Tisdag 12/5

2009-05-12 10:12:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Uppe tidigt va vi idag, eller ja egentligen är det väl inte så mycket tidigare än vanligt :P Hahah..
Men kl 8 skulle William vara på dagis, då va det frukost-time och jag knallade iväg till skolan för att ha Engelska, men va inte så mycket till lektion, vi fick veta vart vi låg betygsmässigt och vet ni vad jag hade?? Jo ett MVG!! Jag har bara en uppsats kvar att skriva och sätter jag den som jag satt dom andra så kommer det va mitt slutbetyg i Engelska A kursen! Får nog säga att jag är väldigt stolt över mig själv, synd att man inte va lika bra på matten bara, känns tom långt borta att ens få ett G :/ Men jag får kämpa som alltid..

Idag har William kort dag på dagis, ska hämta han klockan 12 =) Gott o få hem han lite tidigare så han slipper vara på dagis så sent, fast det är nog mest för min egen skull jag känner så, han vill ju inte följa med hem ändå. Haha tokunge! I eftermiddag ska vi tvätta så vi får lite rena kläder, kan ju va gott =D Jörgen är nere på körskolan som vanligt, ingen aning när han kommer hem idag faktiskt, så ska väl se vad vi ska ha till middag idag så man kan ta fram något ur frysen tills dess ;D

Nej nu ska jag grejja lite här hemma, och se om jag kan stoppa nåt i magen.. =D

Kommentarer
Postat av: Nnika

hehe, vad kul! :-)

Björn är två år, fyllde i januari. :-) Hur gammal är William?

2009-05-12 @ 15:04:03
URL: http://nnika.se/wp
Postat av: Sandra

Jodå, han mår bra. Sår överallt bara :/

2009-05-12 @ 15:16:48
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emilia

Vilken fin blogg du har:D

Jag undrar en sak, du verkar hajj på bloggdesign, skulle du vilja göra en header till mig på min blogg och sen förstora min profilbild. Om jag skickar bilder till dig?

Mvh Emilia

2009-05-12 @ 21:46:02
URL: http://emiliaviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback