Förlossningen

2010-08-15 23:02:42 Graviditeten
» Kommentarer(0) «


Förlåt för dåligt bloggande..
Men igår kväll fick jag åka upp till förlossningen. Sara var snäll och följde med mig, eftersom Jörgen behövde sova för att orka med nattjobbet. Anledning till besöket var att jag hade haft en liten blödning, samt att jag inte kännt bebis på hela dagen. Och jag kände att det var bättre att kolla upp det en gång för mycket än en gång för lite, just för att vara på den säkra sidan. När vi kom upp så körde dom en CTG kurva i en halvtimma, och efter en stund vaknade liten till liv. Tack o lov <3 Men vi hörde hela tiden hjärtat ticka så fint! :)

Sen fick vi vänta en stund på att träffa förlossningsläkaren, hon hade ett kejsarsnitt så det tog en liten stund. När hon sen kom till oss, så tyckte jag det var väldigt roligt för det var samma förlossningsläkare som förlöste William :) Dessutom har hon sina barn på samma dagis som William går på :) Vi fick förflytta oss till ett annat rum för en ultraljudsundersökning, och fick se liten igen. H'n hade växt massvis sen sist. Men det är väl inte så konstigt, är ju 10 veckor sen RUL :) Våran lilla skatt! Allt var bra där inne, h'n växte som h'n skulle. Moderkakan låg också bra till.

Gjorde även en vaginal undersökning för att kolla så inte cervix (livmodertappen) var påverkad, och det va den inte som tur va, den va helt sluten och 3 cm lång. Vilket var helt normalt när man är omföderska. Blödningen berodde antagligen på sköra blodkärl i underlivet så det var inget farligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback