Lördag 16/5

2009-05-16 09:24:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn Morrn =D

Inatt har jag lyckats sova hela natten i våran säng utan att bli störd av Jörgen, det är fan inte ofta det händer.. Men mycket berodde nog på att jag somnade innan honom och hann somna in.. Ja denna natten va guld värd, va längesen nu jag fick en hel natts sömn.. Som sagt så skön är inte våran soffa. Men ja den duger i krig. ^^ Hehehe..

William vaknade strax efter 6 imorse men han fick så snällt somna om till 8.. Ja vi vill ha lite sovmorron på helgen, det behöver William också o inte gå upp kl 6! NoppNopp! Jag ska strax hoppa in i duschen för sen ska vi ut o leka/promenera en stund i det fina vädret, och mitt hår looks like hell idag :/ Det behövs dessutom färgas, så jag får köpa färg när pengarna kommit. Så jag ska fråga Jessica om hon har lust att fixa det på mig =) Har ju även färg hemma hos henne för att färga underhåret mörkt, men får se när det blir =)

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sen hoppa in i duschen om William tillåter =)

Kommentarer
Postat av: rebecca

Ja helt ärligt så har vi inte försökt så länge, sambon har velat men inte jag så ja det blir första månaden nu som jag hoppas på att inte mensen kommer. :)

2009-05-16 @ 11:40:43
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: rebecca

Jo Liam tog cirka 5 år innan han fick för sig att komma så jag antar att mensen nu bara är försenad för att jävlas. Jag tänker inte köpa något test än utan vänta ett tag till. :)



Jag har inte MSN just nu på nya datorn men det ska komma, fast jag är inte inne så mycket men ibland händer det. :)



Jag har två mailadresser, adda bägge för jag vet inte om jag kommer ta bort knasbecca helt.

[email protected]

[email protected]

2009-05-16 @ 16:41:02
URL: http://geshiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback