ÅKA

2008-02-29 21:52:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu ska vi snart åka , jag sitter här med min grogg , jag har samtalat med min förbundskamrat Frida i telefon ikväll , och vi pratade bara massa bus hela tiden , som att jag skulle flytta till Borås , kicka ut Christopher o flytta in till henne & Philip , tycker jag låter som en perfekt ide :) Eller hur ?
 
Nu ska vi snart åka ner till Sand , jag ska bara dricka upp min grogg .. ♥ 

JAG SAKNAR DIG FRIDA !!  ♥ ♥ ♥

..

2008-02-29 18:01:50 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image306

Våran Cooling ♥

UTGÅNG

2008-02-29 16:43:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blir att vi går ut idag istället , för Jörgen fick en spelning imorn , så då vart det bara att byta dag helt enkelt :) Vi har varit hurtiga idag igen , vid 11 tiden gick vi ut och gick till ÖB , shoppade lite godis till oss och till vovven , även sån där , kaffe , te & pasta behållare i frostat glas . Super snygga tycker jag ! :) Sen gick vi ner till Sand o kollade läget , Jörgen hjälpte Björn att sätta ihop en byrå . O sen gick vi o åt lite , va ju tvugna att få lite mat i magen :)
Gick hem till Jörgens mamma och lämnade William där , eftersom han ska sova där inatt :p

Så nu sitter jag här , har tagit mig ett bad , jörgen ligger o sover och jag ska väl snart börja fixa mitt hår , det tar ju som sagt sin lilla tid att få det att se lite normalt ut , så det inte står åt alla håll vilket det har en tendens att göra . sen ska vi påbörja alkoholintaget :) HAHA ^^ .. Sen blir det att packa lite saker som William behöver för natten och morgondagen .. Nej nu ska jag bege mig in o blåsa håret . Höres imorn! :)

FREDAG MORRON

2008-02-29 07:56:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Usch fy fan va trött jag va igår , efter att jag hade kikat på första avsnittet av Private Practise så skulle jag o Jörgen se på Kitchen Nightmares , tror ni inte att jag somnar i Jörgens famn då ? :p Lite gosigos va det allt , men jag ville sett programmet men orkade verkligen inte hålla ögonen öppna , så jag gick o la mig o sov istället :)

Vaknade vid 7 imorse , av att en liten herre låg o pratade med spjälskyddet , så då gick vi upp efter en stund o bytte blöjja , för den luktade inte blomma direkt , nu sitter vi här , jag dricker mitt te för att piggna till & William sitter o leker med sin prasselbok som han tycker är superskoj :)

Måste till apoteket sen , måste fixa nässpray är så tät i näsan på nätterna så det är inte sant , vaknar av att jag knappt kan andas :/ Ingen vidare känsla de där , sen skulle vi väl till ÖB och köpa lite mer godis till lilla vovven för det va slut , o sen ska jag & William hem till Åsa och få prata lite skit , o såklart leka med Thea & Melwin :)

Vad ska ni göra idag ?

TORSDAG

2008-02-28 13:58:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Japp då var det Torsdag då , alltså snart fredag vilket innebär helg och då ska vi gå ut och festa , det va ett tag sen nu så man får passa på ibland :) hehehe .. William ska vara hos sin faster Nathalie :p

Idag har vi varit ute o gått i ja nästan 4 timmar ! Supergott :) Är ju skit fint väder idag så man har nog bränt några kalorier ;D Åsa va med oss o gick , sen lunchade vi på Sibylla ;) Gottigt med onyttig mat så nu behöver jag inte äta nått förrän vi ska äta middag här hemma .

Kanske ska gå o ta mig en tupplur jag & William om det behagar han att vila lite med mammsen , eller om han bara vill leka , lilla busen ! Jag är lite tröttis . *Gäsp*

TRÖJA

2008-02-27 22:19:09 Fotografi
» Kommentarer(3) «


image305

Tröjan William fick av oss idag :) ♥

GREY'S

2008-02-27 22:18:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


På kvällen har vi varit duktiga , följde med pappa Jörgen & Rocky ut på promenad , va skönt att få komma ut o gå lite när det är så tyst och lugnt ute . Är så harmoniskt på ett sätt.. Rocky sprang och lekte med pinnen , Buse!!
Sen va det matdags o sovdags för lilleman , han somnade hos mig först men precis när jag skulle lägga han i sängen tror ni inte att han vaknar då?! Jo då , så Jörgen tog över så jag kunde se på mitt favorit program :)

Klarar inte av att missa det , Jordens undergång ! :p haha .. Imorn börjar även Addison's serie på TV4 . Så det får man ju kika på , ska nog träffa Åsa imorn med och ta oss en promenix , va längesen nu . Melwin har ju haft öroninflammation så det har ju inte vart möjligt heller . Nej , nu ska jag lägga mig i soffan och äta ostbågar & godis , o dricka lite hallonsoda (hemmagjord) tror jag ;) Puss hej :)

TAND

2008-02-27 15:26:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu ser man att Williams första tand håller på att spricka upp :-) Åh mamma blir helt till sig , min lilla kille håller på o bli stor o få tänder , som mamma ska borsta på han :) Hoppas den spricker upp snart men det borde ju inte ta så lång tid tycker man ^^ , :)

Vi har gjort våran egna Hallonsoda nu och den blev skit gooo :) *Nam Nam* Typ jag som druckit upp hela flaskan , hihi .. men men måste ju få smaka lite juuue :) Jörgen är inte hemma , han skulle iväg och fixa nått , så det är bara jag & William hemma nu . Funderar på om jag ska laga nån mat snart . typ lite köttfärsås är jag lite sugen på :)

SHOPPING TRIPP :)

2008-02-27 14:02:59 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Innan åkte vi upp till Överby och skulle titta efter en hoppgunga , så nu vet jag iaf vad priserna ligger på . Blir inte att jag köper en just nu , men snart ska han allt få en hoppis , tror han kommer gilla det :) Hittade inte så mkt skoj på Babyproffsen , så vi gick och kikade på Beginners istället på lite smått sådär .. Sen gick vi upp till h&m o shoppade en tröjja till lillfisen ;D Blev även in på Siba och handlade sånt där koncentrat till Soda Stream så vi kan dricka hallonsoda ;) haha ..

Sen va vi även inne på ICA MAXI och jag köpte Godis : ) HAHA ^^ Kan ni tänka er? Vi funderar även på att gå ut i helgen om vi får barnvakt .. Så får kolla runt lite : ) Sand har ju nyöppning i helgen . Sen blev det hemåt så William fick lite mat i magen , va lat idag så han fick välling till lunch ^^ .. Sen somnade han hos pappsen efter lite lek :)

ONSDAG ..

2008-02-27 09:14:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Blev väckt av en liten kille som låg och pratade i sin säng , han har kommit på att man kan dra ur kudden ur örngottet så det gör han varje morron numera , våran lilla buse ! Sen har vi inte gjort så mycket mer än att käkat frukost , ska snart gå och klä på  mig , och gå ut med Rocky . Sen ska vi åka till Babyproffsen och titta på en hoppgunga till William :-) Kanske hittar något annat skoj till han med , vi får se helt enkelt =)

SÅNGEN OM CARINA BERG , HAHA ^^

2008-02-26 22:10:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Björn Gustavsson - Sången om Carina Berg

Du är en blick och den är mörk och den är varm
Och jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej, du är Beatles och Leila K
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch
Jag kan diska, laga mat, vara i tid och aldrig sen
Och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem
Du är en doft du är ett ljud du är en färg
Denna sången är till dig Carina Berg

Carina jag tror vi två passar bra ihop
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk
Carina du är änden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i

Du är hej och skepp å hoj, du är soda streamad O'boy
Du är allt en man kan få, du är bättre'n Die Hard 2
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan
Jag är.. Du är vacker och unik, min pappa är rik
Jag har tre meter i tak, och lakan utav sammet
Du kan få mitt nummer av Kristian, efter programmet
Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut med Kristian Luuk bli ihop med mig

Carina låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös jag är evigt din
...dansa...ganska.. lätt i plockepinn
Jag tror att ..du..mig... om du tänker om
[email protected]
Jag vet att vi skulle passa bra ihop
Så kom igen Carina gör slut med Kristian Lu

VÄLLINGBURK

2008-02-26 20:06:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag precis beställt en ny Vällingburk från Semper . Eftersom den jag har nu är sprucken i botten så jobbigt :/ Men ska skicka in allt imorn , så får vi hoppas att dom skickar en snart :) Så vi får en hel burk att ha vällingen i : ) Snart är det dags för lille man att gå och lägga sig och nana .. Funderar på om man ska se på film ikväll :)

FRIDA <3

2008-02-26 16:13:45 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Tack Frida för att du finns för mig o lyssnar på mig och mina problem .. Världens västa är hon! ♥ Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig? Tack för att du bryr dig .. ♥

image300

ÖVERBY

2008-02-26 11:48:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


nu har vi varit på Överby på ICA MAXI och handlat .. Blev massa mat , till både oss , William & Rocky : ) Massa burkmat som jag vet att han gillar även några nya sorter som jag tänkt att testa men om det är omtyckt det är en annan femma . Men det märker vi , det är värt ett försök iaf : )

Vi införskaffade oss en Sodastream idag me , så nu ska jag bara dricka kolsyrat vatten : ) Me like =) Måste köpa såna där smaker sen så man kan göra go dricka , hehe . Önskade ju mig en sån när jag fyller 20 om 2 månader . Men nu får min älskling köpa något annat till mig istället : ) Tror jag vill ha kläder till mig eller få fixa mitt hår eller något liknande .

Sen gick jag över till Lindex , för ja som sagt så skulle ju Wille få en ny mössa , och det fick han . En brun jätte söt mössa :) Älskar Lindex kläder , tycker dom har så mycket snyggt till barn . Nu står Jörgen i köket o ska slänga ihop nått att äta , en god röra han brukar göra ibland med mycket go saker i : )

William sover nu , han somnade i bilen .. så han sover fortfarande .. Nu ska jag hjälpa min kära sambo .. Kram!

FRUKOST TIME !

2008-02-26 09:06:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu har vi ätit frukost hela familjen , William fick sin älskade gröt som han typ älskar mer än något annat ^^ , fan va han låter när han ska äta den , hahah ! : ) Fattar inte varför han gapar så när han äter gröt men inte när han äter nått annat , ja han är tokig min lilla bäbis .

Nu ska vi snart åka upp till Överby och handla lite på ICA MAXI , måste även in på Lindex och shoppa en ny mössa till William , den han har nu är så jobbig , åker ner i ansiktet på han hela tiden , så jag hoppas dom har kvar mössan som jag har tittat på : )

Vad ska ni göra idag?

MITT HJÄRTA ..

2008-02-25 23:08:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ÅÅh va det skär i mitt Mamma hjärta :/ William vaknade innan o verkligen skrek , tror han drömde en mardröm , Mammas lilla gosigooos , inte skrämma mig sådär . Trodde nått hade hänt , så jag tog upp han i min famn o kramade om han och pussade på han , sen somna han om i mammas armar igen ♥

UDDEVALLA

2008-02-25 21:59:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då har vi varit i Uddevalla en sväng på kvällen .. Pappa Jörgen skulle dit och träffa en ortoped om sin armbåge som han har så ont i .. Han fick en kortison spruta och tabletter han ska hämta ut . Så nu ska man tycka synd om han , tycker han ^^ .. hihi . William fick välling när vi kom hem , så nu ligger han i sängen o sussar sött , det gillar jag : )  Han ser så fridfull ut när han sover mammas lilla hjärta ♥ ..

Jag ska snart gå ut med hunden , men får bara bli en snabbis för det är kallt ute , BRRR :/

..

2008-02-25 14:08:24 Dagboken
» Kommentarer(0) «


U Are my Sunshine , my only sunshine , u make me happy when skies are grey . U never know dear how much I Love U , please don't take my snshine away !

GOD MORGON

2008-02-25 08:51:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Trött? Oerhört ! Men kan inte sova .. William & Jörgen ligger i sängen o nanar så sött , men jag kunde verkligen inte ligga kvar låg bara o vred o vände på mig hela tiden så gick upp istället och väntar på att dom ska vakna mina älsklingar ! ♥ Idag skiner SOLEN.. JA ! : ) Då tror jag at vi satsar på en promenad idag . Så man får komma ut och få lite frisk luft och samtidigt får man röra på fläsket lite ;D .. ^^ .

Annars är det bara vanlig tråkig måndag ..

WALLANDER

2008-02-24 22:11:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Åter en Söndag som tillbringas med att titta på Wallander , Typ det enda bra som går på TV på söndagkvällarna numera . Är så äckligt gotte sugen så det finns inte , HAHA . ^^ . Men har inget gott hemma , är väl tomt på det mesta ju nu , hehe . Får bli en tur till ICA MAXI på tisdag när Föräldrapenningen kommer o handla massor med gott : ) Nu börjar det snart så nu ska jag gå .. HOOOJ !

JAHA JA ..

2008-02-24 19:07:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Usch , ja jag säger då det ! ..

Inte gjort något vettigt direkt idag , Jörgen skötte tvätten idag , så jag har bara latat mig , vikt tvätten har jag dock gjort , så lite nytta har det blivit hemma . Tagit mig ett skönt bad efter att William spydde på mig :/ Annars har jag bara varit hemma o haft det allmänt tråkigt . Finns ju inget och göra när det är så tråkigt väder ute , plus att det inte finns nått att göra i den här stan just nu .. Jag hoppas fortfarande på att Jörgen snart kan få ett jobb i Borås så vi kan flytta dit . *Hoppas Hoppas*

Wallander kommer ju på TV ikväll så det ska vi väl kika på skulle jag tro .. Annars har denna dagen mest känts meningslös ..

WILLIAM 6 MÅNADER : )

2008-02-24 09:36:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är våran stora kille 6 Månader : ) Tänk va tiden går fort . Att det är ett halvårsen vi va på förlossning o jag klämde ut den då lilla William ♥  Det är sjukt hur fort tiden går , om bara ett halvår fyller han 1 ÅR . Jag hinner inte med känns det som , tiden går för fort , och dom växer upp alldeles för fort . Man önskar att själva bebis tiden fanns kvar längre , men så mycket som dom små utvecklas dag för dag , tur man fotat så mycket så har hela utveckligen i bild : )

Idag är det inte alls lika fint väder ute ;/ Grått och trist , men men .. så det blir nog en hemma dag i dag , men det får funka det med , vet inte alls vad vi ska göra idag mer än att jag ska tvätta kl 12 :( Inte så värst roligt , men tyvärr så är det ett illa måste : (

Vad ska ni göra idag?

image303

William Nyfödd ~ 070824

image304

William 6 Månader ~ 080224 ♥

MELODIE FESTIVALEN ..

2008-02-23 22:51:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Den va skit rent ut sagt . BWO'S låt var helt ok om man lyssnar på den flera gånger men ingen låt jag fastnade för så det sög rent ut sagt . Hur fan har dom tänkt när dom valde ut dessa låtar? Det bbörjar gå utför , för melodi festivalen , kanske snart är dags att skippa skiten?!

Ska snart gå och lägga mig , William somnade jätte fort idag , han va så trött lilla plutten , efter att han ätit upp vällingen tog det inte många minuter innan han slöt sina små ögon o for in i drömmarnas värld ♥  Imorn är det 6 Månader sen våran plutt föddes , tiden går fort :)

SOVIT MIDDAG ..

2008-02-23 18:13:19 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Gud va skönt det va , vaknade strax efter att klockan blivit 17 : ) Vi har sovit ljuvligt & William ville inte riktigt vakna , han va nog lite tröttis , precis som mamma & pappa! Men skönt att få vila lite så vi orkar med Williams alla bus & ståhej ;p haha .. Han är ju rätt livlig nu , och sitter inte still många minuter , men nu sitter han o Jörgen och tittar på Herkules : ) Ska strax gå och göra dom sällskap , hör att William ropar efter mig "Mamama" Så sött : )  ♥

PROMENAD

2008-02-23 13:59:28 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är vi hemma efter en låååång och skön promenad , : ) Ja , det va skönt att komma ut och röra på sig och ut i den friska luften . Gick även till Hemköp och köpte Popcorn tills ikväll , smarrigt värre ! : )
Sen när vi kom hem fick William lite lasagne , den gick ner fast den va inte alls lika go som spagetti & köttfäsås , det syntes allt , men ner kom det iaf : ) & nu är det Mammas & Pappas tur att äta ..

Jörgen står i köket och lagar pommes , kött & Cafe De Paris sås till oss , man blir hungrig av att vara ute och bränna kalorier så nu får vi fylla på förrådet lite ;D HAHA ^^ .. Sen vill vi sova lite middag ! ^^

LÖRDAG

2008-02-23 10:08:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jahopp , då sitter man här en lördag förmiddag och gör inte ett skvatt .. Har ätit lite frukost & William med : ) Så nu är han mätt o belåten och har somnat lite , lilla plutten ! : ) Solen skiner ute ! =) Jaaaaaaa . Kanske man skulle ta sig en promenad idag när solen ändå skiner ute : ) Annars vet jag inte alls vad vi ska göra idag . Kanske åka upp till Williams fadder Björn & hälsa på han lite om han inte har åkt hem då förstås .

Annars blir det lugna puckar idag , Jörgen ska ha datorn nu så jag får la flytta mitt feta arsle nu ^^


CHIPS & DIP

2008-02-22 20:28:58 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är vi hemma igen , vi va ju som sagt på Swania på afterwork , det va risotto (som va kall) inte alls gott & nån pasta gratäng , den var helt ok . Men annars va det inte så mycket att ha , men gratis mat är väl alltid gott lr hur? Sen åkte vi upp till NÄL och hälsade på Williams fadder som ligger inne för sitt hjärta . Men han trodde att han skulle komma hem imorgon , så vi håller tummarna att han ska få göra det .
 
Sen blev det till ICA Maxi och handla lite gott till kvällen och mera gröt till William , eftersom hans är på väg att ta slut och chips & dip till oss ikväll , så vi ska synda ;D haha ^^ .. Orka va nyttig! Eller hur Frida?

Nu ska jag gå o blanda dip , o snart dags för lilleman att sova :) Puss!

AFTERWORK ..

2008-02-22 13:50:35 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har William precis ätit lunch , blev en lite sen lunch eftersom han somnade och jag ville inte väcka han så han fick sova tills han vaknade så nu har han käkat lite :) Hans pappa kom precis hem , så nu sitter dom och myser lite granna med varann , mina killar ! ♥

Vi är lite barnlediga i eftermiddag (Jörgens lillasyster ska passa wille) så vi tänkte åka ner till Swania och gå på afterworken :) Skönt att komma iväg lite tillsammans o få lite sk Quality Time ! :) Aldrig vart på afterwork innan så får la se om de är ngt att ha ^^ hahah ! ..

Vart är du Frida? jag har haft värsta boring hela dagen ju :p


FREEDAG !

2008-02-22 10:25:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då va det återigen fredag och helg . Tiden går fort när man har roligt sägs dt ju . Fan va trött jag va när Jörgen väcte mig imorse , jag ville verkligen inte gå upp men William skulle ju ha mat så det var bara att pallra sig upp , även om jag gärna hade sovit en timme till ;p men men så kan det va ..

Idag vet jag inte alls vad vi ska göra , skulle behöva åka o köpa mer gröt till lilleman , vet inte riktigt hur länge den räcker ;/ Får se hur det blir .. eller vad man ska göra idag , nu tror jag att jag ska gå o lägga mig på soffan hursomhelst ..

HEMMA :/

2008-02-21 22:15:35 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är vi hemma igen o JA dagen har varit helt fullspäckad ;D Men det har bara varit skönt . Jag har bara njutit och känner efter denna dagen att jag vill jag verkligen vill flytta hem till Borås igen . Har känt mig så oerhört glad och lycklig idag ?

Vi var först och träffade min bror Lelle , (vi har inte haft så bra kontakt dt senaste) Men han var så glad över att träffa William o William gillade sin morbror jätte mycket :) Blev en fika på Café Viskan (tror jag det hette) sen blev det hem till mormor o hälsa på , jagade katterna lite som inte alls ville hälsa på oss . Bajskatter! Mamma bjöd oss på resturang Cecil (Kina mat) , o det va super gott , både jag & jörgen blev proppmätta! Var även på kyrkogården och tände ljus för pappa & min syskon! ? .. Känns bra att jag har varit där nu .

Sen åkte vi hem till min Lovely Frida och hälsade på , gud det va super härligt att ÄNTLIGEN träffas , och jag ville inte alls åka därifrån :/ men men .. vi ska träffas snart igen , det har jag bestämt ! :) vi fikade med Fridas goda kakor , cola & choklad . (jag o frida är godisgrisar & sockerberoende enligt vissa) haha ^^ .. Men nu är vi hemma o William har somnat , han har inte sovit mkt idag stackarn , blitt väckt hela tiden :)

             

image302

Pojkarna Buuus ♥ ♥ ♥

BORÅÅÅÅS !!

2008-02-21 09:16:13 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja snart åker vi :) Har precis matat William och gjort mig iordning så nu ser jag lite respektabel ut ;D haha ^^ inte alla dagar man orkar göra sig "fin" , men idag hade jag lite ork iaf , för Fridas skull , så hon slipper se mig som en slusk , fast dt har hon väl gjort innan iof , via webcam ! ^^ haha ..

Ska ta med mig kameran så jag kan fota , (fotogalen som jag är) Måste ju ta massa fina kort på Phille ! : ) Ja det går inte att låta bli helt enkelt . blir ju att hälsa på bror , & mamma & besöka pappas grav . Sen blir det hem till Frida & umgås med henne & philip så klart : ) Vad annars ?  ♥

Blir nog inte så mkt mer bloggande idag , men annars så skriver jag imorn .. Heeeeeeeeey!

GREY'S

2008-02-20 22:38:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det va ganska kasst avsnittet idag hände inte så mycket mellan karaktärerna som jag hade önskat , men va det högg i mig när dom fick in ett barn vars föräldrars metamfetamin labb hade exploderat o barnet fått i sig knark , o va sen hög o hade abstinens efter detta . stackars lilla barn :/ Det kallar jag dåliga föräldrar ! :/

Wille ville inte alls sova idag , han låg bara o sprattlade och skrattade åt mamma & pappa .. men somnade efter en stund , han känner nog på sig att han ska få träffa massa roliga människor imorn ! :) Jag tror det iaf ^^ .. han väntar nog efter att han ska få leka med Phillepille ;p o röjja runt i hans hus :) Lilla Busen ! =)

Längtar tills imorn , för imorn ska jag besöka pappas grav för första gången .. ♥

image294

   ♥ ♥ ♥

LISTA

2008-02-20 22:30:13 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


Tidsfördriv..

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV!
1. Är du singel?: Nej, jag har min Jörgen ♥
2. Är du lycklig?: Absolut!
3. Är du uttråkad?: Nej , inte just nu ..
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej..
6. Är du cooling: Självklart.
7. Är du från irland?: Nej, jag är svensk
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej ..

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja helt klart !
2. Har du någon gång blivit sårad?: Det blir jag ganska ofta känns det som ..
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Tänker på min sambo & min son jämnt!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Haha, ja!
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Jajjamen!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Japp
7. Är du kär?: Oh ja
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Ja , en vacker dag

10 TVÅ ALTERNATIV!
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner.
5. Tv eller internet?: Internet - det är genom internet jag har kontakt med många utav mina vänner!
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka?: hellre fattig o lycklig än rik o olycklig .
9. Dag eller natt?: Natt ;p
10. Msn eller mobil?: Mobil :)

TIO "HAR DU NÅNSIN..."!
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Ja ..
2. Brutit ett ben?: Nope.
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja
4. Hoppat bunge jump?: Nope
5. Sprungit mer en du orkar?: haha ja
6. Ätit en hel tårta?: Nej Nej ..
7. Gjort bort dig offentligt?: OH JA
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja , efter att jag & jörgen gjort slut en gång
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja
10. Velat försvinna?: Många gånger!

SENASTE!
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Till Frida, vem annars? ^^
2. Telefonsamtalet du fick?: Jörgen ♥
3. Personen du var med?: Jörgen & William ♥
4. Roligaste grejen som hänt?: Ja duu..
5. Personen du smsade: Frida ♥
7. Du skrev till på myspace?: Jag har inte ens myspace
8. Du kommenterade?: Nåns blogg ^^
9. Du tillbringade natten med?: Jörgen
10. Du kramade?: William!

DAGEN

2008-02-20 19:13:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Har inte alls hunnit sitta här o skriva idag , hehe .. vi va ju som sagt på BVC i förmiddags o träffade läkaren o det gick jätte bra , William va jätte duktig o visade alla sina talanger ;p Han är stor kille nu iaf , väger 8085 gram & är 72,6 cm lång . Så det är ingen liten plutt vi har längre :)

Sen åkte vi ut till Överby med Jörgens mamma & syster . Gick in på Maxi o handlade lite smått o gott som behövdes ha hemma . Lite mat till William o så , lite burkmat o nya nappar till hans nappflaskor , sen lunchade vi på Coop , o william fick lite mat han med :)

Sen blev det hemåt o fixa lite , imorn åker vi ju till Borås på förmiddagen så imorn kommer det inte alls bli mycket bloggande . vi ska ju hälsa på min lilla knasiga familj o sen ska vi hem till Frida *Me Like* Äntligen ska vi träffas , fast det känns som att jag kännt Frida hur länge som helst :)

Har precis tagit mig ett helt underbart bad , så ska väl snart gå o blåsa håret , o sen är det ju Grey's Anatomy ikväll som är ett MÅSTE för mig :)

ANONYMA KOMMENTARER.......

2008-02-20 15:58:30 Dagboken
» Kommentarer(7) «


En liten sak om anonyma kommentarer i folks bloggar:

Blir så trött på att vissa som ska kommentera inte skriver sitt namn. Att stå för nåt man kommenterar oavsett om det är positiv eller negativ kritik kallas för civilkurage! Kan ni inte skriva era riktiga namn eller ska vara anonyma då tycker jag man ska hålla käften i stället! Så enkelt är det!

Detta är ett inlägg av Maries sambo Jörgen.......


BVC BESÖK

2008-02-20 10:21:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det BVC besök , ska vara där kl 11.10 :) Vi ska träffa läkaren idag , hoppas allt kommer gå bra o William är på bra humör :) Får väl se hur mycket han har växt och gått upp i vikt ;) Men just nu ligger han o sover lite . Vet inte om man kanske skulle åka upp till Överby en sväng sen , skulle behöva ha lite burkmat o nya nappar till Williams flaskor , o kanske passa på att shoppa blöjjor nu när jag ändå har rabattkuponger , så man får använt dom ! =)

Idag fyller även Williams kusin Angelica 18 år , så grattis till henne! Annars är det väl lugna puckar idag , ska väl se om jag hittar en ny mössa till William , den vi har nu är så jobbig åker bara ner i ansiktet hela tiden ;p jobbigt för han , för han blir så irriterad varje gång den åker ner i ögonen , nej nu ska jag gå o göra mig iordning :)

KVÄLL

2008-02-19 22:00:55 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja då vart det kväll åter igen , o jag är klar med tvätten . Skönt . Har vart lite små irriterad så här på eftermiddagen/kvällen , men det tycker jag att jag får vara , just för att jag är jag! Mohahaha .. Jag är så glad att William börjat äta mat nu , så jag slipper den där vällingen mer än på kvällen innan han ska sova :) Annars är det gröt & mat som står på menyn , visst ska man iväg o så , då är väl välling smidigast men är vi hemma så blir det inget sånt :p 

Han kräks så mycket mindre nu när han äter mer fast föda o det gillar hans mamma jätte mycket att det minskat så kopiöst ! =) Williams mormor ringde innan o tjötade lite , hon är så glad att vi kommer på torsdag hon saknar sitt barnbarn jätte mkt , o nu har han ju vuxit jätte mkt sen dom träffades sist =)

Ska väl gå o lägga mig i soffan o mysa med min lilla familj , dvs rocky & jörgen .. för William sover =) Mammas litte snutte ! ♥ .. Mina killar är dom bästa ! :) 


image293

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

..

2008-02-19 18:35:54 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


GUD VA JAG VILL FLYTTA!!!!!!!!

TVÄTTA :/

2008-02-19 16:48:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åh va tråkigt det är att tvätta , ska snart gå ner o slänga i en maskin till :( Jörgen va precis hemma och drack lite kaffe , men åkte ner till Sand igen o skulle hjälpa till :( Tråkigt för mig & William . Hoppas han inte ska vara där alltför länge utan kan komma hem snart och vara med oss =O)

William sitter o pratar o tittar på snygga tjejer på Top Model , haha ^^ ..

TISDAG

2008-02-19 10:28:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va de Tisdag idag , idag blev jag väckt av min älskling Jörgen :) inte ofta han väcer mig , oftast är det William som sköter den biten ! Efter att William vaknat vid halv 10 gick vi upp och åt frukost eller William och hans pappa gjorde jag äter min nu :p Usch , jag ska tvätta i eftermiddag , har massa tvätt nu igen , men men .. det får la gå !
Annars händer det inte så mycker mer idag , ska bara slappa här hemma , pappsen kanske skulle iväg till Sand sen o hjälpa till , får väl se om det blir så :)

JAAAAAA ;)

2008-02-18 22:50:59 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Erica ska hjälpa oss att hitta ett jobb i Borås , hon kände visst flera stycken som höll på med det Jörgen vill syssla med så hon skulle kolla med dom om ett jobb till han , tror hon saknar mig ^^ .. Hoppas vi hittar nått iaf :) På torsdag ska även William få träffa sin morbror Lelle för första gången :) Vi ska gå och hälsa på han på jobbet ;D William kommer säkert charma alla som vanligt :)

Ska snart gå och krama kudden för natten , är rätt trött trots min lilla nap innan :) så godnatt gott folk hörs imorn!

POWER NAP

2008-02-18 19:39:53 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har jag o William tagit en liten Power Nap , det behövdes mest för willepilles del för han va super grinig o tröttis . Men nu får han hålla igång nån timme till innan det är dags för han att sova för natten :) Imorn ska jag visst tvätta såg jag på almenackan , trodde jag skulle tvätta på onsdag men det skulle jag väl visst inte då :p haha ^^ .. jaja där ser man . Längtar tills på torsdag , då vi ska åka till min gamla hemstad Borås och hälsa på lite .

Ska gå till min bror Bosse & min syster Eva-Lottas grav o lägga en blomma och även till Pappas grav o lägga en blomma och prata lite , ♥  Saknar dig något fruktansvärt ! & hälsa på Mamma med såklart , så hon får träffa sitt barnbarn lite med , tror allt att hon saknar honom :) Sen blir det åka hem till Frida & Philip och busa lite (: .. Ska bli så skoj att äntligen få träffa er , efter att ha pratat en evighet i telefon & på MSN ! :- )

WILLE PILLE !

2008-02-18 17:41:43 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image292

VA TYCKS?

2008-02-18 15:35:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tycker ni om min nya Header då? Är den inte läcker? :)
Det är min Frida som gjort den , o hon har namnsdag idag så hoppa in HÄR och säg Grattis till henne .
Idag åt William spagetti o köttfärsås och till min stora förvåning åt han halva burken , han som total vägrat burkmat , men denna ska jag köra på i fortsättningen nu när jag vet att den går ner . Nu somnade han precis så har lagt han i sängen och hoppas att han sover nån timme :)

Grattis till min bror Lelle som fyller 27 år idag !

image291

Lelle ..

BARNLEDIG ..

2008-02-18 14:01:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Just nu är det bara jag och Rocky hemma , Jörgen åkte iväg med William till affären , så skönt att få lite egen tid att göra vad jag vill utan att behöva bry mig om någon annan än mig själv ! Fast klart så saknar jag min lilla plutt men dom kommer nog hem snart :) Då ska vi laga mat , stekt torsk , potatis & dillsås , *Yummie* Sitter o pratar med min Frida e teleföööön som vanligt ^^ ..

Annars händer det inte så mkt idag , fint väder ute så kanske blir en promenix i det fina vädret i eftermiddag . Vill verkligen flytta till Borås nu , jag vill jag vill jag vill ! så jag hoppas Jörgen får nått utav jobbena han har sökt ! :) Jag vet en till som hoppas på det me ^^  :)

WALLANDER

2008-02-17 23:44:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


ännu en söndag så tillbringats med att titta på Wallander :) Det är ju skoj att det finns nått skoj att se på tv en tråkig söndag som denna :p Annars har det hänt så mycket annat såhär på kvällskvisten . blir nog snart sängen känner jag är jätte trött o känner att jag behöver sova , väldigt tuuuunga ögonlock nu ! :) hahah .. jaja . vi hörs imorn!

MOPED IDIOTER !!!

2008-02-17 16:47:11 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja innan gick vi på promenad , lilla familjen :) Gick på cykelvägen borta vid oss , då kommer det en moped i all världens fart , med 2 killar på . utan hjälm ! körde väldigt nära oss och i väldigt hög hastighet :/ Hur tänker man då? När det går folk med hundar ? o folk med barnvagn? sen vände dom igen o körde mot oss , så Jörgen gick ut o ställde sig framför dom för att dom skulle stanna så han fick pratat vett med dom , men tror ni att dom stannade även när han stog framför? nej dom fortsatte köra mot han , så då tryckte han till dom så dom kom ut på gärdet , o sen 20 meter bort vurpa dom , antagligen efter jörgens knuff ! HAHAHA ^^ .. Gick ett par efter oss o bara ropade "ÄNTLIGEN" .. Han kunde lika gärna kört in i Williams vagn , o kört ihjäl han ! Fan va irriterad man blir på sånt !

Nog om dt , vi gick till kyrkogården sen .. besökte Jörgens mormor . o jag blev så ledsen inombords , saknaden efter pappa kom verkligen smygandes i ryggmärgen på mig . kännde hur tårarna ville fram . Gud , va ja saknar dig pappa ..  Vi va även o besökte Hugos grav , (Jörgens kompis , förlorade sin son när han va väldigt ung i en sjukdom som heter Krabbes) så hemskt när små barn dör . Blev verkligen jätte ledsen när jag såg alla barngravar :/ Bestämde mig iaf att vi ska åka till Borås i veckan , jag ska besöka min pappas grav för första gången sen han dog i Januari - 07 . Vi kommer även då hälsa på min favorit Frida ;D Yeah ! Ska bli massa skoj att ÄNTLIGEN få träffa henne . Det va fan på tiden :p hahah ..

SÖNDAG

2008-02-17 09:45:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va det trååååkig söndag :/ Söndagar är alltid tråkiga för det finns aldrig nått att göra , allt är bara så trist . Våran dag har hittils sett ut som alla andra morgonar gör ;p Jag sitter här och dricker te som vanligt , o william ligger i sin babysitter ute i vardagsrummet med sin pappa o dricker vatten , han har kommit på att han kan dricka själv ur den , så nu ska han dricka mest hela tiden lilla plutten ;p o tappar han flaskan så blir han jätte ledsen :p ^^ .

Dagen idag blir väl mest slappa skulle jag tro , kanske laga nån go middag idag om vi får nån ork till dt ;p haha . Annars bara vara hemma och mysa med varandra :)

MELODIE FESTIVALEN ..

2008-02-16 21:31:47 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fy fan va gött ! Att Carola inte vann denna gång utan gick till andra chansen , där blev hon snuvad på konfekten :p HAHAH , det syntes på henne att hon blev chockad när luuk sa att dom gått vidare till andra chansen . men det va bra att Sanna gick till finalen , för det va ju den enda låten som jag tyckte va bra , resten sög ju .

Nu är det mys som står på schemat så fort william bestämmer sig för att sova :p haha ^^ .. Hoppas det blir snart så vi får lite mamma & pappa tid :)

Tyckte ni rätt låt vann?

BESÖK !

2008-02-16 17:22:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu i eftermiddag har vi haft lite besök , Alexandra kom och hälsade på :) Kom precis när jag stog o lagade mat till mig o jörgen o samtidigt matade William , haha :p så hon tog över o matade william så fortsatte jag med min och jörgens mat . idag blev det klyftpotatis , kotlett och bearnäisås (stavas) Och det va smaskens vill jag lova . William välkommnade Alex med att spy på henne , så snäll är han mot sina gäster ;p

Sen satte vi oss i köket o tjötade lite och drack lite kaffe , medans william fick mellis , :) det tyckte han va nam nam , speciellt när han fick grisa o bli jätte kladdig ;p haha .. Så nu har alex åkt för en liten stund sen och vi sitter här o slappar , lr aah william har somnat en liten sväng i babysittern o pappsen ligger o vilar .


LÖRDAG

2008-02-16 09:45:49 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då va det lördag åter igen , fan va veckorna bara springer iväg för en .. Har inte gjort så mycket hittils idag mer än o gett William sin frukost , idag är det tyvärr ingen sol ute iaf :( Men får la se om vi kanske kommer ut på en promenad iaf idag eller vad som händer . Jag vill ha sommar o sol så man kan hitta på massa saker , nu är ju allt bara så tråkigt hela tiden , har varit så glad när det varit fint väder 3 dagar i rad . Men såklart inte idag :/ men men ..

Ikväll är det Melodie Festivalen på TV , då finns det iaf nått att se på .. ja det är la ungefär så min dag ser ut idag :)

Hur ser eran dag ut? :)


BORING :/

2008-02-15 22:39:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det är fredag kväll och det finns inte ett skit att se på tv , o det är ändå fredag .. plus att vi har en digitalbox med ca 50 kanaler o inte ens då finns det nått att se på , tragiskt ! :/  men men .. så kan det vara en trååååkig fredagkväll . Tur det finns dator så man har nått att göra iaf ^^ hahah ! Ska ta o äta lite sen kvällsmat strax , måste ha nått i magen , så det får bli lite nudlar , det går fort och är mättande så det passar perfekt , sen ska jag väl inom en snar framtid gå o lägga mig o sova :)

PROMENAD

2008-02-15 19:28:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ååååh va skönt det va att va ute och gå , :) Va ute i nästan 3 timmar o gick . Visst va det kallt men man blev ju varm när man gick , :) Sen blev det hem för det kurrade massor i magen . idag lagade jag potatis och fiskbullar . sen gick jag och william o sov lite , o det va skönt vill jag lova och välbehövligt oxå . Nu sitter jag här och William är med sin pappa och tittar på tv , och jag pratar såklart med Frida i telefon , va annars ? :p

image288

William badar .. ♥

FRÄÄÄCH ;D

2008-02-15 11:30:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Har badat William nu , han plaskade som faaan , iof så gör han alltid dt ;p Men det är ju bara skoj att han tycker om att bada , för det gör ju hans mamma med :) Ska bli kul när han blir såpass stor så man kan åka och bada ute :) Sen tog även mammsen hans en dusch , gud va skönt det va :) Så nu luktar man gott , o är redo för att ge sig ut o gå i det fina vädret , jag får såna vårkänslor :) får inte ni det? :)

Nu måste jag göra oss iordning , vi ska snart träffa Elin & Åsa :)


FREEEEDAG !! :)

2008-02-15 09:31:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jaaaaa äntligen helg ;D Vaknade redan vid halv åtta idag , fast vi gick inte upp förän vid halv 9 :p haha . vi är sjusovare i denna familjen eller iaf jag som älskar att sova ;) William låg ändå och pratade i sin säng så det gick ingen nöd på han inte :) sen låg vi o gosade i sängen , jag lilleman o rocky (storebror) :) Idag funkade iaf gröten utan protest , vet inte varför han betedde sig som han gjorde igår , men alla har vi våra dagar :p

Fint väder idag med , ska strax ut o promenera med Rocky , det är dock jävligt kallt ute , men solen skiner så vi går ut ändå ;p iof behöver han ut vilket väder det än är , men det är oftast Jörgen som sköter den biten . Men today är det jag . Skönt att få komma ut lite i det fina vädret med :)

Vad ska ni göra idag ? :)

ALLA HJÄRTANS DAG (v)

2008-02-14 22:43:53 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja idag är det ju alla hjärtans dag , men i vårat hushåll så firar vi inte sånt , tycker väl att det mer är en komersiell grejj , fast visst är det skoj om man får ngt på alla hjärtans dag , det går ju inte att sticka under stolen med :p Men hursomhelst så har vi inte firat det idag , har precis ätit kvällsmat o idag blev det championsoppa , dock va den inte alls så god som jag minns championsoppa , men den jag åt då va hemmalagad o denna va på påse , så kanske inte är så konstigt då :/ Men vet ju att jag inte kommer köpa denna nått mer .

William somnade jätte fort idag , direkt efter maten tatt slut så började han himla med ögonen så som han alltid gör precis innan han somnar . ^^ , så medans han sov i min famn tittade jag på Private Practise , men dom visade ju bara en tillbaka blick ur Addisons liv o tiden från Grey's Anatomy , så det va inte så mkt att se . Själva seriestarten är ju inte förän 28/2 , så jag får titta då istället och se om den är nått att ha . Vi får se helt enkelt :) Nu ska jag strax gå o krama kudden , så ni får ha det så bra så höres vi imorn .

Godnatt , kära läsare , Hoppas ni haft en ok dag :) (V)

ICA MAXI

2008-02-14 20:11:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har vi precis kommit hem från Ica Maxi , handlade lite frukt o gröt till wille . eftersom hans är slut . Så nu sitter jag bara o fördriver tiden lite , snart dags för William att äta sista målet för natten o sen gå och lägga sig :) Så mamma & pappa får lite egen tid utan sin lilla favorit ! Ikväll börjar ju den dära serien med hon Addison från Grey's på TV4 med , det ska jag se på iaf :) Kan ju kanske vara skoj :)

EN SVÄNG

2008-02-14 17:18:35 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi har varit en sväng nere på stan idag .. Va nere på Sand o kollade hur det gick för dom , dom håller ju på och bygger om en himla massa , men det blir nog bra i slut ändan , va mycket stökigt . Men dom har ju en vecka på sig att bli klara så :p Vi gick även för att hälsa på Jörgens kompis Benny , men han satt i möte :/ Så det blev hem istället då min mage kurrade , så Jörgen ställde sig o gjorde blodpudding till oss , o han gjorde en bloddpudding till ett litet hjärta till lilla mig , helt sött :) är han inte go min älskling?

Sen gick hela familjen o vilade , ja vilade dock på soffan , för jörgen snarkar ;p hehe .. skönt att få vila lite på dagen . Nu ska vi snart åka upp till Ica Maxi , såg att lillemans gröt va nästan slut :/ Inte bra det , så måste införskaffa ny , så han kan smaska :)

image287

Mitt Hjärta ♥

TORSDAG

2008-02-14 09:48:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sovit som en princessa inatt , verkligen hur gott som helst tills william väckte mig imorse när han låg och pratade i sängen .. sen gick vi upp och skulle äta frukost , gröt som vanligt . Men William blev jätte ledsen o började gråta massor , tårarna rann ner för kinden :( Jag blev jätte ledsen när han blev sån eftersom han aldrig brukar bli så ledsen , så gick och gjorde välling istället o det blev han mycket gladare för , så får väl testa med gröt i eftermiddag istället och se om det går bättre då ..

Fint väder idag med ju , ska ut o gå idag :) Ska träffa Åsa & Elin lite senare .. Ska bli skoj , är alltid lika skoj att träffa dom :) Få prata av sig lite ^^ hehe .. :)

Vad ska ni göra i det fina vädret?

image286

GOD KVÄLL

2008-02-13 22:14:26 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har ju som sagt haft fullt upp med både städ och bullbak idag så det har inte blivit så mycket bloggande nu på eftermiddagen/kvällen . Man är ju inte superkvinnan heller , även om jag själv tror det ibland ! Vid halv sju tiden kom åsa , micke o deras så barn . Thea va i sitt ess idag o pillade på allt , haha ^^ men hon är så go ändå även om han är lite vild :) Men om man inte får va vild när man är barn när ska man få vara det då? vi fikade med kakor & bullar ! Smaskens! :)

Idag va ju helt klart den bästa dagen , för idag va premiären av Grey's Anatomy , va jag längtat ! ;) Efter det gick jag ner och hämtade sista tvätten så skall strax hänga upp det som inte blev riktig torrt o sen bädda sängen med nya sängkläder . Va gott vi kommer sova inatt :)

Kram på er ..

JÄSNING

2008-02-13 16:20:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


nu står degen på jäsning o jag har precis lagt i första tvätten i maskinen ;p Ja som sagt är det massor med tvätt idag , fan va tung tvättkorgen va att bära ner , haha ! :) Så nu ska degen jäsa i 30 minuter o sen ska det knådas o knådas ;p Hoppas dessa blir bättre än dom pyttepytte små förra bullarna :)

STÄDAR

2008-02-13 14:28:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det håller jag på med nu :) dammsuger eftersom Micke är ju allergisk vill ju inte att han ska få en allergisk attack lr ngt . så rocky får vara hos jörgens mamma medans dom är här och hälsar på oss . ska svabba golvena sen o lite sånt , och när jörgen kommer tillbaka från affären sen så ska jag baka bullar , hoppas det går bättre denna gången . :)
 
Ska ju börja tvätta kl 16 idag med , och det är MASSOR med tvätt idag .. :/ men men .. det ska man ju ibland det med .

BLÅ BLÅ HIMMEL

2008-02-13 12:39:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


åååh det är så vackert väder ute idag så idag har Marie inte suttit inne , vart ute o gått i 2,5 hela underbara timmar :) Fan va skönt det va att komma ut o röra på sig idag , så nu är jag helt trött i benen :) Men det är jag gärna . o i eftermiddag kommer Åsa & Micke o deras små godingar hit o fikar bullar med oss :) Skoj med lite besök , så ska ta en sväng med dammsugaren eftersom Micke är allergisk .

men den första satsen med bullar blev inte alls bra , mini bullar! degen jäste inte som den skulle så vi får göra om dt :p

PLOCKAT

2008-02-12 22:46:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag precis plockat iordning lite i köket som sett ut som fan idag :/ Hatar när köket är stökigt o det står saker överallt , *Panik* Men nu är det borta o diskas i diskmaskinen , bra uppfinning det där ! :) haha .
Funderar på om jag skulle ta ett röjj här hemma imorn , har ju ändå tvättdag så varför inte köra på med städandet oxå? det va ju ett tag sen jag gjorde det så dammtussarna behöver dammsugas upp :p Blir ju så när man har en hund som fäller , hehe ! :) Men älskar han ändå ♥

KVÄLLER

2008-02-12 20:46:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Sovit nästan hela dagen idag , ända sen Jörgen åkte iväg kollade på lite tv o sen gick jag o la mig i sängen , o sov ända tills han kom hem , tror inte min kropp mår riktigt bra :/ Men jag lever ju än :p Efter att William ätit när han kommit hem åkte vi iväg och handlade lite på Ica Maxi , så nu ska vi mysa ikväll .. :)

MÅR KASS :/

2008-02-12 13:44:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ouff , jag mår apa rent ut sagt :( Känns som att jag har feber men jag vet inte . Nathalie va så snäll o tog William medans Jörgen är på rättegången idag så jag kan vila .. Har fått i mig lite mat men det va inte så mycket jag orkade äta , ska gå o lägga mig i sängen nu , bara ta lite nässpray sen är jag good to go ! :/

* Saknar min lille plutt :/ *

TISDAG

2008-02-12 09:46:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Imorse vaknade jag tidigt av att William låg och pratade i sin säng , så passade perfekt skulle ju ändå upp o ringa till tandläkaren , så nu fick jag en tid i April ist , hade ju hoppats att det hade funnits lite tidigare , men men . skit samma ! sen gick vi o la oss igen o vaknade lite efter 9 :) Så nu sitter min bråkstake o tittar på tv med pappsen o jag sitter o kikar på lite andra saker på nätet :p

Ska snart ta o gå ut med rocky oxå . Ska bara orka ! haha ^^

Vad ska ni göra idag ? :)

EVENING ..

2008-02-11 23:02:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då va det kvällen då , William ligger o sover o Jörgen är ute och går med rocky och jag sitter här o gör inte ett piss :p blir att jag avbokar min tid hos tandläkaren imorn . Jörgen ska ju på rättegång (han ska vara vittne) så det är bättre jag tar en tid då vi inte har något för oss , passar bättre , så slipper jag hålla på o krångla med buss o allt med .. Så det blir en mysdag för mig & William hemma istället . :) hehe ^^

HEMMA

2008-02-11 19:15:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är vi hemma igen , efter att vi hade vart på öppna förskolan gick vi till Netto för att köpa tvättmedel men det var slut =/ så det blev bara mat till lilleman ist , men men så kan dt gå ! ska väl gå och umgås med min familj men jag vill helst gå o sova .. :/

TÄVLING

2008-02-11 14:05:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Va med o tävla om ett super snyggt armband på denna sidan:) Det ska jag vara iaf =)

image285

VAKEN

2008-02-11 13:52:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är min lilleman vaken , vaknade för ca 10 min sen , så nu sitter han i sin babysitter o leker lite :) Jag ska väl försöka få något i magen , för om ca 1,5 timme ska vi bege oss till öf o leka :) William ska få smaska på lite gröt innan vi går sen så han är mätt o gla' o orkar leka massor ! :) Egentligen är jag inte själv så pigg på det efetrsom jag är super mega trött , men för williams skull tar jag mig i kragen och går dit ändå , plus att det är skönt att få komma ut o träffa Åsa & Elin ist för att bara sitta hemma o mögla =p haha ^^

VÅRA BÄSTA ÅR

2008-02-11 12:47:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


japp sitter o väntar på att VBÅ ska börja , men bara några minuter kvar , william sover så jag ska bänka mig i soffan o njuta av att få ligga där ensam :) *Fniss*

Hur mycket vet jag om min pojkvän?

2008-02-11 11:17:17 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Namn: Jörgen
Ögonfärg: Bruna
Födelsedag: 17 Januari
Klädstil: Jeans & tröja
Hårfärg: Mörkbrun
Favoritfärg: Svart
Favoritmat: Pizza & traditionell husmanskost
Har han färgat håret nån gång? Yes
Har han klippt sig någon gång? Ja
Har han piercat sig? Nej
Dricker han? Ibland så ..
Röker han? Nej , han har slutat
Vad heter gatan han bor på? Torparegatan
Vad har han för mobil? Sony Ericsson
Vad har han för färg i sitt rum? I sovrummet är det grönt iaf ^^
Har han någon/några systrar? Ja, sex
Har han någon/några bröder? Ja, tre
Vilken mat hatar han? Det är väl lever isf ^^
Vad tror du att han skulle göra om han vann en miljon? Köpa nytt hus , ny mobil o resa utomlands med mig!
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? Umgås med mig & William
Vad heter hans pappa och mamma? Göte & Lisbeth
Har han bråkat med nån någon gång? Ja
Vad brukar han göra på helgerna? Slappa & umgås med oss
Vad har han för musiksmak? Han gillar de mesta
Hur träffades ni? på Statoil för snart 4 år sen
Vad påminner dig om han? Vet ej ?
Vad var det första du sa till han? "Kan du köpa cigaretter åt mig" HAHA ^^
Vad brukar ni oftast skicka sms om? Allt möjligt :p
Är han beroende av något? Mig och William (A)
Vad kallar du han? Jörgen
Vad kallar han dig? Marie , hjärtat
Idrottar han? Inte nu längre
Vad har ni gemensamt? En hel del
Om du skulle ge han en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? kläder
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vilka skulle det vara? Snäll , omtänksam  & snygg :)
Gillar du han? Oerhört :) ♥

LISTA

2008-02-11 10:36:38 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


Vad blir ditt namn baklänges? eiraM
Har du gjort en snöängel i år? Nä , är inte så förtjust i snö
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? 2 Månader
Hur många ggr har du legat på sjukhus? Måååångaaaa... :/
Platt eller lockigt hår? Just nu i flätor ;p
Är du kär i någon? Ja verkligen :)
Vad gör du när det regnar? Är inomhus o hittar på ngt skoj!
Har en dröm gått i uppfyllelse? Jaa många!
Vad har du för startsida på internet? http://www.aftonbladet.se
Vem ringde du senast? Jörgen
Tycker du att sengångare är söta? Va är dt?
Har du haft vattkoppor? Japp
Har du någon gång testat karate? Nej , men judo !
Vilken mobilringsignal? William som gapar =p
Minimorötter eller pommes frites? Pommes
Första sporten du gick på? Handboll
Vad längtar du mest till just nu? SOMMAR !!
Hur gammal har du tänkt bli? Ingen aning ...
När åt du senast en fiskbulle? Dont remember
Vad drömde du inatt? Att jag fick sova länge
Vilken tv-serie är bäst? Grey`s Anatomy & Desperate Housewifes
Kan du gå ner i spagat? NO NO !
Vad åt du senast? Köttbulle macka ;D
Höga eller låga strumpor?  vanliga
Vad är du mest rädd för i hela världen? Att nått skulle hända min lille pojk :(
Har du varit kär i en kändis?
kär o kär ..
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Jo ibland
Röd, grön, blå eller gul mjölk? Grön!
Vad har du för färg på ditt påslakan? Vitt me hundar på
Vad ska du döpa dina barn till? William heter min son
Sommar eller snö? ´Sommar!
Bikini eller baddräkt? Våtdräkt ;p haha .. (har världens fulaste kropp)
Snyggaste läraren? :/
Är du mörkrädd? Nej
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? Nej
Riktig gran eller plastgran? Riktig , mer känsla då , o doftar så ljuvligt .
Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt

Luktar dina fisar hallon? HAHAHA nää
Godaste drickan till frukosten? Te
Senast lästa bok? Läser inte böcker
Vem kramade du senast? William
Älskar du att sjunga? Nope , är kass på det
Vill du bli president? Nej
Har du spelat kille i en teater? Nej
Duscha eller bada? Bada!
Kan du ditt mobilnr utantill? Japp!
Har du tråkigt? Ja en aning
Har du gråtit i skolan nån gång? Japp det har jag.
Stockholm city, Metro eller .SE? Ingen

Hur tar du dig till skolan? Går inte skola.....mammaledig!
Har du någonsin sminkat dig som punkare? Nej
Sjunger du på toa? Nej
Vilken färg har din jacka? Grön & en Ljusblå
Använder du långkallingar? Nope
Är du höjdrädd? Nej
Vilket land vill du åka till? Thailand
Vad var det senaste som fick dig att skratta? William som busa!
Vad ska du göra NU? Gå o titta på tv med sambon

FY :/

2008-02-11 10:24:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Kollade i min almenacka innan , o såg att jag ska till tandläkaren imorn :/ FAAN.. , jag vill inte . Dom ska göra klart den rotfyllningen dom påbörjade innan jul :( Helst av allt vill jag bara ringa och avboka tiden , medans jag känner att det är lika bra att få det överstökat :/ usch usch ..

MONDAY ;)

2008-02-11 09:43:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ny vecka åter igen , och jag är super trött idag , vill bara gå o dra täcket över huvuvdet o gå upp ja helst imorn ^^ , men tyvärr kan jag inte göra det , men i wish ! :) William sitter hos sin pappa och bråkar med honom medans jag sitter här o dricker te , ska snart ut med hunden så han får kissa :p Annars kanske jag o william ska gå till öppna förskolan idag för unga föräldrar , är ju lite skönt o komma ut o träffa andra mammor , plus att William får träffa andra barn ;)

BED TIME

2008-02-10 23:23:09 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ska nog snart krypa ner i sängen o sova lite , är massa trött , plus att det är en dag imorgon som man ska orka med . så god natt för idag .. (v)

WALLANDER

2008-02-10 22:00:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja fast nu är det reklam & nyheter :/ Bläääh ..
Hatar sånt , kan dom inte köra en hel film utan massa sån skit? Käkar lite kvällsmat oxå , köttbulle macka , Mumma! William sitter hos pappa Jörgen och försöker sova men han verkar inte vara sådär jätte sugen på det . Får la se när han väljer att nana .. Han har sådana perioder ibland ^^ , men det har väl alla barn?

BADAT ..

2008-02-10 14:52:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åh nu har man tagit ett lååångt skönt bad , I Love it :) Kokande hett va vattnet precis som jag älskar det , så avkopplande finns inget bättre än det :) Så nu har jag precis satt mitt hår i två flätor , för jag orkar inte föna det , mitt hår är cp jobbigt , måste föna det torrt annars kan jag inte borsta det , o sen måste jag platta de annars står det åt alla håll :/

Snart matdags för lilla plutten ! :) Det kurrar lite i hans mage , så han ska få påfyllning nu ! =)

FRUKOST

2008-02-10 12:32:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blev en sen frukost för oss idag , men vi behövde båda ha något i magen för att orka med dagen så jag gjorde vitlöksbaguetter i ugnen , Smaskens! Så nu är magen nöjd i några timmar till iaf ;) Sen va det dags för lilleman att äta , men han åt bara hälften för sen sten somna han ^^ haha min lilla gos ! Får väl se om han kanske vill äta när han vaknar eller hur han vill göra? =P ..

SÖNDAG

2008-02-10 10:14:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var det slutet på denna vecka .. tänk att det REDAN är söndag? Ja tiden går fort när man har roligt . Idag sov vi till halv 10 , trötta familjen *Gäsp* Pappa Jörgen sover fortfarande fast han va ju hemma rätt sent oxå så det förstår man ju . Idag blir det lugna puckar här hemma , har inte något planerat idag heller , känns som att man aldrig har det numera utan att man tar dagen som den kommer . Nu går vi o gosar med pappsen liite ..

Älskar mina killar mer än allt .. ♥

GOD NATT

2008-02-10 01:14:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu blir det sängen o krama kudden o invänta att min älskling kommer hem .. ♥

Natti ..

LONELY :/

2008-02-09 23:55:21 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


Ouff det är ensamt nu :/ Ensamt och extremt tråkigt .. Vet inte alls vad man ska göra .. saknar min älskling jätte mycket , men han kommer ju inatt .. Önskar att han var hemma med mig istället för att spela . men men .. Har ju William hemma men han sover ju så han är inte så mycket till sällskap just nu , hahha ^^ ..
Får gosa med han imorn istället , när han är mer vaken än vad han är just nu ..

Tänk att man kan vara så beroende av en annan människa , för jag är verkligen beroende av min Jörgen .. vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom , visst bråkar vi som alla andra par , o avskyr varandra lite smått under just den tiden .. men det finns ingen jag älskar så som jag älskar honom .. Han är mitt allt ♥ ..

Utan mina 2 killar , finns det ingen mening med livet .. :/ Jag går genom eld för er !

Känner enbart Kärlek för Jörgen & William ♥

image284

UPDATE

2008-02-09 22:11:58 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Hur fan kunde Krister Sjögren gå vidare till globen!? Jag fattar inte det , att Amy Diamond gick vidare förstod man ju , det va ju en helt klart svängig o dansvänlig låt men "I Love Europe" , vilket skämt ! Hann vann ju enbart bara för att han heter Krister Sjögren och inget annat . Fanns ju inte många låtar som va bra iaf , botten napp enligt min åsikt ! ..

Nu är det Titanic på tv , så jag ska gå o kika på den .. :) William sitter redan o tittar så jag ska göra han sällskap med lite kramar :)

Tycker ni rätt låt vann ? Om inte vilken skulle vunnit?

MELODIE FESTIVALEN ..

2008-02-09 19:04:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ja idag börjar Melodie Festivalen .. får väl se om det är nått att ha i år . Men nån låt brukar ju iad vara bra .
Va iväg o handlade innan Ica Maxi medans Jörgen va iväg och solade lite granna så nu har jag inhandlat tacos som vi ska äta ikväll . *Mumma* Ska väl snart börja med maten är sååå super hungrig !

Sitter och pratar med Fridus i telefonen , trevligt att prata bort en sväng .. William ligger i babysittern o vilar lite . nej nu ska jag ge mig ..

(v)

2008-02-09 14:50:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Anonym :
fin bild på dig med svart linne, rosa shorts o en drink i handen.när är kortet ifrån?

Svar: Kortet är från sommaren 2006 ..

Nu är det snart matdags för min lilla prins , sen tänkte vi åka iväg o handla lite smått o gott , så fort vi får våran bil tillbaka , jörgens föräldrar har lånat den en sväng . så får väl se när det blir .

UNG MAMMA..

2008-02-09 12:43:01 Fotografi
» Kommentarer(2) «


image280


image277


Nyförlöst och precis inkommen på BB ..

image278  image279

image281

image282

image283


SLEEPING BEAUTY

2008-02-09 12:30:02 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja nu sover båda mina killar , wille somnade efter maten . Han brukar sova vid denna tiden så det är inget ovanligt . även pappa jörgen har somnat i soffan ^^ .. hehe . och jag , ja jag gör inte alls så mycket . slappar o tar det lugnt , och sitter och funderar på vad man ska äta för mat idag , satt och pratade om mat innan med Christopher o satans va sugen jag blev på stekt fläsk med löksås och potatis :) får se om man kan lyckas med att få sån mat idag , eller vad det blir :)

Vilken är eran favvo rätt?

MORRN =O)

2008-02-09 09:22:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Va glad jag blev nu när jag kollade bloggen o såg att jag fått en hel del kommentarer! Fortsätt så ! Blir jätte glad .

William vaknade runt halv 9 idag , så vi har precis ätit frukost eller rättare sagt han har , jag sitter fof med mitt te . Han blev arg på sin mamma , för maten kom inte tillräckligt fort till munnen o sen blev han arg när den tog slut och jag skulle torka han runt munnen . men blev en lycklig liten kille när han fick nappen istället ;)

Idag vet jag inte vad man ska hitta på , blir väl typ inget idag heller. Kanske tar mig ett bad elr nått sen , det hjordes aldrig igår , men annars blir det väl bara hemma o slappa skulle jag gissa på .

Vad ska ni kära läsare hitta på?

NATTI ..

2008-02-09 00:24:52 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Nu ska jag stänga av dumburken o gå runt o släcka i hela lägenheten o borsta mina små tänder o sen blir et krama kudden för natten , är äckligt trött nu ! så god natt så hörs vi imorn ..

Min familj betyder allt för mig .. ♥

SÅÅ BORING ..

2008-02-08 23:53:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ja , jag kan ju inte direkt påstå att det är direkt skoj att sitta ensam hemma en fredag kväll :/ men men så är ju läget nu tyvärr .. Man kanske ska gå och krama kudden snart eller nått . Har ide torka i huvvet . vet inte alls vad jag ska skriva om =/ Kom med förslag ..

..

2008-02-08 23:08:05 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image274

image275

image276


ENSAM :/

2008-02-08 21:58:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är man ensam hemma , jag o william . fast william ligger ju o sover då .. mammas lilla plutt va jätte tröttis ! Hoppas han sover gott inatt o håller sig på kudden . Han rör sig super mycket i sängen , häromdan när jag skulle ta upp han på morronen låg han med fötterna på kudden den lilla busen . så nu kollar jag på Guess Who som går på femman . Finns ju inte så mycket annat att göra . Funderar på om man ska ta sig ett gott kvällsbad sen , nu när lilleman ändå sover =) ..

GOTTI GOTT

2008-02-08 20:05:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag varit iväg o handlat lite gotti gott på hemköp , chips o dip o en chokladkaka till mig o lite coca cola . o grogg virke till jörgen som ska ta sig några groggar innan han ska iväg och spela . Kommer såklart sakna han jätte mycket , men vi klarar nog oss bra ändå jag o lilleman ! :) Nu ska jag fixa min dip ! Hörs sen ..

OM OSS

2008-02-08 16:11:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tänkte berätta lite om mig och min familj , i brist på annat ..

Mamma Marie:

Marie är 19 år , fyller 20 den 18:e April , är född på BB i Borås kl 06.06 och vägde 2975 gram & va 49 cm lång . är uppvuxen i Borås på Kristineberg med mamma , pappa & 2 bröder . Marie gillar att fika , en riktig fikatant , o kan fika i timmar , shoppa för alldeles för mycket pengar . eller bara sitta hemma o lata sig i timmar ! :)
Maries pappa jobbade som kock innan han blev sjukpensionär , och Maries mamma med handikappade .
Den 16/1 2007 avled Maries pappa :/ i samband med detta fick marie veta att hon hade en äldre bror som ingen vetat om . Efter mamma ledigheten vill Marie börja studera igen för att skaffa sig en utbildning och för att sedan skaffa sig ett jobb .

Pappa Jörgen:

Jörgen är 33 år , och född på BB i Vänersborg , den 17:e Januari . Han jobbar som lastbilschaufför på vardagarna och som DJ på helgerna . Jörgen kommer från en stor familj där han har 9 syskon & 17 syskonbarn . Hans pappa jobbar som lastbilschaufför och hans mamma är hemmafru :) Jörgen har ett stort intresse för musik . Och slutade efter 19 år att röka . När William kom in i hans liv . Annars gillar han att grejja i hemmet och umgås med sin familj.


image273

MIN MAMMA ..

2008-02-08 15:20:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Min mamma är snäll ibland , så ibland tycker jag om henne .. Hon va så snäll o satte in hundra kronor till mig innan så jag kan gotta mig ikväll medans jörgen spelar . Slarvat med maten idag igen så nu sitter jag o försöker få i mig en macka , tror mig blodsocker e ganska lågt , drf jag känner mig låg o snurrig i bollen :/

VÅRA BÄSTA ÅR

2008-02-08 13:43:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Precis kikat på det , när ska dom öppna det där satans kassaskåpet egentligen ? Det är ju så satans utdraget hela skiten , Bleh .. Är ju 2 mord till som ska ske innan det avslöjas . Får se till att skynda på lite nu tycker jag . Haha .. ^^ ..

William sover nu , lr aah det har han gjort en stund , så han borde väl vakna snart , får se vad vi ska hitta på sen . Jörgen är iväg en sväng .. får la se när han kommer hemåt .

JAHA JA ..

2008-02-08 12:15:42 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


Känns som att denna dagen blir tråkig :/ Finns inget att göra alls .. Så blir väl att sitta hemma och uggla as usual . men men .. Saknar tiden när folk ville hitta på saker med en , men nu verkar ju alla tro att man e tråkig bara för att man fått barn , jag är lixom samma person som jag va innan jag blev gravid , bara att jag inte festar på samma sätt som innan .. bara depp depp depp .. :/

FREDAG

2008-02-08 09:42:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var det fredag igen , ja veckorna rusar iväg numera ..
Våran morron ser ut som vanligt , men idag åt lilleman en hel portion gröt innan har han bara ätit smakportioner . Han är stor kille nu ! =O) hihi ^^ .. Men i mina ögon kommer han alltid vara min lilla bäbis !

Ikväll ska Jörgen inkassera lite pengar och spela på Sand , så vi blir ensamma ikväll .. =/ Tråkigt men pengar är ju alltid välkommet . Annars händer det inte så mycket ..

Vad ska ni hitta på idag?

NY DESIGN

2008-02-07 23:26:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja va tycks ?
Den är inte helt klar , bara lite fin justeringar som ska göras men sen så , och självklart är det min älskade Frida som hjälpt mig med detta , vem annars?

Även grattis till Sesse , som fick en liten Jonathan igår , Grattis ! Kan ju lätt säga att jag är avis , den tiden när man låg där på BB med sin nyfödda bebis var ju helt underbar . *Saknar* Du har en underbar tid framför dig .. :)

Ska väl snart gå och lägga mig , precis druckit en kopp te , har sån äcklig huvudvärk så ska krama kudden tror jag .
God Natt på er .. , all my love / Marie ..

image272

VIDEO

2008-02-07 23:18:25 Videos
» Kommentarer(0) «



LAS VEGAS

2008-02-07 21:23:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Usch , mått kasst idag , snurrig i bollen och illamående , men det börjar avta nu ..
Slarvat med maten idag , åt inte något knappt på hela dagen så jag får väl skylla mig själv lite granna .
Men fått i mig macka o nudlar så det känns lite bättre nu , sitter o kikar på Las Vegas på tv nu :)

Sen ska jag nog sova ..

LÄNGTAN

2008-02-07 17:12:35 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


image270

Tänk va man längtade efter att få träffa sin lilla bäbis dåå ..
Åh tänk hur mycket man längtar tillbaka nu ..
BF + 11 ..
*Kärlek*

HOME AGAIN ..

2008-02-07 16:13:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen , va ju som sagt hemma hos Åsa på fika , alltid lika trevligt att ses o få snacka av sig lite . Busade med hennes underbara barn , gud va jag älskar dom <3
fikade med te , o kaka ! barnen fick smörgåsrån o william smaskade i sig jätte mycket , han börjar tycka om att äta mat mer o mer nu , så kanske ska köpa nån burkmat o testa igen , eller testa o ge han en kokt potatis :)

Sen blev det till Hemköp och införhandla mera gröt , denna gången köpte jag päron och äpple , får hoppas han gillar den lika mycket som banan gröten :)

TORSDAG .. =/

2008-02-07 10:22:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Igår fick jag höra en jätte tråkig nyhet av en kompis , en kille .. Fredrik "Natas" Johansson , som jag kände sen jag va typ 13 år lr ngt , han dog av en kraftig överdos och hans mamma hittade han i hemmet igår morse =/ Tragiskt när någon så ung går och dör . Men jag tror du har det bättre där du är nu , fri från drogerna ..

Annars gjorde det inte så mycket igår , vi va o handlade lite på Ica Maxi , för jag tror jag ska baka bullar i eftermiddag , och hade ingen jäst elr ägg hemma .. Men nu har jag det , så nu kan jag baka ! =O)
Vi fikade lite hemma igår , jörgen åt semla o jag donuts med choklad på , william tog påsen o busade med , så spydde han i den , o blev jätte ledsen när hans mamma tog den ifrån han , lilla plutten :(

Idag ska vi hem till Åsa o fika , ska bli skönt att komma hemifrån lite o få träffa sina favoriter (: ..

DESIGN

2008-02-06 17:08:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Bajs , nu vill jag byta design på bloggen , =/ ..

KLAR

2008-02-06 16:17:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Äntligen är jag klar med allt va tvättande heter för den här veckan :)
Åsa ringde innan , så imorn ska vi hem till henne o käka bullar , yummie ! Thea blir nog glad när jörgen kommer , hon tycker han är super rolig att leka med ! haha ^^ ..

Idag händer det inte så mycket mer , bara slappa och ta det lugnt , wille ligger i gymmet o leker nu . men han vänder sig bara till mage hela tiden så dom där djurena i gymmet har han inte så stor nytta av . så man kanske skulle plocka bort lekbågarna o bara ha själva mattan istället .

HAHA ^^

2008-02-06 13:51:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Precis käkat lite makaroner o köttfärsås o så klart kollat på Våra bästa år ! Va annars , det går ju inte missa ! haha . När jag satt o åt ropade jörgen på mig , då hade william bajsat på sin pappa ! haha , va jag skrattade . det hade runnit ut ur blöjan o kommit på jörgens kläder ! =O) Ja det va verkligen ett gott skratt ;) HAHA ^^ Så nu fick jag slänga i en maskin med hans kläder med :p Busig han är William !

TVÄTTA

2008-02-06 11:55:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu ska jag snart springa ner i tvättstugan , har precis matat wille o han sten somnade så jag la han i sängen så han får sova en stund så han orkar o busa massa sen , vi badade även innan , o han hoppade o plaskade i vattnet som tusan , lilla sötnosen ! Sorterade tvätten oxå , så snart ska jag slänga in den i maskinen .. Sen blir det väl att fixa nån middag till oss oxå , har ju köttfärsås i frysen , så kanske man ska tina den ..

Vad ska ni äta till lunch idag?

ONSDAG

2008-02-06 10:11:56 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag är det tvätt dag för våran del =/ Inget vidare skoj , men man måste ju tvätta kläder när man har ett kräk barn , jobbigt när han spyr så mycket som han gör , vissa dagar är jätte bra o han spyr inte alls , medans vissa ja då kräks han hela tiden o meningen att ha på han kläder ja känns ganska meningslös . Så jag önksar mig verkligen en egen tvättmaskin då man kan tvätta när man känner för det och när det behövs , o inte behöva boka tid .

Tänkt o bada med William i eftermiddag , han tycker det är skoj att plaska med morsan , han kan göra så mkt mer än vad han kan i sin badbalja :) ja han tycker det är massa skoj när vi badar tillsammans ..
Fick en räkning idag från Borås lasarett för ett läkarbesök jag gjorde 2004 , hmm .. Då va ja typ 16 år , är det inte gratis läkarvård tills den dagen man fyller 20? O det har jag inte fyllt än =/ ..

I HUVUDET PÅ GYNNING !

2008-02-05 21:23:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det sitter jag o tittar på nu , fast just nu är det reklam =/ jag hatar all jävla reklam så jävla drygt :( Carolina är ju så jävla ball , tycker verkligen hon är sten cool , hehe ! You go girl ! ^^
Så jag hoppas inte att ni missar det :)

DAGENS

2008-02-05 19:09:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


image266

image267

image268

image269

William & Karro

FIKA

2008-02-05 18:39:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen , vi har ju som sagt varit och hälsat på Karro idag och hennes bäbismage , den är ju inte så stor än , men hon är ju bara i vecka 24 än . så den kommer ju allt bli större , ser så mysigt ut när hon satt där med lilla magen , va kände att jag saknade min mage då , men samtidigt så glad att jag har min älskling hos mig :) och att jag slipper den eviga väntan på lill skrutten ! :-)

Vi fikade en hel del , jag hade med mig mjuk pepparkaka som jag shoppade på Hemköp på vägen , sen pratade vi en hel del om allt , mcyket om barn o allt där till .. jag längtar så tills hennes kotte ploppar ut , då har william en kompis att busa med :)

Ikväll blir det tv som står på programmet , kl 19 börjar ju Unga Mödrar , 19.30 är det ju sjukhuset och 21 är det i huvudet på Gynning o det kan man ju bara inte missa :)

GOD MORNING

2008-02-05 09:49:04 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Till Frida: Klart jag är KÄÄÄR i dig hjärtat , <3 va annars lixom?

Dagen startade som vanligt , eller ja som alla andra dagar , gå upp mata wille pille med gröt , o sen va jag faktiskt ute med rocky , det brukar vara jörgen som sköter den biten men idag tog jag o lilla vovven en promenad , tror han saknar sin matte o när det bara var vi , jag o han hemma på dagarna då jörgen jobbade . Men man får gör det bästa av situationen .

Idag ska vi hem till min kompis Karro och hälsa på , hon ska ha en liten kotte i slutet av maj , så ska bli skoj o se hennes lilla mage , gud va det va mysigt när man själv va på tjocken , men det va ju inte sista gången jag va de heller , det ska ju bli syskon en vecker dag till William om sisådär 2-3 år tycker jag är lagom =O)

Ni andra me småttingar , när vill ni ha syskon till era små?

image265

William tränar på att krypa *Sötnos*

KRAMA KUDDEN

2008-02-04 22:35:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja det är väl tanken snart , finns inget skoj att göra uppe nu , plus att jag är lite tröttis =/ *Gäsp*
Har inte så mkt att skriva just nu , så vi hörs imorn istället , God Natt <3

..

2008-02-04 22:16:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Postat av: C

VA kul med frågestund :)

Vad har du för framtidsplaner, jobb, plugg, familj ja allt.
Hur länge har du och din sambo varit tillsammans och har ni någongång haft uppehåll eller liknande.
Hur känns det att bo såpass långt bort från din mamma och williams mormor?

Mina planer är att om jag inte hittat ett jobb innan Augusti så ska jag börja plugga upp mina betyg o skaffa mig gymnasiekompetens via folkhögskola eller komvux .
Jag och min sambo träffades i april 2004 , va tillsammans ett par månader o gjorde sedan slut , för att jag flyttade till Borås , men vi träffades ändå o det fanns fof känslor . Sen bestämde vi oss för att satsa i Mars 2005 o sen dess har det varit vi .
Jo klart att ibland är det tråkigt att bo långt från mamma , men jag kommer inte alltid så bra överens med min mamma , men klart att det är tråkigt att hon inte alls kan träffa Wille så ofta , vill ju gärna att han får en bra relation med sin mormor . Men sen sitter vi faktiskt o kollar efter jobb i Borås trakterna för en ev flytt dit ! :)


SOMNAT

2008-02-04 21:37:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har lilla skrutten somnat eller aah för en stund sen , han va super trött . knappt så han orkade hålla uppe ögonen men han hann äta en flaska mat innan john blund kom och sa Natten till lilla William :-)

Nu väntar jag på att Frida ska komma till datan så vi kan ha lite "Quality Time" hon ska hjälpa mig med min blogg , för hon är min alldeles EGNA blogg expert . :O)


FRÅGELÅDA

2008-02-04 19:03:09 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jag härmar alla andra o har en frågestund , så har du något du vill fråga mig , (vad som helst mellan himme o jord) släng in frågan i en kommentar :)

HEMMA

2008-02-04 18:50:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen efter massa bus på öppna förskolan , vi lekte självklart med thea o melwin idag , så va ju elin o hennes super gulliga dotter Naima med ;) blir alltid lika glad när jag träffar dom !
Sen tog vi o körde lite massage på barnen , william verkligen älskar det , har vart dålig på att köra de hemma , men ska bli bättre på det , måste bara införskaffa en bra massageolja först :) Sen fikade vi oxå , william smaskade i sig smörgåsrån , det tyckte han va mumms ! Han verkar gilla mat mer o mer nu än va han gjort innan .

Beställde en "Gullunge" Body innan oxå ! För han är ju en gullunge ;) Den kommer väl i veckan hoppas jag ! Nu blir det mys med mina killar ! =O)

MIDDAG

2008-02-04 14:39:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blev ju ingen direkt middag igår , så vi gjorde den nu ist , lr aah jörgen gjorde väl det mesta .. jag gjorde bara potatismoset , så det blev som sagt Tacobiffar , Salsa sås och potatismos , Mumma ! :-) Nu är det snart matdax för william o jag ska göra mig iordning , för kl 16 ska vi till ÖF o busa med alla andra barn ! och fika lite såklart . :)

VÅRA BÄSTA ÅR

2008-02-04 13:40:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Gud va det är spännande nu , ska verkligen Nicole komma in i kassaskåpet och komma över allt som finns där inne`? eller blir hon påkommen , kanske det bara är en dröm? Vad tror ni som ser på serien?
När kommer Marlena att avslöjas? Jag vet ju att det är 2 till som kommer att dö innan alla får veta att hon är mördaren .. Vad tror ni?

LILLA GOSISEN

2008-02-04 12:32:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Han va så trött lilla prinsen , ögonen gick i kors efter att han ätit en flaska välling .. så efter lite gungade o lite sång från mamma så somnade han , Han va lite ledsen innan maten kom , men det va nog bara magen som skrek efter påfyllning , för sen blev han tyst när flaskan kom :) Tänk att det kan vara så sövande med lite mat .

I eftermiddag blir det att vi knallar bort till Öppna Förskolan tillsammans med Åsa & Elin .. Alltid lika skoj att träffa dom o deras småttingar ! :) Skönt att komma utanför lägenheten oxå lite o träffa folk , hoppas även att en viss människa håller sig därifrån idag , det gjorde hon ju förra veckan så vore gött om vi slapp henne .. ;D

Snart börjar våra bästa år , ni tittar väl på det ? ^^
Jag är helt torsk på det programmet , haha ^^ ..
image264

JOBB ..

2008-02-04 11:04:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har jag varit duktig o sökt ett jobb i en kiosk uppe på Sjukhuset här i Trollhättan , är dock bara en tjänst på 50% o va mest helger (tror jag) skulle ju passa mig jätte bra eftersom jörgen är hemma då . får bara hoppas att dom hör av sig då , så man kan få komma på intervju iaf , ^^ . Håll tummarna för mig iaf?

HJÄRTAT

2008-02-04 10:47:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


image263

Tänk när dom var så här små ? <3

GOD MORGON

2008-02-04 10:18:31 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Sovit gott inatt , william har inte pipt en endaste gång , bara sovit som en stock , tror han ärvt min sovargen , jag älskar att sova finns inget bättre tycker jag ! HAHA ^^ Sen blev det att gå upp och få något i magen och för williams del innebar det en tallrik gröt , mumma tyckte han som satt mest o lekte med maten idag , knäppis !
Sen va det mammas tur att få ngt i magen , den kurrade lite , så nu sitter jag här o mumsar på en clementin ^^

Händer för eran del idag ?

WALLANDER

2008-02-03 21:23:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är det Wallander på tv , så den kikar jag på , finns inte så mycket annat att se på en söndag som denna , jörgen är iväg o hämtar sin pappa , sen blir det väl att han hämtar rocky med , som är hos hans mamma . William somnade precis , så jag har lagt han i sängen :)

Imorn är det ny vecka igen , tanken är väl att vi ska gå till öppna förskolan för unga föräldrar , så jag hoppas att det är lite bättre väder annars har man ingen jätte stor lust att traska dit =/ 

Nu blir det soffan o chips ;D

UTMANING

2008-02-03 19:47:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kopiera denna lista o lägg ut den på din blogg !

OM MIG

1. Vad heter du? - Marie
2. Hur ser du ut? - Titta på bilden..
3. Hur lång är du? - 162 cm
4. Vad har du för kläder på dej? - Jeans , linne & tröja
5. Sminkar du dig? - ibland
6. Vilken färg har du på dina ögon? - Melerande
7. Vad är din favoritfärg? - Svart
8. Vilken färg har du på huden ? - ljusbrun
9. Kommer du från ett annat land? - nopp
10. Har du någon gång varit utomlands? - räknas finland & norge?
11. Vart bort du? - Trollhättan
12. Vad har du för färg på håret? - Ljusblond


OM DIN OMGIVNING

1. Känner du några som röker? - Ja
2. Hur många är ni i eran familj? - 4 st
3. Har ni några husdjur? - ja
4. Känner du någon som knarkar? - nej ..


OM DINA KOMPISAR

1. Har du någon riktig vän? - ja
2. Vilka är dina bästa vänner? - Ingen nämd ingen glömd
3. Hur många vänner har du? - ja du ..
4. Vilket kön är oftast snällast? - Barn ^^
5. Hur ser din bästa vän ut? - Snyggve
6. Vem är din bäste vän utav de andra könet? ^^


1. Känner du dig värdelös? - Japp det händer
2. Har du skurit dig? - Har hänt
3. Röker du? - Nej
4. Har du nån gång försökt ta självmord? - nej
5. Känner du någon som har tagit självmord? - Ja
6. Känner du någon som tänkt ta självmord? - Ja
7. Har du någon gång gråtit dej till sömns? - Ja
8. Har du någon gång provat droger? - Nej!
9. Har du någon gång prövat alkohol? - Oh ja
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? - Ja
11. Är det någon som har sålt alkohol till dej? - Japps


OM KÄRLEK
1. Är du kär? - Jajamen
2. Vad tycker du om kärlek? - Sann kärlek är det bästa!
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? - Ja tyvärr =/
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? - Snart 4 år :-)
5. Är du homosexuell? - Nopp
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? - Ja det hoppas jag på
7. Bor dina föräldrar ihop? - Nej , min pappa är död
8. Tror du på kärleken? - ja !

SINGING BEE

2008-02-03 19:37:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Snart börjar det programmet , det är ju så roligt att titta på så det kan vi ju inte missa . man sitter ju själv o fyller i ordena när dom tävlar , lite kul faktiskt . William ligger och pratar i babysittern med sin pappa . =O) hehe , han är så söt så :) sitter o håller på att ladda upp lite bilder som vi tagit idag , självklart mest på william . det blir ju på bara typ han man tar kort nu , men det gör jag så gärna , för han är ju så bedårande , tycker inte ni det?

image261

image262

HANDLING

2008-02-03 18:46:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja nu är vi hemma igen och ska strax äta lite korv med bröd , blev lite handlat .. lite potatis och frukt o lite annat smått o gott ;D Blir som vanligt en liten mys söndag , rå om varandra lite sen när william somnat för natten . Han har vart riktigt snäll o gosig idag våran prins , men man får allt vara lite busig ibland .. om man inte får vara det när man är barn , när ska man vara det då?


INGEN RUBRIK

2008-02-03 15:39:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag gillar inte rubriker , dom är bara jobbiga :p haha ..
Ska snart försöka få med mig min kära sambo upp till Ica Maxi så jag kan köpa potatis för vi ska äta atcobiffar och potatismos idag är tanken :) Men jag vill inte äta pulvermos inte äkta potatismos , *Yummie*

*Önskar Helena lycka till nu , som är uppe o föder -lill-pekka-*

DONAT

2008-02-03 13:36:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har gått här hemma o donat i köket lite , diskat lite kastruller med maten från igår som jag inte orkade med just då ;D , hehe .. men nu är det rent o fint , plockat ur diskmaskinen o in med ny disk ^^ , tänk att det blir så mycket när vi ändå bara är två st som äter . Men skönt att slippa diska för hand iaf ! :)

La precis ner wille i sängen , han va lite tröttis , busat massor med mamma och pappa nu ^^ hihi .

SOMNAT

2008-02-03 10:39:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu har lillfiiisen somnat hos sin pappa , han är så go . Somnar alltid i pappas trygga famn ! =O) Det märks verkligen hur mycket han älskar sin pappa , men sen har han ju världens bästa pappa också , så kan man göra något annat än att älska honom?

GOD MORGON

2008-02-03 09:47:50 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Sovit som en stock inatt och william likaså , vid 9 gick vi upp o käka gröt o banan yogurt , det va smaskens tyckte han ;D hihi ^^ , nu springer han runt i sin gåstol som aldrig förr .. Blir lika lycklig varje gång man går förbi han =O) Sötbollen ..

Idag är det inget alls planerat , så det blir nog bara att ta de lugnt skulle jag tippa på .. bara vara hemma och ha lite familjemys (^^,)

Vad ska ni göra idag?

SENT ..

2008-02-03 00:25:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är ju klockan jätte mycket jag har ju suttit o pillat med de dära en stund så jag har inte ens tänkt på vad klockan är , haha ^^ .. Man kanske snart borde gå och tänka på refrängen , eller vad sägs? Har ju trots allt en son att ta hand om imorn bitti när han behagar att stiga upp , man vet ju aldrig om det kommer bli sent eller tidigt , jag hoppas ju givetvispå sent så jag får sova ^^ hihi .. *Söööömntuta* jappjapp , det är jag det ! :D

MVC JOURNAL

2008-02-03 00:21:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vecka 10

Vikt:
55 kg
Hb: 133
Glukos: 5,2
BT: 100/70

Vecka 19

BT: 110/65
Fosterljud: 136

Vecka 24

SF Mått: 23
Hb: 105
Glukos: 4,3
BT: 110/60
Fosterljud: 132

Vecka 27

SF Mått: 26
Hb: 105
Glukos: 6,1
BT: 115/60
Fosterljud: 136

Vecka 31

Vikt: 72 kg
SF Mått: 29
Hb: 105
BT: 110/60
Fosterljud: 132

Vecka 33

Vikt: 73 kg
SF Mått: 31
Glukos: 4,8
BT: 110/70
Fosterljud: 132

Vecka 35

Vikt. 75 kg
SF Mått: 33
Hb: 116
Glukos: 7,1
BT: 120/70
Fosterljud: 132
Huvud fixerat

Vecka 37

Vikt: 76 kg
SF Mått: 35
BT: 110/80
Fosterljud: 140

Vecka 40

Vikt: 79
SF Mått: 37
Hb: 115
BT: 100/70
Fosterljud: 128

Vecka 41

Vikt: 81 kg
SF Mått: 37
BT: 120/75
Fosterljud: 132

FÖRLOSSNINGS PAPPER ..

2008-02-03 00:05:12 Dagboken
» Kommentarer(2) «


hihi ^^ , hittade mina förlossnings papper nu ..

Inskrivningsdatum:
07-08-24
Klockan:
05.46
Orsak till Intagning:
Värkar

Blodtryck:
135/80
Fosterläge:
Huvud
Föregående Fosterdel:
Fixerad i bäckeningången
Fosterljud:
140

Värkar började:
07-08-24 kl 04.30
Amniotomi (Tog hål på hinnorna)
Kl 12.10
Krystvärkar från:
18.20
Barnet föddes:
20.50
Barnets Nummer:
2344

Förlossningen startar:
spontant
Förlossningen avslutas:
med sugklocka
Smärtlindring:
epidural blockad & lustgas

Apgar
1 Min : 9
5 Min : 10

Barnets vikt:
3955 gram
längd:
54 cm

blödning tom placentas avgång:
300 ml
blödning efter placentas avgång - 2 tim:
50 ml
förlossningsställning:
gyn
Bristningar:
perineum
Suturer:
inre

SNÅLISAR

2008-02-02 23:23:03 Dagboken
» Kommentarer(2) «


nu är ni sådär JÄTTE dåliga med kommentarerna igen ! Skärpning !

KVÄLL

2008-02-02 22:28:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då sitter man här åter igen en lördags kväll .. Finns inget skoj på tv alls att se på =/ Jörgen ska ut och åka en sväng sen så då blir man ensam en stund .. William sover ju , han somnade runt 21 precis som han brukar , han har kommit in i det där nu att sova vid den tiden , mammas duktiga kille ! <3

HEMSKA MÄNNISKA =/

2008-02-02 20:17:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja o william gick på promenad innan skulle gå till Hemköp o handla lite gott till kvällen .. Men strax innan hemköp kom det en man , i brunt långt sliskigt hår o ruskade tag i vagnen , o bara gick därifrån o william som låg o sov blev såklart jätte rädd , o började gallskrika =/ mammas lilla hjärta . Jag skrek självklart till han o fråga va han sysslade med .. men han bara gick =( Gör man så när det ligger ett litet barn i ? Skrämma mitt lilla hjärta på det viset , han blev verkligen livrädd , usch det högg i mitt hjärta =/

Jörgens pappa kom och hämtade mig sen , för jag ville verkligen , verkligen inte gå hem ifall vi skulle möta denna hemska människa igen . Tänk om nån skulle skada min bäbis , vet inte vad jag skulle ta mig till .. :( Är verkligen jätte ledsen o arg nu .. så ska sätta mig i soffan med chips och dip med min älskling ..

MIDDAG

2008-02-02 17:02:13 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är middagen snart klar , väntar bara på att spagettin ska koka klart .. Annars har jag gjort en jätte smaskig köttfärsås (enligt mig sj) ganska kryddig , men jag älskar ju kryddad mat , hoppas inte jörgen tycker den är för stark ;D Men det ska ju vara lite fart på maten ju .. Han har lagt sig o vila en stund , hoppas han vaknar snart så jag slipper äta ensam =/ ..

image260

Han är helt liten däär .. *kärlek*



HYSTERISK

2008-02-02 14:57:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja det har han varit nu rent ut sagt , bara för man inte är tillräckligt snabb med maten .. Jobbigt när han blir så hungrig så han bara gallskriker tills han får flaskan i munnen , men nu är det bra på den fronten o han håller sig i några timmar till . Jörgen har åkt iväg o handlat lite , ska laga mat sen när han kommer hem lite spagetti och köttfärsås , *Yummie*

BORING

2008-02-02 14:29:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja fan va det är tråkigt att tvätta , ska snart gå ner och slänga i sista maskinen för idag o sen blir det att boka ny tvätttid , jag önksar verkligen att jag kunde få en tvättmaskin i lägenheten , gud va allt skulle bli lättare speciellt när man har ett kräkbarn .. Ingen som vill ge bort en liten tvättmaskin till lilla mig? hihi .. ^^

KRYSSNING

2008-02-02 12:33:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


image256

Cafe Brazil

image257

Morsan

image258

Utsikt över Ålands hav

image259

Anders i Date , dom spelade på Båten ..


LÖRDAG

2008-02-02 10:20:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Sovit massa gott inatt .. Ingen gungade säng den här gången iaf =O) *sköööönt*
Sov väl ungefär till 08.30 idag innan jag gick upp o gjorde iordning gröt till william som han så gärna smaskade i sig . hihi ^^ han verkar gilla den får se om vi fortsätter på samma eller om jag testar en ny sort sen .

Det snöar nu så in i bomben mycket , det ser ut som värsta vinter landskapet ute , tur jag inte ska ut idag iaf . Har tvättstugan idag mellan 12-16 , måste få tvättat upp lite kläder , :) William spyr ju en hel del under veckorna så att säga så det blir lätt mycket tvätt .

Nu ska jag gå o pussa på mina pojkar ..

image255

HEMMA

2008-02-01 23:53:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va man Äntligen hemma .. borta bra med hemma bäst ..
Resan började igår morgon runt tio tiden , upp mot stockholm stannade på Eurostop i Örebro o käkade mat .. sen fortsatte resan till huvudstaden , vi va där inne kl hade blivit fyra , jag o jörgen checkade in när vi kom fram till Birkas terminal o sen åkte vi och parkerade bilen i ett parkeringshus lite längre bort ..

runt 17 tiden va det ombordstigning , securitas hade kontroll o scannade våra väskor som dom gör på flygplan .. men våra väskor gick igenom felfritt , när vi kom ombord på båten städade dom fof hytterna så vi satte oss inne på Cafe Brazil o tog varin öl/cider .. sen blev det lite vila när hytterna va klara , sen dusch , o shopping på Tax Free .. =O)

Sen började vi dricka lite , satt i hytten o umgicks , sen gick vi ner till Club Copacabana eftersom Date spelade så vi satt o lyssnade på dom , och gick runt o kollade läget . vid 00.40 gick jag o jörgen o la oss , eftersom det gungade så jävla mycket , man kunde inte gå omkring på båten utan att nästan ramla omkull men sen blåste det ju upp till 34 meter per sekund oxå , så det va ju inte så konstigt ..

Men vi somnade till gungandet , och vid 08.40 idag gick vi och åt frukostbuffe , o det fanns allt att välja mellan verkligen allt , till och med chokladtårta , dock inte så lockande för mig på morronen faktiskt , shoppade lite godis idag på tax freen , sen slappa vi mest utav resten av dagen , o på hemvägen idag stannade vi till på Ikea i Örebro köpte lite skärbrädor o galjar men nu är man äntligen hemma i sitt goa hem o få sova i sin underbara säng utan att det gungar ! =O) hihi ... ^^