ÖF - Unga Föräldrar

2009-02-09 21:38:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev ingen skola idag, jag fick förhinder.. Så kan det gå, har även hunnit städa hemma och fixat och donat. Strax innan fyra mötte jag upp Emma, Jessica & Emilia och sen traskade vi bort till ÖF, utanför mötte vi Amelie o sen gick vi in.. Det lektes en himla massa, William va jätte snäll idag visade inte en endaste tendens till att bitas. Gjorde mamma väldigt glad måste jag säga, det är ju så min goa kille är =) Min prins! Men det kanske går i perioder, vad vet jag? Efter ÖF promenixade vi hem med Emma, Jessica och Amelie.. Vi bor ju väldigt nära varandra nu, =)

Sen åkte jag och Jörgen iväg o postade lite brev samt passade på att hämta ut mitt paket jag fick från Jotex idag. I där fanns en matta, som jag har i hallen och även ljusstakar i svart så fina så =) Kom även paket från H&M idag, i det paketet fanns hängslebyxor + 2 jackor till William :) Så nu nanar lilleman så sött, och vi ska äta lite sen kvällsmat här hemma.. Sen blir det i säng ganska tidigt, jag börjar 8.20 imorn, skönt med bara en lektion och sen ha hela dagen ledig, underbart! Får se vad vi hittar på .. =)








 

nya jackorna..

Kommentarer
Postat av: Emelie

Denniz håller också på och bits.. Antar att det är den första trotsåldern han kommit i för han slåss och kastar saker och sånt också när han blir förbannad. Sen så testar han också gränserna. Det är ju så jobbigt hur man ska göra.. jag har svårt för att bli "arg" på Denniz när han gör så eftersom jag vet att det är normalt beteende i den åldern men samtidigt måste man ju va bestämd.. Slåss William också och kastar saker eller?

2009-02-09 @ 22:38:01
URL: http://metrobloggen.se/dennizmamma
Postat av: Emma

=D Tack

2009-02-10 @ 10:41:06
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Karro, Liams mamma<3

vart har du köpt nickenyfiken napparna ? Har letat överallt efter sånna : )

2009-02-10 @ 14:50:33
URL: http://karroh.blogg.se.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback