Tisdag - 120731

2012-07-31 22:13:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll gott folk :) Här är de fullt upp från morgon till kväll.. Linus kom in vid 6 imorse och var väldigt piggelin. Han hade nån pensel med sig som han gick och strykte med på mina armar. *Tokfisen* . Sen gick min underbara make upp med barnen och jag fick ligga kvar i sängen en stund. Sen har det bara rullat på. Jonnah va här och drack kaffe. Sen kom Linda, Mio och lilla Melker :) Dom köpte lite kläder av mig och killarna lekte en stund :) 
 
Sen har det fortsatt med dom dagliga måstena. Laga mat, tvätta, städa, plocka efter barnen . En tur ner till Maxi har vi också hunnit med =) Spännande va? Haha. Det händer så mkt spännande saker på våran semester hahah! ;) Men samtidigt rätt skönt att inte ha så mkt måsten, att man måste hitta på saker. Utan att man kan ta dagen som den kommer =) Skönt för barnen också .. =)
 
Men nu är det inte så långt kvar på sommarlovet. Och vi går tillbaka till våra normala rutiner. Barnen ska tillbaka till förskolan och jag till skolan och Jörgen börjar jobba igen. Nu börjar ju också William ny förskola så det ska bli spännande vad han tycker om det :)
 
Vad pysslar ni med nu ?
 
 
{ mammas fina skatt }
 
 
{ lilla skruttas ♥ }
 
 
{ the love of my life }

Måndag - 120730

2012-07-30 22:39:32 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hej Hopp :) Idag har det vart fullt upp.. Inte en lugn stund känns det som. Igår kväll började jag och Jörgen rensa bland alla barnkläder. Det finns en hel del. Vi har bestämt oss för att sälja av en del för det kommer inte användas igen ändå. Jag har sparat lite grann, allt kan jag ju inte göra mig av med. Men jag stog där igår med tårar i ögonen och drog i dom stackars plaggen! Hursom, så har jag fått sorterat allt efter storlek idag, samt fotat det och lagt ut på Facebook för försäljning. En del har jag redan i skrivande stund blivit av med men det finns mycket kvar.
 
Nu kanske ni tror att vi inte ska ha fler barn? Men där tror ni fel! Vi vill ha ett till barn om det vill sig. Ja, ganska snart faktiskt :) Ja, kan ju faktiskt bli när de vill för här kör vi inte med skydd, så vill det sig så vill det sig och då blir vi bara glada :) Men vi får väl se när kroppen tycker att det är dags för en graviditet till :) Vi är jätte sugna båda två även om de går i vågar för min del, men så är de väl alltid. Men tre barn vill vi iaf ha :) Sen är de nog för mig, Jörgen kan säkert tänka sig flera.. =) Haha!
 
Har vart med barnen hemma hos Sara en sväng =) Sen har det vart fullt ös här hemma. Linus somnade för typ 10 min sen. Va inte alls pigg på att sova idag. Men nu sover båda barnen och jag ska strax gå upp och lägga mig jag med ! :)
 
 

Welcome to my life

2012-07-29 15:42:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Till kaoset ! Min hjärna va riktigt kaos igår. Visste knappt vad jag hette.. Och jag trodde ju i min vildaste fantasi att Linus skulle somna om igårkväll, självklart så gjorde han inte det. Vaknade till och skulle leva loppan, gick iaf upp med han med han somnade väl när kl va runt 00.30 . Självklart vaknade han när Jörgen kom hem vid 5 också, och sen va de kört med sömn igen. =/ Suck!
 
Anw, så lyckades jag söva han för middagsvila idag! 1-0 till mig! Sen har jag och William vart hos Sara & Nicolina en sväng, där William skulle testa på deras crosstrainer man riktigt såg vilka spagettiben han fick efter en stund sötnöten ♥ Hihi! Och nu sitter jag här med världens mensvärk och tycker synd om mig själv. Fattar inte varför vi tjejer bara ska dras med den här skiten? Kan inte killarna behöva få lida lite också varje månad? Men neeej då.
 
Hoppas ni haft en bra helg? Vad har ni hittat på? Tell me :)
 

Natten från helvetet

2012-07-28 21:36:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kan man lugnt säga att vi haft.. eller jag! Kl 3 vaknade William av att han va kissenödig, men somnade om direkt efter det, men sen vaknade lilla liten och kom inknallandes till mig. Trodde någonstans där i min vildaste fantasi att han skulle somna om, men icke. Han låg där och vred sig i våran säng. När Jörgen kom hem vid 5 var han fortfarande vaken. Vid 7-tiden gav jag upp att försöka få han att sova så då gick vi ner. Och sen dess har det vart highlife. Lilla liten har såklart vart jätte trött och gnällig. Men tror ni att han har sovit ? Neeheej då. Inte en blund . Till slut däckade han efter vällingen vid 7. Tills han vaknade igen för 10 min sen..
 
Då tänkte jag kill me slowly .. men verkar som han somnar om tack o lov. Han ligger här brevid mig i soffan nu iaf. Och han rör sig inte så jag vill inte hålla på att peta på han ifal han vaknar igen. Njuter ju av mitt lugn nu. Är verkligen inte van vid detta beteende från hans sida. Ok, om han vart en spädis, då är de ju så de är. Dom sover så oregelbundet då, men så här när man nästan är 2 år? Nej, det har aldrig hänt innan.
 
Så idag har jag inte varit människa . Det vill jag lova.. De har nog alla i min närhet fått erfara.. OK, under bebistiden, då ställer kroppen in sig på sömnlösa nätter. Jag va fan mer mänklig då jag sov max 3 timmar i sträck under amningsperioden. Hoppas på en bättre dag imorgon så jag orkar vara den mamman jag faktiskt vill och kan vara. Ska strax ta med mig Linus upp till sängen och lägga mig jag med.
 
 
Liten piggelin ♥ ↑
 
 
William övar på att fotografera ↑

Getingstick

2012-07-27 21:46:44 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har min lilla William blivit getingstucken =( Rätt i handflatan stack den jäveln honom. Och när han kom hem trodde jag att han hade brutit armen eller nåt, för han skrek sååå.. Jag har aldrig hört ett barn skrika så panikartat, usch =/ Tårarna bara sprutade på honom. Han va ute och lekte med grannpojken då den äckliga lilla getingen stack han, hela getingen hade suttit kvar i handen på honom. Men grannen hade plockat bort den. Sen la vi en Treo tablett på sticket och han fick lite Alvedon för smärtan. Sen kramar han om mig och säger "Nu förstår jag varför du är så rädd för getingar mamma" =/ Min lilla bubbe! Vill ju inte att han ska behöva ha samma rädsla som mig, men risken finns väl nu . En bra sak förde de med sig iaf, och det är att vi nu vet att han inte är allergisk.
 
Annars har dagen rullat på . William har hoppat i poolen hela dagen. Även grannbarnen var över och badade en liten stund. Sen har vi legat ute och solat och fått lite färg. Mest fick nog William :P Jörgen blev röd som en kräfta och Linus solade inte alls för han låg inne och sov middag ^^ Vi myste till det med tacos ikväll sen gick jag och barnen till lekplatsen med Kajsa + barn :) Och Linus visade Wilma hur man så fint häller massa massa sand i håret. Han tyckte det va jätte skoj. Men det va inte fullt så kul att duscha när man kom hem för att få ur en halv sandlåda ur håret :P
 
Jörgen är iväg och jobbar i vanlig ordning. Semester? Vad är det? Ta det lugnt.. ? Njae.. Existerar inte i hans värld. Nästa månad är han exempelvis inte ledig en enda helg.. Kul va? Men han tycker ju uppenbarligen att det är kul så ;) Dom är ju ett väldigt gott gäng så jag kan väl inte klandra han heller direkt. Nej snart dags att krypa ner i sängen, barnen kliver ju upp vid 06 och sen är de fullt ös medvetslös.. ;)
 

Torsdag - 120726

2012-07-26 07:56:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det strax helg igen..
Och snart känns det som att barnens sommarlov är slut =/ Är faktiskt bara 2v kvar innan dom börjar dagis igen. Och jag börjar skolan. Sen är det allvar på saker och ting igen. Tycker det är tråkigt att sommaren ska gå så fort och all ledighet bara försvinner. Nu har vi ändå var hemma i 4v men de känns verkligen inte så. För nu är det snart över och man ska ikapp verkligheten och komma in i distanspluggandet igen.
 
Igår var William och klippte sig :) Och han blev superduper snygg. Kort på sidorna och lite längre högst upp på huvudet, en riktig pudding. Och det tyckte han själv med för han sa att nu ville alla tjejer ha honom ;) Goding! Sen åkte vi och storhandlade med barnen, Linus va supduper grinig och inte alls på humör. Typ ungefär som vanligt med andra ord ^^ Han hatar verkligen att handla.
 
När vi kom hem fyllde Jörgen upp poolen =) Så idag kanske man kan ta sig ett dopp med barnen ;) Haha, får väl se om jag vågar pallra mig ner efter att solen värmt de ett par timmar. Vi är även hundvakt åt Chicco idag då deras familj ska till Skara Sommarland :) Passar ju oss då vi ändå ska vara hemma och Linus älskar Chicco :) Best friends där liksom! ♥
 
Nej, nu ska jag börja göra mig iordning, ska åka ner till stan och fika med Elinis om en stund ♥
 

Onsdag - 120725

2012-07-25 08:19:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon :)
Här gjorde vi morgon vid halv 7. Linus kom insmygandes  redan vid 06 =/ Låg kvar i våran säng en stund tills William vaknat innan vi gick ner och satte på tven och myste en stund innan vi fixade frukost. Nu sitter barnen och myser i soffan och jag har precis betalat in alla räkningar. Skönt att ha det gjort och denna månaden ser tack o lov bättre ut än förra även om de ska bli skönare nästa när CSN rullar in igen. Två inkomster är ju alltid bättre än en. Även om de går runt på bara en.
 
Idag när Jörgen vaknar ska vi åka och handla. Det ekar tomt i kyl och frys nu. Sen ska William iväg och klippa sig. Och de är verkligen välbehövligt för han är riktigt långhårig nu. Får väl se vad han vill ha för frisyr. Annars blir dagen lugn har inga större planer och "måste" saker. Vädret verkar bli fint, så kanske att vi fyller upp poolen idag så kan dom små busarna bada. Inte för att jag tror att Linus kommer vilja det, för han tror ju att det är livsfarligt att bada. =/ Ni skulle sett han igår, efter att vi varit på lekplatsen då han behövde ett bad för han var en aning lortig.
 
Fick stänga in oss i badrummet för att han inte skulle smita. Sen när jag satte han i badet börjar han gallskrika och ställer sig upp och ska kasta sig ur badkaret, slutade med att jag bara fick duschat av han och hålla fast han i ena armen. Inte det lättaste vill jag lova. Och ärligt talat så vet jag inte hur jag ska göra för att det ska gå lättare. Har ni något bra tips? Kom gärna med det!
 
 
 
 
Spelar fotbolls krocket :) ↑
 
 
Två iPhone nördar :P ↑
 

Tisdag - 120724

2012-07-24 12:44:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God förmiddag! =)
Inatt har vi sovit med en liten virvelvind brevid oss.. Snacka om att den killen rör sig i sömnen! Inte mycket till sömn. Men Jörgen gick upp med barnen idag och jag låg kvar tills klockan va 10 helt död! Men det va skönt :) Sen kom barnen upp och skakade liv i mig. Fast hade inte dom kommit upp hade jag nog legat kvar en stund till.
 
Barnen har precis fått lunch och nu sitter vi i soffan. Skulle försöka lägga Linus, men de gick inget vidare. Skrek som en galning och spänner sig i hela kroppen och ropar på William för att han inte vill sova, så får väl försöka om en stund igen och hoppas på bättre lycka då.
 
Idag kommer Lina & barnen hit en sväng på lite kaffe & lek. Men ska bli kul o se hur de ska gå för Linus lär ju inte vara på nåt solskenshumör om inte han har tänkt att sova middag. Han är en unge med ett hiskeligt humör kan jag lova. Det är han vi har fått för våra synder ;) Haha! Ja, somnar han inte snart så får han så snällt hålla sig vaken tills ikväll vare sig han vill eller inte.
 

Måndag - 120723

2012-07-23 11:49:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Måndag, måndag, måndag..
Helgen har varit fullspäckad så tid för uppdatering har inte funnits. I fredags åkte vi till Borås för att lämna barnen hos mormor. Och de gick jätte bra. När vi kom hem så fixade vi lite käk och sen fick jag besök av Sara & Sarah och tog en cider tillsammans. Vid 1 va de dags att gå och lägga sig.
 
Lördagen så bestod det av att grejja hemma, städa och lite sånt. Och sen vid 17-tiden droppade folk in ! Jag måste säga att vi hade grymt kul. Förfestade hos mig tills klockan va 21.30 då vi begav oss ner på stan för att kika in Fallens Dagar :) Vi var väl lite överallt, avverkade öltälten först, sen hamnade vi på Odd Fellow en sväng och slutade kvällen på Olearys. Sen blev de hem och käka en macka, för fyllemat i stan va ju inte att tänka på om man inte ville stå i kö i sisådär 100 år. Men hembakat bröd funkade precis lika bra. Jag hade ju ändå tryckt i mig en langos under kvällens gång.
 
Sen igår så blev de pizza till frukost innan vi åkte till Borås för att hämta våra älskade barn igen ♥ Åh, vad vi har saknat dom! Kommer dröja länge innan jag tänker vara borta från dom så länge igen. Sen bar det av mot Göteborg för att släppa av Maxine där. Innan vi begav oss hemåt för en familjekväll på stan. Avslutade det hela med att titta på fyrverkerierna :)
 
Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag håller på att tvätta och städa. Precis tagit tag i övervåningen och nu är det bara nere kvar, samt lite på altanen. Skönt när de är gjort. =)
 

Borås, Borås

2012-07-20 08:53:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Snart dags att packa in oss i bilen . Och åka till Borås.
Barnens väska är packad, ska bara få med resesäng, Linus sängkläder, vagn och sånt med. Tur vi har en stir kombi ;) Barnen går bara och väntar på att vi ska åka till mormor, William har fått åksjukemedicin så hoppas vi slipper spyolycka i bilen nu.
 
Men jag sitter här med lite separationsångest över att mina barn ska vara 10 mil ifrån mig. Är ju inte ofta vi lämnar bort dom så man är ju så van vid att alltid ha dom med sig. Att alltid vara tillsammans och nu ses vi inte förän på söndag igen. Så jag hoppas helgen går fort så vi får ses snart igen. Mina älskade ungar ♥ Vad vore livet utan er? Men jag kommer säkert bomba mamma med samtal under helgens gång. Som tur va så kan jag ju faktiskt prata med dom i telefon, fördelen med att dom är så stora nu att man faktiskt kan föra en konversation med dom.
 
Men jag tror dom kommer få det kul hos mormor. William har längtat hela veckan efter att få åka så det kommer nog bli bra, jag får släppa den där spärren och tro att det kommer bli bra. Min mamma har ju trots allt fixat att uppfostra 3 barn. Varav 2 st som det bara skiljde 18 månader på. Då ska hon nog fixa mina med. Nej, nu ska jag checka så dom har med sig allt! :)
 

Torsdag - 120719

2012-07-19 09:15:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon bloggisar!
Hoppas ni har sovit gott? Linus kom intraskandes till oss idag vid 06. Är rätt gott att slippa gå och plocka upp honom utan att han kommer in till oss när han har vaknat. Sen brukar vi faktiskt mysa i sängen en stund innan vi orkar kliva upp. Han är rätt gosig på morgonen faktiskt, brukar ligga och klappa mig på kinden och överösa mig med pussar. ♥ Jätte mysigt! William gick ner och satte sig i soffan när han vaknade och såg på TV.
 
När jag kom ner stog Jörgen och bakade bröd. Så det doftar ljuvligt här. Jag hoppas kunna äta nåt sen när de är klart. Men frukost är som sagt inte min starka sida om man säger så. Vart jobbigt med maten de senaste öht. Men jag får kämpa. Annars rullar det på. Idag har vi inga planer alls. Imorgon ska ju barnen till mormor i Borås. Känns lite ångestladdat faktiskt. Inte för att jag inte litar på min mamma, snarare att jag aldrig vart utan båda två en hel helg, och aldrig så långt bort. Dom har ju aldrig sovit hos mamma innan .
 
Men jag tror det ska gå bra. Dom ska besöka Djurparken o lite sånt :) Så jag tror allt att dom kommer få det kul. Är väl mest jobbigt för mig antar jag. Så fredagen har jag helt för mig själv, så jag får väl passa på att städa huset inför våran inflyttningsfest på lördagen ;)
 

Skoskav!

2012-07-18 22:54:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Va så himla rastlös förrut, så jag gav mig ut på en PW runt vårat sjukhus. En kort sträcka på ca 2,5 km. Musik i öronen och det va så himla skönt, så jäkla befriande att  bara gå och få utlopp för sin energi. Inte lika gott när jag kom hem och inser att jag fått feting skoskavet som både blödde och vätskade sig. Hoppas de är borta tills på lördag för då har jag planerat att ha mina high heels. Ja, annars får jag väl bara sätta på ett plåster och härda ut.
 
Har även haft besök av familjen Hedendal/Wadell :) Sen grejjat här hemma. Tvättat lite granna, städat badrummet uppe. Jörgen har bakat bullar som barnen har smockat i sig och ja, även han.
 
Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig :)

Onsdag - 120718

2012-07-18 13:05:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Skulle bloggat igår.. Men bloggen ville inte som mig, så det gick inte att skriva =/
Men så kan det vara ibland. Igår så hade vi besök av Angelica :) Linus fullkomligt älskade henne, i början var han lite blyg men de släppte ganska snabbt, sen dög ingen annan än henne. Efter att barnen lagt sig kom Sara hit och la i nya slingor i mitt hår. Så nu är det ytterligare en nyans ljusare, det börjar ta sig :) Tanken är ju att jag ska bli blond igen, men vill inte bli så ljus som jag var innan jag blev mörk. Känner att det där kritvita inte riktigt passar mig längre, plus att helbleka sliter så förbannat på håret.
 
William är ute och leker med grannpojken nu, och Jörgen är uppe och försöker lägga Linus. Han är väl inte riktigt med på noterna :P Haha! Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Så det blir väl att grejja hemma, har en maskin tvätt jag ska hänga upp sen när Linus har vaknat.
 
Finns alltid nåt att pilla med här hemma. Håller regnet sig borta kanske man skulle dra sig ut på en promenad och fota lite :) Hade vart skojsigt :) Nej, nu ska jag sluta babbla här .
 

Kvällsbabbel

2012-07-16 20:18:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var kvällen kommen . =)
Barnen ligger i sina sängar och sussar så gott! =) Vart fullt ös hela dagen, William och grannpojken har hängt ihop hela dagen lång. Är så kul att dom trivs så bra ihop. Har vart med Jörgen hos läkaren som stöd, och han blev sjukskriven veckan ut. Vilket jag egentligen väntade mig att han skulle bli, men lika bra att han får vila kroppen nu och bara ta det lugnt, sen har han ju 4 veckors semester och gud vad vi ska njuta av att bara få vara tillsammans.
 
Sen har vi vart och handlat och sånt tråkigt, lagat mat, roat barnen ute! Sara & Nicolina kom förbi också. Nicolina åt lite middag med oss. Enda gången jag faktiskt tycker de är kul att laga mat är om det är fler som äter, då kan jag gärna stå i köket en stund, men annars kan det kvitta. :)
 
Nu ska jag och Sara snart åka hem till Elina på lite kvällskaffe ♥
Kan ju hoppas Nisan är vaken så jag får gosa med henne ;)
 
Tjingeling .

Måndag - 120716

2012-07-16 11:44:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gör ett nytt försök till ett inlägg då..
Nu är det redan måndag igen, och vi är inne på våran tredje semestervecka. Snart har redan halva semestern gått men vi har inte gjort ett dyft faktiskt, mer än att ha vart hemma. Fast det är faktiskt ganska skönt att inte känna pressen att man måste göra saker. Barnen är väldigt nöjda med att bara vara hemma och leka. William har ju många kompisar här runt omkring så han hinner knappt vakna innan han vill gå ut och leka med dom :) Det känns så oerhört skönt att han har dom, även om vi leker mycket tillsammans så tycker ju han att han är "stor" och inte behöver ha morsan hängande efter sig ;) Haha
 
Linus däremot, han har inget val xD Igår hade vi en riktig mysdag tillsammans. Käkade pizza på altanen och hade de allmänt gott. Lekte på baksidan tillsammans. Livet känns så himla underbart just nu! :) På topp verkligen. Vi trivs så himla bra här, barnen älskar det ♥ Vi kan verkligen se hur dom njuter av att bo så här och slippa en svettig lägenhet liksom :)
 
I helgen ska barnen åka på ett litet äventyr. Dom ska nämligen åka till sin mormor i Borås. Så vi kör dit dom på fredag och hämtar dom på söndag. Är så himla glad att jag har en mamma som ställer upp och tar barnen när ingen annan vill/kan. Skulle kunna skriva massor om när det gäller just det men jag tror att det är bättre att jag håller tyst. Även om jag skulle vilja säga ett och annat, ibland riktigt kokar de inom mig. Det är tur att dom har sin mormor, morbror och sin faster Carina. Som oftast alltid ställer upp i den mån dom kan. Så på fredag blir det Boråstrip!
 

Lördag - 120714

2012-07-15 00:19:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ååååh!! Jag skrev precis ett jätte långt inlägg.!
Så försvann min internet uppkoppling, as usual och så försvann inlägget såklart. Fanns inte kvar i utkast heller! SUCK!! Jaja, nu orkar jag inte babbla på så jag bjuder på ett par bilder istället ;)
 
 
 
 

Morgonmys

2012-07-13 09:30:36
» Kommentarer(0) «


Ligger fortfarande kvar i sängen, barnen sitter här breve och tittar på Babblarna på Williams telefon :)


Arbetsnarkoman?

2012-07-12 16:52:53 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Ja, det skulle man väl kunna kalla min man .
Och det är inte alltid positivt. Speciellt inte idag då ambulansen fick hämta han på jobbet pga bröstsmärtor och en hand som domnar bort. Så akut till NÄL och sen göra röntgen över hjärna, hjärta och stora kroppspuldådern. Tack och lov visade den bra och inget tecken på att några kärl var tilltäppta eller inre blödningar! :) Skönt! Men han fick bli kvar på observation tills iaf ikväll. Vet mer efter 19-tiden så då får vi se om han får komma hem eller bli kvar under natten. Hoppas ju såklart han får komma hem så vi får rå om honom hemma ist ♥
 
Han vill ju helst åka och jobba imorgon, men de har jag satt stopp för. Han ska liksom mot alla odds till jobbet. Men jag har redan pratat med vaktchefen och han har strukit Jörgen från helgens pass och ersatt han med en annan vakt :) Så nu får han vara hemma med oss och vila vare sig han vill eller inte. Hälsan får faktiskt gå före jobb, även om han inte vill inse det. Så jäkla enveten så de finns inte. Tror inte jag känner nån som är mer enveten än honom?
 
Hursomhelst, så har vi mest vart hemma idag. Har haft besök av Sara & Nicolina och jag är skit trött nu. Längtar efter min man, och vill krama om honom ♥

Ut med de gamla och in med det nya

2012-07-11 13:29:15 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Som ni kan se så har det blivit lite förnyelse här på bloggen! :)
Va tycks? I love it! Än en gång är de bästa Michis som grejjat och donat, utan henne skulle min blogg se riktigt tråkig ut =) Men än är de inte riktigt klart, lite små grejjer som ska fixas oså. Hon har även fått in en widget för instagram så man lätt kan följa oss där! Grejt va?
 
Annars är det lugna puckar här hemma.. Barnen har lekt uppe hela förmiddagen och jag har legat i soffan med migrän och lyssnat på hur det låter som om jag har 17 elefanter på övervåningen. Det är sjukt lyhört men låter oftast värre än vad det egentligen är. Nu sover Linus middag och William sitter breve mig i soffan och kollar på film. Så, så mycket mer än så händer det inte hos oss idag, ska försöka samla ork att fixa tvätten sen när han sovit klart. Och kanske börja fundera på middag.. Skulle behöva skriva en matsedel, för så här sitter jag varje dag och funderar på vad man ska äta.. Så sjukt tråkigt. Har man en matsedel så vet man iaf vad man ska göra för nåt och slipper fundera.
 
Tyck gärna till om det nya utseendet! =)

Tisdag - 120710

2012-07-10 22:22:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej Bloggen :)
Idag har vi haft besök av Emma och hennes barn Oliwer & Moa :-) Var fint väder hela förmiddagen så vi passade på att vara ute och fika med glass och jordgubbar. Sen la jag Linus för att sova middag men han sov bara en kort stund så sen va de fullt ös igen på honom. William stack iväg till grannpojken och lekte sen istället så han såg jag knappt röken av under eftermiddagen tills Jörgen kom hem från jobbet då det va middagsdags. Sen har bråken avlöst varandra.. Mindre kul om ni frågar mig. Men de är väl så småbarnslivet är?
 
Annars har dagen rullat på här hemma. Fick gossarna i säng strax efter 20-tiden. Hörde dock bara hur William bråkade med Jörgen under tiden jag var uppe och la Linus. Så vi hade en liten fight innan han somnade. Tycker bara det är så himla tråkigt när man ska behöva bråka jämnt och ständigt. Man blir så less på de, men jag fick kramat om honom rejält så hoppas vi på en bättre dag imorgon istället.
 
Jag har även bakat cupcakes ikväll. Men jag va lat så jag gjorde en färdigmix. Men dom blev smarriga! =)
 

Nattsudd

2012-07-09 23:36:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja.. Här sitter jag mitt i natten..
Alla i familjen ligger och sover. Men ska allt gå upp och lägga mig strax jag med, imorgon är en ny dag full av bus :) Idag har vi grejjat hemma på eftermiddagen. Vid 15 tiden fick jag väcka Linus för då hade han sovit i 3 timmar dags att gå upp då kanske? Ville ju att han skulle komma i säng någorlunda ikväll iaf. Och han somnade vid 21 men så kan de gå :P Inte lär han sova längre för det :P
 
Efter att Jörgen slutat jobbet så åkte han och hämtade våran stora gosse hos Carina. Och då passade vi på att grilla lite och avnjuta våran middag på altanen, riktigt gott! Man får passa på, nu ska det ju regna i ett par dagar =/ Riktigt tråkigt, men vi får försöka underhålla oss så gott det går. Nåt ska vi väl lyckas hitta på =)
 
Nej, om jag skulle krypa ner breve min käre make kanske ? ♥
 
 
Han smet ut med min telefon, skitungen ;)
 
 

Måndag - 120709

2012-07-09 13:34:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej måndag!
Solen gassar över Trollhättan och jag sitter i soffan och degar just nu, Linus ligger uppe i sin säng och sover middag. William är hos Carina fortfarande, han åkte dit i lördags men idag kommer han hem ! Som vi längtat efter honom. Och speciellt lillebrorsan som går och frågar hela tiden "Ää Willa" "Willa botta" Och ser lite ledsen ut, så jag tror vi kommer ha en glad liten Linus när William kommer sen =) Är helt sjukt vad man saknar dom små liven, men han har det allt kul hos faster och är ute och leker hela tiden :) ♥
 
Annars har våran helg varit lugn. Igår va vi ute på en promenad runt sjukhus. Linus var helt tossig för precis när vi kommer dit då har helikoptern precis landat så då va han helt galen för det. Sen när vi gick vidare så stog där två ambulanser. Våran lilla pojk älskar fordon och speciellt ambulanser och helikoptrar, det är favoriten! Så han var i himmelriket igår. Så nu känner jag verkligen att vi måste åka ner til Göteborg och hälsa på morbror på jobbet. (Han jobbar på akuten & på ambulansen) Linus kommer vara helt galen! :) Haha!
 
Nu på förmiddagen har vi vart hos Sara & Nicolina en sväng så Linus har busat där. Hoppat studsmatta och lekt i hennes lekstuga :) Får se vad vi hittar på idag. Jag håller på och tömmer poolen så jag kan flytta på den och fylla den igen ;) Inte för att Linus vill bada men William kanske vill de när han kommer hem =)
 
 
I promise to love you forever, every single day of forever ♥

Lördag - 120707

2012-07-08 00:18:08
» Kommentarer(0) «


Mitt i natten sudd! Måste bara säga ÄNTLIGEN har dom uppdaterat blogg appen :) så nu blir de kanske bättre uppdatering från min sida. Är lite lättare att blogga från telefonen för den har man ju alltid med sig, eller vad säger ni? Har verkligen väntat på detta.. I förmiddags åkte William till sin faster för att busa och leka där :) så det är bara Linus hemma nu. Vi har inte gjort så mycket fick besök av Lina och barnen och Sara och Nicolina. Drack lite kaffe och tjötade skit. Sen va det läggdags för lilla Linus och sen kom Sarah förbi en svängis :) Ligger i sängen nu och ska strax sova vet aldrig när lillemannen tassar in imorgon bitti :)


Fin besök

2012-07-06 22:29:27 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft besök av morbror Hasse! =)
Barnen har vart överlyckliga! :) Va ju ett tag sen vi sågs nu, så det va på tiden. Men även på tiden att vi tar oss till Göteborg nu känner jag och hälsar på honom. Får kolla på det med tanke på att han jobbar ganska mycket. Med sig hade han en liten överaskning till barnen . En POOL :) Vilket va jätte poppis, ja inte från Linus kanske.. Då han avskyr att bada men William tyckte det va skoj. Synd bara att det inte va badväder :/ Men solen kommer väl förhoppningsvis tillbaka igen så vi får använda den :)
 
Annars har det vart fullt ös. Dom har lekt och tjoat, kört träningspass till Mora Träsk. Vi åt en god middag tillsammans innan Hasse åkte hem och då hade jag en VÄLDIGT ledsen liten Linus som inte alls ville att morbror skulle åka hem, helst skulle han följa med morbror hem och lämnat mig och William här. Så det va en hel del tårar som rann ner för vår lillkilles kinder ikväll =( Men ett gott tecken att han trivs med sin morbror iaf ♥
 
Sen hade jag två trötta killar som somnade på stört! :) William skulle vara vaken och se på film men de tog inte många minuter innan ögonlocken hängde tungt på honom :) Haha! ♥
 
 
Sociala klubben ↑
 
 
Ambulans utstyrseln åkte på och barnen tyckte de va super skoj :) ↑
 
 
Bästa morbror ♥
 
 

Torsdag - 120705

2012-07-05 21:23:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå ! =)
Idag har det vart SOMMAR!! Älskade sommarväder, så som jag älskar dig! I förmiddags åkte jag och William med Sara och Nicolina till Ursand för lite strandhäng! Barnen badade och vi solade, doppade oss också såklart. Va lite kallt i början men sen vande man sig och då va det faktiskt ganska så skönt =) När vi kom hem passade vi på att grejja lite hemma. William gick över och lekte med grannpojken och jag passade på att tvätta lite och ta hand om hemmet som lätt förfaller så fort det är fint väder ute. Man skjuter ju faktiskt sådant åt sidan då. Passar ju faktiskt hellre på att vara ute i det fina vädret.
 
Och tur är väl det, för nu ska de bli sämre igen och tydligen regna :/ Skit tråkigt! Barnen blir så rastlösa inomhus. Inte alls skojjsigt. Efter att vi slängt i oss lite middag tog vi en tripp till lekplatsen för att leka av dom. Vi har även passat på att byta säng till Linus. Så nu är bebistiden verkligen finito. Numera sover han i Williams gamla juniorsäng. Läggningen gick smidigt faktiskt, han somnade i min famn. Helt utslagen efter kvällsmaten. Pluttas! William ville mysa lite i soffan han med och stenslocknade så det var bara att bära upp han till sängen. Han är inte fullt så lätt ska ni veta, dessutom inte sovandes då är han ännu tyngre. Men de får ju gå :P HAha.
 
Nej nu ska jag se på lite TV, imorn får vi besök av bästa morbrorn ♥
 
 
 
 

Lekplatshäng

2012-07-03 23:32:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har vi spenderat dagen på bla lekplatsen med Sara & Nicolina. =)
Skönt att vi äntligen fick fint väder idag som dessutom bjöd på solsken. När vi kom hem lekte William med grannpojken och jag passade på att hoppa in i duschen med en kliande och jobbig hårbotten. Jag har så himla torr hårbotten så periodsvis har jag sån himla jobbig klåda. Men efter att ha masserat in hårbotten med MASSA balsam så slutade det klia tack o lov. Tur Saras mamma är frisör så man får massa braiga tips :)
 
Sen kom Kajsa och barnen förbi för lite kaffe och lek. Så det va bus på baksidan och sedan bobbycar räjs på framsidan. Sen droppade nästa besök in från Erica :) Blev lite kaffe där med, så det har blivit en hel del kaffe idag om man säger så. Men gott äre ;) Annars flyter det på .. Hoppas på fler soldagar nu så man kan vara ute hela dagarna.
 
Jag har så dålig fantasi om vad jag ska skriva om? Kan ni inte komma med lite tips?
 
 
 
 
 
 

Tisdag - 120703

2012-07-03 10:27:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon =)
Här skiner faktiskt solen idag, funderar på att gå till lekplatsen en sväng idag med barnen så vi kommer iväg och gör nåt :) Får passa på medans solen är framme, man vet aldrig när de vräker ner nästa gång . Plus att båda två verkar rätt så rastlösa just nu. Tro jag det när dom är vana vid att busa och stojja på dagis varje dag. Blir ju inte samma sak hemma tyvärr, hur gärna jag än skulle vilja så kommer man ju inte upp i den stimulansen. Men what to do?
 
Igår kväll såg jag på en jätte hemsk film. The other woman :/ Handlar om en tjej och hennes man som förlorar sin dotter i PSD. Och hur dom går vidare efter sin dotters bortgång och hur svårt det faktiskt kan vara att bearbeta sorgen efter ett barn. Den va riktigt hemsk och jag mådde riktigt dåligt efter jag sett den. Kände mig riktigt ledsen, tom och ensam. Ville bara gå upp och väcka mina barn och berätta för dom hur mycket jag älskar dom ♥ Den filmen kändes verkligen i hjärtat. Tårarna rann bra mycket under den filmen, på nåt sätt även om man inte vart med om det så kan man relatera till det. Man vet ju aldrig när livet tar slut. vare sig för sig själv eller för sina barn. Så man borde ta vara på varje dag som om de vore den sista. Men jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva mina barns död.
 
 

Måndag - 120702

2012-07-02 19:50:27 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Första dagen på sommarlovet är gjord!
I förmiddags tog jag med mig William och gick hem till Sara för lite lek med Nicolina. Gick hemåt när det var dags för lunch, sen har dagen rullat på. Linus har inte sovit någon middag idag så han va dödstrött. Stendäckade med en gång, han ville sova redan vid 16 men de fick jag hindra honom ifrån. Locka han med lite annat, annars hade vi haft en kul kväll/natt :P Och så kul ska vi inte ha det :P Haha!
 
Jörgen jobbar nu och jag har precis nattat barnen. William har vart ute hela eftermiddagen och lekt. Och även Linus och jag gick ut en sväng och lekte på baksidan. Hoppade lite stutsmatta och han "klippte" gräset ;) Har precis plockat undan lite och satt mig här för att uppdatera lite, tänkte jag skulle sätta på en film och blega på tills Jörgen kommer hem.. Finns inte så mycket annat att göra just nu. =)
 
Vad hittar ni på så här i juli månad? Har ni semester eller jobbar ni fortfarande? :)
 
 

Söndag - 120701

2012-07-01 23:28:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tänka sig.. Idag är det 7 år sen jag tog mitt pick och pack och flyttade från Borås till Trollhättan. Jag och Jörgen flyttade ihop i våran första lägenhet som låg i utkanten av Trollhättan, dock bodde vi inte där särskilt länge eftersom bussförbindelserna va dökassa och jag hade då som nu inget körkort. Men hursomhelst har vi bott tillsammans i 7 år nu. Tiden, ja vart tar den vägen?
 
Idag passade vi på att sova ut eftersom barnen sov hos Jörgens syster. Jag klev inte upp förrän klockan var närmare 14, det va gott! Hehe. Händer väldigt sällan. Men man får passa på när man kan, imorn är det andra puckar då är det upp vid 06 som gäller och sen ska man roa dom där små barnen hela dagen eftersom dom nu är lediga och Jörgen jobbar. Men det får väl gå, får la rasta dom i trädgården eller gå till lekplatsen, verkar som att det ska vara uppehåll från regnet iaf, man kan ju hoppas =) hehe.
 
Är precis hemkommen från Sara, har vart där och tagit en kopp kaffe och tjatat lite. Men nu kallar snart sängen på mig, ska väl inte säga att jag är sådär jätte trött, men annars lär jag väl vara det imorn bitti . :)
 
 
 
Varför blir man alltid som en uppblåst ballong vid mens, är det nån som kan förklara det för mig ? :/