Sommarlov

2012-06-29 11:21:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag går mina barn på sommarlov :)
Ska bli spännande att se hur jag ska underhålla dom själv i 3v innan Jörgen går på semester. Speciellt när han gör sin sista nattvecka . Men det ska nog gå bra får vi hoppas på . Hoppas ju såklart på fint väder så vi kan vara ute så mycket som möjligt =) Så idag passar jag på att köra en storstädning av huset med allt vad det innebär när barnen inte är hemma, samt att tvätta upp det mesta :) Skönt att få ordning till helgen, så vi bara kan mysa :) William har önskat tårta i eftermiddag eftersom han har avslutning, får se om jag kan fixa ihop nåt sen :)
 
På lördag ska barnen faktiskt sova borta, för då ska vi till Munkedal på Date's realeseparty av sin nya skiva. Väldigt lugnt och stillsamt för våran del & nyktert :) Men de kommer nog gå bra de, dom är i trygga händer ♥ Vädret är dock inte lika skoj idag, ska visst regna i eftermiddag =( Tråkigt men men.. Kan tyvärr inte styra vädergudarna för då hade vi haft sol jämt ! =) Hehehe.
 
Idag är det dessutom Williams allra allra sista dag på dagis! Han ska ju faktiskt inte tillbaka där mer. Han tyckte det va lite ledsamt för han kommer sakna alla fröknar och dom andra barnen som inte går med till Fjärilen. Men han kommer ju få träffa dom ändå när han är med och hämtar Linus på dagis. Samtidigt tycker även jag att det är tråkigt att han ska sluta, man har ju nått en milstolpe med honom nu, han har ju blivit så stor så han ska flyttas till skolan. Vad hände liksom? Ja tiden rusar iväg i en rasande fart, min fina stora kille ♥
 
Nej, nu ska jag fortsätta städa! =)
 
 
 
William, Linus, Melanie & Dewin ♥  ↑
 
 

Onsdag - 120627

2012-06-27 23:24:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Redan slutet av Juni?
Jösses.. Men idag har det varit riktigt härligt väder. Vart i skolan idag samt vart på MVC och gjort cellprov. Gick bra och jag fattar inte nu så här i efterhand varför jag skrämt upp mig själv om att det ska göra så ont för jag tyckte inte alls att det kändes eller ens var obehagligt. Hursom, så tyckte hon att det såg bra ut men att jag skulle få svar om 2-6 veckor. Hoppas ju såklart att jag inte har några cellförändringar.
 
Efter att barnen kommit hem från dagis åt vi lite middag och i samma veva kom Jonnah på besök :) Vilket var omtyckt av barnen :) Var ute hela eftermiddagen på baksidan och lekte . Sen stendäckade Linus i Jonnahs famn medans jag var uppe och la William :) ♥ Sötis! Så idag har dagen varit rätt lugn. Jörgen jobbar natt denna veckan så han sover ju mest på dagarna, haha! Men riktigt skönt idag med lite goare väder så man kan vistas ute utan att bli dränkt av niagra fallen från himlen . Hahah!!
 
Hoppas på fler sådana dagar, nej nu börjar sängen kalla på mig ♥
 
 
 
Leker i brorsans stol ♥ ↑

Tisdag - 120626

2012-06-26 23:09:12 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God kväll ! :)
Idag har jag spenderat dagen i skolan :) Haft utvärderingen på kursen jag läst och pratat lite så . Gick iaf jätte bra och jag är nöjd med min prestation. Vi har även hunnit med att hälsa på Elina m. familj och gosat med goa Nisan ♥ Underbara lilla tös! Sen fick vi lite lekbesök av Kajsa, Harry, Wilma, Sara & Nicolina. High life :) När dom gått hem städade vi och sen va det natti natti för två trötta barn och sen dess har jag suttit här nere i soffan och kikat på nätet lite, snart dags att sova känner jag.
 
Imorn ska barnen till dagis redan vid frukosten, för jag ska till skolan och sen har jag tid för cellprov imorgon. Något jag sjutit på i ca 2 års tid nu.. Vet inte varför jag har dragit mig för de, känns nog bara obehagligt men bra och veta om man har cellförändringar eller inte. Är de nån som vet hur länge man får vänta innan man får svar på om man hade de eller inte hade det? Får man svar om man inte har cellförändringar eller är de bara om man har det? Ja, det går nog bra får vi hoppas på, annars får jag ta det då.. Den dagen den sorgen.
 
Nej, nu ropar sängen på mig och jag är riktigt trött.
Natti ♥
 
 
 

Måndag - 120625

2012-06-25 22:23:59 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll .
Här sitter jag och barnen sover, Linus vaknade till innan och va ledsen men fick han att somna om efter en liten stund, verkar som han hade drömt nåt läskigt men sen somnade han om gott iaf :) Idag har det inte skett så himla mycket, fixat kompletteringen jag fick på mitt arbete sen hade jag besök av Angelica ♥ Alltid lika kul att träffas och snacka skit, tyvärr går de en del mellan våra träffar så det hinner hända en del, hon gav mig iaf ett par goa skratt, vilket jag kunde behöva idag.
 
Känt mig låg och nedstämd typ hela dagen. Har väl sina orsaker men de känns lite bättre nu, löser sig nog på ett eller annat sätt får vi hoppas på. Tack o lov har jag mina barn som ger mig ett gott skratt när man känner sig som sämst. Va med om riktigt rolig sak idag när jag var uppe på övervåningen och vek tvätten och barnen var nere, hörde att dom kastade nåt så ropade ner och frågade vad dom gjorde då William svarade mig "Det va inte jag" sen hörde jag Linus "Va Linos, va Linos" Kul att han skvallrar på sig själv, haha ! ♥ Mina sötnosar!
 
Imorgon ska jag till skolan och ha en liten redogörelse av den sista kursen jag läst nu i sommar, får hoppas de går bra :) Och att jag får mitt G på den med. På fredag tar vi iaf ett gott sommarlov på 6 veckor jag och barnen ♥ Bara att invänta Jörgens semester och hoppas på att vi kan få lite sol och faktiskt sommarväder. Inte så kul om hela sommaren ska regna bort. Idag köpte vi faktiskt lite nya uteleksaker så som kubb, nåt ringkastnings spel som jag tror barnen ska tycka upp och en ny boll så nu vill jag ha värme så vi kan vara ute och leka =)
 
 
 
 
 

Svar till Hanna

2012-06-24 14:03:00 Marie svarar
» Kommentarer(1) «


Undrar lite hur länge ni hade stått i kö för att få ert hus? Hade ni varit på visningar på anda innan ni fick erat? Vi köar hos eidar nu med och väntar på att nån gång få ett hus.. :)

Svar: Vi stog i kö i ca 1,5 år. Och detta var våran första visning. Hur länge har ni stått i kö och vart tittar ni efter hus?

Cirkus Scott

2012-06-24 13:55:50 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Efter 9 år är Cirkus Scott tillbaka ! :)
Jörgen vann ju biljetter för ett tag sen, så nu är han och William i Skövde och går på Cirkus! Hade vart kul om vi hade gått hela familjen, men nu vann han bara 2 biljetter och såklart unnar jag att dom får göra nåt kul tillsammans också :) Och jag tror att dom kommer ha superkul och se på alla djur, clowner, akrobater osv :) Dom hade även en hel del aktiviteter för barn så jag tror William kommer tycka de är jätte kul, ja även pappa Jörgen ;) Hahah!
 
Jag och Linus är hemma och myspyser! Han har precis nanat middag och vi har vikt lite tvätt. Ska väl fixa ihop nån mat till oss sen. Vet inte om Jörgen & William käkar på McD eller nåt på vägen hem. Men snart väntar vi besök av en kompis och hennes barn för lite kaffe och tjöt :) Alltid trevligt med lite sällskap.
 
Annars har vi en lugn och mysig söndag, regnet står som spön i backen och vi har inga som helst planer på att ta oss ut idag haha ;) En riktig mysdag hemma funkar alldeles utmärkt för oss =)
 

Midsommardagen

2012-06-23 09:36:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon bloggvärlden!
Hur många är bakis idag tro? Sjäv är man pigg och gla' :) När William kom hem igår åt han kvällsmat och stenslocknade. Linus va mindre nöjd med att sova då Jörgen skämt bort han så och pajjat våra rutiner så nu är de somna i famnen som gäller igen. Lägger jag ner han i sängen så gallskriker han bara =/ men men.. Får ta tag i de där igen när Jörgen inte är hemma och jobbar natten igen. Faktiskt lättare när han vet att Jörgen inte är hemma. Linus gjorde morgon tidigt idag, hörde han första gången vid 05. Men vi klev inte upp förän kl var halv 7!
 
Och nu sover lillplutten igen. Jag och William sitter här nere och tittar på TV. Annars händer det inte så mycket idag. Vi har faktiskt inga planer alls, men vädret ser hyfsat ok ut än så länge. Igår vräkte regnet bara ner. Så himla tråkigt, jag vill ha sommar & sol . Vi är snart inne i juli månad och vi har inte ens vart och badat en enda gång än så länge . Hur kul är de då ?
 
Nej, sommar vad är det? En utomlandsresa hade varit fint. Men till nästa sommar kanske? :)
 

Midsommar - Fest eller familjefirande?

2012-06-22 15:18:01 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Så var det midsommarafton . .
Som inte alls blev som planerat för vissa av oss i familjen. Tanken och planen var att följa med Sara + familj till hennes mamma och fira där. Men pga en magkatarr så håller jag och Linus oss hemma. William är med Sara och dom o firar och har garanterat super kul :) Men vad annat kan han ha, en superstor tomt med massa spring yta, barn han gillar att leka med, och såklart massa massa god mat som jag är jätte ledsen att jag missar. Men för mig är huvudsaken att han får kul, Linus fattar inte direkt.. Idag är som vilken vanlig dag som helst för honom så ;) Han får dras med sin gamla mamma. =)
 
Istället passar vi lilla Chicco :) Det är Saras systers hund. Vi ska alldeles strax klä på oss och ta en promenad med honom :) Annars då? Vad är midsommar egentligen? Är det en festhelg och man bör supa eller är midsommar till för barnen och familjen? I mina ögon är och har alltid midsommar varit en helg som är för barnen. Dans kring midsommarstången, god mat och jordgubbar men sen ser man alla dom utan familj där helgen är till för att åka ut till kusten och bli så fulla så man inte ens vet vad man heter? Hur kul kan det vara? Dom lär ju inte minnas sin midsommar ändå.
 
Här har vi iaf precis ätit sill och potatis :) Lite senare ska vi gotta oss med jordgubbar :-)
En myshelg är de verkligen för oss, tid tillsammans med familjen som är ovärdeligt ♥
 
 
 
William & Nicolina ♥ - snodde bilden från Sara :)

Dagens Outfit .

2012-06-20 16:45:15 Foto - Marie
» Kommentarer(1) «



Är det något DU undrar över ?

2012-06-19 11:52:53 Marie frågar
» Kommentarer(1) «



Kvällsblogg

2012-06-18 20:56:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallen har fått sig en liten makeover . =)
Fick upp förstoringarna på barnen där idag :) Imorgon ska vi väl ge oss på att få upp lackhyllorna också :) Kommer bli skitbra när det är klart. Framkallat lite foton idag med som ska ramas in och som ska få ta sin plats i hemmet . Älskar verkligen att ha bilder på barnen i mitt hem. Det gör så himla mycket. Funderar även på en liten fotovägg i hallen uppe. Har ju bara en lång vit vägg där som skulle behöva få en liten hemtrevnadskänsla, kanske tillsammans med ett väggord eller nåt. ;)

Idag när jag hämtade barnen på dagis så hade William varit på skattjakt och dom hittade en jätte god skatt i form av fika :) Sen hade han med sig en CD skiva med bilder på honom dom tagit på dagis och alla hans teckningar. Även fina ord från dagispersonalen och mitt hjärta smälte, blev lite tårögd för de kändes så definitivt att han ska sluta nu :/ Känns sorgligt att han har blivit så stor och jag kan inte riktigt fatta det att han är inte min lilla kille längre. Varför måste dom växa upp så fort för?

Vi har iaf spelat TV-spel tillsammans idag. William blev så glad när Jörgen kopplade in det ;) Annars har vi haft besök av Sara & Nicolina och sen va det läggdags med barnen. Har legat i sängen en stund med, fick lite ont förut lite liknande smärta som när jag fick åka in sist, men efter lite vila i sängen så släppte det tack o lov, har verkligen inte lust att åka in till akuten igen. Finns ju roligare saker att göra. Och speciellt eftersom man måste åka ambulans in med bröstsmärtor. Nej, det vill jag inte så nu hade jag ju tur att det släppte självmant, tänk om man bara kunde veta vad det beror på. För de flyger ju bara på mig huxflux. =/




Nytt i vardagsrum

2012-06-18 15:17:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «




Bytt tv-bänk med Jörgens syster och fått upp tavellisten ovanför TV:n. Har beställt 4 svartvita foton som jag ska ha ovanför. Måste bara köpa ramar till :) 

Måndag - 120618

2012-06-18 12:10:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon eller god förmiddag kanske man ska säga ;)
Sitter här och grejjat och försöker få bukt på saker och ting, barnen är på dagis. Bara två veckor kvar nu innan de är dags för 6 veckors sommarlov! ska bli riktigt skönt att få ha dom hemma och rå om dom extra mycket, men jag hoppas ju vi kan få lite sommarväder då, för så som det är nu så liknar det mer höstrusk. William är på lite utflykt med dagis idag. Alla femåringar skulle iväg och gå på skattjakt, dom hittar på mycket kul med dom nu, eftersom dom slutar där nu. För i Augusti börjar ju William på sitt nya dagis. Ska bli spännande och se hur han kommer trivas där, men det ska nog gå bra.

Annars flyter vardagen på med alla dess bestyr. Vi pillar och donar hemma försöker få ordning på det mesta och trivas i vårat hem. Trivs gör vi väl, men man vill ju ha upp alla hyllor och saker som inte har kommit upp än. Men allt tar sin tid och rom byggdes inte på en dag, men just nu är det lite gardinfästen som saknas, men Cathrin skulle köpa med sig till mig idag för hon skulle ändå till Ikea ;) Och där är dom ju lite billigare. Så det ska nog bli bra.

Men måste ge mig på gardinstrykning, så förbannat tråkigt. Och till Williams rum måste jag köpa gardiner för det har jag inga än, men vet iaf vad jag ska ha ;) Nej, nu känns det mest som att jag bara sitter och babblar ^^





En liten cowboy som inte hade några planer på att sova alls igårkväll ♥

Söndag - 120617

2012-06-17 08:06:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var söndagen här igen .
Helgerna går fort. Denna helgen har vi inte gjort så mycket. Fredagen spenderades i soffan med ett glas vin och lördagen spenderade jag på akuten med en vän. När jag kom hem så la jag barnen och sen däckade jag i soffan för att sen gå upp och lägga mig för natten. Vid 5 väckte William mig för att han hade kissat i sängen igen :/ Så det var bara att slänga alla sängkläder i tvätten och bädda om på nytt så han kunde lägga sig igen. Och sen fick jag ställa ungen i duschen efter att vi vaknat.

Nu har barnen precis fått frukost och jag har städat lite granna. Ska väl ge mig på att plocka ur diskmaskinen strax också, ska bara orka. Annars händer de inte så mycket mer idag. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute och leka. William lekte med Philip hela dagen igår. Dom dukade upp med filt på gräsmattan och hade lite picknick med smörgåsar och vatten och leksaker ute :-)

Vad hittar ni på idag?


Sol underbara sol

2012-06-15 23:16:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var den här dagen förbi..
Efter att barnen kommit hem från dagis, spenderade vi den i trädgården. Dom hoppade studsmatta, klippte gräs, sparkade boll och busade och ville inte alls lyssna på mamma ;) SKITUNGAR!! ;) Tur dom är så förbannat söta så man får sig ett gott skratt ändå emellanåt även om dom har en hörselnedsättning, får nog intala mig själv det iaf. Haha!! Sen lekte William med grannpojken en stund och då tog jag med mig en arg Linus in, som INTE alls ville gå in. Men fick faktiskt muta in han med en glass ^^ hihi .

Men idag har vi riktigt fredagsmyst, William ville ha pizza så vi gick till pizzerian och köpte det :) Och i vanliga fall så brukar han bara äta kanterna men idag tryckte han i sig en halv pizza, jag blev helt paff. Sen avslutade vi det hela med lite godis och mys till en film i soffan =) När William somnat kom Sara knackandes på dörren för lite vin i soffan blegandes på fotbollen :/ Som slutade i en besvikelse .. Tråkigt.

Nu har jag precis skickat in mitt arbete i arbetsmiljö & säkerhet . Så nu kan jag sova gott! :)
Imorgon hoppas vi på fint väder igen :)














K Ä R L E K   ♥

Fredag - 120615

2012-06-15 10:29:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så va det redan fredag ..
Veckorna går riktigt fort nu. Nu är det ju redan helg igen. Och idag skiner solen vilket den knappt har gjort på hela veckan, kan ju hoppas på bra väder så vi kan spendera eftermiddagen utomhus när barnen kommer hem från dagis :) Igår eftermiddag var Sara & Nicolina här en sväng. Barnen lekte ute i trädgården och hoppade på studsmattan :) Men vi måste verkligen sätta staket mellan huset och garaget. Linus springer ju helst till framsidan hela tiden och då får man springa efter honom som en dåre.

Nej, det är väl en prio för oss just nu, samt att få klart altanen som inte är riktigt färdigbyggd än. Hanns dock inte riktigt med eftersom flytten kostade en hel del pengar och nu i sommar får jag inga alls, eftersom jag inte fick något sommarjobb, men men.. Sommaren går väl alltid fort? Och i Augusti så börjar dom trilla in igen. Och då ska jag banne mig lägga undan till körkort. Nu ska jag ha det förbannade kortet. Ska försöka hinna köra så mycket som möjligt med Jörgen tills dess så jag får lite mer vana. Nu har jag ju bara kört 2ggr, men kör man ca 4 ggr i veckan så kommer det ju sitta sen. Har inte svårt med själva körandet i sig, det är mest att jag fixar inte koppling och växling. Men de lär man väl sig antar jag?

Nej, nu ska jag tvätten däruppe som jag hör är klar =)



Jörgen fick en fotbollströja från posten, men den passade inte honom så den snodde jag ist ;)

Ätstörningar?

2012-06-14 12:45:36 Marie svarar
» Kommentarer(4) «


Fick en kommentar av anonym att jag måste ha en ätstörning.
Då kan jag tala om för dig att så är inte fallet, jag har ingen ätstörning jag äter bara inte som man ska. Jag har haft en ätstörning när jag var yngre och tro mig de är inget att eftersträva. Inget man vill ha och absolut inget man önskar sig, man mår bara dåligt.

Jag svälter inte heller mig själv utan jag äter även om jag inte äter regelbundet. Så vad du får en ätstörning ifrån de kan jag inte förstå. För de är en VÄLDIGT markant skillnad på mig och en person med anorexi/bulimi .


Svar på fråga .

2012-06-12 21:07:54 Foto - Marie
» Kommentarer(3) «


Anonym: Har sett många av dina bilder och måste bara fråga!! Hur har du gjort för att gå ner så mycket i vikt? :) Jag kämpar som tusan men står bara still :(

Svar: Hej där!
Nu har jag tappat 20 kg alltså det jag gick upp med Linus. Min viktnedgång startade inte förrän jag slutade amma :P Jag är väl lite udda, men under amningen så stog det helt still, inte ett gram ville försvinna. Men sen har jag en ganska konstig relation till mat. Jag äter ingen frukost alls. Och äter jag lunch har jag svårt att äta middag så det blir oftast antingen eller. Så jag äter inte regelbundet eller som man ska, sen stoppar jag i mig en massa skit ofta! vilket inte heller är det bästa om man vill ner i vikt :P

Jag har inget bra "bantningstips" . Men de bästa är väl att röra på sig och äta bra. Hur mkt vill du gå ner?

Men för mig handlar det inte om vikten utan att må bra i min egen kropp, och känna mig bekväm med den kroppen och det gör jag nu. Känner mig "frisk" och framför allt så känner jag mig vacker. :)


Tisdag - 120612

2012-06-12 14:22:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Anonym - Ja, jag röker. Men målet är att sluta inom en snar framtid.

Vart tyst på bloggen under helgen, Jörgen har jobbat och då är de svårt att hinna med. När barnen har somnat är de så mycket annat som ska göras i hemmet. Nu är de ju lite mer att plocka ordning när boendet har blivit större. Så mer att städa och grejja med. Men annars tycker jag att vi har kommit i hyfsad ordning :) Och vi trivs här jätte bra! :)

Inte långt kvar för barnen heller på dagis innan sommarlov. Dom går juni ut, sen är dom hemma med mig fram tills mitten på Augusti då skolan kör igång igen. Ja, Jörgen har ju 4v semester också :) Det ska bli riktigt underbart. Igår var jag på avslutnings samtal för William på dagis. Han slutar ju där nu och börjar på dagis på skolan istället till hösten. Men allt var jätte bra, han va duktig på de mesta. Så det värmde riktigt i hjärtat på mig att höra alla fina saker dom sa om honom, och riktigt kul att titta igenom hans portfolio han har på dagis :) Min fina kille ♥

För Linus går utvecklingen i en rasande fart. Han är verkligen bestämd med vad han vill och vad han inte vill. Språket kommer mer och mer från hans sida nu, även om man inte alltid förstår vad han säger och vad han vill, men då är han duktig på att visa det istället om man inte fattar. Så de går jätte bra för honom med :) Tror även de kan bli skönt för dom att gå på två olika ställen och få lite distans till varandra, nu är dom ju med varandra dygnet runt i stort sett =)

 

Stora killen, snart 5 år ♥ ↑

 

 

Lilla plutten, tröjans text stämmer verkligen! :) ↑

 

 

 


Kök & Hall

2012-06-11 19:33:27 Huset
» Kommentarer(3) «


Lite fortsättning i bilder på huset kanske vore på sin plats? :)

 

Det fattas två skåpsluckor pga felbeställning. =/ ↑

 

 

 

 

 

 

Också hallen då :) ↑


Linus första kläder :)

2012-06-10 16:07:05 iPhone
» Kommentarer(0) «


Hittade Linus första plagg när vi bar upp lådor på vinden. Här är dom i storlek 38 <3


Linus pratar

2012-06-10 08:46:29 Dagboken
» Kommentarer(2) «



Rubrik?

2012-06-07 21:28:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så sitter man här på kvällskvisten, all alone.
Jörgen jobbar och barnen sover så gott så :) Imorn är de sista dagisdagen för den här veckan och sen är de helg igen. Vad ska vi göra den här helgen då? Inte ett skvatt. Jörgen jobbar dessutom hela helgen, lite tråkigt :( men men, så är det. Vi ska nog lyckas hitta på nåt. Kan ju hoppas på fint väder så man kan vara ute och pyssla.

I eftermiddag har Sara & Nicolina vart här. William har lekt stundvis med grannens pojk men vet inte om dom va oense om nåt, för William kom in titt som tätt och ville vara inne och inte leka med honom. Men så kan det vara ibland.

Äh, bjuder på lite mobil bilder istället .

 

Följ oss på instagram @ mzetterblad


Torsdag - 120607

2012-06-07 14:52:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Alltså man blir ju helt snurrig när de är dessa röda dagar, planeringsdagar på dagis osv. Ja, för inte känns de som att det är torsdag idag iaf. Mer måndag eller nåt. Jag blir gött snurrig i min lilla skalle. Men så kan det vara, skönt att nästa vecka blir "normal" . Idag har jag iaf varit i skolan sen 8 imorse. För att göra prov i datakunskap. Godkänt såklart :) Känns skönt att det mesta är avverkat nu. Bara att fokusera på den sista kursen och få det så bra som möjligt.

Utöver det så har det väl inte hänt så mycket. Ska försöka få upp lite gardiner men mina fästen verkar ha fått ben och vandrat iväg :/ Men jag får väl köpa nya. Visserligen så behöver jag lite fler ändå, då det är fler fönster här än i förra lägenheten men de blir nog bra det med när de är klart :) Snart är det dags att hämta skruttefisarna på dagis och njuta av resterande av denna dag som är kvar med dom.

Jörgen jobbar natt så han ser vi inte så mkt av. Men så är de ju tyvärr den veckan. Inte så mkt att göra åt. Skulle behöva fundera ut lite mat idag med, får se vad vi kan tänkas hitta på :)

Sveriges Nationaldag

2012-06-06 20:09:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Du gaaamla du friiiiiaaaa .. =)
Ja, idag är de Sveriges nationaldag, vilket de flesta säkert redan är medvetna om ^^. Men nu vet ni det igen. Vi har grejjat och donat hemma idag. Får passa på när jag har Jörgen hemma. Rensat lite inne i garaget och fått rensa lådor, fått ordning inne i "skrubben" nere. Så jag får plats med alla köksmaskiner och dylikt. Men nu blev det bra. Barnen har vart ute i stort sett hela dagen och röjjt :) Kört bil, cyklat mm.

Sen åkte vi till NÄL en sväng för att hälsa på Jörgens mamma. Hon ligger inne på hjärtavdelningen just nu. Men hoppas hon får komma hem snart :) William har vart jätte ledsen när han fick veta att hon va där. Han har lite ont av sjukhus efter alla våra turer dit med Linus och att jag fått åka ambulans in 2 ggr. Det sätter sina spår i en liten kille på snart 5 år. Men hon mådde iaf bättre nu och det är skönt det. Alltid tråkigt när folk i ens närhet blir dåliga.

Sen körde vi lite tacomys här hemma ! :) Som en skön avslutning på denna härliga dag! Är så himla härligt att bara gå ute och små pilla här hemma. Williams hinner oftast knappt inte vakna innan han vill gå ut :) ♥

Livet är underbart just nu . :)



Tisdag - 120605

2012-06-05 13:04:37 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Känns inte som tisdag idag.. Känns som måndag eftersom dagis va stängt igår och barnen var hemma . Men nu är dom på dagis iaf och roar sig. Jag försöker få nåt i magen för att komma vidare med mitt skolarbete. Nu står det arbetsmiljö & säkerhet på schemat :) Något jag dock inte är lika intresserad av om man jämför med dom andra kurserna, men de får gå de med :)

Jag har iaf fått beviljat CSN lån för nästa termin. Ska bli så skönt att vara klar sen att slippa pressen på att jag måste plugga, för sen har jag en utbildning och en grund att stå på, då är det bara att ge sig in i arbetslivet :) I helgen hade vi iaf besök av Elina, David, Iszabella och lilla Denice ♥ Åh, så söt hon var. Lilla dockan ♥ Riktigt gosig! Ja, henne har vi längtat efter :) Och idag fick min kära vän Lina sin efterlängtade lilla son! Grattis gumman ♥

Bebisarna ploppar ut på löpande band ;) Men de är mysigt med små småttingar! Tur man har vänner som får så man kan få den där lilla bebisdosen också. Annars flyter det på här hemma. Vi grejjar och donar så mkt vi kan. Det börjar formas till ett hem. Lite småfix här och där. Men nu vill jag gärna ha lite sommarvärme också. Hade ju vart gott =)

 

 

 

D e n i c e ♥


Barnens rum

2012-06-04 22:15:10 Huset
» Kommentarer(5) «


Här kommer lite bilder på barnens rum. Dock är dom inte alls klara. Är en hel del som ska till men än så länge så ser dom ut så här. Har inte ens fått upp några gardiner än, men får se vad som hinns med denna veckan. Resten av rummen kommer bild på också när jag får ordning på allt :)

Först ut är Williams rum.

 

 

Sen har vi Linus rum. Tänk på att rummena inte är klara.

 

 


Måste bara..

2012-06-02 23:34:20 iPhone
» Kommentarer(3) «


..säga att ni är väldigt dåliga på att kommentera nu. Eller så är det jag som skriver om ointressanta saker? Kom gärna med förslag som ni vill se mer av :-)


Fredag 120601

2012-06-01 21:20:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Första Juni är här :)
Idag har det flyttstädats och lämnat in nycklarna! :) Nu är vi av med den bördan och ska börja bo in oss i vårat nya hem. Det går sakta men säkert framåt. Så ni förstår nog att bloggen inte varit min största prio just nu. Efter att barnen kom hem från dagis har det varit fullt ös. Grejjat och donat hemma. Jörgen borrade fast bokhyllan i väggen så att jag kunde fylla den med skit igen :P Jag har vikit in lite kläder, men de återstår fortfarande en hel del. Sen är de saker som ska upp på vinden o sånt.

Men de börjar ta sig. Sakta men säkert börjar det likna ett hem. Dock verkar det som om min kära make råkat att slänga våran digitalbox med tillhörande kablar till TV :/ Så nu står de en TV här som inte går att använda. aja, vi får lösa de på nåt sätt. Får beställa ny box i värsta fall om vi inte hittar den. Tråkigt, men så är det.

Nu har vi långhelg. För på måndag är dagis stängt. Måste bara kolla så det inte va då jag skulle till skolan, minns fan inte. Mitt minne är så ruskigt dåligt numera. Som tidigare idag då Sara frågade mig vad jag ätit idag? Tittade förundrat på henne och funderade.. Vad har jag ätit idag? Nää.. Jag har nog inte ens ätit idag. Mer än 2 bullar som hon kom hit med . Illa...