♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

2010-12-09 13:00:00 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Mina favoritminnen är barnens förlossning! Det är en sådan händelse som är så speciell, så magisk, nåt jag aldrig kommer glömma. Att när man får upp dom på bröstet efter att ha kämpat sig igenom plågsamma värkar så det är sååå värt det! All smärta är som bortblåst, och allt man känner är bara kärlek, en stor våg av kärlek som bara sköljer över en.

Man glömmer av hur ont man haft, hur man önskar att man skulle dö, iaf jag trodde det under Williams förlossning. Men så fort den underbara lilla bebisen kommit ut, så undrar man vad man gnällde över? Vad var det egentligen som gjorde så ont, nej det är svårt att förstå. Men för att få den lilla bebisen så är det värt all smärta i världen.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Jag kommer aldrig sluta vara förundrad över känslan och hur fort man glömmer. Man VET att det gjorde så fruktansvärt ont! Men man kan inte sätta fingret på den exakta känslan.

Jag tycker oxå det är otroligt häftigt! Skulle gärna genomgå en förlossning till. Men tre barn räcker, vi ska ge dom allt dom behöver oxå :-)

2010-12-09 @ 15:20:58
URL: http://ekens.blogg.se/
Postat av: Martina

förlossningen är verkligen ett minne man inte glömmer bort i första taget.



hoppas allt är bra?!

2010-12-09 @ 16:33:20
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback