har fått sin välling och jag sitter med mitt te , ska snart gå o gosa med William , tror dock att han sitter och bajsar nu , det låter så iaf! .. haha!

Annars blir det lugnt idag , en hemma slö dag ^^ , så som söndagarna brukar se ut , kanske en promenad med vagnen , vi får se :)

Jag har ju glömt berätta att William kryper nu , (fast på sitt eget lilla sätt)

Prins William !

2008-04-12 21:39:13 Fotografi
» Kommentarer(3) «


image380

Morgon Glad ! :)

image381

Smakar lite lördags godis ^^

image382

image383

världens finaste William!

Lördag Kväll .

2008-04-12 19:40:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varken haft tid eller lust att blogga :/ Sad but True . Men nu kommer det lite uppdatering , har legat i soffan halva dagen , sen har hela familjen hälsat på hos farmor & farfar , skulle lämna mat till Rocky , och hämtat hem mitt "The Sims 2" . Sen åkte vi en sväng till Maxi och handlade så vi kunde käka tacos ikväll :)

Så Tacos har det precis ätits , så nu är jag riktigt mätt i magen ^^ hehe . Sen blir det väl att smälla i sig gårdagens godis som blev över o se om det finns nått skoj att se på tv , annars ska jag bara spela Sims , haha ! Man fastnar så i det , kan sitta i timmar , men det kan jag inte just för att jag har William , hur snällt är det mot honom då?

Lördag 12/4

2008-04-12 09:47:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!

Jag har sovit underbart inatt , inte alls blivit störd av att Jörgen snarkar och tro mig det är inte ofta det händer , vanligtvis så brukar jag få ligga och lyssna på musik via mitt headset för at kunna sova men inte inatt och idag känner jag mig utvilad , trots att William väckte mig vid fem tiden o letade efter sin napp .

Och när vi gått upp , tror ni inte att det snöar ute då? Trodde inte det va sant , ville bara dra täcket över mig igen ! Trodde verkligen snön var borta nu , och vi som har satt på sommardäck på bilen med , jaja ..

Tur att vi inte ska iväg nått idag iaf , utan det blir en lugn hemma dag , mys med lilla familjen! Får passa på nu då vi har Jörgen hemma , skönt att han inte ska iväg och jobba . :) Så man kan umgås lite , hela lilla familjen!

Fina Wille ..

2008-04-11 19:54:47 Fotografi
» Kommentarer(5) «


image379

Fredagkväll

2008-04-11 19:54:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vart helt fullt upp idag , knappt inte vart en lugn stund , men nu har jag iaf tid till att skriva några rader .
Vi åkte en sväng till Apoteket innan jörgen skulle börja jobba för han behövde ha åksjukeplåster och fick punga ut hela 280 kronor. =/ Jätte dyrt tycker jag om ni frågar mig. Sen sprang jag in och köpte lite godis , det är typ 3 veckor sen jag unnade mig nått sånt , så jag tyckte att idag skulle jag få synda lite .

Sen har vi vart o lekt med Williams faster Nathalie , o farbror Jonas :) William försökte sno hans hamburgare , men det delade han inte med sig på ^^ hehe . Så det är väl vad dagen har spenderats med , tappade även Willes sko idag :/ Men som tur va hade våran granne hittat den , o ringt till Jörgen . så det va tur det , så jag slapp köpa nya skor till lilleman .

William har precis somnat i sin pappas famn efter en flaska välling , så nu ska vi ha lite family-time! :)

Fredag 11/4

2008-04-11 08:59:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hello Godingar!

Inatt har jag sovit på soffan , haha ! Jörgen har snarkat så jag orkade inte ligga i sängen och irritera mig på det utan la mig då i soffan istället och sov . Jörgen snarkar massor :/ Men han kan ju inte hjälpa det stackarn , därför han oftast har så ont i huvudet när han vaknar . Han opereade tom näsan för sina snarkningar o gick igenom en jävla pärs men jag tycker nästan det har blivit värre igen :(

William hade visst vaknat runt 3 inatt o legat o snackat med sin pappa , fast jag tror inte han var alltför pigg på att prata med William just då , men han somnade om efter en stund ^^ Sen gick dom upp runt 7 tiden o bytte blöjjan .
Det är inte alls roligt att byta Williams blöjjor nu , för så fort man satt på han den nya , så åker den av lika fort igen , han har fattat hur man drar av sig blöjjan , och ja det är inte alls kul :(

Men annars så har vi nyss ätit frukost hela familjen , William fick en flaska välling som han brukar få på morronen , så nu ligger han ute i vardagsrummet och gapar på sin pappa , ska alldeles strax gå och göra dom sällskap :)

Jag vet nån som fyller 20 om en vecka , vet ni ? : )

Fullspäckat ..

2008-04-10 18:12:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Haft o göra hela dagen nu , hålla på med tvätten , ta hand om William såklart , laga maten , o nu äntligen fick jag tatt mig en dusch . Vilket jag verkligen behövde . Så nu ska man klä på sig igen och sen leka lite med William . Känner mig aningen frächare iaf och det är superduper skönt vill jag lova :) hehe .

Så nu ska jag fläta mitt hår , jag orkar inte stå och föna det , det tar sån jätte lång tid . :/ Jobbigt att ha tjockt hår , nån som vill byta? Måste färga mitt hår snart med , jobbigt med utväxt så då blir det bleka det :) Det kommer bli riktigt najs , men det blir det vette tusan , nu ska jag gå till Willepille ♥

Tvätt , tvätt och åter tvätt ..

2008-04-10 14:01:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har tvättat sen kl 12 idag , ja det finns en hel del som behövs tvättas när man har småbarn , Men nu är jag snart klar med själva tvättandet iaf , bara skiten som skall torka oxå , men med Sveriges kassaste torkrum så går det segt , och kommer få hänga upp typ hälften i lägenheten . :/

William käkade lite gräddstuvad pyttipanna idag till lunch , sen ville han inte alls sova middag , det fanns inte på hans schema , men efter mycket om och men så fick hans pappa honom att sova , så nu mellan tvätt passen passar jag på att sitta här en liten stund :)

Ska laga lasagnette idag till middag :) Det ska bli jätte gott :) och jag är hungrig så jag hoppas köttfärsen e tinad snart , annars får jag ta en macka emellan ^^ Nej nu ska jag fixa med tvätten lite granna ..

Torsdag 10/4

2008-04-10 09:00:50 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon i stugan!
Nu är vi pigga och glada här hemma , eller ja pigga det vette tusan! William är pigg iaf , han vaknade en stund efter kl 7 idag o sen har han legat o busat i våran säng ! Lilla goset :) Men nu är vi iaf uppstigna , snart är det lekdags , det är det väl iof hela tiden ^^ haha !

Idag har vi bara tvätt på schemat , i eftermiddag! Så det blir nog en hemmadag med massa massa bus för våran del , går lika bra det med : ) Usch , jag har massa tvätt idag , Bleh! orkar inte . men jag är så illa tvungen .

Vad vill ni läsa om i bloggen ? Ge mig tips så jag vet vad jag ska skriva om!

..

2008-04-09 22:38:13 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


Varför får man aldrig några kommentarer längre?

Mamma Marie

2008-04-09 20:35:59 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image377

Jag bjuder på den ^^

Trötter ..

2008-04-09 19:58:14 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Vi gick och träffade Åsa och hennes små barn innan , och gick en runda , det va skönt att komma ut och röra på fläsket trots att det regnade lite men vad gör det? Sen gick vi hem till williams faster så han fick leka lite med henne , och nu ligger han o sover , vadå trött? men inte mig emot , då får jag vara lite för mig själv :)
Jörgen jobbar fof , slutar nog inte förän runt 23 tiden , så jag har lite alone time!

Inget Grey's Anatomy idag heller =( Förbannade hockey! så idag ska jag se på Barnmorskorna ist , får man drömma sig tillbaka till sin förlossning med prinsen , förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan man får vara där igen ^^ , usch vad säger jag? haha , längtar efter all den smärtan , men se vad värt det är? se vilket fint resultat man får , ett underbart litet barn :) ♥  I LOVE IT , finns ingen känsla man kan jämföra med en förlossning.

Nu blir det kvällsmat , macka & te !

Hemma ..

2008-04-09 14:39:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då har vi vart och handlat , det blev lite allt möjligt , mat till vovven , mat till lilleman , o mat till oss stora :P Så ja det blev en hel del , o blöjjor till William så nu kan han skita massor . haha ! När vi kom hem käkade William lunch , idag blev det spagetti och köttfärsås , o sen somnade han hos sin pappa , o sover fortfarande får se när han vaknar , han har sovit i 1,5 timma nu !

Sen tänkte vi gå ut en sväng och promenera med Åsa , skönt att få komma ut och röra på sig ^^ tror både jag och william behöver det , så vi slipper sitta inne hela jävla dagarna , orkar inte det . men nu ska jag tjata bort en stund med Frida !

Onsdag 9/4

2008-04-09 08:43:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Morning!
Willepille har sovit oroligt inatt , vaknade till när jag gick o la mig vid 22.30 men somnade om ganska fort igen sen vaknade han igen vid halv ett då hans pappa kom hem , så jörgen tog upp han och skulle somna om han , men då skulle han bara leka istället så han la tillbaka han i sin säng och då somnade busen om efter en liten stund och sov sen till kl 7 imorse , så vi gick upp strax innan 8 .

Nu har William precis fått en flaska välling o ligger o kikar lite på Aladdin , så då ska jag passa på att göra mig nått att äta . Pappsen sover fortfarande då han var hemma så sent inatt :/ Sen blir det väl att vi ska åka och handla då det mesta är slut här hemma ^^  , hihi !

William sover .

2008-04-08 21:37:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Prinsen somnade vid 8-tiden , trots att han sovit halva dagen , de trodde jag faktiskt inte , vi låg i soffan och hade det så mysigt så . han är så go min plutt när han väl vill kramas så finns det inget underbarare än att bara sitta och få hålla om honom . Men efter en stund så la jag ner han i sin säng och där ligger han och kramar sin kudde , o förhoppningsvis drömmer söta drömmar .

Pratade precis med min stora älskling i telefon , och han slutar jätte sent ikväll typ runt 12 :/ Jag hatar verkligen när han ska jobba så länge , vi får ingen tid alls tillsammans , han kommer hem när hela familjen sover , + att han är jätte trött när William vaknar på morronen . Varför kan han inte få jobba förmiddag istället?

Jag ska väl försöka att äta nått innan jag går och lägger mig , men vet inte alls vad jag vill äta , jobbigt dilemma? haha . Nej jag ska pallra mig ut i köket nu .
God natt bloggen ..

Promenix

2008-04-08 19:39:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag & William har tagit en kvällspromenix , det va skönt att få lite frisk luft , William satt o skratta åt mamma hela tiden , tyckte väl hon va lustig som gick där o lyssnade på sin musik , o små dansade lite ^^ haha!
Han är så go , han har sovit otroligt mycket idag så ja han får väl somna lite senare idag då , det gör inte mig nått han får gärna vara vaken med mig nu när pappsen jobbar ;)

Nu ligger han och leker på golvet med sin fjärrkontroll , hans favorit leksak! Ska även köpa han en leksaksmobil då han är så besatt i min ^^ , o denna nya får han verkligen inte pilla på ;D

Nu ska jag gå och göra han sällskap på golvet :)

I'm Home!

2008-04-08 15:46:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har vart ett tag faktiskt , men jag har inte orkat att sätta mig framför dumburken , det blev inget direkt hos tandläkaren idag , men när jag ska dit nästa gång ska jag få lugnande tabletter , för dom hade inte lustgas där , så då fick det bli tabletter , men jag måste ha nån som kör & hämtar mig , för jag kommer visst bli väldigt groggy av dessa tabletter , :) haha ^^ . Så då ska det väl gå lättare att lida igenom dessa besök .

På vägen hem hämtade vi upp min nya telefon , som jag fullkomligt älskar , tycker den är as snygg! och i love it! Nu ska jag bara göra den mer till min telefon , lägga in mina bilder o musik o allt sånt man gör med en ny telefon :)

William har tatt en liten tupplur , hur kan han sova så mycket? Han sov i 2 timmar i förmiddags och jag fick väcka han för att vi skulle hinna till tandläkaren i tid . Hoppas inte min lilla plutt är på väg att bli sjuk nu när det är sånt härligt väder ute , det vill jag verkligen inte . Nej nu ska jag gå o kika lite tv !

Tandläkarskräck

2008-04-08 12:08:05 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Ja om mindre än en timma sitter jag i den där hemska tandläkarstolen och blir plågad , jag vill verkligen inte , har redan börjat få ont i magen o svettats , för er som inte vet har jag en hemsk tandläkarskräck , och jag ligger hellre på förlossningen och föder en jävla massa barn än att gå till tandläkaren :/ Och dessutom ska dom rotfylla nej jag kommer nog svimma eller ngt , återkommer senare ..

Tisdag 8/4

2008-04-08 07:57:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morning Sunshine! =)
Våran prins väckte oss så snällt vid 7 imorse , då låg han i sin säng och tjatade ^^ , Nu ligger han dock på golvet o pratar med sina leksaker , och skäller på dom lite granna ,hehe . Han är så söt våran Prins!
Nu känner jag mig helt svullen i munnen ;/ Så det är tur att jag ska till tandläkaren idag , så får dom fan ta och fixa det . Även om jag helst stannar hemma , men jag måste ta tag i detta nu och få det fixat , det är ju trots allt sista året jag har gratis.

Nu får jag gå och äta frukost innan det är dags för William att få en flaska välling ^^

Busunge

2008-04-07 22:04:39 Fotografi
» Kommentarer(2) «


image374

image375

image376

William leker med Rocky!

Sweet Dreams ..

2008-04-07 22:01:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Sista inlägget för idag ..
Tänkte strax gå och göra mig klar för natten , ska ju orka med att sitta i en tandläkarstol imorn i över en timma , dom ska ju som sagt fortsätta på min rotfyllning som dom påbörjade i December , och sen har det inte funnits tid att göra klart den , men imorn så gäller det , jag ska ta Fridas råd och fråga om lustgas , jag har tandläkarskräck som heter duga . jaja , håll tummarna för mig 12.45 imorn ..

Nej nu ska jag väl gå och borsta mina tänder , så tandläkaren inte skäller på mig imorn ^^ o krypa ner i sängen , William sover ju sen kl 8 ikväll , han va en liten tröttis , så som han håller igång på dagarna så kan man ju förstå honom , hehe . Han är ett litet energiknippe våran son! ♥

Tävling!

2008-04-07 19:29:29 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Promenad :)

2008-04-07 18:44:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hela familjen har precis vart ute på promenad , det var super skönt ute , solen sken & 14 grader ute , Nu känns det verkligen som att våren är här , jag hoppas den är här för att stanna , nu vill jag inte ha mer snö! Sol & värme , JA TACK!

Jag har kommit på att jag inte alls har ont i min hals , utan det är en liten bit av mitt tandkött som svullnat o lagt sig lite på ena tanden , ska berätta det för tandläkaren imorn , o se om det kan vara en inflammation så jag iaf kan få pencillin för det , för det gör ont att svälja och det är jobbigt :/

Ingen rubrik

2008-04-07 14:51:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag kom inte på nån rubrik alls nu , inga ideér på nått ! haha
Dom ringde från det jobbet jörgen va på anställnings intervju på i förra veckan , men det blev inget som det såg ut just nu , eftersom Jörgen ska gå en utbildning om ca en månad , men dom skulle ha honom i åtanke då han är väldigt meriterad . så han får vara kvar på sitt nuvarande jobb som jag inte gillar alls , men men .. det är ju ett jobb iaf och man ska väl vara glad för det , men jag hatar att han bara får eftermiddags pass .

William sover middag , sovit i snart en timma , och Jörgen är hemma från jobbet idag , för nån grej på lastbilen har gått sönder så han kunde inte jobba :) *Tur för oss* Bara skönt att få ha han hemma lite , skoj för William med , och inte bara leka med Mamma hela dagen , han behöver lite variation han med .

Jag ska väl gå och göra nån nytta här hemma , tänkte bara uppdatera lite , Puss & Kram

Måndag 7/4

2008-04-07 10:56:26 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God Morgon!
Jag har inte gått upp förän nu , ^^ Jag har en underbar sambo som tog våran son då jag sov så dåligt inatt så jag fick sova extra nu på morronen . super skönt va det . Men nu har jag äckligt ont i min hals =/ Ja , det är synd om mig. Ska ta mig lite te och se om det hjälper. vi får la se ..

Idag vet jag inte vad man ska göra , får väl se helt enkelt vad vi hittar på .. Det återstår att se , nu ska jag ta William han är lite ledsen och prata i tele med min älsko Frida .. ♥

Älskling <3

2008-04-06 21:26:42 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image372

image373

Buse! i spjälsängen hemma hos farmor & farfar ^^

Home :)

2008-04-06 20:13:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är vi hemma eller vi har varit en stund men jag har inte orkat sätta mig vid datorn , men satte mig en snabbis innan jag ska lägga mig i soffan igen , William sover nu! stackarn va jätte trött , han hade ju inte sovit nån middag idag så jag gissar på en tidig morgon imorn , men men .. så kan det va ^^

Vi har ju som sagt vart hos Williams Faster/fadder Jessica :) När vi kom , sprang Liam och öppnade dörren åt oss , o kastade sig på William , han har nog saknat honom , skulle hjälpa mig och klä av honom o han skulle krama o pussa William :) Där har vi nån som tycker om sin kusin , men ända sen William föddes har liam vart hans lilla extra pappa :) Jessica hade gjort makaroner och köttfärsås , så William fick smaka på makaroner och det va mums , fast han tycker iof allt e mums! :)

Sen gick vi över till Williams farmor & farfar , så han fick leka lite med faster Nathalie med , och det gjorde han med besked , slockna en halvtimma bara sen har de vart full rulle på han precis hela tiden .. Fick även lite käk där , potatis , köttfärs & ärtor , hur gott det nu kan vara ? Man han älskade det ^^ , så det är väl typ vad vi gjort idag .. Jag ska göra mig lite kvällsmat o se om det finns ngt att se på tv ikväll =)

Iväg

2008-04-06 12:12:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det ska jag & William efter att han ätit lunch ..
Vi tänkte gå och hälsa på hans faster & hans kusin Liam , då får William nån att bråka med ^^ hehe .
Blir väl även att vi hälsar på Willes farmor & fafar eftersom dom bor i trappan bredvid :)

Så vi höres i eftermiddag/kväll ..
Ciao!

Söndag 6/4

2008-04-06 08:54:40 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!
Då var det tråååkig söndag , och sista dagen på denna veckan , inget fint väder heller , här regnar det :(
William vaknade vid 8-tiden , pappa Jörgen har knappt sovit nått inatt , sovit jätte dåligt , så vi gick upp och lät han ligga kvar , wille har fått en flaska välling så nu är han belåten för ett tag , jag sitter och dricker en kopp te medans han tillåter mig :)

Denna veckan som kommer , kommer inte bli rolig . : /
På tisdag ska jag till tandläkaren och dom ska fortsätta på min rotfyllning som dom påbörjade i December ..
så Nathalie , vill du kanske passa William då om Jörgen jobbar?

Nu ska jag gå till min son som ligger o tjötar i vardagsrummet ^^

God Natt Bloggen!

2008-04-05 22:56:06 Williams Framsteg
» Kommentarer(2) «


Detta får bli mitt sista inlägg för idag ..
Jag & Älskipälski har ätit chokladpudding med Vaniljvisp , Mumma! + att jag gottat mig med ett glas cider!
Ska väl snart krypa ner i sängen , jag är ruskigt trött idag , *gäsp*
Imorn är en ny dag , full med bus och lek , vi får se va vi hittar på .. :)

Imorn ska William få barnmat från 8 Månader , hoppas dom är mer mättande , det är ju mer mat i iaf , plus att han har smått börjat lära sig att tugga min lilla buse! Han växer upp sååå fort .


Middag

2008-04-05 20:45:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu har vi precis käkat sen middag , Guuuuud va jag va hungrig , men gud så gott det va , det blev skinksnitzel , klyftpotatis & Café De Paris sås :) Mumsigt värre .. Så nu är jag jätte mätt , men är sååå sugen på nått gott . Jag kanske ska göra mig lite choklad pudding , jag har typ inte ätit nått sånt på 2 veckor . Så jag borde väl få unna mig?

Annars ikväll händer det inte mkt , William har precis fått kvällsvällingen och ligger hos sin pappa och ska försöka somna , tror det går lätt som det senaste kvällarna , hehe!

Jag har inte så mkt mer att säga så ja , ...

So You Think You Can Dance?

2008-04-05 15:06:02 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Det har jag legat i soffan o tittar på nu hela eftermiddagen typ , William sov ju m iddag från 13-14.30 så jag har haft lite slö tid i soffan ^^ Skönt att ha det ibland och bara göra ingenting :)
Jörgen ligger o vilar nu , och våran bil är på rull .. Men så fort den kommer tillbaka så ska vi åka o handla o se om vi hittar nått gott att käka tills ikväll , hade gärna ätit Tacos , men det åt vi förra helgen ..

Tippar nog på att vi ska äta nått kött o typ klyftpotatis och en god sås :) Det kommer bli najs , sen blir det popcorn ikväll o kanske nån film om det inte kommer nått kul på TV , vi får se ..

Som ni ser är det ny design , Tack Karro : )
Men jag eller aah Frida , ska fin slipa den lite innan den är färdig : )

Vad gör ni denna lördag då?

Lördag 5/4

2008-04-05 11:50:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det lördag då .
William väckte oss vid halv 7 imorse , usch va vi va trötta då , o ville verkligen inte gå upp , men han fick komma och lägga sig jämte oss och efter en stund somnade hela familjen om . =)

Älskling hade gjort iordning frukost , så det har man fått i sig idag med , även beställt lite kläder till William från Ellos. Ska börja handla in så mycket kläder i storlek 80 som möjligt , så han har när det är dags att byta storlek , han använder en del 80 kläder nu med .

Sen är tanken att vi ska åka o handla lite , lite mer barnmat till William , han har bara 2 burkar kvar nämligen . Får se om man hittar nått annat gott i affären !

Kvällsmat :)

2008-04-04 22:54:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag precis ätit kvällsmat , det fick bli vitlöksbaguetter , Mums!
Gick även ut en sväng med vovven innan dess , han behövdes rastas så nu klarar han sig till imorn iaf ^^
Funderar på att strax krypa ner i sängen , finns inget bra på TV ändå , så kanske är lika bra .
Jörgen har ju redan gått o lagt sig så jag tror att jag ska göra detsamma strax ..

God natt Bloggen ..

Mamma & William

2008-04-04 20:08:12 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image369

Mamma & nybadad Wille

Snart Sovdags!

2008-04-04 19:56:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja klockan börjar bli mycket nu för lilleman!
Snart är dags för kvällsvällingen o pyjamas-time!
Men han få leka lite till innan det är dags :) Så han är riktigt trött innan han ska gå o lägga sig så somnar han lätt .
Undra om det kommer nått bra på TV idag , eller om man ska kika på en film , lite sugen på SAW III . Den finns på våran digitalbox att beställa , så ska fråga älskipälski sen om han vill se den *Hoppas*

Ska göra mig lite kvällsmat sennär William somnat , funderar på vitlöksbaguetter , vad sägs om det?

Dåligt med kommentarer nu igen :(

Middag

2008-04-04 16:48:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då har vi precis käkat middag , eller jag har . Eftersom Jörgen jobbar så är jag så snäll så jag sparar mat till han som han kan äta när han kommer hem , så har William precis fått en flaska välling så nu är han nöjd och belåten ett tag framöver ^^ :) Jag är jätte mätt o jätte slö nu , så om William ville vila lite vore det toppen . haha .

Skulle dock behöva ta en dusch , men det får bli när Jörgen kommer hem , eller när jag har nattat William ikväll , jobbigt :p haha . Hoppas nu att Jörgen köper med sig popcorn som jag bad han om , jag är jätte sugen på det!

Ska ni ha nått fredagsmys ikväll?

Sovit Middag!

2008-04-04 14:18:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu vaknade precis William från sin middagslur , och har lagt köttfärsen på tining , jag ska laga spagetti och köttfärsås till middag idag , sen funderar jag på om jag o William ska ta en tur ner till stan och kanske köpa popcorn , så man kan få mumsa nått gott nu i helgen , för det klassas ju faktiskt inte som godis! :)

Idag är det 14 Dagar kvar tills jag fyller 20! Undra om man ska hitta på nåt skoj , men jag ska nog bara köpa en bakelse eller nått som jag & Jörgen kan smaska på , nått annat känner jag inte för just nu . Kommer nog inte få några presenter heller , fast om jag skulle få det så önskar jag mig pengar så jag kan köpa kläder! Jag vehöver verkligen kläder , eller få gå och fixa mitt hår hos en frisör , det skulle jag med vilja , så nu vet ni det !

Fredag 4/4

2008-04-04 11:14:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Äntligen Fredag!
Jag fick sovmorron idag , Jörgen tog William när han vaknade så gick dom upp , så jag gick inte upp förän ca 10.15 idag : ) Gud så skönt det va att få sova ut , känner mig som en helt ny människa!
Har beställt min nya telefon nu med , skiter i om alla säger att den är kass , men jag vill ha den :)
Jag funderar på om jag ska göra nån mat idag , vill inte må som jag mådde igår så nått får jag väl hitta på .

så får vi säga Grattis till Williams Farbror Patrik som fyller år idag!

Kvällsgos ;)

2008-04-03 21:06:13 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu har jag matat min lilla älskling o sen har vi bara suttit o kramats o han somnade så gott i mammas famn . Han är så fridfull när han ligger där o gosar , så underbart söt min lilla prins! Gud va jag älskar honom , han är helt klart det bästa som har hänt mig , och ingen kan ta den lyckan ifrån mig . Nu ligger han i sin säng och kramar sin kudde . Jörgen jobbar fortfarande men han skulle väl vara hemma runt 22 tiden , så det är ju rätt snart :)

Imorn är det fredag , och detta ska väl bli min andra godisfria helg , men jag borde få äta popcorn va? Det klassas väl inte som godis?


Lite bättre

2008-04-03 18:28:24 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Mår lite bättre nu , men jag känner mig fof lite skakis i kroppen .. Vet inte om mitt blodsocker kanske kan vara lite lågt , men vi har inget direkt med socker hemma , innan hade vi ALLTID det . Men eftersom jag i stortsett slutat med livets goda så finns det inget sånt hemma , men ska ta mig en frukt , det är ju fruktsocker i det =)
Så kanske jag blir lite mera upppiggad .

William ligger på golvet och drar sig framåt , ska bli skoj o se om han börjar krypa snart eller om han bara ligga o åla sig på golvet , hehe .. ja allt har sin tid ^^ nu ska jag fortsätta prata med Frida som ringde nyss

Det är synd om mig..

2008-04-03 17:21:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det är verkligen det , jag har super ont i huvvet och är super mega trött , har tagit en ipren men än har det inte släppt . *dumma dumma huvudvärk* tänkte jag skulle laga lite stuvade makaroner & köttbullar o se om det hjälper att jag får lite mat i magen , har ju trots allt bara ätit smörgåsar idag , är ju inte det bästa att leva på en hel dag .
Men det känns som att jag inte har tid att äta , William kräver så himla mycket nu , och jag vill såklart ge han all min tid som finns , :)

Han har precis ätit gröt , sen fick han en fruktpuré & äpplejuice efteråt , Smaskens!
Nu ska jag fixa min mat , är så yr nu så jag mår fruktansvärt illa!

Sova Middag!

2008-04-03 13:45:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


William har fått sin lunch , det blev Kallops och en halv banan :) Sen gick vi o satte oss och titta på VBÅ , o lillen somnade så nu sover han lite middag , så han orkar leka resten av dagen med mammsen ..
Funderar på om jag ska göra mig nått att äta , men vet inte alls vad jag är sugen på att äta idag . Kanske stuvade makaroner? Hmm , nä jag vet inte . Får fundera på det ett tag till..

Pappsen åkte o jobba innan , så det e bara jag & lilleman hemma . Fint väder är det ute , lite sugen på en promenad men det är så fruktansvärt tråkigt att va ute o gå ensam , man har ju ingen att prata med .. så vi får se hur det blir med den saken .

Sony Ericsson W580i Rosa

2008-04-03 12:22:48 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «


image368

Denna ska jag beställa imorn :)
Nån som har den eller vet om den är bra?

Torsdag 3/4

2008-04-03 09:48:38 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morning Sunshine!
Lillbus vaknade runt halv 8 idag , så då tog jag upp o så låg vi o kramades lite tills han ville leka istället med att dra mig i håret o sen krypa bort till pappsen o pilla på honom , sen tog Jörgen han o gick o bytte blöjjan , och jag gick och gjorde välling , sen har vi inte gjort så mycket mera än .

Vet inte alls vad dagen har att erbjuda , tanken va egentligen att Madde skulle kommit och fotat oss idag , men då jag inte mådde särskilt bra igår bestämde vi att skuta på det istället , men det ska bli så kul att bli fotograferad för hon tar så fina kort . Åh ja längtar! :)

Nu börjar reprisen av VBÅ så nu får jag gå o kika!

God Natt!

2008-04-02 22:57:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då va klockan mycket , och jag har gjort iordning lite käk till älskling när han kommer hem , antar att han är ganska hungrig , eller iaf lite . tyckte iaf att den blev super god , jag åt minst hälften av hela formen! Mumma :)
och William sover ju som sagt , så jag tror att jag ska ta o göra detsamma , mina små ögonlock börjar bli tunga , så det kanske är lika bra , fast jag vill ju vara vaken när Jörgen kommer , ifall vi ska beställa mobilen :p
Jag vill ju göra det ikväll isf ^^ , kanske bäst jag är vaken då ^^ haha .

Fast jag skriver nog inte mer idag iaf , det får bli imorn! Puss & kram läsare , o fortsätt med era kommentarer ..

I LOVE IT ! ♥

Nattning

2008-04-02 20:54:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag ganska nyss lagt William för natten , och han somnade ganska fort efter att jag lagt ner honom i sängen , sträva bara emot en liten stund , men det hör ju till ^^ , men nu sover han allt , så jag har precis vart nere o hämtat ett tvättlass , nu är det bara några plagg kvar som hänger på tork , men dom hämtar jag efter Grey's!
Det kan jag ju inte missa , om bara nån minut är min lasagnette klar oxå! :)

Funderar på att beställa en ny mobil ! Har ju haft min i över 2 år nu , tror de är dags för en ny!

Mammas Tvätt Nisse

2008-04-02 19:49:42 Fotografi
» Kommentarer(3) «


image366

image367

William är en buse o sitter i mammas tvättkorg ^^

Tvätt

2008-04-02 18:40:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gud va tråkigt det är att tvätta =/ Finns inget värre . Så nu när jag fyller 20 om lite mer än 2 veckor önskar jag mig en egen tvättmaskin att ha i lägenheten så jag sipper springa ner i tvättstugan , för jag hatar det !
men men , nu tvättar jag iaf våran hallmatta för den va full med smutsiga tassavtryck , så är det när man har en lortig vovve som älskar att springa i smutsen ^^

Annars har eftermiddagen spenderats med att prata med min absolut underbara och bästa vän Frida i telefon! Finns inget bättre än att tjata bort ett par timmar i telefon , speciellt då jag ringer gratis med ^^ Behöver man inte oroa sig att det ska kosta massor med pengar ;) hehe .

Vad har ni gjort idag då? : )

Ingenting duger ..

2008-04-02 16:12:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi har vart iväg idag o handlat lite smått som behövdes hem , köpte så jag kan göra lasagnette ikväll , det kan ju vara gott , sen va vi på lite olika banker då Jörgen funderar på att byta Bank . Jag tycker ju att han ska välja Swedbank eftersom det är bäst och för att jag har det! hehe . sen åkte vi hem o ja matade William o sen dess har William varit jätte tjurig :/ Ingenting som duger o det passar ju jätte bra när jag har tvätt tid , *NOT*

Men nu är han relativt nöjd nu när han ligger ner på golvet o leker med sina leksaker . ska försöka se om jag kan få ngt i magen , o bli på bättre humör , orkar inte vara sur mer idag , tur jag har Frida som gör mig på bra humör ^^

Onsdag 2/4

2008-04-02 10:51:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God dag!
William vaknade vi 8 idag så då fick pappsen gå upp och byta blöjja på han medans jag låg kvar i sängen en stund o latade mig , va ruggigt trött imorse , så dom satt i köket o käkade lite majskrokar ^^ när jag gick upp gjorde jag ordning lite välling till William som han genast drack upp ^^ , han älskar verkligen välling !

Sen har vi inte gjort så mycket , kollat reprisen på Våra bästa år ! hehe . och nu sover William lite granna , i eftermiddag ska jag iaf tvätta , o hur kul är det då?

Till Jenny!

2008-04-01 23:17:08 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(6) «


ÅÅH vilken människa du är alltså ..
Ett barn med magsjuka , fattar vem som helst att man får tvinga i vätska! Just för att dom inte skall torka ut . Blir han uttorkad måste han in till sjukhuset för att få dropp! Men du kanske inte förstår va det innebär? Kanske svårt att ta in! Vilken idiot som helst fattar att man får tvinga i dom vätska?!

Märks att du inte har barn , för då skulle du inte resonera på det viset som du gör nu , och skulle du det så tycker jag oerhört synd om dina barn !

Man kan inte tro att du snart är 30 , kanske dags o börja bete sig som det ?

Och snälla lilla du , en mamma vet vad som är bäst för sitt barn , inte DU !

Här bor vi!

2008-04-01 21:17:34 Fotografi
» Kommentarer(4) «


image352

Köket!

image354

kök

image355

Badrum

image356

Williams Racer

image357

Sköthörnan

image358

Här sitter jag när jag bloggar :)

image359

V-rum

image360

V-rum

image362

här sitter William o leker

image363

vårat sovrum

image364

här sover William ♥

Kvällen

2008-04-01 21:04:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är pappa Jörgen hemma , skönt!
När han kom hem passade jag på att kliva in i duschen o ta mig en skön dusch , det behövdes vill jag lova :) Så nu är man lite frächare hehe , Jörgen har precis mata lilleman o ska försöka få han att sova . Men det är nog inte så svårt han har inte sovit så mycket idag nämligen .. Bara bra för oss , så hoppas vi att han sover länge imorn ^^

Tänkte jag skulle göra mig lite kvällsmat med , är lite hungrig faktiskt , så det får bli lite kräm , havrefras o mjölk =)

Boring

2008-04-01 17:23:13 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Namn: Marie
Födelseplats: BB i Borås
Bor: Trollhättan
Ögonfärg: grön/blå/grå
Hårfärg: Blond
Skostorlek: 38
Civilstatus: Förlovad
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Kär?: Ja ♥

STEG 2


Skor som du bar idag: ett par svarta sneakers
Dina svagheter:  Svårt att säga nej
Rädsla: Getingar!

STEG 3

Första tanke när du vaknar:  Vill somna om
När somnar du: runt 23

STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca cola
McDonalds eller Burger King: Mc Donalds
Adidas eller Nike: adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea:  Lipton
Choklad eller vanilj: Choklad!

STEG 5

Svär du?:
Ja!
Sjunger du?: ibland
Duschar du varje dag? Nej
Röker du?: Nej
Gillar du skolan?: Nej,
Tror du på dig själv? Ja
Kommer du överens med dina föräldrar?: Jodå

STEG 6

Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol ? Ja
Rökt?: Nej
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej.
Ätit sushi?: Nej,
Stått på scen? Nja , ett podium
Skejtat: Nee
Bakat?: Jaa
Stulit något?: Nej
Ljugit? Nepp
Rakat dig?:  Ja
Kysst någon?:  aa
Kramat någon?: Ja
Haft sex?:  Ja

STEG 7

Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Aa
Varit full?: Ja
Blivit kallad hora? Ja
Blivit nerslagen? Nej
Busring någon?: Ja
Gjort något som du ångrade?: HAHa ja !
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Aa
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8

I framtiden..
Namn på barn? William & Nova
Hur vill du dö? Fort
Vad vill du bli när du blir gammal? Äldre ^^

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för?
2 , William & Jörgen ♥
Antal CD-skivor du äger? Måååånga
Antal piercings?:  2 (tungan & läppen)
Antal tatueringar?: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Ingen tror jag

STEG 10

Vad ska du göra i sommar?  Sola , bada & leka med William
Vad ska du göra i vinter? Umgås med William
När tar du studenten? Aldrig!
Vad gör du efter gymnasiet? Jag går inte gymnasiet
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Ja
Vad händer till helgen? Umgås med familjen
Vad vill du helst göra just nu? Städa!

STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän? jag har pojkvän
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Ögonen
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Det flesta av mina vänner har redan
Vem är den perversaste person du känner? Jörgen ^^
Hur många gånger har du varit utomlands? typ 0
Vilket ställe tyckte du bäst om? Danmark?

Hemma!

2008-04-01 16:44:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har vi precis kommit innanför dörren , William somnade i vagnen på vägen hem , han va super trött , så går det när man inte sover middag , så då fick han göra det på vägen hem istället , det är underbart väder ute så har vart riktigt skönt att gå fram o tillbaka från Åsa : )

Hon bjöd oss på jätte goda bullar idag , så det va mumma!
Jag har blivit riktigt duktig , Jörgen har fått mig att inse att jag äter på tok för mycket godis ! Det kunde bli 4 dagar i veckan utan problem , plus att jag känner mig så äckligt fet o ful , så jag ska enbart hålla mig till att äta det endast på lördagar , o inte bara för min egen skull utan oxå för Williams , jag måste. Det är inte hållbart att ha det såhär längre , jag mår inte bra av det heller . Måste få bukt på detta nu , så önska mig lycka till!

Ska slänga i lite mat i magen nu med , har bara ätit frukost så det behövs påfyllning , sen ska jag fortsätta städa sovrummet! Krams! ♥

Fika-Time!

2008-04-01 13:13:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag nästan helt klar med städningen , jag har bara vårat sovrum kvar men det tar jag när vi kommer hem .
William har fått i sig lite lunch , det blev Biffstroganoff idag , o nu sitter han o käkar lite majskrokar till efterätt . Vi ska alldeles strax börja klä på oss och traska hem till Åsa för lite fika : )

Så jag återkommer senare idag !


Städa!

2008-04-01 10:46:54 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu tänkte jag städa lite granna , Jörgen smutsade ner med sina askiga skor , så jag får dammsuga så då kan ja lika gärna städa resterande av lägenheten med , + att jag får passa på att skura golvena nu när vi äntligen har skurmedel hemma ;) haha .. Får väl se hur länge William låter mamma städa innan han vill leka .

I eftermiddag ska vi hem till Åsa en sväng o tjata lite o William får leka med Melwin & Thea ! : )

Tisdag 1/4

2008-04-01 08:20:31 Dagboken
» Kommentarer(11) «


Äntligen går det och blogga , och ja det är en heeel del som hänt sen i lördags! : )
Vi va ju som sagt ute o festade i lördags , och det va kul .. :p
i Söndags hade vi en riktig slappar dag , va o hämtade William hos hans faster o sen åkte vi o handlade och hade myskväll och kikade på 1408 . den va helt ok , men inte så bra som jag trott !

Igår va vi med pappsen i Uddevalla på jobbintervju , o sen på öppna förskolan och gick en promenix :p

Vet ni vad? William ska bli storebror om allt går som det ska ! *Lycka*