Tandläkaren & Barnmottagningen ..

2007-11-16 18:33:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Imorse vaknade vi vid 7 tiden , för då ville William inte sova mer , så då var det bara att så snällt kliva upp ur sängen , eller ja , pappa J låg i sängen och pratade med William ett tag :p sen åkte vi och lämnade han hos hans faster Nathalie , som passade han medans J körde mig till tandläkaren , dom lagade det som hade lossnat från förra lagningen , så fick jag en ny tid den 30:e November , vid 13.30 hade vi tid på Barnmottagningen på NÄL för William , då han är så tät o rosslig =( Va ju lite orolig att det kunde vart RS viruset , eftersom det härjar nu , men det var det inte , han var bara förkyld och väldigt tät i näsan , så vi fick köpa näsdroppar på Apoteket .
Skönt att allt var bra med min lille prins , sen körde J mig till Ekmans Bageri , så jag kunde beställa tårtorna till dopet , så nu är det gjort , det blev 3 st ljusblåa tårtor , med en mörk blå ros på , osså williams namn o dop datumet på :-) så detta ska nog bli bra , william ligger o sover nu , men han vaknar nog snart o ska käka ... nu ska jag kolla lite på tv .. men nu vet ni iaf va jag pysslat med idag , då jag inte bloggat .. P&K

Kommentarer
Postat av: Katja

Har saknat ditt bloggande idag! Skönt att det gcik bra hos tandis ochd et låter som superfina tårtor! Vad är det för smak inuti dem.....typ som prinsesstårta eller...?

2007-11-16 @ 19:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback