Söndag 31/8

2008-08-31 16:07:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sista dagen på denna månad.. Imorn är det 1:a September och det är inskolning på dagis som gäller =) Kl 10 ska vi vara där, ska bli spännande o se vad som kommer hända, men antar att det bara är info och lite rundtur som gäller. Sen på eftermiddan ska jag träffa Madde, och vi ska fota lite, lite galna kort, hehe! Så hoppas det är fint väder imorn så vi kan vara utomhus :) Ni kommer så klart få se resultatet här sen..

I förmiddags va vi ute hela familjen på prommis, gick till kyrkogården o gick lite, det är så skönt o promenera där för det är så fridfult. sen gick vi hem till Williams farmor o lämnade lite kakor som blitt över från igår. o sen åkte vi upp till Maxi o handlade så vi kan äta varma mackor ikväll, det är ju sååå gott =) Råkade även slinka ner lite annat gott =) Nu kan vi inte handla med, för vi får inte plats i varken kyl eller frys, det e proppfullt haha!

Så nu är det skönt att äntligen vara hemma, slappna av lite! Jörgen ligger och vilar lite och det gör William nu med, det blev så tyst nämligen, haha! Kan han behöva så som han håller igång.. Nej om jag med skulle lägga mig o slappa kanske? :)

Kalaset

2008-08-30 23:01:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kalaset var jätte bra! =) Det kom jätte många, det fanns inte platser för alla att sitta, så en del fick stå, men det gick nog bra ändå tror jag, William va blyg för sin mormor, morbror och min gudmor, men inte så konstigt, första gången han träffade sin morbror, och det var ett tag sen han träffade mormor. Får försöka o ses lite oftare, så han vågar vara med dom. Inte lätt när man är liten alla gånger.

Han fick jätte många fina paket, polisbil, polismc, en ny vagn, en bil, och massa andra leksaker som han kommer ha jätte skoj med, så tack så mkt för alla presenter! Har även tvättat en jävla massa tvätt, det va hur mkt som helst, men nu är allt tvättat vilket är jätte skönt =) nu har vi massa rena kläder. Efter att alla gäster gett sig hemåt, tog jag, Jessica & William en premiärtur med den nya vagnen till Hemköp, köpte med oss lite gott hem :)

Har precis plockat upp den sista tvätten o hängt in den i garderoben, så nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag är JÄTTE trött, somnade till en stund i soffan innan, så det känns som att det är dags för sängen, sweet dreams!

Emmaljunga Scooter Greyapple

2008-08-30 21:06:28 Foto - William
» Kommentarer(5) «




Williams nya vrålåk =)

Lördag 30/8

2008-08-30 09:55:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kalas dags idag! Jörgen står o bakar sockerkaka, och jag har bakat en tårta, ska baka en till, men måste iväg o köpa mer grädde först för den räcker tyvärr inte till en tårta till. Jag trodde att jag skulle klara mig på 1 liter grädde, men tydligen inte! Sen är alla bakverk klara inför kalaset idag, det ska bara städas här hemma, har plockat undan det mesta, så det är bara dammsugas som behöver göras. Det ska nog bli bra, kl är ju bara 10, och kalaset börjar inte förän kl 15.

Har precis lagt William för att sova lite, han somnade så sött i min famn, så gosigt att få sitta så med honom, för oftast är det bara Jörgen som får göra det. Så när mamma duger för sånt mys njuter jag till fullo :) Idag kommer Williams nya räcer, jag längtar kan jag säga. Det e nog mer jag som vill ha den än någon annan, så jag tycker min mamma är jätte snäll som köpt den till William :)

Nej om man skulle få i sig lite frukost, det kurrar i min mage!

Puma

2008-08-29 20:57:26 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(3) «




Mina nya dojjor =)

Då var jag ledig

2008-08-29 13:45:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ÄNTLIGEN! Skoldagen gick jätte fort idag, först va det matte på morronen, jag fick gå tidigare idag eftersom jag "kämpat" på så bra under veckan, haha! Sen efter det hade vi engelska, blää jag orkar inte lyssna på den jobbiga människan, tål inte sättet han pratar på, ouff äckliga människa! Skönt att vara hemma en hel vecka nu, och bara mysa med mina älsklingar ♥

Har inte gjort ett piss sen jag kom hem, lekt med William och ätit lite glass! haha.. Finns inte så mkt annat att hitta på just nu, vet inte om vi ska städa i eftermiddag eller om vi ska göra det imorn förmiddag, får kolla med mannen i hushållet :p haha! Jag är sugen på att gå ut och göra nåt sen, det är ju så fint väder ute, solen skiner o ja allt, :)

Fredag 29/8

2008-08-29 07:04:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fyfan va jag är trött.. Gud jag vill bara sova! Men det blir inget med det, för om lite mer än en timma ska jag vara i skolan =( Skönt att det är sista dagen på veckan och att jag bara gått till 11.30. Sen kan jag vara hemma och mysa med min familj till fullo, sen nästa vecka är det ingen skola alls, bara inskolning på dagis! Hoppas verkligen att det kommer gå bra nu, jag är jätte nervös inför det, hur kommer William reagera på att han ska vara på ett helt främmande ställe, med helt främmande människor? Ja hoppas verkligen med hela mitt hjärta att han ska tycka om personalen.

Gott att det är fredag och helg nu :) Imorn är det släktkalas, min bror kommer (säger han) de återstår väl att se, blir första gången han träffar William isf, han har inte träffat honom en enda gång sen han föddes, det har inte funnits tid säger han, men jag köper inte det riktigt, sen kommer min mamma såklart, men en vagn till William =) Och min gudmor kommer med, sen hela tjocka släkten (nästan) på Jörgens sida ^^ hehe! Så det ska bakas tårrtor, kakor, o annat smått o gott, köpte en del igår faktiskt, men det ska nog bli bra tror jag..

Så idag får vi nog städa lite här hemma, dammsuga om inte annat o plocka undan lite här o där, om den lille herren tillåter, han får ju vara hemma med sin pappa idag när jag är i skolan, men det tycker han om, för det är hemskt va han har blivit pappig nu när han vart hemma med Jörgen så mkt, det är nästan äckligt va pappig han är. Går Jörgen ifrån han så går hela jorden under, och ingen annan får ta i han förutom Jörgen.. Märks det att han älskar sin pappa eller?

Nej en lite smörgås kanske? :)

Massa saker hela tiden..

2008-08-28 20:44:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har märkt att det inte blir uppdatering alls ofta längre, men sen finns det ingen tid heller, men jag ska försöka bättra mig. Jag lovar! I skolan gick det jätte bra idag, först svenska på morronen, trodde det va matte men jag hade tatt fel, hade skrivuppgift idag, det gick jätte bra, fick beröm för min lilla "berättelse" Sen fick våran lärare gå och ringa polisen för de va nån utanför som snodde en cykel, konstiga människor det finns, sen var det håltimma i 3 timmar, åkte hem till Williams farmor, men han låg o sov =( Sen när Jörgen piggnat till åkte vi ner till Bussgods och skickade iväg 2 paket. Så nu är vi av med dom, och är några hundralappar rikare, haha!

Har även vart iväg o handlat massa kakor och sånt inför kalaset på lördag, så på lördag förmiddag är det bara att baka tårtorna. Ska även tvätta på lördag när vi ha kalas? Kul va? Men vad ska man göra när det va den enda lediga tvätt-tiden! Måste få tvättat för det e MYCKET tvätt nu.

Vi hann även med en cykeltur med Åsa & Barnen, hon har ju köpt en cykelkärra så nu kan vi cykla ihop =) Cyklade ner till stan, tog en fika och kollade på en hjälm till William, men det va så litet utbud på Sportex så det va inget jag fastnade för. Det får duga med den han har tillsvidare. Imorn är det skola igen, men kort dag tack o lov, 8.20-11.30. Sen är jag ledig en heeel vecka! =) Visst låter det underbart?!

Torsdag 28/8

2008-08-28 07:14:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! Idag ville jag inte gå upp, hade mer än gärna stängt av alarmet och "försovit mig" men det är lika bra att pallra sig upp, det är ju bara idag och imorn kvar sen är jag ledig en hel vecka! Det ska bli skönt o bara få ägna tid med William, fast vi har ju iof inskolningen den veckan, + att jag ska träffa Madde i nästa vecka, o fota lite :) Visst låter det som en toppen vecka?

Nu har jag bara en 80 min lektion på morronen, matte! Sen har jag håltimma i 3 timmar, så då åker jag hem till Williams farmor och är med Willepille dom timmarna, så då ska det pussas och kramas! Gud va jag längtar efter min son! Vill bara vara hos han, ligga och krama han och överösa han med pussar! ♥ Men han har det nog skoj hos farmor det brukar han ha =)

Jörgen kom hem inatt, strax efter 1 tror jag klockan va, vaknade till av att Rocky kom in i sovrummet o luktade på mig. haha tokhund. Så nu är min älskling hemma igen, =) Nej jag ska ta mig en kopp te, och vika lite kläder innan jag beger mig till skolan :)

Äntligen

2008-08-27 21:55:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Har vart på Överby med Jessica i eftermiddag, på ytterligare en jackjakt, denna gång med resultat, hittade en jätte fin svart jacka från Vila :) För enbart 299,- som hittat ju! Det va ungefär det jag hade tänkt att lägga ut på en jacka med. Kikade även i lite andra affärer med, men jag köpte inget mer, blev lite gurka & vitlöksdip inne på maxi bara, men det va allt =) Duktig jag är va? Sen blev det hem till Williams farmor, han var ju där. Skulle hämta lite saker, och pussa min älskling godnatt. Det kändes i mammahjärtat att cykla hem utan honom =(

Så nu sitter jag här helt ensam, ingen William och ingen Jörgen.. Känns jätte tomt så jag sitter o mölar i mig skit. Saknar dom såååå mkt just nu! Kommer kännas konstigt inatt och spec imorn bitti när ja går upp och inte har nån William att göra välling åt, o ingen blöja som behöver bytas, ja det känns konstigt helt enkelt. men men..

Ska snart gå o lägga mig, då jag får gå upp 06.30 imorn. Börjar 8.20 imorn med ett mattepass =/ Segt jag vet. men det får gå, nej nu ska jag krama min kudde =) Puss!

Hemma & hämtar saker

2008-08-27 13:56:49 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Är hemma en liten stund nu, ska hämta lite saker till William, och Rocky behövde ha lite mat, men jag ska snart ge mig iväg igen. Måste åka ner till Bussgods och skicka iväg Comradion som vi sålt på Tradera. Skönt att bli av med skiten, har även ett annat paket jag ska skicka iväg i veckan, när pengarna kommit in på mitt konto. =) Så får kolla med Nathalie om jag kan låna hennes busskort kanske?

Nej om man strax skulle cykla tillbaka, William sover väl ändå. Han somnade i cykelsitsen tokungen, så Nathalie fick ta med han upp och lägga han i sängen hemma hos dom. Min lilla goa pluttis! Nej nu saknar jag han massor så jag tror jag ska ge mig iväg, hejs!

Onsdag 27/8

2008-08-27 07:50:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon Sverige! Jag har haft ytterligare en usel natt av sömn, fast inatt så tror jag det beror på att Jörgen inte varit hemma så att jag sovit dåligt pga det. Måste vara så, jag hatar att sova utan honom, även om han snarkar väääldigt mycket, han är ju lixom min trygghet, och nu är det bara jag och William hemma. men han kommer ju hem imorron =) Då ska vi pussa massa på våran bejbii :)

Ska väl strax börja plocka iordning lite saker som vi ska ha med oss idag, William ska ju bort till farmor när jag är i skolan, och sen ska han sova där inatt, eftersom jag börjar så tidigt imorn, annars måste jag dra upp han jätte tidigt så det var bättre om han sov där inatt. Kommer jag ha ännu svårare att somna när varken Jörgen eller William är hemma, får se hur det kommer att gåå..

Nej om man skulle plocka ihop lite tvätt, och ge William frukost, hör att han e vaken nu..

Seg & trött

2008-08-26 21:02:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inte alls vart mycket uppdatering idag, men inte så konstigt då jag inte vart hemma nått alls på hela dan idag. Seg dag i skolan, ingen matte på eftermiddan, läraren kom helt enkelt inte, så ja jag hittade Jessika o vi satt o pratade om typ allt tills hon skulle hämta sin lillkille på dagis, då gick jag hem till svärmor och väntade på att Jörgen skulle komma och lämna William, eftersom han skulle åka med sin pappa upp till Sundsvall, för han ville inte köra så långt ensam utan då kunde dom turas om att köra.. Så min älskling är inte hemma förän tidigast torsdag. Så imorn får William vara hos farmor & farfar när jag är i skolan.

Efter att Jörgen lämnat William, tog Jessica & Jag bussen ner till stan, jag skulle ju kolla efter jacka till mig, det blev ett par byxor till Willia, OVANLIGT?! Sen fikade vi lite, och sen köpte jag en märkpenna så jag kan märka Williams kläder nu när han är stor kille och ska börja på dagis. =)

Jag orkar inte skriva så mkt mer, jag ska lägga mig i soffan o slappa, imorn blir det skola o åter igen skola.. + att jag ska ta med mig lite tvätt hem till Jessica, hehe. Har ingen tvätt tid förän på lördag o här behövs tvättas, så jag lånar in mig på hennes imorn ist^^ haha. Nej sov gott..

Tisdag 26/8

2008-08-26 08:46:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ny dag, nya händelser.. Idag blev vi väckta av William strax efter 7, då låg han o lät i sin säng.. Så jörgen gick upp och gjorde välling o sen när jag gått upp så bytte jag blöjjan och sen satte jag William i köket hos sin pappa, så hade dom lite frukost mys ihop, eller ja dom läste väl tidningen! :) Jag ska strax börja göra mig iordning, bara dra på mig lite kläder och sätta upp håret i en toffs! Inget fint väder idag inte =( Det är mulet och har regnat inatt, så det kommer säkert regna under dagen oxå, speciellt när jag cyklar till o från skolan..

Jag hade tänkt att ta en tur till stan efter skolan, behöver kolla efter en jacka till mig. Om det nu finns nån.. Men när jag väl letar efter nått i klädväg så finns det aldrig. Bara när man inte har råd, men nu behöver jag en jacka när det börjar bli kallt ute. Får la se om jag hittar nått.

Usch har matte idag med =/ Jag vill inte... men det e la bara att försöka orka med det. Får inte glömma att gå till expritionen sen o säga att jag bytt mattekurs. Men det är det där med minnet oxå, man ska ju komma ihåg det. Och det har jag lite svårt för haha^^ Nej om man skulle göra nån nytta kanske?

Lite Shopping =)

2008-08-25 20:11:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Dagen i skolan gick fort idag. När det va dags för första lektionen idag pratade jag med min lärare om att få byta ner mig en nivå och det gick jätte bra, förtod mycket mer, och läraren va jätte hjälpsam o förklarade boken för oss "nybörjare" på lunchen gick jag till Sibylla och köpte mig lunch, va ju tvungen att fylla på matförrådet lite, när jag hade slutat kom Älskling och hämtade mig på skolan, eftersom jag gick dit imorse. Sen åkte vi upp till Överby, jag gick in på Sportson och köpte en cykelsits till William och en cykelkorg till mig =)

Blev även in en sväng på Maxi, hittade en jätte söt pyjamas till William, o sen massor med mat o blöjjor. och lite "dagisblöjjor" eftersom William börjar på dagis nästa vecka. Känns väl lite sisådär att lämna honom där, jag vill ju helst vara med William hela tiden, jag vill vara den som tröstar honom när han är ledsen, men nu blir det nån annan tjej/kille som kommer göra det :( Jag har hög separationsångest inför detta.

Nu är iaf cykelsitsen på plats, så nu kan vi cykla =) Bara korgen som skall sättas fast, sen jävlar ska vi cykla :) Imorn är det skoldags igen ;/ Hoppas denna veckan går fort, för hela nästa vecka är jag ledig! =) Nej nu ska vi ha mamma pappa mys =)

Måndag 25/8

2008-08-25 08:40:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det måååndag idag =/ Vilket innebär att jag måste pallra mig till skolan idag, så segt men ja.. Vad ska man göra? Det är bara 4 timmar det handlar om så det är lika bra att gå dit, får la köpa mig en kopp kaffe så jag hänger med i svängarna, tror dessutom att vi ska ha matte idag, något jag inte alls är så värst sugen på, men men.. 80 min ska jag väl försöka klara av.

William var snäll och lät mamma sova till kl 8. Sen gick jag upp o kolla om han var vaken och det va han, han låg så snällt i sin säng och väntade på att nån av oss skulle komma upp =) Min underbara söting. Jag ska väl snart väcka Jörgen för han sover fortfarande, sen ska jag göra mig iordning, sminka mig o så för att kunna bege mig till skolan..

I eftermiddag blir de lite shopping, om inte Jörgen hunnit åka o jobba, vet inte när han börjar idag.. Men det märker vi sen.. Skulle behöva handla lite granna med, jaja vi får se vad som hinns med, nu kom visst Jörgen upp istället så jag ska gå och fixa mig, ha en trevlig dag!

Söndag 24/8 - Williams födelsedag

2008-08-24 20:48:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Dagen började bra :) William vaknade strax efter kl 8, då gick jag upp o gav han välling o gav han en torr blöjja =) tog även tempen som visade på 37,0, alltså ingen feber så skönt på födelsedagen, dock va han jätte sur hela förmiddan, men lite sömn gjorde susen, :) Jag ställde mig och bakade kokostoppar, och Jörgen gjorde sockerkaka, mina kokostoppar är slut nu, haha =) Så goa va dom^^ , På eftermiddan kom Björn hit, och hade lite födelsedags fika. Han hade även med sig en present till William, 300 kr. Som vi kommer lägga på en cykelsadel till William, som ska inhandlas imorgon. =)

Sen åkte vi o lämnade William hos farmor en stund, o sen åkte vi o köpte ett nytt däck till min cykel, för vi hade tänkt att ge oss ut en stund o cykla, spec då jag suttit inne i lägenheten sen i torsdags så behövde jag få komma ut o röra på mig och få lite frisk luft. Vi cyklade en bra bit o det känns i armar och ben, men gud va skönt det va.

När vi kom hem så kröp William o drog ur sin snutte ur påsen, sen kröp han o satte sig vid sängen som att han ville gå och sova, så pyjamasen åkte på, och Jörgen gjorde vällingen, sen va det natti natti, nu ligger han o sover så sött, efter en fullspäckad födelsedag, imorn väntar nya upptåg. Skolan för min del, skönt att jag börjat 10.10 behöver jag inte stressa upp på morronen. =) En vecka kvar nu innan det är inskolning på dagis. Nej detta va allt för mig för tillfället =)

GRATTIS ÄLSKLING! ♥

2008-08-24 08:33:15 Foto - William
» Kommentarer(11) «




Idag är det ingen vanlig dag för det är Williams födelsedag!
GRATTIS hjärtat på 1-års dagen!
Mamma & Pappa älskar dig!

William 0-12 Månader ♥

2008-08-23 23:50:28 Foto - William
» Kommentarer(4) «




Nyfödd bebis ♥



1 Månad



2 Månader



3 Månader



4 Månader



5 Månader



6 Månader



7 Månader



8 Månader



9 Månader



10 Månader



11 Månader



1 ÅR! Grattis på födelsedagen Älskling ♥

Pirates Of The Caribbean 3

2008-08-23 22:47:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har precis suttit och tittat på min favvo film som gick på TV1000, jag älskar dom filmerna med Johnny Depp, han är ju rätt snygg i dom filmerna, eller vad säger ni? det va iaf 3:an som gick på TV idag.. Så det har det ägnats tid åt idag, blega på Jack Sparrow^^ haha! Mumsat lite chips & dip med, men jag tröttna och myste i soffan istället med min älskling ♥

På Akuten gick det bra, till min stora förvåning behövde vi inte sitta och vänta alls länge, jag hade ju räknat med att vi skulle få vänta i ca 5 timmar, som det vart för oss alla andra ggr, men inte idag. Vi hann knappt sätta oss ner innan dom ropa upp William, inne i rummet fick vi klä av honom så dom kunde ta tempen och väga honom, han vägde 9,8 kg! sen tog dom ett halsprov, men det kom tillbaka positivt, alltså ingen halsfluss, utan bara en vanlig virusinfektion som får försvinna av sig självt. :) Vi kunde ge han ipren mot febern om den inte ger sig, och även om han verkade ha ont nånstans.

Imorn är den stora dagen som vi så mycket gått o väntat på, nämligen Williams födelsedag! :) Imorn är det precis ett år sen min prins föddes, nämligen kl 20.50! Då kom han ut med hjälp av en sugklocka. Den underbaraste tiden i mitt liv, då jag fick se han för första gången och hålla han i min famn. Min prins, mitt allt, utan dig vore jag ingenting! :)
Imorn ska han få massa paket, och bli överröst med massa pussar o kärlek som han får varje dag! =)

Dagen före

2008-08-23 19:47:00 Foto - William
» Kommentarer(0) «




den stora dagen..
Nått paket ska man ju få öppna i förväg^^

Nu blir det akuten

2008-08-23 13:15:09 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu vill vi kolla upp detta, då William verkar ha ont i halsen, men vi får inte komma till Jourcentralen, vill ni veta varför, William har inte fyllt 1 år, nää för han fyller imorn, så barnsligt. Hade vi behövt komma dit imorn så hade det gått bra men inte idag, då får vi åka till akuten istället och sitta där i flera flera timmar. För inte fan går det fort där inne, gissar på att vi säkerligen kommer sitta där i 5 timmar, om inte mer. Kul va? Blää jag hatar verkligen att sitta på akuten i flera timmar, sen är febern tillbaka igen, låg på 38,4 så jag gav han ipren, varför måste mitt älskade hjärta vara sjuk för? :-(

Ja så nu vet ni vart ni kommer ha mig i eftermiddag, så fort Jörgen kommer hem åker vi, han är o tittar på MC kortegen som han och William skulle åkt på egentligen, men eftersom febern o allt det kom tillbaka så fick William vara hemma. Men Jörgen tog med sig filmkameran så då kan ju William få se det på film iaf.

Tycker så synd om William som ska behöva vara sjuk när det är hans födelsedag imorn o allt. Han sover fortfarande, får nog väcka han snart så vi kommer iväg upp till akuten.. Skriver väl när vi kommer hem igen.

Lördag 23/8

2008-08-23 09:37:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår gick jag o la mig tidigt, va verkligen sjukt trött.. Somnade som en stock o skönt va det, jag behövde lite sömn. Och det fick jag :) Imorse när William vaknade så fick Jörgen gå upp och ge han mat och byta blöjjan, jag tom tempen och idag är han feberfri, så skönt! Han är fortfarande väldigt gnällig och det är inte mycket som duger, men när vi plockade fram gunghästen som han ska få imorn egentligen, då sken han upp som en sol :0) Kul att han tyckte om den, nu kommer väl han sitta på den mest hela tiden, våran lilla skitunge, idag är sista dagen han klassas som spädbarn (bebis) imorn är han ett barn.. :) En stor kille, för imorn fyller våran lilla kille 1 år!

Tänk att för ett år sen, idag var det BF+ 15, 15 jobbiga dagars övertid, men då visste vi att vi iaf skulle få träffa vårat barn imorgon, för då hade vi tid kl 10 på NÄL för en igångsättning, men det slapp vi som tur va för vi kom innan tidigare för jag hade fått värkar, aldrig trodde jag att det skulle komma en sån underbar liten person ur min kropp, som skulle förändra hela mitt liv, till nåt så positivt, det finns ingen jag älskar så som William, han är det bästa jag har! Och jag gör allt för honom, du är det bästa som nånsin hänt mig William ♥ ..

Idag är det visst nån MC kortege, som vi visst ska iväg o titta på, jag är dock inte speciellt intresserad men William är ju, så det är ju för hans skull.. Sen vette tusen vad som händer. Imorn kommer Björn hit, (Williams fadder) och ska fika lite o gratta William såklart =) + att han ska få lite paket av oss oxå såklart, klart man ska ha paket på sin födelsedag..
Nu ska jag gå o ta mig lite frukost o fortsätta bläddra igenom tidniingen..

Mitt älskade Hjärta ♥

2008-08-22 22:20:18 Foto - William
» Kommentarer(1) «



Sjukdag

2008-08-22 18:01:26 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Idag har vi fajtats med febern här hemma, och vi lyckades, (hoppas jag) i förmiddags hade William 39,6 graders feber, och nu är den nere på 37,7 så ja en bra bit på vägen har vi kommit, vi va tvugna att ge oss ut en sväng, och ja frisk luft har väl ingen dött av, Jörgen behövde hämta ut sin nya telefon på OKQ8 o sen åkte vi till farmor en liten stund. Han är iaf väldigt pigg nu, leker med sina leksaker o terroriserar mig, antar att det är slut på allt det mysiga nu =( Men det va mysigt så länge det varade, så jag får nog tvinga han till lite mys hädanefter, hihi! Men pussar det är han väldigt generös med :)

Pappa Jörgen ligger o sover lite, så då har vi passat på att rensat lite i köket o satt på diskmaskinen och plockat lite annat småskit, som ligger här hemma, skulle behöva köpa en mycket större leksaks låda till min lilla herre, jag får kika på det på måndag när jag inkasserat lite pengar. Det är mkt jag vill köpa till William, men väntar nog tills han haft sitt kalas för släkten, han får nog en hel del då skulle jag tippa på.

Då får han ju sin snygga vagn oxå som mormor ska köpa =) En Emmaljunga Scooter, =) Nej nu drar William i mig, får gå =)



Denna ska det bli :)

Fredag 22/8

2008-08-22 09:58:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


2 dagar kvar tills prinsen är 1 år! =) Men vårat lilla hjärta e sjukt :( Igår fick han 39 graders feber och det har han fortfarande, tempen har inte gått ner nått alls, hoppas det går neråt snart iaf, man märker att han inte mår bra för han ligger och gosar helt hela tiden, imorse sov han jämte mig i sängen, och det gör han aldrig när han är frisk, men måste erkänna att det va väldigt mysigt att ha han så nära och bara pussa på honom, så idag är jag hemma ifrån skolan, klarar inte att vara utan mitt hjärta =(

Så idag blir det bara hemmamys, Jörgen ska väl bara iväg och hämta ut sin nya telefon som han har beställt, jag blir faktiskt lite avis, då mitt köp av telefon verkligen va ett botten napp. Men men.. Ja får ha min skit telefon ett tag till, den funkar ju fortfarande iaf, det gjorde ju inte Jörgens, så han behövde ju verkligen en ny telefon.. Nu kom min tidning på posten med, "Föräldrar & Barn" så nu ska jag sätta mig o bläddra igenom den, innan det e dags för William att få en ny supp. =)

Williams första barnkalas :)

2008-08-21 20:15:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja då var det första barnkalaset klart :) Skoj va det, men skönt nu när det är över. hehe.. och det är tyst o lungt i hemmet igen. Först på plats va Åsa & barnen, av dom fick han en JÄTTE stor boll, (som hans dels blev livrädd för) och en jätte tuff tröja. Sen kom Malin, Tuva & Emma, av dom fick han en jätte fräsig larv så trycker man på den så åker den iväg, den va jätte omtyckt av William, han blev jätte ledsen så fort nån annan lekte med den, Av Madde & Linnéa fick han massa olika typ magnetklossar, o dom var jätte roliga att leka med, kröp runt med dom typ hela tiden, av Elin & Naima fick han en magnetkran med klossar =) Av linda & Mio, fick han kritor och ritblock, och av Therese, Mirabell & Memphis fick han en boll och lite småbilar, Stort tack för alla presenterna, vi & William blev jätte glada!

Sen gav sig våra gäster av en efter en, och kvar var bara Åsa & Therese, tyckte att William va lite varm så jag gick och tog tempen på han, visade på 39,1 =/ Mammas kille e sjuk, så jag gav han en alvedon.. Sen när det va läggdags så klädde jag av han o tog tempen igen, då visade den på 39,3 så då hade den gått upp =( Han åt lite välling o sen somnade han hos pappa. Så imorn blir det ingen skola för min del.. Får ringa imorn o berätta att William är sjuk.

Jobbigt och tråkigt om han ska gå o bli sjuk nu =( Får hoppas att det sjunker snart och han blir frisk min lilla goding. Men det har vart en kul dag iaf, och det är huvudsaken, nu ska jag gå o se om jag kan få ngt vettigt i magen, endast ätit en smörgås på hela dagen..




     


Utmaning

2008-08-21 19:27:24 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


1. Klädbutik: Gina, H&M, Cubus
2. Inredningsbutik: Ikea
3. Godis: Allt :p
4. Stad: Trollhättan
5. Dryck: Fanta
6. Musik: Allt möjligt
7. Tv-serie: Desperet housewifes, Grey's Anatomy
8. Film: Pirates of the caribbean, alla 3 filmer!
9. Träning: Gymmar
10. Bakverk: Kladdkaka =)
11. Kaffe: Icecoffé

Utamanar: Madelene, Emma, Mia

Torsdag 21/8

2008-08-21 07:16:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gud va segt det var att kliva upp 06.30 idag.. Det görs helst inte för ofta, det är ju för fan innan William ens vaknat till liv, han ligger fortfarande i sin säng och sover och har det bra. När jag kommit upp ur sängen så gick jag ut i köket och plockade i en diskmaskin och gjorde mig en kopp te, det får bli min frukost idag, det är alldeles för tidigt för att jag ska kunna äta nåt, får ta det när jag kommer hem istället. slutar ju min lektion 9.40, och sen är jag ledig tom 12.30 då nästa lektion börjar så då åker jag hem och o äter, duschar o fixar tårtan, för det hinner jag nog inte efter skolan.

Idag är det ju som sagt barnkalas, Williams kompisar kommer hit och leker med honom, och äter hans mamma första tårta som hon bakat, hur den nu kommer smaka, ja vi får se.. haha! Annars finns det ju kakor att äta. Jörgen hade visst bakat en sockerkaka igår med efter att jag hade gått o lagt mig, min egna lilla hemmafruu.. Han kan bara han vill =)

Om ca 45 min, är det dags för mig att börja cykla till skolan, usch jag är inte alls peppad för tidiga mornar. Tur att det bara är så 2 dagar i veckan, och imorn är ju en tidig dag, då slutar jag 11.30 och sen är det helgledigt^^ hiihii..
Nej jag ska nog lägga mig o vila i en halvtimma kanske? =P

Första cykelturen

2008-08-20 22:30:42 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Givetvis glömde jag massa saker till tårtan när vi va o handlade i förmiddags, så som vaniljcréme, dekor, o en sprits, så jörgen fick så snällt köra till Willys på eftermiddagen, då passade vi även på att låna Jessicas cykel och en hjälm till William, (jag har inte fått tummen ur och köpa en cykelsits till Wille än) därför lånade jag Jessicas cykel för hon har en, sen klädde jag på William regnkläder så gav vi oss ut på en lite tur hela familjen, givetvis kom det världens störtskur när vi va ute, men då stannade vi till o ställde oss under paraplyet som Jörgen hade tagit med sig, smart han är va? Det hade jag aldrig tänkt på.

Sen när vi kommit hem och jag fått William i säng, så ställde jag mig o förberedde tårtan, detta är min första tårta så dont judge me, den är väl ingen tårta av världsklass, men jag hoppas den är ätbar iaf. Och den är inte världens snyggaste heller för den delen, men hej.. Det är som sagt min första, jag har aldrig gjort en tårta innan.. Jörgen gjorde mjuk pepparkaka som står i ugnen nu, jag ska bara dekorera tårtan imorn, med lite godis, och dekor o sånt =) Hoppas den blir någorlunda bra iaf :)

Måste snart gå och lägga mig, för imorn börjar jag 8.20 =/ Seeeegt! Och efter det har jag en håltimma på 3 timmar. så då åker jag nog hem en sväng o leker med min underbaring, o fixar det sista på tårtan :) Sen vid 4 imorn kommer gästerna. Då ska det kalasas^^ hehe.. Nej göra sig iordning för natten kanske? God Natt

Onsdag 20/8

2008-08-20 14:49:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ååååh sovmorron va det idag ja.. Men när man har barn så har man aldrig sovmorron, så det var bara att knalla upp så snällt imorse, fast det slapp jag ju iof, haha! Jörgen gick upp och gjorde välling och bytte hans blöja, o sen gick jag upp och vi satte oss i köket som vi brukar göra på morronen, så där sitter vi och leker, medans Jörgen dricker kaffe och läser tidningen :) sen blev det att vi klädde på oss och åkte ut till Överby, köpte allt som behövs till kalaset imorn, det blir tårta (som Åsa ska baka) kakor, sockerkaka, vetekrans, dricka, saft mm.. Hoppas det blir lyckat :)

När vi kom hem, fick jag sätta mig på cykeln och trampa till skolan, för min svenska lektion. Idag var det bara att sitta o läsa hela lektionen så det va ganska slött, men ja gäspade mig igenom halva lektionen, haha! Så nu är jag hemma iaf, min prins ligger och sover så sött. Så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, får la se.. Kanske småstäda lite inför morrondagen, äh jag vet inte :P Jag är gött seg nu kan jag lova..


Fullt upp

2008-08-19 20:21:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Första lektionen i skolan va hur seeeeg som helst =/ Han bara prata, och prata och prata.. Sen va det lunch, min lunch blev 2 koppar kaffe idag. Sen efter det va det matte, men vi gick helt vilse i byggnaden, jaja så kan det gå. Tillslut kom vi rätt iaf. Fick matteboken idag, men ja det känns som att jag inte kommer fatta ett skit av den om jag ska vara riktigt ärlig, men får se hur det kommer att gå. Sen cyklade jag hem, William hade precis somnat så jag la mig och vila en timma jag med, och när William vaknade ställde jag mig i köket och lagade middag, köttfärsås och pasta :)

Efter vi ätit, gick vi ut på en promenad hela familjen.. gick förbi en lekplats och där stannade vi en liten stund så William fick gungat lite =) Det va mycket uppskattat han skrattade som bara den, sen blev det en tur till Willys så vi fick handlat lite mjölk o sånt, imorn blir det en tur till och köpa alla saker jag behöver till tårtan, och lite kakor o sånt.

William ska nämligen ha barnkalas på torsdag för sina kompisar =) Ska bli skoj, våran lägenhet kommer vara proppad med barn o deras mammor, men det ska bli skoj. Åsa kommer hit efter att hon hämtat sina barn på dagis, och då ska hon baka Williams tårta =) Jag kan inte alls baka tårta så det får Åsa göra, så sysselsätter jag barna istället. Vid 4 kommer våra gäster, så det ska bli jätte skoj =)

Nu ska vi snart äta kvällsmat och ha mamma, pappa mys!

Tisdag 19/8

2008-08-19 08:51:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag ville jag verkligen inte gå upp.. Ville bara vända mig om o somna om, men det kan jag ju tyvärr inte göra. Så det var bara att gå upp och se vad man ska ha på sig o göra sig iordning, börjar 10.10 idag med. och slutar 13.50, får se om jag åker hem på lunchen idag med eller om jag äter i skolan, får se helt enkelt. Ingen aning om hur jag ska göra faktiskt, tror ju inte jag kommer iväg så tidigt som jag gjorde igår, beslutsångest beslutsångest!

Jag är inte sugen på att åka till skolan idag för fem öre. Vill bara vara hemma med min William istället, kan jag inte få det? Jag längtar till hans inskolningsvecka på dagis, för då får jag vara hemma hela veckan med William, bortsett från dom stunderna vi ska vara på dagis. Men det e ju inte så många timmar per dag, hoppas verkligen att det ska funka bra, det är ju inte alls lång tid kvar tills det är dags nu.

Nej om man kanske skulle äta ngt, innan jag ska cykla till skolan..

William, snart 1 år!

2008-08-18 22:10:18 Foto - William
» Kommentarer(2) «



Kvälls prommis!

2008-08-18 21:55:53 Dagboken
» Kommentarer(1) «


tvättat hela eftermiddag, givetvis blev min ena matta missfärgad, tvättade dom i varsin maskin, (den ena matten e blå, och den andra e vit/blå) Men la dom i torktumlaren ihop, för det har jag gjort innan, men nu färgade det av sig på den vit/blå matten, så jävla typiskt! Som tur är ligger den matten bara provisoriskt i Williams rum, tills jag hittat en annan som han kan ha. Är ju sugen på en bilmatta, men så ska man hitta en oxå, vill ju ha en ganska så stor matta, inte en fjuttig liten sak som täcker typ inget alls. Nog om mina mattproblem.

Vid 6-tiden kom Åsa bort hitåt så gick vi en prommis, sen hem till henne, mata ungarna med frukt, och sen lekte dom eller ska vi kalla det terrorisera varandra? Det va ungefär i den stilen, William va på hugget idag och skulle klappa till både Thea & Melwin, men han fick igen sen, haha! Ger man sig in i leken, får man leken tåla, eller vad heter det? Har även planerat ett litet barnkalas nu i veckan, för vänner och deras barn, så dom får komma hit och fira William lite =)

När vi kom hem, la jag William med en gång, han va trött o grinig, o sen gick jag ner o hämtade en del av tvätten, allt va inte torrt så det fick hänga kvar, det tar jag upp sen när Jörgen kommit hem från jobbet. Nej om man skulle lägga sig i soffan lite kanske? :)

Israel kamakawiwo'ole

2008-08-18 17:39:00 Musik
» Kommentarer(1) «



Fotografi #5

2008-08-18 15:34:14 Foto - Marie
» Kommentarer(1) «




Fotograf: Madelene Lindahl

Hemma..

2008-08-18 15:09:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Äntligen är denna skoldag slut. Sista lektionen var riktigt långtråkig och seg, vi hade svenska.. Med den dära tanten som prata så konstigt, haha! men segt va det iaf, hon pratade om både det ena o det andra, jag satt mest och gäspade hela tiden, haha! Va så skönt när lektionen var slut och jag fick sätta mig på cykeln och trampa hemåt, till min underbara familj! Jörgen stog o lagade mat när jag kom hem, stekt fläsk och raggmunk, det smakade helt okej, även om jag föredrar fläsk med potatismos, heheh..

Nu slappar vi lite här hemma, om en timma är det tvättdags. 2 mattor ska tvättas, och en massa massa kläder som hunnit bli sketna sen i fredags då jag tvättade sist. Det e sjukt hur mkt smutstvätt det blivit bara under helgen. Men det e bara att se glad ut och tvätta upp skiten..

Jörgen har ganska nyligen åkt till jobbet, men informerat chefen om det som hände igår, så får han för ont så är det bara att han får åka hem, inte så mkt mer att göra åt saken, så vi hoppas att det ska gå bra iaf. Nu är det bustime, vi ska kasta lite boll^^

Hemma en sväng

2008-08-18 11:20:24 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag har precis haft min första matte lektion, det va först upprop, och ja kommer aldrig kunna uttala namnen på dom i min klass. Ja tror inte jag behöver förklara varför, sen fick ju iaf göra ett litet test, så lärarna kan se vilken nivå man ligger på, jag är svin kass på matte, så jag kommer väl hamna i gruppen för dom som e sämst. haha! men men, fördel för mig, då jag kommer få mycket hjälp med det som jag har svårt för, sen fick vi sluta.. Så nu är jag hemma en sväng, då jag inte har en lektion förän 12.30, tänkte jag skulle äta lite innan jag cyklar tillbaka.

Nu ska jag äta och leka med min prins! ♥

Måndag 18/8

2008-08-18 08:18:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Grattis Linus på 1-års  dagen! Idag är det Linus födelsedag så vi säger Grattis till honom :) Älskling kom hem inatt vid Halv 2, då hade dom röntgat honom, och hittade iaf inga frakturer på nacke och rygg, och skönt va ju det, men han kommer ju ändå få gå med värk eftersom han har en whiplash skada, o mot det skulle han få ta ipren?! Hur kan ipren hjälpa mot det? Jag tvivlar ju på att det ska hjälpa honom men.. Tycker så synd om min stackars älskling som jämt ska få ha så ont =( Blääää

Idag gick jag upp strax innan kl va 8, hörde att William låg o tjata i sin säng, så jag gjorde välling och sen bytte jag en väldigt äcklig bajsblöja, det mesta låg i pyjamasen så att säga, hur fan kan man skita ut så mkt ur en sån liten kropp? haha! Så nu kryper han runt och leker med sin nya nalle puh boll som han fick igår, måste kolla med Jörgen om han orkar ha William eller om jag ska lämna han hos farmor eller hur det blir..

Nej, nu ska jag gå o sminka mig, och försöka trycka i mig en smörgås eller ngt.

Krock

2008-08-17 21:38:52 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja Jörgen kom och hämtade mig hemma hos Therese, när vi sen skulle svänga in på gården till Jörgens mamma för att plocka upp William, då körde det in en kille rätt i röven på bilen, (han körde in i dragkroken) så det blev inga märken på våran bil. Hans bil blev det desto värre med, Regskylten lossna, Typ halva kjolpaketet fram lossna, lampan krossades, o huven blev det nån inbuckling på, + att han hade bara trafikförsäkring, medans vi har helföräkrat våran bil. Fast bilen var inte det värsta, utan det va Jörgens nacke, då han har en whiplashskada sen innan, så kom allt detta upp igen, han fick mega ont i nacken, började må illa och ont i huvet.. Så han är på väg upp till akuten och skulle få träffa en kirurg som skulle kolla på hans nacke, sen får vi väl kontakta försäkringsbolaget imorn och se vad dom säger. Stackars min älskling, han har verkligen otur, väntar på att få höra nått ifrån han hur det går.. ♥

Annars har jag precis smällt i mig lite ostkaka, sitter här med värk i huvudet, tänkte jag skulle ta en tablett om det inte ger med sig, sen blir det väl snart gå och lägga sig, vill bara att Jörgen ska höra av sig, ska ju upp till skolan imorn, tack o lov börjar jag inte förän 10.10, så jag behöver inte gå upp jätte tidigt. Får se om Jörgen kan ha William imorn, eller om han får vara med Nathalie när jag är i skolan.. Får se hur ont Jörgen har imorn helt enkelt.

Jag köpte iaf inga kläder på klädpartyt, det fanns inget som föll mig i smaken, plus att vi har köpt så jätte mkt kläder till William nu, så det behövs inte mer just för tillfället, imorn är det tvättdags igen med. Ska tvätta upp mattorna, + att jag tänkte ta alla handdukar, lika bra att få det gjort.. Nej nu ska jag gå o slänga iväg ett sms till min älskling..

MeandI Klädparty!

2008-08-17 15:00:22 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Jörgen skulle som sagt fixa min cykel idag, för den har stått med punktering i ca 2 år, så kände att det va på tiden att laga den så jag kan cykla till skolan, går så mkt fortare då, ska även köpa en cykelsits till William sen när pengarna kommer, så kan vi cykla till dagis dom dagar då det är kasst väder eller vi helt enkelt inte känner för att gå. Så då får vi köpa en hjälm till han oxå, :) En bra investering.. Dom fixade iaf min cykel inne på Sportson, jag fick köpa nytt däck och en ny slang, då däcket va i sånt dåligt skick. Så det va lika bra.. Så nu kan jag cykla igen, så det blir nog cykla till skolan imorn..

Va även inne på Maxi, William fick en ny boll och leka med, vi köpte lite gott, som ostkaka. Jag verkligen älskar ostkaka, det är ju så förbannat gott =) Även spraygrädde som vi ska ha till våfflorna, mums! Om 2 timmar blir det att åka hem till Tess på MeandI klädparty som hon ska ha, får se om jag hittar nått av intresse eller om vi bara är där o träffar dom andra, det är ju det som är det roliga, skönt o få träffa tjejerna oxå, utan att ha William som drar i mig hela tiden.

Nej nu ska jag leka lite med William innan jag ska börja göra mig iordning!


Söndag 17/8

2008-08-17 10:10:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Va inte så mkt skrivande igår såg jag.. Det va rätt mkt att göra, jag städade hela dagen igår typ, så William var och lekte hos sin faster. Mycket för att han är så rädd för dammsugaren så därför fick han vara där en stund, så nu har man fått städat hemma oxå, men det blir nog snart igen, så som denna hund fäller, det är kopiösa mängder med hår, funderar på om jag skulle köpa vitamin tillskott för han och se om det kanske blir bättre..

Idag ska jag på Klädparty hemma hos Therese :) Ska bli jätte kul, dels för att se hur dom bor, och träffa henne såklart :) + att man får titta på snygga kläder, får se om jag köper nått, eller om det bara blir att titta.. :) Det märker vi, så pappsen & William får vara ensamma en stund utan mig^^ Det klarar dom säkert bra :)

Imorn har jag tvätttid igen =/ Jag boka så jag kunde tvätta alla våra mattor. Det behövs med jämna mellanrum, sen är det första riktiga skoldan imorn, börjar 10.10 så det är rätt skönt då slipper jag gå upp jätte tidigt :) Hoppas att det ska gå bra iaf. Nej nu ska jag typ äta frukost eller ngt :)

Om 1 vecka fyller våran lilla kille 1 år! :)

Alfabetet

2008-08-16 21:52:58 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


A is for age: 20
B is for booze of choice: Cider & Sprit
C is for career: Studerar
D is for your dad's name: Gunnar
E is for essential items to bring to a party: Ett glatt humör.
F is for favourite song at the moment: Daughtry - Over you
G is for favourite game: The Sims
H is for home town: Borås
I is for instruments you play: haha ingenting faktiskt!
J is for jam or jelly you like: Jordgubbs sylt =)
K is for kids: William ♥
L is for living arrangements: i hyresrätt med min sambo, son & hund
M is for mother's name: Eva-Britt
N is for name of your crush: Jörgen ♥
O is for overnight hospital stays: 2 ggr
P is for phobias: Getingfobi
Q is for quotes you like: " a t t  v a r a  n ä r a  d i g  be t y d e r   k ä r l e k  f ö r  m i g ♥
R is for relationship that lasted the longest: Jag och Jörgen har vart förlovade i 3,5 år!
S is for sartorial style:
Vad menas med det då?
T is for time you wake up: 8 typ
U is for underwear: String^^
V is for vegetables you love: Gurka & Tomat
W is for weekend plans: Mysa med familjen
X is for x-rays you've had: Ingen
Y is for yummy food you make: Spagetti & köttfärsås
Z is for zodiac sign: Vädur

William busar med pappa

2008-08-16 19:53:31 Videos
» Kommentarer(1) «



Uppladdat av WilliamsMamma

Lördag 16/8

2008-08-16 10:40:48 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Enbart 8 dagar kvar till 1-års dagen! :) Usch va tiden går fort, va fort det har gått sen William föddes, det är sjukt hur fort hans första år har gått, tycker inte att det känns som att det va längsen han va en liten bebis som bara låg o åt, pissa och sket typ, sen att få vara med o se alla underbara framsteg han har gjort. från första leendet, till det första skrattet, till att han började vända sig, kunna sitt och krypa, ja alla underbara framsteg, det är underbart att få se allt. Nu är han mest en liten kille som pillar på PRECIS allt, han är över allt, högt och lågt. Men han är underbart våran älskling, även om det kan bli jobbigt ibland när han pillar på allt han inte ska.. Men det är ju så det är att vara barn.

Idag sov vi till kl 9, då gick jag upp och bytte blöja och gav han välling. Sen dess har han vart väldigt pillig o kryper i all världens fart över allt. haha^^ Jörgen sitter och lyssnar på melodikrysset och jag ska strax gå ut med Rocky. Ska bara klä på mig lite, idag blir det nog en lugn dag :) En familjemysdag.. Så idag satsar vi nog på en prommis tillsammans allihopa :)

Vad ska ni hitta på idag?

William kastar boll

2008-08-16 00:00:31 Videos
» Kommentarer(3) «



William kastar boll
Uppladdat av WilliamsMamma

Tävling

2008-08-15 23:17:57 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «




Jag är med och tävlar om en fotografering, inkl håruppsättning och sminkning hos Madelene
Var med och tävla du med!

BF + 7

2008-08-15 20:30:11 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


BF + 7 !! jahopp , en veckas övertid nu :/ Man it sucks ! Det händer verkligen ingenting på bebis fronten , står totalt stilla .. Gud jag är så less på detta nu , palla mera ! Undra hur lång tid det ska ta innan man kan få ligga på förlossningen o föda sin lilla älskling ! Längtan efter dig är så fruktansvärt stor ;) <3> Önskar bara att mina värkar kunde sätta igång nu , så att det händer ngt . Så man kan bli människa igen dessutom . Nu känner jag mig typ som en vandrande Bomb som kan explodera när som typ . hmm .. har ja då inget positivt att komma med ? Nepp , faktiskt inte om jag ska vara riktigt ärlig . Känner mig extremt negativ just nu .. :(

Detta inlägg skrevs för exakt ett år sen, då jag hade gått en vecka över tiden..

Fotografi #4

2008-08-15 19:09:06 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(1) «




Våran kärlek till dig är obeskrivlig ♥

Home sweet home :)

2008-08-15 17:31:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då va man hemma igen, efter nästan en hel dag hos farmor ;) Gick hemifrån vid 8-tiden o lämnade William, mötte upp Mia, och sen gick vi till skolan, idag skulle vi vara i datasalen och få våra inloggningar, det gick snabbt, sen gick vi o kikade efter dom salarna som vi ska ha lektion i. Tyckte det va lite komplicerat att hitta alla olika ställen, om man skulle vara på våning 2, i "källaren" typ, eller om man skulle vara på entréplan, ja det verkade inte vara så bra planering när dom gjort våra schema.. menmen, efter det va klart, gick jag till min älskade prins ♥ Han hade skött sig o vart jätte snäll, så vi stannade kvar där tills Pappa Jörgen slutade jobbet =)

Sen åkte vi ut till Överby, köpte oss lite helgmys och köpte en slang till min cykel så vi kan laga den, så jag så småningom kan shoppa en cykelsits till William, så vi kan cykla ihop =) Smidigt när han ska till dagis och jag ska till skolan, så slipper man ta med sig vagnen.

Så nu är vi hemma och myser, och jag håller på med tvätten :) Williams bäddset kom på posten idag, jätte fint va det, så han kommer nog sova gott i det nya fina sängkläderna =) hehe.. nej nu är det dags att gå ner i tvättstugan igen..

Fredag 15/8

2008-08-15 07:15:13 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Äntligen är det fredag.. Jag gic upp halv sju idag, för att ha lite mer tid på mig idag, dels för att hinna vakna till, göra mig iordning o sätta på mig lite kladd i fejjan, ska snart väcka William så han hinner äta frukost, sen får vi göra oss iordning o gå bort till hans farmor, för där ska han vara medans jag är i skolan, ska bara gå på en grej idag i 40 min, så jag får min inloggning till deras datasystem, annars va det inte direkt nått viktigt som jag behövde vara på idag, så då går jag o hämtar min prins ist :) Mycket bättre och få vara med honom, än att sitta i skolan.. Finns ingen bättre än min William ♥

Älskling är på jobbet nu, han började redan vid 06, så jag vaknade till vid halv 5, när hans klocka ringde. Men somnade om lika fort igen, i eftermiddag ska vi tvätta, lagom kul! Men jag måste ju.. Fyfan va trött jag e idag, o igår gick jag ändå o la mig runt 22, känns i kroppen vill jag säga, höll på o somna i soffan redan vid 8. Nej, sminka sig o fixa välling till William, hörs i eftermiddag!


Ellos & H&M

2008-08-14 21:13:43 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag kom mina efterlängtade paket från Ellos & H&M, så efter vi vart på ICA Maxi och handlat åkte vi till OKQ8 och hämtade ut dom, 2 ganska så stora paket var det som låg och väntade på att jag skulle hämta ut dom, det var massa massa kläder till William, som han ska få i födelsedagspresent av oss, det va även lite till mig, ett par jeans, en tjocktröja, leggings, & 2 linnen.. Jag shoppar typ aldrig till mig själv längre utan det blir bara till William :) Så nu har vi massa med paket att slå in, hehe!

William somnade redan vid 7 idag, stackarn va jätte trött o hängig nu på kvällen, så då e det bättre om han får sova. Imorn ska jag på ytterliggare en introgrej på skolan så vi får våra inloggningskoder, Jörgen ska jobba så lilleman får vara hos farmor då. Det ska nog gå bra. Blir ju bara en kort stund sen får jag vara med min prins igen ♥

Ska även tvätta imorn eftermiddag, nu får man ju bara boka eftermiddags passen, finns ju ingen möjlighet att tvätta på dagarna längre, usch va jobbigt det känns att jag inte får vara hemma med William mera :/ Tycker det är jätte jobbigt verkligen, hade nog inte ens föreställt mig att det skulle kännas så här :( Separations ångest på hög nivå! Tur jag har en helg helg o gosa med han, innan det e skola på måndag igen..

Rocky

2008-08-14 15:12:29 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(7) «




Mia ville se en bild på Rocky så här är han, våran schäferhanne :)

Första dagen i skolan

2008-08-14 14:28:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det gick jätte bra.. Mia kom och hämtade mig, sen mötte vi upp Emmy utanför skolan, för att sen gå ner till Aulan o få lite info om dessa introdagar, efter en massa tjöt i aulan, delade dom upp oss i olika grupper, sen satt vi i ett klassrum o det va 2 lärare som pratade en massa massa onödigt babbel, om typ motivation, jag orkade inte lyssna så noga då.. Sen fick vi en rundvandring, sen va det fika. :) Jag gick och hämtade en ledighetsansökan, eftersom jag måste ta ledigt första veckan i september för att skola in William på dagis, och jag fick den beviljad med en gång, så nu var det ett problem mindre att fundera på..

Sen åkte vi ner till stan en sväng, vi åt lite och sen kikade lite.. Vart så trött o seg hela dan idag, så sen körde Mia hem mig, så jag la mig på soffan o blega på Våra bästa år, tills William vaknade o då gosade jag med honom ist :) Saknat min prins hur mkt som helst, dom få timmarna jag va borta från honom :( Kommer kännas i mitt mammahjärta att vara borta från han.. Imorn börjar jag 9 igen, det e fortsättningen på intron, börjar med datakunskap, vi ska få inloggning till skolans datasystem oså.. Får la se hur länge jag behöver gå imorn.

Blir väl snart en prommis med lilla familjen, sen ska vi åka ut till Överby och handla lite :)

Torsdag 14/8

2008-08-14 07:41:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon, jag är upp med tuppen idag.. Klockan ringde vid 7, och jag snoozade bara en gång, sen gick jag upp, satte upp håret i en liten kalufs, o slängde på lite smink, så man ser lite sånär ut och inte som en sleten mamma, hör att William börjar piggna till inne i sitt rum, så jag ska ge han lite välling innan jag försöker mig på att äta frukost, min mage är inte van att äta så här tidigt, men känner att jag måste försöka när jag ska vara i skolan varje dag nu ett tag framöver. Iaf försöka få i mig ngt på morronen även om det kanske inte är en bamsefrukost.

Mia åker hemifrån sig 8.30 o kommer hit o hämtar upp mig, så då åker vi till skolan, hon ska oxå läsa komvux men inte samma kurser som mig, men vi kankse ses på luncherna iaf ^^ , då har man nån att äta med. Usch vad jag kommer sakna min William =( Känns redan nu jobbigt att vara ifrån han, men han får några roliga timmar tillsammans med pappa ist, bläää va det känns jobbigt! Separations ångest på hög nivå känner jag nu.

Nu ska jag ta upp min prins o pussa lite på honom ♥


God Natt

2008-08-13 23:36:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu äntligen ska jag gå och lägga mig, mitt huvud värker lite så jag antar att det är dags, jag ska ställa klockan på 7, så jag kommer upp, för känner jag mig själv så kommer jag trycka på snooze ett par ggr innan jag kommer upp så det är lika bra, för 8.30 kommer Mia och hämtar mig, då ska vi åka till skolan på introduktion, ska bli skoj och se, ska se om jag hittar nån som jag kan fråga om inskolningen för Williams dagis, så jag kan ta ledigt och vara med på den, det måste jag ju kunna.. Det blir nog bra hur som helst =)

Det har åskat och blixtrat här hemma, så då drog vi ur sladdarna till det mesta och ställde oss i köket o bakade, Jörgen bakade en go sockerkaka, och jag gjorde en inte så kladdig kladdkaka.. =) Ska gå o borta mina stackars tänder som blivit utsatta för massa socker idag, annars får jag väl mer hål än vad jag redan har. haha!

Nej sängen vare.. God natt

William leker

2008-08-13 20:55:18 Videos
» Kommentarer(3) «



Fiiiiika :)

2008-08-13 17:13:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är vi hemma från fikat.. När vi först kom in till stan så fick vi gå till apoteket för att hämta ut pappas nässpray som han behövde ha, så kanske han kan få sova på nätterna, kanske jag med. Gud va det är jobbigt med dessa snarkningar, när i helvete ska han få en kallelse!?!?!??! Ja, men det är ju den svenska sjukvården vi snackar om, är du inte döende så får du ingen hjälp, så enkelt är det. Sen gick vi iaf upp o träffa alla andra, vi kom sist, haha! Så det fanns lite dåligt om plats, William fick sitta hos Åsa & Melwin, medans jag satte mig borta vid Madde & Linnéa, där var enda stället jag kunde sitta och äta min mat, beställde en pasta fläskfilé och William åt smörgås.

Sen gick vi och kikade lite, köpte mig en rengörings lotion på Åhlens, och ett linne på Gina, sen blev det inte så mkt mer. Sen gick jag o ringde lite samtal, det ena kändes ganska givande, tänker inte ta upp vad det handlar om här, för det har ni inte med o göra^^ Men ja vi får se efter helgen helt enkelt =) Jag tyckte att det lät bra på han iaf, nu är det bara att hålla tummisarna! Svängde förbi Hemköp, sprang in o köpte lite bakgrejor, så vi kan baka.. Får se om vi bakar idag eller nån annan dag =)

Nu ligger Jörgen o vilar lite, han hade så ont i sitt huvve, och jag o william slappar mest^^ Ska gå o leka lite med han nu hade jag tänkt mig, sen får vi se vad vi hittar på ikväll.. Kommer lägga in en video sen på lilleman, hur sött som helst =) haha

Onsdag 13/8

2008-08-13 10:06:18 Dagboken
» Kommentarer(7) «


"Lill-lördag" idag, vilket betyder fiiiika! Japp kl 13 ska vi träffa dom andra tjejerna nere i stan och fika. Jag gick inte upp förän 9 idag, va gött seg imorse, hade helst bara vänt mig om för att somna om, men då kom det en liten herre in krypandes till mamma som inte tyckte att hon skulle sova. Så då var det lika bra att gå upp, fixade mitt hår snabbt och lätt och sminkade mig lite snabbt, rekord för att vara mig, sminkat mig 3 dagar i rad nu, innan hände de typ bara när vi skulle ut o festa som jag sminka mig, haha! Det ni.. Men e nog bara en period, jag kommer snart gå tillbaka till min Non Makeup period^^ Den har jag haft i 1,5 år typ om inte mer.. haha!

Gick även ut med Rocky innan, givetsvis stötte vi på massa hundar =/ + att det började regna och kom en åsk knall när vi va ute, så vi snabba på tempot för att komma in så fort som möjligt. William har precis somnat i sin pappas famn, så mysigt när dom sitter så o gosar i soffan mina killar. ♥

Imorn får dom vara ensamma en sväng utan mig, för jag ska på den första introdagen i skolan! Hjälp va konstigt det kommer kännas att vara i skolan .. =( Har inte gått i skolan sen jag va 17, dvs 3 år sen.. och nu är tanken att jag ska gå där i 2,5 år. Ska först läsa grundläggande vuxenutb, sen funderar jag på att läsa omvårdnad på komvux. Det återstår dock att se, ska först klara den första kursen =)

Kvällsmat

2008-08-12 21:25:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Dagens kvällsmat blir nudlar för min del, klockan blev så mycket efter att Jessica & Liam vart här så det fanns ingen tid för att ställa sig och laga middag så jörgen tog mackor och jag ska göra mig lite nudlar, det funkar för mig som kvällsmat =) Går fort, och jag blir mätt av det :) Fan va trist vädret är, regnat hela jävla dagen =( Man kan ju inte gå ut utan att komma in som en sur katt. Känns som att vi aldrig kommer ut och rör på oss längre, inte som det var innan iaf. Innan var vi ute och gick flera timmar per dag, men nu? Typ ingenting.. Max 10-15 min på sin höjd!

Imorn kommer vi iaf ut en sväng, mammafika som sagt! Denna gång ska vi träffas inne i Trollhättan, annars brukar vi alltid vara ute på Överby på Briggen, men nu blir det Café Oden! Det funkar lika bra det, dom har världens goaste pasta fläskfilé, funderar på om man skulle käka det imorn, det är ju ändå fika vid lunch tid^^

Jörgen är ute med Rocky nu i regnet =( Stackarn.. Rocky gillar inte ens att vara ute när det regnar. Han är en liten diva och gillar inte att vara ute när det regnar eller blåser, men bada det älskar han =) Nä nu ka jag gå o tvätta av mig sminket o krypa ner i myskläder :)

Fotografi #3

2008-08-12 21:12:10 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «



Ö&B

2008-08-12 15:00:29 Dagboken
» Kommentarer(12) «


Vi åkte iväg o shoppade lite på Ö&B idag, blev 2 bilar till William, en sockerkaksform, en annan bakform, vitlökspress, 3 andra bunkar typ, lite godis till vovven, spislock, ja lite smått och gott helt enkelt. Sen åkte vi till Ritz och köpte en budapest längd. Jessica & Liam ska komma hit och fika med oss =) Tycker nog William är skoj när hans faster/fadder & lill-kusin kommer och leker med honom :) Alltid skoj att få lite besök juu.. Kollade även på lite tårtor på Ritz, jag har ju tänkt att jag ska beställa en tårta till Williams kalas, jag kan inte baka tårta så därför går jag och köper en istället, snabbt och enkelt! :) En ljusblå tårta skall jag ha.. =) Synd att det va så dyrt att få bilden på tårtan, det skulle kostat 110,- extra.

Men sen är det iof ett tag kvar tills hans kalas är. Ska bli roligt o se alla roliga presenter han ska få. Våra presenter är näst intill klara, det är ju massa massa kläder + en gunghäst vi väntar på ska komma till BR. Hoppas den kommer snart. Imorn är det mammafika, ska bli skoj o komma ut lite, och träffa vänner =) + William får träffa andra barn som han kan bråka med^^

Tisdag 12/8

2008-08-12 09:24:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ytterligare en ny dag.. Jag har precis klivit upp ur sängen.. Inte direkt sovit men mest legat o dratt mig i sängen, underbart! Så jag har nog inte riktigt vaknat än, ska väl klä på mig om en liten stund och gå ut med Rocky. Han behöver ju ut o göra sina behov, annars har vi busat hela familjen i sängen på morronen, nått som våran lilla herre tycker om. Han älskar att kasta sig o klättra o ha sig i sängen, varför just våran säng är så rolig kan jag inte riktigt förstå :p

Annars så händer det väl inte så väldans mycket idag.. Vi har hursomhelst inte planerat nått än. Får väl se vad vi hittar på under dagens gång. Kanske blir nån prommis tillsammans, njuter helst hemma med min familj medans jag kan, för snart börjar skolan o då är det inte så mycket familjetid över tyvärr =/ Men man får ta sig tid, jag får ju plugga o sånt när William har gått o lagt sig, det ska nog gå bra hoppas jag :)

Måste ringa Ellos idag med tror jag, det har inte hänt nått med mitt paket därifrån så jag ska ringa och kolla lite hade jag tänkt.. Nej nu behöver jag ha ngt i magen innan jag ger mig ut :)

Fotografi #2

2008-08-11 23:04:32 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(3) «




Mina Älsklingar ♥

Shoppingdag :)

2008-08-11 18:17:25 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Till Anonym: Så länge du är anonym tänker jag inte besvara din fråga!

Vilken kul dag vi haft på Överby. Hur skoj är det inte att shoppa lixom, var inne på Expert o kollade på en kamera vi funderar på att köpa, en Nikon D60.. Men får fundera på lite till. Jag är ju jätte sugen verkligen och skulle helst köpt den med en gång, haha! Men det krävs ju lite fundering när det gäller ett sånt köp :) Sen gick vi till Cubus och jag köpte ett linne till mig och en T-shirt till Jörgen, sen en ny jacka till Jörgen på Dressman, den va vrålsnygg verkligen! :) Sen fick det bli en foundation på Kicks. o en tröja på H&M. Mycket roligt att shoppa. Sen blev det massa mat på Maxi, så ikväll ska vi äta tacos :)

Var även inne på Coop och köpte mig en almenacka, lite kollgieblock och lite pennor :) Hittade även ett blått jätte fint regnställ till William som jag shoppade =) Blev ett par stövlar med döskallar. Så nu är det komplett, och han är klar och redo att börja på dagis den 1/9. Känns skönt att ha allt avklarat =) Så nu ikväll när William somnat ska vi mysa och äta tacos =) Finns det nåt goare än tacos!? Skulle inte tro det..

Tänkte jag skulle gå och ta mig en dusch, eller bad.. Låter lockande.

Måndag 11/8

2008-08-11 09:07:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då var det måndag åter igen.. En ny vecka med nya saker som skall göras.. =) Vi vaknade vid halv 8 idag, kändes skönt att få sova ut lite även om de inte va mycket, men jag inte o la mig så fasansfullt sent igår heller så för mig gjorde det inte så mycket, dock vaknade jag upp med mensvärk, så det var bara att gå o hälsa på mr ipren, min bästa vän när jag har värk :p

Idag ska vi åka ut till Överby, shoppa och storhandla som jag skrev igår, me like! :) hehe, får se om man hittar nåt skoj, jag hoppas dom har kvar den där jackan på dressman till Jörgen, jag blev verkligen kär i den så tycker han ska ha den, tänkte att jag även skulle kolla efter en höstjacka till mig, o kanske nån sån där tjockiströja, skulle även behöva ett par nya jeans.. =/ Men det är mycket man behöver.. William behöver vi ju inte tänka på i klädväg, han har så det räcker och blir över :)

Jag är så fruktansvärt sugen på att käka kinamat idag, men det tror jag inte Jörgen e sugen på.. Vi får la se. Ska fråga han iaf om han vill äta det med mig. Nu har jag äveb betalat påslakanseten från IdaT som jag vann på Tradera igår :) Det är jätte fint, ljusblått helt nytt så klart =) Så det borde komma i veckan nån gång.. Nu ska jag gå o göra mig iordning medans Jörgen är ute med Rocky!

Ingen Rubrik

2008-08-10 19:40:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag kom inte på nån rubrik så vi skiter i det helt enkelt.. Vi har vart iväg en sväng nu på eftermiddagen, vi åkte bort till Jörgens föräldrar, skulle flytta bilstolen, den har ju suttit fram så vi flyttade den bak, den skymmer ju sikten så för Jörgen när han kör, så det var bäst så. Så nu får lilleman sitta bak med mig istället :) Sen åkte vi och lämnade tillbaka filmen på Hemköp, och sen upp till ICA Maxi, behövde handla hem lite go apelsin juice. Älskar apelsinjuice, helst ska den vara färskpressad, men vanlig går lika bra^^ Köpte även med oss 2 färdig pizzor hem som vi ska äta när William gått o lagt sig, även ostkaka, MUMS! Hur gott är inte ostkaka med jordgubbs sylt?

Imorn ska vi åka och storhandla o shoppa lite, jag är så trött på Jörgens sockar så jag har bestämt för att släng allihopa och köpa nya, + att jag behöver material inför skolan, som en almenacka, pennor, kollegieblock och lite sånt, jag börjar ju skolan på torsdag, vi börjar med 2 introdagar så man får bekanta sig med lokalerna och få köpa kurslitteratur, sen drar det igång på riktigt på måndag med upprop och undervisning. Hoppas bara jag ska orka detta nu, men jag är peppad och vill verkligen göra detta, jag ska inte ge mig!

Har även inplanerat en del fikor i veckan, blir med tjejorna ev på onsdag. Sen blir det nog en fika med Malin & Tuva =) Ja så lite har man ju att göra, vilket känns skönt, måste även ta upp med skolan att jag måste vara ledig den 1-5 September, Williams inskolning på dagis är ju då.. Och då måste jag medvara.. Men det ska nog gå bra =) Nu är det nattning av William, så jag ska gå och göra ordning en flaska välling.. ^^

Älskling är hemma ♥

2008-08-10 15:11:53 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är våran Älskling äntligen hemma igen, eller ja det har han varit sen 12-tiden ungefär, fast nu ligger han och sover han va trött efter nattens arbete, för er som inte vet så jobbar han som ordningsvakt lite då o då, och denna helgen har han jobbat i Strömstad och då slutar han inte förän kl är 04, så jag förstår att han är tröttis, så då får han vila lite, William har oxå legat och vilat en stund, men nu är det bus på schemat, han kör runt runt med sin bil och låter, haha! Min lilla sötnos ♥ 

När Älskling vaknar ska vi åka till Hemköp så jag kan lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Jag har en tendens att glömma sånt, så då får jag betala straffavgiften och det är jag inte så sugen på just nu, va inne på tradera innan, och budade på ett påslakanset & ett par nya Kavatskor, :) Får väl se om jag vinner auktionerna, men såklart att jag hoppas, den ena slutar ikväll, och den andra senare i veckan.. *Håller tummisarna*

Fotografi #1

2008-08-10 10:12:11 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(8) «



Söndag 10/8

2008-08-10 07:59:29 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu är det söndag :) Vilket innebär att våran Älskling kommer hem från Strömstad idag, Jaaaa! Vad vi har saknat honom, det känns att vara ensam, även om det inte vart länge, så känns det att inte ha nån att prata med på kvällarna, så ja det har verkligen vart tomt utan honom i helgen, men dom säger ju att det är bra för förhållandet att vara ifrån varandra lite. Får väl se när han ska upp dit och jobba nästa gång, men nu vill jag allt ha han hemma med oss lite.. =)

William väckte mig för en halvtimma sen, då va han hungrig så det var bara att pallra sig upp o göra välling o sen byta blöjja för det lukta skunk milt sagt^^ haha.. Så nu sitter han på sitt rum o leker så fint. *Stolt Mamma* Är glad att det funkar så bra för honom att sova i eget rum, inget gnäll alls, Fast det hade jag inte förväntat mig heller, han är så duktig så min lilla kille =) Idag är det 2 veckor kvar tills han fyller 1 år, tänk bara 14 dagar?!?!?! Min lilla kille ska bli stor :) Tiden har verkligen gått fort, det kan man lugnt säga.. hihi.

Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, regnet hänger i luften så ger man sig ut så kommer det säkert börja regna =( Så ja det ser nog ut som att vi håller oss inne idag, fast måste lämna tillbaka filmen innan kl 18, men då får Jörgen köra mig ist :P haha.. Nej nu blev det massa onödigt babbel igen^^

Myspys..

2008-08-09 22:01:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag har inte haft nån tid till datorn idag typ.. Har haft så mycket annat att göra, William tar ju upp all min tid, då jag bara har ca en vecka kvar av mammaledigheten så vill jag lägga all min tid på honom, så då får bloggen bli lidande helt enkelt. Vi har bust o lekt och myst o gosat hela den. Vid 15-tiden kom hans faster Nathalie och hämtade honom, o i ungefär samma veva kom Alexandra och hälsade på, vi fikade, lagade mat och sen åkte vi till Hemköp, hyrde film, och köpte chips! Vi kollade på Juno, om en tonåring som blev gravid o i slutändan adopterade bort barnet. Gillade inte filmen, tyckte den va oerhört seg, men men..

Har ju tvättat såklart idag med, Ska hänga in dom sista plaggen i garderoben alldeles strax! Men jag är så fruktansvärt varm så jag va tvungen att sätta mig ner och öppna fönstret lite... När jag hängt in tvätten ska jag plocka ur diskmaskinen o sätta på en ny.. Jag gör som sagt lite "hemmafru" sysslor som Jörgen så fint kallar det, haha! Men jag vägrar se mig själv som någons hemmafru!

Som ni ser är det lite ändringar i designen, vad tycker ni om det?! Även denna gång är det jätte snälla Emma som har hjälp mig :) Tycker det är så snällt att hon tar sig tid för att hjälpa lilla stackars mig med min blogg som fattar nada av sånt här, hehe.. :) Nu hör jag att disken ropar på mig, hör ni.. "Mariiiieeee.. Plocka ur mig"..

Lördag 9/8

2008-08-09 09:50:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag är trött idag, men jag får skylla mig själv, för jag satt uppe sent igår och kom inte i säng förän efter halv 1, Så det kanske inte är så konstigt om jag är trött idag, Lilleman vaknade vid 06.15 idag.. Men han fick så snällt somna om igen gick o sa till han att det inte var morron än och att han skulle försöka sova iaf en timma till, han sov till kl va 9, då gick vi upp och bytte blöjja för fyfan det stank ju skit i hela lägenheten, haha! :) Sen fick han lite välling och nu är det lektime för fulla muggar på den lille herren, inget mer lugn den här dagen^^ haha..

Idag är det tvätt som står på schemat, fast ja inte föräns i eftermiddag då, då ska eventuellt William till sin faster och leka så hämtar jag honom i eftermiddag/kväll när jag är klar, så slipper han ha en tråkig morsa som bara ska tvätta, kan tänka mig att det inte är så värst kul.. Fast det e nog rätt skönt för han o ha lite kläder han kan ta på sig..

Bloggen kommer uppdateras lite utseendemässigt det närmaste, så håll utkik^^

True Love

2008-08-08 23:35:16 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(8) «





Smakprov

2008-08-08 22:33:06 Foto - Marie
» Kommentarer(3) «




Fotograf: Madelene Lindahl

Modell för idag

2008-08-08 15:21:31 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu har vi modellat klart för idag, det blev 1-års kort på Willia, kort på William & pappa. Familjefoto, kort på mamman och pappan tillsammans ♥ och kort på bara mig, Madde sminkade mig sjukt fint, och fixade mitt hår hur fint som helst, jag kände mig verkligen snygg efter att hon va klar, tack Madde för att du gjorde min dag, super stort tack! Hon fotade även Thea, Melwin & Åsa, slår vad om att alla kort blev jätte fina verkligen! Hon vet verkligen hur man fångar ögonblicket den där kvinnan, + att hon har en jätte söt dotter som vet hur man charmar, William föll pladask för Linnéa :) Det gör nog dom flesta, likadant med Freija som oxå var här, en riktig liten skönhet :) Brås nog på mor sin skulle jag gissa på :)

Efter att alla åkt hem, så plockade jag undan allt, dammsög upp alla kaksmulor som blev efter 5 små barn hade fikat, hah! och sen la jag William en stund för att nana lite, han sover fortfarande så jag har satt igång en maskin med disk, och nu sitter jag bara o slappnar av lite :) Det har inte vart mycket av den varan idag, så jag sitter bara här i mitt vackra hår och snygga sminkning :) hehe. Madde skulle skicka över bilderna ikväll, jag längtar kan jag ju säga :)

Om några timmar sticker Älskling iväg till Strömstad, gud va jag kommer sakna honom, alltid lika jobbigt när han åker både för mig o lilleman :( Vi vill ju inte vara utan våran älskling.. men han måste ju jobba, det är ju bara så.. Vi har ju haft turen att ha han hemma i veckan iaf. Men vi får pussa och krama han desto mer när han kommer hem på söndag. Imorn ska vi ju tvätta hela eftermiddagen så vi håller ju oss sysselsatta.. hehe.. Nu ska jag hitta på nåt annat, än att bara sitta här.. Puss & Kram!

Fredag 8/8

2008-08-08 10:32:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det datumet 080808, visst är det tufft :) haha! Om William hade kommit när han skulle så skulle han fyllt 1 år idag, men eftersom han är en segrumpa så fick vi vänta 16 dagar till.. Kommer så väl ihåg, hur mycket jag längtade efter att den lilla bebisen skulle komma ut, så vi fick se vem det var som bodde i min mage, hade inte den blekaste aning om att vi skulle få vänta så många "extra-dagar" på våran lille son.. Övertiden va så sjukt jobbig för mig, första veckan gick la an, men sen blev det psykiskt påfrestande, och det va jätte jobbigt. =( Men nu när vi har han hos oss så är lyckan bara total och det var helt klart värt dom där övertidsdagarna, utan tvekan!

Ska alldeles strax byta kläder, till det jag ska ha på mig! Blir inget märkvärdigt, utan jeans och ett linne, resten lämnar jag över till Madde, har nog även övertalat Jörgen att vara med på ett familjefoto, :) Hoppas på det iaf. Hade ju verkligen vart skoj att ha ett sånt, på hela lilla familjen, :) Om en timma kommer allihopa så det kommer va fullt hus här hemma.. Massa barn som kan roa sig tillsammans, haha! Nej byta kläder va det^^

Eget rum :)

2008-08-07 23:15:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Fullspäckad dag idag med :) Degade dock hela förmiddagen hemma med familjen, precis som jag vill ha det! Efter att William sovit middag och ätit, åkte vi upp till Coop och handlade lite bröd o sånt, köpte även en påse godis som jag kan ha i helgen, :) Sen släppte Älskling av oss hemma hos Åsa, där hon bjöd oss på tårta, William fick chansen att äta lite själv, men det va inte så intressant utan han ville att jag skulle mata honom istället. Sen fick dom bada för alla 3 barnen såg ut som lortgrisar, haha!

Efter massa bus och lek kom pappa Jörgen och hämtade oss, och sen åkte vi hem och började möblera om, datorn plockades ner, o databordet med så vi kunde få ut de i vardagsrummet.. För William skulle få flytta in i sitt rum, så jag plockade även bort våran byrå och ställde in den i vårt sovrum, + att vi flyttade in Williams säng in i hans rum, flyttade in alla hans leksaker, och gosedjur in till honom. Rummet är lååångt ifrån färdigt, då det ska tapetseras om, mer saker ska köpas till rummet och det ska fixas o donas, men det ser iaf lite mysigt ut =)

Till kvällsmat lagade jag lasagnette idag :) Så vi satt och mumsa och tittade på Ghost Whisperer, kan det bli bättre :) Nu är det snart sängdags måste ladda batterierna inför morrondagen då Madde & Anna kommer hit :) Får gå o köpa lite fika bröd på förmiddagen när vi går och lämnar Rocky, nu ska jag pussa på min sambo lite ♥

   

Torsdag 7/8

2008-08-07 09:49:57 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Då var det torsdag idag, imorn är det äntligen fredag! Både bra och dåligt känner jag inför det.. Det som är bra är att Madelene kommer och ska fota både mig och William, så jag kommer få jätte fina kort, hon ska sminka mig och fixa mitt hår :) Det dåliga är att Jörgen åker till Strömstad imorn och kommer inte hem förän på söndag =( Kommer sakna han jätte mycket, men men.. det är väl bra att vara borta lite från varann oxå, Det ska säkert gå bra, det har det ju gjort innan, även om det är väldigt tråkigt att vara ensam en hel helg, men jag har ju min William att leka med så det ska nog gå bra :)

Tråkigt väder ute som vanligt =/ Ska iaf upp till Coop en sväng idag, behöver bröd + att jag ska köpa godis till helgen, det är ju billigt godis nu, haha! Me like =) Annars kanske vi ska träffa Åsa i eftermiddag om vädret tillåter :) hehe.. Eller så blir det bara att busa och leka här hemma, nått hittar vi ju på iaf =)

Vad hittar ni på när det är sånt här tråkväder?

God Natt..

2008-08-06 22:24:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Bakslag säger jag bara, skrev ju att jag slutade med Williams droppar idag, han fick imorse men sen gav jag han inget mer, tror ni inte det röda började komma tillbaka framåt kvällen då? Joo! Så jag gav han droppar innan han la sig, så nu kör jag några dagar till för säkerhets skull, det känns bäst så.. Varför så fort man tror att något är bra så visar det sig att det inte är det?! =( men men det är bara att köra på med dropparna..

Vi har vart ute med Åsa & barnen hela dagen, vi gick bort till dom efter att William vaknat, då bjöd Åsa oss på lunch, jätte snällt av henne, + att det var super gott oxå :) Sen gick vi ner till stan och kikade lite, matade fåglarna och tog en fika inne på Oden. Sen traskade vi hemåt, så en liten prommis har man allt fått idag, skönt att komma ut i friska luften! :)

På fredag kommer Madelene hit och ska fota Williams 1-års fotografier :) + att hon ska ta kort på mig, sminka mig, och fixa mitt hemska hår, Hoppas det kommer bli fina kort =) Kul att ha lite fina kort på sig själv oxå. Hon har ju fotat William en gång tidigare, och dom kortena blev ju hur fina som helst, så jag tvekar inte ett dugg på att jag kommer bli nöjd =)


Onsdag 6/8

2008-08-06 09:58:30 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Idag blir Linnéa 1 år! Grattis på födelsedagen tjejen! Känns som att det är massa födelsedagar nu, massa barn fyller år, snart är det även Williams tur att fylla år :) om 18 dagar, lite mer än 2 veckor bara , sen är våran plutt stor kille, hihi! Natten till igår blev Jörgens vän Jan Lindberg pappa till en liten tjej, så stort Grattis till dottern Jan & Marie. :) Det suger i min bebistarm när jag ser alla gravida, och dom som nyss fått en liten bebis, jag vill ju ha en till jag med, men det får jag nog lägga på hyllan ett tag, vill gärna studera klart först, + att jag vill ha ett jobb innan nästa barn kommer. Men klart att man blir sugen, det går inte att förneka.

William vaknade runt 07.30 idag, då låg han i sängen o gosade med kudden tills han såg att vi var vakna, då studsade han upp i sängen o gapa på oss, Jörgen gick upp och gjorde välling, och sen gick jag o bytte blöjja på herren och gav han lite kläder att ha på sig, idag har vi även slutat med ögondropparna, gud va skönt att inte behöva tänka på dom var tredje timma längre. Idag har vi inte mycket planerat, Jörgen är hemma idag, skönt o ha han hemma lite, i'm not complaining :) Skoj för William oxå att få leka med sin pappa lite, med tanke på att han åker till Strömstad på fredag. o då träffar vi ju inte han förän på söndag igen :/ men men.. Vi har väl fullt upp ändå^^ haha! :)

Glöm inte tipsa om din favorit blogg! :)

Våfflor är gott :)

2008-08-05 21:21:29 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nästintill lika seg dag idag, vi har bara varit hemma och degat :p haha.. Pappa Jörgen kom hem tidigt idag, redan vid halv 2, då blev vi lite chockade, men askan hade tagit slut och det fanns inget mer att köra.. Så ja inte blev vi besvikna av att ha han hemma, snarare tvärtom :) så han ställde sig i köket o lagade mat till oss, skinksnitzel, med klyftpotatis & beasås, mums! =) Sen satte vi oss vi datorn hela familjen o internet shoppade^^ Det blev sjukt mkt, haha.. 1700,- kläder på H&M till William, sen ytterligare 1500,- i kläder på Ellos till Wille, sen en ny dammsugare, elvisp, webkamera, nya kläder till mig, en jätte snygg väska.. Hela kalaset slutade på lite över 4000,- enbart hos Ellos :p Men man ska väl få roa sig ibland, det är inte ofta vi shoppar så, + att det va mycket kläder som han kan ha i vinter, & lite sånt =)

Sen klädde vi på oss, och tog en promenad, gick runt halva krono typ, och sen förbi Jörgens mamma och sa hej.. och i vanlig ordning tiggde William till sig mat hemma hos farmor. Konstigt nog så blir han alltid så hungrig när vi är där, undra va det kan bero på?! haha.. Väl hemma så natta jag William, och Älskling ställde sig i köket och gjorde våfflor, är han inte underbar? ♥ Så det fick bli våran kvällsmat tillsammans med lite allsång :)

Nu sitter jag här o snokar runt i olika bloggar, så jag tänkte att ni skulle få tipsa mig om just eran favorit blogg? Jag vill ha fler bloggar att läsa :) Så skriv ner den i kommentarer^^ :)

Tisdag 5/8

2008-08-05 09:03:35 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Börjar dagens inlägg med att säga Grattis till Naima som fyller 1 år idag! Grattis Grattis!! Nu är du stor tjej, hoppas du får en fin födelsedag idag med massa massa paket och gå tårta =) Vi var hembjudna till dom idag, men eftersom William inte är helt fri från sin ögoninflammation så ville jag inte komma dit och smitta ner dom andra, bättre att vi väntar tills han är helt frisk innan vi ger oss på det.

Jag är så äckligt trött nu =/ Skulle behöva lägga mig en stund känns det som, men med en hyperaktiv unge så finns inte det på mitt schema just för tillfället, men han ska sova om en stund så då går jag oxå och lägger mig. :) Jörgen är iväg o jobbar och sliter i vanlig ordning. Önskar vi kunde få ha han hemma mer, men man kan inte ha det så bra jämnt. Han måste ju jobba och tjäna pengar, längtar tills jag oxå får ett jobb, då kan man "leva" lite mer, nu har vi bara hans lön + min föräldrapenning, snart blir det ju mitt CSN lån då, då jag tar ut min sista månad föräldrapenning nu.

ja, HJÄLP snart är min mammaledighet slut, närmare bestämt på torsdag nästa vecka, då börjar allvaret. Tänk att jag gått hemma på mammaledighet i över ett år nu =/ Hade mer än gärna vart hemma längre med William, men det har jag inte råd med, måste ha en egen inkomst oxå. + att jag behöver ha en utbildning, för jag vill ha ett jobb, så jag tänker inte ge mig! Jag har ett mål, och det ska jag nå! Jag är gött peppad att börja skolan nu. Ska även bli skönt att komma ut o göra nåt på dagarna, även om jag tycker det kommer bli jobbigt att lämna bort William. =/

Frukost dags, sen ska vi vila!

Min Skatt ♥

2008-08-04 22:03:51 Foto - William
» Kommentarer(1) «




Det verkligen lyser bus om han ♥

Vilket jävla väder

2008-08-04 21:34:40 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har vart seg, vi har lekt, o vilat mest hela dagen.. Inte mycket som blivit gjort här hemma inte.. När pappa Jörgen kom hem, lagade vi lite middag och sen åkte vi ut till Överby och handlade lite.. Vovven behövde mera mat, och vi behövde lite mjölk o sånt, shoppade även med mig våffelmix som jag ska göra imorn :) Smaskens! Annars har det vart lugna puckar, jag har precis tagit mig ett bad så nu känner jag mig fräch, iaf ett tag till..

Det är världens jävla oväder ute, regnet står som spö i backen, och det blåser sjukt mycket. Undra om det kanske tom blåser upp till storm, jag tycker det är mysigt när det blåser o regnar så, :) Men tycker mer synd om våran hund, för han är jätte rädd när det blåser, och vinden kastar mot rutorna. Är glad att jag slapp gå ut med han ikväll, haha! Jörgen kom in helt dyngsur efter en kort prommis med rocky. Men är man hundägare så måste man ut i ur o skur, tur man är 2, för då kan man ju turas om.. Även om det mest är Jörgen som går ut med vovven.

Imorn är det ny dag, hoppas att det inte ska regna lika mycket, så man kan komma ut en liten stund iaf, jag behöver få röra på mig, få komma ut och gå en sväng, så jag hoppas på uppehåll imorn =) Nu tänkte jag att jag skulle umgås med Jörgen lite ♥

Utmaning - 8 Sanningar

2008-08-04 08:49:34 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Regler: Det du ska göra är att lista upp 8 sanningar om dig själv som du inte tror att dina läsare vet om. Vad det är för sanningar spelar ingen roll, huvudsaken är att den är sanna ;) Glöm inte att länka den/de som utmanade dig samt att meddela dem du utmanat (det är inte säkert de läser inlägget).

Efter du har gjort utmaningen utmanar du 5 personer (dock inte den som utmanade dig).

De åtta sanningarna:

1.
Jag är livrädd för getingar
2. Jag har dåligt tålamod
3. Jag är egentligen väldigt lat
4. Jag är en riktig godisråtta
5. Jag kommer inte alls överens med min familj!
6. Jag älskar att sjunga när ingen är hemma^^
7. Jag tål inte när folk smaskar
8. Jag vill ha sjukt många barn, en riktigt stor familj ♥

Jag utmanar, Ullis, Frida, Jessica, Christina & Linda

Måndag 4/8

2008-08-04 07:53:26 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn!
Bilen gick inte igenom besiktningen, men nu har vi iaf en månad på oss att åtgärda det som va fel och det slapp bli körförbud på bilen. Så Jörgen har nått att göra sen, haha.. det va en del som skulle fixas men lätta saker sa han, jag är inte så insatt i det där, så länge bilen rullar är jag nöjd, haha! :)

Lilleman vaknade runt 07 idag, så vi har vart uppe och bytt blöjjan, gett han ögon dropparna, och fått nya kläder =) Nu ligger han och äter välling, och sen kommer det väl bli full fart på honom i vanlig ordning, han är väldigt energisk våran pojke, men det är bara kul o se. Bara ett tecken på att han mår bra, våran lilla goding :)

Ingen aning om vad vi ska hitta på idag, känner nog mest för att dega hemma tillsammans med min prins. Trist väder ute o jag känner mig rätt så seg idag. =/ Så ja man får ju ha segdagar nån dag med, nu hör jag att lilleman är klar med vällingen, så nu ska vi leka ;D

Snart läggdags

2008-08-03 22:56:24 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var denna veckan förbi, och en ny inväntas imorgon. Full av bus och nya upptåg.. =)
Nu ikväll har jag smaskat i mig 1 KG kräftor, helt ensam! =) Det ni, fast det är nemas problemas för min del eftersom jag älskar skaldjur. Även smaskat lite godis till seriestarten av Bones, ett mycket mycket bra program om ni frågar mig! Sen gick jag ut en sväng med soporna, vill helst slippa att det kommer lukta fisk i hela lägenheten imorn efter kräftresterna så det va lika bra att gå ut med skiten, gick även ner i tvättstugan för att hämta upp alla kläder som hängde på tork, och nu dröjjer det nästan en vecka innan det är dags att tvätta igen!

Imorn kl 06.40 (tror jag) så ska Jörgen vara i Vara, och besikta våran bil, inte för att jag tror att den kommer gå igenom, men då har vi iaf en månad på oss att åtgärda felena, och det slipper bli körförbud på den. Så han kan ta sig till jobbet utan problem. Tänkte jag skulle försöka få städat här hemma, men då gäller det att nån kan passa William under tiden, för jag kan inte dammsuga när han är hemma, eftersom han har blivit så fruktansvärt rädd för dammsugaren och sitter o illtjuter =/ Ska även ringa och kolla om hur det blir med Jörgens semesterpengar. Vill ha dom utbetalade snarast, så vi kan börja fixa iordning Williams rum, det är givetvis mycket som ska köpas in hit..

Det är tapeter, Han ska ha matta, lite att sätta upp på väggarna, lite förvaring för leksaker och så.. Nya gardiner i mer pojkstuk, lite sånt. Ska bli så skoj att få inreda hans rum, i den mån ekonomin vill.. Men det ska nog bli bra =) Kommer dock kännas knepigt när han börjar sova i eget rum och inte längre inne hos mamma och pappa! Nej om man skulle gå och borsta tänderna och snart lägga sig för natten.. ♥

Söndag 3/8

2008-08-03 11:17:16 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Då var det återigen tråkig söndag =/
William vaknade vid 07.30, så då gick jag upp och gjorde välling, sen gick vi upp så pappsen skulle få sova eftersom han var hemma runt 04 imorse =/ Han va ju iväg och spelade igår. Så vi gick upp och bytte blöjja, prinsen fick sina ögondroppar och sen lekte vi och busade, kastade boll, o lekte med bilarna :) Vid 10-tiden satte vi oss o skulle mysa i soffan lite, det tog inte ens 2 minuter innan han slockna^^ Så han va nog tröttis!

Jörgen gick upp för en liten stund sen, så han fick berätta lite om hur det gick igår och så.. :) Det hade iaf gått bra och dom va så nöjda med han så =) Alltid skoj att höra när nån är nöjd med ens jobb man gjort. William sover fortfarande, så idag ska vi nog inte hitta på så mycket, jag ska tvätta i eftermiddag/kväll, så vi tar nog bara en mysdag här hemma som lilla familjen.

Ikväll är det även dags för Rocky att komma hem igen, Jörgens pappa börjar jobba imorn, så då får han "flytta" hem igen.. Imorn ska vi även besikta bilen, eller ja Jörgen ska, tidigt tidigt på morgonen i Vara. Hoppas innerligt att den går igenom, fast jag tvivlar lite på det. =/ men men.. Om man skulle börja fundera på vad William ska äta till lunch..

Info :)

2008-08-02 23:56:34 Tidsfördriv
» Kommentarer(10) «


Snodde denna av -> Sabbaa <-, så hoppas han inte blir arg nu =) hihi..
Hoppas på att så många som möjligt svarar på dessa enkla frågor, det är ju faktiskt inte så mkt begärt, utan klicka er in på kommentarer o lämna en rad efter dig!

- Vad heter du?
- Varifrån kommer du? (Stad eller Ort)
- Ålder?
- Varför läser du min blogg?

Det Finaste ♥

2008-08-02 22:16:57 Foto - William
» Kommentarer(1) «




Du är och kommer föralltid vara det bästa som har hänt oss, mamma & pappa älskar dig mer än allt! ♥

Klippning & Färgning

2008-08-02 21:52:44 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll!
Dagen har varit fullspäckad som vanligt^^ haha! Efter att William sovit sin lilla middag åkte vi hem till Jessica, hon skulle fixa mitt hår, pojkarna lekte och hade sig, Liam visade William vilka saker han fick leka med och vilka han inte fick leka med, då var han så duktig och tog dom ifrån han, sen började han kinka så han sov en stund i Liams vagn.. Då jörgen åkt hem med våran vagn i bagaget, tur man har små kusiner som fof åker vagn =) Vi smaskade bulle och drack kaffe medans han sov.. Så klippte Jessica honom med, han är jätte snygg i sitt korta hår, min lilla prins! ♥

Sen färgade Jessica min hemska utväxt, så nu är jag ultrablond igen^^ Det verkligen lyser så ljust är det! haha.. Sen gick vi upp till hans farmor o var där en sväng, William lekte med Nathalie, favvis fastern =) Sen på kvällen gick Jessica & Liam, och jag o Wille till hemköp, köpte mig lite gottigott och smaska på, o sen busa william gärnet med Nathalie innan vi gick hem, han börja stört lipa så fort hon gick ifrån han, är det kärlek eller vad?

När vi kom somnade William på stört efter att han ätit kvällsvällingen.. min lilla gosis! ♥ Så nu sitter jag här och gör inte så mkt, funderar på vad man ska hitta på, finns väl inget att se på TV som vanligt ändå.. så kanske sitter här en stund till =) får se, får se! :)

Lördag 2/8

2008-08-02 10:48:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då var det även lördag.. William väckte oss strax innan 8 idag, då stog han upp o tjata som han brukar göra på morronen, så Jörgen gick och bytte blöjjan, och jag gav han ögondropparna, sen gick jag och gjorde en flaska välling, sen har det bara vart bus på morronen, i vanlig ordning. Ringde även på en lägenhet på Stavre, en 3:a, men dom skulle ha 7.200 i månaden, så det kändes inte alls aktuellt för oss, på tok för dyrt! Vem hyr en sån dyr lägenhet? Ja inget för oss iaf.

Har vart ute med lilla vovven, o när vi kom in låg William och sov hos pappa, när han vaknar är det dags för ögondroppar igen =( Sen efter lunch nån gång ska vi gå bort till Jessica, jag ska färga mitt hår, och William ska klippa sig, va läskigt och klippa av hans gulliga små lockar, men det är väldigt långt nu, så det behövs.

Vet ni vad? Häromdan skrev jag ju att willes tredje tand va på väg upp, gissa om jag missbedömde, för det är inte bara tredje, utan fjärde, femte och sjätte tanden som är på väg, och alla dessa samtidigt! Mammas kille är stor nu =) hihi. Va söt han kommer bli när dom kommit upp helt, :)

Ikväll åker Jörgen mot Falköpingshållet tror ja det va och spelar på ett ställe, tråkigt att få sitta ensam ikväll, men det får gå. Vet ej när han sticker, för han har inte fått tag på den killen som ska ha hand om det än. Nej nu ska jag lägga mig i soffan hos min baby ♥

Film tittande

2008-08-01 23:01:21 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Vi var ute på Överby en sväng innan, Älskling skulle in på Mekonomen och köpa en tuta till bilen då våran har slutat att fungera, sen åkte vi in till Etage & Siba-huset, jag shoppade mig ett par shorts för 50,- inne på Vero Moda, som hittat ju! Sen gick vi in på Maxi och shoppade lite chips, en äpplepaj, sen kunde jag inte motstå att köpa kräftor. Jag verkligen älskar skaldjur, det är ju så förbannat gott, fick änrligen köpt ett solskydd till William, som man har i bilen, ett litet sött med Nalle Puh på, sen fick han en bil oxå :) Som låter o har sig, det första han gjorde när vi kom hem var att ha sönder den, men men så kan det gå.. Han fattar ju inte det ändå :p

Vi har precis kollat på en Wallander film, kommer inte ihåg va själva filmen hette, men den va bra =) Jag gillar Wallander filmerna, fast Beck är ju såklart snäppet bättre om jag får säga mitt, jag menar vem älskar inte Gunvald? Han är ju störtskön^^ haha! =) Jörgen är ute en sväng med rocky nu, för han är hemma för natten, imorn eftermiddag får han åka till Jörgens föräldrar igen, eftersom Jörgen ska iväg och spela..

Vi har hittat vad vi ska köpa till William i födelsedagspresent nu, det är en gunghäst och han kommer älska den, det vet jag! Finns på BR Leksaker och kostade 349,- bara :) inte alls farligt tycker jag, slänger in en bild på den =)


Läkarbesök

2008-08-01 12:56:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kl 10 hade vi som sagt tid på NÄL, innan vi gick in o anmälde oss att vi hade kommit gick vi till Cafeterian och köpte en macka till mig, Eftersom jag inte hann äta frukost innan vi åkte hemifrån imorse. Vi fick vänta ca 1 timma på läkarn, sen kom dom och tog en odling på hans öga. Min prins var jätte duktig o sa inte ett knyst, *stolt mamma* Sen skrev hon ut nya ögondroppar som vi ska testa, och dom ska han ha var tredje timma, all vaken tid. Så det va väl mindre roligt. Det är ju inte direkt omtyckt av herrn, men det är bara att gilla läget, och har det inte blivit bättre på tisdag så får vi komma upp igen. Så det återstår att se..

Nu är vi hemma, och William sover lite, det kan han behöva efter dagens sjukhusbesök.. Jag tänkte jag skulle slänga ihop nån middag sen tills Jörgen kommer hem, funderar på pasta & skinksås.. Så vi tar det bara lugnt idag, en hemma dag helt enkelt. Vill få bukt med Williams ögon nu, så han blir av med skiten..

Nu ska jag gå och titta på TV! :)

Fredag 1/8

2008-08-01 08:27:44 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var vi inne i Augusti månad, Williams månad :) hihi.. och det firar vi med att åka upp till NÄL :/ Williams ögon blir bara värre och värre :( Så nu har vi fått tid på Barnmottagningen kl 10, så får dom göra en odling på hans öga för o få fram vad som är fel så vi kan få rätt medicin till honom, för inte kan min lilla älskling ha det såhär, jag har precis packat skötväskan och ska gå in och kolla hur bussarna går. Ska bara klä på William sen så får vi ge oss iväg upp till sjukan =( Får väl se hur många timmar vi får sitta där idag =(

Kul fredag vi får va? Eller inte.. men men, vad ska man göra? Jag gör ju vadsomhelst för att han ska bli frisk i sina ögon, Nej jag kanske skulle ta med mig ngt o äta, eller om jag köper en baguett eller nått uppe på NÄL. Det löser sig, ska packa ner lite majskrokar till min prins iaf, så nu vet ni vart vi befinner oss idag..