God kväll

2011-09-30 23:16:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå i stugan!
Vilken fullspäckad dag vi har haft idag! I förmiddags tog vi bussen hem till Emma, Melvin & Charlie :) där vi mötte upp Kajsa, Harry & Wilma och även Jessica, Tuva & Saga! :) Gick en härlig promenad först och avslutade med lek för barnen och kaffe för mammorna hemma hos Emma! Härligt att ses allihop igen, även om några saknades. Efter massa lek & stojj tog jag och barnen bussen till Överby för lite mathandling, eftersom William beställt Tacos!

Men ja där blev det kaos! William lyssnade inte & Linus satt i vagnen och skrek för fulla muggar, men handlat det fick vi tillslut ;) Blev raka vägen hem för att sätta igång med middagen . Mums med lite mat i magen. Vi avslutade kvällen med lite lek med Nicolina. Sen somnade mina busar gott.

Just nu ligger jag i sängen och mobilbloggar. Har ganska nyss sett ett spännande avsnitt av Vampire Diaries :) och ska alldeles strax sova.


Linus går

2011-09-30 20:40:49 Videos
» Kommentarer(1) «



Fredag - 110930

2011-09-30 08:12:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tänk att det redan är sista dagen i September månad.. & nu kommer Oktober månad. Och då fyller våran älskade lillprins 1 år ♥ Tänk att för ett år sen precis idag, hade jag bara 20 dagar kvar av min graviditet. Då visste vi inte vilken berg & dalbana som väntade oss. Men tack o lov så gick ju allt bra med våran lilla skruttas, även om de vart ett jobbigt år. Att få ett barn som är kraftigt tillväxthämmat är aldrig lätt, och matsituationen har ju inte vart direkt lätt med Linus och det har vart en del sjukhusbesök för den lille parveln. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte har varit omtumlande och en konstant oro om han går upp i vikt & allt sånt :/ Och den oron finns fortfarande där. Inväntar telefontid med Linus doktor, då vi ska diskutera hans vikt och dåliga viktuppgång om vi ska avvakta lite eller om dom ska påbörja en utredning.

Idag blir det lugna puckar här hemma, ska tvätta & städa lite. Sen hade William ett önskemål om Tacos till middag idag, så vi får åka ner till affären sen och handla det :) En riktig mysdag får det bli idag! Tillsammans med mina underbara Huliganbarn ! =D Jörgen jobbar hela helgen, så vi blir ensamma då med. Men det ska nog funka, har vi klarat oss hela veckan så ska vi nog överleva helgen med :) .

 

1 år sen denna bilden togs ♥


Kaffe & Trötthet

2011-09-29 22:34:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vad har vi hittat på idag då? Förmiddagen var vi bara hemma, barnen tittade på film & lekte. Linus hann med lite middagsvila & jag lagade lunch till huliganerna som dom vräkte i sig båda två. Sen åkte vi hem till Elina & flikkorna. Först var det såklart bråk & tjaffs mellan William & Bella... Och ja, det va det ända tills David kom hem från skolan ;) Då var det som att nåt lugn for in i barnen, Nicole somnade, Linus somnade i Davids famn. William & Bella satt tysta i soffan och tittade på TV. Vad hände liksom?

Jag blev dötrött och va inte långt ifrån att somna i deras soffa :) MEN, tog mig i kragen så åkte vi hem. Stannade en sväng på Hemmakväll och köpte oss lite godis till helgen, ja lite slank väl ner i min mage ikväll ;) Haha! Har precis kollat på en dokumentär på TV4 som hette "Min pappa är gravid" Nån som såg den? Hur ställer ni er till att transexuella skaffar barn? Jag har absolut inget emot det, jag tycker väl lite att dom ska kunna få barn precis som alla vi andra, man är inte sämre förälder för att man inte känner att man hör hemma i sitt kön.

Nu ska jag iaf g och lägga mig och försöka få några timmars sömn innan busungarna går upp igen :)


Torsdag - 110929

2011-09-29 08:50:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! Idag vill vi gratulera Linus kompis Wilma på 1-årsdagen! Grattis Stumpilumpan! :) Igår var jag & Linus på Överby och letade skor. Utan större lycka får jag väl lov att säga, för just Linus storlek var ju såklart slut. Han behöver ju en rejäl sko till vintern eftersom han garanterat går då. Och det måste vara nåt som kan stödja foten bra. Hittade ett par på Skopunkten men dom hade bara från strl 20 kvar, tack o lov fanns strl 19 på nätet. Den kan nog vara lite stor också, men med en raggsocka i ska det nog gå. Så jag fick beställa därifrån då. Får hoppas dom passar lillherren bra, beställde även ett par till William så han kan ha en varm socka i sina skor. Nu drar han strl 29! OMG! Han är snart ikapp mig. :)

Sen va det dags att hämta William på dagis, sista dagen för denna veckan. Så nu är det ledigt ett par dagar för hans del, skönt på ett sätt att man behöver inte stressa till dagis, även om William gärna är där och leker en stund. Och nu har han börjat ifrågasätta varför han bara får gå på dagis mån-ons? Han vill gå dom andra dagarna också. Men i Januari förhoppningsvis får vi öka upp från 15h. Tror jag ska ringa kommunen idag för att kolla hur Linus ligger till i dagiskön.

Bakade lite muffins igår som blev äckliga.. Jag hade inte tillräckligt med socker hemma så dom smakade sådär asså =/ Nu tittar barnen på Lejonkungen ja, Linus tittar väl kanske inte så mycket. Han leker lite för sig själv & ibland får han sällskap av brorsan :) Trist väder ute idag, men vi ska nog ta oss ut en sväng sen =) Orkar inte sitta inne hela dagen. Nej, nu får jag nog roa mina småskruttar lite granna!

Ha en bra dag! =)


Onsdag - 110928

2011-09-28 07:47:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon allesammans :) Sovit riktigt gott inatt. Vaknade när Jörgen kom hem från jobbet, då hade varken jag eller Linus kommit upp ur sängen ;) Det va ju så varmt och gott där. Men så måste man tyvärr gå upp. William har precis ätit frukost och Linus ska strax få välling, sitter här med en kopp te & samlar energi inför den här dagen. William ska snart till dagis, sen ska jag och Linus åka ner till Överby och möta Lina & Melanie :) För att se om vi hittar några vinterskor till Linus. William kan fortfarande ha sina från förra året så han behöver inte få några nya, men Linus har så små fötter så han måste vi köpa nytt till .

Måste ju berätta att Linus börjat gå massor nu! Det är inte bara 1-2 steg längre. Utan 6-7 steg :) Han ökar på hela tiden med sitt gående, de är så sött att se han tulta framåt :) Min fina lilla bebis. Kommer ihåg när William började gå som om de vore igår, då va han visserligen lite äldre (15 månader) . Men jag kände precis samma lycka då som jag känner nu, när jag ser mina barns framsteg :) Båda mina barn har vart så fruktansvärt lättlärda, så duktiga ♥

Nej, jag får nog börja göra mig iordning nu! =)
Hörs senare!

 

Body från Duns Sweden

Byxa från Villervalla


God natt

2011-09-27 22:45:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll!
Ja så har den här dagen också passerat, vad har vi gjort idag då? I förmiddags va vi på mamma/bebis fika, vi stannade inte så länge för Linus va inte alls på bra humör :/ skrek mest hela tiden, så vi gick så han skulle få sova och tillslut somnade han. Då passade jag och Lina på att kika i affärer :)

Sen blev det kaffe hemma hos mig efter att jag hämtat William på dagis. :) sen när dom åkt hem & Jörgen åkt till jobbet åt vi lite middag och myste i soffan. Jag och William har även fått lite egentid efter lillebrorsan somnat, kändes som det var välbehövligt och han va så mysig då, den där snälla underbara killen han brukar vara när han inte trotsar järnet :/ och inte bråkar med sin lillebror.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova så man orkar med morgondagen. Lina & Melanie kommer upp på förmiddagen , sen måste jag till Överby och kolla efter vinterskor till Linus .


Testar

2011-09-27 14:57:45 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jaha, då har den efterlängtade appen till iphone äntligen kommit så nu testar jag väl då :-)

Linus har även fått en onepiece av sin kompis Melanie :-) eller ja tjej ;)

 

 

 

 


Mamma/Bebis fika

2011-09-27 07:40:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn =)
Dagarna springer iväg.. Känns som att jag inte riktigt hinner med . Igår gjorde vi inget vettigt alls. Efter dagis var vi en sväng hos Emilia tillsammans med Emma, Melvin & Charlie. Synd att pojkarna bråkade så bara =/ William va nog rätt trött med, när vi kom hem spelade han lite TV-spel & jag grejjade med tvätten och städade lite smått . =) Sen va de dags för sängen för min del med . Och vi vaknade inte förrän 7 idag, strax innan Jörgen kom hem från jobbet och då hade vi fortfarande inte kommit upp ur sängen än .

Idag ska vi iväg på Mamma/bebis fika :) På Café Gillet i stan. Ska bli trevligt. :) Sen står de lek med Lina & Melanie på besök, annars så har vi inte så mkt planerat idag. Tar dagen som den kommer . Nåt ska vi nog lyckas hitta på, nu ska jag bara få på William lite kläder. & Linus ska få välling och sen är de packa skötväskan så lillfisen har lite käk med sig.


Måndag - 110926

2011-09-26 09:15:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good morning :) Så har även denna helg passerat ;) I lördags va vi nere i stan en sväng, Jörgen klippte sig och sen mötte vi upp Carina & William. Det va Trolldagar här i stan. William hade vart livrädd för båda Mumintrollet & Dora - utforskaren! Han är så löjlig :) Linus har även sovit borta denna helgen, men det hade gått jätte bra . Dock hade han vaknat och ätit på natten när han sov borta, vilket han inte gjort hemma på flera veckor, och gjorde inte hemma nu heller. =P

På lördagkvällen var vi ute och svirade. Marie fick liiiiiiite för mycket i sig. Men så kan de gå :P Haha! Gårdagen låg jag mest och sov, gick upp för att äta för att sen lägga mig igen . Tills barnen kom hem, då blev jag pigg! Mina fina små hjärtan ♥ Efter att dom lagt sig intog vi soffläge här hemma, tills det va dags att gå & lägga sig :)

För att vakna pigg & alert idag! :) Jörgen har precis lämnat William på dagis, och vi ska åka & handla om en stund. Måste köpa lite tvättmedel & skit ;) Inget roligt med andra ord, händer inte så mycket mer vettigt denna måndag, bara slappa & ta det lugnt .

 


Lördag - 110924

2011-09-24 07:34:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon! :) Igår hade vi en mysdag hela familjen, tog en härlig promenad på förmiddagen och sen åkte vi och handlade lite räkos & fredagsmys. Vilket fick bli vitt vin, räkor, bröd & aioli :) Smaskens! Sen åkte Jörgen till jobbet och jag åkte och lämnade William hos hans faster. Han ska sova där i helgen, för vi ska gå ut idag. Så Linus ska dit idag med, men William ville åka dit lite tidigare & få lite "egentid" utan brorsan. Kan va gott för dom att vara ifrån varandra lite med. Nu när ingen av dom sovit borta på över 4 månader.

Sen tog jag och Linus lite middag i stan, de fick bli en kebabtallrik innan vi åkte hem för lite mys och läggning av lillskrutten . Och nu är det bara jag och han vakna, Jörgen sover fortfarande. :) Idag känns de som att jag har mycket att göra. Måste städa lite granna, vi behöver handla, vi är bjudna på barnens kusins kalas & sen får vi folk hem. Så ja, fullt upp . + att vi ska hinna gå lite i stan o kika med barnen på Trolldagar . William ville åka karusellerna som va i stan :) Mammas fina ♥


Fredag - 110923

2011-09-23 10:59:12 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Så va det helg igen :) Dagen startade med sovmorgon för min del . Vi kör lite varannan dag här hemma när Jörgen kör eftermiddagen, och idag va det min tur. Men barnen vaknade inte så tidigt ändå. Linus vaknade när kl va runt 7.15 & William lite tidigare, men då satte jag på en film åt honom :) Sen fick Jörgen så snällt pallra sig upp. ;) Och jag somnade om . Nu har jag precis fått i mig en liten yoghurt & en kopp te & är redo för den här dagen .

Igår var jag och William hemma hos Elina ♥ på förmiddagen. Drack kaffe & tjötade skit, och William lekte med Iszabella. Sen in på lite snabbhandling då Maxi då mjölken tagit slut hemma så vi hann fixa lite middag innan Jörgen skulle åka till jobbet, sen fick de bli lite bus & lek med Nicolina för Williams del, för han va så trött och höll på att somna till i soffan redan vid 16 och så kul ska vi inte ha det =P

Barnen somnade runt 7-tiden och då la jag mig i soffan och kollade på TV.
Idag var det egentligen meningen att Madelene skulle kommit hit och tagit kort på barnen, men hon va sjuk så vi får skjuta lite på det. Hon ska fota Linus 1-årskort som hon gjorde med William & även ta lite syskonbilder samt porträttfoton på William .

Ska visa lite av 1-års korten på William :)

 

 


Klassiker 32 - Lejonkungen

2011-09-22 15:21:12 Shopping
» Kommentarer(0) «



Denna köpte vi idag :)

Torsdag - 110922

2011-09-22 08:24:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn! :) Skönt när nattsömnen fungerar som den ska ;) Så jag har sovit gott inatt. Strax efter 06 ville mina gossar gå upp, så då fick jag så snällt knalla upp även om sängen var väldigt varm och skön ;) Hihi! Men men, lilleman hade bajsat som alla mornar så vaknar vi upp med ett någon luktar skit ;) Haha! Han är så rolig Linus, tex när han dansar så står han o säger "daaa daaa" troligtvis betyder väl det dansa, sen säger han mamma, pappa, titta :) Lilla fisen!

Igår va vi iväg till Emma för lite kaffe & tjöt, sen fick vi besök av Lina & Melanie på eftermiddag och busungarna lekte så fint, de är bara William som har lite svårt för att låta småttingarna va ifred. Sen vid 19-tiden va dom helt slutkörda & det va lika bra att göra iordning dom för sängen så mamman sedan kunde inta soffläge innan läggdags. =)

idag åker vi nog en sväng till min fina Elina ♥ Annars händer det inte så värst mycket idag! Slappa & ta det lugnt!



Onsdag - 110921

2011-09-21 09:41:05 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Tänk att våran lilla skruttas blev 11 månader igår! ♥ Nu är det inte ens en månad kvar till 1-årsdagen! Min lilla bebis håller på att bli stor. Usch va det här året har gått fort, och snart är de väl dags även för Linus att börja på dagis, när han nu får en plats. Förhoppningsvis i Januari . Men vi får se när de är det dags, tills dess njuter vi av dagarna tillsammans då vi inte behöver ha några "måsten", de är väldigt skönt det med! :)

Igår var vi på mamma/bebis fika inne i stan! :) Jätte trevligt även om inte Linus var på nåt solskenshumör direkt. Han brukar alltid vilja leka, men inte då.. Då skulle han bara sitta i mitt knä. Sen blev det lite handling på Maxi innan vi åkte hem för att hämta William på dagis & fixa lite mat. Sen fick vi även besök av Lina & Melanie, och senare kom Sara & Nicolina. Så fullt ös va det igår, och jag hade två trötta killar som somnade fort igår. Skönt tyckte mamman ;)

Idag är de onsdag . Och jag ska strax åka hem till en kompis på en kopp kaffe & lite tjöt :) Ska bli riktigt trevligt och sen i eftermiddag får vi besök av Lina & Melanie, Linus tjej enligt vissa :-P Hihi. Nej, om jag skulle klä på han kanske så vi kommer iväg nån gång =)

Har ni sett att bloggen uppdaterats liiite? ;) Tjusigt va?!

Tisdag - 110920

2011-09-20 08:21:10 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God morgon :) Har sovit ganska så gott inatt =) Dock knallade William in och väckte oss alla vid 5. Linus vaknade en halvtimma senare. Så idag var det morgon tidigt. =/ Men, jag va rätt pigg ändå så ska inte klaga. Så här sitter jag nu, William ska strax till dagis & busa av sig. Det BEHÖVS!! Han hann knappt vakna imorse innan han började bråka o ha sig. :/ Jag avskyr trotsåldern kan jag lova er. Den är INTE att leka med alla gånger.

Jag ska ner till stan sen för lite mamma/bebis fika ! :) Ska bli trevligt att komma ut lite, sen är de handling som står på schemat, för det eeeeeeeekar tomt i mitt kylskåp :-P Haha! Vart fattigt ett par dagar nu, så skönt att barnbidraget kom idag. :) Haha! ;) & tur att lön & föräldrapenning kommer nästa vecka. :)

Nej nu får jag nog hjälpa William att klä på sig så att han kommer iväg till dagis =)


Morbror på besök .

2011-09-19 21:04:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Startade dagen med en promenad tillsammans med Anna & Dante :) Härligt att röra på fläsket! Avslutades sedan med lite lek & bus hemma hos dom :) Innan vi knallade hemåt för att lillskruttas skulle få i sig lite käk :) Efter det fick vi besök av Lina, Melanie & Elias . Elias & William går på samma dagis, så dom lekte, spelade TV-spel och var ute en sväng på dagisets gård nedanför oss. Även morbror Hasse kom på besök idag för lek & bus med barnen! Vilket var väldigt uppskattat. Är ju ca 1 månad sen vi sågs nu. William tycker alltid det är kul när Hasse är här och leker med honom. =)

Så dagen har flytit på ganska bra! :) Sara var här för en stund sen och drack kaffe med mig :) I samma veva la jag barnen som sover så gott nu. Så nu sitter jag här och kletar ner några ord till er. Jörgen borde komma hem alldeles strax från jobbet så då slipper jag sitta här ensam ;) Så de händer inte så mkt mer idag gott folk. Bara få ta det lugnt är faktiskt rätt så skönt det med .

Imorgon är det dags för mamma/barn fika igen! Denna gången på ett fik nere i stan. Blir bara jag och lillplutten för William ska till dagis imorgon. Men det kan vara skönt det med. Ja, inte för att Linus är lugn han heller direkt längre =P Haha! Men men ;) Det ska bli najs.

 

 

 



 


Måndag - 110919

2011-09-19 08:06:49 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon allesammans! Tack & lov har jag fått sova denna natten, verkar som de är en dum förkylning som spökar för Linus. Han är snuvig & va ganska hostig nu imorse, men gav han lite hostmedicin nu på morgonen och hoppas de ska hjälpa för lilla prinsen. De är oftast nätterna som är jobbiga för han, men dagarna är han hur pigg & gla' som helst - min lilla speedy! ;) Men han sov iaf hela natten inatt och vaknade vid 6 imorse. :)

Igår gjorde vi inte mkt . Jag tvättade och grejjade hemma. Barnen lekte som vanligt, gick rätt bra igår inte så mycket syskongnabb. Somnde en stund på eftermiddagen när Jörgen gått upp, det va såååå skönt. ;) Sen var jag & William över och lekte med Nicolina en stund. Ja han lekte & jag drack kaffe med Sara :)

Idag är dagis stängt så William är hemma =) Och vad passar inte bättre då än att få besök av morbror Hasse? :) Även Lina, Melanie & Elias skulle komma förbi en sväng idag! =) Så kan pojkarna leka ihop. Och Linus får leka med Melanie . Blir nog en bra dag idag :)

 

Två av dom bästa i mitt liv ♥


Tröttmössa .

2011-09-18 06:38:53 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Buuufuckinghuu... Vilken jäkla skit natt, kan inte ens minnas när vi hade en sån här skit natt sist. Det hela startade vid 00.30 då vaknade Linus och va jätte ledsen, tystnade när jag la han på mitt bröst, men så fort jag försökte lägga ner han i sängen så började han illvråla igen =/ Och så höll de på hela natten lång, testade att byta blöjan, ge han välling men de va inget som dög förutom att ligga på mig. Men vid 04 somnade han äntligen, men en timma senare så vaknade William & sen kom Jörgen hem vid 05.30 och då vaknade Linus igen så nu är vi uppe. Orkar inte hålla på mer o få han och sova just nu.

Har precis satt igång med en maskin tvätt . Och sitter och dricker en kopp te i hopp om att piggna till lite. Just nu leker barnen bra ihop, men vi får väl se hur länge de varar. Det kan vända fort. Då Linus är väldigt lättretad, räcker med att William står i vägen för han så blir han riktigt förbannad. Men William tycker ju dock att det är jätte kul att reta Linus, så det blir en hel del gap & skrik här hemma. Men det är väl syskonkärlek ♥

Nej, nu får jag sätta mig med dom små en stund :)

 


Blingo Party

2011-09-17 10:31:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God dagens! Igår hade vi en härlig dag, på förmiddagen åkte vi ut till Sjuntorp för att hälsa på Sofia & barnen. William & Seth lekte jätte bra, tror William saknat honom sen dom flyttade härifrån, innan träffades dom rätt ofta, nu blir det ju mer sällan eftersom vi bor en bit ifrån varann och varken jag eller Sofia har körkort. men men. På vägen hem stannade vi i Vänersborg för att köpa godis till kvällen :) William fick plocka ihop en egen liten påse & jag plockade min såklart :-P Vad är helgen utan godis? ;) Haha!

Efter att jag lagt Linus så gick jag bort till Anna för lite vin & tjöt ! =) Underbart! Det är skönt att få komma hemifrån lite, även om jag älskar mina barn SÅ högt, så är det skönt att bara få vara jag om bara så för en timma eller två. Sen blev de hem för lite mys med min gubbe innan de va dags att sova . Natten har vart piss & pannkaka, Linus tyckte att mellan 2-5 var en bra tid att vara vaken på, kände mig inte alltför pigg imorse när kl va 6 och barnen tyckte att vi skulle gå upp, då var mami trött, så jag tvingade upp Jörgen så jag fick sova till 9. Inte för att det blev så mkt sömn, men jag fick vila iaf. Så nu ska jag väl orka med dagen, han ska ju ändå sova sen eftersom han ska jobba inatt.

Vid 14-tiden ska jag iväg på klädparty hos Anna ♥ En tjej kommer och visar kläder från märket Blingo! Får väl se om jag köper nåt, risken finns väl :-P Haha! Men vi får se sen helt enkelt . Beror ju på om det finns nåt jag fastnar för ^^ . Nepp, nu ska jag väl kanske ta en dusch eller nåt .

 

Gott vin & trevligt sällskap ♥

 

 

 

 

♥ ♥ ♥


Kaosartad dag .

2011-09-15 22:08:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll kära vänner ! Vilken jävla dag säger jag bara.. Trotsen steg nog min unge åt huvet idag skulle jag tro. För gud vilken dag. Förmiddagen var väl visserligen "lugn" men eftermiddagen ska vi inte tala om =/ Han har lyssnat NADA, puttat & tjivats med sin lillebror som resulterat i att Linus numera har ett blåmärke mitt i pannan, ett vid tinningen och ett på sidan av huvudet. Ja så ni kan ju bara gissa hur dagen varit! Not so funny . .

men men, så kan det va ibland . Nåt positivt är ju iaf Linus matsituation, han äter verkligen som en häst just nu, han äter ALLT han kommer över ^^ Snyltar på allt som vi äter, och det går inte att äta utan att han också ska ha. Är så skönt att det verkligen släppt nu och han vill ha annat än bara välling. Numera äter han bara välling morgon & kväll :) Annars är det vanlig mat eller gröt som gäller, han har blitt så stor våran lilla älskling. Och idag tog han 2 steg alldeles själv! Snacka om att jag blev stolt då eller? Han är inte så liten längre våran bebis! ;) Finaste skruttas ♥

Barnen sover sen några timmar tillbaka, och jag sitter här med en kopp te! Imorn bär det av till Sjuntorp en sväng för att hälsa på Sofia & barnen o se deras hus som vi inte fått tummen ur o se än, men nu så! Nepp, nu ska jag lägga mig och spela lite wordfeud ^^ för den som vill spela med mig så heter jag "mzetterblad" där ;)

 

Tänk att du vart sååå liten ♥

 

 

♥ ♥ ♥


God morgon .

2011-09-15 08:16:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning ! Natten har gått bra, även om jag vart ensam med skruttisarna, det brukar visserligen gå bra ;) hehe. Linus vaknade vid halv 6 och då gav jag han lite välling och sen somnade vi om till kl va 7. Då vaknade även William för de hade hänt en liten olycka i sängen, men de är sånt som händer så det var bara att slänga sängkläderna i tvätten. Tacka vet jag egen tvättmaskin :-P Haha! Sååå skönt! Så nu går maskinen för fullt, har även satt på diskmaskinen och nu sitter William och tittar på Tingeling på Tv:n.

Är ju inget dagis idag som sagt . Vid 10-tiden tänkte vi ta oss till ÖF för lite lek & bus. Annars blir dagen rätt lugn. I eftermiddag åker vi till Elina & barnen en sväng och dricker kaffe o tjötar skit :) Man får se till att man har lite o göra när båda barnen är hemma och då behöver dom bli aktiverade . + att det kan va skönt att inte bara sitta hemma mellan fyra väggar. ;) Översocial som man är ^^ , har gärna 100 saker att göra hela tiden . Hihi! Ibland är de såklart skönt att bara vara hemma också, men jag umgås gärna med folk och inte sitter hemma hela dagarna, men de är jag det ;)

Nej, nu låter de som att tvätten är klar så jag ska hänga upp den ! =)

Mamma & Bebisfika

2011-09-14 22:23:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag stog det mamma & bebisfika på schemat :) Jätte kul va det, och vi blev ganska många. Anna hade bakat jätte go fika, jag bara älskar hennes vaniljbullar. Mmmmm säger jag bara ;) HIhi! Efter fikan blev det en promenad med Lina, Amelie & Jenny :) Barnen passade på att sova så sött i sina vagnar & vi andra kunde gå och tjöta =) Klockan tickade på, så då vaknade Linus och va hungrig, så det var bara att gå hem och ge han lite mat i form av gröt, även Melanie var hungrig så dom följde med oss upp.

Sen va klockan dags att hämta William på dagis :) Sista dagen den här veckan, så nu är han ledig! Efter dagis tog vi bussen hem till Elina ♥ Lite bus & fika stog på schemat . Är mäkta stolt över Linus som åt en hel burk med mat där + efterätt :) Mammas duktiga kille! När vi kom hem var det läggdags för skruttisarna. Och sen dess har jag bosatt röven i soffan, men blev rastlös efter ett tag så jag ställde mig och lagade mat som barnen kan äta till lunch imorn ;) Slipper jag det då =P Haha!

Imorn funderar jag på att gå till ÖF en stund på förmiddagen med skruttisarna, William kan behöva springa av sig, sen blir det dejt med Elina & barnen . Men snart är det läggdags här hemma, så jag orkar gå upp imorn ;)

 

Linus påväg hem till Anna imorse =)

 

 

Bebisfika !


Onsdag - 110914

2011-09-14 09:14:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagarna rullar på bra ;) Jag har precis stigit upp ur sängen. Sitter och dricker en kopp te, Linus leker på golvet han, William har Jörgen precis lämnat på dagis. Hans sista dag den här veckan, nu ska han inte till dagis förrän på tisdag, för  på måndag är det stängt :/ Ska strax börja göra oss iordning, för om en liten stund kommer Lina & Melanie hit, så ska vi gå bort till Anna tillsammans :)

Idag börjar Jörgen jobba igen. Så det blir 2 nätter för hans del . Sen är han ledig fredagkväll men jobbar lördag natten. Men nattveckan går ju fort iaf, oftast den jag tycker är jobbig, för då är jag helt ensam på kvällar & nätter . Medans när han kör eftermiddag så kommer han hem runt 21 och då slipper jag sova ensam. Sen Rocky försvann så har jag så fruktansvärt ont av att ensam, jag är rädd. En trygghet har försvunnit från mig, hade nån brutit sig in när han var hemma, vet jag att han hade fixat det! Men om nån bryter sig in nu vad fan gör man då? :O Nej, det va en stor trygghet som försvann för mig.

Nej nu kanske jag ska göra mig iordning och INTE bli sittande här :) P&K


Pizzabullar

2011-09-13 21:29:05 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God kväll allesammans! Här har lugnet lagt sig, båda huliganerna sover så gott så. Idag har jag som sagt bakat Pizzabullar. När William kom hem blev det mys i soffan tittandes på Peter Pan som tydligen är den nya favoriten ;) Riktig slappar eftermiddag har vi haft. Vid 16.30 kom det hit en kille som skulle demonstrera en dammsugare vid namn "Pro Aqua". Gav han en riktig utmaning, då jag har en svart ryamatta, som vart full med hundhår som jag inte fått bort, men tro de eller ej, det försvann bannemig. Han dammsög våran säng, man kunde dessutom dammsuga, skura golvet & torka det - samtidigt! Den rengjorde även mattor & tvättade fönster :) Hur fräckt som helst. Nackdelen då? Priset! Denna maskinen kostade 37.000 kr - inget för min plånbok!

Han va inte klar förrän kl va 19.30 . Då hade Linus redan somnat, som fö fått fläskläpp i eftermiddags, men det gick bra, han hade bitit sig i läppen o det va blod överallt, då blev jag lite halvt panikslagen =/ Mammas lilla bebis! :/ Skrutt ♥ Läskigt när dom små slår sig så att det börjar blöda, speciellt ur munnen.

Imorn är det mammafika hos Anna :) Jag startade en grupp på Facebook för mammor i mitt närområde, där man kan lära känna nya människor när man ändå bara går hemma. Och då startade vi en fika hemma hos Anna denna gång. Tror det kommer bli jätte trevligt. William är ju på dagis då, men lillebrorsan får busa av sig :) Nu börjar klockan ticka läggdags . =)


Askan ♥

2011-09-13 10:43:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är askan hemma ♥ Kändes ganska vemodigt att åka tillbaka till Vetrinärkliniken idag. Kändes konstigt att åka dit när man inte har någon hund :/ På ett sätt kändes det nästan som att vi skulle åka för att hämta honom, våran lurvas. Tyvärr så var det inte så. På ett sätt skulle vi ju hämta hem honom men i en urna i form av aska :/ Nu är det gjort iaf. Planen är väl att så småningom sprida hans aska, men inte i dagsläget, inte i det här vädret.

Vi är ganska nyss hemkomna. Jag har precis hängt lite tvätt och ska alldeles strax ställa mig och baka Pizzabullar! Annars blir denna dagen rätt lugn. Jörgen är ledig idag med, men imorn ska han jobba =/ Trist tycker jag! Men han är ju så illa tvungen.

Linus är helt galen här hemma :) ojojoj, va han är rolig! Nu står han dessutom långa stunder utan att hålla sig i. Går längs med möbler i en hiskelig fart, riktig räcerbebi. Temprament utan dess like har han också, blir han arg eller inte får som han vill så slänger han sig pladask på mage och gapar rätt ut ;) Vilken unge vi har! Humöret har han INTE ärvt från mig iaf, bara pappas gener :-P Hihihih.

Nej nu ska jag baka :)


köket

2011-09-12 22:15:17 Fotografi
» Kommentarer(2) «


 

Tavellisten fattas fortfarande & bordet ska målas vitt så småningom.


Inte så mycket

2011-09-12 20:36:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Som rubriken lyder, så har vi inte gjort så värst mycket idag. Lämnat William på dagis, efter att Linus ätit lunch (gröt) så åkte vi ner till Överby & handlade. Man får passa på när man bara har ett barn hemma, det är lite lugnare så ^^. Vi fick köpt den mat vi skulle ha, massa kött som jag älskar. Helst att steka & bara äta på kvällen =) Mumma!!

Efter att vi hämtat William på dagis, så blev det hem och laga middag. Idag fick det bli Potatismos & kassler. Knallade hem till Sara & Nicolina för lite lek efter middagen, så då passade Linus på att sova, så han är fortfarande vaken. Sitter och leker i vardagsrummet och verkar inte de minsta trött. Skitunge ♥ Får väl se när han behagar att gå o lägga sig. William sover redan.

Lite senare idag ska jag faktiskt gå över till Sara ♥ Och äta kantareller som hon plockat idag ! :) Ska bli riktigt gott . Annars har jag inte så mkt mer att säga just nu. Bjuder på några bilder på mina juveler ♥

 

 

 


Måndag - 110912

2011-09-12 09:55:35 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har William fotografering på dagis :) Inte för att vi här hemma tycker de är speciellt kul, för dom kommer inte ta några enskilda bilder utan endast gruppfotot, och jag är inte alls sugen på bara det, antingen hela paketet eller ingenting alls känner jag . =/ Tycker det är kasst att dom bara ska ta enskilda foton varannat år. Nepp, så jag tror vi bojkottar skiten i år. Bläää säger jag bara!

Ingen bra natt för min del =/ Barnen har sovit jätte bra, men inte jag. Tror jag somnade runt 03 inatt . Kl 06 va det en glad kille som stog i sin säng och tjoade för glatta livet :) Bajsat hade han gjort med så det var att gå o byta den och sen la jag mig en stund igen o blev väckt runt 8, bara att klä på William en skjorta & jeans, för att sen åka till dagis med honom. Då han skulle vara där 8.30 idag.

Vi ska åka & handla om en stund . Annars händer det inte så värst mycket mer idag. Jörgen är iaf ledig idag, så det känns skönt, blir väl att grejja lite hemma skulle jag tro. Kanske gå en promenad hela familj sen i eftermiddag om inte regnet öser ner =)


För en vecka sen ..

2011-09-11 20:31:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


... Låg det en lurvig, gosig & alldeles underbar vovve i våran soffa! Det gör det inte längre. Imorn är det en vecka sen han somnade in. En jobbig vecka har passerat, det har ni säkert märkt på min inlägg och att uppdateringen varit lite gles. Saknaden är jobbig, jobbigast är tystnaden han lämnade efter sig. Även saknaden efter honom är riktigt jobbig. Men en dag blir det nog bättre även om det inte är riktigt än. På tisdag ska vi åka och hämta hans aska. Då kommer det verkligen kännas tungt, då har vi det egentligen svart på vitt att han är borta - förevigt . Allt känns så himla overkligt, det känns inte riktigt som att det verkligen har hänt, som att han kommer hem till oss snart igen, även om jag vet att det inte riktigt är så.

Helgen har iaf flytit på . Igår var jag nere i stan en sväng och tog en Latte tillsammans med Elina ♥ William var iväg på kalas hos sin kusinsdotter Ella. Jag & Jörgen kände inte riktigt för kalas, men farmor & farfar var snälla och tog med sig William. Så vi grejjade lite hemma ist.

Inte har vi gjort direkt mkt idag heller . Har plockat och donat lite, legat i soffan med nästintill migrän :/ Pekka har vart här & fikat . Och barnen har lekt och bråkat omvartannat, ungefär som det brukar vara med andra ord. Nu är Jörgen iväg till affären, sen blir det väl lite söndagsmys! ♥

Hoppas ni haft en bra helg!

 

I just miss u, that's all ♥


Tjoho! ;)

2011-09-09 14:50:01 Foto - Marie
» Kommentarer(2) «



Fredag - 110909

2011-09-09 11:09:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God dagens allihop! :) Imorse när barnen vaknade var jag TRÖTT ! William kom in vid 5 (?) Och Linus vaknade 05.45, då tog jag han över honom till mig så vi kunde slumra en halvtimma till och då passade lillplutten på att bajsa, så då hade jag inget val längre :-P Upp och byta blöja och sen mysa i soffan med skruttarna ♥ Har även hunnit köra en maskin tvätt, bäddat rent i alla sängarna, kör nu en till maskin med tvätt - alla sängkläder :) Ja, man hinner med mycket när man går upp tidigt .

Sen tog vi oss en morgonpromenad tillsammans med Kajsa & Anna :-) Avslutade det hela med en fika på NÄL, och  nu är vi precis hemkomna, William spelar TV-spel & Linus leker med sin motorcykel, jag ska gå och göra mig en kopp kaffe och bara få varva ner lite . Sen måste vi åka ner till Överby & handla, vi tänkte mysa med Tacos ikväll =) Och det enda vi har hemma är köttfärs :-P Hihii..

Annars blir våran fredag ganska så lugn :) Har inga planer direkt idag!
Vad ska ni hitta på i helgen ? :)

Ensamt :/

2011-09-08 20:59:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Första natten själv sen Rocky somnade in :/ Känns lite jobbigt om jag ska vara helt ärlig. Jörgen fick jobba natt idag, även om de är hans eftermiddagsvecka, men men . Så de här är faktiskt första kvällen som jag sitter ensam hemma. Men det går väl, känns lite tungt emellanåt, ensamt . Men imorn är min älskade hemma igen, och sen är han ledig hela helgen ♥

Dagen har vi spenderat hemma hos Elina ♥ Kaffe i mängder blev det! ;-) Hihihi . Mycket skratt, det behövde jag . Barnen lekte, först var dom såååå jobbiga. Både William & Iszabella skulle prompt leka med samma leksak - En MATTA! :O dom tvivades, puttades, slogs en aning .. Var först när Lisa & Alicia kom som dom blev lite mer "normala" :-P . Haha!

Vid 18-tiden åkte vi hem . För då var båda mina fisar trötta. William gick o la sig direkt efter att han ätit sin kvällsmat, och Linus däckade direkt efter vällingen. Så här sitter jag nu, har precis fått i mig lite kvällsmat och slötittar på tv. Blir väl sängen om en liten stund så jag orkar med mina små huliganer imorgon, vet ju aldrig om jag får sällskap i sängen inatt, jag hoppas inte :-P


Torsdag - 110908

2011-09-08 12:27:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå där! :) Ja som vanligt kom William in till oss inatt, tror kl va runt 03 men då gick jag tillbaka med honom, utan att Linus blev väckt. Han skulle gå o kissa så det fick han göra, sen la jag mig med honom i hans säng och efter en stund fick jag han att somna om, hoppas han fattar vinken snart och slutar komma in till oss VARJE natt, nån gång då o då kan jag ta, men inte VARJE natt.. no no no! Så idag fick jag sovmorgon av min älskade ♥

Jag klev inte upp förrän runt 11 idag . Så nu har jag precis gett Linus lite gröt. Jörgen sover för han ska jobba natten idag. Så vi åker till Elina & flikkorna en stund för lite kaffe & tjöt :) Härligt! Så får Jörgen lite lugn o ro och köra, även om åka buss med William inte är det ultimata, för sitta still i bussen är inget han gör =/ Så efter alla bussresor med honom är jag på jätte pisshumör, för han inte kan sköta sig nån gång. Men jag tänker inte låta det hindra mig från att åka nån stans, nepp nu får vi ta på oss lite ytterkläder =)

Hoppas ni alla får en fin dag ♥

Grejjat & Donat

2011-09-07 23:09:53 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Min lilla köksrenovering fortsätter :) Idag har jag och min älskade varit produktiva, vi har borrat och fått upp gardinfästena, satte även upp ett par gardiner, borrade och fick upp den nya lampan också :) Så en bit på vägen har vi kommit. I helgen är tanken att jag ska måla bordet och stolarna vita, och så småning om sätta upp en vit tavellist som jag tänkte sätta lite foton i :) Tror de kommer bli bra :) Imorn ska jag byta gardiner och lite sånt :) Har kommit en bit på vägen iaf :-)

Annars har vi inte gjort så jätte mkt . Var nere i stan och hämtade ut fotona som vi framkallade igår. William fick inramat ett litet kort som han har på sitt rum och jag ramade in samma bild fast i ett format större som nu pryder en av våra hyllor i vardagsrummet. Köpte mig även ett litet fotoalbum, där jag har klistrat in lite foton på Rocky. Ska väl framkalla lite fler bilder så småningom som jag kan sätta in där i vårat lilla minnesalbum.

På eftermiddagen tog vi oss ut i regnet för en promenad med Anna & Kajsa :) William cyklade och alla andra småttingar satt i sina vagnar, Linus skrek mest hela promenaden och var inte nöjd för fem öre, men tror han va väldans trött, för han somnade med en gång när vi kom hem. Och nu ska vi strax gå och lägga oss, imorn är de inget dagis för William, Jörgen ska köra natten så jag tror vi åker hem till Elina en sväng på dan, så barnen får leka lite :)

 

Köket just nu .

 



2011-09-07 21:07:54 Fotografi
» Kommentarer(0) «


 

Så länge jag lever
Så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår
Ska jag leva
Leva för er ♥


Sysselsatt?

2011-09-07 10:14:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag försöker hålla mig sysselsatt hela tiden . Hela tiden ha folk runtomkring mig, just för att slippa tänka för mycket på saknaden efter Rocky. Han finns ändå alltid i mina tankar och i min handling, men tänker jag för mycket så kommer det äta upp mig inifrån. Så igår var vi nere på Överby en sväng när William var på dagis, framkallade lite bilder på Rocky som jag ska sätta i ett fotoalbum, vi gjorde även en mindre förstoring på ett foto på William & Rocky, som William väldigt gärna ville ha, självklart ska han få det ♥

Så igår när Jörgen åkte till jobbet kom Lina & Melanie ♥ Med sig hade dom fika från Ritz. Skönt att bara få "vara" tillsammans med nån annan och släppa tankarna från det som gör ont för en stund, sen kom även Sara upp och stannade hos mig tills Jörgen kom hem. Vi drack kaffe & kollade på Idol . Säger bara den där Alexander Bard asså.. Vilken gubbe!

Så idag ska jag försöka göra mycket med . Ska få Jörgen att hjälpa mig och borra upp gardinfästena, och den nya lampan . Vi ska även åka ner till Expert för att hämta ut fotona. Sen har jag stora funderingar på att flytta tillbaka Linus till vårat sovrum nu, för de funkar inte såhär. William kommer in till oss VARJE natt och ska sova i våran säng. Det går inte ta dusten med han att gå tillbaka för då börjar han gapa och skrika och då vaknar ju Linus såklart som sover i samma rum som William. Så jag funderar allvarligt på att flytta in Linus till oss för då kan jag ta den dusten med William och gå tillbaka till hans rum. Det funkar inte att han kommer in till oss varje natt, för ingen av oss får sova . Hur hade ni gjort? Tips mottages!

 

Föralltid bästa vänner ♥

 

 

 




Till min köksrenovering ;)

2011-09-06 21:58:43 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


 

 


Vi saknar dig!

2011-09-06 09:37:19 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(9) «


Jag vet inte ens hur jag ska börja .. För allt jag känner nu är tomhet och saknad! Dagen igår var hemsk, en dag jag aldrig vill uppleva igen, att ta farväl av den man älskar så högt och han anar ingenting det va hemskt. Bara bilresan dit va jobbig, tårarna rann ner för min kinder hela vägen dit. Utanför kliniken bröt jag ihop, försökte samla mig så vi kunde gå in och anmäla oss. Och sen skriva på det jobbiga avlivningspappret, vi valde att vara med under hela processen för att finnas där för våran älskling & vi valde även en separat krimering så vi får hem hans aska.

Sen fick vi gå ut och hämta Rocky för att gå in en separat ingång. Där kom veterinären in och gav han en lugnande spruta som skulle göra han jätte trött och dåsig, han skulle fortfarande vara medvetande om vad som hände runtomkring men väldigt slö, och det blev han. Tog visserligen en stund och han blev ganska uppjagad, men han kände väl på sig att det va nåt på gång kan jag tänka mig, för där satt vi 3 i ett rum och båda matte & husse grät, klart han fattade. Han är ju inte dum. När sprutan fått full effekt, så låg han bara där, såg helt livlös ut, enda livstecknet man såg från honom var bröstkorgen som rörde sig upp o ner, och hörde lite flåsningar :/ Sen kom det en sköterska för att sätta kanylen för den sista injektionen . Usch va jobbigt det va när hon kom in, då visste vi att nu är det nära.

Hon sprutade in medlet i hans tass . Den vackraste av fyra små tassar som finns ♥ Sen tog han en djup suck och sen var han borta . Han somnade in jätte fort, sköterskan lyssnade på hjärtat och det hade slutat slå. Hon lämnade oss sen själva med Rocky för att vi skulle få ta vårat sista farväl. Jag satte mig brevid honom och la hans huvud i mitt knä, han tunga vackra huvud. Men det fanns inget kvar, bara en tung kropp. Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag grät igår. Och sen bara gå och lämna han där och veta att han ska läggas i ett kallt kylrum och vi ska åka hem till våran varma lägenhet. Idag kommer dom från Örebro och hämtar honom, för kremeringen. Så om en vecka får vi åka och hämta hans aska i Uddevalla .

Men det värsta var ändå att komma hem . Man kom upp i lägenheten och ändå fast man visste att han inte va med oss så väntade man sig liksom att nån skulle skälla, komma springandes mot en i hallen, men det va det ingen som gjorde. Man gick runt och tittade i lägenheten efter honom. Vart är han? Varför ligger han inte i soffan som han brukar och slickar till förbannelse? Ingen som tassar omkring i lägenheten, allt är bara tyst man hör inte dom små klorna slå mot parketten längre. Man hör ingenting, inget flåsande, flämtande, slickande.. Allt är bara tyst.

Det är så jäkla jobbigt speciellt alla vardagssysslor man är så van vid, gå upp på morgonen och ge han vatten och mat, gå ut på morgonpromenad, sitta och mysa med han i soffan, han ska bara finnas där. Det är bara så, varför kan det inte vara så? Jag vill dammsuga 2-3 ggr om dan för att han fäller så, jag vill svära mig förbannad när han börjar skälla och barnen har somnat, jag vill ha han nedanför min säng på nätterna, jag vill att han ska finnas här när jag kommer hem. Jag vill ha Rocky ♥

Livet kommer aldrig bli detsamma utan honom, visst livet kommer gå vidare men det kommer vara jävligt tungt och jobbigt ett tag framöver nu. William tog det inge bra, när han kom hem från dagis igår så sprang han in och tittade efter Rocky. Vi hade ju pratat med han innan om vad som skulle ske, och när han såg att Rocky inte var hemma så bröt han ihop toalt, tårarna bara sprutade på honom, och då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, men försökte förklara för honom att man får vara ledsen, man får gråta för det gör mamma och pappa också för vi saknar Rocky! Det kom mycket tårar igår, för alla i hela familjen.

 

 

I keep you locked in my heart, until we meet again ♥

But time make's it harder, but I know you visit me in my sleep, my darlin' I miss you ♥


Sov gott min älskade ♥

2011-09-05 07:19:14 Fotografi
» Kommentarer(3) «


 

Du finns förevigt i mitt hjärta ♥


The last day :/

2011-09-04 11:01:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var söndagen kommen :( Inte alls kul, när man vet vad som väntar imorgon! En oerhört tung dag. Fyfan va hemskt det känns att veta att idag är sista dagen vi har tillsammans, efter imorgon så blir det aldrig sig likt igen, aldrig som det en gång var . Våran fina bubbas! :( Men det är bäst för honom de här, det vet jag även om det inte vad det här valet jag ville göra för honom :/

Igår gjorde vi inte ett piss . Var bara hemma och grejjade. Jag somnade vid 22 igår, helt utmattad! Och vi sov nästan till halv 8 imorse! Det va skönt :) Sen va det fullt ös på grabbarna grus innan vi klädde på oss för en morgonprommis bort till Annapanna för lite tjöt :)

Nu sitter pojkarna på sitt rum och leker med bilar tillsammans ♥ Linus tog en powernap på 20 min. Det tyckte väl han räckte. :-P Fisrompa! Nej en ciggarett och lugna mina nerver :/

 

 

I'm gonna love you forever . ♥


Lördag - 110903

2011-09-03 07:34:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vill börja dagens inlägg med att Gratulera Erica & Kristian till eran söta dotter ♥ Äntligen är hon här! Inte alls avis :P Har ett enormt bebis sug och längtan efter ett barn till . Men de kommer väl när de kommer . Och idag fyller min kära Bror år, Grattis! Här var det morgon vid 06.20 , jag har sovit jätte kasst inatt även om barnen sovit bra . Dock har William legat o knött på mig så jag har ont i ryggen idag.

Nu sitter vi och tittar på Bolibompa :) Och försöker vakna till liv, snart dags att bege mig ut till köket och fixa lite frukost till barnen, Jörgen ligger och sover efter nattjobb. Planera idag är inte så många, vettetusan vad vi ska hitta på . Men de ger sig säkert =)


BVC - Viktkontroll

2011-09-02 12:54:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Imorse hade vi tid på BVC kl 9 . Lite panik hade jag på morgonen då vi vaknade alldeles för sent. Vid 7.15 kom vi upp ur sängen, vaknade av att Jörgen kom hem. Linus var visst vaken men hade inte sagt ett ljud inifrån sitt rum, William var vaken men låg och spelade på min telefon, så jag somnade om. Vid strax efter 8 skulle vi ta bussen ner till stan och innan dess skulle båda barnen ha ätit frukost, fått på sig kläder & jag gjort mig iordning, men vi hann med bussen tack o lov :)

Vikten hade gått uppåt :) Jaaaaa! Så nu stog vågen på 7025g (+425) Det gillar vi. Han mätte nu 69 cm (+1) Så det var bara bra. Även glutenprovet hade kommit tillbaka negativt. Vi har även börjat att introducera mjölk igen för honom, och han visar inga tecken på allergi. Inget ont i magen, ingen lös avföring eller what so ever . Känns skönt! Han har börjat äta jätte bra med vanlig mat nu också. Lyckas iaf få i han ett helt mål med vanlig lagad mat varje dag, oftast blir de mat som jag lagar själv, då han inte är så förtjust i burkmaten. Nån gång blir de väl att han får den, men oftast inte.

Detta firade vi med en frukostfika på Ritz! Jag tog en räkmacka & William fick bulle och festis :) Innan vi tog bussen hem för att lägga Linus för middagsvilan. 1,5 timma slog han till med idag! Under tiden tittade William på film och jag passade på att ta igen mig på soffan. =)

Känner mig lite kaffe sugen nu, så de får nog bli en kopp!


Torsdag - 110901

2011-09-01 08:28:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Goder morgon :) Här steg vi upp vid 7 idag! Då va det en liten kille som ropade inifrån sitt rum och hade bajsat, så det var bara att knalla upp och byta den där bajsblöjan, nu har han precis fått välling & William har ätit frukost, Rocky har vart ute på morgonpromenad . Så alla dom "måstena" är gjorda nu. Måste bara se till och få med mig välling & gröt till Linus. Så kan vi åka sen :)

Måste bara göra iordning mig själv med :-P Just nu står håret åt alla håll & kanter ;) Haha! Ska bli kul o träffa min lilla tjockis, det borde vara kläckningsdags nu tycker man ^^ . Men dom kan vara väldigt sega och envisa dom små liven, det har ju jag fått erfara en gång. Nu hade ju Linus lite mer bråttom ut, men William hade inte alls bråttom :-P

Hoppas ni får en bra dag! Jag ska hålla mig sysselsatt så mkt jag kan .