Lucia firande .

2009-12-14 14:46:34 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Eftermiddag .
Morgonen startade tidigt för våran del. 05 ringde klockan, så jag låg och snoozade till 05.30 innan vi klev upp och väckte William, för lite frukost och påklädning av tomtedräkten. Han va superduper söt . Vårat lilla hjärta. Han va så söt i Luciatåget . *Mamma hjärtat smälte* Han satt så fint i frökens knä. Dom bestämde dock att man inte fick fota själva luciatåget, för att barnen inte skulle bli rädda, och tappa bort sig i låtarna. Men efteråt var det fritt att fota hela luciatåget, jag hann inte med att ladda videokameran, så jag filmade med mobilen ist. Efteråt var det fika, vi hade med oss lussekatter och julmust. Sen var det dags för mig att gå till skolan och för Jörgen att åka till jobbet.

Jag hade Nationellt Prov i Matte :/ Får väl se hur det gick, men jag inte positivt inställd om jag ska vara ärlig. Har grejjat lite hemma nu en snabbis, vikt tvätten och dammsugit lite. Mitt vanliga vardagsnöje. Haha. Så är det när man har hund gott folk. Men jag måste nog säga att sen vi bytte foder, har han blivit bättre i pälsen, jag tycker ju det iaf. Även hans mage är nöjdare. En mer harmonisk hund helt enkelt. =)

Nu ska jag strax gå och hämta min lilla älskling på dagis, sen blir det väl att slänga ihop en middag tills pappsen kommer hem, sen blir det mys hela kvällen! Ska fixa med lite papper här hemma bara. Och planera vad vi ska köpa till dom sista som är kvar som ska få julklapps av oss.

<3

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det måste ha varit jätte jobbigt! Vart bor du någonstans då? :)

2009-12-14 @ 16:43:42
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Postat av: Nicole

Vad mysigt det låter med luciatåg! Det måste vara underbart att se sitt barn utvecklas och klara av en massa nya saker helt tiden. :)

2009-12-14 @ 17:11:54
URL: http://nicolerydin.blogg.se/
Postat av: Nicole

Jag kan verkligen förstå det. :D Jag har läst din blogg sen William bara var några månader. Det är kul att se hur han utvecklas och jag måste bara säga att du verkar vara en så sjukt bra mamma! :)

2009-12-14 @ 17:42:07
URL: http://nicolerydin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback