Tandläkarbesök

2009-05-08 23:03:03 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej Hopp!

Idag har vi haft fullt upp.. Imorse gick vi iväg till tandis, Det va så att William ramlade på dagis igår, så han slog i munnen ganska rejält, hakan är helt blå och han hade blött ur munnen, så jag ringde tandläkaren just in case. Men allt såg bra ut, han hade bara slagit av en yttepytte bit av framtanden, men ingenting dom skulle göra nåt åt, eftersom det ändå är tänder han ska tappa. Jag ställde mig även i kö för att få börja på samma ställe, så jag skulle få komma dit i slutet på Augusti =) Kanoners! =) Kan ju inte bli bättre än så :)

Sen tog vi en fika på Espresso House. Fick bli scones och juice, nam nam! =) Även en tur till banken och sen hem för jag hade bokat tvätt-tid, men någon hade strukit över mitt namn med tipex så någon annan hade bokat min tid :/ Så nu fick jag inte tvättat och har ingen ny tid förän på tisdag =( Känns ju lite sådär med tanke på att jag hade behövt tvättat men men..

Fick trösta mig med att Åsa bjöd mig på Oxfile, potatisgratäng och rödvinsås, det va vääääldigt mumma! Va hur längesen som helst som jag åt oxfile, och det är ju såååå gott, men så förbannat dyrt bara! Synd.. Dagen börjar iaf lida mot sitt slut och det är snart dags att gå och lägga sig, tröttheten börjar känna sig vid vill jag lova, tror jag börjar bli gammal jag är fan konstant trött, inte bra det här..

Nej imorgon är en annan dag, full med nya upptåg, Jörgen ska jobba och vi ska väl busa här hemma.. Nåt finns det väl alltid att hitta på skulle jag tippa på, men nu är det sängen.. Natti!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kan det vara häxan i din trappuppgång?

2009-05-08 @ 23:20:57
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Linda S.

Tänkte precis också fråga om det kan vara hon som hållt på och stört i tvättstugan innan?

2009-05-09 @ 01:09:32
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Mamma Åsa

ål så vill ju bjuda de jag gillar på god mat, känns ju fel att mumsa god mat ensam :-d Smakar ju bättre i sällskap av en god vän!

2009-05-09 @ 19:42:10
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback