Home sweet home :)

2008-08-15 17:31:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då va man hemma igen, efter nästan en hel dag hos farmor ;) Gick hemifrån vid 8-tiden o lämnade William, mötte upp Mia, och sen gick vi till skolan, idag skulle vi vara i datasalen och få våra inloggningar, det gick snabbt, sen gick vi o kikade efter dom salarna som vi ska ha lektion i. Tyckte det va lite komplicerat att hitta alla olika ställen, om man skulle vara på våning 2, i "källaren" typ, eller om man skulle vara på entréplan, ja det verkade inte vara så bra planering när dom gjort våra schema.. menmen, efter det va klart, gick jag till min älskade prins ♥ Han hade skött sig o vart jätte snäll, så vi stannade kvar där tills Pappa Jörgen slutade jobbet =)

Sen åkte vi ut till Överby, köpte oss lite helgmys och köpte en slang till min cykel så vi kan laga den, så jag så småningom kan shoppa en cykelsits till William, så vi kan cykla ihop =) Smidigt när han ska till dagis och jag ska till skolan, så slipper man ta med sig vagnen.

Så nu är vi hemma och myser, och jag håller på med tvätten :) Williams bäddset kom på posten idag, jätte fint va det, så han kommer nog sova gott i det nya fina sängkläderna =) hehe.. nej nu är det dags att gå ner i tvättstugan igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback