Torsdag 26/2

2009-02-26 09:38:54 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallååååå =)

Sega familjen? Ja verkligen! Segat hela morronen, William är iaf på dagis nu, och de gick jätte bra att lämna han. Han sprang in till dom andra barnen och skulle leka med en gång, han sket verkligen i att vi va där så ja då va det bara att gå. Tycker det är sååå skönt att William trivs så bra på sitt dagis, och personalen är ju underbar, goa människor hela bunten! Jag ska snart till skolan :/ Har en låååång dag idag, åh jag vill verkligen inte, men jag har 2 prov idag så jag måste änna gå, har prov i Svenska och Engelska, jag har dock inte pluggat nåt, men får hoppas det går bra ändå.

Går ända till halv 4 idag, sen blir det hem och fixa middag.. =) Sen ska Jörgen iväg när jag kommer hem typ, det hinns inte med så mycket annat idag, för sen vill jag bara vara med min underbaring <3 Kommer sakna han såååå idag! Men förhoppningsvis så saknar han sin mamma också när hon är borta.. Hihi. Nej om man skulle se vilka böcker man ska ha med sig kanske?

Vet ni vad, vi har äntligen fått det bevisat, Jörgen lider av sömnapné. Vilket innebär att man snarkar kraftigt och gör andningsuppehåll i sömnen, vilket resulterar i att när han vaknar efter en natts "sömn" än han helt utmattad. Så nu ska han få CPAP behandling, satt och läste lite om det igår och så som jag fattade det så är CPAP en mask han kommer andas i när han sover, som vidgar nåt i halsen så han kan andas och inte slutar andas i sömnen typ, kanske jag kan få sova gott snart.. Ååh, jag hoppas verkligen detta ska hjälpa nu..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ah, det har jag sett på tv. Man får typ som en syre mask va?

2009-02-26 @ 10:19:51
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Va gott att han trivs! Lycka till på proven idag! =)

2009-02-26 @ 11:21:38
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: isabell

cpap är en liten masin han får med sig hem medföljande slang o mask som reglerar luften o luftrycket när han sover. o den väsnas inte speciellt mycket den lilla maskinen.

Den bara väser o pyser lite men är en sådan underbar maskin.

2009-02-26 @ 12:17:08
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

Fin blogg :)

2009-02-26 @ 16:13:37
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback