Söndag - 110731

2011-07-31 07:41:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var det den sista dagen i juli månad ?! Vart fasiken tar tiden vägen ? Så imorn är vi redan inne i Augusti . Ja, de är sjukt egentligen hur fort tiden går. Mina små killar är inte så små längre. William fyller 4 år om 3 veckor. Och Linus fyller 1 år om 3 månader. Ärligt talat så tyckte jag inte det var längesen William var en liten plutt, men det va tydligen rätt så längesen.. Nä, jag tycker dom blir stora alldeles för fort! Snart springer väl Linus runt här hemma med och jagar sin storebror ♥ underbara barn!

Natten har varit bra! Och känner mig hyfsat pigg. Dock hade Linus lite svårt att somna om efter sitt vällingmål, så han fick ligga en stund hos mig & då däckade han igen. Nu sitter vi och tittar på "Bilar" & ska väl snart ge barnen lite frukost och sen om Linus vill sova en stund. Han & jag har ju vart vaken lite längre än vad William har vart vaken.

På fredag har Bilar 2 premiär! Jag har lovat William att vi ska se den, ha en riktig mysdag, gå på bio, köpa popcorn o sånt . Så i helgen åker vi ner till Göteborg och går på den! Barnens morbror ska också gå med . Behöver jag säga hur mycket William längtar tills dess? Så nu är det uppladdning här hemma ^^ hehe!! :)


Solskydd

2011-07-30 21:54:37 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag var vi på Överby en sväng när Jörgen vaknat, skulle kolla om det fanns nåt solskydd man kunde köpa till bilstolen, men det var slut på både Beginners & Babyproffsen :/ Beginners skulle väl få in de om ca 2 veckor så vi får väl så snällt vänta tills dess då . Blev även lite handling på Maxi när vi ändå var på Överby. Sen ville lillpruttas ha mat, så vi åkte hem innan vi åkte iväg ännu en gång för att hämta hem William som varit hos sin faster, och jag har längtat ihjäl mig efter honom, dock fick vi med oss en surmupp hem, det va inget som dög för honom, allmänt jävlig ! Men det brukar bli så när han sovit borta, att han är mest arg på oss hela tiden. Så kvällen slutade med bråk, gap & skrik från hans sida. Hoppas han vaknar upp med bättre humör imorgon.

Fick besök av Elina ikväll igen :) Drack lite kaffe & snackade skit ! Härligt . Hon kommer nog på en morgonkopp imorn med . HIhi . Annars har kvällen vart rätt lugn, båda barnen däckade runt halv 9. Linus brukar aldrig somna så sent, men han somnade i bilen när vi hämtade William så det var väl därför. Så kan det gå :P

Har hällt upp lite godis som jag köpte förut. Men just nu är jag inte det minsta sugen på godis, snarare på typ en go köttbit. Haha ^^ . Har änna fått dille på kött den senaste tiden. Men mums va gott det är . Gärna med en klick creme fraiche till . Jörgen är iväg och jobbar. Och jag sitter här själv & ruttnar, men så är det . Skönt att han jobbar eftermiddag nästa vecka, då ser vi han lite mer. Och barnen behöver få tid med sin pappa också. Man märker på dom att dom saknar han. Speciellt William!

Linus är inne i en riktig mammaperiod nu. Det är bara mamma för hela slanten, får inte gå en meter ifrån han helst för då ramnar hela hans värld samman. Så att vara så tätt intill mig som möjligt - ja, då är han nöjd . Det är inte många han är tillfreds med som han känner att han känner. Han är väl lite som mig där, väldigt få personer som jag litar på, men dom jag litar på ger jag 110% av mig själv. Anw, Linus tyr sig till väldigt få personer. Det är ju givetvis till mig & Jörgen. Men sen är det väl Sara som han känner sig trygg med. Hon har ju funnits i hans liv från start lixom, plus att hon träffat han i stort sett varje dag sen dag 1 . ♥

Näää.. om man skulle göra nåt vettigt kanske ?!

 

 

 

Nya skor till William ♥

 

 

Linus fick också ett par även om dom är för stora än så länge :)


Lördag - 110730

2011-07-30 09:20:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn! :) Sovit gott har vi gjort & vi steg inte upp förän kl var ca kvart i 7 :) Jag klagar inte! Nästan sovmorgon ju . Hihi. Efter en stund kom Elina på morgonkaffe som jobbat natten. Och nu har jag lagt Linus för att sova förmiddagsnap, tvättmaskinen går & jag sitter här och slappar. Ska lägga mig en stund i soffan tänkte jag och titta på Cityakuten medans Linus sover. =)

Igår hade vi besök av morbror Hasse :) Hasse åkte och hämtade William hos Carina i cabben. William hade lyst av lycka när Hasse kom . Och sen var han super stolt av att åka cab, han hade suttit med armarna rätt upp och gapat att han nådde ända till himlen ;) Mammas fis! Det blev bus ute på lekplatsen tillsammans med Sara & Nicolina, och sen kaffe hos dom innan vi gick hem till oss och fixade mat. Hasse stannade på middag. Sen ville William åka med Hasse hem, och när inte de gick så åkte han till Carina istället :P Men han ska allt få komma hem idag, jag saknar han nåt fruktansvärt ♥ Är inte alls van att han är borta så här.

Elina kom hit innan hon skulle jobba. Så jag fick lite sällskap på kvällen. :)
Idag händer det inte så mycket, Jörgen ligger och sover efter nattjobb & när han vaknar ska vi hämta William! Sen är de nog rätt lugnt :) Blir väl kanske lite lek på lekplatsen eller ngt . Får se vad dagen har att erbjuda .


Fredag - 110729

2011-07-29 06:36:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good Morning! :) Vart en lugn natt, ett uppvak för välling för Linus. Och sen sov han til kl var strax innan 6. Så det får man väl vara nöjd med :) Nu sitter jag och dricker en kopp te & Linus står brevid och vill slå på mina tangenter. Skruttunge ♥

Igår tog vi en promenix till Överby! Tog en frukostfika på Espresso House tillsammans med Sofia & familj. Fyndade lite kläder til Linus. På Polarn var 70% rea & tar 3 betala för 2! Så där blev det en bodysuit, T-shirt & ett par shorts. På Lindex hade dom tag 2 betala för 1 på alla reavaror, så där fick de bli 2 bodysuits & 2 T-shirtar, allt till en summa av 300 kr! Helt ok om ni frågar mig :) Hihi. Efter Överby fortsatte vi våran promenad ner till stan. Så vi gick ganska långt igår, och det känns idag. Har en go träningsvärk i mina lår. Känns sådär om jag ska vara helt ärlig.

Vi fick även spontanbesök av Björn igår när vi kom hem från våra bravader :) Sen blev det lite lekplatshäng med Emilia & Alvin som avslutades med pizza hemma hos oss! :) Vid halv 8 var det läggdags för Linus som var jätte trött, och jag var inte uppe så värst länge jag heller. Idag är planerna att ta oss till NÄL & lämna tillbaka Babyskyddet som ska vara tillbaka idag, ska bara tvätta av själva stolen & spola av basen . Får väl gå dit efter Linus sovit sin förmiddagslur . =) Sen kommer troligtvis min bror hit idag, han & William ska åka cab! :)

 

Linus på lekplatsen ♥

 


Tröttis .

2011-07-28 06:57:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är jag redigt trött :/ Linus har vaknat 2 ggr inatt & ätit :/ Första gången vid halv 2 & sen vid halv 5 . Morgon gjorde han vid 6, så ja.. jag är trött idag! Men piggnar väl till om en stund, fördelen idag är att jag kan lägga mig när han sover sin förmiddags tupplur sen. Kan ju hoppas att han vill sova den lääääänge :-P Haha! Nu röjer han runt på golvet & är riktigt piggelin! :P

Igår var vi på Överby efter att ha lämnat William hos sin faster, men hittade inget direkt :/ Gud va svårt det är att köpa födelsedagspresenter till han i år. Han önskar sig nåt med Bärgarn eller Blixten. Men dom bilarna som finns i butik är antingen  jättesmå, eller jätte stora och kostar upp mot en 600-700 kr & det lägger inte jag på EN bil. Nån måtta får det finnas. Men det är ju enbart för att Cars 2 snart kommer på bio! Jag tror Åhlens hade lite billigare faktiskt, var där för ett par veckor sen, så jag kanske skulle åka dit och kolla idag .

Sen blev det fika & middag tillsammans med Sara & Nicolina, innan vi gav oss hemåt för att Linus behövde sova. Han somnade på 2 röda. Tro jag det, han hade bara sovit 1 timma på hela dagen. Men så är de när man är alldeles för nyfiken . Jörgen åkte även & köpte bilstolen igår. Så nu hoppas vi att Linus ska sitta som en kung i den :) Hihi! Så nu ska man bara tvätta den gamla & lämna tillbaka den till NÄL. Så vi blir av med det.

Igår kväll ringde även min fina pojke & sa godnatt till sin mamma! :) Han hade vart ute och sparkat fotboll med sin kusin Erik. Han hade gjort måååål :) Han hade även fått godis av sin faster som åkt finlandsbåten, samt en Sally bil som han va mäkta stolt över. Hon är ju liksom Blixtens tjej. ^^ Hihi! ♥ Åh, mamma saknar dig prutten! Trots att han bara vart borta i ett dygn, så känns det som en evighet! :-P

Nepp, nu får jag besök av en liten herre som bara ska slå på mina tangenter så det är nog bäst att jag avslutar :)

 


Onsdag - 110727

2011-07-27 07:21:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon :)
Idag får jag lov att säga, gud va gott jag har sovit! Efter den tidiga uppstigningen igår var jag redigt trött. Så vid 22 sa jag god natt & slängde in handduken. Båda barnen somnade strax efter 18 igår så dom va nog trötta dom med. Och idag fick vi sova ända till 6.30 :) När jag matade Linus inatt upptäckte jag att jag hade fått sällskap av William i sängen, jag måste sovit väldigt djupt som inte märkte att han kommit in och lagt sig :P Men det gör inte så mkt att han sover inne hos mig när Jörgen ändå inte sover hemma, då slipper jag sova ensam ;) Och de är så mysigt att ha honom nära sig ♥

Igår var vi hos Elina & David :) Började med en go fika från Ritz & kaffe :) Satt och tjötade & barnen lekte och hade sig, det lät ungefär som ett halvt dagis som röjde runt. Sen började vi bli hungriga så det fick bli kinamat :) Mumms va det. Linus fick smaka på ris, och det tyckte han va gott som han satt och fick kladda med själv. Så när vi kom hem & barnen lagt sig var det jag som intog soffan tills jag gick o la mig :)

Idag ska jag åka en sväng till Överby! Inte för att handla nåt, kanske gå och klämma och känna lite på bilstolen vi ska köpa till Linus den här veckan. Det kommer bli en Akta Graco Duo Logic 2 . Hoppas det ska passa prinsen bra! William ska till sin faster idag, ska bli kul för honom att se nån annan än mig hela dagarna :) Så hinner vi sakna varandra lite, även om jag saknar han med en gång när han åker :-P Mammas fina hjärta ♥

 

 

 

 

 

filmmys med Bella ♥

 

 

Mumsar ris för fullt .

 


skit natt .

2011-07-26 06:44:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Man ska aldrig skriva att ens barn sover bra . För man får äta upp de senare. Linus vaknade vid halv 4 och ville ha välling inatt sen ville han inte somna om. Tur jag gick o la mig tidigt igår. Annars hade jag nog aldrig orkat upp idag. William vaknade vid 6 idag! Så nu sitter han och kollar på Buzz Lightyear :) Linus kryper runt på golvet och leker. Snart borde nog Jörgen komma intrillandes genom dörren efter nattjobb. :)

Igår var vi på leklandet med Sara & Nicolina :) Det va kul, ja William tyckte det va kul iaf =) Skönt för han att få leka av sig en stund, sen va det hem & fixa middag tills Jörgen vaknade. Sen gick vi ut en sväng, jag hade ett paket från H&M att hämta ut, så passade vi på att gå till lekplatsen en snabbis innan barnen skulle lägga sig. Linus röjde runt i sandlådan, så han såg ut som sandmannen efteråt. Eftersom det va mest blöt sand :-P Men han tyckte det va kul, hihi ! När vi kom hem var det bara att slänga vagnens klädsel i tvättmaskinen för den va så sketen! Tur att vagnen är ren och fin nu :)

Båda barnen somnade vid 19-tiden igår och då städade jag, innan jag kunde sätta mig ner och koppla av. Vid 22 va det godnatt för min del också. Idag ska vi hem till David & Elina och hälsa på! Då får även William leka med Iszabella :) Blir även lite go fika från Ritz Konditori, smaskens! :) Annars är våran dag rätt lugn, får försöka hitta på så mkt som möjligt, så Jörgen får sova i  lugn och ro utan att barnen stör han. Nu är det ju ändå ett tag sen han jobbade natt så han behöver få sova lite ostört .


Back to work :/

2011-07-25 10:41:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag ska Jörgen börja jobba :/ Så han ska väl strax gå och lägga sig, då han startar med nattveckan :/ Segt! Då träffar han ju tyvärr inte barnen så mycket denna veckan, och jag vet att dom kommer sakna honom. Det märks väldigt tydligt på båda två när Jörgen kör natten. Tur han bara har det så varannan vecka, så dom hinner få lite kvalitetstid med sin pappa.

Inatt fick vi besök av William . Han sprang in till oss och var helt panikslagen, darrade som ett asplöv. Stackaren hade drömt en mardröm, att en tiger jagade honom och skulle äta upp honom. Så han fick sova inne hos oss. Så imorse var jag trött, för han är fan som en virvelvind när han sover inne hos oss. Men han sov gott iaf, är väl kanske huvudsaken  ^^ . Linus han har sovit gott han med. Jörgen gick upp med huliganerna vid 7 :) Härligt när dom börjat sova lite längre på morgonen, men bara för att jag skriver det nu, så kommer jag få äta upp dom orden imorn bitti tror jag.

Dagens planer då ? Vet inte riktigt än vad vi ska hitta på. Men det ger sig säkert. Nåt ska vi väl lyckas hitta på. :)
Är ju inte jätte roligt väder ute, men får väl klä på barnen så man kan gå ut en sväng och roa dom eller nåt. Nu ska Jörgen försöka lägga en övertrött Linus, men lillherren är inte riktigt med på noterna, man kan ju missa nåt och de är ju farligt! :-P


Kollage

2011-07-24 10:00:59 Foto - William
» Kommentarer(2) «


 

- 1 månad kvar till William fyller 4 år ♥


Söndag - 110724

2011-07-24 06:52:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon .
Eller ja, god & god det vettefan.. Sovit skit inatt. Linus vaknade igår kväll och va piggelin, tog en stund innan han tyckte det va dags att somna om, sen vaknade han vid 4 igen och ville äta, och sen halvsomnade om, tills Jörgen kom in genom dörren då blev han helt plötsligt väldigt pigg. Men satte han i sängen med lite leksaker så jag fick ligga och dra mig en liten stund till. Gick upp för en liten stund sen när William vaknade & nu sitter vi vakna, och Jörgen ligger och sover. Vill meeeeeee!! ;)

Igår var jag & barnen hemma hos Elina & David :) Vi fikade & drack kaffe! Barnen röjde gärnet . Sen när vi kom hem var det bara att göra iordning barnen för läggning. Båda två somnade jätte lätt. Samt att sätta igång att städa, för här hemma såg det ut som faaaaaaan . Måttligt kul . men men, bara att få det gjort. Kan inte sätta mig ner och njuta om jag vet att det är skitigt här hemma, eller om de ligger tvätt som måste vikas, då måste jag göra det med en gång. Att ha det stökigt är nog bland det värsta jag vet, jag förstår inte hur man kan leva i stök & smuts? OK, man kan ha det lite stökigt, för barn stökar ju ner. Men, det fins ju gränser . Mina barn är ganska bra på att stöka ner, men då är jag ganska snabb att plocka upp efter dom, dock brukar jag försöka få William att städa & hålla ordning. Och det går ganska så bra om jag hjälper honom, men han vill gärna inte göra det själv.

Vet ni vad? Jag har hittat en sån underbar vagn som jag bara känner att "den måste jag ha" . Det är en Bugaboo Donkey. Det är en monovagn som går att göra om till en duovagn, så jääääkla smidigt. Nackdelen då? Jo, den kostar ca 15.000 :- & har inte kommit till Sverige än. Men gud, va den är snygg & perfekt och jag vill verkligen ha en sån.. Aldrig känt ett sånt Ha begär för en vagn förut, men denna skulle passa mig så perfekt. Man behöver ju inte ha två små för att ha denna vagn, men skulle man nån gång få fler barn och är i behov av syskonvagn så går den lätt göra om det till det :)

 

Visst är den underbart snygg? :)


Lördag - 110723

2011-07-23 07:21:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning!
Fått sova helt ok inatt . Linus vaknade vid 4 och ville ha välling, sen klev vi upp vid halv 7 :) Så helt ok enligt mig! Då kom även William in och kramades lite innan vi pallrade oss upp. Han va så söt imorse och sa "Mamma, jag tycker pappa jobbar alldeles för mycket, men jag älskar han ändå" Sötkorven ♥ Så nu sitter vi uppe, Linus springer runt i gåstolen & William kollar på Nicke Nyfiken 2 , jag sitter och dricker en kopp te & Jörgen sover efter nattjobb.

Igår var jag & William på leklandet, medans Jörgen & Linus var hemma. Linus är verkligen inne i en separationsfas, man får inte lämna han en minut, för då bryter han ihop. Man måste vara nära honom hela tiden. En del tycker säkert att vi skämmer bort honom, eftersom vi tar upp han när han blir ledsen, eller låter han vara nära hela tiden. MEN jag anser att man inte kan skämma bort en bebis. Om han inte får känna kärlek & närhet från oss vem ska ge han det då? Vi är ju dom enda han har, och jag ser det som en självklarhet att ge min bebis de han behöver och om det är att vara oss nära, ska han inte få det då? Visst han är ganska så mammig & pappig. Men jag tror enbart att det beror på att han känner sig så trygg tillsammans med oss. Sen har han några andra som han känner sig trygg tillsammans med . Min bästa vän Sara tex, han träffar ju henne i stort sett varje dag så :) Annars är det inte så många mer.

Idag ska vi inte göra ett jota. Just nu kör jag en maskin tvätt.. Regnar ute gör det också :/ Så det blir nog ingen utelek för oss idag, bara hemmamys! Har inga planer direkt så. Kanske ska åka & hälsa Elina & David senare idag. Men annars är det lugna puckar :)

Vad ska ni göra idag? :)

 

Överlycklig när han får stå upp, skruttas ♥

 

 

 

 

Surmulen William ♥


Tidsfördriv

2011-07-22 19:24:13 Tidsfördriv
» Kommentarer(1) «


01. Fullständigt namn? Marie Zetterblad
02. Exakt ålder? 23 år , 3 månader & 4 dagar
03. Vart bor du? Trollhättan
04. Bor tillsammans med? Med mannen, barnen & hunden Rocky
05. Husdjur? En hund
06. Färg på ditt hus? Gult tegel hus
07. När är du född? 18 April
08. Klass? Jag är mammaledig .
09. Vilket år tar du studenten? Tog aldrig studenten
10. Något jobb? Jajamen, jag är ju mammaledig, jobbar 24/7
11. När gick du upp i morse? 06.20
12. När ska du sova? När ja blir tröttis
13. Duschat idag? Nej, men tar en dusch när båda barnen somnat
14. Kramat någon idag? Ja!
15. Pussat någon idag? Självklart
16. Vad har du ätit idag? Makaronipudding
17. Dagens klädsel? Jeans & Linne
18. Dagens smink? Inget alls, jag sminkar mig väldigt sällan.
19. Dagens sötnos? Mina fina barn ♥
20. Dagens roligaste? Bra fråga?

SOCIALT
21. Har du många vänner? Jag har många ytliga vänner, men väldigt få nära .
23. Vem kramade du senast? William & Linus ♥
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? Ja :)
27. Har du pojk-/flickvän? Jag har man!
28. Vem pratade du med i telefon senast? Sara ♥
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? En film från Sara, på Nicolina som sitter och ropar efter mig ♥♥♥

FAVORIT...
31. Film? Twilight
32. Låt? Chris Medina - What are words
33. Mat? Kinamat!
34. Dryck? Cola ;)
35. Färg? Vitt, rosa och svart
37. Stad? Dont know!
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? Engelska
40. Strul? ?

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Nicolina :)
43. Gången du spydde? Minns inte
44. Gången du grät? Några dag sen
45. Pizzan du åt? Marko Poolo - utan sparris
46. Gången du var i Göteborg? När jag var och hämta en tvättmaskin hos brorsan för inte så länge sen
47. Gången du var i Stockholm? Oj.. 2008 tror jag .
48. Gången du var full? I lördags
49. Gången du var hög? Knark är skit
50. Personen som såg dig gråta? Jörgen

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Vit
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Mysa!
54. Tvspel eller datorspel? Inget av det
55. Singel eller upptagen? Upptagen så det skriker om det ;)
56. Film eller bio? film
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget av det!
58. Sommarlov eller vinterlov? sommarlov
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother
60. Har du svart hår eller blondt? Mellanbrunt
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blå/grå/gröna
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Älska.
69. Leva eller dö? LEVA

ANTAL:
70. Personer du älskar? Min fina familj och alla mina nära vänner ♥
71. Personer du hatar? Hatar är ett starkt ord
72. Pojk-/flickvänner du haft? 1 enda seriös
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Inte hånglat med nån :-P
74. Glassar du ätit på en dag? Brukar inte lägga det på minnet ^^
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen!
76. Gånger du haft minnesluckor? En gång
77. Gånger du varit hög? Never
78. Personer du saknar just nu? Pappa ♥
79. Gånger ditt hjärta brustit? Inte vart sådär värst heartbroken

VEM:
80. Vill du kyssa nu? Jörgen
81. Ska du träffa imorgon? Elina
82. Sjöng du senast för? Linus ♥
83. Hade du senast en msn-konversation med? Jonnah
84. Spelade du tvspel med senast? Minns inte .
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Dum fråga ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Den som förtjänar det
87. Förtjänar att dö? Ingen förtjänar att dö
88. Är söt? Mina barn ♥
89. Vill du sova bredvid inatt? Jörgen, men han jobbar inatt

VAD:
90. Gör dig glad? Familjen, mina fina vänner ♥
91. Gör dig ledsen? När någon i min närhet mår dåligt
92. Vill du helst göra nu? Vill att William ska somna, så jag kan få egentid :-P
93. Önskar du att du slapp göra? Tvätta!!
94. Vill du ha nu? Massa massa godis!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En tatuering
97. Tycker du om dina betyg? Nej
98. Ångrar du i ditt liv? Ångrar ingenting
99. Är det bästa som hänt dig? Mina barn, min man och mina vänner
100. Hur mycket är klockan? 19.23

Fredag - 110722

2011-07-22 07:14:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon!
Igår hade vi en riktig lugn dag :) Var ute på lekplatsen med barnen, och Linus älskade att sitta i sandlådan, satt där och grejjade med sanden och såg väääldigt koncentrerad ut. Tyckte nog det va jätte spännande att sitta där och grejja :) Innan har han ju vart lite för liten för att sitta där, men nu börjar även han tycka det är kul :) När vi sen gick hem så var det bara att sätta Linus i ett bad, han hade nog sand överallt. Dock låter det som att vi misshandlar honom varje gång han får bada, han skriker som en stucken gris! Nu ställer han sig dessutom upp i badkaret och riktigt sträcker upp armarna för att man ska ta upp honom, ja han hatar verkligen att bada, så att bada honom är en fight varje gång!

Sen fixade Jörgen middag - Pizzakassler & färskpotatis :) Sen gick jag & William över till Sara så han och Nicolina fick leka lite innan läggdags, och de va väldigt lätt att lägga William igår när han hade fått busa av sig sin sista energi på kvällen :) Sen intog vi soffläge här hemma! Idag vaknade Linus vid 6.30, men vaknade en gång för mat inatt . Men han sov ju iaf liiiite längre imorse, än vad han brukar :)

Idag tänkte jag att jag & William skulle åka till Vattenpalatset och bada! :) Linus hatar ju det ändå, så då får han stanna hemma med pappsen . För William älskar det :)



Torsdag - 110721

2011-07-21 06:54:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon allesammans ! :)
Ska inte alls klaga på nattens sömn, för Linus har sovit hela natten utan uppvak för mat :) Hääärligt! Så även om Linus vaknade 05.30 så trodde jag inte att jag skulle avlida :P Hehe. William vaknade vid 6.30 & Jörgen sover fortfarande. Han har ju låtit mig sova dom senaste mornarna, så nu är det väl ändå hans tur. Det är ju trots allt hans sista semestervecka för den här perioden, så på måndag börjar han jobba igen, fast han jobbar bara i 2 veckor, sen har han 2 veckors semester igen :)

Igår var jag & Linus i stan och fikade med Elina på Espresso House. Tog en sväng inne på Lindex, då jag köpte nya strumpor, ett par byxor & en body :) Sen bar det av hem till Elina för lite fortsatt babbel . Sen fick Jörgen & William komma och hämta oss, sprang in en sväng på Maxi på hemvägen för att köpa blöjor till Linus & lite gottigott till oss andra ;) Hihi. Så när William somnat och ja, Linus för den delen med så hade vi lite myskväll framför TVen, tittade på "Livet på BB" och drömde oss tillbaka ^^ hehe! Dom växer ju upp så fort dom små liven, om bara 3 månader fyller lillprinsbus 1 år ;)

Nu tror jag att jag ska utfodra mina barn & ge dom lite frukost :)


Linus 9 månader ♥

2011-07-20 22:34:10 Foto - Linus
» Kommentarer(1) «


Idag är lillskruttas 9 månader ! Hjälp va fort tiden går :)

Här kommer lite av vad han kan nu.

♥ Sitter jätte bra
♥ Kryper i raketfart ala militärstyle ;)
♥ Kan säga mamma, pappa, titta, dää
♥ Ställer sig upp mot ALLT !
♥ Går längs med bordet i vardagsrummet .
♥ Kan stå själv i några sekunder .
♥ Har ÄNTLIGEN börjat äta lite vanlig mat ist för enbart välling & gröt .

 

- 9 månader av kärlek & lycka ♥

 

 

Så här ser Linus ut när han inte är så glad på sin mami ;)


Svar på kommentar

2011-07-20 11:09:35 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Anonym om Tisdag - 110719:
Tycker det är märkligt att han får pengar för VAB, i och med att du är inlagd med Linus, så skall din man inte kunna ta VAB för William, han är ju inte sjuk...

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 217.209.5.125

SVAR : William hade magsjuka när jag låg inne med Linus, så jo han va sjuk!
Hade han inte varit sjuk hade väl inte Jörgen vabbat. Hade inte William vart sjuk hade inte dagis intygat det heller.

Tisdag - 110719

2011-07-19 15:14:55 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hejsan! :)
Imorse vaknade jag med värk utan dess like, kunde knappt sätta mig upp innan jag trodde jag skulle avlida. Värk i äggstockarna, kanske är ägglossning? Typ min enda per år jag får :-P Ja, jag har ju inte ägglossning särskilt ofta, så de kanske är det . Och inga värktabletter hade vi hemma heller. Så jag la mig på mage i sängen i flera timmar i hopp om att det skulle gå över, och tillslut så :P Haha! Sen tog jag med mig barnen över till Sara för lite lek & bus. William & Nicolina började bråka de första dom gjorde, hääääärligt !

Men de är så dom två är, ena stunden leker dom jätte bra tillsammans för att i nästa stund tjivas som syskon. Efter en stund gick vi hem, behöver fixa nåt käk, passade på att ringa försäkringskassan när jag kom hem. Jörgen vabbade ju med William när jag och Linus låg inne på Barnavdelningen . Och han har fortfarande inte fått nåt utbetalt, så nu ringde jag och gav dom en spark i röven & vips så finns pengarna på kontot på torsdag! Men de är konstigt att man alltid ska behöva tjata på dom för att få sina pengar som man har rätt till, och att det ska behöva ta sån tid. Det är ju liksom inte första gången nån vabbar för sitt sjuka barn liksom.. Nä, försäkringskassan = förseningskassan . Dock har det alltid funkat när de vart frågan om föräldrapenning för oss båda, men när de gäller vab, nä då är dom kassa!

Ska ge Linus lite mat nu, och sen ska vi åka ner och handla lite .


Fallens Dagar

2011-07-18 06:16:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja i helgen har det ju som sagt varit Fallens Dagar här i Trollhättan. I fredags var vi nere med barnen, vi åt langos, William fick en ballong & åkte karuseller. Gick runt nere i stan och strosade lite. Vi klarade oss ganska så bra från regnet, men när vi åkte hemåt då kom det ;) Fredagkvällen va lugn vi hittade inte på så mycket.

Sen kom lördagen och då var det dags för utgång, lite förfest hemma hos Sara & Toni och sen bar det av ner till stan, vi hamnade på Swania & sen Olearys. Jätte trevlig kväll. Tusen tack allihop! ♥ Igår körde vi hem mamma till Borås, det va skönt att få vara "själv" igen. För gud va påfrestande det är att alltid ha nån där. Så de lär ju dröja innan de här händer igen. Har verkligen fått hålla humöret uppe för barnens skull. Så nu är de skönt att hon har åkt hem.

Igår kväll blev det lite tjöt hemma hos Emilia, tillsammans med Emilia, Emma & Kajsa :) Jätte trevligt! Och sen hyfsat tidigt i säng, Linus vaknade vid 04 och tyckte att vi skulle gå upp, vid 05 gav jag upp att försöka få han och somna om. Så nu sitter vi vakna här allihop. Jörgen får strax åka till affären & köpa frukost för här hemma är det tomt. Och jag borde ta tag i att vika tvätten, försöka få upp extra sängen på vinden igen, så jag kan få lite ordning här hemma igen.

 

- lördagens outfit .


Fredag - 110715

2011-07-15 18:25:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åh vilken pissnatt jag har haft :/ Linus har vart omöjlig. Han somnade vid 19 vaknade strax efter 21 och ville inte somna om, men tack o lov låg han i min famn hela kvällen, men somnade inte förän runt 22.30 gav han välling vid 22 sen vaknade han igen vid 00 och ville ha mer, och sen igen vid 03, 04.45 gjorde han morgon. Gud, jag trodde jag skulle dö då :/ Men mamma var snäll och tog barnen så jag kunde lägga mig en liten stund till. Annars hade jag nog bokstavligen talat avlidit. Sen gick William ut i skogen med sin mormor och plockade bär, medans vi andra var inne och myste .

Sen bar det ner till stan en sväng och kika in Fallens Dagar :) William köpte popcorn, ballong & åkte karuseller. Han verkligen älskade det . Linus hängde bara med ^^ Haha . Men så är det när man är lillebror, då får man bara hänga med på saker ;) När vi sen kommit hem blev det en sväng till affären för att köpa lite lördagsgodis till William tills imorgon. Även lite mer välling till lillfisen, det går ju åt här hemma när han inte äter nåt annat än välling & gröt. Men det släpper väl det med snart får vi hoppas :) Han är lite kräsen min grabb :-P Hihi!

Snart ska Jörgen åka och jobba, och jag ska över till Sara en sväng när barnen somnat och prova kläder inför imorn. Så mamma passar kidsen ikväll, en liten försmak inför imorgon då hon blir helt själv med dom. Men det ska nog gå bra tror jag =) Dom har ju haft ett par dagar på sig att vänja sig nu, och det har gått jätte bra :)

Nej, nu ska Linus läggas, han är superduper tröttis ! :)

Leklandet

2011-07-14 21:07:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blev en tur till Leklandet idag. William älskade det som vanligt, och Linus tyckte det va skoj med :) Vi åkte ruchkana & härjade i bollhavet, då mådde han som en kung :) Det blev även lite fika innan vi åkte hemåt, för då var Linus tröttis. Väl hemma var det bara att ta tag i vardagssysslorna i hemmet, dammsuga, plocka undan, hänga tvätten som låg i tvättmaskinen och väntade på mig. Och sen va det nanadags för Linus! Somnade som en stock, han orkade inte ens äta upp all sin välling. Tröttefisen ♥

William somnade strax därefter, så har hunnit få i mig lite kvällsmat, och nu sitter jag mest och gäspar. Så det blir nog sova tidigt idag. Man vet ju aldrig när dom där små trollen behagar att gå upp imorgon, men att få sovmorgon är inget att vänta sig i den här familjen :-P

Imorgon blir de en tur ner till stan och kika in Fallens Dagar :) Se om de är nåt att ha för William . Men de blir nog när Jörgen vaknat till liv, sen måste jag ju få äta langos! yammyamm!!

Nytt i Linus garderob

2011-07-14 18:51:43 Shopping
» Kommentarer(3) «



Torsdag - 110714

2011-07-14 11:43:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå allesammans! :)
Vilket skit natt vi har haft :/ Linus vaknade vid 23 & 03 och ville äta. Och strax innan kl blivit 05 tyckte han det var dags att göra morgon. Sådär pigg va jag då. Men mamma tog barnen och satte sig på Williams rum & lekte och vid halv 8 somnade Linus och då la jag mig o halvslumrade lite på soffan, sen tog mamma med barnen ut till lekplatsen en stund och jag fick slappna av en liten stund till. Nu har vi precis fikat lite allihop! Och funderar på vad vi ska göra resten av dagen. Läste att leklandet hade öppnat igen :) Kanske man ska ta en tur dit i eftermiddag innan Jörgen ska jobba igen .

Annars är planerna inte så många idag ! Blir nog rätt lugnt, kanske en tur till lekplatsen igen och fixa lite middag! Men kan va gott att inte ha så många måsten jämt att göra heller . Nej, jag har inte så mycket att berätta heller idag märker jag :-P Haha!!


Kvälls update .

2011-07-13 21:45:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll allesammans!
Nu är barnens mormor på besök hos oss. Vi tog bussen ner till stan i eftermiddags för att möta upp henne, tyvärr gjorde William en liten olycka, så vi sprang in på Kappahl och köpte nya kalsonger & byxor till honom :-P Jag hade tyvärr inte med mig ombyte till honom, eftersom han inte brukar kissa ner sig, händer typ aldrig. Men idag hann han väl inte antar jag. Men så kan det gå ibland, när vi kom hem var det dags för nattning av barnen, Linus somnade med en gång, medans William var lite svårare att lägga idag, men tro jag det? Vem vill sova när mormor är här? Ja, förutom Linus då. Han skiter nog ganska löst i det, han är nöjd så länge hans mamma är hemma :-P

Men iaf när jag fått barnen i säng fixade jag lite te till oss & lite kvällsfika. Just nu sitter jag och kollar på Livet på BB. Och vad jag längtar tillbaka, hihi ^^ Ja, till Linus förlossning då, inte Williams . Den gör jag helst inte om. Phu, det va riktigt jobbigt. Där kan man snacka blod, svett & tårar . Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, är det fint väder kan man ju gå ut en sväng, annars får vi se vad som händer & sker. Jörgen är iväg på jobb nu iaf . GT Karnevalen på Stenungsbaden, så han är väl hemma lagom tills vi går upp imorn bitti . Sen jobbar han Torsdag, fredag & lördag på Swania, under Fallens Dagar :)


Barnmottagningen - Kost

2011-07-13 16:11:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har jag & Linus vart på barnmottagningen & träffat en läkare och pratat om Linus kost. Pratade lite om hur det hade vart, och hon sa även att han behöver ju de där lilla extra för att komma upp i vikt. Och eftersom han inte fixade Althera så behövde vi pröva nåt nytt, då Enago's välling inte innehåller allt som behövs. Så nu ska vi testa något som heter LCP Neocate . Får väl se hur det artar sig, spyr han inte av denna skulle jag ringa till dietisten så får vi den på recept. Så det är bara att hålla tummarna nu, fick även väga och mäta idag. Längden var den samma som på BVC, vikten visade -40g. Men sen kan ju vågarna diffa lite också, så jag gissar mer på att han står still i vikten just nu.

Har även hunnit med lite lekplatshäng idag, även handling.. =) Och om en stund ska vi åka ner till stan och möta barnens mormor som ska vara hos oss ett par dagar, närmare bestämt fram tills söndag. Ska bli kul och se hur många ggr vi råkar i luven på varandra, för tro mig - den risken finns! Men hoppas på det bästa, annars får jag väl skicka ut henne till lekplatsen med ungarna, så får jag städa bort min aggretion :-P Det löser sig nog .

Nu ska jag ta mig an lite tvätt, plus att Linus står brevid mig och ska slå på tangenterna . 


Migrän ?!

2011-07-12 20:33:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Imorse när jag vaknade trodde jag att jag skulle avlida. Huvudet bultade sååå hårt. Kunde knappt öppna ögonen för det gjorde så ont, så när Jörgen gick upp gick jag o la mig igen. Och lyckades ta mig upp efter 11 sen. Då var jag inte fräck vill jag lova. Men upp kom jag, sen packade vi in oss i bilen en sväng och snabbhandlade lite på Maxi . Så vi kunde få lite mat i magarna idag, och idag blev det nåt så simpelt som köttbullar & makaroner men det slank ner det med :-)

Nu ikväll har jag & William varit ute på lekplatsen nedanför oss med Sara & Nicolina. Och nu sover både barnen. Linus somnade vid 18-tiden & William alldeles nyss. Så nu har lugnet lagt sig här hemma. Imorgon kommer min mamma hit och hälsar på ett par dagar, hon ska passa barnen på lördag, för då ska jag gå ut & Jörgen jobbar, hon behöver bekanta sig lite mer med dom, så dom känner sig trygga med henne, men jag tror det kommer gå alldeles utmärkt, hon ska nog fixa mina 2 huliganer. Hon har ju trots allt uppfostrat tre egna barn, så varför skulle hon inte klara mina små busar? =) Dom är ju trots allt väldigt snälla, men lite busiga. Linus får man ju passa hela tiden, eftersom han ställer sig upp mot allt. ^^ Haha! Och William är ju bara lite trotsig. Men de ska bli kul, va längesen vi sågs nu & barnen kan behöva få en bättre relation med sin mormor. För mig känns det ändå ganska viktigt att dom har mormor, när inte morfar finns i deras liv, tyvärr.

Nepp, så det ska bli spännande, får jag ju dessutom lite sällskap när Jörgen jobbar på kvällen . ;)

 


Måndag - 110711

2011-07-11 08:33:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon :-) Igår hade vi en jätte mysig dag. På förmiddagen var jag & William på lekplatsen med Sara, Toni & Nicolina, och även Sandra, Susanne & Lova . Linus fick stanna hemma med Jörgen. Skönt för mig och William och få lite "egentid" också. När vi väl kom hem sen var det bara att sätta igång med lite käk, gårdagens meny bjöd på Köttfärsås & spagetti . Sen var vi mätta och goa i magen . Och redo för att bege oss till ICA Maxi för att få handlat lite bröd & mjölk . Ja lite annat slank väl ner också då :-P William ville ha kakor så vi kunde fika med, så de fick det bli . Haha!! Dock blev det inget fika igår för klockan han bli alldeles för mycket, så vi får ta det idag ist .

Sen åkte vi så jag kunde övningsköra . Min tanke var ju på ett inhägnatområde, typ en parkering. Men Jörgen hade inte samma plan som mig, för jag skulle ut på vägen och köra. Så de gjorde vi, dock inte på en trafikeradväg, det hade jag inte fixat tror jag. Det är väldigt mycket att ta in för lilla mig. Hålla reda på gas, broms, koppling, växlar. Men övning ger färdighet sägs det :) Och man måste ju börja nån stans. Men de gick allt bra, Får se om vi kan komma ut idag med så jag får köra lite mer . Vill verkligen ha ett körkort nu, men vi skyndar långsamt.

När barnen somnat gick jag hem till Saras syster, för där var Sara. Drack kaffe och babblade strunt. När jag kom hem var det läggdags och natten har vart bra, Linus vaknade vid 05 och ville ha väling, tack o lov somnade han om en liten stund till sen och vaknade ungefär vid 6.30. Nu ligger han hos sin pappa och ska försöka sova, William sitter i soffan och spelar på min telefon, det roligaste nöjet tydligen. Och han blir vansinnig när jag tar den ifrån han. En liten iPhone-nörd ^^ . Kanske ska testa och plocka ner vårat PS2 från vinden och se om han tycker att det är intressant, men jag gissar på att det bara är iPhonen som duger. Det är ju ganska så lätt och spela på den.


God morgon .

2011-07-10 06:54:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning Korsning! :)
Hade en härlig dag igår, förmiddagen spenderades inne, städandes & tvättandes. Jörgen sov och barnen röjde, i en liten förhög ljudnivå, ja iaf William. Han har en tendens att bli ganska så höjljudd av sig, samt att han helst inte lyssnar alls vad mamma säger och tillslut får man ju ryta till och då är jag ganska högljudd av mig, men man måste ju säga ifrån?! Och då väckte vi Jörgen, men så är det! Sen va Jörgen & William hos farmor en sväng, jag & Linus passade på att sova ist, och det va gott! Vaknade när dom kom hem igen, satte då igång med middagen som igår fick bli Kyckling & Ris! :) Smakade namnam :-)

Tog sen med mig barnen ut på en promenad :-) Vi gick runt NÄL, William var väl inte sådär jätte sugen på att bara vara ute och gå, men det fick han göra ändå :-P Haha! Tog med mig kameran ut & passade på att fota lite. Sen stannade vi hos Sara en sväng så barnen fick leka lite. Så när vi kom hem stendäckade dom, Linus har inte ens vaknat inatt för att äta. Så han måste vart jätte trött, stackaren. :) Men inte mig emot, då fick jag lite sammanhängande sömn, eftersom jag la mig rätt sent, fastnade i telefon igår.

Idag blir det lite lek & bus med Sara & Nicolina. Hoppas det inte ska regna så man kan vara ute. Och gå till lekplatsen! :)

 

 

 

 

 


Chris Medina - What are words

2011-07-09 14:59:39 Videos
» Kommentarer(0) «



Lördag - 110709

2011-07-09 09:32:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilken skitnatt.. :/ Jag somnade givetvis i soffan igår. Så trött jag blir, vaknade vid halv 2 av att Linus vaknade och ville ha välling, sen la jag mig och somnade och vaknade igen vid 4 för då ville han ha välling igen. Han brukar aldrig äta 2 ggr på en natt, men det var bara att gå upp och göra välling till honom. Och somnade om ännu en gång för att sen gå upp vid 6 när både barnen vaknade, så idag är jag inte så pigg! Men de får gå, gilla läget :) Linus har redan hunnit sova en sväng och då passade jag på att slappa i soffan medans William lekte inne på sitt rum . Just nu är båda barnen inne på rummet & leker. William leker gärna med sin lillebror, och han får gärna vara med honom inne på rummet, så sött så ♥ Dom kommer få det så kul ihop sen när Linus blir lite äldre och kan leka på ett annat sätt. Mina fina killar ♥♥♥

Igår åkte vi hem till Elina & David :-) Fikade & tjötade skit. Barnen lekte och hade jätte skoj. Sen när vi kom hem så blev det raka vägen till sängen för min barn som var dödströtta. Och jag la mig ju då på soffan för att kolla på TV men somnade ju givetvis. Idag är det lugna puckar har inget planerat, blir nog att dona lite här hemma. Just nu kör jag en maskin tvätt & även solen tittar fram nu, så kan nog hänga den ute :) Kanske ger oss ut på en promenad sen också. Får se vad vi orkar med :)

Nej nu får jag ta suras, nu har han tröttnat på sin storebror ^^ .


Good Morning Friday ;)

2011-07-08 07:41:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon kära vänner ! :)
Idag är det fredag, och Jörgen har snart gjort sin första semestervecka! Fort det går, kommer kännas gött konstigt när han börjar jobba igen och jag blir ensam med dom små huliganerna igen. Men innan dess har han 2 veckor kvar & sen jobbar han 2 veckor & har semester i 2 veckor till . Och sen börjar William dagis igen v33. Så denna sommaren kommer nog gå fort. Det känns såå iaf . Om bara en månad fyller William 4 år . Vart har dom åren tagit vägen liksom? När blev han så stor? Ja nån stans på vägen så blev han ju det :-P

Idag är dagens planer noll . Alltså ingenting! Rätt skönt det också faktiskt att inte känna att vi måste göra nåt. Så det blir väl lite av det vanliga, vika tvätt & städa lite granna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så jag bjuder på några bilder från när vi var & spelade minigolf ist :)

 

 

Så här glad blev William när han satte den på ett slag :)

 


Torsdagkväll

2011-07-07 23:23:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var kvällen kommen.. Dagen har inte erbjudit på så värst mkt. Vid 12-tiden fick jag världens huvudvärk så jag la mig och sov i ca 2 timmar. Tack o lov släppte det sen, så vi kunde åka ner till affären en sväng och handla lite. Dock slutade det med att Jörgen fick gå ut med William till bilen, för han kunde verkligen inte sköta sig i affären :/ men men så är de ibland. Väl hemma hade vi en supertrött liten skruttas, så det fick bli välling & sängen för honom. och han somnade så gott så. Lillfisen ♥

Nu ikväll har jag vart borta hos Catrin en sväng och tatt en cider och tjötat skit :) Och snart är det dags att nana sängen, så man orkar med morgondagen. Imorn har vi inga som helst planer, Jörgen ska jobba på kvällen, men annars är det lugnt. Blir väl att mysa hemma och ha det mys! :) Nepp, nu kallar sängen på mig.

 

Jag & Catrins hundar :)


Mini Semester

2011-07-07 07:53:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Oj, vart ska jag börja tro? Kan ju börja att berätta om tisdagens BVC besök . Vilket var jätte bra, Linus hade gått upp till 6580g . Alltså en ökning på 605g! :) Längden hade han växt 2 cm på, så nu är han 67 cm våran lilla Skruttas!! Nu växer han på igen som han ska & hans kurva går fint uppåt, åh va skönt det kändes, de kändes som att en stor sten släppt från mitt bröst, hoppas det vill hålla i sig nu. Och att det inte blir några mer stopp eller nedgångar i vikten. Nu ska vi inte dit förän i slutet på Augusti på 10 månaders kontroll & då är det Specialist BVC . Det va även Hörseltest och det fixade han galant, inget fel på hans hörsel, han tog tom tag i dom små bjällrorna och ville leka med ist :-P Knäppisen! Våran BVC sköterska tyckte Linus var jätte duktigt, och utvecklades i en hiskelig fart. Det har alltid hänt nåt sen vi var där sist :)

Sen åkte vi vidare mot Småland :) När vi kom fram badade William & Max, Och Linus tittate runt på allt. Sen grillade vi och hade det mysigt. När barnen somnat blev det lite fika. Sen var det även dags för att försöka få lite sömn. Linus sov jätte bra borta, vaknade en gång under natten och ville äta, sen gjorde han morgon vid 5.30 och William vaknade väl en timme efter det. Åt lite frukost tillsammans och vid 10 begav vi oss till High Chaparral :) Och när vi kom in ville William ha en pistol, så det fick han, samt ett pistol hölster. Cowboy hatt hade han fått dagen innan! Sen gjorde vi allt möjligt - var & tittade på Lucky Luke Show, Vilda Western Show, åkte tåg, vaskade guld, åkte karuseller - ja allt :) Och William var sååååå nöjd! Och det var verkligen lyckat, så dit kommer vi åka nästa år igen! - utan tvekan!

När klockan blivit 16 så började vi våran resa hemåt, var hemma runt 19! Och då var det dags att börja få ordning på hemmet, satte igång en maskin tvätt & plockade undan, samt packade upp! Lika bra att göra de med en gång. Idag är jag ganska så trött, men piggnar nog till om en stund. Precis gett barnen frukost, så snart är det väl dags för en liten förmiddagsnap för Linus del. Idag har vi inga planer alls, det blir nog rätt lugnt :) Men vi har hursomhelst haft en alldeles underbar liten mini-semester! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- mer bilder finns på min facebook


Håret

2011-07-05 10:29:02 Foto - Marie
» Kommentarer(2) «



Semester ♥

2011-07-05 06:46:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning! :)
Va gott jag har sovit inatt, det bästa av allt - Linus vaknade inte för mat förän vid 04 & sen klev vi upp vid 6! Just nu sitter jag med en ny färg i håret, måtte det ta nu. Annars blir det att gå med håret uppsatt tills jag har orken att köpa en ny färg, och det är jag inte så jätte sugen på :-P Haha! Vill ju att det ska bli bra nu. Men det blir vad det blir antar jag, jag kan ju inte styra de så mycket. Men hoppas på bra resultat :)

Sen är det dags att packa ner allt som vi behöver ha med oss. Linus behöver ju extra ombyten, man vet ju aldrig om han får för sig att spy :) Sen har vi BVC tid kl 13 för 8-mån kontroll. Hoppas verkligen Lillprinsen ♥ gått upp i vikt nu. Annars tänker jag kräva en grundlig undersökning av honom så dom får ta reda på varför han inte går upp, nu har vi ändå kört mjölkfritt ett tag, så nu kan de inte bero på de längre. Men vi får se, håll era tummar är ni snälla .

Sen åker vi mot Småland :) Blir att umgås med Lollo & Robban ikväll & imorn blir det High Chapparal med Lollo & Max :) Ska bli jätte kul, nu ska jag gå och kolla om de händer nåt med håret .

Tjingeling .

Avfärgning

2011-07-04 23:13:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll allesammans!
Idag har vart en mysig dag! I förmiddags tog vi en promenad allihop, så härligt! Blev en tur till Spikön för att spela lite minigolf och William var jätte duktig! :) Och jag va jätte kass, haha! ;) Men stolt över min lilla kille som var en sån hejjare på minigolf . Sen var det dags att åka hem och fixa lite middag för våra magar var väldigt hungriga. Jag typ slängde i mig maten, för att hinna med bussen till Överby med Emilia. Blev att vi köpte lite hårfärg. Först en avfärgning & sen en ljusare brun. Så det har jag gjort ikväll..

Färgat håret! Blev helt ok, bortsett från att jag missade en fläck mitt på huvvet. Så det ser lite roligt ut, haha! Men jag ska slänga i en färg till imorgon, orkade inte ikväll . Känner mig rätt seg i kolan. Och imorn är det fullt upp, färga håret, packa, BVC & sen åka till Lollo & Robban i Småland. Det ska bli så kul, så uppdateringen här kommer vara gles, iaf fram tills torsdag lr ngt.

Nu ska jag nana .

Sweet Sweet Morning

2011-07-04 06:53:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Sovit ganska så gott inatt =) Fast som de senaste dagarna har det vart äckelpäckel varmt. Så man sover ju inte lika bra som annars . Linus vaknade nog vid 12 inatt och åt, men sen sov han ändå till 6 imorse så lite sammanhängande sömn fick man. Linus väckte mig av att ligga i sin säng och babbla, sen ställde han sig upp och ropade "mamma" , "mamma" Och då var jag tvungen och ta upp han, la han i våran säng och då var han ju inte still en sek, han kröp och ställde sig upp vid våran sänggavel istället, skitonge!! ;) Hahaha..

Nu är vi alla uppe! Härligt att vara tillsammans hela familjen, och veta att Jörgen INTE ska åka till jobbet idag. Linus springer runt i sin gåstol nu, fastspänd :-P Dagens planer är att ev åka och spela minigolf :) Tror inte vi har gjort det sen vi fick barn, och William kan ju tycka att det är kul, så de ska bli kul och se :)

Lite frukost kanske ? :)

 

 

 


Fika på Slusscafeet

2011-07-03 20:51:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har det inte hänt så mkt vettigt. Sov knappt nåt inatt för det var så jäääkla varmt i lägenheten och trodde nästan ärligt talat ett tag att jag skulle dö av värmeslag, somnade vid 01 & vaknade vid 04 och då kunde jag inte somna om. Så nä, mycket sömn har det inte varit kan jag lova. Linus har inte velat sova på dan heller så jag har inte kunnat vila mig direkt :/ Men la mig en stund med Linus när Jörgen vaknat & då sov vi iaf en timma. det va inte liiiiite svettigt kan jag lova :-P Men ack så mysigt att sova med honom, det har inte hänt sen jag slutade amma, innan samsov vi ju jämt, saknar det lite faktiskt, men är allt skönare att han sover i egen säng.

Sen åkte vi en sväng till Slusscafeet & fikade med Jörgens bror + tjej. Skönt att få komma ut lite och hitta på nåt annat. :) Och nu ikväll har jag städat undan alla leksaker och dylikt som jag alltid gör när barnen somnat. Tagit mig ett glas cider & nu har William precis somnat, i min famn av alla ställen. Kan ju påpeka att det händer typ aldrig. Så gosigt så :) Hihi . Nu blir det myskväll med mannen min, för nu har han äntligen semester =) 5 underbara veckor ska vi ha tillsammans!! :) Första semestern på måååååånga år. Även om han ska jobba som ordningsvakt lite då o då under semestern, men de är mest helger så de gör inte mig så mycket.

 

Soffhäng ;-)

 

 

Myspys!

 


Blåbär

2011-07-02 23:20:52 Dagboken
» Kommentarer(2) «


I förmiddags höll jag på att få ett redigt vredesutbrott på dammsugaren, haha! Skulle lätt ha kunnat kasta ut den från balkongen. Så för att få utlopp för mina aggretioner tog jag med mig William ut i skogen & plockade blåbär, han va jätte duktig och vi plockade nog en halv hink. Som vi sedan åt upp hemma tillsammans med lite glass, han va jätte nöjd kan jag lova er, han hade ju faktiskt plockat dom själv. Mammas fina kille ♥ Dock har han trotsat värre än värst idag, trodde nästan jag skulle bli galen där ett tag?! Då undrar man lite som förälder om han ens lyssnat på nåt man sagt till han, eller om han bara fullkomligt skiter i det? Men tyvärr är ju trotsåldern en period man måste gå igenom. Men fy va den är jobbig både för han och för oss :/ Nej bläääää på den säger jag bara! Det är en jäkla tur att han har bra stunder också, för annars vettefan om jag hade orkat.

Linus har vart en klängapa ikväll, vaknat ett par ggr och bara velat ligga nära. Mysigt också, men det är så jäkla varmt inomhus nu, så man flyter ju nästan bort, och med en bebis på bröstet så gör ju inte det mindre svettigt. När jag fått han i säng så la jag mig och kollade på "A night at the Roxbury" . Älskar den filmen, haha ^^ . Somnade fö vid 19.30 i soffan, då hade barnen däckat med. Men sen hade tydligen William vaknat, för när jag vaknade till nån timma senare så låg han brevid mig i soffan, är man trött då eller ? Och jag som alltid brukar vara superduper lättväckt, brukar typ räcka att nån viskar nåt så vaknar jag, men tydligen inte idag :-P

Måste även berätta att nu ställer sig verkligen Linus upp. Han har stått upp i sängen varje gång jag kommit in, och även ställt sig upp mot vardagsrumsbordet, min lilla dutti skruttas ♥ Åh, va stolt man blir som mamma när han utvecklas så. Kommer inte alls ihåg när William gjorde det, han måste vart närmare 10 månader. Han va rätt feg som bebis. Linus är raka motsatsen, inte alls rädd. Underbart att se båda två utvecklas till egna individer, tror Linus kommer bli en liten kille med en stooooor vilja :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig, imorn är en ny dag, och mina kids har en förmåga att vakna tidigt :-P


God morgon

2011-07-02 06:42:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning! :) Här gjorde barnen morgon vid 06 . Och jag är trött idag :-P Inte så ovanligt kanske?! men men, piggnar nog till om en stund. Just nu sitter William och kollar på TV och Linus röjer runt ;) En vanlig morgon hos oss helt enkelt. Jörgen kom hem i samma veva som barnen vaknade, men nu ligger han och sover. Är inte alls avundsjuk över att han får ligga i den varma goa sängen, neeeeeeeeej då! ;)
Igår eftermiddag tog jag med mig barnen ner till stan för att köpa lite godis, väl nere på torget möttes vi av 2 ambulanser, polisen & brandkåren . Behöver jag berätta att William var extas över att se dom? Visade sig sen att det var en person som blivit påkörd på ett övergångställe. Där ser man hur viktigt det är att kolla sig extra noga för innan man går över vägen, även om man har företräde så vet man aldrig vad det är för förare i bilen, det kan ju lika gärna vara nån som är rattfull eller drogpåverkad, man vet ju som sagt inte!

När barnen somnat så la jag mig i soffan & kollade på Burlesque :) Den va jätte bra! Och lite där till, så har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt :) Så det blev lite sent i säng inatt, runt 00.30 kom jag i säng & Linus vaknade vid 02.30 och va hungrig, så då var det bara att gå upp och göra välling. Sen somnade han om, och även jag. Idag är planerna inte många, vi ska faktiskt inte göra ett skit, och vädret gör det inte direkt lockande att hitta på nåt ute heller. Men på nåt sätt måste jag ju sysselsätta dom små.


Fredag - 110701

2011-07-01 16:00:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Så var första juli här :) Månaderna springer iväg tycker jag, snart fyller båda mina pojkar år. William i Augusti & Linus i Oktober.. Jisses vart tar tiden vägen? Idag har vi inte gjort ett skit. Jörgen & William har vart och besiktat bilen och den gick igenom utan en anmärkning. Bra, för så som Jörgen har slitit med att få iordning den. Annars har det inte hänt ett skit här hemma, har grejjat & kollat på film med William .

Nu ska jag strax åka ner till Överby med barnen :) Ska nog sätta oss och ta en fika & handla lite helgmys! Lite gottigott måste man ju få ha på helgen ^^ . Jörgen mådde inte så bra, så han ligger och sover just nu. Så de är väl bäst att underhålla dom små huliganerna då ;) Linus är rätt rastlös när vi vart inne hela dagen, så de kan vara gott för han att komma ut lite .

Nepp, nu ska vi kila till bussen .
P&K