Säsongsavslutning

2009-06-16 23:44:13 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja idag har vi tvättat jag och min goding! Skönt att ha det avklarat för stunden tills det är dags att tvätta igen.. Men högen har ju minskat iaf! :) Sen nanade min lilla goding en stund innan vi gick bort till farmor för en fika och lite lek. Och det va nog inte riktigt Williams dag idag. För han ramlade o skrapade upp sina små stackars knän flera ggr, men första gången blödde det så mycket så jag fick sätta på plåster :/ Ajjsing i min lilla godings kropp! Men tyvärr så hör ju det till, och han kommer ju ramla och slå sig, och få dessa sommarben, som det allra flesta barn får. Tur det går över fort, sån var ju jag också när jag va liten.. :) Hahaha.. Jag sprang ju tom ner för rulltrappor, och dom ärren sitter så fint på mina knäskålar så ;)

Jörgen kom och hämtade oss efter att han hade varit och övningskört buss, då åkte vi hem och fixade lite kalops :) Så jag slipper ställa mig och laga lunch imorn, då är det bara att värma =) Askalas! Så vi fick en mumsig kvällsmat idag =D Hihi! Har precis tittat på säsongsavslutningen på Desperate, ja varför ska det alltid sluta sååååå? Jag vill ju veta vem Mike gifte sig med, tragiskt nog så ligger Sverige avsnitten lika med USA avsnitten så det går ju inte snoka upp heller :/ Blä blä blä.. men men, vad ska man göra? Får så snällt vänta tills hösten och vara jävligt nyfiken..

Imorn ska vi ut på en liten Playdate med flikkorna :) Ska bli mysigt, gå till en lekpark och ha med oss lite fika =D Kommer bli kanon, så jag hoppas att det ska bli fint väder imorn =) Nej nu ska jag ta ut vovven, och sen läsa lite innan jag kryper till kojs! =D God natt!


Kommentarer
Postat av: Linda S.

Blev helt galen på slutet också suck, vill så gärna veta ju hihi.

2009-06-17 @ 14:02:36
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Madeleine

va söt han e er lille kille. =) urcharmig ju

2009-06-17 @ 15:54:11
Postat av: Pauline, Frejas mamma!

Jag har fått ett erbjudande om att inreda ett hus :)

2009-06-17 @ 21:34:14
URL: http://familjengould.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback