Söndag 24/5 - Bara 3 månader kvar..

2009-05-24 08:06:10 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Morning..

Ja då va jag och William uppe, va klockan 7 som gällde, men tusen ggr bättre än klockan sex iaf =) Inte för att jag hade tackat nej till att sova en timma till men vill han upp så vill han och då är det inte så mycket man kan göra åt saken, vi har inte gjort så mycket äm så länge, William har ätit välling, och vi har hunnit byta 2 blöjor än så länge.. Nu ska jag försöka få i mig lite te, o piggna till.. Får se la se hur det går ;) hihi..

Jörgen kan dock inte sova så länge idag, för kl 11 ska vi gå på dop. Jag hoppas William sover då, Haha! Får väl ta med vagnen ifall han skulle somna.. (kan ju hoppas) men vi får se. Får inte glömma ta med doppresenten bara, jag har ju minne som en fisk ändå.. Igår hade jag glömt mina nycklar i barnvagnsskåpet kom på det ca 3 timmar senare, smart va? Häromdagen hade jag glömt nycklarna i dörren och där hade dom suttit typ hela dagen, jag är snurrig och inte dåligt heller.

Tänk att idag är det endast 3 månader kvar tills min älskade son fyller 2 år! Fattar ni 2 ÅR? Att jag har fått vara mamma till den underbara lilla människa så länge är helt ofattbart, and I love it! <3 Att han blivit så stor, han är ju faktiskt ingen liten kille längre, han är ju en egen liten individ, med en egen vilja, och en egen personlighet. En underbar sådan, iaf mestadels av tiden. Han vet precis hur man gör för att testa gränser och för att testa mammas och pappas tålamod, ibland så brister det men oftast inte. Jag är så lyckligt lottad att ha fått William, för det är inget vi har skaffat för man skaffar inte barn, man får barn.. Och man ska absolut inte ta det för givet, för det är inte så himla lätt att få ett barn åtminstone inte för alla.. Jag ser det som en välsignelse att bli förälder, för det är det mest magiska man kan få :)

Jag älskar min son något oändligt.. <3


Kommentarer
Postat av: Karisma__

Jaa det är juh egentligen sjuukt hur mkt man älskar sina små.! Går ej att beskriva med ord. ;D

Ok, ser precis ut som en p.o.p. jacka sjuukt snygg.

2009-05-24 @ 19:38:27
URL: http://miiosmamma.blogg.se/
Postat av: Therese & Hampus

Tackar, tackar

Ja, de känns helt underbart, men lite skrämmande.

2009-05-25 @ 12:12:03
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback