Pirates of the caribbean

2008-12-25 22:13:53 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hallååå

Vilken underbar dag.. När vi hade vaknat till liv och William tagit en nap och ätit sin lunch, begav vi oss till Maxi, shoppade lite kvällsgott till mig.. Eftersom Jörgen är i Strömstad och jobbar så vill jag ha nåt mumsigt att äta =D Det blev lite chips och popcorn o sådär. Men nu är jag inte alls sugen på det, kan nog bero på allt jag tryckt i mig under julen, haha! Jag har verkligen smockat.. Magen är så full så jag har inte det minsta sug efter mat eller godsaker.


Anw, så har jag och William varit hos hans farmor och farfar idag, busat en himlans massa, lekt med sina kusiner och haft skoj. Farmor gjorde lutfisk, med potatis och smörsås.. Underbart gott va det =) Jag har som sagt inte ätit det på ca 4-5 år så ni kan ju gissa hur jag njöt? Smakade precis som när pappa gjorde det.. =) Det gjorde du bra svärmor =) hihi.. William va så trött när vi kom hem så han vaknade knappt när jag bar upp han från bilen, så det var bara att byta om till pyjamas, och sen fick han en flaska välling.. Nu ligger han o snarkar i sin säng.. =D


Jag kollar på min favorit Johnny Depp alias Jack Sparrow .. Älskar dom filmerna! Har alla 3, längtar så efter att det ska komma en fyra.. Den ska jag se! Hihi.. Japp jag är nog lite Johnny Depp tokig, dom säger det iaf, dom som känner mig. Jörgen kommer inte hem inatt så jag får sova ensam.. Får passa på att sova utan öronproppar för en gångs skull. HAHA.. Men visst är det trist att inte ha han bredvid mig inatt .. :/ Men det ska nog gå bra, han kommer ju hem till lunch typ =)


Imorn har vi inte så mycket planerat, har ett tvättpass inbokat på eftermiddan, men annars är det nog inte så mycket mer.. Vila upp sig efter julstöket kanske vore en bra idé =) Nu börjar filmen snart igen så nu skuttar jag tillbaka till soffan..


Kommentarer
Postat av: Emma

=) Tack, men jag trivdes inte allt för bra i den så jag ska ut och kolla efter någon ny billig idag =) Haha! Annars får vi väl se om det blir den på nyår.



Jag älskar ocksåå pirates of the caribean! Han är sååå bra och såå snygg =) Haha! Hade gärna gift mig med den piraten. Haha.

2008-12-26 @ 10:57:19
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Pink Winter | Bebis i April

Tack så mycket, din design är väldigt fin den med :)

Åh tack ännu en gång :)

2008-12-26 @ 19:47:50
URL: http://pinkwinter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback