Ingen Aerobics :/

2008-07-08 18:19:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Blääää, passet var inställt. Så jag kunde inte gå, så får väl hoppas det blir av nästa vecka istället. Jag har iaf vart på prommis med Åsa & barnen, tänkte vi skulle ses imorn med, så dom små får leka, nu har jag iaf fått skvallra av mig en hel del, vilket känns otroligt skönt, :) William har vart jobbig idag, haha! Inte vart mycket som vart den lilla herren tillags, men klart att han kommer ha flera sånna dagar i framtiden, skönt nu när Jörgen är hemma, då får man liiite avlastning. och är 2 om hans bushumör, haha.. Dom känner William vet att han gärna inte sitter still, och ser han nån äta något, ja då är de kört.. Man kan verkligen inte äta NÅGOT när han ser, för då är det en liten unge som skriker av förtvivlan för att han inte får smaka. och han skriker verkligen hysteriskt, men det får han ju göra då, för man får inte sin vilja igenom att skrika sig till saker, lika bra att han lär sig nu!

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, Jörgen var lite sugen på pizza, och ska jag vara ärlig så är jag nog lite sugen på det jag med. Fast frågan är ju vad man ska ha för pizza, kebab äter jag inte, tycker verkligen inte om kebab.. urk! Vilken är eran favvo pizza? Nu ska jag gå och bråka med min bråkstake.. hehe..

Kommentarer
Postat av: emily

Klart du är sugen på pizza :D Gillar du inte kebab så kan du ju köpa köttfärskebabpizza med köttfärs istället för kebabkött, för då får du ju den goa kebabsåsen ialllafall. Mummsa!!!!!

2008-07-08 @ 18:29:41
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Nicole

Jag bor inte i Trollhättan, men min sambo kommer där ifrån så när vi är på besök i Trollhättan är kebabpizza med er goa kebabsås ett måste. :D Din blogg är skitbra btw. :D

2008-07-08 @ 18:52:01
Postat av: Jelikan

Jag beställer alltid sallad :-)

2008-07-08 @ 19:08:44
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback