Bloggdesign

2010-02-16 21:37:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är den hääääääääär !
And I love it. Michis gör underverk i Photoshop. Don't u think? Jag är iaf superduper nöjd :)
Dagen idag har bestått av pluggerier, vi skulle skriva om hemvärnet, huuuur tråkigt som helst, jag är inte ett dugg intresserad av hemvärnet. Men det gick väl allt. Ska bara läsa en novell typ om ämnet och sedan reflektera över innehållet innan jag skickar in den.

Sen ringde dom från dagis och ville att jag skulle komma och hämta William, för han varit lite lös i magen, och dom tyckte han var lite lågmäld när dom var ute. Men, det kan jag förstå.. För han gillar inte snön för fem öre, och då vill han inte leka, han väntar mest på att få gå in i stället. Dom trodde tydligen att han åkt på magsjuka. Men icke sa nicke, (och det tackar vi för) När vi kom hem var han så sprallig och busig.. Och ingen lös avföring här hemma inte. Han slevade i sig middagen som om han aldrig ätit förr. Och strax innan 19 gick han o la sig, för han var trött.

Nu sitter jag och tittar på - Beck - Kartellen som går på TV1000.
Man kanske ska försöka avrunda tidigt ikväll.. Det tillhör inte vanligheten. Imorn går Jörgen av sitt arbetspass, men tror ni han ska ta det lugnt då eller? Näää.. Han ska köra Date då, och kommer inte hem förän på Torsdag förmiddag. Vila det gör man väl i graven ..

XOXO

 

Nicke o snutten är det bästa som finns <3


Kommentarer
Postat av: Emma

Jepp och jag älskar´n. Förstår dock inte varför man ska ha så mycket funktioner i mobilen. Huvudsaken är väl att man kan ringa och smsa. Kanske skicka någon bild eller 2 också! Men men...



Din blogg design är väldigt fin fast du härmat mig, hehe! Men den är tyvärr ganska seg

2010-02-16 @ 22:12:55
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja för mig spelar telefonen ingen roll. =) Men roligare att ha en nyare än typ 3310 iaf. Finns annat man kan lägga pengarna på, hehe! Fast det ingår ju iof i mitt abonemang, hehe



Jo lite seg är den allt men den kommer upp iaf =)

2010-02-16 @ 22:25:36
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Amelie

Skitsnygg design!

2010-02-17 @ 22:12:08
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback