Onsdag 27/5 - Kalastaaajm..

2009-05-27 09:26:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej o Håååå..

Jobbig natt, nu är det Rocky som vart dålig som behövt springa ut o bajja hela natten =( Usch va det va segt.. Men nu är han liiiiite bättre, men vore dumt att säga att han va bra i magen för det är han inte. Han bajsar fortfarande löst. Jag har precis lämnat William på dagis, dom skulle ut och springa "Förskolans Vårrus" Hur det nu ska gå för herr klumpfot! Han lär väl slå ihjäl sig så klumpig som han är :P Visst är jag snäll mot min son? Men han är ju klumpeduns! Haha..

Om en stund ska jag till skolan :/ *vill inte, vill inte, vill inte* Men men, det är ju bara för en liten stund, sen ska vi på Tuvas 1-års kalas =) Ska bli roligt! Får hoppas hon gillar presenten vi har köpt till henne, om inte annat så är det ju tanken som räknas. Nu är det kalasdags nästan varje månad ända fram till Jul.. Är iaf nån som fyller varje månad.. Funny!! =D

Sen ikväll är det Grey's på TV! *me like, me like, me like* Nåde den som stör mig då.. Den tiden då det sänds är heligt för mig, går knappt att prata med mig då för jag är så inne i serien.. =) Hehe. Japp jag är en Greys-nörd bara att inse! Nu ska jag nog dammsuga lite här hemma innan det är dags att göra sig iordning och packa skötväskan, ställa vagnen på dagis, och gå till skolan.. =) Kommer ju få ha världens packning med mig till skolan.. Bläää.. Både skötväska och kameraväskan.. Jaja..

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack va du är snäll =D!

Har du kollat om du kan fixa åt mig? Annars får jag också ta mig en tripp till bolaget..Hihi

2009-05-28 @ 10:31:38
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback