Torsdag 23/10

2008-10-23 12:30:37 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dag!
Igår hann ja helt enkelt inte blogga, så kan det va.. Vi va iaf hemma hos Sofia så barnen kunde leka, och sen följde dom med hit, :) Sen åkte jag & Jörgen, o William till Biltema för att köpa en grej till bilen, och sen va dagen slut.. =) Tittade såklart på Grey's Anatomy, och vilket jävla slut då?! jaja..

Nu på förmiddan har vi vart i Vänersborg, på rättegång.. Vi va kallade som vittnen både jag och Jörgen, men åtalet blev nerlagt så vi slapp att vittna, kändes ju meningsfullt att sitta där i nästan 2 timmar för att det sen inte ska bli nåt. men men, om 1,5 timme kommer Mia och hämtar mig för vi ska ner till stan, för jag ska bli fotad av en fotograf i studio :) Det blir en ny erfarenhet, har aldrig blivit fotad i studio innan, men det ska bli jätte skoj! =) Alla erfarenheter är ju bra :)

Sen har jag inget mer planerat, blir till att leka med William, då ja knappt inte träffat han på hela dan, han har ju vart hos sin faster hela tiden, nej nu måste ja fixa håret o sminka mig, samt kolla vad ja ska ha på mig :) hihi

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh tack! =)



Jaha men då förstår jag. Haha jag har verkligen suttit och funderat läääne på vem hon var.Haha men tack, nu vet jag! =)



Åh vad roligt att bli fotat på riktigt =) Lycka till

2008-10-23 @ 16:42:55
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback