Tisdag 12/8

2008-08-12 09:24:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ytterligare en ny dag.. Jag har precis klivit upp ur sängen.. Inte direkt sovit men mest legat o dratt mig i sängen, underbart! Så jag har nog inte riktigt vaknat än, ska väl klä på mig om en liten stund och gå ut med Rocky. Han behöver ju ut o göra sina behov, annars har vi busat hela familjen i sängen på morronen, nått som våran lilla herre tycker om. Han älskar att kasta sig o klättra o ha sig i sängen, varför just våran säng är så rolig kan jag inte riktigt förstå :p

Annars så händer det väl inte så väldans mycket idag.. Vi har hursomhelst inte planerat nått än. Får väl se vad vi hittar på under dagens gång. Kanske blir nån prommis tillsammans, njuter helst hemma med min familj medans jag kan, för snart börjar skolan o då är det inte så mycket familjetid över tyvärr =/ Men man får ta sig tid, jag får ju plugga o sånt när William har gått o lagt sig, det ska nog gå bra hoppas jag :)

Måste ringa Ellos idag med tror jag, det har inte hänt nått med mitt paket därifrån så jag ska ringa och kolla lite hade jag tänkt.. Nej nu behöver jag ha ngt i magen innan jag ger mig ut :)

Kommentarer
Postat av: jessica

jörgen kan baka lite gott så kan vi komma bort å smaka lite på det =P

2008-08-12 @ 10:05:59
Postat av: JOSEFINE

godmorgon! :)

2008-08-12 @ 10:44:31
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: DENISE DORNELL

Godmorgon:)

2008-08-12 @ 11:22:56
URL: http://dld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback