Bästa kyssen ?

2010-01-30 09:41:03
» Kommentarer(2) «


 

När Varuhuset, Selfridges i London öppnades hade dom en undersökning för att dom ville ta reda på vilken som kunderna tyckte var årtiondets bästa kyss. Jajjamensan, visst var det Edward och Bellas kyss i Twilight som var den bästa kyssen. Håller ni inte med? - var kyssen mellan Edward och Bella årtiondets bästa kyss?


Nyklippt

2010-01-29 21:51:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «



Fullspäckat .. Som vanligt !

2010-01-29 19:28:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja fullt upp i vanlig ordning .. Knappt en lugn stund på hela dagen.
Dagen började med att jag gick och lämnade William på dagis, som blev helt hysterisk när jag skulle gå, han sprang efter mig och slängde sig om mina ben, och skrek att jag inte skulle gå :/ Det skär verkligen i mitt mammahjärta. Men fick lugnat ner han lite, så jag kunde lämna han.

Tog en promenix till stan, och fick klippt mig.. Det blev en hel del som åkte, men gud så skönt att få det slitna avklippt. Va lite roligt, för hon frågade om jag hade i extensions för hon tyckte mitt hår var så långt och tjockt. Lite roligt att höra, men nepp inga extensions här inte. Haft det en gång, och aldrig mer. Sen tog jag bussen till Överby och mötte upp Emilia & Emma . Kikade i affärer lite. Köpte en present till Liam, nya vantar till William . Och lite dricka inför morgondagen. :) Imorn ska jag hem till Emma tillsammans med dom andra tjejerna för en trevlig liten tillställning. Det va riktigt längesen nu =) Så det ska bli kul.

Nu ligger William och tittar på Nicke, ska försöka få han och sova.. Håller även på att tvätta med, ska tvätta klädseln till vagnen för imorn kommer dom o hämtar den, kan ju vara kul om den är nytvättad då. Ikväll blir det kika på Let's Dance och mysa. Jörgen jobbar i vanlig ordning och slutar inte förän 23 :/

Tiden bara flyger iväg ..

2010-01-28 23:39:24 Dagboken
» Kommentarer(0) «


:) Tjenis Penis !
Idag har det verkligen varit fullt upp. Jag har inte haft en lugn stund. Imorse va det skolan, hade Psykologi som alltid på torsdagar. Flyter på som bara den på lektionerna, och det är ett ämne som jag verkligen är intresserad av. Då det med psykiskt sjuka människor är så himla vanligt i dagens samhälle. Efter skolan åkte jag ner till stan med Emilia, kikade lite och gjorde några små inköp. Bla en födelsedagspresent till Julia som fyller 7 år idag! Grattis! Kollade även till Liam men hittade ingenting, så jag får kika på Överby ist.

Sen hämtade jag William och vi åkte hem till Kristina, för att fira Julia ihop med hennes familj :) Jätte mysigt! :) Av oss fick Julia ett par örhängen, som hon genast ville byta till, men eftersom hon tog hål i öronen igår, så får hon allt vänta ett par veckor. Kristina bjöd på tårta och fika, mumsfilibabba! Sen va Kristinas mamma så snäll o körde hem oss så vi slapp krångla med buss. Tusen tack!

William stenslocknade när vi kom hem, så som han lekt idag, så det är det rätt förståligt. Och jag har suttit och renskrivit alla mina anteckningar från psykologi lektionerna. Imorn är det äntligen fredag, då får jag iaf sova en natt ihop med min älskling. Imorn ska jag klippa mig, undra hur mycket som kommer att ryka, men det blir nog en hel del.. Mitt hår är rätt så slitet nu, så det ska bli skönt att få bort det "döda". Sen blir det nog en sväng till Överby och kika lite..

Men nu kära vänner, blir de däremot sängen .. Ligger redan i sängen, så jag ska bara stänga ner datorn.
natti natti ..

Läggdags

2010-01-27 23:15:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :) 
Dagen idag har bestått av en himla massa plugg, jag hoppas vi slipper få en komplittering denna gången. Hann klart med hela mål 3 inom medicinsk Grundkurs, och de känns super skönt. Känns som att man kommer klara detta ganska så bra :) Iaf så som det känns nu. Åkte från Emilia vid 15-tiden, o sen direkt till dagis för att hämta min skrutt. Men han ville inte följa med hem, han skulle stanna kvar och pussla, sötnosen .. <3

Väl hemma satte jag igång att diska och städa.. Medans William sedan stökade ner, haha ! Men de tillhör ju vanligeheten. Är det inte William så är det Jörgen, mina två skitgrisar! :) Men jag älskar dom så ändå. Läggningen har vart skit jobbig ikväll.. William bara skrek o skrek helt hysterisk o otröstlig efter pappa :/ Det skär i hjärtat på mig när han gråter så, och jag vet att jag inget kan göra. Eftersom pappa är på jobbet och ska jobba hela natten. Det är verkligen skit jobbigt när han är sån. Men vid 22 slocknade han i soffan =( Min lilla fis!

Sen ikväll har jag suttit med en komplettering på Etiken, med hjälp av Amelie, jag fick total hjärnsläpp och visste inte alls vad jag skulle skriva, så tusen tack för all guidning så man kom in i de rätta tänket. Nu har jag precis ringt och sagt gonatt till min stora älskling. Ska alldeles strax krypa ner i min varma säng och sova ett par timmar, imorn är det upp tidigt, ska lämna William vid 8. Och sen har jag en psykologilektion att gå på :)

Imorn eftermiddag ska vi även på kalas för Julia som fyller 7 år! :) Så jag måste ner till stan och hitta en present . Även kolla till Liam som ska ha kalas på söndag. På lördag kommer det en tjej och ska köpa våran Emmaljunga Duo vagn, så då får William lite påfyllning på sitt sparkonto. Det är ju ändå "hans" vagn, såklart att han ska ha dom pengarna. Nej nu avslutar jag med några bilder vi fick från dagis idag, från Williams första termin där.

 

 

 

 

 

Mia: Bakmaskinen är en Kenwood Prosper och är köpt på Elgiganten


Pluggeliplugg

2010-01-27 12:39:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tja!!
Imorse klev vi upp vid halv 8, William kom in och gosade lite i sängen innan vi klev upp. Det känns faktiskt ganska så underbart för alltid innan, så skulle William alltid ligga med sin pappa och gosa, men nu väljer han att lägga sig hos mig och mysa, och jag stor njuter =) Varje minut jag får i hans närhet är guld värt för mig, och jag skulle inte kunna leva utan honom. Han är mitt allt, det finaste jag har, gud jag är så lycklig av att få vara hans mamma! :)

Nu sitter jag hemma hos Emilia o pluggar lite, har satt igång med Medicinsk Grundkurs, nästa delmål. Och ja det känns helt ok. Skönt att ligga ett steg före, så man slipper allt i sista minuten. =)
Nu däremot vankas det snart lite lunch, för jag är vrålis. Hihi .
Ska hämta William vid 16 sen, och efter det vet jag inte vad som händer, blir nog hem och slappa och ta det lugnt, städa, diska o ja det gamla vanliga .. =P

Nej jag tänkte bara uppdatera er lite :)

Extern Hårddisk

2010-01-26 22:40:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå :)
Idag va de meningen att jag skulle hem till Emilia och plugga, men de blir imorn ist, plugg all day long! Finns en hel del att göra, även om det inte ska vara inlämnat förän om 2,5 vecka så känns de ändå bättre att ligga ett steg före för att inte vara ute i sista minuten. :) Framförhållning är good shit!

Idag har Jörgens syster Jessica och Liam varit här på fika. Sen åkte vi ut till Överby en sväng, på jakt efter en Extern hårddisk för alla bilder .. Hittade en på Siba med 1 TB minne, perfekt ! Nu kan jag förvara alla mina bilder så dom inte försvinner, jag har ju ett par tusen så att säga :) Blev även en liten datamus till min dator. När vi ändå var på Överby passade vi på att handla lite inne på Maxi, lite mjölk o sånt. :)

Så imorn är det fullt upp, William ska till dagis för första gången på 1,5 vecka. Jörgen ska sova för han ska jobba natt :/ Och jag ska hem till Emilia och plugga som sagt. När jag sedan kommer hem blir det nog att städa en sväng innan det är dags att fixa middag och sedan lägga Wille igen =(

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig ..
God Natt !

 

Min lilla teaterapa !! :)

 

 

 

William : "Pappa nu lyssnar du på mig"


Bakmaskin

2010-01-25 22:45:03 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll =)
Idag har varit en mysig dag, först och främst fick vi sovmorgon till halv 10 =) Det är inte så ofta det händer, så de va väl uppskattat. Hade en mysig frukost tillsammans hela familjen, och sen åkte jag upp till Sara en sväng, medans William fick vara hemma och gosa med sin pappa.

Dom hade haft det jätte mysigt utan mig, och vid halv 5 kom dom och hämtade mig, stannade på Elgiganten och hämtade våran bakmaskin som vi var och beställde i förra veckan. När vi kom hem satte jag igång med tvätten och Jörgen invigde bakmaskinen med lite bullbak. :) Mycket gott med nybakta bullar.

Jag har grejjat med tvätten halva kvällen känns de som, fått bytt lite sängkläder och donat. MEN, jag har dock en massa tvätt att vika .. Men det tar jag imorn kväll istället. Imorgon ska jag hem till Emilia och plugga. Så man får lite gjort, hehe =) Då får lillen vara hemma med pappsen åter igen, men det gör nog inget . Eftersom på onsdag börjar Jörgen jobba igen, och då ses dom inte så ofta :/ Men hoppas han slipper jobba natt så länge till .
Nej nu ska jag dricka upp min kopp med grönt te, och sen sussa ..

Hoppas denna förkylning snart kan ge med sig, jag känner mig mer död än levande ..

Bingolotto

2010-01-24 22:58:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !
Här hemma har vi inte gjort många knop idag.. Vi va ju hos läkarn idag med William, och idag fick vi utskrivet Bricanyl , hoppas att den ska göra susen. Väl hemma fick William medicin och sen somnade han en liten stund, då passade jag på att titta på Twilight i HD format :)

Sen kom Williams farfar hit en stund, han och Jörgen bakade bullar! :) Och ikväll har vi ätit lite varma mackor och tittat på Wolverine :) Mycket bra film . Vi har även hunnit med att spela Bingolotto , Jörgen vann 200 kr och jag vann inte ett skit. Men så kan det va ibland ;P

Imorn är de måndag .. Vilket innebär löning .. + att alla räkningar skall betalas. Dock inte lika roligt . Men tyvärr, det kostar att ligga på topp ;) Jag har även varit lite produktiv och hunnit med lite plugg, fick skickat in kompletteringen till Medicinsk Grundkurs, känns skönt att ha det gjort .

Imorgon är en annan dag ..

Vårdcentralen

2010-01-24 10:16:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


åter igen ska vi besöka Vårdcentralen ..
För en vecka sen va vi ju där och fick lite hostmedicin, Men det har inte blivit ett dugg bättre. Så jag har precis pratat med dom på Sjukvårdsrådgivningen och vi fick en tid till Jourcentralen om en lite stund, så nu hoppas jag dom hittar nåt så man vet vad det är. Han kan ju inte gå o ha denna jobbiga hosta hela tiden :/ Min stackars lilla pojke!

Igår kikade vi på film på våran nya Blueray spelare, jisses vilken skillnad på kvaliten :) Gjorde oss varma mackor, och sen åt vi lite godis och chips :) Mumma! =) Annars får vi se vad som händer o sker idag, ska nog göra kalops till middag idag, va så längesen vi åt det nu :)

Nej om jag ska klä på mig så vi kommer iväg :)

Blueray

2010-01-23 18:58:30 Marie babblar
» Kommentarer(0) «


 

Vi har köpt oss en Blueray spelare :)


Saturday Night

2010-01-23 13:39:42 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Folket!
Igår va det fredag, när vi fått ordning på bilen så åkte vi ut till Överby, kikade i lite affärer, men som vanligt så hittade man ingenting, så vi åkte in till stan för Jörgen skulle klippa sig, så jag och William gick lite inne i Oden, hittade till min förvåning en klänning inne på Gina för ynka 99:- Så det kunde jag ju faktiskt unna mig. Och sen gjordes det inte så mycket mer, vi åt pizza och hade en allmänt trevlig kväll ihop med några vänner :)

Idag har vi inte gjort så mycket mer än gått upp typ . Ska nog snart åka och handla. Köpa lite gottigott tills ikväll och mysa framför TVen, Kanske hyra nån film.. Får se vad vi hittar på. Fick tillbaka det första arbetet vi gjorde i MGK (=Medicinsk Grundkurs) Och det skulle kompletteras lite, så det ska jag sysselsätta mig med imorn.

Men tills dess ska jag fortsätta att ha en alldeles underbar helg ihop med min familj :)

Äntligen Fredag

2010-01-22 09:38:58 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är det äntligen Fredag!
William har legat och pratat i sömnen inatt.. Precis när jag gått o lagt mig igår hörde jag hur han ropade efter Liam, sötnöt! Och det va inte en gång han ropade, trodde faktiskt han var vaken då, men han sov som en stock. Imorse kom han upp vid halv 8 för lite kram o gos inne hos oss. Han är så himla rolig när han vaknar på morgonen, för då ropar han alltid; "Mamma... Är pappa hemma?" Nu de senaste har han blivit så van av att pappa jobbar när vi går upp. Så det är skönt för han att få ha pappa hemma lite.

Dagens planer? Eventuellt blir de till stan . Jörgen ska klippa sig, får se om jag klipper mig också, annars går nog jag o William o kikar på stan så länge. Vi behöver upp till Överby och köpa nytt batteri till våran bil.. Igen! Och nått för däckena, som skulle fixa så inte luften går ut så lätt. De läcker nämligen via fälgen. Inte så värst roligt.

Sen får vi väl se vad som händer :)
Ha en bra dag !

Skoldag ..

2010-01-21 22:49:14 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hejsan! =)
Sovit skit kasst inatt, så komma upp imorse var inga problem, eftersom jag i stort sett redan var vaken. Hade Psykologi idag, och precis som sists gång va det jätte intressant. :) Sen var det bara att knalla hem till mina godingar, William stod så sött och väntade på mig när jag kom, gullungen! :)

Annars har vi bara slappat, gick o la mig och vilade en stund för jag va så jävla trött, men vaknade av att nån kom o bet mig i foten .. Undra vem det kunde ha varit ?! ;P Skitunge! Sen har vi haft Jessica & Liam på besök idag. Fan va vilda dom två blir ihop, springer som två dårar.. Haha! Men skoj att dom trivs ihop . =)

William somnade som en stock efter att dom åkt hem, måste vart utröttande att busa så med sin kusin =) Imorn är det äntligen fredag =) Och jag ska ha en underbart skön och lugn helg med min familj. Imorn blir det nog en sväng ner till stan, så Jörgen får klippt av sin långa kaluffs, jag kanske borde klippa mig också, va ju typ ett år sen sist, och det har börjat bli en aning slitet vill jag lova .. Men jag vet inte alls vart jag ska klippa mig, det är ju förfan rena djungeln, så ni som bor i Trollhättan och kan tipsa om nåt bra ställe som inte kostar multum .. Just let me know!

Nej nu börjar det bli läggdags.. :)
God Natt ! <3

Äntligen !

2010-01-21 07:10:35 Dagboken
» Kommentarer(3) «


:) morrn!
Igår var Emilia här och pluggade, fick en hel del gjort igår också! :)
När Jörgen vaknat åkte vi och handlade lite, välbehövligt, William fick vara hos farmor under tiden, han är ju fortfarande inte riktigt frisk, så känner inte för att dra ut han. En glad nyhet jag fick igår är att jag äntligen fått beviljat lån från CSN . Inte en dag försent ..

Idag har jag Psykologi, William ska vara hemma med pappsen och mysa, Jörgen har ju frivecka nu, så det skadar inte för dom far och son att få lite egentid, jag vet att William stornjuter! Annars så händer det nog inte så mycket idag. Man är mest inne när man har en liten sjukling.

:) Have a nice day !
Grattis Lisa & Tobias till lilla tösen !! =)

En himla massa plugg ..

2010-01-19 22:57:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll =)
Imorse kom Emilia & Amelie hit, vi har pluggat som blådårar! Dagens uppgift handlade om Andning och Cirkulation. Mycket intressant info va det :) Det är mycket att göra i dom olika kurserna men Medicinsk Grundkurs är det nog mest i. Många delar som skall göras, men detta fixar vi :) Kände mig gött stolt idag, när vi fixat allt så bra, inte bara stolt över mig själv utan äver för Emilia & Amelie =) You go girls !! :)

William har låtit oss plugga ifred jätte bra :) Han har lekt på sitt rum och tittat på sina Nicke filmer. Guldvärt ! När dom åkt hem, hade jag och William lite mysegoos =) Fick även mysa lite med pappsen innan han skulle åka till jobbet. Nu gör han sista natten, för att sedan ha en frivecka =) Såklart ska William vara hemma med pappa då, när jag är i skolan.. Det kan dom behöva =)

Fick lagat lite middag idag med, William slevade i sig, till mitt stora nöje.. Från att knappt ätit nåt på 3 dagar, så jag blev jätte lycklig när han åt med så stor aptit, mammas lilla hjärtegull <3 . Nu ikväll har jag gjort klart sista uppgiften i Mål 1 på Etik och Livsfrågor, och även gjort klart första uppgiften i Vård & Omsorgsarbete, jag är på hugget nu. Haha.

Men nu däremot ska jag knyta mig för natten, imorn är det en ny dag med mera pluggerier, men vill man komma någon vart så gäller det att ligga i .
God Natt !

Monday, Monday !

2010-01-18 22:48:20 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Hallå hejsan, så här mitt i natten =P
I söndags var jag och William på Vårdcentralen, visst va det Kruppen som spökade igen.. Fick utskrivet lite starkare hostmedicin .. "Lepheton Decentol" Jag tycker han blitt lit bättre i hostan, det låter inte som han ska kräkas varje gång han hostar längre. Men de är fortfarande jobbigt för han. Men vi kör på .. =) Men nu har stackarn även fått feber, gav han lite alvedon innan han somnade, så hoppas han ska sova gott. :) Mitt lilla hjärta!

Jag har varit i skolan idag, vi hade en genomgång som va väldigt bra att vara med på, fick en massa info om andning och cirkulation. Väldigt intressant. Jessica & Liam har även varit här i eftermiddag o fikat. Hade lite tårta över sen Jörgens födelsedag =) Fika är aldrig fel vettni ;P

Imorn kommer Amelie och Emilia hit och pluggar, fick lösa de på detta vis när William är sjuk. Egentligen inte den smartaste lösningen eftersom Jörgen behöver sova, eftersom han jobbar natt. Men de får gå, vi behöver få pluggat så de fick bli så ;P Har även tvättstugan imorn förmiddag, så jag får springa där med.. Haha !

Nej nu ska ja stänga ner så man får några timmars sömn inatt =) God natt!

 

Sjuklingen .


William & Nicke

2010-01-18 17:23:21 Foto - William
» Kommentarer(4) «



Krupp ?!

2010-01-17 09:35:04 Dagboken
» Kommentarer(9) «


William har det en aning jobbigt nu :/
Han har världens hosta, och det låter precis som krupphosta, han har ju haft det en gång innan, och då fick han inhalera kortison och fick bricanyl. Så 10.30 har vi tid hos Vårdcentralen, får se vad dom säger. Igår när vi hade Jörgens familj här på tacos så åt William lite granna, då dröjde det inte länge innan han började hosta och kräktes upp hela maginnehållet. :/ Stackarn! Även inatt vid 04 väckte han mig av att han fick en hostattack o kräktes upp en massa slem. Jobbigt för våran lilla kille. Hoppas att han kan få nåt för hostan iaf. Jobbigt att se han så, han har så ont nät han hostar också :(

Annars så är det våran underbara älsklings födelsedag! Idag entrar han gubbstadiet ;P Han fyller nämligen 35! Så ett Stort GRATTIS till honom. <3 Synd att han jobbar och inte kan mysa med oss, men vi ska allt äta lite tårta när han kommer hem från jobbet :) Hihi .

Annars blir de nog lugna puckar idag . =)
Hoppas ni får en fin söndag! :)


Samsung Jet

2010-01-16 23:08:56 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


 

Jag har en ny telefon i min ägo :)


3 år av sorg ..

2010-01-16 10:45:02 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «


Idag är det tre år sen du dog.

Tre år sen en bit av mig dog, min sk familj dog. Den familjen som du uppehöll. Det är verkligen den jobbigaste dagen på året, denna dagen går jag bara och gråter hela dagen, jag är bara ledsen och allmänt nerstämd. Vill bara stänga in mig i ett rum för att sitta och gråta. Allt jag kan tänka på är dig . .

Allt jag ser i mitt huvud är dig ligga på sjukhusbädden med slutna ögon, alldeles kall, men huden alldeles len. Kroppen ligger helt stilla, för där ligger ju bara ditt "skal" du finns inte längre kvar i kroppen . :(
Jag ser hela mitt liv passera revy, jag ser dig och allt vi gjort tillsammans, alla fina minnen jag har med dig.

 

Jag har en sak som jag tror stenhårt på, en månad innan du försvann från mig fick jag reda på att jag var gravid.. och jag tror att när ett liv blir till, slocknar ett annat, i detta fall ditt liv. Kanske var det därför du rycktes ifrån mig? Kanske inte .. I guess we'll never know .

Men allt jag vet är att jag saknar dig så jävla mkt, så mycket att jag undrar hur mycket man saknar en människa? och jag undrar när det ska sluta göra ont? När ska jag sluta gråta, när tar tårarna slut? När ska jag sluta må dåligt över att du är borta? När får man må bra igen?

 

Jag saknar dig, min underbara pappa <3

Det jag sörjer mest är att William aldrig fick chansen att lära känna dig, du fick aldrig chansen att se vilket underbart barn han är. Jag är så fruktansvärt ledsen över det ..

( Ni får ursäkta min novell )

 


Äntligen Fredag =)

2010-01-15 15:11:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åh va skönt med helg!
Jag tycker jag är väl förtjänt av en ledig helg. Jag har grejjat med så mkt i skolan denna veckan, så från och med nu ska jag bara njuta tills på måndag då jag tar tag i det igen, på måndag är de föreläsning. Men det ska nog gå bra det. Idag har jag suttit med etiken och filat på den, men nu är den inskickad iaf, känns skönt. Man betar av lite granna så det inte är så mkt.

Strax ska vi åka och hämta William, sen kör Jörgen hem oss till Williams farmor, för där ska vi spendera eftermiddagen, käka lite middag och ha de bra :) Imorn har vi bjudit hem Jörgens familj för lite tacos, and I love it. På söndag fyller Jörgen 35, så då ska ja nog baka en tårta. =) Mysigt! Sen jobbar han 3 nätter och är lite ledig, kan vara skönt. Då får William lite pappatid med. Det tackar han nog absolut inte nej till. Hihi. Inte William heller för den delen, men de blir nog bra :)

Puss & Kram

Sweet Dreams

2010-01-14 23:07:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Mitt i natta :)
Idag har jag haft min allra första psykologi lektion, läraren va en riktig skoj filur, skämtade och hade sig, skit kul , hehe =) Och ämnet var verkligen nåt som intresserar mig, vi kommer ju jobba en hel del med den allmäna psykologin men även en hel del men personlighets störningar och psykiskt beteende. Det ska bli riktigt intressant =)
Efter lunchen gjorde ja reflektionen i Engelska B, det som jag inte hann med förra terminen. Så nu hoppas jag att det ska gå fort så jag kan få mina pengar från CSN. Man kan ju alltid hoppas iaf .

När jag kom hem var det bara att sätta igång med tvätten och lämnade William hos farmor under tiden. För efter 16 kom det en familj och tittade på våran lägenhet. När jag hade fixat klart allt vad tvätt innebar, tog jag mig en promenad hem till farmor för att vara med min gullunge, fikade med lite kladdkaka som jag hade tagit med mig. William har vart så himla lös i magen, det hade tom runnit ner för benen, så hans faster hade fått duscha av honom, allt för att han åt en halv banan igår, förstår inte varför han är så himla känslig mot de, men man lär sig av sina misstag, den saken är ju säker.

Nu ligger jag i sängen och ska strax stänga ner för att sova, mitt nya batteri kom till datorn idag, så nu håller den i lite mer än 10 min, haha! Skönt. Gott att man slapp betala iaf. =) Imorn är de dagisdags igen, jag ska sitta hemma och fila lite på mina uppgifter, även läsa studietekniks boken som jag fick köpt idag.
Bjuder er på lite bilder, då jag fått tummen ur att tömma kameran =P Hihi.

 

 

 

 

Skönt med lite nya frächa gardiner i köket =)


Viktnedgång .

2010-01-14 22:21:10 Foto - Marie
» Kommentarer(4) «



Bild 1 - ca 70 kg
Bild 2 - 57 kg

Psykologi

2010-01-14 07:00:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon :)
Jag hade en fullspäckad dag igår, det stod på hemsidan att vi hade introduktion från 8.30-15.30 , men hon bara presenterade kursen och berättade var dom uppdaterade om kursen och sen fick vi gå . Jaha, det va det. Men stannade faktiskt kvar i skolan och fixade med Etik uppgifterna, så nu har man det gjort och kan njuta av att ha en helg utan massa arbete.

Efter skolan hämtade jag William och sen tog vi bussen till min älskade Sara <3 Underbart! Det är egentligen så ofattbart hur man kan "klicka" så med en person. But I like it ! När klockan var framåt åtta körde Toni hem oss, William va super trött, så det va välling när vi kom hem och sen sten slocknade han, inget tjaffs där inte.

Imorse blev det att kliva upp tidigt igen :/ Uschaaaa.. Idag ska William vara på dagis 8, och jag har en lektion i Psykologi. Det ska nog gå bra, intressant att se vad kursen handlar om. Sen kl 14 i eftermiddag ska jag redovisa den där engelska boken som jag hamnde efter med förra terminen, så kaaaaaanske jag kan få mina pengar från csn, men man ska väl inte hoppas för mycket egentligen.

Vård & Omsorg

2010-01-13 06:57:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Tjaaaa !!
Igår gjorde jag värsta kapet, jag hörde av mig till dom som bor i den lägenhet vi ska ta över och skulle kolla om dom skulle flytta lite tidigare än första April, så det slipper bli så stressigt med allt, men han visste inte just då. För han visste inte när dom fick tillgång till sin nya lägenhet. Så frågade han om vi ville köpa deras diskmaskin, när vi va på visningen så sa han att dom skulle ha 4000 för den, så jag sa nej.. Tycker det är lite mkt för en diskmaskin, när det finns jätte fina och bra att få tag i för ca 2500. Men så svarade han mig att om jag ville ha den så skulle jag få den för 300 kr?! Vadå sänka sig i pris? Men jag tackade såklart ja. Så jag är nöjd, då är den biten ordnad också :) Hihi.

Vid 12 åkte jag och Emilia hem till Amelie för lite plugg. Vi gjorde klart det målet, och nästan klart med källkritiken, så nu måste jag ta tag i etiken, och idag är det intro i Vård & Omsorgs kursen, så jag antar att vi får lite uppgifter i den kursen med, det känns som att jag har arbete upp över öronen, + att jag ska hinna med den boken i engelska. Men det får gå.

Det är tur vi är tre som kan hjälpas åt. För det är fan inte så lätt som man tror.
Men i eftermiddag ska jag ta en liten paus från skolarbetet och åka hem till Sara och umgås :) Jörgen börjar ändå jobba 17 så han hinner vi inte träffa ändå. Så ska han jobba hela natten. :/ Trååååk.
men men . Nej nu ska jag ta mig en giftpinne innan det är dags att göra sig iordning!

God Morgon ! :)

2010-01-12 09:09:56 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Morsning allihop!
Ja igår var det som sagt skola, William blev så glad när vi kom till dagis, trodde det skulle vara lite svårare att lämna han på dagis igår eftersom vi varit hemma så länge, men inte då. Han vinkade hejdå till mig så sött så. :) Introdag hade vi igår för distanskurserna, det va sjukt mycket info.. Och vi fick lite uppgifter som vi skulle jobba med. Så idag ska vi hem till Amelie för att göra klart dom sista. Vi hade 2 kvar igår som vi inte hann med. Imorn är det en ny introdag för Vård o omsorgskursen. Sjukt mycket att ta in, men det ska gå! Jag vill verkligen detta, så jag ska fixa det! Dessutom har vi tre ju varandra att ta hjälp av och bli pushade av varandra :) Kanon!

Efter skolan igår åkte jag snabbt ner till stan för att säga upp min lägenhet och skriva på kontraktet för den nya. Så nu är den min ;D Åh, va jag längtar tills vi ska flytta! Och slippa den jävla tvättstugekärringen här, så kanske man får tvätta ifred, man kan ju alltid hoppas. Kan ju knappast inte bli värre. Men jag har inte fått tummen ur och lämnat in lappen och dagisplatsen än, men jag får ta de i veckan . Trots att jag har en hel del att göra.

Jörgen kom hem nu när vi klev upp, så nu ligger han och sover, han har jobbat natt, så han var dödstrött. Men sen är han ledig idag, och ska inte jobba igen förän onsdag. dvs imorgon då . Då har han ett till sånt helvetespass, 17-08 . Men det är ju extra pengar med. =) Nej nu ska jag ut med vovven, äta frukost och sen åka till Amelie.

P&K

Första Skoldagen

2010-01-11 07:42:52 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn !!
Det va längesen man behövde ställa alarmet på klockan.. Men idag fick det göras, och klockan ringde 06.30 så jag kom upp till klockan 7, och då väckte jag William så vi kom upp för lite blöjbyte, och där luktade det inte blomma vill jag lova, huva! Och fixade iordning lite välling till William, medans jag tog mig en kopp te. Halv 9 ska vi möta Amelie och gå tillsammans till dagis o sen gå till skolan . Får se vad det är tänkt att vi ska göra idag.

Vad har vi gjort sen sist då? I lördags var vi hemma hos Sara & Toni på lite pizzakväll, jätte mysigt! Och alltid lika trevligt att umgås med dom :) På kvällen kom Kristina o sov över här, :) Coooosy! Söndagen gick mest åt till slapp och mys, avslutade kvällen med att titta på en Wallander-film! :)

Idag efter skolan ska jag ner till stan , lämna in lappen på komunhuset om den nya dagisplatsen vi sökt, det blev Kritan .. Nu är det bara att vänta o se hur lång tid det tar innan han får en plats. Det är inte så bråttom med det. Måste även ner till Eidar och skriva på kontraktet och säga upp denna lägenheten, jag hann aldrig det i fredags.

Nej nu ska vi strax knalla iväg till dagis och skola!
Ha en fin måndag!!

Lördag

2010-01-09 10:16:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


:) God Morgon !!
Igår var en riktig slappardag.. =) Vi bara myste o myste .. =D
Jörgen fick jobba över igår, men är väl aldrig fel med lite övertid, det ger ju extra pengar .. Det kan vi behöva med allt krångel med CSN =/ Hursomhelst, så gav vi oss iväg till stan.. Jag va inne på bibloteket och lånade den boken jag behövde, och det är sjukt mkt jag ska läsa. 5 noveller, usch inte alls taggad för det, men men .. måste man så måste man, tänkte försöka börja läsa den ikväll, om jag hinner. Va även och hämtade ut 2 paket som kommit till mig. Gardiner och ett nattlinne :) Hihi !

Kollade lite på Let's Dance, och sen va det sängen.. Jag somnade som alltid i soffan när jag tittar på TV. ;P
Idag är det ledigt o skönt. Vi ska troligen upp till Sara & Toni och hälsa på. Dom va snälla o köpte ett bord med 2 stolar igår när dom va på Ikea. :) Thanks babe! Så vi ska dit och fika lite och umgås :) Underbart ! Jag läääängtar så tills vi flyttar dit upp, och kan umgås jämt ;D Man kommer ju slippa den där ensamheten man ofta känner nu. Vi kommer ju bara ha några enstaka meter ifrån varann =D


Whatever you do in life ..

2010-01-08 14:18:15 Marie babblar
» Kommentarer(3) «


"Whatever you do in life will be insignificant but it is very important that you do it because… You can’t ever really know the meaning of your life… And you don’t need to… Just know that your life has a meaning… Every life has a meaning… whether it lasts one hundred years or one hundred seconds… Every life… And every death changes the world in its own way… Ghandi knew this. He knew his life would mean something to someone, somewhere, somehow. And he knew with as much certainty that he could never know that meaning… He understood that enjoying life should be of much greater concern than understanding it. And so do I."

Rob Pattinson - Remember Me

2010-01-08 12:00:28
» Kommentarer(1) «



Alltid massa krångel .

2010-01-08 10:27:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja är de inte ena så är de tamejfan de andra ..
Denna gång är det CSN som krånglar, jag ligger efter med 10 p, från förra kursen pga att jag inte hann med en bok recention. Så först måste jag fixa den recentionen och få godkänt, o att han får skicka in de så fort som möjligt, och inte förän dess får jag mina pengar, de känns ju lite sådär eftersom jag måste köpa böcker senast tisdag för pengar jag inte har i dagsläget. Hoppas det löser sig. Dessutom fick jag en räkning från dom igår på 2700 för att dom tycker jag fått för mycket, som dom tyckte ska vara betalt i slutet på Januari, hur dom nu tycker jag ska betala det, när jag inte får några pengar, men jag får väl göra upp en avbetalningsplan.

Hursomhelst idag ska vi ner till Eidar o skriva på kontraktet för den nya lägenheten. Och säga upp våran nuvarande lägenhet. Måste även in på biblioteket o låna den där boken i Engelskan. Så jag får fixat det så fort som möjligt. Har även ett paket att hämta ut, :) Undra va de är för skojjigt =P Hihi .

Sen blir det väl mysa med familjen ikväll . Skönt att få hela helgen tillsammans :)

Graviditets Lista !

2010-01-07 20:24:40 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


När fick du reda på att du var gravid? 11/12 2006
Var bebisen planerad? Både jag och nej
Mådde du illa mycket? Fram tills vecka 13
Hur blev ditt hår? Som vanligt..
Hade du mycket halsbränna? Sådär, mest om jag drack apelsinjuice.
Grät du för ingenting? Typ =P
Var du känslig? Ja, ganska .
Vad tyckte du inte om för mat? Hmm =P
Vad gillade du för mat? Jag åt ALLT =P
Rökte du? Jag slutade när jag va i V 15
När kände du bebisens första sparkar? V 18 typ.
När började dina förvärkar? Hade inga..
Var du ofta orolig? Nej, det skulle jag väl inte påstå .
Samlade du på gravidtidningar och böcker? Nej inte direkt.
Sparkade bebisen mycket? OH JA!
När började du läcka bröstmjölk? Nån månad innan kanske .
Fick du bristningar? Ja, en himla massa .
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? Jag ville ha barn.
Blödde du nångång? Nope.
Levde du på som vanligt? Ja, det gjorde jag.
Hur gammal va du när du blev gravid? 18 år.
Hur tog dina föräldrar det? Dom blev jätte glada =)
Hur tog din partner det? Han blev jätte glad, lite överasskad, men jätte lycklig.
Vart bodde ni? i Trollhättan
Hur ofta gick du till MVC? En gång i mån i början, sen lite tätare kontroller i slutet på graviditeten.
Vad var ditt sista SF mått? 40
Hur många ggr åkte du in till förlossningen? 3 gånger
Hur många UL gjorde du? 2 st, ett rutin UL, och ett Överburenhets UL
Hur började din förlossning? Värkar
Hur många timmar tog din förlossning? 18 timmar
Födde du vaginalt eller kejsarsnitt? Vaginalt
Hur mkt var du öppen när du åkte in? 1,5 cm
Vilken smärtlindring tog du? EDA & Lustgas
Hade ni förberett BB-Väskan? Ja
Hur var din partner under förlossningen? Lite smått nervös, hehe =P
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 2,5 timma, sen förlöstes han med sugklocka.
Blev det komplikationer? Ja, han höll på att få syrebrist och hjärtljuden sjönk.
Fick du sy? Ja, några stygn invändigt.
Hur var vikt o längd? 3955 gram och 54 cm
Ögonfärg? Bruna
Hårfärg? Brun
Ammade du? 6 dagar .
Ammar du? Nejnej.
Hur gammal är bebisen nu? 2 år & 4 månader
Vad tyckte du om förlossningen? En häftig upplevelse, som jag gärna gör om igen.
Vill du ha en till? Oh ja!
Planerar ni en till? Japp :)
När kommer andra barnet? Om ja ändå visste det ..
Hur är erat förhållande? Underbart <3
Hur mkt gick du upp under graviditeten? 26,5 kg
Vilken vecka födde du i? 42+2




Vi fick den !!

2010-01-07 11:11:23 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Jag är sååååååå glad !! :)
Idag fick jag ett mail, som jag såååå gärna ville ha, att jag var välkommen att skriva på kontrakt för lägenheten vi sökte, så det innebär flytt 1:a April. Åh, va jag längtar. Jag trodde verkligen inte vi skulle få den. Men ibland har man tur så nu är jag allt bra lycklig ska ni veta. Nu ska jag bara kolla upp om vi får tapetsera om lite också =P Men får se vad dom säger, hehe =)

Imorse klev William upp vid 06 *gäsp* Men redan strax efter 9 så somnade han i soffan, tro ja de.. Vad ska man upp så tidigt att göra?! Har ganska nyss satt igång med tvätten. Tråkigt tråkigt . Men de får gå. Lite sur över att vi inte kan få behålla bredbandsbolaget i nya lägenheten, dom kunde bara erbjuda oss internet där, ingen Digital TV, eller telefoni.. Och det funkar ju inte riktigt, så nu får jag kolla möjligheterna hos ett annat bolag. Tråkigt när man varit kund hos dom i över 5 år. men men ..

Måste även söka ny dagisplats till William, vet inte riktigt vilket dagis vi ska välja heller, men det blir nog inget byte förän efter sommaren, jag vill inte byta mitt i terminen och vill att han ska få ett riktigt avslut på sitt dagis innan han får börja på det nya. Men det ska nog bli bra detta =)

Nu ska jag hänga tvätt .. =)
Kram på er!!

I Love You

2010-01-06 21:27:23 Foto - William
» Kommentarer(2) «



Svar på Kommentar

2010-01-06 19:07:31 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Till Mia:

Kul att du gillar min blogg :)
Just nu bor vi i ett område som heter Karlstorp, vart bor ni? :)
Men jag hoppas att vi ska få lägenheten i Skogshöjden, är ju ett sånt fint område, ett riktigt familjeområde.

Vart i Björndalen har ni fått lägenhet? Har du också blogg så lämna gärna en adress, så kan jag svara där ist.
Kramkram.. =)

Trettondagen .

2010-01-06 11:17:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon!
Inatt har jag inte sovit många timmar, har inte kunnat komma till ro :/ En aning jobbigt, så jörgen tog William imorse, så jag fick ligga kvar ett tag till, inte för att det gav mig så mycket sömn men ja de va skönt att ligga kvar till halv 10. Och sen dess har det inte hänt mycket. Vi har suttit och byggt lite lego med William, och lekt med hans bilar.

Inga planer what so ever today. En tur ut till Ica Maxi ska vi hinna med, skulle egentligen tvättat nu vid 10, men så kom jag på att jag har ju varken tvättmedel eller sköljmedel, så jag får kolla efter en ny tid. Lite surt, men men .. Vad ska man göra?! Annars blir det bara mys här hemma. :) Njuta av att ha en ledig dag tillsammans! :)

Hoppas ni alla får en fin dag! :)
Imorn får vi veta om det är vi som får lägenheten eller om det blir nån annan .. =)

Heldag hos Sara

2010-01-05 20:10:37 Dagboken
» Kommentarer(2) «


:)
imorse knallade William upp vid 4 i tron om att han skulle få sova mellan oss. Men jag vet att det inte blir så mycket sovande då. Så ja gick o la han igen, och sen somnade han om, tack o lov. Uppstigningen idag skedde vid tjugo i nio. Mysigt att få sova lite på morgonen för både mig o Jörgen :)

Vid 10 va vi i Skogshöjden och kikade på lägenheten och den va jätte fin! JAG VILL HA DEN !! Så nu är det bara att hoppas, hoppas o åter igen hoppas att det är vi som får den. =) Det är en trea på 74 kvm, en trappa upp. Så den är lite mindre kvadratmässigt, men planlösningen gör att den blir större. Ja, nåt som passar oss helt enkelt. Men det var 2 till som skulle kolla på den, så vi får se vem som får den. Annars är det väl bara att fortsätta söka..

Efter visningen blev det lite frukost hemma hos Sara & Toni . =) Mums säger jag! Vi degade, o William lekte med Nicolina, sen däckade han i soffan o sov litegrann, skönt. Då passade vi på att slappa framför en film. Mysigt värre. Det är skönt när man verkligen kan vara sig själv ihop me nån, o det kan jag verkligen med Sara. =) Vid halv 5 tog vi bussen hem, o det var svinigt kallt ute, huuuua! Så det va riktigt skönt när vi kom hem, in i värmen =)

Nu ska William läggas o sen mysa o njuta av att Jörgen är ledig imorn :)

Lägenhetsvisning imorn!

2010-01-04 22:42:13 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Jag är nervös!!
Imorn förmiddag ska jag iväg o kika på lägenheten i Skogshöjden, en trea på 74 kvm. Hoppas den är fin och att vi får den :) Men det återstår att se. Men ni får gärna hålla era tummar! För vi vill verkligen ha en lägenhet i Skogshöjden. Dom är ju så fina, och ja jag gillar området. Men som sagt vi får se, får vi inte den är det bara att fortsätta söka.

Idag har vi inte gjort så himla mycket.. Slappat och tagit det lugnt. På kvällen städade vi ut julen. Granen kastade vi oss, och allt julpynt åkte bort. Skönt får ja lov o säga. Även om det är väldigt mysigt med alla ljusstakar så är det skönt när det försvinner, William tyckte vi skulle ha kvar alla tomtar, och blev lite ledsen när granen försvann, han tyckte nog den va fin.

Sen åkte William o Jörgen iväg och handlade lite, skönt med en liten stund för sig själv. :) Snart är det dags att krypa ner i sängen och sova lite, men innan dess ska jag nog läsa lite i min bok! :) Sista kapitlet nu! Sen är det bara att ge sig på bok 2! =)

Hörs imorn!

Ny vecka .

2010-01-04 13:14:58 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Yaaay, datorn lever ! :)
Det första jag gjorde imorse var att ringa till HP , för teknisk support. Ja jag satt nog i telefon i 1,5 timma men jag fick igång datorn också! Jag fick köra om Windows o installera allt på nytt. Antagligen hade mitt gamla virus skydd raderas någon av systemfilerna i operativsystemet. Så nu är den tom på allt, nackdelen var ju att jag inte sparat alla mina bilder på den externa :/ Så 3 månaders bilder är putsväck :/ Men vad ska man göra?

Idag händer det nog inte så värst mycket .. Bara ta det lugnt. Funderar på om vi ska slänga ut granen nu snart, den är änna torr, och den suger inte åt sig vattnet som är i foten. Men ja, julen är ju ändå över så varför ska man ha kvar den egentligen? Igår var vi även ute och åkte pulka me William, vilket han älskar! Han gapar så skönt när de går fort nerför backen. =) Lilla älsklingen <3

Blir väl ut o åka lite idag med! :)
Imorn ska jag titta på lägenheten jag sökte, hoppas den är fin och vi kan få den :) Sara ska följa med, eftersom Jörgen inte kan. Han jobbar då nämligen. Det ska nog bli bra =)

Uppdaterar med lite bilder, när jag orkat föra över mina till datorn, det tar som sagt en stund :P

Varg Jakten ?!

2010-01-03 20:01:38 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «




Första jaktdagen är över och vad kan man säga?

Pinsamt Sverige! Jag ryser av obehag och får kalla kårar när jag tänker på vad detta kan ha ställt till med där ute i flockarna. Jag tror det finns en risk för att detta får väldigt allvarliga konsekvenser.

Vargflockar är vad jag förstår rätt avancerat sammansatta. Varje individ har sin roll och sin plats. Skjuter man av fel individer är det ju självklart att detta får konsekvenser. ETT djur i en flock må väl vara hänt, det kan flockan reparera, men när man skjuter flera i samma flock? Vad händer med de andra nu i natt? Det är ju inte så att ett djur i taget försvann så resten av flocken kunde omgruppera sig osv, nej, allt på en dag!

Jag blir väldigt orolig. Faktiskt. Utan att vara det minsta insatt.

I Dalarna sköt man, helt väntat, alldeles för många vargar. Äh 13 istället för 9 är ju inte så stor skillnad. Jasså? räkna ut ökningen i procent då så kanske du tänker om. dessutom medför detta INTE en sänkning av kvoten hos övriga områden.

Ett argument till avskjutningen av vargar är inaveln. Men det argumentet håller ju knappast. Även om man tror sig ha koll på de invandrade, viktiga vargarna som helstr inte ska skjutas så finns det absolut inga garantier. Man kan lika gärna ha skjutit genetiskt viktiga vargar idag. Ska man "rensa" så får man ju följa flockarna och välja ut vilka djur som ska tas bort. Inte skjuta på måfå!

Det hela känns verkligen som ett pinsamt experiment, ett fruktansvärt och hemskt dåligt skämt. Makabert! Ungefär lika upphetsande som jakt på tigrar och gorillor, för att nämna några exempel.

27 djur skulle skjutas under ett antal veckor. 25 djur sköt man enligt nyhetskanalen.se - på EN dag och man får fortfarande skjuta en handfull vargar till.

Något som borde varit en lugn och sansad liten rensning blev en masslakt och en hetsjakt. SAMTLIGA av de 12.000 jägarna vill vara en av de ynka 27 personerna som går hem med ett vargskinn och bli en skrythistoria rikare. Tacka fan för det! Upplägget på den här jakten känns hämtad ur en skämtserie. Är det på riktigt?!


Länkar till artiklar om vargjakten:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/jakten-over-snabbare-an-vantat-1.1021533
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6371473.ab
http://www.dn.se/nyheter/sverige/naturskyddsforeningen-anmaler-vargjakt-till-eu-1.1021520
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6372499.ab

Källa: BeckahBitch.se


Söndag ..

2010-01-03 16:40:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jaha .. Söndag åter igen!
Slut på ledigheten ihop, Jörgen börjar jobba imorn igen =/ Jag och William är lediga en vecka till. Fast iof är det röd dag på onsdag så lite mer ledigt får vi ju ihop! Idag har varit en riktig segdag, precis som alla söndagar är. Man gör inte så himla mycket, utan går mest runt o hänger.

Vi har iaf kommit lite utanför dörren, för lite pulkaåkning, som lillfisen är helt galen i, rocky han är lika galen han, fast i snön då :P Han blir som en valp på nytt. När man ser han i snön är det svårt att tro att han är snart 9,5 år. Men roligt är det :) När vi kom in kändes mina fötter som två isklampar. Så går det när man inte har några riktiga vinterskor, kanske borde införskaffa det ? =P Hihi ..

Igår satt vi o kollade på Harry Potter och den flammande bägaren. Rob Pattinson är ju med i den :) Hihi! I just can't get enough! =) Ni vet väl att det snart bara är 2 månader kvar tills New Moon släpps på DVD?! Jag har givetvis redan bokat ett ex, så det kommer hem i min brevlåda, när filmen släppts :) Det preliminära realese datumet är 21/3 ! Gud va jag ska kolla på den då =)

P&K

Den andra Januari .

2010-01-02 10:54:05 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morning!
Idag tog jag sovmorgon, så Jörgen fick gå upp med William, och halv 10 klev jag upp för att ta tag i disken och sen påbörja mitt göra i tvättstugan. Skönt att ha det gjort. I eftermiddag kommer våra vänner från Småland hit på en liten fika :) Ska bli kul o få se deras lille son, aldrig träffat han och nu är han redan 1,5 år. Ja tiden springer iväg. Hihi!

Idag fyller Williams andra faster år, så grattis Jeanette !! Januari är fullt av födelsedagar, ni ska bara veta. =) Annars är planerna inte särskilt många idag, plocka o grejja som alltid, fundera ut vad vi ska äta och ja en himla massa annat. =P

P&K

Det känns som söndag ..

2010-01-01 23:05:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Åter igen känns det som söndag ..
. fast att det bara är fredag, men antar att det blir så efter allt ledigt.
Nu går vi snart in på sista veckan med ledighet, den 11:e drar det igång med skola o dagis igen :/ Uscha.. Hade gärna varit hemma ett tag till, men icke sa nicke.

Nu ska jag ju plugga på distans, så det är en jävla självdiciplin som skall fixas! Men det måste jag fixa, bara att hoppas på det bästa! Idag har vi inte gjort ett skit, bara varit hemma och slappat. Tanken va att vi skulle gått ut en sväng, men så långt kom vi aldrig.

Jag vill ha min dator! =( Men den startar ju inte, så blääää.. Denna är så seg och allt tar sån tid, men men . Ska ringa till HP på måndag så får vi se vad vi ska göra. Kommer väl säkert få skicka in den o vara utan den i flera veckor, suck! jaja..

Nu är det snart nana tajm, William somnade redan vid 19 idag, så undra när han tycker vi ska stiga upp imorn! Hihi.

God Natt ♥

2010 Here We Are !

2010-01-01 10:56:46 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God Morgon alla pigga o alla inte så pigga :P
Igår fick Jörgen åka iväg till Tanumstrand och jobba. Vilket betydde att jag och William fick sitta ensamma hemma, men det gjorde inte mig så mycket. Tycker nyår är så himla överskattat, man läser hur folk planerat nyår i flera månader, och givetvis måste alla supa. Jag sitter hellre hemma med min familj äter nåt gott o bara myser, så det är precis vad jag och William gjorde igår. Dock somnade han redan vid 20.30 så jag fick ha allt mys för mig själv :P heheh.

Låg i soffan hela kvällen och kollade på TV, först gick Harry Potter och Fenixorden , och sen kom Twilight ♥ ! Och sen somnade jag i soffan innan tolvslaget, så det kan gå :P Vaknade när klockan va runt 02 av att det va så himla tyst, ja det kanske inte var så konstigt, men jag slapp iaf allt skjutande =)

Rocky tyckte inte det va roligt! Väldigt nervös o rädd under kvällensgång =/ Lite jobbigt, så det sista gick han o la sig inne i vårat sovrum, o där låg han tills jag gick o la mig. Egentligen får han inte ligga i våran säng, men ja ett litet undantag får man väl ha ibland. Jörgen va inte hemma förän 5 imorse :/ Så han lär ju vara dödstrött.

Och just nu sitter William i soffan och tittar på Nicke Nyfiken.. Vad annars?!
Första Januari och allt nu, idag fyller Williams faster Jessica 36 år!
GRATTIS GRATTIS !!
Får se vad dagen har att erbjuda.. =) Nu ska jag joina Wille i soffan .

Hoppas ni har fått en bra start på det nya året! =)