Fullspäckat.. som vanligt

2008-10-07 20:27:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har varit fullspäckad som vanligt! Efter att jag slutat skolan så gick jag hem, William låg o sov så jag satt mest och slöade. När han vaknade och hade ätit klädde vi på oss och åkte till Vänersborg, till Tygladan, då jag skulle köpa mig lite svart tyg, som jag ska ha som fotobakgrund.. Tror det kan bli snyggt om man ska fota porträtt, men man kan ju givetvis ha andra bakgrundsfärger oxå, det är ju en smaksak.

Efter det åkte vi och handlade på ICA MAXI skönt att fylla på kyl & frys lite.. Aldrig fel, va meningen att vi skulle hälsat på Williams fadder Björn, då han äntligen kommit hem från sjukhuset efter sin hjärtoperation! Men det fanns helt enkelt inte tid till det, klockan va nästan läggdags för William när vi kom hem, så vi får ta det imorn istället.

Måste läsa lite Engelska ikväll, vi har Wordtest på Glosor imorn, har inte läst igenom dom än men gör det sen, fick förresten tillbaka mitt engelska prov idag (som jag dels inte ens pluggat till) 61/66 så det är ju MVG på provet! =) Jag är nöjd med mitt resultat och det jag presterade! Jag måste nog säga att jag är ganska stolt över mig själv! Om jag får lov att skryta lite^^ hehe! =) Snart är det Desperate Housewives på TV, och det ska kikas på samt avnjuta lite ostkaka ;D

Nej, det va väl nog om idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback