Läkarbesök

2009-11-30 12:19:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej Hej !!
Imorse stog de läkarbesök på schemat . Fick lämna skrutten innan vi skulle vara på Näl, gick väl ok. Inte precis som jag ville, men nu vet vi iaf. Och jag fick lite tabletter hem jag ska äta under 4 månader. Så hoppas på att det ska bli bra sen. Fick stanna på Ica för att köpa lite bröd och pålägg hem, då det var slut .

Och här sitter jag nu, känner mig en aning tom inombords. Försöker ha en positiv inställning men just nu känns de lite depp . Men de vänder nog de med. Så ja återbesök om 4 månader, när jag ätit klart den här medicinen. Dagen annars blir lugna puckar, orkar inte med så mkt idag. Det räcker de som varit . Älsklingen är o jobbar som vanligt :) Nej jag ska nog äta ngt, så får vi med vad som orkas me sen ..

Första Advent

2009-11-29 10:00:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag är det Första Advent .
Vi startade våran dag med en mysig adventsfrukost tillsammans, med lite tända ljus. Jätte Mysigt . Idag är planerna att gå till stan och kika in julmarknaden se om vi hittar nåt roligt. William vill träffa tomten, men jag tror han kommer bli lite rädd när han väl ser han. Det kanske släpper med åren. Jag älskade tomten när jag var liten. Skrev önskelistor varje år som jag skickade till tomten. Tänk va rolig julen var när man var barn. =)

Idag åker även mamma/mormor hem till sig. Har vart trevligt att ha lite besök i helgen. Rocky däremot har varit sur för hon ockupperat hans soffa nattetid. Haha. Så han blir väl glad nu när han får tillbaka den. Appropå Rocky så verkar han vara bättre nu, och en aning gladare. Kanske har han bara varit lite uttråkad? Svårt att veta när han inte kan berätta vad det är. Men han är mer harmonisk nu iaf.

Sitter och lyssnar på lite julmusik nu, och njuter. Jag är en person som älskar julen, allt som hör till. Älskar att pynta, julbaka, musiken, ja snön.. Men den ser man ju aldrig här numera. :/ Alla ljus. Att få ha en mysig holiday med nära och kära. + den goda maten.

Hur känner ni inför julen?

När första ljuset brinner , står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas , att fira få advent

Kvällen lider mot sitt slut ..

2009-11-28 23:20:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja idag har vi hunnit med massor .
I förmiddags åkte vi ut en sväng till Överby, för att handla . Lite grejjs hem, och lite till kvällens bak. Vi köpte även en liiiten julklapp till Williams farmor, men hon fick den i förskott, för det var hon i behov av. En mobiltelefon. Jag kunde inte hålla mina fingrar i styr så det blev en julklapp ytterligare till William. Har även klickat hem en sak till från nätet. Han kommer få massa fina klappar i år från "tomten" . Hihi. Jag längtar så tills julafton nu, så han får öppna alla sina paket . :)

Annars hade jag bokat tvättstugan, skönt att ha det gjort på ett par dar nu. Sen bakade vi lussekatter (William skötte det mesta) Som ni kan se på filmen :) Sötnos! Mormor hjälpte han givetvis en massa. Gjorde även rischoklad, skulle gjort knäck men sirapen räckte inte så det får bli en annan gång. Men nu har vi smarrigt julfika iaf.

Imorn är det första Advent .
Vi ska ner på julskyltningen nere i stan. Gå på Julmarknaden i Folkets Park och mysa! Tända det första ljuset i ljusstaken till frukosten imorn kanske. =) Och imorn åker mamma/mormor hem till Borås igen. Har varit ett trevligt besök. Nu syns vi nog inte förän till jul. :/ Ska sätta mig och läsa lite, innan det är dags att gå o lägga sig.


William bakar lussekatter

2009-11-28 18:00:25 Videos
» Kommentarer(1) «



Nytt i Garderoben .

2009-11-28 15:55:02 Marie babblar
» Kommentarer(3) «


Skorna är från Skopunkten 199 kr

Och klännigen är från Gina Tricot 249 kr


Julbaka .

2009-11-28 10:33:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hello !
Nu har vi varit vakna ett tag här hemma. William kom in och väckte oss vid 8 imorse. Skönt att inte ha några måsten idag och bara kunna slappa och umgås. Vi har hunnit med frukost, och jag har även hunnit med att diska en disk. Varför blir det alltid så sjukt mycket disk? Bläää . Kan inte tomten komma med en diskmaskin till mig? Snälla tomten!

Snart ska vi bege oss iväg till affären och handla lite saker till baket. Tänkte baka pepparkakor, lussekatter, knäck och kola. Kanske nåt mer.. Får se vad vi hinner med. Ikväll ska Jörgen iväg och jobba på nåt ungdomsdisco i Hedekas. Ja som Ordningsvakt då. För er som inte vet det ;) Så vi får ha en liten myskväll här hemma istället. Vi kommer ju ha massa gott att mumsa på. Hihi .

Nej nu ska jag grejja lite här hemma ! Har en liten unge som drar fram massa saker hela tiden ;D

Shopping !

2009-11-27 21:59:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !
Idag kom ju som sagt Willes mommo på besök . William somnade precis innan jag skulle åka ner till stan så han fick vara hemma med pappsen. Vi tog bussen upp till Överby och gick och kikade, jag hittade en tröja inne på Tippy, en jätte fin klänning på Gina, och ett par stövlar på Skopunkten. Även en julklapp till min älskade sambo . Får hoppas han ska tycka om den, han är så satans svår att handla till. Men jag ska leta lite till efter nåt mer. Får se vad jag kan hitta på.

Idag fick jag hem papper från Lärcentrum . Och jag kom in på de kurserna jag sökte, vilket var; Psykologi A, Vård & Omsorgsarbete, Etik och livsfrågor och medicinsk grundkurs. Känns skönt att jag kom in, så som jag grubblat över vad som kommer ske efter års skiftet. Men ja nu slapp jag det. =) Nu är det bara att ge gärnet o plugga, plugga, plugga. Eftersom det är på distans så är det ju ganska tufft, och det gäller att ha självdiciplin och inte slappa när man ska sitta hemma och plugga, men det ska nog gå bra. Vill man så kan man !

Försökt att fota lite julkort på William idag med, men lättare sagt än gjort, med en unge som inte sitter still i en minut. Jaja, det får bli vad det blir. :) En riktigt söt tomtenisse det var han iaf !



Mommo på Besök

2009-11-27 10:13:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn !
Natten har varit jobbig, inte för min del, eller för Williams del, men för lilla Rockys del :/ Det är nåt som inte står rätt till, men jag kan inte säga vad det är . Han har jätte svårt att slappna av, han svansar runt här hemma och sen går han o lägger sig och kan max ligga ner i 5 min innan han hoppar runt, och svansar runt överallt och så håller det på. Så går han igenom varje dag, och det måste ju vara nåt som inte står helt rätt till? Stackarn :/ Jörgen får ringa och rådgöra med veterinären när han kommer hem .

Idag är vi hemma och gosar, för idag kommer Willes mommo på besök ;D Hon ska stanna hela helgen, så vi ska leka, julbaka och fira första advent tillsammans! Mysigt . Ska gå en sväng på stan eller Överby i eftermiddag är nog tanken. Annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Nej nu ska jag mysa med min underbaring lite <3

Twilight

2009-11-26 21:53:53
» Kommentarer(4) «


About three things I was Absolutely positive .

First, Edward was a vampire.

Second, there was a part of him - And I didn't know how dominant that part might be - that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.

 

When Isabella Swan moves to the gloomy town of Forks and meets the mysterious, alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. With his porcelain skin, golden eyes, mesmerazing voice, and supernatural gifts, Edward is both irresistable and impenetrable. Up until now, he has managed to keep his true identity hidden, but Bella is determined to uncover his dark secret.

 

What Bella doesn't realize is that the closer she gets to him, the more she is putting herself and those around her at risk. And it might be to late to turn back . . .

 

Deeply seductive and irresistibly compelling, Twilight is an extraordinary love story that will stay with you long after you have turned the final page.


Biverkningar

2009-11-26 12:29:04 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå !
Vaknade inatt redan runt halv 2 och hade feberfrosa. Visste ju såklart att sådana här bieffekter kunde uppstå, men ja det va jobbigt att i ena stunden frysa som tusan för att sedan svettas som en gris. När klockan ringde imorse så hade jag världens spränghuvudvärk, gjorde så sjukt ont, så William och Jörgen kom med en värktablett till stackars lilla mig. Jörgen körde oss till dagis, han skulle ändå till jobbet i samma veva.

Jag har legat och vilat en stund, för att få bort den hemska huvudvärken.. Och nu börjar det kännas liiite bättre. Så strax ska jag gå och hämta hem lillprinsen från dagis. Tänkte gå ner en sväng på stan och kika. Men innan dess ska jag hälla i mig lite te, så jag vaknar till liv, och kanske ta nåt lätt att äta.

Have a nice thursday ;D

Julklappar

2009-11-25 22:17:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi är vaccinerade !
Hela familjen, tanken var ju att bara William skulle ta sprutan.. Men vi fick ta den också. Så ja lite öm och mörbultad känner man ju sig, men inget farligt. Hellre det än o få influensan. För den vill vi ju inte ha. Nåt annat har varken jag eller jörgen märkt av. Efter att vi fått sprutan så åkte vi till Överby och handlade lite. Hittade några julklappar och lite smått o gott. En liten tomtedress till William . Är ju inte så lång tid kvar tills det är luciafirande på dagis. Åh, vad jag längtar! Dom är så söta alla barnen när dom står o sjunger.. William har redan börjat öva . Går här hemma och sjunger "En sockerbagare .. bor i staden , baka kaka heeela dagen" Sötnosen !!

Sen åkte Jörgen hem med maten och jag och William satte oss på Coop restaurangen och åt, eller ja han åt för han va hungrig. Kikade i lite affärer. Köpte en tunika till mig, som jag hade tänkt att ha på julafton, jätte söt :) Och såklart var jag tvungen att springa in på Bokia och roffa åt mig en bok. Jag ska som sagt börja om med Twilight-Sagan, fast denna gång ska jag läsa den på engelska. :) Really nice!

Imorn är det nationellt prov i Engelska :/ Sucks! Inte det minsta sugen på det, men det är ju själva skriv delen och det är den jag brukar ha lättast för. Nej nu ska jag ta ut vovven på en promenad, innan vi ska krypa till kojs. Ska upp tidigt imorn, så det är väl bäst att se till att få lite sömn innan dess.

Sleep Well !

The reason .

2009-11-25 11:49:48 Foto - William
» Kommentarer(1) «


 

You are my only reason to stay .. alive

If that's what I am .


Vaccination .

2009-11-25 10:31:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tja !
No school today, vilket innebär att min skatt får vara hemma med mig också :) Aldrig fel med mamma-son tid. Det är då jag mår som bäst, när jag får vara med honom. Ljuset i mitt liv. HIttils har vi inte gjort så mycket, ätit lite frukost. Och jag har diskat och dammsugit lite. Every day is the same .. Nu sitter vi och tittar på Nicke Nyfiken . Tänkte jag alldeles strax skulle skriva en mat-lista om vad vi behöver handla idag.

Kl 13 idag, ska vi bege oss till vårdcentralen för att vaccinera William mot svininfluensan. Känns bäst om vi har det gjort, eftersom han går på dagis där smitta sprids lätt och vi är ute ganska mycket och träffar andra barn. En trygghet för oss också om vi vet att William är skyddad. För jag skulle inte kunna leva med mig själv om nåt hände han, och vi inte gjort vad vi kunnat.

Nej nu söker min son uppmärksamhet.

Förresten nån som vet vart man kan hitta en sån där översättningsgrej till sin blogg??

Ett besök hos Tand doktorn . .

2009-11-24 21:56:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll !
Blev väckt av min lilla älskling imorse, han kom in och la sig på min kudde brevid mig och ville gosa, innan det va dags att kliva upp för att komma iväg till dagis. Visserligen ville han inte gå, men det ändras så fort vi kommer dit och han får se sina kompisar. :) Idag hade jag en tid hos farbror tand doktor . För ca 2 veckor sen bet jag av en bit på en tand, så jag tänkte jag skulle kolla upp det, och det behövdes lagas. Så där satt jag med en stor knut i magen. Men han var väldigt försiktig, berättade hela tiden vad han gjorde och vad han skulle göra, så den tanden blev lagad iaf, nu hoppas jag att jag inte ska bita av nån mer tand . Men han hittade ett till hål :/ Som dom på NÄL hade missat, så det ska dom åtgärda i början på nästa år.

Var även på Arbetsförmedlingen och återaktiverade mig. Ska dit nästa vecka och prata med min handläggare. Gud vad jag vill ha ett arbete, kan inte nån snäll själ bara erbjuda sig ett? William blev jätte lycklig när vi hämtade hem han från dagis. och sen har vi bara myst hemma. Fick i säng han i hyfsad tid idag med, eftersom vi ska upp ganska tidigt imorn. Jag har ett prov imorn som jag borde plugga till, men ja jag har inte riktigt motivationen till det just nu, får läsa lite innan jag går och lägger mig så går det nog ganska så bra, det är ju bara engelska.. Och det är ju faktiskt väldigt lätt !

Jag skulle verkligen vilja flytta till ett engelskt talande land. Tycker engelska är så himla vackert språk! Annars är det löning imorn, och vi behöver åka och storhandla, ska även plocka på mig en liten julklapp till William som jag har hittat. Han kommer älska den!! Hihi. Sen har jag och min kära vän J en liten hemlis på G. Och det ska bli såååååå kul, can't wait ;D Mer om det en annan gång.

Idag är det en månad kvar till Julafton . och idag är det Williams dopdag. 2 år sen alltså, ja tiden springer iväg, säg inget annat? Men jag längtar massa till jul nu, tills jag får sätta upp mitt julpynt, jörgen vägrar låta mig göra det än, utan jag får vänta tills på lördag. Men vi har iaf kommit överens om en riktig gran. Wiihhoo !
Nej detta blev väldigt långt känner jag :) Dags för vovvens kvällsprommis .
Natti !

Headache .

2009-11-23 22:17:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll ! :)
Dagen på dagis hade gått bra, vi får så mycket beröm hela tiden. Att William pratar så himla mycket, att han alltid är så glad och att han verkligen tycker att allt är roligt. Inga protester ingenting! Man blir så stolt av att höra detta hela tiden. Vi är ju väldigt stolta över våran lilla kille, våran solstråle !

Skolan gick bra också, men just nu är det väldigt mycket, mycket prov. Bara denna veckan har jag 2 prov. Ska bli skönt när detta är över, jag längtar så mycket till jul ledigheten, sen får vi se om det blir studier nästa termin eller vad det blir. Imorn ska jag iaf till tandläkaren, för ca 2 veckor sen bet jag av en liten bit på en tand, så jag ska kolla så det inte är nåt som behöver fixas, får hoppas det ska gå bra, sen ska jag gå o skriva in mig på arbetsförmedlingen hade jag tänkt. Ifall jag inte kommer in på Undersköterska nästa termin, så finns man där.

Är skit orolig för hur det ska bli, vad ska vi leva på liksom? Jörgen har ju inget fast jobb och jag har inget jobb överhuvudtaget, varför skötte man inte skolan när man kunde? Varför hoppade jag av? Ja det är lätt att vara efterklok. Men jag kan ju inte hålla på att studera bara för att vi ska få pengar heller. Då sitter jag där med skulder upp över öronen och det är ingen framtid, jag hoppas innerligt att det ska lösa sig till det bästa, men klart man spekulerar. Man vill ju trygga sin framtid, i synnerhet nu när man har barn att tänka på .

Nej nu ska jag gå o borta tänderna och lägga mig, har jätte ont i huvet :/

Quote

2009-11-23 16:04:03
» Kommentarer(2) «


 

I promise that this will be the last time you’ll ever see me. I won’t come back. I won’t put you through anything like this ever again. You can go on with your life without any more interference from me. It will be as if I’d never existed.


By Blood and By mean ..

2009-11-23 09:42:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. I fall when you leave .
Hade jätte svårt att somna inatt, somnade nog inte förän efter 2 då jörgen åkt till jobbet. Har sån jäkla klåda på fötterna just nu, som gör att jag inte kan komma till ro :/ Jätte jobbigt. Men de går väl över som de alltid gör. Hatar att jag har sån känslig hy.  Men någon ska väl ha det också.

William ville inte gå till dagis idag, han tyckte vi skulle vara hemma och gosa. Men jag frågade han om han skulle gå  leka med sina kompisar, men då fick jag bara till svar ; "Nej jag ska inte leka, jag ska göra ingenting" Haha . Men det gick allt bra när vi väl kom dit. Jag ska till skolan idag . Har Datakunskap och matte. Sen blir det raka vägen hem och tvätta, o hämta lillfisen från dagis .

Jag sitter ganska ofta och funderar, främst när man är ensam . Jag har sjukt mycket tankar i mitt huvud. Typ som att vad man betyder för folk? Människor som aldrig hör av sig, likadant sin sk familj. Varför tillåter man sig själv att "duga" när andra tycker att man duger . Varför sätter man sig själv i den sitsen? Varför accepterar man det? Många frågor men inga svar .

Twilight-Saga Inspirerat

2009-11-22 22:33:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja ny design.. vad tycks?
Jag älskar den, behöver jag säga det . All cred ger jag till Michaela :) Hon är så himla duktig! Önskar jag besatt den erfarenheten jag med, men alla är vi väl duktiga på nåt. Jag har bara inte kommit underfund vad jag är duktig på än, men det kanske kommer det med :P

Dagen idag har inte bestått av speciellt mycket, både jag och William sov middag idag, och min stora älskling har vart jätte snäll och lagat middag till oss idag, och även tatt itu med disken. Han kan bara han vill . Annara har vi bara legat i soffan och gjort nada, precis så som de ska vara på söndagar. Imorn är det dags för dagis och skola efter ha varit hemma en vecka med sjukt barn. Känns väl lite sådär om ja ska vara riktigt ärlig, men nu är det inte så långt kvar, får väl tänka på det, så kanske det känns lite bättre.

Idag var William verkligen svårsövd, somnade för bara en liten stund sen, svårt att komma till ro, men nu sover han så sött så .  Nej om jag ska ta ut rocky innan jag också kryper ner i sängen. :)

Edward Anthony Masen Cullen

2009-11-22 10:42:10
» Kommentarer(0) «



En vecka till advent .

2009-11-22 09:47:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


.. jag läääääängtar !
Åh jag vill ha upp alla adventsljustakar :) Men jag fick nya gardiner på posten igår och en duk. Jag kunde inte med att inte packa upp det, så jag tjuvstartade och satte upp julgardinerna i vardagsrummet och la fram duken. Så nu ser vårat vardagsrum lite juligt ut, men mer ska det bli, men jag får väl hålla mig tills nästa helg antar jag. Annars är det nån som får ett bryt på mig tror jag? Hihi . Har dock inte fått mina gardiner till köket än, och dom levereras inte förän 10/12 :( Buuhu . Men min mami ska köpa lite tomtar till mig också, älskar små tomtar överallt . :)

Igår var på Williams kusinbarns dop. Jätte trevligt, hon fick många fina presenter. Och det bjöds på fika och tårta. William sov igenom själva dopet i kyrkan, perfekt timing ;) Haha. När vi kom hem så låg vi och tittade på Nicke Nyfiken och slappade, trötta familjen. Och sen blev det lite mys i soffan framför Dansbandskampen. Och sen tittade vi på Transformers . Gud va gott det var att lägga sig sen, jag va verkligen trött . Imorse när jag klev upp så stog min älskling med disken, det är guld värt <3

Så gillar ni julen och advent o allt det innebär?? :)

 


Dopdags .

2009-11-21 11:10:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå :)
Åh, jag kan verkligen inte sluta tänka på New Moon , jag tänker konstant på hela handligen allt. Är helt såld på Soundtracket, lyssnade på det hela dagen igår, la över låtarna till mobilen, och sen somnade jag till Rob's ljuva stämma inatt, L o v e l y !! Igår var vi och bowlade med två vänner till oss, jätte trevligt. Tom William gjorde en strike, (men lite hjälp från pappa iof) Men han tyckte det va superskoj att "bobbla" Sen åkte vi en sväng till Överby, så jag kunde hämta ut min mobil som var tillbaka från service, äntligen.. Jag har saknat min underbara telefon, som är nerbombad med Twilight och New Moon. Allt från bilder till musik och teman, :) I'm obsessed !!

När vi kom hem gjorde vi lite tacos och bjöd hit Jörgens bror, myste med lite godis och kikade på Idol, sen visade dom Twilight på TV1000 och det kan man ju såklart inte missa, Twilight-freak som man är ;D Beställde även Twilight boken igår, jag har alla 4 på svenska. Så nu ska jag beställa dom på engelska också :) Längtar tills jag får sätta tänderna i dom böckerna ;D Hihi .

Nu ska jag börja göra oss iordning, vi ska iväg på Dop. Williams kusinbarn är det som ska döpas. Dessutom ska vi hinna köpa en dop present, för det har vi inte hunnit med. Får hoppas jag hittar nåt, men nåt finns det ju alltid. Nej stressa nu kanske :) Tjingeling.

Possibility .

2009-11-20 17:29:19 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


By blood and by mean, I fall when you leave .. So tell me when you hear my heart stop, You’re the only who knows ..

Jag säger bara en sak , Käääärlek

2009-11-20 10:18:19 Dagboken
» Kommentarer(3) «


JAG ÄR KÄR !
I Edward Cullen! New Moon va så sjukt bra, jag älskar älskar älskar den! Han är så romantisk, älskar det sättet som han älskar Bella på. Den kärleken dom två har, gud jag ryser. Nu vill jag bara se den igen, igen, igen. Skulle lätt kunna gå o se den på bio en gång till. Bara för att liksom .. Wonderful ! Och slutet på filmen, det ska vi inte ens tala om, please kill me typ. Haha ! Och vi har redan bestämt oss för att gå på Eclipse ihop! Så nu ytterliggare längtan, hela 7 månaders längtan.. Summan av det hela, New Moon va sjukt bra, och ni borde se den!

Filmen va slut vid ca 02.30 Så jag va hemma ca 04 imorse. Va så skönt att lägga sig i sängen . Var beredd på bara 3 timmars sömn eftersom William brukar gå upp vid 7, men idag klev han upp 9, min snälla o goa pojk :) Så hittils idag har vi hunnit med frukost och blöjbyte, nu sitter han och tittar på Rorri Racerbil , och då passade jag på att uppdatera lite här :) Idag har vi inga planer mer än att mysa tillsammans, vi ska väl åka ut till Överby i eftermiddag och köpa dop present, för imorn ska vi på dop för lilla Ella.

Nu vill min underbaring mysa !

"Marry Me"


Tonight: New Moon

2009-11-19 10:57:19
» Kommentarer(8) «



Grey's Anatomy always makes me cry .

2009-11-18 22:50:44 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Himmel och pannkaka ..
.. ja dagens avsnitt va känsloladdat, va en liten pojke på 11 år som gick bort :/ Jag är så blödig numera, gråter alltid så fort det händer ett litet barn nåt. Kanske beror på att man själv har barn nu, men ändå. Även fast jag vet att det bara är iscensatt, så är det ändå nåt som träffar en rätt i hjärtat . Man kan verkligen sätta sig in i den familjens sits. För ja de händer ju i verkligheten också. Buuhuu :(

Idag har jag och William inte gjort så väldans mycket, vart hemma hela dagen och myst och lekt. En riktig slappardag med andra ord. Det behövs verkligen. Imorn är sista dagen med pencillinen, så nu hoppas vi innerligt att han ska slippa all värk, han verkar ju inte ha ont längre iaf, och det gläder mig. Hoppas han slipper sånt här nu ett bra tag framöver, men allt ska man väl få nån gång.



imorn är det torsdag och inte vilken torsdag som helst, utan en torsdag som jag har väntat på i flera månader. För ja jag har sagt det innan men jag säger det igen, vi ska på midnattsvisningen av New Moon ;D Jippi!! Åh va kul det ska bli, först visar dom Twilight och sen kommer det vara en liten paus med lite Quiz och tävlingar o sånt, och sen är det premiärdags ;D åååh, va jag längtar.. Tror jag kommer ha svårt att sova inatt, men det är det helt klart värt. Hihi.

Nej om jag ska sluta babbla kanske ? :)
Jag berättar allt imorn! :D


One day left !

2009-11-18 09:19:03 Dagboken
» Kommentarer(9) «


:) Morsning !
Natten har gått super, William börjar bli sig själv igen, och det är underbart att se. Min glada lilla kille! Enda gången han vaknade var för att det låg en hund i hans säng, hundjävel . Det blåste ju lite ute inatt och då blev våran stackars hund rädd så han hoppade upp i Williams säng, men han åkte ut med huvet före, hunden alltså . Vid halv 8 vaknade min lillprins och kom och gosade . I samma veva kom pappsen hem och vi hann pussa på han innan det var dags för han att sova. Men han slipper iaf jobba inatt, och det är skönt . :)

Dagens planer? Inga alls . Eller jo vi ska tvätta i eftermiddag :/ Roligt värre? Och imorn är det torsdag och det vet väl alla va det innebär jo midnattsvisningen av New Moon ! Och den ska vi på ! Jippie ! Jag längtar såååå ! Hihi. Jag kommer vara helt förstenad under hela filmen, av underbara Edward Cullen, lovelovelove .

Ha en fin dag .

Till Anonym: Jag vill helst inte att William sover i våran säng, då han snurrar rätt mycket i sömnen och jag vill inte att han ska ramla ur våran säng, så därför är det bäst om han sover i sin egen säng. :)

Oh Happy Day !

2009-11-17 22:27:40 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tja Tja !
Idag fick vi nog av att sitta hemma . Eftersom William varit feberfri sen i söndags så kände vi att de var dags. Vi tog vårt pickopack och knallade hem till Williams faster Jessica . William hade med sig sina pepparkakor som han hade bakat, han målade och lekte med Liam. Sen åt vi lunch ihop, o fikade. Då däckade William i Jessicas soffa framför Rorri , så han fick nana middag i hennes säng. Mysigt värre =)

Jörgen jobbar natt idag igen :/ Suck ! Så idag har vi inte träffat våran älskling många minuter :( Jätte trist, men men . När jag skulle lägga William ikväll så va han lite velig om vart han skulle sova, så han la sig i sin säng med sin "båt" . Och sen satte jag mig och tittade på Desperate Housewives . Sen skulle jag gå in o släcka hans nattlampa, men kudden ligger nerkastad på golvet och han är inte där, så ja går in i vårat sovrum och ja då har han smugit in och lagt sig på min kudde . Älskade Sötnos ! Han är ju bara för sööt !

Nej om man skulle ta ut vovven en snabbis innan man kryper ner i sängen !
snart är vi en dag närmare torsdag ! Yippie !

mzetterblad.blogg.se

2009-11-17 19:56:25 Foto - Marie
» Kommentarer(0) «



A better day .

2009-11-17 10:15:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon !
Har sovit hyfsat, William har "bara" vaknat 4-5 gånger o gnytt lite. Oftast för att han inte hittade sin napp. Men annars har natten vart bra, skönt att ha fått sova lite. William somnade ju i våran säng, så när jag gick o la mig så bar jag in han till sitt rum, är så rädd att han ska ramla ur våran säng så jag vågade inte låta han sova där. Vid 7.30 imorse kom han in till mig och pussade mig godmorgon . Strax efter det kom Jörgen hem och vi sa hej och han gick o la sig.

Jag och William ska strax gå ut en sväng, ut och rasta vovven, och sen måste vi till affären och köpa lite mer yoghurt så jag kan lura i han medicinen. Imorse fick jag ge den i ett glas juice. Sen efter det ska vi gå en sväng till Williams faster, måste få komma ut ur lägenheten lite. Tror det kan göra gott för William med lite frisk luft också. Nu har han ju varit feberfri i 2 dagar. Åh va skönt det ska bli, så får Jörgen sova i lugn och ro dessutom. Han ska jobba natt inatt igen :/ Tråkigt ! Men de är ju rätt bra betalat på natten.

Nu ska jag klä på oss så vi kommer iväg !
Tjingeling

Almost Bedtime

2009-11-16 22:48:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll !
Dagen har vart låååång tråkig. Varje gång William ska ha medicinen är en fight , man får hålla fast han för kung o fosterland o de är knappt de går då. Nu ikväll när jag skulle ge han den, så gjorde han så han kräktes upp den igen. Fick blanda ner lite i hans yoghurt så han fick i sig nåt. Gud va han är enveten! Han ger sig inte heller, men han måste ju ha den, så han blir frisk nån gång, så jag får försöka lura han på nåt vis.

Svår att få o somna va han också, tillslut somnade han på sin pappas kudde. Sötnos ! Så där ligger han och sussar, och jag ska snart gå in och lägga mig hos han, han ska få sova med mig inatt. Jörgen jobbar ändå natt så vi behöver inte trängas. Så när vi vaknat imorn då kommer våran älskling hem igen . Sitter och tittar på Twilight på TV1000 nu. Längtar sååååå tills torsdag, då är det GBG och New Moon för hela slanten!

Nej om man skulle gå o lägga sig, kan ju hoppas att denna natten blir en aning bättre än föregående. Och att min lilla älskling ska slippa ha ont.

 

- Death is easy, peaceful - Life is hard !


Hurtful

2009-11-16 21:25:12 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


 

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


Date - Det var dans bort i vägen .

2009-11-16 20:19:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


 

William älskar denna, och ska se den om o om igen.

Men mest för att det är Jan som är med ! :)


Jobbigt :/

2009-11-16 10:20:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Den här öroninflammationen .. tar verkligen på William :/
Igår gick han och la sig vid 7 för han sa att han va trött, men vaknade bara en halvtimma efter det i panik, han låg o gallskrek o vred och vände sig i smärtor. Man såg hur ont han hade lilla hjärtat . Och eftersom han redan fått alvedon kunde jag inte ge han nåt. Det är jobbigt när man inte kan göra nåt mer än att krama, vyssja, och pussa på han. Sjukt jobbigt att se han ha så ont. Man känner sig så himla hjälplös :(

Sen har han vaknat ex antal ggr inatt och haft ont, så mycket sömn för min del det har det inte blivit. Så jag tog mig en extra timmes sömn imorse när Jörgen gick upp. Hoppas verkligen det blir bättre inatt. Att lill älsklingen ska slippa ha så ont. Ska till skolan en sväng idag, Jörgen börjar inte jobba förän 17 så då gick det att lösa på det sättet. Skönt, då slipper jag missa allt för mkt. Behöver ju gå på alla mina mattelektioner.

Nej nu ska jag ta mig en dusch, så jag kommer iväg nån gång !

Öroninflammation

2009-11-15 16:41:52 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Still sick :/
Inatt skrek William efter mig redan vid 04, och då ville han komma in till oss. Självklart fick han det. I hopp om att han skulle somna om, men icke då. Han låg o vred o vände på sig o jämrade sig o verkade ha ont. Så jag gick upp o kollade tempen och gav han en ny dos alvedon. Sen somnade han om en stund innan han vaknade o skrek för att han hade ont. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen . Men den jävla surkärringen där alltså .

Hon propsade hela tiden på att det bara var en vanlig virusinfektion. Jag ville komma till Jorcentralen så dom fick kika på han, men de tyckte hon va onödigt, utan att ja skulle ge han vatten så skulle allt bli bra, men varför har han så ont då, om det nu bara hade varit en vanlig virusinfektion?! Men tillslut gav hon med sig och skulle be jourcentralen ringa upp mig, + att hon beklagade sig över att jag var orolig för mitt barn?! Ursäkta?? Vad hade jag varit för förälder om jag inte varit orolig, speciellt i dessa influensatider, och William är inte vaccinerad ännu .

Och det visade sig att han hade öroninflammation . Men nu har han iaf fått pencillin så nu hoppas vi det onda ska försvinna. Har lyckats få i han lite mat, fiskgratäng och potatismos. Hemmalagat såklart! Så ja hela veckan lär vi få vara hemma, så jag får ringa och sjukskriva mig från skolan denna veckan. Bara mysa med min lilla älskling så han blir frisk ! :)

Förresten, så har jag plockat ur alla mina piercingar . !
Känns skönt !

Grattis Date

2009-11-14 21:30:55 Musik
» Kommentarer(2) «


Grattis Grabbar !

Äntligen tog dom sin andra guldstjärna.

Så det blir att åka o kika på finalen den 19/12 !!


Sjukstuga

2009-11-14 19:30:38 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Lilla älsklingen är sjuk :(
Tyckte att han lät lite krasslig imorse, men sen blev han pigg o allt verkade bra, så vi åkte ner till stan och kikade in den nya bandyhallen. William va mest sur o grinig hela tiden, så vi åkte hem igen, och sen somnade han på stört. När han vaknade så gjorde Jörgen mat, men de dög inte för herrn. Han drack en mellanmålsdryck ist.

Sen tog vi tempen och den stannade på 38,6 så han fick ipren. Stackarn! Han hade feberfrossa min lilla goooing, stog bara o skaka och sa att han frös och hade ont i ryggen. Sen gjorde jag iordning lite ostkaka och hoppades att han kanske ville äta det, men han tog 2 tuggor sen började han kräkas, rena rama fontänen som sprutade ur munnen på han. :/ Pratat flera ggr med sjukvårdsupplysningen och nu tyckte dom att vi skulle ge han vatten på tesked.

Hoppas han piggnar till snart, inget roligt att se han sån här :( Vill inte äta eller dricka. Sist jag kollade tempen låg den på 39,1 med ipren i kroppen så vi får se hur detta artar sig. Nu har han fått lite mer febernedsättande så han klarar sig för natten . Våran lilla älskling !

En bild .

2009-11-14 16:33:41 Foto - Marie
» Kommentarer(2) «



Photoshoot !

2009-11-13 13:48:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjenixen !
Gud va kass jag är på att uppdatera bloggen, skärpning Marie !
Hur som helst så gjorde inte jag och William många knop igår, va ute en sväng på förmiddagen och lekte, sen har vi myst hemma med allt va de innebär, ja alla hushållsysslor såklart . När pappsen kom hem på kvällen va det tvmys, till SOS Gute, och sen kikade jag på Criminal Minds . Och mina pojkar gick o la sig.

Imorse ville William inte gå till dagis, tjatade o tjatade om att vi skulle vara hemma, så det ska nog bli skönt för han att det är helg nu och att han får ha både mamma och pappa hemma. Mysigt! Vid 11 kom Madde hit och började sminka mig, och fixade mitt hår, hon är så satans duktig den där tjejen. Sen begav vi oss till Slussarna och fotade. Längtar tills jag får se bilderna, men dom blev säkert jätte bra, pratade om att ta en fotodag i Götet framöver, det kan bli ritkigt najs. Finns så många fina ställen där.

Nu ska jag slänga i mig lite mat innan ja ska bege mig att hämta hem lillprins från dagis. Som jag saknat min skatt! Nu får vi dessutom långhelg tillsammans, Williams dagis är stängt på måndag så då ska jag och han vara hemma och myspysa! :)

Ha en fin fredag, det ska vi ha !

Pepparkaksbak !

2009-11-12 22:09:54 Foto - William
» Kommentarer(1) «


 

Bilder från Williams och Jörgens pepparkaksbak igår .


One Last Goodbye

2009-11-12 17:39:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


:) Tjaaaaaa !
Klockan ringde tiiidigt imorse, Kl 8 skulle jag vara på återbesök på NÄL. Efter operationen, tog bort lite tandsten, och hon kikade där dom avlägsnat tänder, alla stygn satt fortfarande kvar och det hade inte läkt ihop helt, men de läkte jätte fint, så när det är färdigläkt så lossnar stygnen av sig själva. Det treåkiga att det va sista gången jag fick komma till Specialist tandvården .. :/ Usch. Det är det enda stället jag trivts på, så det känns lite vemodigt att inte få komma tillbaka dit, enda gången jag sluppit ha den där klumpen i magen och den hemska ångesten, men nu får jag gå till den vanliga folktandvården som alla andra . Förklara om allt på nytt igen . Jobbigt! Önskar verkligen jag hade fått gå kvar där, men de är ju andra som behöver hjälp också, jag är ju inte den enda med tandvårdsrädsla.

Sprang in en snabbis på Ica på vägen hem, och fick köpt med mig blöjor och lite mjölk o sånt. Sen va det dags för pappsen och åka till jobbet, så jag och William har haft en mysdag, han har vart hemma från dagis idag, han frågade imorse om vi kunde vara hemma idag, såklart kunde vi det, mammas lilla älskling ! Efter att vi vaknat från vår middagsnap så började vi med maten, fick bli ris & korvstroganoff idag. Mumsigt !

Vi har även vart så duktiga och tvättat våra kläder :) William är jätte dutti på att hjälpa till i tvättstugan. :) Nu ligger han i soffan o kikar på Laban, (favoriten) och jag sitter här, imorn kommer Madelene hit och ska fotografera mig. Ingen aning om vad jag ska ha på mig, förutom svarta bralls, men till de då? Svårtsvårtsvårt.. Men jag får rota igenom garderoben sen o se om jag kan hitta nåt snyggt . Det lööser sig!

Nu ska vi mysa !

Grey's Anatomy

2009-11-11 20:17:58 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


 

Kanal 5 21.00 !


Provtagning

2009-11-11 12:13:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hejsan!
Igår hade vi lite middagsgäster här hemma. Jag och Jörgen lagade kalops och sen bjöd jag hit Jessica & Liam. William blev överlycklig när Liam kom, då fick han en lek kompis. :) Sen bakade jag kokostoppar och vi fikade. Jätte trevligt med lite besök och sällskap ! Var dessutom och lämnade in min telefon, så nu hoppas jag att det går fort så jag får tillbaka den snart så jag slipper den skit telefonen jag har nu, men helst av allt hade jag velat köpa en ny, men jag har bindningstid i 1 år till, så jag lär ju få vänta .. Vi hade även fått ett paket från H&M att hämta ut, en pyjamas till Wille, och leggings till mig som va alldeles förstora så dom ska jag skicka tillbaka.

Idag va det skola igen.. Way to early. William skulle vara på dagis vid 8, och jag började strax därefter. Vi gjorde ett gammal nationellt test i engelskan, det är bara 2 veckor kvar tills det riktiga nationella, jag hoppas jag ska klara det. Nu ska vi strax åka till sjukhuset, jag ska dit o lämna lite prover. Sen ska vi hämta hem våran lillakille, och bara mysa idag. Har inga planer alls. Superskönt!

Ikväll är det ju dessutom TV-night!
Jaaa.. Grey's Anatomy !
Gotta go .. Tjingeling ♥

Dagis foton 2009

2009-11-10 16:55:27 Foto - William
» Kommentarer(11) «


 

Bilderna är scannade så kvaliten är inte super men ni ser iaf!
Är han inte super fin min lilla kille? ♥


Smart Marie, Smaaaart !

2009-11-10 10:23:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


:) Hallå !
Jag är såååå smart, igår när Jörgen kommit hem åkte vi ju up till Expert , skulle lämna in min telefon, tror ni att jag hittade kvittot då eller? Nej självklart inte. Men vi chansade o åkte upp ändå i tron om att dom kanske hade det i Databasen, men nope! :( William charmade järnet där uppe. Tillräckligt mycket för att få en demotelefon att leka med. Jätte snällt. Det är bra när pappsen har vänner som jobbar där. Men idag har jag letat gärnet efter kvittot, och hittade ett gammalt inlämningskvitto, så jag ringde upp . Så han kollade när jag köpt den och via IMEI nr, så hittade han mitt kvitto, så nu kan jag lämna in den ändå . Suuuper snällt ! :) 

När vi kom va det en liten kille som ville gå o lägga sig, redan vid 19.30 :/ Men han va väl trött så jag kan ju inte hindra han direkt. Så jag kokade risgrynsgröt och kikade på Ullared , folk är ju som galna när dom handlar där. Jag är däremot rädd att handla för mycket. Är ju väldigt lätt att plocka på sig. Ska åka dit nu i slutet av månaden med Erica och Kristian! Handla alla julklappar, så jag slipper handla dom med Jörgen, han är hemsk att handla med.. Never again, säger jag bara! Han är nog den enda som jag vet vad jag ska köpa till, den lättaste. Alla ungar är ju så jävla svåra . Men det ger sig nog, jag får hitta på nåt :)

- Do you know what's worth fighting for , When it's not worth dying for?

Tillbaka till vardagen ..

2009-11-09 09:41:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


:) Tja Tja !!
Usch o fy ! Tråkigt att behöva gå tillbaka till skolan idag, efter att ha varit hemma i 2 veckor. Första veckan va det ju Höstlov och andra veckan pga operationen. Men nu "ska" jag väl vara bra.. Även om det fortfarande värker. Men jag får väl ta en värktablett så kanske det blir bra. Har datakunskap och matte idag. Hoppas de går fort, så jag får gå o hämta min lilla älskling! Sen måste vi åka till Expert så jag får lämna in min telefon, min högtalare har nämligen pajjat. Eller ja.. Jag hör inte den i andra änden .. Lite jobbigt! Lika bra att lämna in den innan garantin går ut.

Igår bestod dagen av att åka buss . Tur man hade trevligt sällskap! Va väl hemma runt 17-tiden. Våran lilla älskling blev superduper glad. Mötte han på parkeringen o han sprang såååå fort o skrek "Mamma Mamma Mamma" Hur varm blir man inte i kroppen då av ett sånt bemötande? Och världens leende på läpparna! Sen kastade han sig i armarna på Jörgen och kramade om sin älskade pappa jätte hårt! Ett kärt återseende kan jag lova <3

Fick åka o handla en snabbis, det fanns inte så mycket i kylen . William var mindre rolig i affären. Trots på hög nivå, men det hör ju till, all ålder har sin charm, även om trotsen är mindre charmig, Haha ! Men den ska man ta itu med också. Men summan av det hela, jag har haft en jätte trevlig helg med min älskling o Date!
Nu ska jag sätta fart med att ta tag i hemmet . Har sjukt mycket disk !


Hemgång ! :)

2009-11-08 10:02:43 Dagboken
» Kommentarer(4) «


:) Hejsan !!
Helgen har vart riktigt rolig ! :)
Igår när vi kom fram till Strängnäs satt vi mest inne i Arenan på förmiddagen, bandet skulle soundchecka o sånt där. Vid 12 fick vi tillgång till hotelrummet, och ch fick chansen att vila några timmar. Jag och jörgen hade ju inte sovit på vägen upp som bandet gjorde så lite sliten va man allt ! Sen satt vi mest på hotelrummet, jag tog ett glas vin och så umgicks vi bara på tu man hand ! <3 Love you darling!

Strax efter 19 gick vi in till Arenan för att möta upp dom andra som tillhörde Date's anhöriga. Så vi stod där typ snett bakom scenen o tjoade o viftade med plakat ! ^^ Roligt vare! Jag har även hört att jag syntes i TV, Hade hoppats att jag skulle slippa men :P Jag får la bjuda på det. Det bästa var ju att Date gick vidare till nästa vecka också! Jag tycker ju då att dom skulle fått guldstjärnan istället för Zekes, för Date va så mycket bättre igår!

Om lite drygt en timma ska vi åka hem mot Trollhättan igen.. Jag längtar efter min lilla älskling så mycket så att hjärtat blöder. Att bara få upp han i famnen o krama om han, pussa han undviker jag eftersom jag har munsår, vill inte att han ska lida av samma skit som jag. Men det ska bli skönt att komma hem till hemmets lugna vrå!

Ha en fin söndag ! :)
Jag hoppas ni röstade på Date !!

Roadtrip

2009-11-07 06:56:46 Dagboken
» Kommentarer(5) «


:) Hallå !
.. så här på morgon kvisten .
Jag sitter i Dates buss på väg upp till Strängnäs för att titta på Dansbandskampen och för att hejja på killarna såklart =) Det är nämligen så att Jörgen kör dom idag, och då vad dom snälla o lät mig följa med :) Kan ju vara en rolig upplevelse. Inte var dag sånt händer. Är väl framme vid ca halv 9. Har väl 16-17 mil kvar skulle jag tippa på. Så när vi kommer fram till hotellet blir det att nana, jag är både trött och hungrig. Men hittils har jag fördrivit tiden med att titta på Twilight. Bra när man kan ha med sig datorn och såklart det mobila bredbandet, så jag får nån nytta för det :P Har ju aldrig använt det direkt innan, så ja .. men de funkar bra lite segt bara spec då man är van vid 100 Mb. Och detta får man väl ut typ 7 Mb. Haha !!

Men gud va jobbigt det va att lämna William idag.. Började gråta som en tok när han hade gått. Jag ville verkligen inte lämna ifrån mig han. Aldrig vart utan han en heeel helg sen han föddes. Och det känns i mitt mamma hjärta ska ni veta, helst av allt hade jag bara skitit i att åka med och vart hemma med min lilla älskling. Men Jörgen tyckte att vi behövde det här, och han kanske har rätt, men ja jag vet inte. Så sjukt jobbigt bara. Vet ju dock att han är i trygga händer så jag borde inte oroa mig. Men de är väl så när jag är så långt bort. Annars om jag är hemma, så är jag ju bara några trappor bort. Men nu .. ca 40 mil :/ Separations ångest big time!

Jaja, det va lite från mig, nu ska jag fortsätta se på Mr. Cullen ! <3

Operationen !

2009-11-05 09:58:26 Dagboken
» Kommentarer(9) «


HejHej !!
Operationen gick bra . :) Ja, jag lever ju som tur va ;)
Började med att jag kom in till mottagningen vid 7.45 och fick prata med tandläkaren, hon berättade vad hon skulle göra o sådär, pratade om att vi ev skulle dela upp det på 2 ggr, för hon hade ganska ont i sin axel, så hon visste inte om hon klarade av att fixa allt under en gång. Sen fick jag gå bort till Central Operationen och skriva in mig. Fick ett rum där jag fick byta om och vänta på narkos läkaren. När han kom så informerade han mig och själva narkosen, frågade om jag vart sövd innan och hur det hade gått osv. Sen gick vi in i operationsrummet.

Väl där fick jag lägga mig på sängen, och dom satte nål i armen, satte på mig ett EKG och en sån där sak på fingern som man alltid har. Han berättade hela tiden va han gjorde, sprutade in morfin intravenöst (stavas?) och sen pratade dom om massa mat. Sjysst hörru .. för en som fastat ! Det sista jag hörde innan jag somnade va att man kunde göra hundgodis av blodpudding .. en sån där lite flummig narkosläkare , Haha ! Då va kl runt 8!

Vaknade upp vid 14 och låg då på uppvakningsavdelningen. Ganska snart kände jag att jag mådde ganska illa, och sa till en sköterska att jag behövde kräkas, och det kom massvis med blod. Blev lite rädd då det bara var blod som kom hela tiden. Men dom berättade att det hade antagligen åkt ner en hel del blod i magen under ingreppet och att magen inte gillar blod (konstigt nog) så det är därför det kommer upp. Kräktes en hel del, ganska så jobbigt! Vid 16-tiden kom min tandläkare och pratade med mig, berätta hur det hade gått, och hon hade gjort allting ändå. =)

Och det hade gått över förväntningar, en tand hade dock brustit under ingreppet och jag började blöda ganska mycket. Men hon var helt klart nöjd med resultatet och det är jag med! Efter ha legat där en stund så bad jag om o få gå o kissa o sen tyckte dom att ja skulle få i mig nåt, men en jävulsk värk i munnen är man inte så sugen på att äta så jag bad om te ist. Och det gick fint. Fast dock inte så gott, när allt man känner är blodsmaken. Vid 17-tiden fick jag åka hem, och sen slocknade jag .. vaknade 10 dagen efter, så ja narkosen tar på kroppen.

Så nu är jag lite mer levande.. Låg hela dagen igår. Fick stränga order om att vila.. Eftersom jag är sydd i munnen och det är inte bra om det börjar blöda igen. Så just nu lever jag på mina värktabletter. Dom ringde även från Sjukhustandvården igår ocg frågade hur jag mådde osådär, sa att jag mådde väl ok men att jag va väldigt trött och det va jag ju.. Kände mig som en nerklubbad säl som inte orkade någonting! Så tusen tack till er som hjälpt mig med William när Jörgen jobbat, det är guld värt <3

Idag mår jag en aning bättre, fortfarande ont men såpass bra att jag kunde lämna William på dagis.
Har ju iaf hela tänder nu, och det är jag superglad för!
Aldrig mer slarva! Nu vet ni lite iaf .. Nu ska jag vila lite!
Hoppas ni orkade läsa min novell !

...

2009-11-04 11:46:02 Marie babblar
» Kommentarer(6) «


Jag lever, men har jävligt ont o det känns som nån klubbat ner mig.
Så jag bor i soffan numera, återkommer när ja mår bättre!
Men just so u know !

Lite onödig fakta om mig ..

2009-11-02 12:47:23 Tidsfördriv
» Kommentarer(8) «


1. Hur gammal är du om fem år? 26 .. oldie!!

2. Vem var den sista du träffade? Min sambo

3. Hur lång är du? 162cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Johan Falk - National Target

5. Vem ringde senast? Jörgen

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till min älskling - Kommer du hem nåt på rasten?

7. Vad är helgens planer? Inga planer alls.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS =)

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? I lördags .

11. Vilken ögonfärg har du? Melerade

12. När vaknade du idag? 6.30

13. Har du någon gång hittat en katt? Ja

14. Vilken är din favoritplats? Med familj och vänner

15. Vilken plats föredrar du minst? Ute i ösregnet kanske :P

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en flott villa =D
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Getingar

18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? William!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja...

20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig? i trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st
23. Hur många landskap har du bott i? Har bara bott i Västra Götaland.
24. Har du någon gång spytt på någon?
Inte vad jag kan minnas

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota på sommaren, annars strumporna på!

26. Är du social? Jovars..

27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys - StrawberryCheescake

28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Resa och SHOPPA !!
29. Tycker du om kinamat? Yes

30. Tycker du om kaffe? Oja

31. Vad dricker du till frukost? Inget (ja äter inte frukost)

32. Sover du på någon särskild sida? oftast höger

33. Kan du spela poker? Nej..

34. Tycker du om att mysa? Självklart!
35. Är du beroendemänniska?
Njae, med vissa saker kanske

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn?
Har ett barn, vill självklart ha fler =)

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, med min sambo och min son !

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet helt klart!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Räkningar :P Haha . O saker till William
42. Äger du dyrbara smycken? Njae, inte dyrbara för någon annan än mig kanske..

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En chokladbit ;)

45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm.. bra fråga!
46. Välj ett ärr på din kropp? ALLA mina bristningar kanske..

47. Vad har du för ringsignal? Muse - Supermassive black hole
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Nej, eller jo min dopklänning

49. Flirtar du mycket? Haha nä, jag behöver inte det!

50. Vart togs din profilbild? Hemma hos Frida ! <3
51. Kan du byta olja på bilen? Nja

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Stephanie Meyer - Så länge vi båda andas

54. Läser du dagstidningen? Det händer

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha.. nej, hur skulle det gå till???

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Bandit Rock

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hmm.. bra fråga
59. När var du i kyrkan senast? Iszabellas dop kanske, ja minns inte?

60. Vilka personer utmanar du: Alla som läst detta inlägg ;)


Imorn gäller det .

2009-11-02 12:14:03 Dagboken
» Kommentarer(5) «


:) Tjaaa !
Igår hade vi det bara mysigt här hemma, låg i soffan o kollade på film . På kvällen tog vi en promenad ner till stan och lämnade tillbaka filmen, och hyrde en ny film . Johan Falk - National Target . Mycket bra! William satt uppe o kikade med oss också. Han gillar när det är poliser på Tv. Kollade även på "På Smällen" innan det va dags att krama kudden.

Imorse kom William in till oss vid halv 7, han fick så snällt ligga brevid o mysa med oss. Somnade om, och vaknade av ett en liten ligist låg o sparkade mig i ryggen, trevligt uppvaknande man får :P Hihi. Lämnade han på dagis efter en veckas höstlov, och ja han var allt lite blyg, men det släppte när han fick kritorna och började måla, min lilla konstnär. Fick åka en sväng till Maxi o köpa blöjor, för det hade börjat sina på dagis så det är lika bra att fylla på.
Nu sitter jag här hemma, va säker på att jag hade tvätt tid, men hade visst bokat  igår och då får man inte ens tvätta , snurrig är jag! Så nu får jag vänta tills på onsdag istället.

Imorn är det dagen D! Så imorn kommer det inte bli nån update, då ligger jag nersövd och får mina tänder fina! Nervig, japp det är jag! Men det ska nog gå bra, 7.45 ska jag infinna mig på NÄL. Och sen kör de igång. Hoppas jag slipper ha allt för ont efteråt, men jag antar att man kanske får med sig smärtstillande.. Man vet ju själv hur man kan känna sig efter ha lagat en tand, lite öm sådär .. Men nu ska jag liksom dra tre st, och laga typ varenda tand . Så ja öm kommer jag nog verkligen vara .. Håll era tummar för mig!

Att mötas för att skiljas är livets gång, att skiljas för att mötas är hoppets sång.. ♥


Första November

2009-11-01 11:33:20 Dagboken
» Kommentarer(5) «


:) Good Morning !
Dagen igår var bra . Mest slapp hela förmiddagen, och ja va helt insnöad på att det va söndag. Sa till Jörgen att imorn ska William sova hos Carina, och han titta på mig som om jag vore dum i huvet och frågade varför då? Och ja svarade att "jo jag ska ju opereras på tisdag" och han svarade mig typ, Men Marie det är bara söndag imorn.. Just jävlar ja, det va ju bara lördag! Haha så det kan gå. Jörgen åkte iväg och hämtade en husvagn på Kusten som han skulle köra till Trollhättan, och under tiden fixade vi lunch här hemma . Stuvade makkisar och köttbullar .

Efter maten gjorde vi oss iordning och begav oss mot Borås. Först åkte vi till Pappas gravplats och fixade iordning. Planterade gravkransen som vi hade köpt, och det blev jätte fint. William va så söööt, precis innan vi skulle gå, så satte han sig ner vid gravstenen och klappade på den o sa; "Hejdå moffa, vi ses en annan dag" . Hur sött det inte det då? Jag smäääälte!

Åkte hem till mommo & Velu för att fika lite innan vi begav oss hem mot Trollis igen, självklart så somnade han i bilen och vaknade lagom tills vi kom hem, så han va inte så trött sen, så vi satt uppe tillsammans och tittade på Dansbandskampen och röstade gärnet på Date. Kommer bli en dyyyyr telefonräkning den här månaden :P Och när det va slut va William fortfarande piggelin, så vi satte på Johan Falk filmen som vi hyrde, och efter en stund så somnade han! :)

Nu är vi inne i November månad.. Jisses va fort det har gått. Om bara 4 veckor är det Advent, och jag läääängtar! Att få upp alla mysiga advents ljustakar. Om bara 18 dagar är det dags för New Moon !! Och om bara 2 dagar ska jag opereras, ja skulle ljuga om jag sa att jag inte börjar bli nervös, för det är jag. Det är ju en ganska omfattande operation! Men ja det ska nog gå bra, men just in case har jag tagit ledigt. Ni däremot ska vi åka o handla ;D Pussis!