Tvättning & städning..

2008-06-05 22:00:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det är precis vad jag ägnat hela min dag åt, tvätta en massa saker, fick tvättat Williams vagn idag, så nu är den ren och fin igen. Fick städat hemma oxå, så lilleman kan krypa omkring här och busa o ha sig, :) hehe, slipper han se ut som en hund sen oxå. Pappsen kom hem runt 18-tiden, då åkte vi med ner till Nitlotten och kikade, imorn har dom premiär! Jag ska dit med tjejerna på lördag och parta lite! Längesen man va ute nu o svirade, hehe!

Men det ska bli superkul att komma ut, först grilla lite på kvällen och dricka lite gott. Funderar fof vad jag ska ha på mig, funderar på mina vita högklackade och en jeanskjol till, men vet inte vad jag ska ha för överdel. får se helt enkelt. Det blir nog bra, ska nog knåpa ihop nått =) Längtar en massa iaf :)

Nu ikväll åkte vi iväg och handlade lite mjölk o så, jag snappade åt mig lite körsbär. eftersom dom är svindyra men ville bara ha nått litet att smaska på. Nu ligger William hos Jörgen och sover, han kom i säng lite senare idag, men han har sovit en del på dan, så det gör inget. Nu ska jag gå o ta mig ngt att dricka är jätte törstig!


Kommentarer
Postat av: jessica

blir inget party för mig i helgen iaf

2008-06-06 @ 10:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback