Shoppingdag :)

2008-08-11 18:17:25 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Till Anonym: Så länge du är anonym tänker jag inte besvara din fråga!

Vilken kul dag vi haft på Överby. Hur skoj är det inte att shoppa lixom, var inne på Expert o kollade på en kamera vi funderar på att köpa, en Nikon D60.. Men får fundera på lite till. Jag är ju jätte sugen verkligen och skulle helst köpt den med en gång, haha! Men det krävs ju lite fundering när det gäller ett sånt köp :) Sen gick vi till Cubus och jag köpte ett linne till mig och en T-shirt till Jörgen, sen en ny jacka till Jörgen på Dressman, den va vrålsnygg verkligen! :) Sen fick det bli en foundation på Kicks. o en tröja på H&M. Mycket roligt att shoppa. Sen blev det massa mat på Maxi, så ikväll ska vi äta tacos :)

Var även inne på Coop och köpte mig en almenacka, lite kollgieblock och lite pennor :) Hittade även ett blått jätte fint regnställ till William som jag shoppade =) Blev ett par stövlar med döskallar. Så nu är det komplett, och han är klar och redo att börja på dagis den 1/9. Känns skönt att ha allt avklarat =) Så nu ikväll när William somnat ska vi mysa och äta tacos =) Finns det nåt goare än tacos!? Skulle inte tro det..

Tänkte jag skulle gå och ta mig en dusch, eller bad.. Låter lockande.

Kommentarer
Postat av: Christina

Tack

2008-08-11 @ 19:36:14
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilka fina bilder du har på er! Verkligen jätte fina. Jo vi ska ha dop 13 september, så nu är det en massa planering =) Hade ni dop för William?

2008-08-11 @ 19:42:35
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaha okej, ja det blir 2 dagar innan Melvins 3 månaders dag =). Vi ska döpa honom i Gärdhems kyrka! =)

2008-08-12 @ 10:23:00
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback