2 Januari ..

2008-01-02 11:25:16 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Det blev lite sent igår kväll , kom väl inte i säng förän halv ett ungefär , fastnade framför datan tjötandes med Frida :) Men det är bara skoj att prata med henne , somnade väl ganska direkt , o sov till 9 idag . Då lilleman vaknade . Så då var det bara att stiga upp ur sängen . Lekt lite på morronen på hans lekfilt han har i vardagsrummet , sen va det matdags o sen somnade min lille plutt . Så jag passar på att sitta här en liten stund och skriva lite medans han sover . Vet inte alls vad vi ska hitta på idag , har inget planerat . Ska iaf försöka ta mig till Apoteket idag och köpa näs droppar till William , han är sådär tät nu igen , o det va ju ett tag sen han fick näsdroppar så det borde ju inte vara någon fara att ge han det nu igen . Nackdelen med dessa tider , är ju att ens barn och en själv blir förkylda hela tiden , det känns som att det bara går runt , runt , runt hos oss just nu . Vill bara att han ska sluta vara så snörvlig . Ska försöka få lite ordning i Williams sk rum med , det är ju inte hans rum nu , utan just nu är det Datarum/skötrum typ , men det ser väldigt stökigt ut så att säga .. Nej , nu ska jag gå härifrån .

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag har 43 dagar kvar till beräknad förlossning! :)
så 14 feb! :)

2008-01-02 @ 18:07:48
URL: http://[email protected]
Postat av: Linda

Tack så mycket :)

2008-01-03 @ 17:25:20
URL: http://Elinaismylife.blogg.se
Postat av: Angelica

Vet ej om det är jobbigt än. Har ju inte haft henne så länge men hon är duktig. Inte kissat inne än enda gång än :)

2008-01-04 @ 10:55:02
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se
Postat av: sesse

har försökt svara på ett inlägg på bd ,em varje gång jag skickar kommer det "ett fel har uppstått" så skickar det här istället :P

Ja precis, det får man ju..
jag är glad att jag har bristningar även om man hatar dom :P
Nja jag är inte så jätte nervös faktiskt, men jag är rädd att jag kommer vilja ge upp eller kommer halvt ge upp. Är livrädd för smärta & att föda barn gör ju ont.. Men ändå längtar jag mer till förlossningen, men mest precis när han kommit ut :)
Oh,kan tänka mig att det var tungt och jobbigt, jag vill ju bara att min ska komma ut nu, tycker det är jätte tungt och jobbigt. ^h stackar :( Jag hoppas att inte jag går över tiden.

2008-01-04 @ 22:09:53
URL: http://soulstone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback