Jaaa, jag ska äntligen få opereras!

2009-05-11 21:17:18 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Haha William är så rolig, han har lärt sig ett nytt namn, "Björn" så nu säger han det hela tiden, fast det låter mer som Bööööörn, haha =) Han är för go våran älskling, efter att vi hämtat han på dagis så åkte vi ut till Överby för att handla lite, skönt att fylla på förrådet lite. När vi kom hem möblerade jag om i badrummet lite, flyttade skötbordet så nu finns det mer plats där. Skönt! Har känts så trångt därinne men nu är det bättre ^^ Hihi =) William tjatade o tjatade om att han skulle bada så ja då va det lika bra att passa på. Han satt och plaskade så gott i vattnet och verkligen njöt, är så glad att den där rädslan för att bada har släppt nu.. Underbart!

Ringde även till Käk kirurgen idag och fick prata med en sköterska, jag ska komma på narkos samtal den 9/6 och träffa narkos läkaren, vi ska gå igenom operationen, samt röntga munnen och se hur många tänder som dom vill dra och vad som ska fixas. Kommer dock inte opereras förän i slutet på sommaren, dom hade inga lediga tider nu.. Men det känns skönt att veta att något händer nu, och jag inte kommer behöva vänta flera månader från att bli av med mina onda bissingar, och att inom en snar framtid kommer jag slippa att ha ont. =) Jag är så lättad, ni skulle bara veta..

Just nu är Jörgen ute med Rocky, och jag väntar på att Ballar av stål ska börja :) Då ska vi mumsa lite ostkaka, och jag tänkte göra nachos till :) Imorn ska vi upp tidigt, William ska vara på dagis kl 8 :/ Uscha.. Men han slipper lång dag imorn iaf, jag ska hämta han kl 12, och sen på eftermiddagen ska vi tvätta, ska nog gå ner o kolla sen så min tvätt tid finns kvar så inte häxan sabbat den tiden för mig också.

Och tjejer, nu va det jätte längsen vi sågs, jag saknar er, nu får vi ses snart  <3



Kommentarer
Postat av: Sandra

saknar dig Marie! va 2 veckor sen sista nu va? Fika på stan nåndag? :)

2009-05-11 @ 21:50:29
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Tuss

Jätte skönt att kunna se mot ljusare tider med dina tänder. Är ju jätte jobbigt för dig! Massor av Lycka till och jag lovar att hålla din hand i tanken när det är så dags! Kram

2009-05-11 @ 22:05:17
URL: http://maravilhosas.blogg.se/
Postat av: carina

Hoppas det blir när jag är ledig då kan william vara med oss det får han så gärna

2009-05-11 @ 22:36:14
Postat av: Nnika

Hittade hit via Tuss.

Tyckte det var lite roligt att William säger Björn, det heter min lille son.. :-)

2009-05-12 @ 12:52:57
URL: http://nnika.se/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback