Lamp-Shopping!

2009-01-30 22:09:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vilken dag!! Jag har inte vart still i 5 minuter tror jag.. Vi har fått upp en hylla idag, o början på takfläkten, har iaf fått upp själva fästet, får väl ta det imorgon när Jörgen vaknat till liv. Vid 14-tiden åkte jag och Jessica ut till Överby, shoppade 2 gardiner på Jysk, ett till vårat sovrum och ett par till Williams rum.. Sen blev det även en lampa till Williams rum och en till köket =) Så jag är mycket nöjd över dagens inköp =) Spec då det va lampor som vi slapp borra upp.. Jörgen har vart måttligt irriterad över att vi bara hade sådana lampor.

Va hemma sent idag, ja runt halv 8.. Då va William hemma med pappa och hans faster var här. Så jag har satt upp lampan i köket, den andra får jag sätta upp imorgon, ska även fråga Carina om hon kan stryka mina gardiner (jag har fortfarande inte införskaffat ett strykjärn) Men såg att dom hade ett billigt på Maxi, så kanske skulle investera i ett, det tåls att fundera på.. Har även träffat Åsa & Melwin på Överby, dom tog en fika med oss på Coop. Himla go kille, och jag verkligen älskar han, jag har ju varit med sen han va yttepytte bebis, så han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, och nästa helg ska vi på hans storasyster Theas 3-års kalas =) Undra vad man ska köpa till henne? Får kika på det.. =)

William ligger och sover och jag ska nog gå och vika tvätten från idag, roligt nöje va? Jörgen slutar inte förän 03.30 inatt så han är väl hemma runt 5. Ja då sussar jag sött.. Imorn blir det stan och leta present till Liam, ev städ om det hinns med. Får hoppas det gör det så vi blir av med den där satans lägengheten även om den är våran tom 30/2. Men lika bra att få det gjort, nu ska jag ut en snabbis med Rocky innan säng gående :)



Kommentarer
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Var trevligt med fikan i går:-)

2009-01-31 @ 16:25:50
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: .sandra

gaaaaah, vilken söt liten kille du har! :D Blir helt till mig, och avundsjuk.

2009-02-03 @ 22:21:32
URL: http://ordavsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback