Lilla skruttiplutt

2012-02-29 19:13:47 Foto - Linus
» Kommentarer(5) «



Plugg, plugg, plugg

2012-02-29 09:14:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ingen bra kombo att vara sjuk & plugga på distans..
Det är ju väldigt lätt att lägga allt skolarbete åt sidan då och bara fokusera på att bli frisk, men jag lyckades iaf få in mitt psykiatri arbete och nu har jag satt mig med nästa arbete i barn & ungdomssjukvård :) Handlar om samverkan i denna uppgift och rätt stor sådan, men de brukar det ju vara i denna kurs. Fast väldigt intressant ämne som jag kommer ha nytta av i min praktik :)

Igår låg vi bara hela dagen lång.. Tittade på tven hela dagen typ. Massa massa Greys Anatomy. Sen va det dags för barnen att komma hem från dagis =) och då va det high life vill jag lova, extas.com kan jag lova er ^^ Haha. Idag blev det dagis lite tidigare för grabbarna då William ska iväg på utflykt med sin grupp.

Och eftersom jag är mycket piggare idag, så sätter jag fart med plugget.. Måste ligga snäppet före när jag ska praktisera, för då går jag ju brevid en heltid, samt att jag pluggar heltid . :)

Sjukstuga

2012-02-28 06:54:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vet inte vad det är vi råkat ut för. Men nu ligger både jag och Jörgen. Jag började igår med att jag kände mig frusen, sen blev det bara värre och värre sen låg jag i soffan med världens frossa. Och så såg resten av min kväll ut, total däckad i soffan. Lyckades få i mig lite soppa som Jörgen köpt med sig hem. Annars värker allt i kroppen just nu och jag är inte den som klagar över att jag mår dåligt, men nu mår jag dåligt.

Knappt kunnat sova inatt, och nu är Jörgen dålig också. Så det är sjukstuga här hemma jag hoppas dock barnen klarar sig och slipper denna skiten. Men risken kanske inte är så stor. Nu ska jag återgå till min soffa!


Måndag igen .

2012-02-27 09:47:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jaha, då va det måndag igen ! :) Barnen är lämnade på dagis och jag har satt mig med lite reflektioner i psykiatrin. Så snart det är klart så är det bara att ge sig på nästa arbete i barn & ungdomssjukvård. Men hela uppgiften fanns inte ut riktigt än, så jag får väl avvakta under dagen. Måste även försöka få tag i dom på Neonatal avdelningen idag, väntar fortfarande på att dom ska höra av sig om schema, de är ju bara 2v kvar idag, men jag har inte hört nåt. Ska man avvakta lite till eller ringa?

Annars har helgen vart kanon, hade en suverän kväll i lördags med mina goa vänner ♥ Blev limousin ner till stan för oss tjejer, och sen vidare in på krogen, men vid 01 åkte jag och min man hem. Det räckte alldeles perfekt för oss, mådde liiiite kasst igår, men efter att hällt i mig typ 1 liter cola och fått lite mumsig kinamat i magen då va jag på topp! :)

Hade lite söndagsmys i soffan med en kopp te, kex & ost på tven gick Sons of Anarchy :) Kunde ju inte vara bättre :) Nej jag får la hänga lite tvätt nu.. =)


It's Friday !

2012-02-24 08:12:56 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Yaaay, finally xD
Inte för att det händer nåt jätte speciellt idag, såsätt + att Jörgen jobbar, men de är skönt med helg och kunna ta det lugnt utan att sitta och plugga hela dagarna och få ägna sig åt barnen och slippa dra i väg dom till dagis, utan kunna få mysa tillsammans på morgonen, det är guld värt =)

Idag måste jag ner till Överby en sväng och hitta nåt att ha på mig tills imorgon. Samt att jag måste springa in en sväng på "Gröna skylten" . Ja, vi ska ju på lite fest imorgon, så jag tänkte ha mina nya heta skor, så då måste jag ju ha nåt snyggt till dom :) Hihi. Sen är det massa städning som skall göras och lite sånt :) Man får ju passa på .. Men har även en massa annat att hinna med också. Har fem reflektioner kvar på Psykiatri arbetet, så de måste jag också fixa! :)

Sen tar vi helg, jag och barna! :)

 


Beautiful little Prince ♥

2012-02-23 21:56:31 Foto - William
» Kommentarer(0) «



Babbel Babbel ♥

2012-02-23 18:57:24 Videos
» Kommentarer(0) «



Svar

2012-02-23 14:44:48 Marie babblar
» Kommentarer(0) «


Anonym: Vadå inte högskolematerial? Lägger man manken till kommer alla in:)
Nja, läsa tillhör inte riktigt min starkhet om man säger så. Att jag ens fixar distansstudier är starkt nog för mig faktiskt. Men vi får se hur jag känner när jag pluggat klart och jobbat lite, känner att jag vill ut och arbeta lite innan jag hoppar från en utbildning till en annan .

Men tack för ditt peptalk! :)

Torsdag - 120223

2012-02-23 10:55:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Redan torsdag.. Usch va tiden springer iväg.. Jag hinner inte ens med hälften av allt jag bör göra. Har ett psykiatri arbete som jag kört fast i, så är de nån som är haj på att förklara situationer där man lyfter fram dom psykiatriska lagarna så får ni gärna hojta till, för nu står de still. Suck . Jaja, de löser sig väl..

Igår hade vi fullt ös hela eftermiddagen, efter att jag hämtat barnen kom Jonnah på kaffe och sen även Sara & Nicolina, Linus tyckte det va skit skoj, medans William var mest vrång och ville inte låna ut sina leksaker. Härlig ålder de där. Haha, eller inte. Men vad ska man göra mer än att säga till att man måste dela med sig till sina kompisar? Annars får man ju inte låna av dom sen när man är där och leker?

Sen var båda barnen väldigt trötta.. Somnade som stockar! Och jag bänkade mig i soffan och slängde på Grey's Anatomy :) Underbara serie! Nu vankas de snart helg, och båda barnen ska sova hos sin faster. Det händer inte vardag, så William tycker det ska bli spännande att få ha med sig sin lillebror dit =) Vi ska ut på lite galej ;) Vilket också ska bli riktigt skoj! =)

Svar på tal

2012-02-22 19:21:43 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


Anonym: Borstar ni tänderna innan välling?
Ja, det gör vi. Eftersom han är så trött efter välling och vill inte då, men gör vi de innan så går de utan problem, frågade även om de va ok att göra så när vi var hos tandläkaren i förra veckan, och hon sa att det va ingen fara eftersom han ändå inte äter på nätterna. Och de är bättre att borsta innan än att inte borsta alls, så ja det gör vi .

God morgon

2012-02-22 08:10:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vaknade av ett illvrål imorse. Det va Linus som stog och gormade i sin säng, och sen kom även William inspringandes, inget ligga o dra sig här inte.. Upp och studsa och fixa frukost till dom små. Linus var så nöjd med sin flaska välling. Vad skulle han göra utan den? Jörgen har precis gått och lagt sig och barnen leker inne på rummet en sväng, innan vi ska gå till dagis.

Igår kväll hade vi besök av Tina & Nellie :) Barnen busade en stund tills dom blev alldeles för trötta och jag fick slänga lillemannen i säng, somnade så gott så. Läggningarna har blivit så himla lätta numera, innan har han alltid velat somna i våran famn, och lägga han själv i sängen har inte vart på tal om ens, för då har han skrikit sig halvt fördärvad men nu har vi fått en sån bra kvällsrutin, först är det tandborstning som gäller, som han älskar förövrigt :) Sen är de på med jamas och välling i soffan, när han är färdig traskar han så sött in i sovrummet och jag lägger han i sängen och pussar godnatt ♥ Han har blivit så stor våran "lilla" kille .

Så, allt flyter på jätte bra med pojkarna. Häromdagen fick vi en inbjudan till föräldramöte på Williams nya dagis. Han slutar ju på sitt nuvarande till sommaren och flyttar till de större i Augusti. Det är så att dom flyttar alla 5 åringar från dagis till ett annat som ligger på skolan, för att dom går då 1 år på dagis på skolan innan dom börjar förskoleklass, då är dom redan på plats liksom! Och han tycker de ska bli så spännande! Min stora fina kille ♥

Nytt från h&m

2012-02-21 16:28:29 Dagboken
» Kommentarer(1) «


2 såna här Tishor kom idag! En pastell rosa och en vit. Även ett par mjukisar till William :)


Äkta vänskap

2012-02-21 09:51:27 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «


Något man finner väldigt sällan . Jag har funnit den, en solig dag i juli 2009 fann jag en underbar vän, som jag aldrig kommer släppa. Jag är en person som har väldigt svårt att lita på människor, jag öppnar mig inte och släpper inte in någon i mitt liv förän jag "vet" att det är rätt, att det är en människa jag kan lita på. Så min tillit är inget som bara kommer, den måste man förtjäna. Jag har väldigt många ytliga vänner/bekanta. Men väldigt få känner mig. Dom kanske tror att dom gör de, men det skulle jag säga att det gör dom inte, vet inte ens en bråkdel om mig.

Varför har jag såna anknytningsproblem då? Jag kommer ju inte gå in på detaljer, men jag har blivit sviken hela mitt liv, speciellt som barn.. Det sätter sina spår, därför lovar jag aldrig mina barn något jag inte kan hålla, inte heller dom som är mig nära i mitt liv. Löften är heliga för mig. Blivit utsatt för traumatiska upplevelser i min barndom, som jag inte ens önskar min värsta fiende. En sak kan jag konstatera iaf, det finns riktigt sjuka människor i denna värld .

Jag är även en person som har svårt att förlåta, när det kommer till vänskap är jag riktigt långsynt . Svik mig en gång, men du gör de aldrig igen. Jag tillåter det inte, för jag släpper aldrig in dig i mitt liv igen. Då är det liksom över för gott.

Hur resonerar ni kring detta?

 

Min underbara Sara ♥


Frågestund Del 2

2012-02-21 07:49:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hur träffades du och Jörgen?
Vi träffades via nätet när jag va 16 och sen dess har det varit vi ♥ Så i 8 år har vi hållt ihop nu!

Hur många barn vill ni ha?
Just nu är jag väldigt nöjd, men så småningom vill vi ha ett till, men sen är vi helt färdiga

Vad vill du jobba med i framtiden?
Drömmen är barnmorska, men dock kommer de nog inte bli de. Jag är inte högskolematerial, men undersköterska med inriktning på barn & ungdomssjukvård blir de ju, så nära drömmen jag kan komma. Jobbar mer än gärna på en Neonatal avdelning.

Om ni får en dotter vad har ni för favoritnamn då?
Där är jag glad att vi har två söner för där kommer vi INTE överens, Jörgen gillar Jennifer och de gör inte jag. Jag gillar tex Alicia, Oliwia. Men får vi en dotter så kommer vi vara väldigt oense.

Om ni får en kille vad ska han heta?
Då är favoritnamnet Leon.

Hur stort bor ni nu?
Nu bor vi i en lägenhet på 3 RoK. På 75 kvm.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Vi vaknar oftast runt 7 numera, då går vi upp . Linus får välling och William frukost oftast bestående av flingor & mjölk och nån smörgås. Sen tittar dom på tv eller leker en stund, sen är det ombyte av pyjamasen till vanliga kläder och borstning av tänderna innan vi klär på oss ytterkläderna och går till dagis. Barnen börjar alltid kl 9. Sen går jag hem och sätter mig vid datorn och pluggar med liten break för kaffe & lunch.. Försöker också hinna med tvätt och disk under tiden barnen är på dagis. Hämtar dom igen vid 16 och då går vi hem och lagar middag och sen leker dom till runt 19-tiden då Linus får välling och borstar tänderna och sen går och lägger sig. Då passar jag på att få lite egentid med William och sen går han också och lägger sig mellan 20-21. Kvällen sen består av att kolla serier på tvn :)

har förstått att Jörgen jobbar lite olika om han är ledig en helg hur ser de då ut hos er? hittar ni på saker eller är ni hemma?
Oftast är vi bara hemma och myser! Tar igen den tiden vi inte har tillsammans, jag kan även passa på att gå hem till en kompis med William så han får leka lite utan lillebrorsan i hasorna. På helgen brukar vi även äta nåt gott tillsammans och sen mysa hela kvällen =)

är de inte jobbigt/tråkigt att han jobbar så mycket?
Jo visst är det så :/ Dock är ju han den som drar in den stora inkomsten i familjen och tyvärr säger dom att räkningar skall betalas så :-P

dina 10 top bloggar du följer
http://endenise.se
http://acarolinas.blogg.se
http://karlekmedordochfoton.blogg.se
http://melissasprinsar.se
http://flavorsofmylife.blogg.se
http://aniit.blogg.se
http://sarahsbaby.blogg.se
http://dien.blogg.se
http://anotherdaywithcaroline.nu/
http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/


Frågestund Del 1

2012-02-20 19:23:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Har du gått ner mer i vikt?
Nja, jag har ju gått ner alla mina graviditetskilon + lite till. =) men jag har aldrigt grämt mig så över vikten, utan jag vill ju hellre bli lite mer "fast" i kroppen. Och då spelar de ingen roll hur mycket jag skulle gå ner. Sen finns de ju lite lös hud men de får jag leva med ;) Kroppen har återhämtat sig väldigt bra efter två graviditeter och stor viktuppgång.

Tränar du?
Nej, det gör jag inte. Finns tyvärr inte tid eller ork till det just nu.

Hur går de med Linus mage?
De går hyfsat, just nu är vi inne i en bra period. För med hans mage så går de i perioder. I slutet av Mars ska vi göra prick & patch test på honom för att utesluta födoämnes allergi.

Säger du halvfull eller halvtom?
Hm, halvfull

Vill du gifta dig?
Jag är gift sen (snart) 2 år tillbaka ;)

Ha fler barn?
Just nu vill jag inte ha fler barn, men vi vill ha ett barn till så småningom.

Vad var dina namnförslag på pojkarna innan det vart namnen dom fick?
William var alltid en William, det fanns inga andra namn. Medans Linus var inte riktigt bestämt förän i slutet på graviditeten, då hade vi tex Leon, Ellioth.. Men Jörgen tyckte Linus, och han såg ut som en Linus och är verkligen en liten Linus.. En liten ljushårig lintott full av bus!

Hur förstod du att du var gravid?
Jag åt ju hormoner när Linus blev till, och när mensen va en dag sen tog jag ett test och fick ett fint plus. Och med William uteblev min mens :)

 

Så ser min mage ut idag! Och jag är riktigt nöjd!




Linus 16 månader ♥

2012-02-20 08:26:56 Foto - Linus
» Kommentarer(3) «



Mammas små hjärtan ♥

2012-02-19 19:37:51 Fotografi
» Kommentarer(1) «



Outfit - söndag

2012-02-19 16:15:42 Dagboken
» Kommentarer(3) «




Glöm inte

2012-02-19 10:09:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «



Sunday

2012-02-19 09:52:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon ! =) Vart en sen natt ^^ Kom inte i säng förän kl va runt 02 :P Oops, så de kan gå! Men de händer ju inte vardag om man säger så ;) Sara var här en sväng och tog en latte och sen blegade jag på Greys Anatomy! Har hunnit plöja igenom 4 säsonger hittils. =) Love that show! :) Hur kan man inte älska den liksom? Tänk att det är 8 år sen den startade sändas i Sverige.. 8 år.. Shit! :)

Igår var vi hemma hela dagen, jag och Jörgen hade ett långt härligt samtal ♥ Välbehövligt! Och planerat lite smått, vi behöver verkligen lite egentid för varandra för att rå om varandra, så på fredag ska vi gå ut och äta en bit mat :) Och på lördag blir det lite party! Ska bli riktigt kul =)

Nu sitter jag här med en kopp te, ungarna sitter och tittar på Bilar 2 på tven! Och sen får vi kaffebesök av Linda =) Så jag önskar er en mysig söndag!

Glöm inte frågestunden! ♥

Dagens middag .

2012-02-18 18:52:04 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(7) «


 

Potatisgratäng & fläskfilé.

Snabbt och väldigt gott :)


Outfit

2012-02-17 12:58:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


.

 

 


Fredag och massa måsten .

2012-02-17 11:20:44 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fredag brukar innebär helg & ledigt! :) Men inte för min del . :/ Jag har precis skickat in en komplettering jag hade som skulle vara klar tills idag, sen har jag ett nytt arbete jag påbörjat som ska vara inne på söndag, så det kommer jag få sitta med hela helgen! Kul? Nej, inte direkt. Sen ska Linus till tandläkaren i eftermiddag, så där försvann 2 timmars pluggtid. Life is sweet! ;)

Ibland frågar jag mig själv varför jag valde två stora kurser som Barn & Ungdomssjukvård OCH Psykiatri på samma termin, smartast hade ju varit att dela upp det på två terminer, men jag är inte så smart! Så det får jag sota för nu, hade ju hellre ägnat helgen åt mina underbara ungar, men det ska allt finnas tid till det med, måste bara oganisera det hela bra..

Jörgen jobbar hela helgen lång, så ja det blir ensamt :( Tråkigt! Men som sagt så har ju jag att göra ändå.

Vad ska ni göra i helgen då?
Och fram tills vi hörs igen, så kör vi en frågestund ! :) Hoppas på massa roliga frågor!! =)


Torsdag - 120216

2012-02-16 12:08:44 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Dagarna springer iväg så jäkla fort.. Igår fick jag fixat till kompletteringen jag fick på mitt psykiatriarbete, och nu är jag i skolan och har sett en film som var obligatorisk att se. "Den nya människan" hette den. Ganska så bra faktisk, skildrade mycket om hur det faktiskt var inom psykiatrin på tidigt 50-tal. Dock hemskt att se, att se dessa människor bli tvingade till såna saker, då inser man hur bra man faktiskt har det. Nej, om ni är intresserade av Psykiatrin så rekomenderar jag er att se den.

Igår var Jörgen & William på Akuten, 4 timmar blev dom sittande där. William har i flera dagar klagat på magont, men inte så jätte ont mer än att det värkt lite men igår eftermiddag när vi skulle äta middag så skrek han panikartad, vek sig dubbelt och bara skrek för det gjorde så ont i magen på han, och eftersom buken är så himla svår.. det finns ju så mkt där som det kan vara "fel" på, så åkte Jörgen in med honom, men det visade inget men hellre åka in en gång för mycket än en gång för lite känner jag, för det kunde ju lika gärna varit nåt. Tack o lov så va det inte det nu, får hopppas magontet ger mig sig, för det kommer bara på kvällarna.

Men nu ska jag plocka ihop här och ge mig hemåt, så jag kan skriva ner min reflektion av filmen i mitt arbete så jag får inskickat det :) Så jag kan fortsätta med nästa arbete :)
Nån bild kan jag inte bjuda på just nu! :)

Hallonfärgad Nova Star hoodie

2012-02-15 09:33:19 Foto - Linus
» Kommentarer(7) «


 

 

Vad tycker ni?


Förslag?

2012-02-14 23:08:39 Marie frågar
» Kommentarer(4) «


Börjar kännas lite B . Att bara skriva om våran vardag? Eller vad tycker ni?
Är det bra som de är, eller ska man slänga in nåt mer? Hjärnkontoret arbetar inte riktigt som det ska idag, så hjälp mig är ni snälla?


Tisdag - 120214

2012-02-14 15:30:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Alla hjärtans dag.. ? Överskattat? Indeed.. Och ingenting för varken mig eller min käraste. ♥ Nopp! Jag kan visa min kärlek till honom vilken annan dag som helst, inte bara den fjortonde februari. Det vore ju tragiskt om det bara vore så. Alla hjärtans dag är nog mer handelns dag, för att butikerna ska kunna tjäna så mycket pengar som möjligt. Ridicoulus ..

Imorse vaknade jag upp med sprängade huvudvärk, ni vet sådär ont så man knappt får upp ögonen, så ont gjorde det! Jörgen kom in med lite vatten och en huvudvärkstablett och sakta men säkert släppte huvudvärken så jag kunde få iväg boysen till dagis. :) Nu sitter jag med en kopp kaffe och ska alldeles strax gå hämta mina fina killar ♥ Åh, så jag saknar dom när dom inte är hemma . Men de är även skönt att få sakna dom, idag ska pussa lite extra på dom, för igår hade jag en riktigt DÅLIG dag. Allt va bara piss och pannkaka. Men idag är humöret på topp ^^ .

Kom en liten kul grej på posten idag, bortsett från alla räkningar då ^^ En hoodie från Nova Star :) Dock va den väldigt hallonröd, lite mer åt de rosa hållet, men det funkar kanske till ett par svarta byxor, eller vad tror ni? Jag orkar inte riktigt skicka tillbaka den, och sälja den vore tråkigt. Vad tycker ni? :)

 

Ni är luften i mina lungor ♥

 

Följ bloggen via facebook -

http://www.facebook.com/groups/387995504559965/

Måndag - 120213

2012-02-13 10:25:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Goder morgon . =) Här sitter jag, har precis skickat in en komplettering jag fick på mitt senaste arbete, och ska alldels strax hoppa på nästa arbete i Psykiatri. Och där mina kära vänner, där finns de att göra.. Handlar om alla lagar, så där lär ju jag sitta ett par dagar. Det ska vara inne på söndag, så de borde jag väl hinna ;) Grabbarna grus är på dagis och röjjer och Jörgen jobbar, så här sitter jag helt i min ensamhet, rätt gött! =) Musiken är på och böckerna ligger framme ^^ , ska nog fixa mig en latte nu ! =)

I helgen har vi inte gjort mycket, Jörgen jobbade lördag och då var Sara & Tina här en sväng :) Ja annars har det som sagt vart lugna puckar. Men nu är vardagen tillbaka och det innebär en jävla massa plugg, har även hunnit med att sätta på diskmaskinen och köra en maskin med tvätt ;)

Hoppas ni har haft en bra helg ? :)


 

 

 

 

 


Praktik

2012-02-10 09:59:02 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är det klaffat och klart!! :)
Jag har fått praktik, normalt sett så erbjuds inte vi "distansare" praktik. Men då gjorde jag så att jag kontaktade chefen för Neonatal avdelningen själv, och berättade lite om mig själv osådär, och idag pratade jag med henne via telefon och hon erbjöd mig en praktikplats :) Känns jätte kul och skönt att få känna på det :) Det ska iaf bli väldigt kul att komma dit och inte pga jag har ett barn som ligger där. Utan få känna på yrket, och få göra det som jag faktiskt utbildar mig till =)

Nu är barnen på dagis och jag sitter med min bok framför mig och ska fortsätta skriva på mitt arbete :)Inte så jätte mycket kvar, så jag borde hinna klart med det idag :) Sen ska jag njuta av att det är helg och att hela familjen är samlad, Jörgen är ledig i helgen men ska ev hoppa in och jobba på lördag, men vi får se :)

 

 


Torsdag - 120209

2012-02-09 09:48:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Maria - Jag hade gärna satt dit en bild på William & Jörgen, men båda två vägrar vara med på bild =( Jätte trist, så jag har typ inga bilder på dom tillsammans. Och Jörgen hatar när jag lägger ut kort på honom tyvärr :(

Inatt har jag invigt soffan, japp där har jag sovit inatt. Jörgens CPAP funkade inte som den skulle, så allt jag hörde va hans snarkningar, vid 03 tröttnade jag på att ligga och lyssna på dom, så då flyttade jag ut mitt täcke och kudde till soffan och stenslocknade! Skönt! Soffan får godkänt, inga problem att sova där inte ;) Hihi. Nu är barnen på dagis, och jag har precis satt igång med pluggeriet. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt, så jag slipper sitta med det i helgen.

Så idag ska jag få in ett arbete i Hemsjukvård, och förhoppningsvis kunna färdigställa mitt arbete i Barn & Ungdomssjukvård. :)


Kallelse

2012-02-08 22:57:04 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag kom kallelsen för Linus.
Han ska ju göra prick test & patch test. Och vi fick tid i slutet på Mars. Känns skönt att vi fick tid såpass snabbt. Han är allt bra Dr. Robinson :) Hoppas att vi nu kan få klarhet i vad det är som ballar ur lillkillens lilla mage. Så svårt att veta, när man inte vet. But time will tell ..

Dagen då? Jo idag har barnen vart hemma från dagis. Jörgen jobbade eftermiddag idag, och han ville ha sina grabbar hemma, dom va iväg till Biltema, jag var hemma och pluggade som vanligt. Har kommit en bra bit in i mitt arbete nu, känns riktigt bra! =) Imorn är de köra gärnet också, har en inlämning i hemsjukvård jag ska ta tag i och sen fortsätta med mitt arbete i barn & ungdomssjukvård. Jätte intressant är det verkligen! :)

När Jörgen åkte till jobbet så myste vi bara hemma, fixade lite middag och lite sånt där ^^ . Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av Greys, innan jag ska sova! :)

 


Tisdag - 120207

2012-02-07 09:39:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon!
Natten har väl inte vart sådär toppen om jag får säga de själv. Linus har fått nån fix ide om att vakna på kvällarna, igår vaknade han vid 23-tiden, dock somnade han inte förrän 03 typ. Inte arg, ledsen eller nåt sånt bara jävligt pratglad :P Vid 5 gick William upp *gäsp* Måste försöka få han att sova längre, så ikväll får han vara uppe länge! Ihopp om att han kan sova längre, värt att testa iaf! :)

Nu är barnen på dagis, jag ska strax sätta igång med pluggeriet, sen kommer Elina hit och jag ska hjälpa henne med hennes skolarbete . ;) Har ju ändå redan läst den kursen så why not? :P
Vad tycker ni om den nya designen förresten? Ser ni den inte tryck på F5! :)

 


Godkänd

2012-02-06 13:49:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Wiiiiii !! =)
Jag blev godkänd i min första uppgift i barn & ungdomssjukvård :) Och inte en endaste komplettering fick jag! Det har typ aldrig hänt förr med den läraren, eller så skrev jag jävligt bra denna gång, men för 12 A4 sidor och ex antal timmar framför datorn så va jag värd det :) Även den muntliga redovisningen gick bra! =)

Jag va dock själv, tanken va att man skulle vara flera st (max 5) och redovisa och sen diskutera med varandra om ämnet. För att höra hur andra tänkte och hur dom tycker osv. Men det var bara jag nu, så jag fick diskutera med läraren. Men skönt, nu kan jag släppa den uppgiften och hoppa på nästa som handlar om "lekens betydelse" för sjuka barn och friska.

Ska nog gå bra det med, nu fick jag en god push i ryggen när detta blev godkänt! Hejja mig!! :)


Här va det inte livat .

2012-02-06 09:17:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. neppnepp, men min dator har faktiskt inte ens varit på i helgen knappt :) Riktigt gott! :) Och i helgen har det varit fullt upp, Jörgen har jobbat fredag & lördag. I lördags var jag och hjälpte Sara en sväng i huset. Så ja, det har funnits att göra. Fredagkvällen spenderade jag med skolböckerna för att få in mitt psykiatri arbete. Och de fick jag ;)

Idag finns det saker att göra med, barnen är lämnade på dagis. Har precis satt på diskmaskinen och ska strax slänga i en tvätt, sen dags att ta tag i uppg 2, i barn & ungdomssjukvård, och kl 13 har jag videokonferans och muntlig redovisning. Får väl se hur de ska gå, haha! Inte direkt min starka sida om man säger så ^^ . Men antingen så bär de eller så brister det :P Vi får se ;)

 

 

Möblerade om lite igår :P


Linus säger bebis

2012-02-05 15:41:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «



Linus dansar!

2012-02-03 21:23:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «



Lilla älsklingen

2012-02-03 12:39:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Mitt fina hjärta!!




Onsdag - 120201

2012-02-01 12:04:28 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå i stugan!
Linus sover middag och jag har precis ätit två knäckemackor till lunch .. Nopp, lillskiten sover inte alls längre för han vaknade precis och va på ett uruselt humör. Så nu sitter han i mitt knä o surar över nåt . Inte lätt att vara liten alla gånger. Och inte få sin vilja igenom. ;)

William är på dagis och jag skulle behöva plugga, men så länge han är på de här humöret går inte det. Så imorn ska han allt få gå till dagis han med, anser att han är såpass kry för det nu. Och då är det ingen mening med att hålla han hemma. Har precis tvättat en maskin med tvätt och hängt upp den, ska försöka städa lite granna om lillemannen tillåter det. Man vet aldrig med hans humör ^^ Haha!!

Annars händer de inget speciellt idaq, kanske skulle ta ut den lilla en sväng så han får lite frisk luft. Skulle egentligen behöva åka ner till Maxi och hämta ut ett paket som kommit, men har inte direkt nån lust till det, så de får nog vänta tills helgen :-P När Jörgen är ledig . =)