Kalaset

2008-08-30 23:01:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kalaset var jätte bra! =) Det kom jätte många, det fanns inte platser för alla att sitta, så en del fick stå, men det gick nog bra ändå tror jag, William va blyg för sin mormor, morbror och min gudmor, men inte så konstigt, första gången han träffade sin morbror, och det var ett tag sen han träffade mormor. Får försöka o ses lite oftare, så han vågar vara med dom. Inte lätt när man är liten alla gånger.

Han fick jätte många fina paket, polisbil, polismc, en ny vagn, en bil, och massa andra leksaker som han kommer ha jätte skoj med, så tack så mkt för alla presenter! Har även tvättat en jävla massa tvätt, det va hur mkt som helst, men nu är allt tvättat vilket är jätte skönt =) nu har vi massa rena kläder. Efter att alla gäster gett sig hemåt, tog jag, Jessica & William en premiärtur med den nya vagnen till Hemköp, köpte med oss lite gott hem :)

Har precis plockat upp den sista tvätten o hängt in den i garderoben, så nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag är JÄTTE trött, somnade till en stund i soffan innan, så det känns som att det är dags för sängen, sweet dreams!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback