Lunnen & Gaddis

2009-06-30 23:01:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Haft en jätte mysig dag.. :)
Efter att William sovit så gick vi och mötte Emma & Melvin, jag fick lämnat in mina lappar, så nu slipper jag tänka på det! Köpte en baguett på Baggis, sen gick vi till lunnen och vi fikade, barnen lekte och va allmänt busiga, hihi! Precis som det ska vara med andra ord, på vägen hem träffade vi Amelie och bestämde att vi skulle åka ut till Gaddis o bada med Emma, Robban & Melvin :)

Sagt o gjort, packade in oss i Amelies bil o åkte ut, hemma hade det visst åskat o regnat, men inget regn ute på Gaddis, tack o lov =) Vi badade, och jag fick ta årets första dopp. William va som e fisk i vattnet, han älskade att bada, ingen badkruka här inte, det är bra det. Vi gick ut lite längre så han fick "simma" lite.. Han kan ju givetvis inte simma, men flaxa lite med armarna, när jag höll i han gick super!

Vi va hemma strax efter 21, och då däckade William efter en flaska välling, ska snart nana ja med, ska upp o tvätta 7 imorn bitti, eftersom jag skippade min tvätt tid nu ikväll, men det va roligare o bada :)
Pusselipuss



Melvin & William

Kommentarer
Postat av: rebecca

Skönt att bada i värmen, vi var med iväg en sväng igår och det var riktigt skönt. :)

2009-07-01 @ 06:44:47
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Mia

var ni i pumpeparken eller? där är det ju helt perfa att leka nu när det är så varmt!

2009-07-02 @ 16:16:08
URL: http://miamariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback