Skyltsöndag

2008-11-30 20:47:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var dagen kommen som alla tjatar om, nämligen första advent. Hade det vart snö ute så javisst, men idag har det bara vart kasst väder, kommit lite duggregn och det ska det inte göra när det är advent, det ska snöa för fullt annars kan det lika gärna va. Men anw, jag mötte upp Åsa runt 10 idag, så då traskade vi ner till stan där fick barnen klubbor, alla fick ärtsoppa, gröt, pepparkakor, skinka mm, och det tackar man inte nej till, Gratis är GOTT! Så efter det fick William lite mer smak och ville ha lunch, så vi gick upp till Cafe Oden, och han fick lite lasagne. Spelade även nåt band där som William & Melwin stod o dansa till, tokarna! =) haha.. Sen träffade dom tomten som delade ut godis, Melwin & Thea fick med sig 5 påsar hem, haha!

Vi promenixade sedan hem till Åsa, där hon bjöd på lussebullar, pepparkakor och julmust =) Barnen lekte en himla massa, när dom 3 börjar så finns det inget slut, haha! Tror det va roligt för dom att träffas o leka, va ju så längesen nu. men jag hoppas och tror att det kommer bli lättare för oss att träffas när vi flyttar till Karlstorp, då är det ju bara tvärs över gården =) Sen kom pappa Jörgen och hämtade oss, sen blev det ännu mera bus hemma.. Och nu är det väääldigt tyst hemma hos oss..

Både Jörgen & William sover, han ska ju börja jobba kl 04 =/ Stackarn! Jag och William är hemma imorn, för det är planeringsdag på dagis. Men halv 12 kommer Åsa hit och då ska vi gå till Stavre, jag ska vara hos tandis kl 13, och då ska hon passa William medans jag är där :) Lite lättare så + att vi båda får oss en härlig prommis! =) .. Vid 16 imorn är det ÖF som vanligt :) Blir det massa bus o stojj .. På tisdag ska jag träffa Sara, ska fota henne och dottern Alice! =) Ska bli skoj.. =) Nej nu ska jag äta lite kvällsmat, enbart ätit en korv o massa skräp idag.. =P



* William & Tomten*

Söndag 30/11 ~ 1:a Advent

2008-11-30 08:55:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! =)
Ja då sitter man här som vanligt på morronen.. Jag har precis tatt mig en snabbdusch. Så kanske ja får ordning på mitt hår idag med. Ja borde klippa mig snart och då ska jag tunna ut håret, det är himla jobbigt med tjockt hår. William vaknade vid halv 8 idag, ungefär då vi brukar gå upp, så det blev torr blöja och välling. Ska väl försöka fixa lite frukost till mig och kanske lite frukt till William, gissar på att han ville ha clementin, hehe! =)

Sen ska vi träffa Åsa & barnen idag =) Träffade dom på Maxi igår, och gud va jag saknat dom små bustrollen! Hinner knappt aldrig träffas längre =( Jätte tråkigt, när vi båda va mammalediga träffades vi typ varje dag, nu kanske 1 gång i veckan om vi har tur. Men man kan inte begära så mycket heller, Åsa pluggar ju på högskolan och jag läser på komvux. Men idag ska vi iaf träffas och det ska bli ruskigt kul =)

Tänkte gå ner på stan och kika lite, Det är ju skyltsöndag idag.. Tror aldrig att jag vart på nåt sånt innan, det passar ju bra att gå ner nu på förmiddagen när Jörgen ändå sover. Han va nog hemma runt 04.30 imorse. Så han är nog aptrött gissar jag på.. Nej om jag skulle se om jag kan hitta nått att ta på mig idag, och kanske borta den där kalufsen som sitter på huvet!

Julklappshandling..

2008-11-29 22:38:41 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå såhär på kvällskvisten..
Vi kom iväg till Överby idag, det blev inte sådär jätte mycket julklappshandling, men det blev 2 st pyjamasar till William, dock inte som julklapp, han växer ju så det knakar så ja fick köpa 92 på dessa pyjamasar. Hittade även ett kök på Maxi till rimligt pris som han ska få i julklapp av tomten.. Kikade även på jeans till Jörgen men han hittade inga som föll han i smaken så det är bara att fortsätta leta.. =) Blev lite handling på Maxi med, för jag hade planerat att göra pastasallad .. =)

 



Vid halv 7, drog Jörgen iväg till Tanumstrand för att jobba.. Jag och William busade en stund till innan det va dags att byta till pyjamasen och kvällsvällingen. Tog en stund innan han ville sova idag, låg i sin säng o pratade så gott =) Underbart att höra på hans mummel.. hihi! Sen har jag väl inte gjort så väldans mycket, kört igång diskmaskinen, suttit o smaskat lite polly, samt tittat på CSI.

Händer inte så väldans mkt mer idag, blir väl lägga sig i sängen om en liten stund.. För imorn blir det ju jag som går upp med William, Jörgen är ju hemma såpass sent så han behöver få sova.. Eftersom han ska jobba på måndag dessutom och börjar kl 4. Tycker synd om min älskling! Måndag har jag tatt ledigt från skolan, för dom har planeringsdag på Williams dagis så det är stängt, ska även till tandis på måndag, så då får William helt enkelt följa med mig, får väl se hur det ska gå.. Får hoppas han är på ett bra humör och håller sig i skinnet.



*William myser i soffan*

Lördag 29/11

2008-11-29 09:17:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja nu börjar månaden lida mot sitt slut, det är bara en dag kvar i November sen går vi in i årets sista månad. Jag längtar till nästa år för då flyttar vi till den nya lägenheten ;D William vaknade runt halv 8 idag och låg o pratade i sin säng, jag fick massa mys imorse, o bli kliad på ryggen, hur gott är inte det då? Ja bara njuter av tanken, hehe! Han är så underbar min älskling! Sen gick vi upp och William fick välling och ny blöja .. =) Nu har Jörgen precis bytt på han igen för det kom en inte så god lukt från han =p hehhe..

Idag ska Jörgen iväg och jobba på Tanumstrand =/ Vilket innebär att vi blir ensamma ikväll.. Tråkigt =( Men det ger pengar och det kan man inte få för mycket av. Tänkte vi skulle åka till Överby idag o kika på lite julklappar till William. Vet att jag vill köpa ett kök till han, men det finns ju ett par st av välja mellan så jag ska kika lite. Samt att jag behöver ta en runda in på apoteket. Har precis suttit och betalat alla räkningar förutom dom vi har autogiro då, så tråkigt när man får betala dom, pengarna försvinner ju så fort, hehe! Men skönt att veta att dom är betalda.

Annars kanske vi kommer ut på en promenad om vädret klarnar upp lite, just nu ser det ut som att det ska börja regna när som helst.. =/ Nu ska jag gosa med mina underbaringar, min underbara familj, mitt allt ♥

Julstäd & pepparkaksbak!

2008-11-28 20:50:24 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Efter att jag lämnat William på dagis satte jag igång med att städa hela lägenheten.. Dock hoppas jag över toaletten idag så jag tar väl den imorn om jag orkar. Vid 14 hämtade jag William på dagis, mötte även Emma innan så hon fick följa med. Han hade knappt sovit nåt idag, sov lite i en vagn för han ville inte sova med dom andra barnen de va roligare o gå o peta på dom! Busunge! =) Sen tog vi oss en prommis till OKQ8, hämtade ut min älskade mobil, som är hel nu! =) Nu kanske jag hör när folk ringer till mig, eller så vill jag helt enkelt inte svara, så busig är jag vetni! :)

Väl hemma, satte jag igång och lagade middag, idag blev det ris och korvstroganoff! =) Jörgen åkte iväg och spelade.. och jag Emma & William åt, lr ja William va inte så intresserad av att äta så han fick lägga sig och vila lite istället. Han somnade såklart, och då passade vi på att baka pepparkakor! =) Blev nog ca 4-5 plåtar med peppisar, Emma fick med sig en stor påse hem, och ändå finns det jätte mycket kvar, är det nåt vi har här hemma så är det pepparkakor. =)

 


Jag har nattat William för en stund sen, så nu har jag inte så mkt att göra om jag ska va riktigt ärlig, kanske plocka ur diskmaskinen och sätta igång en ny.. Den har gått på högvarv idag.. =) heheh.. Nej om man kanske skulle slappa lite.. =) Kolla om det finns nåt roligt på tv, och äta lite chips kanske .. =) Ha en trevlig fredagkväll! =)


Fredag 28/11

2008-11-28 10:27:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan!
Imorse fick jag gå upp ensam, det va ett tag sen man gjorde det kan jag lova.. Är ju så himla van att ha Jörgen hemma hela dagarna, men han började jobba kl 4 imorse, inte blivit mycket sömn för han inatt. Gick o la mig strax efter 22 igår och då va han fof vaken, han får sova när han kommer hem istället. William och jag gick upp vid 8 imorse och åt frukost o sen klädde vi på oss och gick iväg till dagis. Han sprang in till dom andra barnen o brydde sig inte ens om att mamma gick, så jag vet ju hur bra han trivs där, idag ska han vara på dagis till 14, jag ska städa här hemma.. Har börjat smått med köket att damma, så det ska dammsugas, och torka golv.. ska även slänga in Williams hokuspokus i duschen o skrubba den, kan nog hitta en o annan mumsbit på den, hehe! Idag åker även adventsljusstakarna upp kommer bli mys sen! =)

Idag kommer även Emma hit och ska baka pepparkakor med oss =) Måste gå till OKQ8 idag med innan jag hämtar William på dagis, min älskade mobil har äntligen kommit tillbaka från sin service, tog bara sisådär 4-5 veckor. Hur segt som helst.. Nu hoppas jag den håller ett tag till. Förhoppningsvis slipper jag skicka in den någon mer gång!
Nej om jag skulle fortsätta städa kanske, måste ut med Rocky oxå så han får kissa lite granna.. =)

Intervju

2008-11-27 20:47:26 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hallå =)
Vid 13-tiden gick jag och William till ÖF, och där va redan Emma och Therse.. Sen kom även Sandra och Amelie med sina små.. Jag, Sandra & Emma skulle ju träffa en tjej från TTELA.. Hon frågade oss lite om hr vi tycker om att vara mammor? Vad vi gjorde innan o lite sånt, allihop instämde nog me att vad hade man för liv innan man fick barn egentligen? Fanns ju ingen mening med nåt då.. Men nu, nu har man allt! En riktig skatt, skulle inte byta bort mammalivet mot nåt, tror det flesta mammor känner likadant för sina små hjärtan =)

Vid 16-tiden traskade vi hemåt, Jörgen höll på att grejja med bilen och William somnade så då va där o titta på, aldrig fel o få en nap i friska luften =) Måste förresten berätta att Jörgen fått ett 3 veckors vik på Posten som lastbilschaffis. Det är iaf bättre än inget, och det ger ju pengar, bara hoppas att dom tycker om han och han kanske får jobba mer. får verkligen hoppas på det, för vi behöver dom pengarna, ja får knappt inte nåt nästa månad, men i januari får jag typ dubbelt . Jobbigt de här me pengar.. Önskar man kunde vinna på lotto typ en 100 miljoner eller nåt.

Sen tog vi en tur till Maxi idag .. Handlade lite smått o gott inför helgen.. Då jag inte riktigt kan ta mig dit då. Jörgen jobbar ju från 04 imorn =/ sen när han kommer hem ska han nog sova lite, sen ska han spela på kvällen. Och på lördag ska han åka till Tanumstrand och jobba som O-vakt.. Men på söndag får vi mysa med våran älskling. Jag ska även julstäda i helgen, tänkte börja imorn när William är på dagis, samt att Emma kommer hit och ska baka pepparkakor med oss!
Ska plocka fram mina advents ljustakar med =) Så vi får det lite mysigt här hemma.. Nej nu känner jag att jag pladdrat på ganska rejält, haha! Hoppas ni orkar läsa .. =)

     

4 små skönheter, Loke, Melvin, Hampus & William =)

Torsdag 27/11

2008-11-27 09:59:38 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Mooooorgon =) Nu har vi äntligen en bil! Gud så skönt.. Magnus körde ner oss till Borås, eller ja Vänga. och det blev ett köp, hon hade begärt 12.500 för den, men vi fick ge 10.000 för den. Så vi är nöjda, dock behövs några grejjer bytas, så Jörgen har nåt att sysselsätta sig med, eftersom William va med åkte vi hem till mamma/mormor och hälsade på, samt träffade hennes "nya" .. i början kan jag erkänna att det kändes lite vemodigt att hon har en annan som inte är pappa. Men är hon lycklig så är väl det huvudsaken..

Vi va inte hemma förän efter 22 igår, William stenslocknade i bilen.. o vaknade inte ens när vi kom hem, så bara klädde av henne o la ner han i sängen, o då gick vi o la oss med =) idag är det tordag! Underbart =) Vilket innebär ÖF och intervjun med TTELA :) Det ska bli huuuur kul som helst! =)

Anw, Jörgen är ute o byter däck på bilen.. Det va sån obalans i dom som satt på nu. Ja ska försöka få William att sova en liten stund så han inte är trött o sur sen, min lilla älsklings plutt! Nej nu har jag lite annat för mig, ciao, era nyfikna jävlar ;)

Onsdag 26/11

2008-11-26 08:50:18 Dagboken
» Kommentarer(6) «


All snö är borta =( Hur tråkigt som helst juu.. Det va massa plusgrader imorse när vi vaknade, + att det hade regnat. För min del hade snön gärna fått ligga kvar. Hoppas det kommer ny snart igen. Hatar när det regnar så då får det gärna snöa. men men, Jörgen och William har precis gått till dagis. Imorron ska William vara hemma från dagis, eftersom vi ska interjuvas o så. =) *längtar* ..

Idag ska Jörgen köpa bil, om någon kan köra han till Borås, eftersom vi inte har nån bil och han behöver komma dit. Gud va gott det ska bli o få bil igen, slipper man känna sig så himla handikappad, för det gör man ändå när man är utan bil.. Man kan ta sig vart man vill, när man vill .. ja det kommer bli great ;D hihi ..

Idag ska vi träffa Nathalie, det är det som står på planeringen iaf, hoppas det blir så.. Vi har inte pratat så direkt sen vi bestämde vårna "dejt" men jag hoppas ingen av oss får förhinder. Tänkte jag skulle fota lite julkort snart, känns som att det är dags.. Köpte en pepparkaksdräkt igår, så testade jag mössan på William idag, men den ville han inte ha på sig.. Får se hur vi ska lyckas hålla den på .. *fixa o trixa*

Nu ska jag dricka te, sen klä på mig, för Sofia plockar upp mig utanför så vi ska åka till skolan.. =)

Magazine TTELA

2008-11-25 19:50:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallåååå =o)
Vet ni vad? Jag ska börja med att skryta lite *host host* jag blev kontaktad av TTELA idag, reporten där hade hittat min blogg, och ville göra ett repotage om unga föräldrar med mig och William, och ville att vi skulle ta med oss Emma & Melvin och Sandra & Loke =) Hur kul som helst! Så vi ska träffa den reportern på torsdag så det ska bli riktigt skoj, roligt att nån sån person hittade just min blogg, hehe ! =)

Sen har vi vart o storhandlat idag.. Massa mat, och blöjor till William.. Vi skulle egentligen åkt o köpt bilen idag. Men det blev inte så, det blir imorn istället tror jag. Vi får se.. Förhoppningsvis iaf. Vi har precis kommit hem, William sitter o skiter här breve, det både hörs o känns på lukten så jag ska byta på han snart, samt sätta på han pyjamasen. Köpte även en pepparkaks dräkt idag, som han ska ha på lussefirandet på dagis =) hihihi.

Annars har vi inte hittat på så mkt mer, men ikväll är det ju DH med, och det får jag ju inte missa =) Nu luktar det väääääldigt illa, så jag ska gå =)

Tisdag 25/11

2008-11-25 08:49:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon =) Vi försov oss idag, vaknade ca kvart över 8, och halv 9 går Jörgen och William till dagis så det var bara att ge han välling och sen slänga på han kläderna så dom kunde ge sig iväg. Lite stressigt, det blir lättare när vi får bil igen och dom kan åka till dagis istället =) Jag har iaf sovit hyfsat gott inatt, William ropade på mig vid 6, för då hittade han inte nappen, men han somnade om lika fort sen igen, så vi fick sova 2 timmar till.. =)

Idag är det skola i vanlig ordning, slutar inte förän 2 idag =/ Segt! Igår va jag ju bara på en lektion för att vi skulle ha utvecklings samtal, men idag har jag ingen ursäkt att skippa så då får jag gå.. Efter det, ska jag bara hem och hämta William, sen ska vi träffa Karin & Denver, ska bli jätte roligt, för det va så längesen vi träffades nu! =)

Nej om man skulle börja göra sig iordning, jag känner lite halvont i halsen så jag ska göra mig en kopp te med honung i .. =) Vi höres i eftermiddag/kväll .. =)

Tänd ett ljus och låt det brinna..

2008-11-25 00:03:53 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «




vi tände Williams dopljus en stund idag.. så här vackert blev det!

Unga Föräldrar

2008-11-24 20:44:47 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Hallelåjah!
Då har vi varit på Öppna Förskolan idag, för Unga föräldrar..  =) Va jätte trevligt, som vanligt =) Idag kom Sandra och Loke dit, va jätte skoj att träffa dom, bara pratat på nätet o så innan så det va skojjsigt! William sprang mest runt och hämtade leksaker till alla andra, goset! så jag får allt springa efter honom emellanåt för han rymmer. Sen va det fika, och William fick saft och smörgås, och jag drack kaffe. Sen kom Jörgen dit oxå =) Tycker ja är jätte kul att han gör, får han se vad vi gör när vi är där, så jag hoppas han kan vara med oss nästa vecka oxå :) Jörgen är ju inte i klassen 'ung förälder' men han får komma ändå =) hihi..

Sen promenixade vi hem till vovven som väntade på oss . Och efter lite bus o stojj va det dags för lilleman att nana sängen, och jag kunde ta mig lite kvällsmat =) Så nu sitter Jörgen och kollar på Färjan, jag sitter o kladdar här =) och skickar över lite kort :) Appropå Jörgen och anställningsintervjun så gick det väl bra, dom skulle återkomma så vi får hoppas att dom gör det snart. Även jag har ev en liten sak på G, men jag får återkomma med det när jag vet mer =) *hemlis hemlis* ..

         



Utmanad!

2008-11-24 19:15:56 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


  Blev utmanad av Nathalie.


Svara med bara ett ord:


Var är din mobiltelefon? väskan

Var är din (o-)äkta hälft? soffan

Ditt hår? blondt

Din mamma? borta

Din pappa? SAKNAD!

Syskon? ?

Det bästa du vet? William

Din dröm inatt? ? Ingen

Din dröm/ditt mål? framgång

Rummet du är i? vardagsrummet

Din hobby? Fota
Din skräck? Getingar
Var vill du vara om 6 år? Hemma

Var var du igår kväll? hemma
Vad du inte är? tyst

En sak du önskar dig? barn
Var du växte upp? Borås
Det sista du gjorde? lekte
Dina kläder? jeans
Din TV? tjock
Ditt/dina husdjur? Rocky
Dator? gammal

Ditt humör? skiftar
Saknar någon? pappa
Din bil? skrotad
Något du inte har på dig? jacka
Favoritaffär? H&M

Din sommar? Värme!
Älskar någon? flera

Favoritfärg? svart

När skrattade du senast? nyss

När grät du senast? ?

Jag Utmanar Therese, Sandra, & Emma


Williams Dopdag

2008-11-24 09:25:14 Foto - William
» Kommentarer(2) «




Här är William på kalaset efter dopet, tänk att det är 1 år sen min lille kille var 3 månader =)
Tiden har verkligen gått superduper fort <3 Mammas stora kille!!

Måndag 24/11

2008-11-24 08:59:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon =) Idag är det Williams 15-månadersdag, har svårt att fatta att han är så stor som han är nu för tiden bara springer iväg, och det gör han med för den delen numera. idag är det oxå Williams dopdag, så ikväll ska vi tända hans dopljus en liten stund. så jag får gratulera den andra William som oxå döptes då, och Antero.. Han går på Williams dagis, sikket sammanträffande egentligen, och sen känner ju Jörgen hans mamma..

Nu sitter jag här med mitt morgon te, Jörgen och William har gått till dagis, jag ska gå till skolan om en stund, ut i kylan =( BRR.. Men hellre att det är kallt än att det regnar! Idag har vi dessutom utvecklings samtal, som sagt det ska bli roligt =)
och sen är det ÖF på schemat.. Fy jag har matte nu på morronen, jag vill inte!! Jag är så himla kass på det så det finns inte, men jaja.. det är la bara o bita ihop det är inte så långt kvar i skolan nu.. Tack o lov!

Kanske borde klä på mig med.. haha!

Söndagkväll

2008-11-23 21:36:40 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll .. =) idag har jag och William varit på me&i party hemma hos Sofia :) Det va trevligt, tyvärr inget som passade min plånbok just för tillfället. Men det va skoj, det va många barn där så William hade några kompisar o leka med, sen bjöds det på fika, glögg, pepparkakor och lussebullar =) Men sen traskade vi hemåt, för liten blev sur o arg o ville nog hem till pappa. när vi kom hem somnade han och tog en powernap, innan vi klädde på oss o gick ut en sväng. Skönt att vara ute när det är kallt och man får pälsa på sig, och komma ut i den friska luften =) Jörgen pratade på att dom skulle gå till dagis imorron istället för o cykla, kan nog va ganska smart eftersom det kommer säkerligen vara kallt imorron med.

Jag har precis ätit lite kvällsmat, *Muuums* och druckit en kopp te! Ska väl inte sitta uppe så länge idag, ska snart ut o rasta Rocky för natten och sen blir det nog nana kudden för min del .. imorron är en ny dag, och det innebär skola =/ och imorron ska vi dessutom ha utvecklings samtal på dagis. Ska bli intressant va dom har att säga om våran busråtta. hihi.. Har även tänkt att besöka ÖF imorn, =) Jag är nervös inför Jörgens anställningsintervju imorn, det är ju inte jag som ska vara det, haha! Men åh va jag hoppas han kan få jobb.. Gud va underbart det hade varit! =) Allt hade blitt så himla bra isf. =) *hoppas hoppas*

Nu ska jag se lite mer på Wallander, innan jag ska ut i kylan..

Söndag 23/11

2008-11-23 10:30:12 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!
Det blev inte så mycket sovmorgon för min del iaf, ja va hemma strax efter 23 igår, middagen var jätte god, sen gick dom andra ner en trappa och bastade, jag följde med, men jag bastar inte, dels för att jag inte är så förtjust i så mycket värme, och för det andra så känner jag mig inte så bekväm i att visa mig i bikini. efter en stund skulle de flesta ut på krogen, då passade jag på att åka hem. När det väl var dags för sängen så gick inte det, Jörgen kom hem vid 4, och då kunde jag slappna av och somna, så ja jag somnade nog runt en halv 5. och vaknade 10, så jätte mycket vill jag väl inte säga att jag har sovit..

När Jörgen vaknat till liv oså, ska vi väl åka iväg och köpa en vinterjacka till honom =) Så han inte behöver frysa när vi är ute och går. och vi 15-tiden ska jag till Sofia på klädparty, funderar på att ha hämtat William innan dess, så kan han följa med, för jag saknar han såååå. Så kan ju han leka med Kevin och dom andra barnen som följer med. Åh gud va jag saknar min plutt nu, vill åka o hämta honom =( Låg o tänkte så himlans mkt på han igår när jag försökte sova, om han saknade mig, för jag saknar han sjukt mycket, jag hatar att lämna bort han egentligen.. vill vara med han 24 timmar o dygnet, känns som att jag behöver vara med han 24 timmar om dygnet. Jag älskar min prins mer än livet ♥

Nu är det dessutom bara en vecka kvar tills första advent, jag har köpt en chokladkalender till William, får se vem det är som äter upp chokladen, han eller jag :p hahah.. Imorron är det dags för skola igen :/ Blääää.. men det går ju mot slutet nu tack o lov. + att det är ÖF imorn =) Det gillar vi.. vet inte om Jörgen följer med imorron, eftersom han ska på anställningsintervju kl 15, och det börjar 16.. Annars får han väl komma nästa vecka istället =) jaja, nu ser jag att jag skrivit vääääldigt mkt, så det är nog dags att sluta och lägger in några bilder från igår istället =)

Jag satt utanför när dom andra bastade =)



Linnea, Eva-Lena & Jenny



Jonnah :)


Lördag 22/11

2008-11-22 08:45:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Usch va tiden bara springer iväg, veckorna går ju hur fort som helst ju?! Det är ju redan lördag lixom.. Har väl sovi sådär inatt, men guuud va skönt det va att lägga sig när sängen va nybäddad, jag låg allt och njöt innan jag somnade in =) hihi.. Men jag vaknade runt 6 imorse, och sen kunde jag inte somna om, låg mest och väntade på att William skulle vakna, han vaknade runt 8 så då var det bara att gå upp och byta hans blöja. För gissa om det stank när jag kom in i hans rum? JISSES!

Det är härligt väder ute, ett par minusgrader. Williams faster kommer och hämtar han idag efter lunch, då kan jag fixa iordning här hemma och mig själv i lugn o ro. Ta ett låååångt bad och mysa. Nu är det en liten herre som inte vill att mamma ska sitta här mer, för han kommer och snor datamusen hela tiden, så jag får sysselsätta honom lite, innan han river hela lägenheten, hörs senare.. =)

Tvättpass

2008-11-21 20:32:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå .. :)
Vi kom iväg till affären och handlade, men när vi kom fram till Maxi, kom jag på att jag glömt bankkortet hemma så det va bara att åka hem igen, smart jag är va? och där låg det lilla kortet så snällt på hatthyllan, blev handlat både det ena o det andra och såklart en påse godis! =) Mums! =) Jag har precis lagt William för kvällen, i nya rena sängkläder, får hoppas att han kommer sova lika gott som vi ska göra i våran sköna sängkläder =) Finns inget goare än att få lägga sig i en nybäddad säng =)

Annars så händer det inte mycket mer idag, imorron ska William sova hos faster, då jag ska iväg till Björn på middag.. och Jörgen ska jobba på Tanumstrand som O-vakt. Får hoppas det går bra, och den jäveln ska få äta julbord imorn. Jag är grymt avis kan jag säga, vill oxå äta julmat, men jag får väl vänta tills jul =( men den som väntar på nått gott ..

Här kommer vi sova sååå gott inatt =) Nya bäddsettet btw!


Fredag 21/11

2008-11-21 14:48:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dag =) Vilket underbart väder vi har.. Imorse när vi klev upp så va det fortfarande vitt på backen och solen sken.. Och det va minusgrader ute =) Kan det inte hålla sig så här nu, kanske komma lite mera snö så vi kan köpa en pulka till William o ut o åka, hur mysigt hade inte det varit? :) anw, så gick vi och lämnade William hos hans farmor när vi piggnat till för att åka till Göteborg, så han va hemma från dagis idag med.. Vi va nere på Bilia, och skiftade däck på bilen.. Då våra vinterdäck är värda aningen mer än sommardäcken, dom gick nig på sista visan så då gör det inget om dom sitter på bilen när den skrotas.. För vi har hittat en bil vi ev ska åka o kika på, och då medföljde inte vinterdäck .

Nu är vi iaf hemma, jag är i full gång med tvättandet, som tur va så va det inte så mycket tvätt idag, men jag tippar på att inte ens hälften kommer bli torrt ändå.. men men, då får man bara hänga det i lägenheten. Vet ni vad? Det flesta vet väl att Jörgen varit arbetslös sen typ Augusti till o från, men på måndag ska han på anställningsintervju, jag håller verkligen alla mina tummar och tår att dom ska erbjuda han ett jobb, vill inte leva fattigt mera, haha! =) Det skulle vara helt underbart om han kan få det =) Så hoppas ni med för våran skull?! :)

Ikväll ska vi bara mysa antar jag, kanske åker iväg o handlar nått gott när jag är klar med tvätten.. Vi måste ju även hämta William som är hos farmor, han går där borta o drar sig i örat och säger "Pappa, aj aj" han är så himlans gooo min plutt! Finns ingen bättre än våran William, världens underbaraste unge =) hihi.. Fast han är ju himlans busig den där Willepille :p hihi.. Nej nu ska jag plocka lite här hemma o köra igång en diskmaskin ^^ Vi hörs! =)

Babyöppet

2008-11-20 21:45:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag och William kom iväg till ÖF idag, väl där träffade vi Emma & Therese med sina barn, väldans trevligt! =) Barnen lekte, William gick runt till andra mammor och sa Heeej.. och var med intresserad av att leka med alla barnen o brydde sig inte om mig för fem öre, tack för den! sen fikade vi med lite kaffe och smörgås, mums tyckte William som fick en pepparkaka till efterätt ^^ sen va det sångstund, och William äääälskar att sjunga. Han satt o klappade händerna o spelade med sin 'marackas' ja det va skoj att gå på Babyöppet, det får göra om fler gånger när det finns tid.. Tyvärr får ju inte William gå på de så länge till, inte långt kvar tills han är 18 månader =( så då får vi hålla oss på Unga föräldrar, jag tycker nivån på 0-6 år är så hög!

Anw, efter ÖF kom pappsen och Rocky och mötte upp oss.. sen gick vi o postade brev, och va o hälsade på hos Williams farmor en stund . Förresten så pratade Jörgen med TryggHansa idag om våran bil, och vi kommer få ut 8.000 för den, (vi köpte den för 10.000) så det tycker jag är ett helt ok pris, vi hade faktiskt inte väntat oss mer än 5.000 =) Min älskade sambo lagade gooo mat idag, köttfärs med nudlar =) Mums! :) Nu sitter jag mest här o gör ingenting, slänger in några bilder från dagen! =)

Gladfiiiisen William


Söta Melvin =)


Goingen Hampus :)


William sitter o diskuterar med Emma..

Skinnsoffa Säljes

2008-11-20 12:09:06 Marie frågar
» Kommentarer(0) «




Säljer våran skinnsoffa, då vi inte har plats för den längre, om de är någon som är intresserad så kan ni kontaka mig via min mail som finns i menyn!

Torsdag 20/11

2008-11-20 09:01:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Shit, det är redan den 20:e November.. Hur fort har inte denna månaden gått då? Idag fick vi sova ända till kvart i 8 :-) Lyyyyx! Sen ringde jag dagis och sa att William inte kommer idag eftersom jag är hemma så då får han mysa och leka hemma istället :) Vi funderar lite på att gå till ÖF idag vid 13, men ja vet inte riktigt, jag och William har ju inte varit på Babyöppet sen han var bebis.. Så jag har ingen aning om hur det är där på torsdagar.. Vi brukar ju bara gå på måndagar, så ja vi får se hur vi ska göra om vi ska gå dit eller inte..

Annars är det väl inte så mycket på planeringen idag skulle jag tippa på, en promenad kanske, eller om jag skulle baka lite pepparkakor idag, köpte ju faktiskt pepparkaksdeg igår :) Så det kanske man skulle göra.. hehe! Kanske städa lite här hemma ikväll med, iaf dra en sväng med mister dammsugare ^^ .. dock är ju inte William så förtjust i den, men det får gå..

Onsdag 19/11

2008-11-19 08:15:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jag har ont i mitt stackars huvud! =( William vaknade strax efter 6 idag *gäsp* Fy va trött ja va, och prinsen bara skrek o skrek.. så Jörgen fick gå upp och fixa välling o då blev han på aningen bättre humör, antagligen va det magen som kurrade, och sen va det bara att så snällt gå upp, byta blöja för han hade bajsat. Nu sitter jag mest o inte gör nåt, borde väl äta nåt innan jag ska till skolan idag.. Så man kan hålla sig till lunch, hoppas på att få reda på hur det gick på engelska provet =) *fniss*

Vad står på planeringen idag då? Jo ska ev träffa Angelica en sväng efter jag slutat skolan, det va ett tag sen nu, så det ska bli skoj =) Annars är det väl inte så mycket mer. Blir väl en promenad oxå skulle jag gissa på? Öser inte regnet ner så är jag gärna ute o går en stund eller två :) Får se om jag kan få med mig nån oxå, är ju roligare om man har någon att samtala med, även om William pratar massvis hela tiden så förstår man inte allt ^^ hehe..

Snart ska Jörgen och William cykla iväg till dagis, så jag ska väl göra mina dagliga morgon rutiner =)

Tisdagkväll .. =)

2008-11-18 22:20:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har verkligen gått undan idag.. jag har ju som sagt tillbringat ett par timmar i skolan.. gjorde engelska prov idag, tror det gick hyfsat bra iaf, får hoppas det iaf =) Vill ju ha mitt VG i engelska, (man kan inte få högre betyg på komvux) efter skolan så stog älskling och lagade middag, jag va inte hungrig med satt me och matade William istället =) För han är ju alltid hungrig det lilla matvraket :p han är nöjd om han får äta hela tiden men det kan man ju inte göra, hehe! :p

Sen åkte vi iväg och handlade en sväng, William fick vara hos farmor, då viv fof inte har nån bil, o då inte heller någon bilstol.. fick en hel del shoppat =) Fick köpa oss en ny kaffekokare idag, då Jörgen råkade ha sönder våran andra, eller ja bara själva kaffekannan, så det va lika bra att köpa en ny, denna va väl bara nån billig skit, så den får duga tills vidare. Det blir ju kaffe utav det, och det är ju huvudsaken, eller hur?

Hämtade även ut mina paket som kommit från Jotex, i där fanns en matta.. som får vara i hallen tills vidare.. Ska beställa en lite större sen.. och 2 lampor som man hänger i fönstret, 2 st blåa sådana, jätte fina! Sen mitt underbara bäddset, ooh i love it! =) Men det måste tvättas först innan det kan användas. Och jag har inte tvätt tid föräns på fredag =(

På lördag blir jag lite halvt om halvt ensam.. Jörgen ska nämligen åka till Tanumstrand och jobba.. Men jag har däremot andra planer, jag har blivit hembjuden till Björn (Williams fadder) på middag och lite dryck efter.. Så William ska vara hos sin faster och sova där, och jag får komma ut lite.. Det händer inte alltför ofta. Så ska vara skönt att bara vara Marie, och inte mamma Marie =) Man behöver sånt ibland med.. hehe..

Imorn är det skola igen.. =( Men får tänka på att det inte är långt kvar av terminen, alltid så segt i slutspurten.. men men.. jag har iaf precis tittat på DH, :) och smaskat lite chokladpudding, det va namnam =) lite gott ska man ju få äta, hehe! Nej jag ska snart gå o lägga mig tror ja, börjar känna mig lite trött :)


Tisdag 18/11

2008-11-18 08:52:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon kära läsare =)
Jag har sovit sämre än sämst inatt =/ Vaknade strax efter 6 av att William ropade, då hade han bajsat o ville ha en ny blöja, så det va bara att gå upp och byta den. Mindre mysigt, men inte kan han ligga me bajs i blöjan heller. Sen somnade han väl om en timma eller så innan han ville upp o ha välling. Så nu har han och pappsen traskat iväg till dagis i regnet, hoppas Jörgen hinner hem innan jag ska gå så jag kan få paraplyet. Annars får ja gå utan och det är väl mindre skoj, eftersom det regnar en hel del..

Idag har jag engelska prov, satt o läste lite igår.. men palla inte sitta o  läsa för ja blev knasigt yr och kände mig skum i hela kroppen så ja la mig i sängen o försökte sova ist, men somna nog inte på riktigt förän klockav va runt 5 :/ Så ni kan ju gissa hur pigg jag är idag? Men det ska nog gå bra ändå hoppas jag..

i eftermiddag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, men det ger sig! Verkar inte som att det ska vara så bra väder så ja vi får se helt enkelt.. Blir väl isf bara att vara hemma och leka eller nåt. Nu däremot ska jag ut med rocky innan jag går iväg och möter upp Sofia, så vi kan gå till skolan! Hejs!

Hej Hopp =)

2008-11-17 20:51:39 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag har vi hittat på en himla massa känns det som :) Älskar när dagarna är fullspeckade med saker att göra, det är då jag trivs, att ha många bollar i luften =) myspys! Vi gick o träffade Nathalie o hennes goding, traskade ner till stan och tog en kaffe på Espresso House! =) Dock blev väl inte barnen så roade av att sitta o titta på när vi drack kaffe, utan både ville helst ner på golvet o springa, så vi blev inte så långvariga.. Sen tog vi oss en promenix till ÖF, vi blev lite tidiga idag, typ sådär 40 min lr ngt, men eftersom det va för 0-6 år, så knallade vi in o satte oss ändå.. Så kunde jag få i William en flaska välling, hans mage kurrade lite.

Kom massa mammor idag och pappor med för den delen =) Äntligen fick vi träffa Therese & Hampus! :) Super söt liten kille, en riktig charmör =) o lilla Hugo och hans föräldrar, sån liten yttepytte bebis, jag kan inte minnas att William vart så liten =) hehe.. Sen va ju Melvin, och hans mamma och pappa där med, den lillkillen vet verkligen hur man smälter hjärtan =) När han blir stor får du hålla hårt i han Emma :)

William sten slockna när vi skulle gå hem, så nu ligger han och nanar sött i sin säng, jag ska läsa lite engelska om en stund, jag har prov imorron, så känner att jag borde läsa igenom det en gång iaf. Det är inget svårt prov, utan bara lite "repetion" på 3 kapitel.. Det ska nog gå super =)

Måndag 17/11

2008-11-17 10:03:45 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Morrn Morrn =) Det blev ingen skola för min del idag heller :p Jörgen har sån himla huvudvärk idag så jag gjorde valet att vara hemma idag o ta William så han kan vila.. William e hemma från dagis idag med. Han har precis somnat i min famn så ja la ner han i sängen för bara nån minut sen, inte lätt när man busar så, då blir man trött, han kom gåendes med sin snutte och ville komma upp till mamma o gosa så då somnade han=)

Jag ska snart gå ut med Rocky så han kommer ut, sen ska jag väl lägga mig o blega på TV, finns inte så mycket annat att göra just nu verkar det som. =/ men men.. kanske skulle man gå ut på en promenad när William har vaknat sen, men ja vi får se vad som händer o sker, ska nog sätta mig o göra lite matte oxå, eftersom jag inte är i skolan idag, jag är ju på sista kapitlet i boken, då kanske jag kan bli klar med det, o hoppa in på nästa bok :p hehehe..

I eftermiddag ska vi knalla bort till ÖF är tanken.. Men vi får se hur det blir!

Söndag 16/11

2008-11-16 21:54:09 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll =) Jag har faktiskt inte haft tid eller lust att blogga idag, så jag har helt enkelt struntat i det, men nu tänkte jag uppdatera lite iaf innan jag ställer mig och fixar iordning med dagens tvätt. i förmiddags tog vi en promenad hem till Jörgens syster, för hon skulle klippa William, han va väääldigt långhårig o håret stog rätt upp typ, så det kändes som att det va dags för en klippning nu, William va jätte duktig o satt still nästan hela tiden =) Mammas gosigooos =) Nu är han inte sig riktigt lik när han inte har sin lilla "tuppkam" kvar, han ser inte ut som en bebis längre. hehe..

Väl hemma så busades det lite innan goset somnade och då traskade jag ner o började med tvätten.. Vi har ganska nyligen hämtat upp tvätten, så jag ska vika den om en stund innan det är dags att sova. Imorron är det skola =( Sjukt tråkigt måste jag säga, men what to do? Ja måste även ringa till Williams BVC, då vi har bytt från Granngården till Hjorten nu. Så alla hans journaler skickas över dit.

Imorn tänkte vi även ta våran veckoliga tripp till Öppna Förskolan för Unga Föräldrar, får hopaps vi blir ett par stycken imorron =) Alltid kul när man är lite fler och man får lära känna flera mammor (detbrukar oftast inte komma några pappor) Men det är typ veckans höjdpunkt att gå dit o pladdra av sig.. + att William busar av sig en himla massa när vi är där =) Nej om jag skulle ta tag i tvätten.. Hörs!

INFO ?

2008-11-15 15:20:49 Marie frågar
» Kommentarer(24) «


1. Vad heter du?
2. Hur Gammal är du?
3. Vart Bor du?
4. Har du barn?
5. Hur hitta du hit?
6. Vad gillar du bäst med min blogg?
7. Något jag borde ändra på?
8. Vad vill du läsa mer om?

Vore roligt om ni ville ta er tid att svara på dessa frågor =) Make me happy... =)

Lördag 15/11

2008-11-15 08:43:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God mooorgon Lördag =) Sovit gott inatt förutom att ja fått gå upp 2 ggr, första gången vid 2 för att William inte hittade sin napp och inte jag heller för den delen, så vi tog en ny istället, och vid 6 vaknade han igen och då gick Jörgen upp, men istället blev han helt hysterisk för att det va pappa som kom, o då trodde han att han skulle få komma upp, så jag fick prata lite vett med lillkillen att det inte var morgon riktigt än och att vi skulle sova en timma till, o det gick tillslut, så strax efter 7 klev vi upp imorse. Då fick William välling, och efter det en yogurt och lite banan, smaskens!

William är på betydligt bättre humör idag, jämfört med hur han va igår.. *Skönt* Kanske man kan komma ut en sväng idag iaf. Om vädret tillåter just nu är det ju uppehåll, men vi får la se hur det ser ut sen.. Men hursomhelst ska jag komma ut idag. William behöver oxå få komma ut i friska luften, kanske gå ut och leka lite. =) Skulle nog vara uppskattat, att få ut o gunga lr nåt :)

Annars är det inte så mycket som händer här hemma hos oss.. =)

Sikken tur

2008-11-14 21:28:38 Marie babblar
» Kommentarer(3) «


Det va ingen magsjuka, jag får alltid värsta skräckscenariot framför mig när han bajsar sådär himla mycket.. För magsjuka är det värsta jag vet, fyfan! Men han har iaf ätit på som vanligt idag o det har inte vart nåt mer, det tackar vi för! =) Skönt att slippa den dära skiten.. Men William har inte vart sig själv på långa vägar, det har bara varit massa gnäll och gråt, inte alls den där glada lilla killen som han är! =( men han har ju inte mått så bra heller så det är ju förståligt.

Men han blev glad efter att vi gjort middag, idag blev det hemmalagat potatismos, falukorv och grönsaker till, William fick sitta o smaska i sig själv, han har blitt jätte duktig me de där att äta själv, fortfarande mycket att ta med händerna men han blir bättre, övning ger färdighet sägs det ju. Sen åt vi en smaskig ostkaka till efterätt, eftersom det är ju ostkakansdag idag då måste man frossa ;D hihi

William ligger och nanar sen en stund tillbaka, hoppas inte att det blir nån såndär bajsning som det va imorse.. Och att vi alla ska få sova gott inatt. Imorron SKA jag ut på en promenad om inte regnet vräker ner då vill säga. Måste ut o röra på mig, så är det nån som vill hänga på är det bara att säga till, ju fler desto roligare .. :)

Fredag 14/11

2008-11-14 10:59:45 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Halloj på er allihop =) William är feberfri idag.. =) Men, jag tippar att fått nån form amm magsjuka eller nåt, det är inte alls som det va sist gång, men han är kass i magen och allmänt sur och gnällig.. När jag kom in till han imorse vid 06.30 va hela han, och hela sängen full i bajs, så det va bara att hoppa in i duschen o duscha för hans del, och sängkläder fick kastas ner i en påse och sen tvättas.. Tur man hade en snäll granne som lät mig använda ena maskinen o tvätta hans grejjer, det värsta va ju att hans snutte blev drabbad.. Och har inte William sin snutte då går jorden under, den är allt för honom, så det har inte vart lätt att få han och sova, men nu sover han och pappsen igen..

Jag ska fortsätta och läsa min tidning som kom på posten idag "Föräldrar & Barn" Finns mycket roligt däri.. Jag hoppas innerligt att det inte är magsjuka han har, för det är inte jag så sugen på att få just nu, jag har annat för mig än ligga sjuk hemma. Vi har ju dessutom utvecklings samtal på dagis idag, men det får vi hoppa och boka om. Ifall vi bär på smittan oxå, vore det ju dumt.. men men.

Får ringa dit och prata med dom.. Annars blir det mest hemmamys som det vart hela den här veckan, börjar tröttna på att sitta inne mellan 4 väggar, fast å andra sidan är det inget fint väder ute heller. Men lite frisk luft hade ju inte skadat.. nejnej.. nu ska jag skutta till tidninge, vi hörs!

Ny lägenhet

2008-11-13 21:57:18 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Idag fick jag ett jätte positivt mail från Eidar, att jag fått lägenheten som jag sökte, en rea på Karlstorp på 78 kvm! Som sagt är det helrenoverad 2006 och är hur fräch som helst! =) Och nu är den min, jag va nere på kontoret och skrev på kontraktet idag, så i slutet på Januari blir det inflyttning, har även sagt upp denna lägenheten, samt förberett flytten för bredband,telefoni och digitaltven :) Hoppas detta ska gå galant, det ända som fattas nu är att Jörgen hittar ett jobb och slipper stämpla! Så i januari nån gång blir det en tripp till Ikea o shoppa lite nytt.. Ska bla ha en ny tv-bänk som ska gå i svart med resten av möblemanget, samt svarta lackhyllor, kommer bli super de här =) Jag har massor med planer inför den här lägenheten, först o främst vardagsrum och Williams rum då =)

Williams feber har vart hög idag =( Imorse låg den ju på 39,6 o han har vart väldigt gnällig o så idag.. Det kan man ju förstå, så efter att Jörgen vart på ÖNH, som förövrigt gick bra, dom ska starta en utredning om hans snarkningar, han kommer få sova en natt på NÄL, på deras sömnlab.. Så får vi hoppas dom hittar nåt fel! Anw, vi fick en tid på jourcentralen eftersom hans feber inte velat gå ner, men det va inget galet med vår prins, han har bara råkat ut för en vanlig virusinfektion, tycker han borde bli immun snart mot alla dessa virus och sjukdomar .

När vi väl kom hem va det dags att nana för William, han va såååå trött! Sen har jag suttit o kikat på Ikeas hemsida vad jag vill shoppa =) hihi.. Finns sååå mycket! Men får hålla i pengarna och bara köpa det nödvändigaste, som jag vill ha allra mest ;D hehe.. Jörgen har precis gått och lagt sig och jag ska gå ut med rocky om en stund.. Jag verkligen längtar efter att få flytta nu och starta om på nytt.. Hoppas att 2009 ska bli ett bättre år än va detta har varit för oss! =)

Dagisfoton

2008-11-13 10:30:39 Foto - William
» Kommentarer(6) «


   

Visst blev han fin? =)

Torsdag 13/11

2008-11-13 10:12:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn! Inatt har det inte varit mycket sömn, jag har varit uppe varannan timma med William, kom inte i säng förän kl va efter 1 igår, då William hade så hög feber så satt vaken för att avvakta om han somnade. Sovit jätte oroligt inatt =( Vid 12 fick han ipren då visade tempen 39,5 grader. Vid 3 gick jag upp igen för William låg o grät =( Så jag satte mig inne hos honom tills han somnade om igen.. Vid halv åtta gick jag upp och gav han en ny dos med ipren, nu visade tempen på 39,6 :( Men nu verkar den ha sjunkit men ja det är ju med ipren i kroppen, när den går ur kommer säkert febern att stiga, men det är bara att avakta och se. Hoppas ju såklart att den ska försvinna.

Tänkte försöka få William att sova lite snart, vid 13.45 ska pappsen vara på NÄL. Får la se hur de går. Skulle behöva städa lite granna hemma med, men känner att jag inte har nån lust till det just nu. Får väl ta mig an det i helgen eller nåt. Nej nu väntar gos med min sötis! <3 Williams dagiskort kom på posten nu! Han va hur fin som helst min lilla bäääbis! =) Nu blir det att shoppa ramar så jag kan rama in korten =) hihi! :)

Då va kvällen kommen..

2008-11-12 22:27:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja då sitter man här igen i vanlig ordning, Jörgen har legat till sängs sen halv 8 med sprängande huvudvärk, förhoppningsvis fattar dom på ÖNH imorn hur illa det är o att dom gör nåt åt det illa kvickt! Inte bara för min skull utan också för honoms! Annars har vi vart hemma idag, va tvugna att åka och handla en sväng så då fick våran febergosse vara hos farmor så länge. Vilket gick galant som vanligt =) Men lillfisen har fortfarande feber, idag mätte den upp till 38,1 så den är ju inte jätte hög, men det är ju fortfarande feber. Får se va den ligger på imorron när vi vaknat!

Nu på kvällskvisten har jag ätit en go kvällsmat och glott på Grey's Anatomy. Ett av mina favorit program! Ska väl ut med Rocky innan jag kryper ner i sängen för natten.. Våra dagar är inte så händelserika nu när William är dålig, så vi myser och leker mest hela dagarna =) hehe..



Godnatt från oss!

Onsdag 12/11

2008-11-12 09:01:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn =) Ingen skola för min del idag, för William har fortfarande feber =( Får väl se hur länge det håller i sig men inte alltför länge hoppas jag. Men det får ta den tid det tar, så min lilla prins blir frisk.. Så idag blir det en myspys dag med min underbara familj, det är ju skitväder ute så jag tror allt att vi blir hemma hela dagen och pussas och kramas! Det är ju det vi gillar att göra mest hela dagarna, hihi! Hade jag fått för William så hade jag pussat på han dagarna i ändå, men då blir han arg på sin mami, och tycker hon ska sluta! :p

Tänkte om man skulle laga nåt gott idag =) Idag har jag ju ändå tiden att göra det.. Kanske skulle göra köttfärsås, men vet ej om jag har tillräckligt med ketchup till det, får kika på det! =) Nåt blir de ju iaf, eller om det blir hemmalagat potatismos, hehe! Jag är riktigt matsugen men, men kanske borde äta frukost först :) hehe..

Nej, nu ska jag gå! Hörs sen..


Desperata Hemmafruuar..

2008-11-11 22:14:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vart en riktig segdag idag.. När jag kom hem från skolan vaknade William från sin middagslur pga att Rocky skällde så då kom han upp och lekte istället .. Sen åkte Jörgen iväg för att hjälpa en kompis lite och då la jag o William oss o sov. klockan va väl strax efter 3, och vaknade inte förän halv 6, gissa om vi va trötta? När vi gick upp tyckte jag att William kändes lite varm, så jag tog tempen o ja visst va det feber 38,7 =( Så lillprinsen fick lite ipren som han så gärna smaskade i sig, och vid 7 åt han välling o sen ville han sova :( Inte lätt med dum feber i kroppen, klart man är trött då.. Han va så söt, när jag stog och gjorde iordning hans välling, för han stog med mig i köket, coh när vällingen va klar då sprang han till sin säng och väntade på att jag skulle komma med den, är det inte för gulligt?

Sen kunde jag sätta mig i lugn och ro och få i mig lite kvällsmat, för att se ligga o kika på Desperata Hemmafruar! =) Får se hur jag gör imorron, om jag är hemma eller går till skolan, det beror helt på hur hög Williams feber är. Ja vi får se helt enkelt, förhoppninsvis är det bara feber för tänderna, men man vet ju aldrig så han får allt vara hemma från dagis, det känns bäst så.. Vi som hade eftermiddan inbokat imorron, det har vi fått avboka nu =( men men, det är ju sånt som händer..

Så imorn blir det hemmamys för oss =) Nej nu ska jag kramas lite med min kärlek! <3


Min älskling har feber :(

2008-11-11 21:37:35 Foto - William
» Kommentarer(1) «



Tisdag 11/11

2008-11-11 08:19:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! Jag har sovit dåligt inatt igen =( Vaknade vid 5 och kunde inte somna om, sen dess har jag bara legat i sängen och vid 8 gick jag upp för att byta på William, och pussa på han som jag gör varje morgon, finns inget bättre än överösa han med massa pussar varje dag, speciellt inte det första man gör på morgonen, det ger dagen en bra start =) William och pappa ska cykla iväg till dagis om en stund och jag ska promenera till skolan.. Det är ju lite bättre väder idag iaf, beror väl på att det har regnat hela natten.. finns väl inget regn kvar? haha..

i eftermiddag ska jag bara slappa, när jag kommer hem ska jag ta mig ett välförtjänt bad, och sen ska jag bara ägna resten av dagen till att gosa med min prins! Nu däremot ska jag göra mig en kopp te och avnjuta innan jag ska klä på min buse så han kan gå och leka på dagis med sina kompisar =)

Min underbara älskade

2008-11-10 21:26:49 Foto - Jörgen
» Kommentarer(2) «




Jag älskar dig Jörgen Vikström ♥

Öppna Förskolan

2008-11-10 20:07:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Williams pappa har vart så duktig idag, han cyklade imorse och lämnade William och sen cyklade han o hämtade honom.. När dom kom hem la sig William och sov middag.. När han vaknade klädde vi på oss och gick och mötte Emma & Melvin och vi knallade till ÖF . Idag var vi lite fler, och de va en sån söt liten bebis där idag, han va bara 2 månader så han va pytteliten =) William och "Pluttis" lekte så fint ihop o inget slagsmål där inte.. Killarna går så fint ihop =)

Nu står min älskade sambo i köket o gör mat till mig, är han inte underbar? :) Det tycker jag iaf, ostschnitzel, med kroketter och beasås, känner hur det kurrar i min mage och den behöver påfyllning.. =) Sen blir det bara mys framför TV:en, vi ska kika på Färjan och skratta åt alla fulla idioter :p haha..

Imorn är det skola som vanligt :/ Annars står det inte mycket mer i planeringen, :) Så vill ni hitta på nåt kom med förslag =)





Måndag 10/11

2008-11-10 08:21:54 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Då va det goood morgon =) Fast jag vaknade vid 5 och sen kunde jag inte somna om så jag har bara legat o vridit och vändit mig i sängen sen dess, vid halv 8 gick både jag & jörgen upp för William va vaken.. Har dock inte mått så bra inatt, men det ger sig väl.. Får vi väl hoppas iaf ;) heheh.. Idag är det skola som står på schemat, jag har inte alls lust att gå dit, dels för att det pissregnar ute och ja, jag är inte så sugen på att gå i det vädret =( men jag har inte så mycket till val? i eftermiddag ska jag & William gå till Öppna Förskolan och leka, :) Får hoppas det kommer lite fler än sist, så vi slipper vara ensamma =) hehe..

Annars händer det väl inte så väldans mycket mer idag, men jag har väl fullt upp ändå tippar jag på :) haha.. Men fyyyy va det regnar, JAG VILL INTE =( Jag kommer ju se ut som en blöt katt när jag kommer fram till skolan.. Som ni märker har jag verkligen ingen lust till det idag.. men ja what to do?

Nej får nog klä på William nu, han och pappa ska cykla iväg till dagis om en stund och jag ska rasta hunden o göra mig iordning, hoppas ni får en trevlig måndag!

Farsdagsmys

2008-11-09 19:46:54 Marie babblar
» Kommentarer(4) «


Vi har haft en riktig mysdag idag, bara gått hemma i myskläder o inte gjort ett skit! Det har varit så himla skönt att bara slappa o inte bry sig om nåt! William däremot har inte vart på så himla glatt humör idag, men alla har vi våra dagar.. Kan ju inte vara glad jämt? Vi har iaf gosat och lekt en himla massa idag =) pussats oxå såklart o glott på massa kassa TV-program sånt där som man gör på söndagar, innan allvaret startar igen på måndagen.. ja för då är det skola och dagis som gäller..

Jag har även fått en ny design på bloggen, åter igen är det Michaela som fixat o donat o knåpat ihop denna fina design, tyckte det passade med rött då det är jul om lite mer än en månad. Tyckte den blev jätte fin! Vad tycker du om min nya design? =) Jag ska strax ställa mig i köket och göra varma mackor, är så himla sugen på det så det skulle sitta fint i magen idag.. Är jätte hungrig dessutom, och ett glas med kall Oboy! Kan man avsluta veckan på ett bättre sätt?

Jörgen håller på att natta William, han va lite ledsen vid nattningen idag, utan ville gosa lite med pappa innan han ska sova.. William somnar alltid själv i egen säng, men ibland så vill han somna i famnen och då får han det =) Vi tycker bara det är mysigt att få somna han på det sättet ibland. =) Nu ropar mackorna på mig, hör ni inte ? :)

Grattis Älskling på Farsdag!

2008-11-09 13:20:36 Foto - Jörgen
» Kommentarer(2) «




Grattis till världens bästa pappa på farsdag, jag älskar dig, / William

Söndag 9/11

2008-11-09 08:29:37 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag är det en speciell dag för det är nämligen FARS DAG , för den som inte visste det.. Det innebär att Jörgen får extra mycket gos av William och massa pussar, vi kanske bakar nåt gott sen =) Vi steg upp vid 8 imorse då va de en liten kille som stog och ropade i sin säng.. Våran underbaring. Nu springer han runt här i vardagsrummet med alla sina bollar.. Igår när jag skulle lägga honom, då hade han fyllt upp hela sin tvättkorg med leksaker, något han tycker är vääääldigt kul, så ska man lägga ner kläder i tvättkorgen får man ta sig en extra kik för det ligger säkerligen lite leksaker där i .

Vi ska nog bara vara hemma idag tippar jag på.. Jag har ju ingen pappa att fira ändå idag, eller klart jag har en pappa men det är bara det att han inte lever längre. Så jag får skänka honom en tanke istället. Annars ska jag väl typ vika tvätt idag, jag orkade faktiskt inte det igår.

Så nu vet ni lite vad som händer hos oss idag.. =)

Våran lilla mini raggare!

2008-11-08 19:33:26 Foto - William
» Kommentarer(1) «


 

Lördag 8/11

2008-11-08 09:13:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Mooooorrn! Drömt hemska drömmar inatt =( Jätte jobbigt.. men tur att det inte var verklighet utan bara en dröm. Det blev uppstigning vid 8 som vanligt, skönt att man får sova så länge iallafall, men klart att det hade vart goare att få sova liiiite längre på helgen. Jörgen gjorde välling och jag bytte blöja .. Sen läste vi tidningen lite för Jörgen & William är med i TTELA idag =) Jag har skickat in en farsdags annons nämligen, så där i kan man se mina fina killar :)

Ska snart äta lite frukost, känner att det börjar kurra i magen.. Sen hade vi tänkt att ta oss ner till stan en sväng till Folkets Hus familjedagar, dom har lite olika saker för barn där idag =) och i eftermiddag ska jag tvätta =( Blääää.. men men det måste ju göras det med.. Tyvärr! Men jag har eftermiddagspasset så jag slipper ju stressa som tur va!!
Annars blir det bara gos med min familj idag, vad ska ni göra för roligt idag?

FRUKOSTTIME!!! ;D

Visningen

2008-11-07 20:44:30 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Vid 15-tiden va vi och kollade på lägenheten, William fick vara hos farmor sålänge.. Lägenheten va hur fin som helst! Nyrenoverad 2006, så det är ju helt nya tapeter, *me like* det var ett äldre par som bodde där nu så ja tapeterna ser helt nya ut! Tror inte dom förstör så mycket heller.. Vi va dom första som kollade på lägenheten så förhoppningsvis får vi den. Jag hoppas det iallafall.. =) men med våran vanliga otur så blir det väl inte så.. men hoppas kan man ju alltid göra. Det enda negativa var tvättstugan, det finns inget torkrum eller torkskåp.. bara 2 tvättmaskiner och en torktumlare. men det är ju bara att köpa en torkställning så får det torka uppe i lägenheten, + va att det finns barnvagns utrymme och att lägenheten är större än våran.. Jörgen är även uppvuxen på Karlstrop så det är nära till dagis,skola lekplats osv..

William ligger o sussar sött i sin säng, han fick nana tidigt idag för han va så himla övertrött.. Han hann ju inte sova middag så länge idag så det kan ju bero på det, hoppas ändå att jag kan få sova någorlunda länge ändå. Får la se när Jörgen kommer hem inatt, men jag gissar på att  jag sover då, hehe! Har laddat upp med lite chips & godis ikväll.. gott att få synda lite. försöker att endast äta på helgerna, men det händer allt att man fuskar ibland :p

Kikar lite på Idol, dom har ju Rocktema, William kommer bli en rocker, det har hans mamma bestämt åt han! ;D hihi.. =) Det e paus på idol nu så jag passar på att kladda lite här.. :) Saknar min baby faktiskt, trots att det är skönt att vara utan han :) hahaha..

Fredag 7/11

2008-11-07 13:26:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallååååå :)
Jag är ganska nyss hemkommen.. Haft en slö dag i skolan, slutade 11.30, men fick vänta på att William skulle bli klar vid 12. När jag kom satt han fortfarande och åt, då hade han ätit 3 portioner med mat, mitt lilla matvrak.. =) Sen åkte vi med Sofia till Willys för hon skulle handla lite.. =) och sen körde hon oss hem .. (Sofia och jag bor på samma gård) har precis värmt gårdagens lasagnette, gott att få nåt i magen innan vi ska iväg och kolla på  lägenhet.. =)

Ikväll ska Jörgen jobba och jag och William ska ha myskväll! =) När William har lagt sig ska jag ha mammamys! Tända lite ljus och njuta av lugnet =) Inte ofta man gör de nu mera, så jag får passa på! =) Annars är det inte så mycket mer planerat idag.. riktigt skönt! =) Jag ska bara pussa o gosa med min son idag, :)

Nu ska jag fixa mig lite.. =)

Lägenhetsvisning

2008-11-06 21:02:52 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har haft en riktig mysdag idag =) För en gångs skull är det skönt att inte ha nått att göra även om jag gillar att ha många bollar i luften, kände att jag behövde få slappna av lite.. Hela veckan har vart fullt med saker att göra. Vi va iväg en sväng och handlade på ICA Maxi. Fick köpt både det ena o det andra, massa frukt till vår frukt tokiga herre, han är en riktig fruktälskare =) Sen fick jag även ett mail från Eidars att jag blivit erbjuden en visning på en lägenhet.. en trea på 78 kvm, så jag ringde till han som har lägenheten, och vi fick komma o titta på den redan imorron :) Ska bli kul.. Jag hoppas den är fin och att vi får den, för både jag och Jörgen vill på Karlstorp, men ingen idé att ha för höga förhoppningar, det blir va det blir =)

Just nu har jag en lasagnette i ugnen, den är snart klar så då ska vi äta gott och titta på Rush Hour, =) Dom är så bra dom filmerna, älskar Jackie Chan & Chris Tucker sån himla bra duo :) Man får sig många roliga skratt^^ haha! =)
imorn är det upp tidigt igen, men jag slutar tidigt oxå. 11.30 =) Lyx va? Har hela dagen med min underbara familj förutom när Jörgen ska iväg och jobba på kvällen då .. =)

Nej nu TV & maaat!

Torsdag 6/11

2008-11-06 15:16:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Eftermiddag kära vänner.. :)
Idag va tidig morgon, fast iof så kom jag inte upp ur sängen förrän kl va 7.30, det va så gott o ligga i sängen.. Men jag kom iväg till skolan och i tid dessutom, först på schemat va det svenska. Med den trevliga läraren, vi ha en trevlig o sen en riktig bitch enligt min mening och jag vet att många i klassen håller med mig. jaja.. Efter lektionen var slut cyklade jag hem till Åsa, och vi lagade lunch ihop, stekt lax med hemmalagat potatismos, det va riktigt mums! Sen blev det en prommis med lussebullar.. Vilken underbar lunch =)

Halv ett hade jag tråkig matte.. men ja de gick framåt ja fick några sidor gjorda.. =) Sen cyklade jag hem.. Jag har  precis tagit mig ett välförtjänt bad, vilket va hur skönt som helst. William är hos farmor så ja ska väl knalla bort dig om inte Jörgen kommer hem med han, han har nämligen vart på Arbetsförmedlingen för Basinfo.. Och imorn ska han jobba på Ungdomenshus i Vänersborg som Ordningsvakt! So don't mess witth my man .. ^^ haha!

Nej, om man skulle ta på sig lite kläder och borsta håret så jag kommer iväg nån gång :)

Bebisgos hos Sara

2008-11-05 22:43:13 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fullt upp som vanligt, det tar på krafterna att studera och vara mamma, iaf när man inte är van att studera.. Har kommit i obalans efter lovet så jag har inte riktigt kommit in i det än.. men det kommer la, nu är det ju inget lov innan jul så då ska jag väl fixa det, sen får vi se hur de blir nästa termin. Fick förresten mer än godkänt på Engelska provet, engelska är min grej, jag älskr engelska, tycker det är svin kul och känner att jag lär mig nåt. :) Men däremot på svenska provet som jag gjorde innan lovet gick skit, jag fick IG =( Men samtidigt har jag bett läraren hjälpa mig men hon verkar inte vilja lära ut utan tycker att man borde kunna det.. men jag fattar inte grammatiken i svenskan.. i engelska är den lätt.. Jag va nog engelsk i mitt förra liv tror jag, det måste vara så!

på eftermiddag knallade vi alla hem till Sara & Robin för att spana in deras söta dotter Alice! Sara bjöd på kaffe och kaka, mums va det! Jag fick även hålla Alice, lätt som en fjäder va hon. ja ni kan ju gissa om jag blev sugen på bebis? Liksom mer sugen än vanligt.. Vi stannade nog tills klockan va efter 7, när vi kom hem va det sovdags för William.. och nu sitter jag o klurar på en bokrecension.. Har skrivit lite men ja vet inte riktigt vad ja ska skriva för att det ska låta bra, men jaja.. det ger sig!

Imorn börjar jag 8.20 och sen har jag lunchdate med Åsa =) Ska bli najs att träffas utan barn lite.. haha! =) men nu ska jag mumsa i mig lite mat o sen blir de sova! =)

Miss Marie

2008-11-05 16:50:37 Foto - Marie
» Kommentarer(2) «




Fotograf: Christian Berg

Onsdag 5/11

2008-11-05 09:06:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Oj redan Onsdag! Ja dagarna flyger iväg när man har roligt.. Jörgen har knallat iväg med William till dagis, det är han som får sköta den biten när jag är i skolan, fast på fredagen så kan jag ju hämta William eftersom jag slutar 11.30 då =) Har iallafall fortfarande ont i näsan efter barnens vilda lek igår, men det är bättre.. men typ ömmar nu. Ska strax gå ut med Rocky innan jag går till skolan, så han får komma ut o kissa lite, hihi! =)

I eftermiddag ska vi hem till Sara, om hon orkar.. Man vet ju aldrig hur dom små kan vara humörmässigt och om hon fått sova nåt. Så vi skulle höras av senare idag så får vi se =) Men jag hoppas ju, dels för att jag vill se hennes lilla sessa, + att det va väääldigt längesen vi träffades. Idag har jag iaf inget speciellt i skolan, i eftermiddag/kväll måste jag skriva en bokrecension och lämna tillbaka den dära boken.. För jag måste lämna in recensionen imorron. Hade totalt glömt bort det, men jag får knåpa ihop nåt sen ^^ Det fixar sig!

Nej om man kanske skulla klä på sig lite kläder o kladda på lite smink kanske.. =) Vi hörs sen!

Snart är det dags att snutta kudde

2008-11-04 22:31:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Dagarna flyter på som dom ska, hade ju engelska prov i grammatik idag, det gick bra.. Tyckte att det kändes väldigt lätt så jag hoppas på mååånga rätt! =) Sen hade vi lite lunch, det blev en sallad med burglur och fetaost, GOTT! =) När jag kom hem från skolan så bytte jag bara i stort sett om innan vi knallade iväg hem till Åsa och barnen..

Man såg att William & Melwin hade saknat varandra, för dom flög på varann och skulle kramas! Så sött.. Barnen lekte bra med varandra men jag blev skallad på näsan, ajaj va ont de gjorde.. men så kan de gå när det går lite vilt till, gör fof lite ont men som min pappa brukade säga, så går de nog över tills jag gifter mig, det får vi hoppas på iaf =)

På tal om pappa så drömde jag om han inatt, det va så verkligt att jag trodde för en stund att han faktiskt fanns hos mig, att jag kunde prata med honom och krama om min goa pappa.. ♥ Usch va jag saknar han ibland, försöker att inte tänka på han för mycket, kanske låter hemskt.. Men det gör mig väldigt ledsen att tänka på honom, för jag saknar han grymt mycket.. Vet inte om ni vet hur det känns att förlora en förälder, men ja kan inte tänka mig nåt värre, än möjligtvis förlora ett barn, men iallafall.. Har svårt att förstå att de snart är 2 år sen =( .. men hursomhelst är han förevigt älskad! ♥

Efter vi vart hos Åsa gick vi till OKQ8 och hämtade ut paketet från H&M, i de fanns en väska, tröjor till mig, byxor och vantar till William o lite små plock =) Nice säger vi om de :) hehe.. Nu däremot ska jag strax sova är tröttis.. Imorn är de skola o efter det ska vi hem till Sara och hennes lilla lilla bebiiiis =) IIIIh, tror ni Marie kommer bli bebis sugen lr? :) hehe.

Tisdag 4/11

2008-11-04 08:24:05 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Så va Tisdagen kommen, inte så jätte trevligt just nu kanske, Jörgen och William ska snart gå till dagis, och jag ska möta Sofia om en stund.. för att plocka upp Jessika på vägen, Vi har ju engelska prov idag, jag har inte pluggat direkt, men ja är rätt säker på min grammatik, så det ska nog gå bra.. Då blir det en lång lunch för jag tror inte jag sitter med provet i 80 minuter, jag brukar bli klar fortare men vi får väl se.. *Håll tummarna*

Slutar vid 14 idag, sen blir det typ hem och hämta William och gå till Åsa! Ska bli kul.. =) Fika tackar man ju aldrig nej till, eller hur? Nej om man kanske skulle äta nåt innan man går till skolan. Så jag klarar mig tills jag kommer hem.. =)
Har inte så mycket mer att skriva, så jag återkommer i eftermiddag ist =)

Det finaste vi har ♥

2008-11-03 21:39:58 Foto - William
» Kommentarer(4) «



ÖF helt för oss själva!

2008-11-03 21:34:33 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var kvällen kommen =) Vid 4 drog jag och min underbara prins till ÖF, tyvärr va det ingen mer än vi som kom, men vi hade skoj ändå.. William gick fram och tillbaka hela tiden med bollar o leksaker och va allmänt busig, vi hade ju hela stora lokalen för oss själva.. Sen satt vi och prata massa med Mimmi (hon jobbar på familjecentrum) sen sa det poff så va klockan 18 och det va dags att gå hem, passade utmärkt för William va jätte trött..

på vägen mötte vi upp Jörgen & Rocky.. För vi skulle åka och handla så William fick vara hos farmor sålänge. Det finns nämligen ingen bilstol till han i den bilen som vi lånade. Men det tror jag inte William hade nåt emot. =) Nu fick jag iaf handlat lite mat och mera välling till prinsen =) Imorn ska vi hem till Åsa och fika, ska bli kul speciellt då vi inte träffas så ofta längre =/ Men det kan ju inte hjälpas, både hon och jag pluggar ju, hon har det aningen tuffare då hon pluggar på högskolan =) Tycker hon är jätte duktig som orkar, hon har ju ändå 2 små busar hemma :)

Jag och bejbi ska kolla på SAW III snart, jag har sett början bara men då va jag ensam hemma o tyckte den va så läskig så jag vågade inte se mer, men när min älskling är breve ska jag nog våga se =) Så nu ska jag gå o göra mig en smörgås och krypa upp i soffan med honom, vi hörs imorn! =)

Måndag 3/11

2008-11-03 13:43:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dagens!!
Tanken va att jag skulle till skolan idag, men så blev inte fallet, det blev ett besök hos farbror doktorn som i detta fall inte va en farbror utan en hon.. hehe! Hon kikade i mitt öra o såg ingen inflammation, puh! men hon såg en lätt rodnad o att det hade dragit ihop sig lite.. så hon skrev ut örondroppar till mig. så får vi väl se om dom ska hjälpa.

Va klar lagom till William skulle hämtas, så det var bara att ta bussen till dagis! Han satt fortfarande o åt när vi kom, när det va sluta i tallriken peka william på den och sa "meeer" till fröken, så sööööt! Så vi klädde på oss och traskade hemåt. William somnade i vagnen och sen vaknade han såklart när vi kom hem och nu vill han inte somna om.. Gillar inte när han inte sover middag för han blir så himla sur sen.. =/ men men..

Vi ska iaf gå till ÖF sen o busa! Får hoppas att det kommer några andra, så jag inte blir helt ensam =) Håller på att övertala Nathalie att följa med, får hoppas jag lyckas! ;) tiihi..

Söndag 2/11

2008-11-02 08:47:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Moooorning! =)
Gud va jobbigt det är utan min moooobil =( Inte för själva telefonen så sätt, utan mer den här mp3 funktionen.. jag behöver den när jag ska sova, pga jörgens snarkningar så när Jörgen kom hem inatt vaknade jag tyvärr och sen flyttade jag ut i soffan.. :/ Kändes ju lite sisådär, men nåt jag valde själv, för annars hade jag bara legat där i sängen o vart iriiterad på att han snarkar.. Men han kan ju inte hjälpa det, + att han har sökt hjälp för det.. (tror jag har nämnt nått om det innan)

Iallafall, William vaknade vid 8 så jag bytte på han och gav han välling, den vanliga proceduren helt enkelt.. Nu far han runt här hemma som en galning kommer med alla möjliga leksaker o ska leka.. Jag sitter och dricker en kopp te och försöker vakna till liv. Ska nog sova en stund till när William bestämmer sig för att sova igen..

Annars händer det inte många knop idag, Jörgen lär ju sova ett par timmar till då han va hemma runt 4 inatt. Vi kanske ska hälsa på Emma idag, men det beror lite på. Vi får se helt enkelt, annars blir det en o annan prommis i vanlig ordning =) Jag är ju jämt ute o går, inte kan man sitta inne hela tiden =) hehe..

Tokunge!

2008-11-01 22:17:49 Foto - William
» Kommentarer(3) «




Han är Gaaaalen!

Ensam ikväll ..

2008-11-01 21:54:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good Kväll! =)
Vi har haft en riktig mysdag här hemma, i förmiddags va vi ute på prommis hela familjen, gick till OKQ8 och hämtade ut Williams paket som kommit i paketet fanns den gröna barnkammarboken, en DVD med ramsor samt en filt med Laban på. Nu är det bara 4 barnkammarböcker som saknas, sen har vi hela samligen, och den ska jag ha! =) Sen gick vi till Hemköp och handlade för att kunna göra tacos, + att jag skickade iväg min mobil till Mobilakuten i Norrköping för service, hoppas verkligen att det ska gå fort så jag kan få tillbaka den snart..

Vi stannade hos faster Helen en stund för en kopp kaffe! William lekte med sina kusiner o hade skoj, sen blev det hem för att äta, mums va det! :) Efter det ringde Åsa och ville ta en liten prommis och det tackar vi ju inte nej till, fick även mina saker som jag köpte på sexpartyt jag va i September. Trosorna ja köpte satt som smäck, skit najs! =)

Jörgen är iväg och jobbar nu, i Grebbestad, så jag sitter här ensam ikväll.. Lite tråkigt är det faktiskt! men men, han behöver komma ut lite utan oss han med.. William ligger o sussar så sött i sin säng. Jag har precis kollat på Dansbandskampen, hade hoppats att Highlights skulle gått vidare istället för Scotts. men men, man kan inte få som man vill alla gånger. Jag har fortfarande ont i mitt öra =( får hoppas det släpper snart! Nej TV-time!

Lördag 1/11

2008-11-01 08:25:55 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ny Månad! Ja och nästa månad är det jul månaden =) Ja vaknade vid 7 idag av att William satt o ropa, då hade han bajsat jätte mycket o ville byta blöja, sen satt han o lekte en stund innan han ville ha lite välling. Så nu är vi uppe, Jörgen ligger fortfarande och sover, skulle jag med vilja göra, för mitt huvud dunkar och mitt öra värker, så jag har tatt en ipren och hoppas på att det ska gå över. Börjar änna bli jobbigt nu.. men men, det är väl bara att härda ut, det va ju inget "fel" på mig så att säga..

Idag har vi inget på schemat mer än att jag ska vika in Williams kläder i hans garderob. Det är frost ute så det är nog ganska kallt. Men nån prommis lär de väl bli lite senare. Inte sitter vi inne hela dagen, men då får det allt bli lite varmare ute först annars lär ja ju få världens värk i mitt öra. Min bror kanske skulle komma hit i helgen oxå, vi träffas ju inte allt för ofta får jag säga, sist va på Williams ett års kalas och innan dess va det på pappas begravning i februari 2007. Så det har vart typ 1 gång om året, vilket jag hoppas att det ska bli ändring på. Vi bor trots allt inte så långt ifrån varandra. (Han bor i Göteborg, det är typ 8 mil dit) Så ja..

Nej nu ska jag gå och pussa och krama på min underbara soon <3