Torsdag 11/6

2009-06-11 10:12:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn! =)

Sovit mycket gott.. Vaknade strax innan 8 idag, eller jag va egentligen vaken vid 7 men William sov fortfarande då så jag låg kvar och drog mig i sängen! =D Sen gick vi upp och fixade välling och nu sitter skrutten och äter en smörgås och dricker Oboy till frukost! =) Idag har Jörgen kort dag och det ser jag fram emot att få umgås lite med honom idag =) Vi ser ju knappt varann nu när han jobbar så det ska bli gott =) Han kommer hem lagom till lunch så får väl se om vi kan slänga ihop nåt smaskigt sen =)

Ja och imorn är det helg, och Jörgen ska jobba hela helgen =/ Lite tråkigt, men ja det är pengar så det får väl gå. Antar att hela sommaren kommer se ut så här, men man måste ju jobba för att överleva I guess. Men jag umgås hellre med min son och hittar på massa skoj med han :) =D

Jag ska försöka övertala Jörgen till att äta tacos med mig idag, det kommer nog inte bli så lätt men ja de är värt ett försök. Jaja vi får la se.. Jag har inte så mkt mer att tillägga nu. Ska byta blöja på Wille.

Kommentarer
Postat av: Linda S.

Mums blir tacos för mig idag också :)

2009-06-11 @ 11:14:56
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Åsa, Thea och Melwin!

Hoppas ni har skoj på skolavslutningen och slipper regn!

2009-06-11 @ 14:15:29
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Tuss

Övertala till Tacos? Vad är din käre för man..?! tacos åker Alltid ner!! ;) yumm

2009-06-11 @ 18:15:24
URL: http://maravilhosas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback