Dagen före dopparedagen..

2010-12-23 23:25:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


I förmiddags åkte vi ner till Överby hela familjen, tillsammans med Sara & Nicolina :-) Började med en lunch på Briggen, William ville leka i deras bollhav. Ville varken ha mat eller fika. Han som alltid vill fika, men leka i bollarna var visst roligare. Sen gick vi och kikade lite, jag köpte en sista julklapp till Jörgen, han har visst varit väääldigt snäll i år. Efter vi var klara med shoppingen, så blev det handling på Maxi, men då Linus började visa tendens på hunger så skyndade vi på oss, så jag glömde ju typ hälften, men men.. Det kan jag ta i mellandagarna, nu har vi så vi klarar oss iaf.

Nu ikväll har vi spelat Bingolotto :) Jag vann en ny lott till nästa vecka. Har vart hos Sara en snabbis nu ikväll, och hämtat en termometer så jag kan göra julskinkan imorgon, typiskt nog hade jag glömt att ta ur skinkan ur frysen idag, så jag får göra den imorn bitti istället. Vi är ju ändå uppe med tuppen. Våra barn är inga sjusovare ^^ . Synd att barnens mamma är det då ;P Haha!

Imorn är det Julafton, vi har en liten kille som läääääängtar väldigt mycket efter att få öppna sina paket. =) Mamman är också ganska nyfiken på sina paket. (Men det pratar vi tyst om) ^^ .

 

 

 


Kommentarer
Postat av: J U L I A O F S W E D E N ♥

God Jul ! ;) Hoppas du får en super bra, dag med massor av julklappar !

2010-12-24 @ 15:27:45
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback