Torsdag 12/3

2009-03-12 22:37:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan..

Gud va trötta vi har vart idag :/ Jisses! Sov först när William sov middag mellan 11-13 och sen va ja tvungen att gå och lägga mig igen mellan 15-17. Jag fattar inte vart tröttheten kommer ifrån? Jag brukar inte vara så trött. Måste få tummen ur och börja promenera igen, för nu börjar jag se ut som en uppsvälld ballong :( Inge roligt. Måste börja tänka mer vad jag stoppar i mig.. Ibland är det jobbigt med vikt hit och vikt dit.. Fast egentligen bryr jag mig inte så mycket om själva vikten utan mer om hur kroppen ser ut. Nej nu är det dags att ta tag i saker och ting.. Nån timmas promenad om dagen som det var innan man blev lat ^^ :)

Ja annars har vi inte gjort mkt, har myst framför TV:n, med kex och vitlöksost =) Kanske inte så nyttigt men äh, ska ju börja bli bättre på det nu. Får nog bli en promenix imorn efter att vi har vaknat till liv, Kanske gå ner till stan och mata pippifåglarna med gammalt bröd som vi har. William är ju ändå hemma från dagis, förhoppningsvis kan han gå på måndag, men det tror jag, och då ska jag gå till skolan igen.. Nej nu vill jag nog gå och lägga mig, för tro det eller ej men jag är trött *gäsp*

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag är också sågrymt trött nuförtiden. ORkar inget känns det som. Men det måste väl vara typ någon slags vinter/vår deprission. Hoppas iaf den försvinner för även jag börjar se min mage börja puta!! Ursch!



Är allt bättre med William nu?

2009-03-13 @ 09:11:29
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback