Ont i halsen :/

2009-05-10 23:52:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !!

Idag har vart en slö dag vi har inte gjort mycket vettigt idag, men det är så det ska vara på söndagar, man ska slappa o inte göra nåt speciellt. Vi har vart ute på en promenad, sen gick vi hem till Williams faster o åt hos henne. :) Mumma! Sen passade hon på att klippa William, han hade en väldans lång kalufs nu, =) Men nu är han korthårig igen mammas lilla gooooing! <3 William stannade kvar en stund extra när vi gick hem så kom hans faster hem med han lite senare..

Under tiden har vi bara blegat TV, och vilat oss.. Imorn va vi egentligen bjudna på Harrys 1-års kalas, men tyvärr kunde vi inte komma =( Jörgen är ju på kurs till 16, och jag är i skolan till 15.30 :/ Skit tråkigt! Men what to do? Så ja som sagt imorn är det skola och dagis som står på schemat.. Mycket mer än så blir det inte. Händer inget kul nu.. Men som tur va är det bara 3 veckor kvar, sen har vi hela långa sommaren ledigt och kan hitta på saker =D

Tror inte jag har berättat att Jörgen fått sommarjobb =) Dom ringde från Posten i fredags och frågade om Jörgen kunde jobba, så det tackar han ju inte nej till, får se hur det blir med buss utbildningen bara, för den är väl under sommaren antar jag, men Jörgen får prata med henne på AMF hur han ska göra, nej nu blir det krypa ner i sängen så vi orkar upp imorn.. Natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback